Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
I.Σελαλμαζίδης, Praktiker Hellas: Συνεχίζουμε να επενδύουμε
Newsroom Newsroom
ΠΡΟΣΩΠΑ
16/12/2016 · 02:00

I.Σελαλμαζίδης, Praktiker Hellas: Συνεχίζουμε να επενδύουμε

O επικεφαλής της Praktikter Ηellas μιλάει για τα 25 χρονια παρουσιας της αλυσίδας 
στην Ελλαδα 
και το πλανο της 
για τη συνεχεια
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

του Δημήτρη Τσουκαλά

Tο θετικό οικονομικό και οικονομικό αποτύπωμα της Praktiker Ηellas στα 25 χρόνια της παρουσίας της στη χώρα μας επισημαίνει στη συνέντευξή του στο Retail Business ο επικεφαλής της εταιρείας, Ιωάννης Σελαλμαζίδης, ενώ παράλληλα αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις ανάπτυξης που έχουν ήδη δρομολογηθεί.

H Praktiker το 2016 γιορτάζει 25 χρόνια στην ελληνική αγορά. Μπορείτε να μας δώσετε κάποια στοιχεία για το οικονομικό αποτύπωμα και τα μεγέθη της (κύκλος εργασιών, πελάτες, επενδύσεις, καταβληθέντες φόροι κ.λπ.) και τα όσα έχει κατορθώσει μέσα σε αυτή την πορεία;

Τα 25 χρόνια που η Praktiker Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα θετικό οικονομικό αλλά και κοινωνικό αποτύπωμα στη χώρα, καθώς και να επηρεάσει έντονα την εξέλιξη της αγοράς των ιδιοκατασκευών DIY, τη φιλοσοφία των οποίων εισήγαγε πρώτη στην ελληνική αγορά το 1991.

Αναφορικά με τα μεγέθη μας, ξεκινώ από το σημαντικότερο όλων, τους ανθρώπους: είμαστε πολύ υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια πραγματικά δυνατή ομάδα 1.400 ατόμων και έχουμε εξυπηρετήσει περισσότερους από 150 εκατ. πελάτες όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζοντας με τους οικονομικούς μας δείκτες, σημειώστε ότι ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπερνά τα 4,2 δισ. ευρώ για την 25ετία, ενώ το 2015 έκλεισε για εμάς με κύκλο εργασιών 167,01 εκατ. ευρώ και θετικό πρόσημο, καταγράφοντας άνοδο 3,8% συγκριτικά με το 2014. Η θετική πορεία της εταιρείας μάς επιτρέπει όλα αυτά τα χρόνια τόσο να προχωράμε στην υλοποίηση του αναπτυξιακού πλάνου μας με αυτοχρηματοδοτούμενες επενδύσεις νέων καταστημάτων και ανανέωσης των συστημάτων μας, όσο και να επενδύουμε σε ενέργειες Κοινωνικής Υπευθυνότητας πανελλαδικά. Πολύ σημαντικό στοιχείο, επίσης, για τα 25 αυτά έτη είναι το γεγονός ότι η Praktiker έχει καταβάλει για μισθούς περί τα 500 εκατ. ευρώ, ενώ για ασφαλιστικές εισφορές, φόρο μισθωτών υπηρεσιών, ΦΠΑ και φόρο εισοδήματος περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της χώρας.

Το 2015 ήταν θετικό για την εταιρεία. Πώς αναμένεται να κλείσει το 2016 σε επίπεδο κύκλου εργασιών και κερδοφορίας;

Το 2015, αν και ήταν μια δύσκολη χρονιά για την οικονομία της χώρας, έκλεισε με θετικό πρόσημο για την Praktiker και με μία νέα επένδυση, αυτή του νέου καταστήματός μας στη Ρόδο, το οποίο επιδρά θετικά στην τοπική κοινωνία και οικονομία του νησιού και τα αποτελέσματα της εταιρείας μας. Το νέο μας κατάστημα δημιούργησε 50 νέες θέσεις εργασίας, ενώ έχει ήδη εδραιωθεί και αποτελεί σημείο αναφοράς - τόσο για τη Ρόδο όσο και για την ευρύτερη νησιωτική περιοχή. Αναφορικά με το 2016, κλείνει θετικά για την εταιρεία μας, τόσο από πλευράς κύκλου εργασιών όσο και γενικότερα σε επίπεδο αποτελεσμάτων χρήσης.

Για το 2017 σχεδιάζετε να προχωρήσετε σε επενδύσεις; Τι ακριβώς θα περιλαμβάνουν και πώς εντάσσεται σε αυτόν το σχεδιασμό η προγραμματισμένη συνολική ανακαίνιση της εικόνας του δικτύου σας;

Πράγματι, σχεδιάζουμε να προχωρήσουμε σε επενδύσεις το 2017, με τον σταδιακό εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος δικτύου μας, ξεκινώντας με την ανακαίνιση του Praktiker Ταύρου, καθώς και με επενδύσεις που αφορούν στην αναβάθμιση του κέντρου ηλεκτρονικού εμπορίου μας, αλλά και την ανάπτυξη των μηχανογραφικών μας συστημάτων. Αν και οι οικονομικές συνθήκες στη χώρα τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δυσχερείς, επιλέγουμε συνειδητά να επενδύουμε και να στηρίζουμε την ελληνική αγορά.

Παράλληλα με τα 15 καταστήματά μας σε όλη την Ελλάδα, το διαρκώς αναπτυσσόμενο e-shop μάς βοηθά να βρισκόμαστε στο πλευρό των πελατών μας ανεξάρτητα από την τοποθεσία τους. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που επιθυμούμε να επενδύσουμε στο ηλεκτρονικό εμπόριο, με στόχο να βελτιώνουμε αλλά και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες μας.

Ταυτόχρονα, η εφαρμογή νέου concept στα καταστήματά μας και της νέας μας εταιρικής ταυτότητας στο σύνολο του δικτύου μας είναι ένα αρκετά μεγάλο και αγαπημένο μας project, το οποίο περιλαμβάνει τόσο λειτουργική όσο και αισθητική αναβάθμιση και βρίσκεται σε εξέλιξη. Αξίζει να αναφέρω ότι μόνο για την ανακαίνιση του καταστήματός μας στον Ταύρο, το 2017, η επένδυση υπολογίζεται περίπου στα 2 εκατ. ευρώ.

Υπάρχει ενδεχόμενο επένδυσης σε κάποιο νέο κατάστημα που εξετάζετε ενεργά; Σε ποιες περιοχές εστιάζετε το ενδιαφέρον σας και από ποιους παράγοντες θα εξαρτηθεί εάν θα προχωρήσετε σε κινήσεις επέκτασης;

Φυσικά. Εξετάζουμε τη δημιουργία νέου καταστήματος στην Ανατολική Αττική καθώς και τη Θεσσαλονίκη, με κύριο γνώμονα τη μεθοδική επέκταση του δικτύου μας σε περιοχές που δεν έχουμε παρουσία προς το παρόν, με στόχο να καλύπτουμε τις ανάγκες ολοένα και περισσότερων πελατών μας. Είναι σημαντικό να αναφέρω ότι βρισκόμαστε στην πλεονεκτική θέση να αυτοχρηματοδοτούμε τις επενδύσεις μας βάσει της ρευστότητας που διαθέτουμε.

Οι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψη μας είναι η ολοένα και πληρέστερη γεωγραφική μας κάλυψη, ο πληθυσμός κάθε περιοχής και σαφώς η υπάρχουσα παρουσία ανταγωνισμού. Διασφαλίζουμε πάντα ότι ένα νέο κατάστημα δεν θα επιβαρύνει τη λειτουργία του υπάρχοντος δικτύου μας, αλλά θα την ενισχύει και μάλιστα θα έχει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, με το άνοιγμα νέων θέσεων εργασίας καθώς και την ανάπτυξη της τοπικής αγοράς.

Ποια είναι η γενικότερη εικόνα στην αγορά όπου δραστηριοποιείστε και τι εκτιμάτε πως θα ακολουθήσει στο άμεσο μέλλον;

Η κατάσταση της οικονομίας της χώρας έχει επηρεάσει έντονα και τη δική μας αγορά, καθώς οι καταναλωτικές τάσεις έχουν αλλάξει σημαντικά. Πλέον οι καταναλωτές είναι πολύ επιφυλακτικοί και καλούνται να διαχειριστούν σημαντικά χαμηλότερο εισόδημα, γεγονός το οποίο έχει τις αντίστοιχες επιπτώσεις στην αγορά.

Βέβαια, λόγω της ύφεσης, το ενδιαφέρον των καταναλωτών έχει μετατοπιστεί στις πιο προσιτές λύσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται και οι ιδιοκατασκευές (DIY). Οι DIY λύσεις, εκτός από οικονομικές, είναι και μια εξαιρετικού επιπέδου μορφή δημιουργικής και αγχολυτικής απασχόλησης, που φαίνεται να έχει αυξητικές τάσεις.

Ποια είναι η γκάμα των προϊόντων που προσφέρετε και πώς την ολοκληρώνουν τα private label προϊόντα σας; Πώς υποστηρίζετε την B2B αγορά;

Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτει ανάγκες για το σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, τον ελεύθερο χρόνο και φυσικά για τις κατασκευές. Πλέον προσφέρουμε στους πελάτες μας 50.000 διαφορετικά προϊόντα σε ένα εύρος τιμών και ποιότητας που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Ανανεώνουμε συνεχώς την ποικιλία και τις λύσεις που προσφέρουμε, ενώ εμπλουτίζουμε την γκάμα μας έντονα και με ποιοτικά private label προϊόντα. Πιο συγκεκριμένα, κινούμαστε δυναμικά στις κατηγορίες: χρώματα, εργαλεία, στρώματα, χώμα, έπιπλα, ψύξη-θέρμανση και θα συνεχίσουμε με είδη κιγκαλερίας, φωτισμό και είδη μπάνιου σε επίπεδο private label. Δεδομένου ότι διαπιστώνουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο brand name μας, σε ένα από τα δυνατά μας private label έχουμε δώσει το brand Praktiker. Ακόμη, διαθέτουμε το private label bUDGET, ενώ έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας το αποκλειστικό brand για τη χώρα μας Lux σε ένα εύρος κατηγοριών (λ.χ. εργαλεία και εργαλεία κήπου, αξεσουάρ βαφής κ.λπ.).

Δεν θα παραλείψω να αναφερθώ στο σημαντικό ποσοστό των προϊόντων μας που προέρχεται από την ελληνική αγορά, καθώς και στην ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στην ποιότητα των προϊόντων μας. Για το λόγο αυτό τον έλεγχο και τη διασφάλιση ποιότητας φροντίζει ειδικό in-house τμήμα ποιοτικού ελέγχου στην εταιρεία μας, ενώ ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με ειδικά ιδρύματα και δημόσιους φορείς ποιοτικού ελέγχου.

Σε ό,τι αφορά την B2B αγορά, διαθέτουμε εξειδικευμένο τμήμα που την υποστηρίζει από το 2010, το “Praktiker Business”. Ο εξοπλισμός επαγγελματικών χώρων -και κυρίως ξενοδοχείων και χώρων εστίασης ευρύτερα- είναι μια αγορά που για εμάς έχει μεγάλη σημασία και αναπτύσσεται συνεχώς. Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε κι εμείς το εν λόγω τμήμα μας, που αυτή τη στιγμή αποτελείται από 8 εξειδικευμένους συναδέλφους και καλύπτει τις ανάγκες των επαγγελματιών όλης της χώρας με προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και επαγγελματικές λύσεις για κάθε ανάγκη.

Ουσιαστικά, η Praktiker Hellas αποτελεί το κλειδί για το σπίτι και για την επιχείρηση εδώ και 25 χρόνια και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να συνεχίσουμε για πολλά ακόμη.

  • PRAKTIKER HELLAS
  • ·
  • ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΕΛΑΛΜΑΖΙΔΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αποθέωση Τι Τζέι Σορτς στο Παρίσι (vid & pic)

All Content

Με πρεμιέρα τελικών Ισπανίας και 4ο τελικό Ιταλίας οι μετάδοσεις της Πέμπτης

All Content - BusinessNews.gr

Project Voria: Τον Μάιο του 2028 τα εγκαίνια του καζίνο Αμαρουσίου στο κτήμα Δηλαβέρη

All Content - BusinessNews.gr

Space Hellas: Στο επίκεντρο οι νέες ταυτότητες, η άμυνα και τα έργα Τεχνητής Νοημοσύνης

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Καθαρά κέρδη στα 5,4 εκατ. ευρώ το πρώτο τρίμηνο - Πωλήσεις άνω των 100 εκατ. ευρώ

All Content

ΦοΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας: Spec 2 εκατ. ευρώ για δράσεις επικοινωνίας

All Content

Στην FCB/Γνώμη η Souroti

FleetNews

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

FleetNews

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

FleetNews

Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας Mercedes VLE

All Content

Ηγετική εμφάνιση Ντιμιτρίεβιτς στο break της Μπάγερν 91-83 επί της Άλμπα στο Βερολίνο (vids)

All Content

Νιου Γιορκ Νικς: Οι πρώτοι Πρωταθλητές που θα πάνε στον Λευκό Οίκο επί προεδρίας Τραμπ

All Content - BusinessNews.gr

Οι πρόεδροι ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν εξ αποστάσεως τη συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδας: Επένδυση 15 εκατ. ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των καταστημάτων της

All Content - BusinessNews.gr

Theon: Αποκλειστικές διαπραγματεύσεις για εξαγορά της HGH, deal 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Αποκάλυψη για το BMW M Concept Neue Klasse

FleetNews

Ξεκινάνε τα Ford Pro Blue Days σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Η LG Electronics στηρίζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

CSRΝews.gr

Η KPMG εξελίσσει την πρωτοβουλία “Meet our People”

CSRΝews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Διέθεσε πάνω από 115.000 μερίδες σε κοινωνικούς φορείς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Andrew Liveris: Ένας παθιασμένος Έλληνας στον Λευκό Οίκο
Andrew Liveris: Ένας παθιασμένος Έλληνας στον Λευκό Οίκο 12/12/2016 - 02:00
David Hillier, Strathclyde Business School: Πυξίδα μας είναι το «useful Learning» 21/12/2016 - 02:00
David Hillier, Strathclyde Business School: Πυξίδα μας είναι το «useful Learning»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,08%, στα 1,1517 δολάρια
    18/06/2026 - 11:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.476,30 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,34%
    18/06/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεοδωρικάκος: Νέοι κανόνες στην καταναλωτική πίστη - Φρένο στις χρεώσεις των τραπεζών
    18/06/2026 - 10:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Άνοδος 8,5% στην επιβατική κίνηση στα 24 αεροδρόμια διαχείρισης της ΥΠΑ, το πρώτο πεντάμηνο
    18/06/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα η έναρξη των συναλλαγών
    18/06/2026 - 10:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εθνική Τράπεζα και SAP ενισχύουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Εταιρικής Τραπεζικής
    18/06/2026 - 10:38 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Profile Software: Παρουσία στο συνέδριο των Credit Unions της Καραϊβικής
    18/06/2026 - 10:28 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κεραμουργία Βορείου Ελλάδος: Σε πλήρη λειτουργία η νέα παραγωγική της μονάδα στη Σερβία
    18/06/2026 - 10:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Επενδυτική βαθμίδα από Moody’s και S&P για πρώτη φορά
    18/06/2026 - 10:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η LG Electronics στηρίζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
    18/06/2026 - 10:12 ESG
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • PosoKanei.gov.gr: Στον αέρα η νέα ψηφιακή πλατφόρμα – Πώς λειτουργεί
    17/06/2026 - 14:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έρευνα EY-Parthenon: Οι CEOs επικεντρώνονται σε κερδοφορία, AI και στρατηγικές συμφωνίες
    17/06/2026 - 12:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Anthropic: Κατηγορίες εναντίον της για παραπλανητική διαφήμιση
    17/06/2026 - 17:09 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η Ολλανδία δεσμεύτηκε να χορηγήσει στην Ουκρανία 500 εκατ. ευρώ για drones και και εξοπλισμό αεράμυνας
    17/06/2026 - 20:37 ΚΟΣΜΟΣ
  • Intracom: Στις 22 Ioυνίου η αποκοπή μερίσματος - Από 26/6 η καταβολή του
    17/06/2026 - 21:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αποθέωση Τι Τζέι Σορτς στο Παρίσι (vid & pic)

18/06/2026 - 07:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η LG Electronics στηρίζει την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση

18/06/2026 - 07:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Μουντιάλ 2026: Σκοράροντας µετά το τελευταίο σφύριγµα

18/06/2026 - 07:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Michael Keaton ανακαλύπτει στο «Goodrich» τι σημαίνει πατρότητα

18/06/2026 - 07:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με πρεμιέρα τελικών Ισπανίας και 4ο τελικό Ιταλίας οι μετάδοσεις της Πέμπτης

18/06/2026 - 06:39
FleetNews
fleetnews.gr

Το νέο Skoda Peaq δοκιμάστηκε σε ακραίες συνθήκες

18/06/2026 - 05:06
FleetNews
fleetnews.gr

Η Renault μετατρέπει το Twingo σε πλατφόρμα δεδομένων για δήμους

18/06/2026 - 05:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η KPMG εξελίσσει την πρωτοβουλία “Meet our People”

17/06/2026 - 13:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo