Τρίτη, 21 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα η χώρα, με θερμοκρασία έως 41 βαθμούς
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Σύνοδος ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικές σχέσεις και Μεσανατολικό στην ατζέντα του στη Νέα Υόρκη
Newsroom Newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
21/09/2024 · 10:10

Μητσοτάκης: Σύνοδος ΟΗΕ, Κυπριακό, ελληνοτουρκικές σχέσεις και Μεσανατολικό στην ατζέντα του στη Νέα Υόρκη

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απευθύνει την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Εν μέσω των σοβαρών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, αλλά και σαράντα πέντε ημέρες πριν τις αμερικανικές εκλογές, που θα επηρεάσουν την έκβαση των πολέμων, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε στις ΗΠΑ για να παραστεί στην 79η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην Ν. Υόρκη.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού ξεκινάει την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή του στην Σύνοδο για το μέλλον του ΟΗΕ. Η Σύνοδος Κορυφής για το Μέλλον γίνεται με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρες και αποτελεί μέρος των ευρύτερων προσπαθειών του ΟΗΕ να αντιμετωπίσει κρίσιμες παγκόσμιες προκλήσεις όπως οι γεωπολιτικές εντάσεις, η οικονομική αστάθεια, τα ανθρώπινα δικαιώματα, η ψηφιακή διακυβέρνηση και οι απειλές για την παγκόσμια ειρήνη και να μεταρρυθμίσει το διεθνές σύστημα ώστε να είναι έτοιμο για το μέλλον. Η σύνοδος βασίζεται στη Διακήρυξη του ΟΗΕ του 2020 για τα 75 χρόνια του διεθνούς οργανισμού και αποσκοπεί στην αναζωογόνηση της παγκόσμιας συνεργασίας.

Η χώρα μας αναμένεται να υποστηρίξει το Σύμφωνο για το Μέλλον στα Ηνωμένα Έθνη, που επικεντρώνεται στην ειρήνη, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την τεχνολογία και την παγκόσμια διακυβέρνηση, επαναβεβαιώνοντας τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Το βράδυ της Πέμπτης 26 Σεπτεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να απευθύνει την ομιλία του ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επικεντρωθεί στις μεγάλες, παγκόσμιες γεωπολιτικές και τεχνολογικές προκλήσεις της εποχής, στο γεγονός ότι η Ελλάδα αναλαμβάνει από τον Ιανουάριο του 2025 την θέση του Μη Μόνιμου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με σύνθημά της το τρίπτυχο «Διάλογος, Δημοκρατία, Διπλωματία» και στο Κυπριακό, τονίζοντας το σημαντικό έργο της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία 'Ανχελα Ολγκίν Κουεγιάρ.

Οι στόχοι του Έλληνα πρωθυπουργού μέσα από αυτόν τον κύκλο επαφών είναι να αναδείξει τον ενισχυμένο ρόλο της Αθήνας στη νοτιοανατολική πτέρυγα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, να αναλύσει το νέο τοπίο που διαμορφώνει για την ελληνική οικονομία η ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας και να παρουσιάσει τις μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται στη χώρα μας για επενδύσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η Ελλάδα καταγράφει, σύμφωνα με τα στοιχεία, τη δεύτερη υψηλότερη ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι επαφές του πρωθυπουργού

Στο περιθώριο της Συνόδου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με αρχηγούς κρατών, συλλόγους ομογενών αλλά και επενδυτές, μεταξύ αυτών ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, ο πρίγκιπας-διάδοχος του Κουβέιτ Σεΐχης Σαμπάχ Αλ Χαλίντ Σαμπάχ, ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο Πρόεδρος του Παναμά, Χοσέ Ραούλ Μουλίνο, ο πρωθυπουργός του Κοσόβου Αλμπίν Κούρτι, ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν, ο Πρίγκιπας-Διάδοχος και πρωθυπουργός του Μπαχρέιν Σαλμάν μπιν Χαμάντα Αλ Χαλίφα και ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς.

Το Μεσανατολικό

Οι επαφές που θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου και τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής, Μαχμούντ Αμπάς στη Ν. Υόρκη γίνονται στον απόηχο της ψήφισης από την Ελλάδα του ψηφίσματος του ΟΗΕ, το οποίο στηρίζεται στην γνωμοδότηση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης σχετικά με τις σοβαρές συνέπειες που έχουν οι πολιτικές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας και στην Δυτική όχθη. Σημειώνεται ότι η ελληνική πλευρά θα ενημερώσει για τις προθέσεις της την ισραηλινή πλευρά.

Το Κυπριακό

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στην έδρα του διεθνούς οργανισμού εν μέσω προσπαθειών του Γενικού Γραμματέα και της απεσταλμένης του, Μαρία 'Ανχελα Ολγκιν Κουεγιάρ να βρεθεί πεδίο συνεννόησης μεταξύ ελληνοκυπριακής και τουρκοκυπριακής πλευράς στην Κύπρο που θα οδηγήσει στην επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Έως τώρα η τουρκοκυπριακή πλευρά αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου, αν δεν αναγνωριστεί η κυρίαρχη ισότητα των Κατεχομένων. Ο Γενικός Γραμματέας συνεχίζει να βολιδοσκοπεί την πιθανότητα τριμερούς συνάντησης (Τουρκοκύπριοι-Ελληνοκύπριοι-ΟΗΕ) μέσα στον Οκτώβριο, με την ελληνοκυπριακή πλευρά να έχει απαντήσει θετικά. Νωρίτερα την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει διμερή συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Το τετ α τετ με Ερντογάν

Γρίφος παραμένει η ώρα και η μέρα της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν στη Ν. Υόρκη. Η συνάντηση δεν υπάρχει έως τώρα στα προγράμματα των δύο ηγετών, ωστόσο από την ελληνική πλευρά θεωρείται βέβαιη καθώς είχε προσυμφωνηθεί με την τουρκική πλευρά να προσκαλεί τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Σπίτι της Τουρκίας που βρίσκεται στην 1η Λεωφόρο αντικριστά της κεντρικής εισόδου του ΟΗΕ. Η συνάντηση πιθανολογείται ότι θα προγραμματιστεί για την Δευτέρα, καθώς ο Τούρκος πρόεδρος μετά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση την Τρίτη αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη.

Οι δύο ηγέτες στη συνάντηση τους αναμένεται να θέσουν τον νέο οδικό χάρτη του διαλόγου Άγκυρας - Αθήνας, ενόψει και της σύγκλησης του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας. Η ελληνική πλευρά συνεχίζει να επενδύει στον ελληνοτουρκικό διάλογο ξεκαθαρίζοντας ότι οι κόκκινες γραμμές παραμένουν χωρίς καμία υποχώρηση σε ζητήματα κυριαρχίας.

Η συνάντηση Κ. Μητσοτάκη και Τ. Ερντογάν, θα είναι η έκτη σε ένα έτος.

Η βράβευση από το Atlantic Council

Στις 23 Σεπτεμβρίου, ο πρωθυπουργός θα είναι ένα από τα τέσσερα πρόσωπα που θα τιμηθούν φέτος με το βραβείο Global Citizen, το οποίο απονέμει το επιφανές αμερικανικό think tank Atlantic Council. O Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει σύντομη ομιλία παραλαμβάνοντας το βραβείο, το οποίο θα απονείμει στον πρωθυπουργό ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Δρ. 'Αλμπερτ Μπουρλά. Μαζί με τον πρωθυπουργό θα βραβευθούν η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, ο πρόεδρος της Γκάνας Νάκα Ακούφο-'Αντο και η πρωτοπόρος στον τομέα της ψυχαγωγίας από τη Νότια Κορέα Μίκι Λι.

Σύμφωνα με το Atlantic Council, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βραβευθεί ως αναγνώριση για «την αξιοσημείωτη σταδιοδρομία του τόσο στη δημόσια διοίκηση όσο και στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και για τις ηγετικές του ικανότητες στη διακυβέρνηση της χώρας αλλά και στις διατλαντικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες υποθέσεις». «Αναδεικνύοντας τόσο αξιόλογα άτομα - δύο άνδρες και δύο γυναίκες από τρεις ηπείρους - ελπίζουμε να εμπνεύσουμε άλλους να μιμηθούν τη συμβολή τους σε έναν καλύτερο κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Atlantic Council, Φρέντερικ Κέμπε.

Η ομογένεια

Το μεσημέρι της Τρίτης, 24 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό σε ομογενειακή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στην Αστόρια μεγάλες ομογενειακές οργανώσεις, όπου θα παρασημοφορήσει επιφανείς ομογενείς.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΟΗΕ
  • ·
  • ΚΥΠΡΙΑΚΟ
  • ·
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αποχωρεί από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το NBA ο Μάριο Χεζόνια

All Content

Εθνική Νεανίδων: Ηττήθηκε στην παράταση από τη Σερβία με 77-79

All Content - BusinessNews.gr

Nova: Το 100% της Nova ICT στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - Στην Ιreon Technologies πέρασε το 50% έναντι 60,5 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

ΘΕΟΝΗ: Στα 38,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Διψήφια άνοδος και στα κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

CrediaBank και ΕΤΕπ ενώνουν δυνάμεις: Χρηματοδότηση 100 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

All Content

Τρεις στη shortlist του spec των Praktiker

All Content

Ρεκόρ τηλεθέασης με ποσοστό έως και 92% ο τελικός του Μουντιάλ στην ΕΡΤ

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

FleetNews

Audi Q3: Με περισσότερο εξοπλισμό το ΜΥ2027

All Content

Φοβερή στιγμή: Ο Τζέντι Όσμαν δίνει μια υπογεγραμμένη μπάλα στον Γιαννάκη (vid)

All Content

Όσμαν: «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το EuroCup»

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Δυναμική ανάπτυξη με υπερδιπλασιασμό των επενδύσεων το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος AKTOR: Σύμβαση ύψους €132 εκατ. από την Qatar Airways για τη διαχείριση του Διεθνούς Αερολιμένα Hamad στο Κατάρ

All Content - BusinessNews.gr

Αγορά ακινήτων-Fractional ownership: Γιατί ο θεσμός της συνιδιοκτησίας αναπτύσσεται τώρα στην Ελλάδα

FleetNews

Toyota, BMW, Bosch και Repsol σε δοκιμές 100% ανανεώσιμης βενζίνης

FleetNews

Τα κινέζικα BEV είναι 21% φθηνότερα σε σχέση με τα ευρωπαϊκά

CSRΝews.gr

McDMcDonald’s: Διεθνής βράβευση για το πρωτοποριακό πρόγραμμα νευροσυμπερίληψης «Neurocrew»

CSRΝews.gr

Επίτιμος Δημότης Σπετσών ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου – Δωρεά 11 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 90 γιατρών σε 50 νησιά

CSRΝews.gr

«Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»: Κορυφαία διάκριση της PCT με το Αριστείο Κοινωνικού και Οικονομικού Αποτυπώματος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την παραίτησή της υπέβαλε η Ελ. Ακρίτα - Δεν έγινε δεκτή από τον Ν. Παππά
Την παραίτησή της υπέβαλε η Ελ. Ακρίτα - Δεν έγινε δεκτή από τον Ν. Παππά 20/09/2024 - 16:23
Εν μέσω εσωκομματικών εντάσεων, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ 21/09/2024 - 11:46
Εν μέσω εσωκομματικών εντάσεων, συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η SWOT Hospitality και ο Όμιλος Accor φέρνουν μια νέα εποχή high-end φιλοξενίας στη Σάμο
    20/07/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΕ: Εξετάζει τέσσερα σενάρια για κυρώσεις στο ρωσικό LNG
    20/07/2026 - 22:09 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ευρωαγορές: Με μικρές απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Δευτέρας
    20/07/2026 - 21:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πέθανε ο Κέβιν Κίγκαν ύστερα από μάχη με τον καρκίνο
    20/07/2026 - 21:13 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Ξεπέρασε ξανά τα 4 δολάρια το γαλόνι η τιμή της βενζίνης στα αμερικανικά πρατήρια
    20/07/2026 - 20:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ: «Έμφαση σε ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους στη ΔΕΘ»
    20/07/2026 - 20:20 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Υπ. Εργασίας: Υποχρεωτικά τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων λόγω καύσωνα
    20/07/2026 - 19:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Απλούστερη η φορολόγηση εισοδήματος από το εξωτερικό για νέους φορολογικούς κατοίκους
    20/07/2026 - 19:28 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,11%, στα 261,15 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/07/2026 - 17:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Nova: Το 100% της Nova ICT στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - Στην Ιreon Technologies πέρασε το 50% έναντι 60,5 εκατ.
    20/07/2026 - 17:37 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Δυναμική ανάπτυξη με υπερδιπλασιασμό των επενδύσεων το 2025
    20/07/2026 - 11:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΘΕΟΝΗ: Στα 38,2 εκατ. ευρώ ο τζίρος- Διψήφια άνοδος και στα κέρδη
    20/07/2026 - 09:42 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Από τα χιλιάδες σχέδια στα 200 μέτρα: Πώς κατασκευάζεται ο Riviera Tower - Σε ποιά φάση βρίσκεται σήμερα
    20/07/2026 - 08:24 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Σε κλοιό καύσωνα η χώρα, με θερμοκρασία έως 41 βαθμούς
    20/07/2026 - 09:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης από ΟΑΚΑ: Πάνω από 160 εκατ. ευρώ για την αναβάθμιση – Στόχος ένας σύγχρονος χώρος αθλητισμού
    20/07/2026 - 09:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λεσόρ για Όσμαν: «Σου εύχομαι τα καλύτερα αδερφέ μου» (pic)

20/07/2026 - 20:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρελθόν από τη Μάλαγα ο Μπαλτσερόφσκι - Θα συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα

20/07/2026 - 20:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το 100% της Nova ICT στον Όμιλο Βαρδινογιάννη - Στην Ιreon Technologies πέρασε το 50% έναντι 60,5 εκατ.

20/07/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

McDMcDonald’s: Διεθνής βράβευση για το πρωτοποριακό πρόγραμμα νευροσυμπερίληψης «Neurocrew»

20/07/2026 - 14:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Διπλή διάκριση για τη 4 Wise Monkeys στα Effie Awards Hellas 2026

20/07/2026 - 13:46
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Επίτιμος Δημότης Σπετσών ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου – Δωρεά 11 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση 90 γιατρών σε 50 νησιά

20/07/2026 - 13:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Sephora Summer Vibes On Tour: Ένα μοναδικό beauty bus ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα!

20/07/2026 - 05:46
FleetNews
fleetnews.gr

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

20/07/2026 - 05:09
FleetNews
fleetnews.gr

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

20/07/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo