Σάββατο, 18 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Πώς τοποθετήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι φορείς στο ν/σ για τις αλλαγές στα AirBnB
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
14/01/2025 · 07:43

Βουλή: Πώς τοποθετήθηκαν οι ενδιαφερόμενοι φορείς στο ν/σ για τις αλλαγές στα AirBnB

Στη «σωστή κατεύθυνση» κινείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού για τη θέσπιση προδιαγραφών στα ακίνητα βραχυχρόνιας μίσθωσης, σύμφωνα με την πλειοψηφία των αρμοδίων φορέων.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς εκλήθησαν να εκφράσουν τη γνώμη τους, κατά την επεξεργασία του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Το νομοσχέδιο έγινε δεκτό - επί της αρχής - από την κοινοβουλευτική επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου, με τους βουλευτές της ΝΔ να τάσσονται «υπέρ», τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΡΙΖΑ, της Ελληνικής Λύσης, της ΚΟ «Νίκη», της Πλεύσης Ελευθερίας και της ΚΟ «Σπαρτιάτες» να «επιφυλάσσονται» για την ολομέλεια, και τους βουλευτές του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς και τάσσονται «κατά» του νομοσχεδίου.

Επικροτούμε τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης είπε ο πρόεδρος του ΔΣ του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ) Αλέξανδρος Βασιλικός, κάνοντας λόγο για την «ιστορικότητά» της, αναφορικά με τις προδιαγραφές των ξενοδοχείων, που «γίνεται για πρώτη φορά παγκοσμίως». Ειδικότερα για τις προβλέψεις που αφορούν στα AirBnB, είπε ότι «το ΞΕΕ δεν ήταν ποτέ ενάντια στη βραχυχρόνια μίσθωση. Πάντα όμως ήταν υπέρ μιας ρυθμισμένης βραχυχρόνιας μίσθωσης, όπως αυτό συμβαίνει σε όλο τον δυτικό κόσμο».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ) Ευστράτιος Παραδιάς, χαρακτήρισε σκανδαλώδη τη διάταξη «που αξιώνει, με αναδρομική μάλιστα ισχύ, τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης να είναι πολεοδομικά χαρακτηρισμένα ως χώροι κύριας χρήσης κατοικίας, και που οδηγεί εκ του αποτελέσματος, σε αναδρομική κατεδάφιση και ουσιαστικά πλήρη απαξίωση σημαντικού μέρους του κτιριακού δυναμικού της βραχυχρόνιας μίσθωσης».

Εκ μέρους του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο εντεταλμένος σύμβουλός του, Αλ. Θάνος είπε ότι το νομοσχέδιο κινείται ασφαλώς προς τη σωστή κατεύθυνση και ειδικότερα για τα AirBnB είπε ότι «προβλέπονται συγκεκριμένες βασικές λειτουργικές προδιαγραφές,και φυσικά αυτή η ρύθμιση μας βρίσκει σύμφωνους». Πρότεινε παράλληλα, «προκειμένου τα ακίνητα που εκμισθώνονται βραχυχρόνια να διαχωρίζονται από τις νόμιμα αδειοδοτημένες επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, να οριστεί ρητά, πως σε περίπτωση που εντός του καταλύματος διεξάγεται οποιασδήποτε μορφής παροχή υπηρεσιών ή διαμεσολάβηση για παροχή υπηρεσιών, τότε το ακίνητο θα θεωρείται τουριστικό και να διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας ή βεβαίωση συνδρομής των νόμιμων προϋποθέσεων. Επιπλέον, θα πρέπει να παρέχεται το δικαίωμα στους ΟΤΑ α' βαθμού, να ορίζουν το μέγιστο αριθμό ακινήτων που μπορούν να εγγράφονται στο μητρώο ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης ανά δημοτικό διαμέρισμα» είπε ο κ. Θάνος.

Ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) Γεώργιος Στασινός συνεχάρη το υπουργείο Τουρισμού για τη μεταξύ τους συνεργασία στην κατεύθυνση κατάταξης των ξενοδοχείων, «όχι μόνο με βάση τις παροχές, όπως είναι τα αστέρια, (αλλά) ουσιαστικά με βάση το περιβαλλοντικό και ενεργειακό αποτύπωμα που υπάρχει σήμερα». Μιλώντας για τα AirBnB, είπε ότι «είναι αδιανόητο να σκεφτόμαστε ότι μπορεί κάποιος να διαμένει σε ένα χώρο που δεν είναι χώρος κύριας χρήσης».

Οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου κινούνται στη σωστή κατεύθυνση είπε ο κ. Ιωάννης Χατζής, πρόεδρος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ). Υπογράμμισε επίσης ότι «αν η βραχυχρόνια μίσθωση θεωρείται μέρος της επίσημης τουριστικής δραστηριότητας της χώρας, θα πρέπει να προβλεφθούν γι' αυτήν πολύ αυστηρότερα ρυθμιστικά και κανονιστικά πλαίσια, ανάλογα με αυτά των ξενοδοχείων. Αν από την άλλη είναι μέρος της οικονομίας του διαμοιρασμού, τότε είναι επιβεβλημένος ο χρονικός και ποσοτικός περιορισμός της δραστηριότητας».

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων STAMA Greece, Κωνσταντίνος Κιάμος, είπε ότι είναι σωστό να αντιμετωπιστούν φαινόμενα, με αποθήκες και υπόγεια να μετατρέπονται σε καταλύματα. Όμως, αυτά τα φαινόμενα «είναι πάρα πάρα πολύ λίγα». Όπως σημείωσε, «στα κέντρα των πόλεων, και ιδίως στο κέντρο της Αθήνας, έχουν γίνει πάρα πολλές μετατροπές σε κτίρια τα οποία δεν ήταν αξιοποιήσιμα για δεκαετίες. Έχουν μετατραπεί, από γραφειακοί και βιοτεχνικοί χώροι σε μικρά διαμερίσματα, τα οποία διατίθενται ως επί το πλείστον μέσω του θεσμού της βραχυχρόνιας μίσθωσης. Αυτή η διάταξη έρχεται να βάλει φρένο σε όλες αυτές τις επενδύσεις που έχουν γίνει και είναι ήδη σε λειτουργία, και είναι καταλύματα τα οποία έχουν προσθέσει διαμερίσματα στο υπάρχον δυναμικό των πόλεων».

Ο κ. Παναγιώτης Τοκούζης, πρόεδρος του ΔΣ της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος, είπε ότι «οποιαδήποτε ρύθμιση μπαίνει στην βραχυχρόνια μίσθωση είναι θετική».

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον Επισιτισμό - Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ), Γεώργιος Χότζογλου, είπε ότι δεν πρέπει να απαξιώνονται οι εργαζόμενοι στον κλάδο, ειδικά όταν «οι κλίνες των βραχυχρόνιων μισθώσεων έχουν ξεπεράσει τις κλίνες των ξενοδοχείων. [. . .] Μιλάμε για ένα εκατομμύριο περίπου κλίνες, ανεξέλεγκτες στην κυριολεξία. Γνωρίζει πραγματικά το υπουργείο Τουρισμού να μας πει πόσες είναι αυτές οι επιχειρήσεις στη χώρα;» ρώτησε ο κ. Χότζογλου. Σημείωσε δε, ότι όταν έγινε η σύσταση του σχετικού εργοδοτικού φορέα, «τους στείλαμε αίτημα να υπογράψουμε κλαδική συλλογική σύμβαση εργασίας [. . .] και μας απάντησαν ότι δεν είναι επιχείρηση τουρισμού, δεν παρέχουν τουριστικές υπηρεσίες». Το ερώτημα είναι, «δεν εργάζονται εκεί μέσα εργαζόμενοι; Ποιος καθαρίζει; Ποιος στρώνει τα κρεβάτια, όταν μάλιστα μερικά από αυτά είναι και συγκροτήματα, και έχουν και υπηρεσία ρεσεψιόν;». Ο κ. Χότζογλου έδωσε μεγάλη έμφαση στο να διευκρινιστεί ο αριθμός των επιχειρήσεων αυτών [. . .] αλλά και ο όγκος των εργαζομένων στα AirBnB, για τους οποίους - όπως είπε - δεν γίνεται καμία αναφορά στο νομοσχέδιο.

Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχοϋπαλλήλων Νομού Αττικής, Γεώργιος Στεφανάκης, κατήγγειλε «ότι για πολλοστή φορά έρχεται νομοσχέδιο σχετικά με τον τουρισμό και τα προβλήματα των εργαζομένων σε αυτόν τον κλάδο να είναι πάλι έξω από κάθε διάταξη και άρθρο. [. . . ] Υπάρχουν χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι που δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από το πετσοκομμένο ταμείο ανεργίας των τριών μηνών και κάτι ημερών, που δουλεύουν και πληρώνονται με ακόμα χειρότερους όρους σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, με μισθούς στα επίπεδα του 2011» τόνισε ο κ. Στεφανάκης.

Ο πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος, Λύσανδρος Τσιλίδης, είπε ότι στους αυξημένους αριθμούς τουριστών κάθε χρονιάς, περιλαμβάνονται και αυτοί που διαμένουν σε AirBnB - και ότι το θέμα θα έπρεπε να έχει λυθεί εδώ και μια δεκαετία, διότι «όταν κάτι χτίζεται και ξέρεις τους κανόνες, τους σέβεσαι. Εμείς είμαστε υπέρ του να μην υπάρξει χάος και να λειτουργήσουμε σοβαρά και νόμιμα» είπε ο κ. Τσιλίδης και ζήτησε για τον κλάδο του να μην επιβληθεί περισσότερη γραφειοκρατία.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, κ. Φιλόθεος, εξέφρασε την ιδιαίτερα χαρά του για τις προβλέψεις του νομοσχεδίου για τον θρησκευτικό τουρισμό, και ιδιαιτέρως για την πολιτιστική διαδρομή σχετικά με τα βήματα του Αποστόλου Παύλου, την ανάδειξη του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού της Θεσσαλονίκης κ.ά..

Η γ.γ. της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επιχειρηματιών Κάμπινγκ, Ελένη Χρονάκη, είπε ότι οι ρυθμίσεις του νομοσχεδίου που αφορούν την Ένωσή της, «μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν για πρώτη φορά όλες τις μορφές του ελεύθερου camping, δηλαδή, είτε αυτό γίνεται με σκηνές, είτε με ρυμουλκούμενα ή με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και ευχαριστούμε την ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού γι' αυτή τη ρύθμιση».

Η Βασιλική Βιδάλη, διευθύντρια του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεων Αυτοκινήτων Ελλάδος (ΣΤΕΕΑΕ) ζήτησε «να περιληφθεί στην ψηφιακή διαδικασία της γνωστοποίησης η αποτύπωση του συνόλου των ενοικιαζόμενων οχημάτων και η παρακολούθηση αυτών σε δεδομένες χρονικές στιγμές ανά περιοχή».

Ο κ. Εμμανουήλ Κοζαδίνος, ιατρός Ιαματολόγος και εθελοντής σύμβουλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδος, μίλησε για τις διατάξεις περί ιαματικού τουρισμού, ζητώντας από την Πολιτεία να δώσει μεγαλύτερη προσοχή στον τομέα, καθώς «πέρα από τουριστική δραστηριότητα, είναι και δραστηριότητα η οποία υπάγεται στο θέμα της υγείας».

Τέλος, η Νατάσα Αντωνοπούλου, υπεύθυνη Συντονισμού του Προγράμματος Green Key της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης, χαιρέτησε «με θετικό πρόσημο το σύστημα κατάταξης καταλυμάτων που βασίζεται στην αρχή της βιωσιμότητας», ζήτησε ωστόσο, να γίνει πιο σαφές το περιεχόμενο και το εύρος των περιβαλλοντικών κριτηρίων.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • AIR BNB
  • ·
  • ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
  • ·
  • ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Για μια ακόμα χρονιά στο τουρνουά της Κρήτης (pic)

All Content

"Στη γωνία για Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός"!

All Content - BusinessNews.gr

Αμοιβαία Κεφάλαια: Πάνω από 32 δισ. ευρώ το ενεργητικό – Εισροές 27 δισ. ευρώ από το 2018

All Content - BusinessNews.gr

Φέτα και ελαιόλαδο: Οι δύο ελληνικοί «πρεσβευτές» των 2,1 δισ. ευρώ - Τι αλλάζει με το Ελαιοκομικό Μητρώο

All Content - BusinessNews.gr

Η ακτινογραφία του ελληνικού τραπεζικού συστήματος σε 20 αριθμούς

All Content

Από την jetdrops το λανσάρισμα του WIRED στην ελληνική αγορά

All Content

NN Hellas: Στην BBDO ο διαφημιστικός λογαριασμός

FleetNews

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

All Content

Εθνική Νέων Ανδρών: Με Γερμανία στις 17:00 για τις θέσεις 5-8

All Content

Ντουμπάι: Νέο απόκτημα ο Ντέβιον Μιντζ από τη Βίρτσμπουργκ

All Content - BusinessNews.gr

Efood: Γιατί έμεινε εκτός από το deal Uber - Delivery Hero και τι θα γίνει με την Uber Eats

All Content - BusinessNews.gr

Agrino: Ιστορικό ρεκόρ το 2025 με τζίρο 52 εκατ. ευρώ και αύξηση 7%

All Content - BusinessNews.gr

Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

CSRΝews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

CSRΝews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σαουδική Αραβία έχουν το ίδιο όραμα για την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή
Μητσοτάκης: Ελλάδα και Σαουδική Αραβία έχουν το ίδιο όραμα για την ασφάλεια και την ειρήνη στην περιοχή 13/01/2025 - 21:21
Χαμόγελα στο Μαξίμου για τις πρώτες δημοσκοπήσεις του 2025 - Ανακάμπτει η ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ 14/01/2025 - 08:41
Χαμόγελα στο Μαξίμου για τις πρώτες δημοσκοπήσεις του 2025 - Ανακάμπτει η ΝΔ, στάσιμο το ΠΑΣΟΚ, τρίτος ο ΣΥΡΙΖΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Π. Μαρινάκης: Επιστρέψαμε τα υπερκέρδη διυλιστηρίων και εταιρειών ενέργειας πίσω στην κοινωνία
    18/07/2026 - 14:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Κώτσηρας: Επενδύουμε σε φιλικές και αξιόπιστες συγκοινωνίες
    18/07/2026 - 14:26 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Γκάνος (Alpha Real Estate Services): Οι τέσσερις παράγοντες που στηρίζουν την ελληνική αγορά ακινήτων
    18/07/2026 - 14:03 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
    18/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AI Act: Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την Τεχνητή Νοημοσύνη και η επόμενη ημέρα του ψηφιακού μετασχηματισμού
    18/07/2026 - 13:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Βενεζουέλα: Ξεπέρασαν τους 5.000 οι νεκροί από τους δίδυμους σεισμούς – 346 εκατ. δολάρια για την ανοικοδόμηση
    18/07/2026 - 12:50 ΚΟΣΜΟΣ
  • Άνοιξε η ρύθμιση των 72 δόσεων - Ποιες οφειλές υπάγονται
    18/07/2026 - 12:26 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Νέα πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου
    18/07/2026 - 12:02 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Γ. Πατούλης: Οι βασικές προτεραιότητες της νέας διοίκησης του ΙΣΑ
    18/07/2026 - 11:34 ΥΓΕΙΑ
  • Ανοικτά αύριο τα καταστήματα για την πρώτη Κυριακή των θερινών εκπτώσεων
    18/07/2026 - 11:17 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Πτώση 1,15%, στα 317,63 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/07/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Γεραπετρίτης: Συνάντηση με τον πρωθυπουργό του Βιετνάμ - Έμφαση στην οικονομική συνεργασία
    17/07/2026 - 19:02 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Apple ξεπέρασε την Nvidia σε κεφαλαιοποίηση και έγινε η πολυτιμότερη εταιρεία στον κόσμο
    17/07/2026 - 21:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • SEAJETS: Τo SUPERSTAR επιστρέφει στη Ραφήνα με καθημερινά δρομολόγια προς Άνδρο, Τήνο, Μύκονο
    17/07/2026 - 17:43 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ
    17/07/2026 - 16:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Στη γωνία για Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός"!

18/07/2026 - 10:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Απευθείας στα Πανελλήνια οι νικητές των Rising & GEN A Stars

18/07/2026 - 09:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alter Ego Media: Με συμμετοχή 78% ολοκληρώθηκε η επανεπένδυση μερίσματος

18/07/2026 - 07:01
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Κολλέγιο Ανατόλια: Παρουσιάστηκαν τα θερινά προγράμματα του CTY Greece

17/07/2026 - 13:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΕΚΕΕ: Γενική Συνέλευση, Νέο Καταστατικό και Summer Meetup 2026 στο ΕΜΣΤ

17/07/2026 - 13:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Δωρεά €160 εκατ. από τις συστημικές τράπεζες για την αναβάθμιση ΕΚΠΑ, ΑΠΘ και ΕΜΠ

17/07/2026 - 11:46
FleetNews
fleetnews.gr

Ρεκόρ με + 27,5% στις ταξινομήσεις Ιουνίου

17/07/2026 - 05:22
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo