Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
FCA Greece: Η παρουσία στην Έκθεση Αυτοκίνηση
Newsroom Newsroom
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
24/10/2016 · 03:00

FCA Greece: Η παρουσία στην Έκθεση Αυτοκίνηση

Η FCA Greece δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα της μοντέλα μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση "Αυτοκίνηση 2016", που θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η FCA Greece δίνει τη δυνατότητα στο ελληνικό κοινό να γνωρίσει από κοντά τα νέα της μοντέλα μέσα από τη συμμετοχή της στην έκθεση "Αυτοκίνηση 2016", που θα διαρκέσει έως τις 30 Οκτωβρίου.

Η εμφάνιση της εταιρείας αναμένεται να είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή, καθώς η φετινή χρονιά σημαδεύτηκε από νέες και ενδιαφέρουσες ελεύσεις που έχουν δώσει νέα πνοή σε FIAT, ALFA ROMEO, ABARTH και FIAT PROFESSIONAL, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες του ομίλου να εισχωρήσει σε νέες κατηγορίες και να εδραιώσει δεσπόζουσα θέση στην αγορά. Οι επισκέπτες της έκθεσης, παράλληλα, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ελκυστικά χρηματοδοτικά προγράμματα και τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες για όλα τα μοντέλα της έκθεσης.

Fiat
Ένας από τους πρωταγωνιστές της έκθεσης είναι το Tipo Hatchback, που αποτελεί τη δεύτερη έκδοση στη γκάμα της οικογένειας του Tipo. Στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016, η 5θυρη έκδοση παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό, δίπλα στη σεντάν έκδοση που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης. Tα κύρια χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου που κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πελατών είναι η έντονη προσωπικότητα, η ανυπέρβλητη απλότητα και η ακαταμάχητη σχέση αξίας-τιμής. Το νέο Fiat Tipo Hatchback θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά από αρχές Φεβρουαρίου 2017. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι τιμές τιμοκαταλόγου ξεκινούν από 14.200€ για την έκδοση βενζίνης Pop 1.4 95HP και 16.900€ για την έκδοση diesel 1,3 95HP αντίστοιχα.

Όπως η σεντάν έκδοση, έτσι και το 5θυρο Tipo συνδυάζει το στυλ και τη λειτουργικότητα σε ένα δυναμικό σχήμα. Το εμπρόσθιο μέρος ενισχύεται από τη μεγάλη χαρακτηριστική μάσκα της εταιρείας και τους ιδιαίτερης σχεδίασης προβολείς ημέρας LED. Η πίσω σιλουέτα της 5θυρης έκδοσης είναι συμπαγής και σπορ. Το μοντέλο έχει μήκος 4,37 μ., πλάτος 1,79 μ. και ύψος 1,50 μ., διαστάσεις οι οποίες δημιουργούν έναν ευρύχωρο εσωτερικό χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει άνετα έως πέντε ενήλικες. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 440 λίτρα, ενώ ταυτόχρονα το Tipo διαθέτει σημαντικό αριθμό αποθηκευτικών χώρων διαφορετικού σχήματος και συνολικής χωρητικότητας 12 λίτρων που καλύπτουν διάφορες ανάγκες. Οι χώροι αυτοί είναι εύκολα προσβάσιμοι από τον οδηγό και τους επιβάτες, ενώ παράλληλα όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στις σωστές θέσεις, καθιστώντας το μοντέλο απόλυτα λειτουργικό.

Η νέα προσθήκη στην γκάμα της οικογένειας του Tipo είναι εξοπλισμένη με πολλές έξυπνες λύσεις που κάνουν τη ζωή των επιβατών ακόμα πιο εύκολη. Μια τέτοια λύση, η οποία συμπεριλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου είναι το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων UconnectTM 7" HD LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής υψηλής ανάλυσης 7" . Το UconnectTM 7" διαθέτει σύστημα hands-free με Bluetooth, audio streaming, text reader και αναγνώριση φωνής, θύρες AUX και USB για σύνδεση με iPod και χειριστήρια στο τιμόνι.

Στην Ελληνική αγορά, το Tipo hatchback θα διατίθεται με τους κινητήρες βενζίνης 1.4 95hp και 1.6 E-Torq 110hp AT και πετρελαίου 1.3 MTJ 95hp, 1.6 MTJ 120hp και 1.6 MTJ 120hp TCT. Πλούσιος θα είναι και ο βασικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειάς του, που από τη βασική έκδοση Pop περιλαμβάνει 6 αερόσακους, ESP/Hill Holder, πίσω αναδιπλούμενα καθίσματα, σύστημα U-Connect κ.α. Η δε έκδοση Lounge, είναι υπερπλήρης και περιλαμβάνει εκτός των άλλων, εμπρός - πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, αυτόματο κλιματισμό, cruise control, U-Connect 7’’, ζάντες αλουμινίου 16’’, αισθητήρες φώτων / βροχής, εσωτερικό ηλεκτροχρωμικό καθρέφτη κ.α. Οι τιμές του Tipo ξεκινούν από 14.200 ευρώ για τις εκδόσεις βενζίνης και 16.900 ευρώ για τις εκδόσεις πετρελαίου.

Το άλλο μεγάλο αστέρι της Fiat που μπορούν να απολαύσουν από κοντά οι επισκέπτες, είναι το νέο 124 Spider, που έκανε την εμφάνισή του μόλις τον προηγούμενο μήνα στην Ελλάδα. Το νέο roadster εντυπωσιάζει με τη μοναδική του εμφάνιση που ξυπνά μνήμες από το παρελθόν της μάρκας. Το εργονομικό και πολυτελές roadster, συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την εξελιγμένη τεχνολογία, την ασφάλεια και το απαράμιλλο ιταλικό στυλ. Άλλα μοντέλα της Fiat που δίνουν το παρών τους στην έκθεση είναι η νέα τολμηρή έκδοση του Fiat 500, το 500S, καθώς και τα 500X Cross Plus και 500L Trekking.

Alfa Romeo

Η απόλυτη έκφραση του La Meccanica Delle Emozioni, η νέα Giulia θα δώσει το παρόν στην Αυτοκίνηση 2016. Η νέα Giulia αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών, μαγεύοντάς τους με την κομψή της εμφάνιση. Πρόκειται για το μοντέλο που γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μάρκας, το οποίο συνδυάζει το μοναδικό Ιταλικό design, την τεχνολογία αιχμής και ένα τολμηρό δυναμικό πνεύμα ώστε να εμπνέει συνεχώς αυθεντικά συναισθήματα.


Από την έκθεση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα άλλα δυο μοντέλα της εταιρείας, Giulietta και MiTo, τα οποία έχουν ήδη ξεχωρίσει για την κομψότητα, την ιδιαίτερη ιταλική σχεδίαση σε συνδυασμό με τον σπορτίφ προσανατολισμό στην καμπίνα και στην οδική τους συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, στην έκθεση θα βρίσκεται η νέα προσθήκη στην γκάμα της ανανεωμένης Giulietta, η έκδοση 1,6 JTDM 120hp Super με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Alfa TCT, που εκτός των άλλων, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις για τον συνδυασμό των επιδόσεων με τη χαμηλή κατανάλωση.

Abarth

Ξεχωριστή θέση στην έκθεση έχει και το νέο roadster της Abarth, το αγωνιστικό 124 spider, το οποίο παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό. Διαθέτει ιδιαίτερα ξεχωριστά στοιχεία, όπως αμορτισέρ από την Bilstein, φρένα της Brembo και μπλοκέ διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Πρόκειται για ένα δυναμικό πισωκίνητο που προσφέρει απίστευτες συγκινήσεις που δεν αναπαράγονται εύκολα από άλλο ανοιχτό αυτοκίνητο. Τα παραπάνω, πλαισιώνονται από μια σφιχτή και ταυτόχρονα άνετη ανάρτηση, καθώς και τον έντονο ήχο της εξάτμισης του Record Monza.

Δίπλα στο 124 spider βρίσκεται και το νέο 595 Competizione, το οποίο είναι σχεδιασμένο για εκείνους που στοχεύουν πάντα στην καλύτερη απόδοση. Μέσα από έναν νέο, ακόμα πιο επιθετικό σχεδιασμό, ένα ακόμα πιο σπορτίβ και νέο εσωτερικό, με τον μοναδικό ήχο της εξάτμισης Record Monza, και τις υψηλές επιδόσεις του κινητήρα 1.4 Τ-Jet 180hp, η αδρεναλίνη με το 595 Competizone εκτινάσσεται στα ύψη.

Fiat Professional

Το 2016 ήταν μια σημαντική χρονιά και για τη μάρκα της Fiat Professional, καθώς ολοκληρώθηκε η ανανέωση ολόκληρης της γκάμας της με το λανσάρισμα του νέου pick up Fullback. Το νέο επαγγελματικό μοντέλο της Fiat Professional, που είναι φτιαγμένο για τη δουλειά και τη ζωή, είναι εφοδιασμένο με κινητήρα αλουμινίου, ώστε να συνδυάζει το ελάχιστο βάρος με την μέγιστη δύναμη. Το επιθετικό στυλ, η σύγχρονη και η πλήρως εξοπλισμένη καμπίνα, η κορυφαία τετρακίνηση και οι πληθωρικές μεταφορικές δυνατότητές του, αποτελούν τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του Fullback. Οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν από κοντά το νέο αυτό μοντέλο και να μάθουν από πρώτο χέρι τις ιδιαίτερες ικανότητες του νέου ακούραστου συνεργάτη του επαγγελματία. Συγκεκριμένα, το νέο Fullback διατίθεται στην τιμή των 19.900€/250€ μήνα, σε συνδυασμό με 5 χρόνια εγγύηση και 5 χρόνια οδική βοήθεια.

Ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα από τα μοντέλα της Fiat και της Alfa Romeo θα επωφεληθούν της ειδικής προσφοράς που ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτου στοκ:

  • Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα "Drive Now, Pay Later" μέσω FCA Bank (35% προκαταβολή με 1η δόση μετά από 12 μήνες ΑΤΟΚΑ)
  • 5 χρόνια εγγύηση
  • 5 χρόνια οδική βοήθεια
  • 30% έκπτωση σε επιλεγμένα αξεσουάρ
  • FCA GREECE
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Καταιγιστικός στην επιστροφή Ναν-Σλούκα ο Παναθηναϊκός, 95-75 το Περιστέρι (vids)

All Content

«Διπλό» και 3/3 για τον Ολυμπιακό, 79-68 τον ανταγωνιστικό Βίκο Ιωαννίνων (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Αμφιβολίες για την επάρκεια φυσικού αερίου στην Ευρώπη – Ανάγκη για μακροπρόθεσμες συμφωνίες LNG

All Content - BusinessNews.gr

Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Τέσσερα χρόνια οι «ταύροι» στις αγορές- Υπεραποδίδει το ΧΑ σε σχέση με τις μεγαλύτερες διεθνείς αγορές

All Content

Παράταση στο spec για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

All Content

Η Beau Domaine στην ελληνική αγορά

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Ομπράντοβιτς για Σλούκα και Ναν: «Είναι πολύ σημαντικοί παίκτες για εμάς» (vid)

All Content

Έτσι νίκησε ο Ολυμπιακός τον Βίκο Ιωαννίνων (video)

All Content - BusinessNews.gr

Γκοργκόλης: «Γκαζώνει» στην αγορά δικύκλου με μερίδιο 31% και ηγετική θέση για 16η συνεχή χρονιά - Ξεπέρασε τα 83 εκατ. ο τζίρος

All Content - BusinessNews.gr

Υδατοκαλλιέργεια: Εξαγωγές 672 εκατ. ευρώ και επενδύσεις στην ευζωία των ψαριών

All Content - BusinessNews.gr

«Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες – Επανυπολογισμός οφειλών, περιορισμός πλειστηριασμών

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

CSRΝews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

CSRΝews.gr

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή χαράσσει νέα στρατηγική για την καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Mercedes-Benz: Ηχηρή παρουσία στην Transport Show 2016
Mercedes-Benz: Ηχηρή παρουσία στην Transport Show 2016 21/10/2016 - 03:00
Pirelli: Νικητής με στρατηγική 2 αλλαγών ο Hamilton 24/10/2016 - 03:00
Pirelli: Νικητής με στρατηγική 2 αλλαγών ο Hamilton

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Θεοδωρικάκος: Λύσεις στα αιτήματα των λαϊκών αγορών με επίκεντρο τον καταναλωτή
    18/10/2026 - 14:34 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συγκίνηση στη Νίκαια για το 40ήμερο μνημόσυνο του Γιώργου Μαζωνάκη
    18/10/2026 - 14:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Eurowings: Περικοπές πτήσεων λόγω έλλειψης κηροζίνης
    18/10/2026 - 13:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προσβάσιμος τουρισμός: Δικαίωμα για όλους, ευκαιρία για την ελληνική οικονομία
    18/10/2026 - 13:25 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΟΟΣΑ: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη, οι θετικές επιδόσεις και οι αναφορές στις καλές πρακτικές της Ελλάδας
    18/10/2026 - 13:09 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΥΠΑΑΤ: 315 επενδυτικά σχέδια ύψους 329,6 εκατ. ευρώ στον εκσυγχρονισμό του πρωτογενούς τομέα
    18/10/2026 - 12:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει πλέον ισχυρή φωνή στην Ευρώπη
    18/10/2026 - 11:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στα 52,3 εκατ. ευρώ οι εξαγωγές των ελληνικών αλκοολούχων ποτών το πρώτο εξάμηνο του 2026
    18/10/2026 - 11:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παπαστεργίου: Η ασφάλεια των παιδιών μας στον δρόμο είναι ευθύνη όλων μας και σταθερή προτεραιότητά μας
    18/10/2026 - 11:08 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ταραχές αμαύρωσαν τις διαδηλώσεις στη Γαλλία το Σάββατο
    18/10/2026 - 10:45 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    17/10/2026 - 19:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ: Σημαντική πρόοδος στην Ένωση Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων
    18/10/2026 - 09:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απορροφάται το 50% της αύξησης στο πετρέλαιο θέρμανσης με τις επιδοτήσεις κράτους και διυλιστηρίων
    18/10/2026 - 10:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    18/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Παπαστεργίου: Η ασφάλεια των παιδιών μας στον δρόμο είναι ευθύνη όλων μας και σταθερή προτεραιότητά μας
    18/10/2026 - 11:08 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξανθόπουλος για Ομπράντοβιτς: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχει έρθει ένας τέτοιος προπονητής στην Ελλάδα» (vid)

18/10/2026 - 12:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε και να μην τραυματιστεί κανείς» (vid)

18/10/2026 - 12:32
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Αυστρία: Σοβαρή μείωση της συγκομιδής φρούτων και λαχανικών μετά την ξηρασία του καλοκαιριού

16/10/2026 - 14:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το νέο app του ΣΠΟΡ FM TV πλέον διαθέσιμο

16/10/2026 - 14:12
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαδρίτη-LDES Council: Η αποθήκευση μακράς διάρκειας ως άμεση και αναγκαία υποδομή ενεργειακής ασφάλειας

16/10/2026 - 14:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

easy 97.2: Στο Λονδίνο για τη ζωντανή εμφάνιση της Mariah Carey θα ταξιδέψει ένας τυχερός ακροατής

16/10/2026 - 13:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – “Milan Fashion Week”

07/10/2026 - 06:15
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo