Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η πρώτη συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού: "Κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα και οργή"
Newsroom Newsroom
ΕΛΛΑΔΑ
05/01/2018 · 02:00

Η πρώτη συνέντευξη της συζύγου του πρωθυπουργού: "Κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα και οργή"

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών"

Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, Μπέττυ Μπαζιάνα, έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην "Εφημερίδα των Συντακτών". Στην τετρασέλιδη συνέντευξη μιλά για όλους και για όλα, και όπως τονίζεται στον πρόλογο της δημοσιογράφου Έφης Μαρίνου, η κ. Μπαζιάνα επιλέγει να μιλήσει ως πολίτης και όχι ως σύζυγος του Πρωθυπουργού. Η Μπέττυ Μπαζιάνα μιλά για τις κρίσιμες ημέρες του καλοκαιριού του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και την διακυβέρνηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας πως “τα τελευταία 3 χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή – ναι – κυριολεκτώ”, ενώ αναφέρεται και στα παιδιά της και τη σχέση της με τα μίντια.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άλλα υποσχέθηκε και άλλα έκανε η απάντηση της είναι σαφής: «Αυτό λέει ποιος; Εκείνοι που έσκυβαν το κεφάλι χωρίς να "χάσουν" καθόλου χρόνο, πρόθυμοι σε όλες τις εντολές; Αυτοί που είχαν χρεωθεί για πάντα την αναξιοπρέπεια της υποταγής τους; Υπάρχει το γεγονός μιας αλήθειας που εκείνη την περίοδο καταπλακώθηκε μέσα στην ολομέτωπη επίθεση κατά της κυβέρνησης. Της αλήθειας ότι ο Τσίπρας το οδήγησε μέχρι εκεί που μπορούσε να το πάει, έχοντας συναίσθηση της ευθύνης για ό,τι είχε υποσχεθεί στον ελληνικό λαό αλλά και της ευθύνης μπροστά στο διακύβευμα. Γι' αυτό δεν δέχομαι τις κατηγορίες περί προδοσίας και εξαπάτησης. Δεν είχε άλλα στο μυαλό του και άλλα έκανε, δεν είπε ψέματα, δεν οπισθοχώρησε. Πάλεψε να διαχειριστεί μια σκληρή, αμετακίνητη κατάσταση που ορθώθηκε μπροστά του άκρως απειλητική. Και το πήγε ως το όριο που είχε η χώρα μπροστά στην τρομακτική πίεση, τον πνιγμό, την τιμωρία. Είναι περιττό να πω αν συμφωνεί ο Τσίπρας με ό,τι αναγκάστηκε να κάνει, ότι θα ήθελε να κάνει τα πράγματα αλλιώς. Ναι, αγωνίστηκε όσο καλύτερα μπορούσε έχοντας απόλυτα συναίσθηση της επικίνδυνης κατάστασης. Και στην τελευταία πρόταση συμφωνίας από τους δανειστές, στο εκβιαστικό take it or leave it πάλεψε όσο άντεξε».

"Ο Τσίπρας έκανε αυτό που κάθε δημοκράτης, αριστερός πολιτικός θα έκανε: ρώτησε τον λαό που τον εξέλεξε προκειμένου να αντισταθεί "να υπογράψω;" και ο λαός μας απάντησε περήφανα "όχι" παρόλη τη βία εκείνης της κρίσιμης εβδομάδας πριν το δημοψήφισμα, την απίστευτη προπαγάνδα, τότε που το παλιό σύστημα έπαιζε τα ρέστα του (...) Ο Τσίπρας έχοντας ρωτήσει τον ελληνικό λαό στο δημοψήφισμα έφυγε να διαπραγματευτεί ξανά με τους δανειστές μια καλύτερη συμφωνία. Είχε πάρει καθαρή εντολή δικαιότερης συμφωνίας, όχι εντολή ρήξης ή εξόδου από την Ευρώπη ή το ευρώ. Το ερώτημα του δημοψηφίσματος ήταν σαφές "συμφωνείτε με την πρόταση των δανειστών;". Στηριζόμενος στο κρυστάλλινο όχι του ελληνικού λαού επέστρεψε με μια συμφωνία που ήταν μακριά από αυτό που οραματιζόταν αρχικά. Έκανε έναν συμβιβασμό, όχι όμως ταπεινωτικό. Έναν συμβιβασμό που πίστευε ότι είχε προοπτική. Να οδηγήσει τελικά στο τέλος της ηγεμονίας των ισχυρών, στο τέλος της παράλογης λιτότητας".

"Κι έκανε πάλι αυτό που θα έπρεπε να κάνει κάθε αριστερός πολιτικός που σέβεται την ψήφο του λαού του αλλά κυρίως σέβεται τον εαυτό του. Έθεσε ξανά στην κρίση του λαού τις επιλογές του προκαλώντας τις εκλογές του Σεπτεμβρίου. Είπε ξεκάθαρα "στις πρόωρες εκλογές εκλέχθηκα με ένα πρόγραμμα που οραματιζόταν τον άμεσο τερματισμό της ατιμωτικής επιτροπείας. Έδωσα έναν γνήσιο καθαρό αγώνα με όσες δυνάμεις είχα. Αυτά κατάφερα. Ζήτησα τη γνώμη σας στα δύσκολα, στο αδιέξοδο. Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν στα χέρια μου δύναμη. Που δυστυχώς υποτιμήθηκε. Αυτή τη συμφωνία έφερα, συμφωνείτε; Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα;".

"Προσωπικά μιλώντας, τα τελευταία τρία χρόνια κάθε 5η Ιουλίου κλαίω από νεύρα, από οργή - ναι κυριολεκτώ. Πώς είναι δυνατόν να υποτιμήθηκε τόσο η γνώμη ενός λαού από τους ισχυρούς-δυνάστες του; Ποια "δημοκρατία" των ισχυρών μπορεί να αγνοήσει την επιλογή ενός λαού να ακολουθήσει άλλο δρόμο; Θυμηθείτε, το μήνυμα που διαδόθηκε παγκόσμια σαν φλόγα εκείνο το βράδυ της μοιραίας διαπραγμάτευσης: This is a coup...".

"Ο Τσίπρας μέσα σε αυτή τη δίνη δεν άλλαξε τον χάρτη των αξιών του, δεν τάχθηκε υπέρ των ισχυρών, είναι πάντα με την πλευρά των ανθρώπων του μόχθου. Ποιος από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ επωφελήθηκε προσωπικά; Ποιος απέκτησε χρήματα στην πλάτη του ελληνικού λαού; Αν ξέρετε κάποιον να μου το πείτε. Πρώτη εγώ θα βγω στους δρόμους και θα διαμαρτυρηθώ. Κι όμως φαίνεται ότι η κατάσταση αλλάζει. Φαίνεται ότι οι επιλογές που ακολουθήθηκαν είχαν ένα στόχο: την αποδέσμευση από την επιτροπεία και τον σταδιακό τερματισμό της λιτότητας. Περιμένω ως πολίτης να δω να γίνεται πράξη".

"Αυτό είναι το μεγάλο κόστος, όμως έρχεται η στιγμή που σταδιακά θα πρέπει να ανακληθούν. Δεν γίνεται αλλιώς. Οι παροχές που δόθηκαν αυτές τις ημέρες αποτελούν ένα είδος αντιστάθμισμα σε αυτή τη λαίλαπα. Συμβιβάστηκες για να υπάρχει η χώρα σου». «Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά όχι την εξουσία»

«Κι εγώ αναρωτιέμαι πώς είναι δυνατόν να συζητάμε για το αν πρέπει οι δικαστικοί να δηλώνουν πόθεν έσχες ή όχι. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση αλλά δεν πήρε την εξουσία. Γιατί εξουσία δεν είναι ο υπουργός αλλά ο μηχανισμός. Υπάρχουν άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά που εξυπηρετούν το παλιό διεφθαρμένο σύστημα. Και περιμένω την κάθαρση».

"Ήξερα ότι αντέχει να αντιταχτεί, ότι θα το παλέψει. Αλλά αυτό που είχε ανάγκη αυτός ήταν η στήριξη του κόσμου. Ακόμα και σήμερα δεν έχω καταλάβει πώς μπορεί να πέρασαν αυτές οι 17 ώρες αφόρητης πίεσης. Είμαι σίγουρη όμως πως όποιος αριστερός πολίτης κι αν ήταν στη θέση του, θα έδινε τη μάχη όσες ώρες κι αν χρειαζόταν. Υπήρχε και ένα ανθρώπινο στοιχείο σε όλο αυτό. Ένας νέος άνθρωπος που βρέθηκε σε αυτή τη θέση τη δεδομένη στιγμή έχοντας το δύσκολο καθήκον να μην προδώσει τον λαό που τον στήριξε. Και δεν τον πρόδωσε. Εκείνον σκέφτηκε, για εκείνον έχασε χρόνο, για εκείνον αναγκάστηκε να δεχτεί μια συμφωνία που δεν την ήθελε έτσι".

"Μη νομίζετε ότι παρακολουθώ τι γράφουν, τι παίζουν (για τα δημοσιεύματα). Και όταν πέφτουν στην αντίληψή μου απλώς γελάω. Τα μίντια έχουν προδιαγεγραμμένο έναν συγκεκριμένο ρόλο για τη γυναίκα του πρωθυπουργού: Πώς ντύνεται, πώς χτενίζεται κλπ. Βαρετός και πολυπαιγμένος ρόλος. Καταλαβαίνω ότι όλα αυτά παράγονται από τα μίντια για να πουλήσουν. Παρ' όλα αυτά το πως θα αντιμετωπίσεις το θέμα της δημοσιότητας συνδέεται άμεσα με το κριτήριο που έχεις επιλέξει να σε καθορίσει σε βασικά θέματα της ζωής σου. Προτού ακόμα ο Αλέξης βρεθεί στη θέση του πρωθυπουργού είχα την ανάγκη να απομυθοποιήσω απόλυτα την κατάσταση μέσα μου. Εκείνος περπάτησε προσγειωμένος το δρόμο προς την εξουσία, κι εγώ δίπλα του. Νομίζω ότι έδωσα τη συνειδητά τη μάχη ενάντια στην κουτσομπολίστικη δημοσιότητα της κλειδαρότρυπας και την κέρδισα. Κάθε δεύτερη Κυριακή πηγαίνω τα παιδιά μου θέατρο, μαθαίνει κανείς αν τα πήγα ή όχι; Το ίδιο έκανα και στην ανατροφή των παιδιών μου. Πολύ νωρίς τα παιδιά βρέθηκαν στην παράδοξη θέση να βλέπουν ανθρώπους να καθυβρίζουν τον πατέρα τους. Έπρεπε να τους δοθούν κάποιες εξηγήσεις".

"Ο κόσμος των παραδείσιων τόπων που αναφέρεστε ανήκει σε διαφορετικό από εμένα αξιακό σύστημα. Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται η απαξίωση του κοινωνικού συνόλου, η προκλητική αγνόησή του, με την αποφυγή της νόμιμης φορολόγησης; Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται αξία η ιδιώτευση, το προσωπικό κέρδος σε βάρος του κοινού καλού και του δίκιου; Πώς είναι δυνατόν να θεωρείται επιτυχία και αριστεία η άποψη "εγώ θα τη βολέψω και οι υπόλοιποι δεν με αφορούν;"

"Από τον αριστερό και δάσκαλο πατέρα μου έμαθα για την αξία της μόρφωσης, για τη δύναμη της γνώσης, για την αξία της άποψης και για τον αγώνα της υπεράσπισης της, για την αξία της συλλογικότητας και του κοινού καλού. Έπρεπε να είμαι μια καλή μαθήτρια που θα σπουδάσει και θα είναι καλή στο δημόσιο πανεπιστήμιο, θα υπερασπίζεται το δίκαιο. Από την μητέρα μου έματα ότι στη ζωή πρέπει να αγωνίζεσαι με χαμόγελο και βαθιά αξιοπρέπεια. Αυτή ήταν η προίκα μου και είμαι περήφανη για αυτήν".

"Νομίζω αν κάποιος θέλει να αλλοτριωθεί από την εξουσία, μπορεί να το πετύχει πολύ εύκολα. Η εξουσία, ακόμα και η αριστερή, χτυπάει σε πολύ εσωτερικές χορδές του ανθρώπου, έχει να κάνει με την αυταρέσκειά του, την εικόνα του εαυτού του, ακόμα και με τη λίμπιντό του. Ο ναρκισσισμός καιροφυλακτεί. Ίσως η ψυχανάλυση να βοηθούσε τους πολιτικούς... Αλλά ποιος αντέχει να συγκρουστεί με το είδωλό του;".

  • ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
  • ·
  • ΜΠΕΤΤΥ ΜΠΑΖΙΑΝΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Οπαδοί της Βαλένθια έφτυσαν τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια!

All Content

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Ρισόν Χολμς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Πλαίσιο: Επένδυση 68 εκατ. για δημιουργία marketplace

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Στα 207,3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 - Αύξηση 6,7% της επιβατικής κίνησης

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Επιβράδυνση της ανάπτυξης στην Ελλάδα στο 1,8% φέτος λόγω του πολέμου στη Μέση Ανατολή

All Content

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

All Content

Aπό την αρχή ο διαγωνισμός για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

BMW Group: Πλήρης ενσωμάτωση βιωσιμότητας στη καμπίνα οχημάτων

FleetNews

Νέο FIAT 600 με βενζινοκίνητο turbo κινητήρα 100 ίππων

FleetNews

Ο Γιώργος Πρίντεζης νέος πρεσβευτής της Zeekr στην Ελλάδα

All Content

Μπαρτζώκας: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το παιχνίδι»

All Content

Αταμάν: Εύσημα σε Ναν και Χέις-Ντέιβις για τη νίκη στη Βοσνία

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Αυξήθηκαν κατά 58,4% τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιανουάριο

All Content - BusinessNews.gr

Restart στο rebranding των 15 εκατ. ευρώ, νέο «όχημα» για τους Αντετοκούνμπο στο real estate, η Praktiker που έγινε Dedeman και οι εκτιμήσεις για το πασχαλινό τραπέζι

All Content - BusinessNews.gr

H σημασία της παραγωγικότητας: Μόνο αυτή ανεβάζει τις αμοιβές εργασίας - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Στην Ελλάδα η νέα υβριδική Mercedes-Benz CLA από 49.950€

FleetNews

«Διαστημικό» το νέο Zeekr 7GT με 646 ίππους – Παρουσίαση στο Νιάρχος

CSRΝews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

CSRΝews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

CSRΝews.gr

Εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Άφαντοι οι δύο από τους τέσσερις βαρυποινίτες που απέδρασαν
Άφαντοι οι δύο από τους τέσσερις βαρυποινίτες που απέδρασαν 05/01/2018 - 02:00
Ρύθμιση 120 δόσεων: Ποιοι οφειλέτες μένουν εκτός 05/01/2018 - 02:00
Ρύθμιση 120 δόσεων: Ποιοι οφειλέτες μένουν εκτός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οκτώ νέα κρούσματα αφθώδους πυρετού στη Λέσβο - Σε ισχύ τα μέτρα
    24/03/2026 - 22:01 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θειμστοκλέους: Προκηρύσσονται 850 νέες θέσεις ιατρικού προσωπικού
    24/03/2026 - 21:47 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Συνάντηση Παπασταύρου με ExxonMobil: Σε τροχιά υλοποίησης η γεώτρηση στο Ιόνιο το 2027
    24/03/2026 - 21:32 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πιερρακάκης για έκθεση του ΔΝΤ για την Ελλάδα: Εξαιρετικά θετική αποτίμηση της πορείας της οικονομίας
    24/03/2026 - 20:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη, εν μέσω αβεβαιότητας, το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    24/03/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας
    24/03/2026 - 20:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έκθεση Κομισιόν: Η Ελλάδα πέτυχε τη 2η μεγαλύτερη μείωση θανατηφόρων τροχαίων σε όλη την ΕΕ
    24/03/2026 - 19:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Allwyn: Δημιουργείται η δεύτερη μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία λοταριών και τυχερών παιχνιδιών παγκοσμίως - Oλοκληρώθηκε η συνένωση με ΟΠΑΠ
    24/03/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Quest: Πάνω από 10% το ποσοστό στη Fourlis - Στόχευση στον ευρύτερο κλάδο του λιανεμπορίου
    24/03/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παραιτήθηκε ο Αλέξης Χαρίτσης από πρόεδρος της Νέας Αριστεράς
    24/03/2026 - 18:40 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Aktor AI: Νέα θυγατρική του ομίλου με αντικείμενο επενδύσεις στον τομέα της ΤΝ
    24/03/2026 - 07:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπαστράτος: Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris
    24/03/2026 - 09:55 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Fuel Pass: Πότε ανοίγει, ποιοι το δικαιούνται, πώς θα πληρωθούν
    24/03/2026 - 08:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πλαίσιο: Επένδυση 68 εκατ. για δημιουργία marketplace
    24/03/2026 - 15:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μπουτίκ για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου: Πενταετής συνεργασία Intersport – ΕΠΟ, τι προβλέπει
    24/03/2026 - 08:44 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Οπαδοί της Βαλένθια έφτυσαν τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια!

24/03/2026 - 22:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός: Παρελθόν ο Ρισόν Χολμς (pic)

24/03/2026 - 22:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

JB Capital: Η αποτίμηση της Euroleague μπορεί να φτάσει τα 4,3 δισ. ευρώ την επόμενη σεζόν

24/03/2026 - 15:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

24/03/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

24/03/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

24/03/2026 - 12:55
FleetNews
fleetnews.gr

BMW Group: Πλήρης ενσωμάτωση βιωσιμότητας στη καμπίνα οχημάτων

23/03/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο FIAT 600 με βενζινοκίνητο turbo κινητήρα 100 ίππων

23/03/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo