Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

Business News Magazine - Φεβρουάριος 2024

Business News Magazine - Φεβρουάριος 2024

Η Κατερίνα και ο Ζήσης Κουκουτάρης, τα πρώτα μέλη της τρίτης γενιάς πίσω από την alfa, μίλησαν στο Business News Magazine για τη σημαντική διαδρομή της εταιρείας, την ανοδική πορεία της, τις νέες κατηγορίες στις οποίες έχει μπει και όλα όσα κομίζουν οι ίδιοι στην επιχειρηματική ανάπτυξη και τη συνεχή εξέλιξή της.

Επίσης, το περιοδικό παρουσιάζει τις 50 επιχειρήσεις που αναμένεται να ξεχωρίσουν μέσα στην τρέχουσα χρονιά, με βάση όσα έχουν υλοποιήσει, όσα έχουν σχεδιάζει και εξαγγείλει.

Ακόμη στο τεύχος φιλοξενούνται, μεταξύ άλλων, θέματα για την νέα σελίδα που ανοίγει για τις ελληνικές τράπεζες, που δείχνουν ότι αφήνουν πίσω τους τη χρηματοπιστωτική κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, τις σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούνται στην χώρα από διεθνείς κολοσσούς της τεχνολογίας αλλά και τις γυναίκες σε ηγετικούς επιχειρηματικούς ρόλους.

Επιπρόσθετα, η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD, διευθύντρια Synolic - nlpgreece®, μίλησε στο Business News Magazine για τη διαδρομή 25 ετών της nlpgreece® αλλά και για τα επόμενα βήματα με κατεύθυνση προς αυτό που ονομάζει“more than NLP”.

Διαβάστε από το Business News Magazine #31:

Kατερίνα και Ζήσης Κουκουτάρης: Δυναμικό το αποτύπωμα της νέας γενιάς στην εξέλιξη της alfa

Ελληνικές τράπεζες: Ανοδική πορεία το 2023 και νέα σελίδα το 2024

Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου PhD, διευθύντρια Synolic - nlpgreece®: Το NLP προήλθε από ανθρώπους για ανθρώπους

Ελλάδα: «Μαγνήτης» επενδύσεων για τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας - Κόμβος διασύνδεσης Ευρώπης - Ασίας - Αφρικής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία