Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: «Η φρεγάτα “Κίμων” σύμβολο μιας ισχυρής Ελλάδας» – Τι είπε για ελληνοτουρκικές σχέσεις και αγροτικά
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17/01/2026 · 12:35

Μητσοτάκης: «Η φρεγάτα “Κίμων” σύμβολο μιας ισχυρής Ελλάδας» – Τι είπε για ελληνοτουρκικές σχέσεις και αγροτικά

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η ημερομηνία δεν έχει ακόμη «κλειδώσει»

Ως «μια όμορφη μέρα, γεμάτη ελπίδα και αυτοπεποίθηση» χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης την άφιξη της φρεγάτας «Κίμων», μιλώντας σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha. Ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι πρόκειται για την πρώτη από τις τέσσερις φρεγάτες τύπου Belh@rra που εντάσσονται στο Πολεμικό Ναυτικό, τονίζοντας πως η απόκτησή τους αποτελεί «σύμβολο μιας ισχυρής Ελλάδας».

Όπως ανέφερε, οι νέες φρεγάτες συνιστούν «απαραίτητη επένδυση ώστε όλες και όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς και η χώρα να παραμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια ταραγμένη περιοχή», επισημαίνοντας ότι τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές επενδύσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις. «Μιλάμε για τα F-35 της θάλασσας», είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας παράλληλα ότι τον εντυπωσίασε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και στη συνάντηση με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο πρωθυπουργός διευκρίνισε ότι η ημερομηνία δεν έχει ακόμη «κλειδώσει», εκφράζοντας ωστόσο την προσδοκία να πραγματοποιηθεί εντός του πρώτου δεκαημέρου του Φεβρουαρίου. Τόνισε ότι η Ελλάδα προσέρχεται στις συνομιλίες με ξεκάθαρη ατζέντα, καθώς «το μόνο ζήτημα προς συζήτηση είναι η οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών», υπογραμμίζοντας ότι η Τουρκία θα πρέπει να εγκαταλείψει διεκδικήσεις που χαρακτήρισε «παντελώς ανυπόστατες».

«Το γεγονός ότι διαφωνούμε δεν σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε διαρκώς στα κόκκινα», ανέφερε, προσθέτοντας ότι υπάρχουν περιθώρια συνεργασίας σε επιμέρους ζητήματα, όπως το μεταναστευτικό. Όπως είπε, θα μεταβεί στην Τουρκία επικεφαλής υπουργικής αντιπροσωπείας, ώστε να συζητηθούν τόσο τα μεγάλα θέματα όσο και ζητήματα αρμοδιότητας των επιμέρους υπουργείων.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με την Αλβανία, σχολιάζοντας δηλώσεις του Έντι Ράμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι «μερικές φορές του ξεφεύγουν πράγματα που δεν πρέπει να λέγονται». Όπως είπε, επρόκειτο για «άστοχη δήλωση», την οποία ο Αλβανός πρωθυπουργός διόρθωσε, προσθέτοντας ότι «η ευρωπαϊκή πορεία της Αλβανίας περνά μέσα από την Ελλάδα» και ότι το θέμα καλό είναι «να μείνει πίσω».

Ενόψει της συνάντησής του με τους αγρότες των μπλόκων τη Δευτέρα, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι θα ακούσει τα αιτήματά τους, επισημαίνοντας ωστόσο πως «δεν υπάρχει διάθεση να δοθούν περισσότερα χρήματα από αυτά που επιβάλλει ο προϋπολογισμός, η κοινωνική δικαιοσύνη και επιτρέπει η Ευρώπη».

Αναφερόμενος στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ και την εξεταστική επιτροπή, ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι καλώς πραγματοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι «η εικόνα που βγήκε ήταν σε ορισμένες στιγμές πραγματικά θλιβερή». Όπως είπε, το πρόβλημα των εξεταστικών είναι ότι συχνά κυριαρχεί η επιδίωξη των «δέκα δευτερολέπτων δημοσιότητας», ωστόσο, όπως τόνισε, «προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα» και η κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη που δεν αντιμετώπισε το ζήτημα νωρίτερα.

Για τη συμφωνία Mercosur, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι διασφαλίζει ελέγχους στα προϊόντα που εισάγονται στην Ευρώπη, τόσο ως προς την ποιότητα όσο και ως προς τις τιμές, ενώ τόνισε ότι προστατεύονται ελληνικά προϊόντα, όπως η φέτα. «Πρόκειται για μια ωφέλιμη συμφωνία που βρίσκεται στο τραπέζι από το 2019», ανέφερε.

Τέλος, αναφερόμενος στο ζήτημα της ευλογιάς στα ζώα, τόνισε ότι η κυβέρνηση στήριξε τους κτηνοτρόφους και απέρριψε τα σενάρια περί εμβολιασμού. «Δεν υπάρχει καμία σοβαρή κτηνιατρική σχολή ή επιστημονικός φορέας που να εισηγείται τον εμβολιασμό, γιατί τότε η νόσος θα καταστεί ενδημική και θα τεθούν σε κίνδυνο οι εξαγωγές μας. Πρέπει να εφαρμόσουμε τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα», κατέληξε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως είμαστε στην αρχή εφαρμογής του προϋπολογισμού για το 2026 με σημαντικές αυξήσεις μισθών και μειώσει φόρων. Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στα σχετικά μέτρα και είπε πως οι πολίτες θα βλέπουν συνολικό αποτύπωμα στήριξης του διαθέσιμου εισοδήματος. Πρόσθεσε πως έχουν μειωθεί και έμμεσοι φόροι αλλά «η έμφασή μας για το 2026 είναι οι μειώσεις στους άμεσους φόρους». Για την ακρίβεια και τις διαφορές από χωράφι στο ράφι, ο κ. Μητσοτάκης είπε όσο περιορίζεται ο αριθμός των μεσαζόντων τόσο καλύτερο για τον καταναλωτή.

«Μας ενδιαφέρει να υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός και καλύτερος έλεγχος της αγοράς», σημείωσε και αναφέρθηκε στην αρχή του καταναλωτή. Φέρνοντας ως παράδειγμα τις αυξήσεις στο μοσχάρι είπε ότι υπάρχει παγκόσμια αύξηση της τιμής του. «Έχει σημασία να καταλάβουμε που μπορούμε να παρέμβουμε και που δεν μπορούμε να παρέμβουμε», υπογράμμισε. Για τον 13ο και 14ο μισθό ο πρωθυπουργός δήλωσε πως «δεν είναι στον προγραμματισμό μας». Επισήμανε ότι έχουν γίνει αυξήσεις στο δημόσιο σε όλες του τις εκφάνσεις. «Δεν μπορούμε να δώσουμε 13ο και 14ο μισθό έτσι όπως το εννοεί η αντιπολίτευση», σημείωσε.

Κληθείς να σχολιάσει όσα ακούγονται για κόμμα της κας Καρυστιανού είπε ότι «είναι παράξενο να μετρούνται κόμματα που δεν έχουν καν δημιουργηθεί, έγινε και με τον κ. Τσίπρα». Πρόσθεσε ότι «υπάρχει απόσταση να είσαι γονιός θύματος μιας τραγωδίας και αρχηγός κόμματος».

Για τις εκλογές είπε ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2027 και είπε πως είναι χρήσιμο να μιλάει με τους πολίτες από κοντά. «Ειδικά για το ΕΣΥ γίνεται μεγάλη προσπάθεια», ανέφερε και μίλησε σε συγκεκριμένες αλλαγές. «Το ΕΣΥ αλλάζει. Προσλαμβάνουμε προσωπικό, όχι όσο θα θέλαμε. Για τους νοσηλευτές έχουμε έλλειψη. Είναι μια καριέρα πάντα σε ζήτηση. Είναι βέβαιο ότι νοσηλευτές και νοσηλεύτριες θα χρειαζόμαστε από όσους έχουμε σήμερα», πρόσθεσε.

Για το ενδεχόμενο μη αυτοδυναμίας είπε ότι «απέχουμε ένα χρόνο και από τις εκλογές και στην πολιτική ένας χρόνος είναι ένας αιώνας». «Και πριν τις εκλογές του 2023 έδειχναν τη ΝΔ στο 32 33%. Πιστεύω στις αυτοδύναμες κυβερνήσεις γιατί εξυπηρετούν καλύτερα την υλοποίηση μεταρρυθμιστικής ατζέντας. Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα καθορίσει - δεν τίθεται θέμα αλλαγής του εκλογικού νόμου - αν η επόμενη κυβέρνηση θα είναι αυτοδύναμη ή συνεργασίας», τόνισε.

Ερωτηθείς αν δεν είναι αυτοδύναμη η επόμενη κυβέρνηση τίθεται και θέμα ηγεσίας είπε πως «με πάτε μακριά, κανείς δεν είναι ισόβιος». Πρόσθεσε πως «όλοι ανα πάσα στιγμή κρινόμαστε από τα αποτελέσματα, φιλοδοξώ να διεκδικήσουμε μια τρίτη τετραετία». Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επικείμενη συνταγματική αναθεώρηση μιλώντας για σημαντικές αλλαγές όπως το άρθρο 16 και η μονιμότητα.

Για το Εθνικό Απολυτήριο και αν θα οδηγήσει σε περισσότερα φροντιστήρια, είπε ότι έχει ζητήσει από την υπουργό παιδείας να ξεκινήσει διάλογος για το νέο λύκειο ώστε να μπορούμε στο φθινόπωρο να φτάσουμε σε ένα πλαίσιο το οποίο θα εφαρμοστεί σταδιακά.

Σχετικά με το ζήτημα της βίας στους νέους αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα προγράμματα ψυχικής υγείας ενώ είπε ότι σκεφτόμαστε το παράδειγμα της Αυστραλίας για τα social media από την ηλικία των 15. «Δεν θέλω τα παιδιά να είναι κολλημένα σε μια οθόνη. Είναι πρόβλημα. Δεν αφορά μόνο τα παιδιά, αφορά και εμάς», σημείωσε. Αναφερόμενος στην οδική ασφάλεια επισήμανε ότι για πρώτη φορά είχαμε μείωση τα θανατηφόρα τροχαία με 150 λιγότερους νεκρούς και πως μπορούμε να πάμε καλύτερα. «Η τεχνολογία λύνει πολλά τέτοια ζητήματα και τελικά όλοι προσαρμοζόμαστε και αλλάζουμε τη συμπεριφορά μας», πρόσθεσε ενώ ειδικά για τα αλκοτέστ είπε ότι οι πολίτες λένε μπράβο.

«Η Ελλάδα είναι προσκολλημένη στο διεθνές δίκαιο», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Νικολάς Μαδούρο ήταν δικτάτορας. Για τη Γροιλανδία η θέση Ελλάδος και ΕΕ είναι σαφής. «Είναι έδαφος του ΝΑΤΟ. Ελπίζω ότι θα βρεθεί συνεννόηση με τις ΗΠΑ που έχουν εύλογες ανησυχίες.

«Το περιστατικό αυτό ήταν πολύ ανησυχητικό. Δεν υπήρξε κανένα ζήτημα ασφάλειας πτήσεων. Το θέμα μας είναι ότι τα παλιά μηχανήματα δεν μας επιτρέπουν να έχουμε πολλά αεροπλάνα στο εναέριο χώρο μας. Αυτός ο εξοπλισμός θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων δύο ετών», δήλωσε σχετικά με το θέμα που προέκυψε με το FIR Αθηνών. Σε ερώτηση αν σκέφτεται τη ζωή του εκτός πολιτικής δήλωσε πως «κάνουμε πολλά σχέδια που δεν υλοποιούνται, ενώ είμαστε στην πολιτική». «Προσπαθώ να φυλάω λίγο ελεύθερο χρόνο για να αθλούμαι, να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου, να διαβάζω το βράδυ, να βλέπω αθλητικά, να βλέπω Netflix», συμπλήρωσε.

«Είχα πάει σε σούπερ μάρκετ λίγο πριν τα χριστούγεννα. Είναι μια διαδικασία λίγο περίπλοκη. Πώς ένας πρωθυπουργός που είναι στο Μαξίμου έχει καλή εικόνα στην κοινωνία. Δεν είναι εύκολο. Κινούμαι αρκετά. Ακούω και θετικά και αρνητικά», απάντησε σε ερώτηση πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκε για ψώνια. «Εμείς φέραμε αυτό το οποίο έπρεπε. Φέραμε το final four στην Αθήνα. Ελπίζω να δούμε δύο ελληνικές ομάδες», είπε όταν του ζήτησαν μια πρόβλεψη για τον φετινό νικητή της Ευρωλίγκας.

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
  • ·
  • ΑΓΡΟΤΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Οι Σέλτικς 119-109 σταμάτησαν σερί 12 νικών των Θάντερ (vid)

All Content

Απόδραση από τη Βιτόρια στην παράταση για τον Ερυθρό Αστέρα 108-100 την Μπασκόνια!

All Content - BusinessNews.gr

Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;

All Content - BusinessNews.gr

Στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης

All Content

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

All Content

Aπό την αρχή ο διαγωνισμός για το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E – Νέα ειδική έκδοση

FleetNews

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

FleetNews

Fuel Pass: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

All Content

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

All Content

EuroLeague 2025/26: Η βαθμολογία

All Content - BusinessNews.gr

Deutsche Welle: Οι προκλήσεις για τον όμιλο AΝΤ1 μετά την απόκτηση της La Repubblica

All Content - BusinessNews.gr

Επαγρύπνηση από τις τράπεζες ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας

All Content - BusinessNews.gr

Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ

FleetNews

C. Schlicker (CarGarantie): «Οι εγγυήσεις στρατηγικός μοχλός στην αγορά μεταχειρισμένων BEV»

FleetNews

Skoda: Έτος-ρεκόρ το 2025 και σταθερά 3η μάρκα στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

CSRΝews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

CSRΝews.gr

Εγκαίνια της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ερυθρό Σταυρό»: Ξεναγήθηκε στα ανακαινισμένα ΤΕΠ
Επίσκεψη Μητσοτάκη στον «Ερυθρό Σταυρό»: Ξεναγήθηκε στα ανακαινισμένα ΤΕΠ 16/01/2026 - 15:56
Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι 17/01/2026 - 16:46
Μαρινάκης: H κυβέρνηση και οι αγρότες δεν είναι αντίπαλοι, αλλά σύμμαχοι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ποτε ξεκινά το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων – Τι θα ισχύσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
    26/03/2026 - 08:50 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο «χάρτης» της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων - Πλουσιότερη Περιφέρεια η Αττική
    26/03/2026 - 08:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • EE: Μειώθηκαν οι πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων από την αρχή του έτους
    26/03/2026 - 08:34 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Deutsche Welle: Οι προκλήσεις για τον όμιλο AΝΤ1 μετά την απόκτηση της La Repubblica
    26/03/2026 - 08:15 MEDIA
  • Στο υπουργικό συμβούλιο η εισήγηση για την αύξηση του κατώτατου μισθού
    26/03/2026 - 07:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕ: AGILE, το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο ύψους 115 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη νέων αμυντικών τεχνολογιών
    26/03/2026 - 07:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Motor Oil: Διαφοροποίηση των πηγών προμήθειας αργού λόγω της κρίσης
    26/03/2026 - 07:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Γιατί μπαίνει στην ελληνική αγορά η Live Nation;
    26/03/2026 - 07:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κληρονομικό Δίκαιο: Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
    25/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ
    25/03/2026 - 12:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ν. Δένδιας: Η ιστορική μνήμη οδηγός για το παρόν και το μέλλον μας
    25/03/2026 - 11:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ηράκλειο: Ακυρώθηκε η παρέλαση λόγω των καιρικών συνθηκών
    25/03/2026 - 09:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κληρονομικό Δίκαιο: Αλλάζουν προς τα κάτω τα όρια σύνταξης διαθήκης
    25/03/2026 - 12:37 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κριστίν Λαγκάρντ: Η ΕΚΤ έχει στη διάθεσή της ένα "φάσμα επιλογών" απέναντι στο ενεργειακό σοκ
    25/03/2026 - 12:08 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Άνοδο καταγράφουν οι μετοχές στο ξεκίνημα των συναλλαγών
    25/03/2026 - 12:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Οι Σέλτικς 119-109 σταμάτησαν σερί 12 νικών των Θάντερ (vid)

26/03/2026 - 06:34
FleetNews
fleetnews.gr

Ανανεωμένη Ford Mustang Mach-E – Νέα ειδική έκδοση

26/03/2026 - 06:12
FleetNews
fleetnews.gr

MG ZS Max: Προηγμένη τεχνολογία και πλούσιος εξοπλισμός από 19.950€

26/03/2026 - 06:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

26/03/2026 - 06:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

JB Capital: Η αποτίμηση της Euroleague μπορεί να φτάσει τα 4,3 δισ. ευρώ την επόμενη σεζόν

24/03/2026 - 15:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Διοργάνωση δράσεων την 19η Πανελλαδική Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

24/03/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WWF: Η παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για 20η συνεχή χρόνια

24/03/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Στην Next Com η καμπάνια των 2 εκατ. ευρώ για την Πρώιμη Παιδική Παρέμβαση

24/03/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Στη PHLUR, το άρωμα αποτελεί μια μορφή προσωπικής έκφρασης

18/03/2026 - 19:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“MYA Collection – Paris Fashion Week”

15/03/2026 - 13:37
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo