Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Εκλογές την άνοιξη του 2027, όχι νωρίτερα - Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξαντλούν τον εκλογικό τους κύκλο
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11/06/2026 · 22:45

Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1: Εκλογές την άνοιξη του 2027, όχι νωρίτερα - Οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξαντλούν τον εκλογικό τους κύκλο

Μήνυμα ότι οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, υπεράσπιση των κυβερνητικών χειρισμών στην υπόθεση των Τεμπών και αιχμές κατά της αντιπολίτευσης περιλάμβανε η συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1. Ο πρωθυπουργός μίλησε ακόμη για την ακρίβεια, τις υποκλοπές, τις εσωκομματικές ισορροπίες στη ΝΔ, τη Μαρία Καρυστιανού και τις προτεραιότητες μιας ενδεχόμενης τρίτης κυβερνητικής θητείας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1, τοποθετούμενος για την υπόθεση των Τεμπών, τις υποκλοπές, την οικονομία, τις επόμενες εκλογές, τις εσωκομματικές ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και τις προτεραιότητες μιας ενδεχόμενης τρίτης κυβερνητικής θητείας.

«Δεν προστατεύσαμε τον Καραμανλή»

Αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών, ο πρωθυπουργός απέρριψε τις κατηγορίες περί συγκάλυψης και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν προστάτευσε τον πρώην υπουργό Μεταφορών Κώστα Καραμανλή.

Όπως τόνισε, για πρώτη φορά κυβερνητική πλειοψηφία παρέπεμψε δικό της υπουργό στο Δικαστικό Συμβούλιο, επισημαίνοντας ότι η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης, η οποία είναι η μόνη αρμόδια να αποδώσει ευθύνες.

Ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για έναν «μεγάλο αστικό μύθο» γύρω από το ζήτημα του ξυλολίου και υποστήριξε ότι οργανώθηκε μια συστηματική προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης και του ίδιου προσωπικά μέσω της θεωρίας της συγκάλυψης.

Χαρακτήρισε μάλιστα τις κατηγορίες περί «μπαζώματος» ως «τη μεγαλύτερη αθλιότητα» που έχει ακούσει στη δημόσια ζωή, ενώ αναφερόμενος στις καθυστερήσεις της σύμβασης 717 υποστήριξε ότι οι διοικητικές καθυστερήσεις σε δημόσια έργα δεν συνεπάγονται αυτομάτως ποινικές ευθύνες υπουργών. Ως παράδειγμα επικαλέστηκε το έργο της Πατρών – Πύργου, σημειώνοντας ότι η καθυστέρηση ενός έργου δεν μπορεί από μόνη της να οδηγεί σε ποινική δίωξη πολιτικών προσώπων.

Υποκλοπές και Predator

Για την υπόθεση των υποκλοπών και του Predator επανέλαβε ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε εξαρχής τις δυσλειτουργίες που υπήρξαν, γεγονός που οδήγησε σε αλλαγές στην ΕΥΠ και στην αποχώρηση προσώπων από θέσεις ευθύνης.

Υπογράμμισε ότι η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και απέφυγε να επεκταθεί περαιτέρω, επισημαίνοντας παράλληλα τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών στη διαχείριση κρίσιμων ζητημάτων εθνικής ασφάλειας.

Εκλογές την άνοιξη του 2027

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι οι επόμενες εθνικές εκλογές θα διεξαχθούν την άνοιξη του 2027, αποκλείοντας κάθε ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Όπως εξήγησε, η Ελλάδα αναλαμβάνει την προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 1η Ιουλίου 2027 και συνεπώς οι εκλογές θα πρέπει να έχουν προηγηθεί. Παράλληλα επανέλαβε τη θέση του ότι οι κυβερνήσεις οφείλουν να εξαντλούν τη συνταγματική τους θητεία.

Στο ζήτημα των πολιτικών συσχετισμών, υπογράμμισε ότι στρατηγικός στόχος της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αυτοδυναμία, ενώ απέκλεισε τόσο τη συνεργασία με κόμματα που βρίσκονται δεξιότερα της ΝΔ όσο και τα σενάρια συμμετοχής του κόμματός του σε κυβέρνηση συνεργασίας με άλλο πρωθυπουργό.

«Οι πολίτες επιλέγουν και κόμμα και πρωθυπουργό», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι σε ένα πρωθυπουργοκεντρικό πολιτικό σύστημα η ηγεσία του πρώτου κόμματος συνδέεται άμεσα με τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η κριτική στον Τσίπρα και η Καρυστιανού

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο επιστροφής του Αλέξη Τσίπρα μέσω νέου πολιτικού φορέα, απέφυγε να σχολιάσει προσωπικά σενάρια, ωστόσο άσκησε σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για αστοχίες, αλαζονεία και εξαπάτηση των πολιτών.

Απέρριψε παράλληλα τους ισχυρισμούς συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού ότι υπήρξε «ο πιο έντιμος πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης», επικαλούμενος μεταξύ άλλων την κατάτμηση του έργου Πατρών – Πύργου και τις αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα λίγο πριν από τις εκλογές του 2019.

Για τη Μαρία Καρυστιανού αναγνώρισε ότι διαθέτει σημαντικό κοινωνικό και συναισθηματικό κεφάλαιο λόγω της προσωπικής της διαδρομής, ωστόσο εμφανίστηκε επιφυλακτικός ως προς το κατά πόσο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε πολιτική δυναμική.

«Δεν έχω πειστεί ότι διαθέτει τις γνώσεις που απαιτούνται για να ηγηθεί πολιτικά», σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι τον τελικό λόγο έχουν οι πολίτες.

Σαμαράς, Καραμανλής και οι εσωκομματικές σχέσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν θεωρεί λανθασμένη την απόφαση διαγραφής του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία, ιδίως μετά τις προσωπικές επιθέσεις που, όπως είπε, δέχθηκε από τον πρώην πρωθυπουργό.

Παράλληλα, αναγνώρισε ότι ο κ. Σαμαράς υπήρξε καλός πρωθυπουργός και εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν θα προχωρήσει σε κινήσεις που θα βλάψουν την παράταξη, αν και παραδέχθηκε ότι οι διαφωνίες τους σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής είναι ουσιαστικές.

Για τον Κώστα Καραμανλή τόνισε ότι αντιμετωπίζει με σεβασμό όλους τους πρώην αρχηγούς και πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, ανεξαρτήτως επιμέρους διαφωνιών, διατηρώντας, όπως είπε, μια θεσμική και αξιοπρεπή στάση απέναντί τους.

Ακρίβεια: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα των νοικοκυριών»

Στο μέτωπο της οικονομίας, ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τη συσσωρευμένη ακρίβεια από το 2021 μέχρι σήμερα ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά αλλά και συνολικά οι ευρωπαϊκές κοινωνίες.

Όπως είπε, η κυβέρνηση γνωρίζει ότι ένα σημαντικό τμήμα της κοινωνίας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις του και αναγνώρισε ότι πολλές από τις μισθολογικές αυξήσεις εξουδετερώνονται από τον πληθωρισμό.

Απέκλεισε ωστόσο παρεμβάσεις που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη δημοσιονομική σταθερότητα της χώρας, υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις έναντι των ευρωπαϊκών δημοσιονομικών κανόνων.

«Δεν πρόκειται να κοροϊδέψω τους Έλληνες πολίτες ούτε να θέσω σε αμφισβήτηση τη δημοσιονομική σταθερότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επανέλαβε την αντίθεσή του στη μείωση του ΦΠΑ ως μέσο αντιμετώπισης της ακρίβειας, υποστηρίζοντας ότι το μέτρο έχει αποτύχει όπου εφαρμόστηκε, ενώ κάλεσε όσους ζητούν μείωση της φορολογίας στα καύσιμα να εξηγήσουν από ποιες άλλες πηγές θα καλυφθεί το δημοσιονομικό κόστος.

Πλεονάσματα, χρέος και κοινωνική πολιτική

Ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τη στρατηγική των δημοσιονομικών πλεονασμάτων, σημειώνοντας ότι η μεγαλύτερη επιτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης είναι η μείωση του δημόσιου χρέους κατά περίπου 60 ποσοστιαίες μονάδες.

«Δεν μπορούμε να κληροδοτήσουμε στην επόμενη γενιά ένα δυσθεώρητο χρέος», ανέφερε, επικαλούμενος μάλιστα τη γνωστή φράση του Ανδρέα Παπανδρέου ότι «ή θα πολεμήσουμε το χρέος ή το χρέος θα μας καταπιεί».

Απέρριψε τον ισχυρισμό ότι η κυβέρνηση έχει υιοθετήσει επιδοματική πολιτική, επιμένοντας ότι η βασική της κατεύθυνση παραμένει η μείωση φόρων. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι τα επιδόματα που αφορούν οικογένειες, άτομα με αναπηρία και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες όχι μόνο θα διατηρηθούν αλλά και θα ενισχυθούν.

Οι πολεοδομίες, οι νέοι και η τεχνητή νοημοσύνη

Για τις πρόσφατες αποκαλύψεις στις πολεοδομίες, ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για χρόνιες παθογένειες του κράτους και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση προωθεί μεταρρυθμίσεις όπως η μεταφορά των πολεοδομιών στο Κτηματολόγιο.

Απέρριψε τον όρο «γαλάζια σκάνδαλα», τονίζοντας ότι η διαφθορά δεν έχει κομματικό πρόσημο και ότι η σημερινή κυβέρνηση είναι εκείνη που αποκαλύπτει και αντιμετωπίζει τέτοιες υποθέσεις.

Αναφερόμενος στους νέους, παραδέχθηκε ότι βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν πιο αβέβαιο κόσμο, λόγω των πολέμων, της γεωπολιτικής αστάθειας, της τεχνητής νοημοσύνης και της κλιματικής κρίσης. Αναγνώρισε επίσης ότι η πρόσβαση σε προσιτή κατοικία παραμένει μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους κινδύνους που εγκυμονεί η τεχνητή νοημοσύνη για τη δημοκρατία και τις εκλογικές διαδικασίες, προειδοποιώντας ότι στο μέλλον ψεύτικα βίντεο και ψηφιακά ομοιώματα πολιτικών προσώπων θα μπορούν να επηρεάζουν την κοινή γνώμη. Για τον λόγο αυτό ζήτησε αυστηρότερη σήμανση του περιεχομένου που παράγεται από τεχνητή νοημοσύνη και μεγαλύτερη εκπαίδευση των πολιτών στην αναγνώριση της παραπληροφόρησης.

Η τρίτη θητεία και οι εξαγγελίες της ΔΕΘ

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο πρωθυπουργός εξήγησε γιατί ζητεί εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών για μια τρίτη κυβερνητική θητεία.

Όπως είπε, η πολιτική δεν είναι ισόβια επιλογή, ωστόσο η περίοδος έως το 2030 θα είναι καθοριστική για τη θέση της Ελλάδας στον κόσμο. Εκτίμησε ότι διαθέτει πλέον μεγαλύτερη εμπειρία και διεθνή αναγνώριση ώστε να οδηγήσει τη χώρα σε αυτή τη φάση, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι εφόσον εκλεγεί για τρίτη φορά δεν θα διεκδικήσει τέταρτη θητεία.

Έθεσε ως βασική προτεραιότητα για την επόμενη τετραετία τη μεταφορά των θετικών επιδόσεων της οικονομίας στην καθημερινότητα των πολιτών και προανήγγειλε νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση της ακρίβειας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί η αναβαθμισμένη πλατφόρμα e-Καταναλωτής, η οποία θα επιτρέπει στους πολίτες να συγκρίνουν σε πραγματικό χρόνο τις τιμές προϊόντων.

Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας νέας συμφωνίας κοινωνικής ευθύνης μεταξύ κυβέρνησης, βιομηχανίας, παραγωγών και σούπερ μάρκετ, με στόχο τη συγκράτηση των τιμών και την ελάφρυνση των νοικοκυριών.

Όσον αφορά τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ανέφερε ότι το πακέτο των παρεμβάσεων βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία και θα οριστικοποιηθεί ανάλογα με τον διαθέσιμο δημοσιονομικό χώρο τους επόμενους μήνες.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΚΛΟΓΕΣ
  • ·
  • ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πρώτο βήμα σήμερα για Προμηθέα και Κολοσσό με στόχο το... ραντεβού της Πέμπτης

All Content

Επίσημο: Ανακοίνωσαν Λέοναρντ οι Τορόντο Ράπτορς (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Parfums Christian Dior: «Άρωμα» κερδοφορίας στην Ελλάδα- Στα 25,2 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις

All Content - BusinessNews.gr

BSH Oικιακές Συσκευές: Σταθερός τζίρος στα 175 εκατ. – Ο λόγος που υποχώρησαν τα κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Από το Ταμείο Ανάκαμψης στα 100 δισ. ευρώ: Το νέο επενδυτικό στοίχημα της Ελλάδας

All Content

UM Greece: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με δύο στρατηγικές τοποθετήσεις

All Content

Σε NEXT COM - WPP Media το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

All Content

Πού θα δείτε νωρίς σήμερα τους προκριματικούς Προμηθέα και Κολοσσού στο BCL

All Content

"Έβρεξε" κατοστάρες στην πρεμιέρα των προκριματικών του BCL

All Content - BusinessNews.gr

Αυτοκατανάλωση: Τι φέρνει το νέο πλαίσιο - Απλούστερες διαδικασίες και περισσότερες δυνατότητες

All Content - BusinessNews.gr

Επιστροφή ενοικίου: Η προθεσμία, τα λάθη και τα ποσά που χάνονται – Οι δικαιούχοι και οι ποινές

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Κύκλος εργασιών στα 816,6 εκατ ευρώ το πρώτο εξάμηνο, αύξηση 3% στην επιβατική κίνηση

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

FleetNews

To Geely EX5 κατακτά το ελληνικό κοινό

CSRΝews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

CSRΝews.gr

Νερό Βίκος και ΠΑΕ Ατρόμητος ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τρίτη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών
Βουλή: Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την αδειοδότηση των περιφερειακών καναλιών 11/06/2026 - 21:43
ΗΠΑ: Εντός του έτους ο Οδικός Χάρτης Συνεργασίας του Διαλόγου Ενέργειας 3+1 12/06/2026 - 08:04
ΗΠΑ: Εντός του έτους ο Οδικός Χάρτης Συνεργασίας του Διαλόγου Ενέργειας 3+1

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Σε υψηλό σχεδόν δύο δεκαετιών η απόδοση του 10ετούς κρατικού ομολόγου
    15/09/2026 - 09:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιαπωνία: Για πρώτη φορά, οι εκατόχρονοι και άνω ξεπέρασαν τους 100.000
    15/09/2026 - 09:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πότε πληρώνονται οι συντάξεις Οκτωβρίου 2026 – Οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
    15/09/2026 - 09:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    15/09/2026 - 09:00 MEDIA
  • ΗΠΑ: Το Πεντάγωνο αναγνώρισε «ελλείψεις» πυρομαχικών εξαιτίας του πολέμου εναντίον του Ιράν
    15/09/2026 - 08:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Οι Ηνωμένες Πολιτείες επιβάλλουν επιπρόσθετους δασμούς 50% σε καναδικά προϊόντα
    15/09/2026 - 08:53 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σήμερα οι απολογίες των δύο γιατρών για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
    15/09/2026 - 08:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αυτοκατανάλωση: Τι φέρνει το νέο πλαίσιο - Απλούστερες διαδικασίες και περισσότερες δυνατότητες
    15/09/2026 - 08:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Από το Ταμείο Ανάκαμψης στα 100 δισ. ευρώ: Το νέο επενδυτικό στοίχημα της Ελλάδας
    15/09/2026 - 08:15 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
  • Επιστροφή ενοικίου: Η προθεσμία, τα λάθη και τα ποσά που χάνονται – Οι δικαιούχοι και οι ποινές
    15/09/2026 - 08:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα γκάμα Geely E5: Με μεγαλύτερη μπαταρία 68 kWh και τιμή από 29.990 ευρώ
    14/09/2026 - 12:06 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ακρίβεια τροφίμων στην Ευρώπη: Στο +35% η Ελλάδα σε έξι χρόνια – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη μεταβολή
    14/09/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικό Μετρό» Χρήστος Καραδήμας
    14/09/2026 - 10:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Samsung Electronics Ελλάς: Αύξηση κερδών +34,8% πάρα την μικρή κάμψη τζίρου
    14/09/2026 - 11:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιώργος Πορτοκαλίδης, Πρόεδρος & CEO, Ιoniki (Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.): Από την παράδοση, στο μέλλον της ζύμης
    14/09/2026 - 11:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επίσημο: Ανακοίνωσαν Λέοναρντ οι Τορόντο Ράπτορς (pic)

15/09/2026 - 05:58
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πρώτο βήμα σήμερα για Προμηθέα και Κολοσσό με στόχο το... ραντεβού της Πέμπτης

15/09/2026 - 05:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet Μεγάλος Χορηγός του 14ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

14/09/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Χριστίνα Κουτρομάνου στη VALUECOM

14/09/2026 - 14:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

14/09/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

14/09/2026 - 11:45
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

14/09/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

14/09/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo