Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Υπουργικό Συμβούλιο: Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που συζητήθηκαν
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
31/01/2025 · 16:37

Υπουργικό Συμβούλιο: Οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης που συζητήθηκαν

Ο υπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και η υφυπουργός Άννα Μάνη Παπαδημητρίου παρουσίασαν στο Υπουργικό Συμβούλιο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ανάπτυξης

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, έγιναν τα εξής κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης:

Ο υπουργός Ανάπτυξης Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και η υφυπουργός Άννα Μάνη Παπαδημητρίου παρουσίασαν στο Υπουργικό Συμβούλιο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Ανάπτυξης:

α) Πορεία εφαρμογής αναπτυξιακού νόμου και νομοθετικές βελτιώσεις:

Στην εφαρμογή του αναπτυξιακού νόμου δίνεται προτεραιότητα στη βιομηχανία και τη μεταποίηση και κυρίως σε μεγαλύτερες επενδύσεις σε περιοχές της χώρας που είναι παραμεθόριες και με χαμηλότερο περιφερειακό εισόδημα-προϊόν από τον μέσο όρο της Ελλάδας.

Απλοποιούνται και επιταχύνονται οι διαδικασίες έγκρισης των επενδυτικών σχεδίων. Στις παραμεθόριες περιοχές ειδικότερα παίζει μεγάλο ρόλο η δημιουργία θέσεων εργασίας, ώστε να ενισχυθούν πόλεις, κωμοπόλεις και χωριά κοντά στα σύνορα.

Δημιουργείται για τις μεγάλες επενδύσεις ταμείο εγγυοδοσίας με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και την εγγύηση του ελληνικού κράτους, για μεγάλες επενδύσεις άνω των 15 εκατ. ευρώ.

Το πρόσημο του αναπτυξιακού νόμου είναι: μείωση των ανισοτήτων, ενίσχυση της βιομηχανίας, της καινοτομίας, των νέων τεχνολογιών και των θέσεων εργασίας ιδίως στην περιφέρεια και στις παραμεθόριες περιοχές.

Η μεταρρύθμιση του αναπτυξιακού νόμου συμβάλλει στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της.

β) Μεταρρύθμιση πολιτικής ποιότητας:

Η πρόταση ανασχεδιασμού και αναβάθμισης της Πολιτικής Ποιότητας στην Ελλάδα αποτελεί μια αναγκαία μεταρρύθμιση για να προσεγγίσει η Ελλάδα το μέσο ευρωπαϊκό επίπεδο στα θέματα πολιτικών ποιότητας.

Αποτελεί προϋπόθεση για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων και της οικονομίας καθώς και την ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στους πολίτες και την ασφάλειά τους.

Η παρέμβαση αφορά την αντιμετώπιση τριών κρίσιμων ζητημάτων:

Τη διακυβερνητική αναβάθμιση των πολιτικών ποιότητας.

Την ενίσχυση της διαφάνειας και του ελέγχου των διαδικασιών που προβλέπονται για τη διασφάλιση του επιπέδου ποιότητας

Την ενδυνάμωση των αρμόδιων κρατικών δομών ποιότητας και την αναβάθμιση στο απαιτούμενο ευρωπαϊκό πλαίσιο λειτουργίας.

γ) Μεταρρύθμιση των διαδικασιών ίδρυσης, επέκτασης και εκσυγχρονισμού των μεταποιητικών δραστηριοτήτων στην Περιφέρεια Αττικής.

Η προτεινόμενη μεταρρύθμιση στοχεύει στην ενίσχυση της βιώσιμης ανάπτυξης και την αναζωογόνηση του βιομηχανικού τομέα της Περιφέρειας Αττικής. Η Αττική, όπου διαβιεί το 35% του πληθυσμού της χώρας σε μόλις 2,5% της συνολικής έκτασής της, αντιμετωπίζει ιδιαίτερες προκλήσεις ως προς τις υπό αναμόρφωση διαδικασίες καθώς ο ισχύων νόμος (Ν. 3325/2005) δεν ανταποκρίνεται στις τεχνολογικές εξελίξεις και στις απαιτήσεις της αγοράς και οι έως σήμερα διαδικασίες αδειοδότησης έχουν αποθαρρύνει νέες επενδύσεις και κυρίως την αναβάθμιση των υφισταμένων. Με την προσαρμογή του θεσμικού πλαισίου στις σύγχρονες απαιτήσεις, επιδιώκονται η προώθηση επενδύσεων σε μεταποιητικές δραστηριότητες και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων.

Τα βασικά σημεία είναι:

· Εναρμόνιση με νεότερα νομοθετήματα: Υιοθέτηση περιβαλλοντικής κατάταξης (Α1, Α2, Β)

· Διευκόλυνση εκσυγχρονισμού υφιστάμενων μεταποιητικών μονάδων και επενδύσεων

· Εκσυγχρονισμός αγροτοβιομηχανικών μονάδων: Διπλασιασμός των επιτρεπόμενων ορίων ισχύος για γεωργικές περιοχές.

· Προώθηση επιχειρηματικών πάρκων: Καθορισμός σαφών κριτηρίων για ίδρυση και λειτουργία σε οργανωμένους υποδοχείς εντός της Αττικής.

· Αποσαφήνιση του πλαισίου αδειοδότησης των αποθηκών: Διάκρισή τους σε αυτές που ανήκουν στις βιομηχανικές αποθήκες και σε αυτές που ανήκουν στα Κέντρα Αποθήκευσης και Διανομής.

Ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης και η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννα Λυτρίβη παρουσίασαν στο Υπουργικό Συμβούλιο τις νομοθετικές πρωτοβουλίες του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού: α) Ακαδημίες Επαγγελματικής Κατάρτισης, β) Σύσταση οργανικών θέσεων στα Πατριαρχεία και άλλες διατάξεις της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων.

Εξαιτίας της δυσκολίας των καταρτιζομένων των δημοσίων ΣΑΕΚ (Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης) να πραγματοποιήσουν την πρακτική άσκηση και μαθητεία σε φυσικά πρόσωπα, ΝΠΙΔ, ΝΠΔΔ, δημόσιες υπηρεσίες, ΟΤΑ α' και β' βαθμού και επιχειρήσεις, της περιορισμένης διασύνδεσης της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης με την αγορά εργασίας, της αδυναμίας υποστήριξης των αναπτυξιακών επενδύσεων της χώρας με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό το νομοσχέδιο έχει στόχο:

· Την παροχή αρχικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης από τις δημόσιες ΣΑΕΚ, με στόχο τις επενδυτικές προτεραιότητες και τα παραγωγικά χαρακτηριστικά σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο.

· Τις συνέργειες του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα στο πεδίο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης.

· Την εξασφάλιση θέσεων πρακτικής άσκησης και μαθητείας για τους καταρτιζόμενους των δημοσίων ΣΑΕΚ.

Οι διατάξεις για τη σύσταση οργανικών θέσεων στα ελληνόφωνα Πατριαρχεία αποβλέπουν να διασφαλίσουν ότι οι εκκλησιαστικές ανάγκες της ομογένειας θα υπηρετούνται από Έλληνες κληρικούς, καθώς και να υποστηρίξουν τα Πρεσβυγενή Πατριαρχεία και την Ιερά Μονή Σινά.

Ο υπουργός Υγείας Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης και ο υφυπουργός Υγείας Δημήτριος Βαρτζόπουλος παρουσίασαν στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την προστασία των ανηλίκων από προϊόντα καπνού και αλκοόλ.

Αντικείμενο του προτεινόμενου νομοσχεδίου είναι η αυστηροποίηση του νομοθετικού πλαισίου που διέπει την πώληση, προσφορά και διάθεση των καπνικών και συναφών με αυτά προϊόντων και αλκοολούχων ποτών και ειδικότερα: α) η καθιέρωση ενός αποτελεσματικού μηχανισμού ελέγχου για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων στο αλκοόλ με την θέσπιση υποχρεωτικής επίδειξης ταυτότητας εκ μέρους του πωλητή σε όλα τα σημεία πώλησης, την καθιέρωση αυστηρότατων διοικητικών κυρώσεων και την επαναποινικοποίηση της πώλησης αλκοόλ σε ανήλικους, την ανάληψη κύριου ελεγκτικού ρόλου από την ΕΛΑΣ και την υποχρεωτική αναγγελία σε αυτήν των ιδιωτικών εκδηλώσεων οι οποίες πραγματοποιούνται σε κέντρα διασκέδασης. Καθιερώνεται ένας αποτελεσματικός μηχανισμός ελέγχου για την αποτροπή της πρόσβασης των ανηλίκων στα προϊόντα καπνού και συναφή προϊόντα και συγκεκριμένα: η υποχρεωτική επίδειξη ταυτότητας εκ μέρους του πωλητή σε όλα τα σημεία πώλησης και η καθιέρωση αυστηρότατων διοικητικών κυρώσεων σε περιπτώσεις παραβάσεων. Ρυθμίζεται με πληρέστερο τρόπο η αγορά των καπνικών και των συναφών με αυτά προϊόντων και συγκεκριμένα. Καθιερώνεται μηχανισμός αξιολόγησης και ελέγχου της συμμόρφωσης των καπνικών και των συναφών με αυτά προϊόντων με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του ν. 4419/2016. Ρυθμίζονται οι προϋποθέσεις κυκλοφορίας στην αγορά, των ηλεκτρικά θερμαινόμενων προϊόντων και των προϊόντων νικοτίνης χωρίς καπνό, η καθολική απαγόρευση της πώλησης, προσφοράς και διάθεσης αυτών στους ανηλίκους και η πρόβλεψη αντίστοιχων κυρώσεων.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Γεώργιος Φλωρίδης παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την εισαγωγή της δικαστικής μέριμνας.

Με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις, εισάγεται η δικαστική μέριμνα (πλήρης ή μερική), με τη δυνατότητα είτε αναπλήρωσης είτε περιορισμού της δικαιοπρακτικής ικανότητας του προσώπου από τον ασκούντα τη δικαστική μέριμνα, που αντικαθιστά τον θεσμό της (στερητικής ή επικουρικής) δικαστικής συμπαράστασης.

Έτσι, επιχειρούνται η αναβάθμιση του θεσμού και η ενίσχυση της προστασίας και φροντίδας των ατόμων που τίθενται υπό το καθεστώς της, παρέχοντας την επιπλέον δυνατότητα υποβολής ενός προσώπου σε καθεστώς «υποστηριζόμενης λήψης αποφάσεων», κατά το οποίο ορίζεται βοηθός για την παροχή κάθε πληροφορίας, επεξήγησης, διευκρίνισης, ανάλυσης και διευκόλυνσης, προκειμένου το άτομο με αναπηρία να αποφασίζει αυτόνομα, με σεβασμό στην προσωπικότητα και την αληθή βούλησή του.

Άξονα των νέων ρυθμίσεων αποτελούν ο σεβασμός και η πλήρης διασφάλιση των δικαιωμάτων, με την παροχή εγγυήσεων ότι δεν θα υφίστανται καταχρηστικές συμπεριφορές σε βάρος της ζωής, της περιουσίας και της προσωπικότητας των ατόμων. Αλλάζει η επί πολλές δεκαετίες κυρίαρχη αντίληψη ότι η αναπηρία/σωματική ή ψυχική διαταραχή οδηγεί αδιακρίτως σε απώλεια της ικανότητας λήψης αποφάσεων και εν πολλοίς της δικαιοπρακτικής ικανότητας.

Περαιτέρω, συστήνεται Μητρώο Δικαστικής Μέριμνας, στο οποίο θα καταχωρίζονται όλες οι αποφάσεις που διατάσσουν την υποβολή προσώπου σε δικαστική μέριμνα, καθώς και τα κρίσιμα στοιχεία κάθε υπόθεσης, με σκοπό τη δημιουργία αρχείου και την τήρηση στατιστικών. Θεσπίζεται επιπλέον υποχρέωση περιοδικού επανελέγχου της απόφασης δικαστικής μέριμνας ανά τριετία, με σκοπό την τυχόν αναθεώρηση ή και άρση της, προς το συμφέρον του ατόμου.

Τέλος, δίνεται η δυνατότητα διαλειτουργικότητας μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών για την άντληση των απαραίτητων δικαιολογητικών κατά την κατάθεση της αίτησης δικαστικής μέριμνας, καθώς και ενεργοποίησης των ηλεκτρονικών επιδόσεων, με σκοπό τον περιορισμό των εξόδων και την επιτάχυνση της διαδικασίας.

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτριος Παπαστεργίου παρουσίασε στο Υπουργικό Συμβούλιο το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη διακυβέρνηση δεδομένων του δημοσίου τομέα.

Το προτεινόμενο νομοσχέδιο περιλαμβάνει τις απαραίτητες συμπληρωματικές ρυθμίσεις με σκοπό την πλήρη και αποτελεσματική εφαρμογή στην ελληνική έννομη τάξη του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/868, εφεξής «Πράξη για τη διακυβέρνηση δεδομένων». Μεταξύ άλλων, ορίζονται οι αρμόδιοι φορείς οι οποίοι βοηθούν τους φορείς του δημόσιου τομέα που χορηγούν ή αρνούνται πρόσβαση για περαιτέρω χρήση συγκεκριμένων κατηγοριών δεδομένων, εξειδικεύονται ρυθμίσεις της Πράξης για τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία περαιτέρω χρήσης δεδομένων που βρίσκονται στην κατοχή φορέων του δημοσίου, προβλέπονται οι παραβάσεις που συνεπάγονται επιβολή προστίμου και θεσπίζεται δικαίωμα δικαστικής προσφυγής.

Παράλληλα, το νομοσχέδιο περιλαμβάνει διατάξεις για μια συνολική μεταρρύθμιση στον τομέα των δεδομένων του δημοσίου τομέα, ανοίγοντας το δρόμο για την αξιοποίησή τους και από συστήματα Τεχνητής Νοημοσύνης, από φορείς τόσο του δημοσίου όσο και του ιδιωτικού τομέα.

  • ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αθλητικός Δικαστής: Απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα για ένα μήνα στον Δήμο Στασινόπουλο

All Content

ΕΟΚ: Καταγγέλλει πρόεδρο ομάδας GBL για απειλητικά μηνύματα στον Β. Λιόλιο

All Content - BusinessNews.gr

Εξάρχου: Σε διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ για 20ετή συμφωνία προμήθειας LNG 15 δισ. κ.μ. ετησίως

All Content - BusinessNews.gr

ΠΣΕ: Έξι στους δέκα κλάδους με άνοδο το 2025 – Ανθεκτικές οι ελληνικές εξαγωγές χωρίς πετρελαιοειδή

All Content - BusinessNews.gr

Metlen: Μείωση EBITDA 25% για το 2025 - Αμετάβλητες οι προοπτικές

All Content

Διαγωνισμός προβολής για τον κρόκο Κοζάνης

All Content

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ολυμπιακός: Με Βίρτους απόψε για την επιστροφή στη 2η θέση

All Content

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Εθνική Τράπεζα: Αντλησε 500 εκατ. με ομόλογο ΑΤ1

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ιω. Κεφαλογιάννης: Όραμα της ελληνικής κυβέρνησης είναι μια ενιαία αμυντική πολιτική στην ΕΕ
Ιω. Κεφαλογιάννης: Όραμα της ελληνικής κυβέρνησης είναι μια ενιαία αμυντική πολιτική στην ΕΕ 31/01/2025 - 16:01
Σε διεργασίες για πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση – Επικοινωνία Φάμελλου με Ανδρουλάκη 31/01/2025 - 16:48
Σε διεργασίες για πρόταση δυσπιστίας η αντιπολίτευση – Επικοινωνία Φάμελλου με Ανδρουλάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 2,05% - Σε υψηλά 18 ετών η κεφαλαιοποίηση της αγοράς
    06/02/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τι αλλάζει σε συγχωνεύσεις, διασπάσεις και μετατροπές εταιρειών - Διευκρινίσεις γ.γ. Εμπορίου και εγκύκλιος
    06/02/2026 - 18:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τρία χρόνια φυλακή στον καρδιοχειρουργό του Ιπποκράτειου για τα φακελάκια – Eλεύθερος με αναστολή και όρους
    06/02/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • TCL: Παρουσίαση της καμπάνιας «It’s Your Greatness» στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026
    06/02/2026 - 17:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,17%, στα 467,18 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    06/02/2026 - 17:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κομισιόν: Επένδυση ύψους 347 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση της ασφάλειας των υποβρύχιων καλωδίων
    06/02/2026 - 17:40 ΚΟΣΜΟΣ
  • Προαστιακός Αθηνών: Τροποποιήσεις λόγω έργων υποδομής – Ποια δρομολόγια επηρεάζονται
    06/02/2026 - 17:27 ΕΛΛΑΔΑ
  • Toyota: Αποχωρεί ο Koji Sato από τη θέση του CEO – Νέος επικεφαλής ο Kenta Kon
    06/02/2026 - 17:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία: Στρατηγική συνάντηση του ΥΠΕΞ Φιντάν με την Επίτροπο Διεύρυνσης της ΕΕ
    06/02/2026 - 16:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Λευκός Οίκος: Μιλά για «ψευδοαγανάκτηση» μετά τις αντιδράσεις για βίντεο που ανήρτησε ο Ντόναλντ Τραμπ
    06/02/2026 - 16:53 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βιολάντα: Εφοδος της ΔΑΕΕ στο σπίτι του ιδιοκτήτη της εταιρείας και σε γραφεία - Kατασχέθηκε ηλεκτρονικός εξοπλισμός
    05/02/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησαν οι πρώτες θαλάσσιες δοκιμές της φρεγάτας FDI HN «Νέαρχος» του Πολεμικού Ναυτικού
    05/02/2026 - 18:48 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές
    06/02/2026 - 08:17 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κακοκαρία στη Γερμανία: Το αεροδρόμιο Βερολίνου ανέστειλε τη λειτουργία του
    05/02/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μουρ: «Να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα στον αγώνα με τον Κολοσσό»

06/02/2026 - 16:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρης: Με 500 φίλους του στον «τελικό» με την Κλουζ στη Ρουμανία

06/02/2026 - 16:09
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Περιφέρεια Αττικής: Υπογράφηκε η σύμβαση με την «ATTICA 365»

06/02/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Συνεργασία Hatzi Filax Group και EMSA για την ενίσχυση της επικοινωνίας

06/02/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Loulis Food Ingredients: Μια ακόμα χρονιά προσφοράς το 2025 με πραγματικό αντίκτυπο

06/02/2026 - 12:57
FleetNews
fleetnews.gr

Αλλαγή σκυτάλης στην Toyota – Νέος CEO ο Κέντα Κον

06/02/2026 - 10:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
FleetNews
fleetnews.gr

Η Daimler Truck έκλεισε με ισχυρό Δ’ τρίμηνο το 2025

06/02/2026 - 08:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo