Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

Business News Magazine - Δεκέμβριος 2023

Business News Magazine - Δεκέμβριος 2023

Για τη διαδρομή της Transcombi Express, που ξεπερνά τα 35 χρόνια, και τα πλάνα που έχει για τη συνέχεια αλλά και τη δυναμική και τις προοπτικές της ελληνικής αγοράς logistics μίλησε στο Business News Magazine ο ιδρυτής της εταιρείας, Ιωάννης Καπετανάκης.

Επίσης, για ακόμη μια χρονιά το περιοδικό προχωρά στην πλήρη παρουσίαση της εικόνας και της πορείας της εγχώριας αγοράς ελεγκτικών υπηρεσιών, αξιοποιώντας αναλυτικά και επίσημα οικονομικά στοιχεία αλλά και τοποθετήσεις υψηλόβαθμων στελεχών του χώρου.

Ακόμη στο τεύχος φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, θέματα για την σειρά οικιστικών και τουριστικών αναπλάσεων, που υλοποιούνται στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, την παγκόσμια κατάταξη καινοτομίας, την συμβολής της βιομηχανίας στο εγχώριο ΑΕΠ αλλά και τα την προσπάθεια για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα.

Επιπρόσθετα, η δεύτερη γενιά στη διοίκηση του SPC, τα αδέλφια Μυρτώ και Πέτρος Ιμιρζιάδης, μίλησαν στο Business News Magazine για την επιτυχημένη πορεία 45 χρόνων της εταιρείας καθώς και για την απόφαση μετεξέλιξής της σε Commercial Marketing Agency.

Διαβάστε από το Business News Magazine #30:

Ιωάννης Καπετανάκης, Διευθύνων Σύμβουλος,Transcombi Express: Η Transcombi Express είναι μέλος της οικογένειάς μου

Ελεγκτικές υπηρεσίες: Πορεία εξέλιξης εν μέσω αλλαγών και προκλήσεων

Αθηναϊκή Ριβιέρα: «Ελ Ντοράντο» επενδύσεων και έργων φέρνει μια νέα εποχή στην ακτογραμμή

Πέτρος Ιμιρζιάδης, CEO, και Μυρτώ Ιμιρζιάδη, COO, SPC: Θέλουμε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις και να ανοίγουμε νέους δρόμους