Κυριακή, 4 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Θ. Σκυλακάκης: Στους αρνητές της κλιματικής αλλαγής έχουν προστεθεί και οι υποκριτές της κλιματικής αλλαγής
newsroom newsroom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
04/09/2024 · 16:16

Θ. Σκυλακάκης: Στους αρνητές της κλιματικής αλλαγής έχουν προστεθεί και οι υποκριτές της κλιματικής αλλαγής

«Υποκριτές της κλιματικής αλλαγής είναι αυτοί που είναι δήθεν κατά της κλιματικής κρίσης αλλά υπονομεύουν, με κάθε τρόπο, το μόνο εργαλείο που έχουμε για να τις αντιμετωπίσουμε που είναι οι ΑΠΕ», τόνισε ο υπουργός κατά τη διάρκεια ψήφισης νομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής.

Ψηφίστηκε, από την Ολομέλεια της Βουλής, το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας «Κύρωση του Πρωτοκόλλου για τη στρατηγική περιβαλλοντική εκτίμηση στη Σύμβαση της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη "για την εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων σε διασυνοριακό πλαίσιο", που κυρώθηκε με τον ν. 2540/1997». Υπέρ της κύρωσης του Πρωτοκόλλου τάχθηκε η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Νέα Αριστερά και η Πλεύση Ελευθερίας. Καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και η «Νίκη». «Παρών» δήλωσαν οι «Σπαρτιάτες».

Αναφερόμενος στο Πρωτόκολλο, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, εξήγησε ότι «στην πραγματικότητα, αφορά κατά κύριο λόγο τη Βόρεια Μακεδονία και την Αλβανία, που είναι οι δύο συνοριακές χώρες, οι οποίες το έχουν κυρώσει -η Τουρκία δεν το έχει κυρώσει- και οποίες υποχρεούνται να συμπεριλαμβάνουν και την Ελλάδα στη διαδικασία διαβούλευσης των νέων έργων που έχουν περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Αυτή την υποχρέωση έχει και η Ελλάδα η οποία, ούτως ή άλλως εφαρμόζει ευρωπαϊκή νομοθεσία, η οποία κατά τεκμήριο είναι η πιο προηγμένη περιβαλλοντική νομοθεσία στον πλανήτη». Συνεπώς, είπε ο κ. Σκυλακάκης, είναι προς το συμφέρον της Ελλάδας να υπάρχει αυτή η αμοιβαία συμμετοχή στη διαβούλευση, για τα έργα με περιβαλλοντικό αντίκτυπο που μπορεί να γίνουν.

Στη συζήτηση που προηγήθηκε η αντιπολίτευση κατηγόρησε την κυβέρνηση για έλλειψη πολιτικής βούλησης να προστατεύσει το περιβάλλον και να αντιμετωπίσει την κλιματική κρίση. Στο επίκεντρο της κριτικής βρέθηκαν όσα εξελίσσονται στον Παγασητικό, οι πυρκαγιές, η λειψυδρία και οι χειρισμοί της κυβέρνησης σε σχέση με τις ΑΠΕ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας απάντησε στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία νωρίτερα είχε αναφερθεί στα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό. «Να καταλάβουμε τι έχει συμβεί. Δεν θυσιάστηκαν τα ψάρια. Πολλαπλασιάστηκαν», είπε ο Θ. Σκυλακάκης και προσέθεσε: «Πολλαπλασιάστηκαν γιατί ο Daniel, που έριξε 8 δισ. κυβικά μέτρα νερό, πλημμύρισε αρκετά παραπάνω από 100.000 στρέμματα στην Κάρλα. Εκεί που πλημμύρισε και επειδή μεταφέρθηκαν και πολλά φερτά υλικά, υπήρχε πολύ τροφή, τα ψάρια πολλαπλασιάστηκαν, υπήρξε υπερπληθυσμός -όταν υπάρχει τροφή και νερό δημιουργείται υπερπληθυσμός-οι θερμοκρασίες ήταν πολύ υψηλές, και όπως μου είπε ο περιφερειάρχης ο κ. Κουρέτας, το τελευταίο δεκαήμερο, προτού εμφανισθεί το φαινόμενο το ψαριών, άνοιξαν και κάποιες καταβόθρες κάτω από το πλημμυρισμένο σημείο, οι οποίες πολλαπλασίασαν την ταχύτητα της αποστράγγισης. Έφυγε δηλαδή νερό και προς τα κάτω. Αυτά είναι γεγονότα που ήταν πολύ δύσκολο, αδύνατο να προβλεφθούν, οδήγησαν σε ταχεία μείωση του οξυγόνου και τα ψάρια αυτά τα οποία φυσιολογικά θα έφευγαν, θα πέθαιναν τα ψάρια ούτως ή άλλως, πέθαναν με πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα και δημιουργήθηκε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε».

Ο κ. Σκυλακάκης αναφέρθηκε και στην ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας και επισήμανε ότι «η κυβέρνηση δίνει περίπου 1,5 δισ. για στήριξη, αποκατάσταση, κρατική αρωγή, ΕΛΓΑ, στεγαστική βοήθεια και στους ΟΤΑ. Από τα χρήματα αυτά τα 600 εκατομμύρια έχουν εκταμιευθεί, έχουν ξεκινήσει έργα 75 εκατομμυρίων τα οποία θα είναι εξαιρετικά χρήσιμα γιατί αφορούν σημειακές παρεμβάσεις, με βάση τον ολοκληρωμένο επιστημονικό σχεδιασμό, σε ρέματα και αναχώματα». Το υπόλοιπο «κατ΄ελάχιστο» 1,5 δισ. ευρώ είναι χρήματα που θα δοθούν και για έργα ορεινής υδρονομίας. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται αυτού του μεγέθους έργα ορεινής υδρονομίας στην Ελλάδα, ποτέ δεν έχει ξαναγίνει, είπε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και επισήμανε ότι υπάρχει περιοχή στην Καρδίτσα η οποία προστατεύθηκε από τον Daniel, διότι είχε έργο ορεινής υδρονομίας από τη δεκαετία του 1960. Μεγάλο μέρος των έργων ορεινής υδρονομίας θα καλυφθεί από τα «δικαιώματα ρύπων», που πλέον το υπουργείο τα χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει ζητήματα κλιματικής κρίσης. Παράλληλα θα υπάρξουν και τα μεγάλα έργα βασισμένα σε στρατηγικό σχέδιο, τα οποία είναι αναγκαία στην περιοχή.

Όσο για την κριτική για την παραγωγή ενέργειας από ΑΠΕ, τις ανεμογεννήτριες, ο υπουργός Περιβάλλοντος είπε ότι δίπλα στους αρνητές της κλιματικής κρίσης, έχουν προστεθεί οι υποκριτές της κλιματικής αλλαγής. «Υποκριτές της κλιματικής αλλαγής είναι αυτοί που είναι δήθεν κατά της κλιματικής κρίσης αλλά υπονομεύουν, με κάθε τρόπο, το μόνο εργαλείο που έχουμε για να τις αντιμετωπίσουμε που είναι οι ΑΠΕ. Δεν υπάρχει στον πλανήτη άλλο εργαλείο, παρά μόνο οι ΑΠΕ και τα πυρηνικά, που μπορούν να αντιμετωπίσουν την κλιματική κρίση. Δεν γίνεται αλλιώς. Ενέργεια ή θα έχεις με πετρέλαιο και με κάρβουνο και με φυσικό αέριο ή θα έχεις με ΑΠΕ και πυρηνικά. Από τον αέρα τον κοπανιστό δεν βγαίνει ενέργεια», είπε ο κ. Σκυλακάκης.

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε καταγγείλει εγκατάλειψη του περιβαλλοντικού, φυτικού, ζωικού κεφαλαίου και υπογράμμισε ότι «επιτέλους πρέπει να έρθει στη Βουλή ο πρωθυπουργός να απολογηθεί για την καταστροφή της Αττικής και για το γεγονός ότι δασική πυρκαγιά έφτασε να κάψει τον αστικό ιστό». Ο κ. Μητσοτάκης, επέμεινε η κυρία Κωνσταντοπούλου, θα έπρεπε άμεσα να αποδεχθεί το αίτημα για τη διεξαγωγή προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση, και να λογοδοτήσει για την εγκατάλειψη του περιβάλλοντος και την εγκατάλειψη της υγείας των πολιτών, της ζωής τους ακόμη και μέσα στην Αθήνα, για την πυρκαγιά. «Ο κ. Μητσοτάκης έκανε αρχηγό της Πυροσβεστικής τον επικεφαλής της ΕΜΑΚ που του είπαν στις πέντε η ώρα να πάει στο Μάτι και πήγε στις δέκα το βράδυ, όταν είχε καεί ο τόπος. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε τρίτο τη τάξει στην Πυροσβεστική τον κ.Λάμπρη που ήταν στο μοναδικό ελικόπτερο, όταν μπήκε η φωτιά στο Νέο Βουτζά στις πεντέμισι και πήρε το ελικόπτερο και πήγε στην Ελευσίνα, όσο πιο μακριά μπορούσε. Ο κ. Μητσοτάκης έκανε, πριν από λίγους μήνες επικεφαλής της Πυροσβεστικής τον κατηγορούμενο για τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη. Και κάηκε για άλλη μια φορά το 2024 η Αττική», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου κατήγγειλε ότι «έχουν εγκαταλειφθεί τα δάση στις πυρκαγιές, τριάντα μέρες έκαιγε η φωτιά στις Σέρρες», και αυτά ενώ «σκοτώθηκε εποχικός πυροσβέστης μετά από 34 ώρες αδιάλειπτης υπηρεσίας» και ενώ η κυβέρνηση αρνείται να τους εξασφαλίσει εργασιακή σταθερότητα και ασφάλεια. Παράλληλα, μίλησε για περιφρόνηση της αγωνίας απέναντι στην τεράστια οικολογική καταστροφή στον Παγασητικό, τον τεράστιο κίνδυνο για τη δημόσια υγείας και «αυτή την τρομερή θυσία των ψαριών που είναι έμβια όντα και η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να τα προστατεύσει». Δεν μπορώ να αναλογιστώ 270 τόνους νεκρών ψαριών και πως τα θυσιάσατε, είπε η κυρία Κωνσταντοπούλου.

Ο πρόεδρος της της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης αναφέρθηκε στην «πυρκαγιά που έφτασε να καίει σπίτια μέσα στον οικιστικό ιστό στην πρωτεύουσα», στις «πυρκαγιές που καίνε για έναν ολόκληρο μήνα» στα «χιλιάδες καμένα στρέμματα», τις «μηδέν παραιτήσεις». Ο Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε ότι στη Βουλή θα έπρεπε σήμερα να βρίσκεται ο πρωθυπουργός για να ανακοινώσει ένα διαφορετικό μοντέλο πρόληψης των πυρκαγιών και αντιμετώπισης των πλημμυρών που ενδέχεται να ακολουθήσουν, με ενοποίηση της δασοπροστασίας, με εκπαιδευμένο επαρκές προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό στη δασοπυρόσβεση, με ολοκλήρωση των δασικών χαρτών και των τοπικών χωρικών σχεδίων, με αξιοποίηση του πορίσματος ανεξάρτητης επιτροπής διερεύνησης των αιτιών των καταστροφικών πυρκαγιών, με αναγνώριση των αλλαγών που απαιτούνται στη διαχείριση και προστασία των δασών μας.

Αναφέρθηκε επίσης στην τεράστια περιβαλλοντική και οικολογική καταστροφή στη Θεσσαλία και υπογράμμισε ότι η εικόνα των τόνων των νεκρών ψαριών είναι η εικόνα με την οποία κλείνει το καλοκαίρι του 2024 που μεταδόθηκε σε όλα τα μεγάλα διεθνή μέσα, είναι ένα στιγμιότυπο που προοικονομεί την τεράστια καταστροφή που θα έχει επέλθει στη χώρα στο τέλος της θητείας αυτής της κυβέρνησης. «Αυτό δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Η Θεσσαλία είναι η εικόνα του συλλογικού μας, του εθνικού μας μέλλοντος. Μια περιοχή με τεράστιες δυνατότητες, που θα έπρεπε να ανασυγκροτηθεί παραδειγματικά αλλά αντί να γίνει αυτό, συνεχίζει να διαλύεται, περιβαλλοντικά, οικονομικά και κοινωνικά», είπε ο κ. Χαρίτσης και κατήγγειλε «κλείσιμο του ματιού σε εταιρείες του εξωτερικού, προβλέψεις εκτός τόπου, για την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών, με υποχρεωτική ιδιωτική ασφάλιση των περιουσιών των κατοίκων».

Αναφερόμενος στο σχέδιο νόμου, ο εισηγητής της ΝΔ Δημήτρης Μαρκόπουλος είπε ότι το πρωτόκολλο για τη στρατηγική και περιβαλλοντική εκτίμηση είναι θετικό και θα βοηθήσει και στη συζήτηση με τις γειτονικές μας χώρες, όπως είναι η Αλβανία, η Βόρεια Μακεδονία.

Το ζήτημα δεν είναι μόνο εάν θα κυρωθεί η παρούσα Σύμβαση αλλά εάν η χώρα μας θα τηρήσει επιτέλους τις ευρωπαϊκές προβλέψεις για την προστασία του περιβάλλοντος ή θα συνεχίσει να αδιαφορεί στην αναγκαία θωράκιση της χώρας μας απέναντι στην κλιματική κρίση, είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Μιλτιάδης Ζαμπάρας.

«Είτε μιλάμε για τις δασικές πυρκαγιές είτε μιλάμε για το κρίσιμο θέμα της λειψυδρίας είτε μιλάμε για την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Βόλο με τους εκατοντάδες τόνους νεκρών ψαριών, υπάρχει μία κοινή συνισταμένη. Η κυβέρνηση παρακολουθεί παθητικά τη συνεχιζόμενη περιβαλλοντική υποβάθμιση της χώρας», είπε ο ειδικός αγορητής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης.

«Καμία συνθήκη κατά τη γνώμη μας και κανένα πρωτόκολλο δεν μπορεί να προστατεύσει το περιβάλλον από τους ανταγωνισμούς των ομίλων για κερδοφόρες επενδύσεις. Αυτό το καθήκον εναπόκειται στους λαούς», ανέφερε η ειδική αγορήτρια του ΚΚΕ Αφροδίτη Κτενά.

«Δεν μπορούμε να συναινέσουμε σε μια επιφανειακή, επιδερμικήκΚύρωση απέναντι στο περιβάλλον. Το μόνο που ενδιαφέρει είναι να τοποθετηθούν ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά που αλλάζουν όλο το μικροκλίμα και την αρχιτεκτονική τοπίου, χωρίς να ξέρουμε τις επιπτώσεις σε χλωρίδα και πανίδα», είπε ο ειδικός αγορητής της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνος Μπούμπας.

«Είναι άλλη μια κύρωση ενός πρωτοκόλλου που μόνο μνημονιακή ευχητήρια δήλωση θυμίζει, χωρίς να είναι ορισμένη, χωρίς να έχει συγκεκριμένους κανόνες και χωρίς να συνδράμει το εθνικό νομοθετικό έργο σε κάποιο επίπεδο, σε κάποιο βαθμό», είπε ο ειδικός αγορητής της «Νίκης» Νίκος Βρεττός.

Το υπουργείο πρέπει να απαντήσει τι θέλει να προλάβει με αυτό το νομοσχέδιο και να διευκρινίσει ποια έργα θα εξαιρούνται από το πεδίο εφαρμογής του πρωτοκόλλου και αν τα έργα αυτά θα αφορούν σε εξορύξεις, ανέφερε η ειδική αγορήτρια της Νέας Αριστεράς Πέτη Πέρκα.

Το Πρωτόκολλο ναι μεν προβλέπει ότι κάποια κράτη θα πρέπει να ενημερώνουν για κάποια έργα σε κάποιους τομείς που θα έχουν σοβαρές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, όμως αφήνει ανοιχτό και χαλαρό το πλαίσιο αναφορικά με το τι θεωρείται σοβαρό έργο και τι θα πρέπει να γνωστοποιηθεί στα άλλα κράτη, είπε ο Πέτρος Δημητριάδης από τους «Σπαρτιάτες».

  • ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ
  • ·
  • ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Με ζόρια και «καυτό» Ναν ο Παναθηναϊκός, 92-85 την εξαιρετική Καρδίτσα (vids & gallery)

All Content

Ολυμπιακός-ΑΕΚ και Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ στους «8» του Κυπέλλου - Οι διασταυρώσεις για το Final-8

All Content - BusinessNews.gr

Έρχονται αυξήσεις μισθών το 2026 απο κλαδικές συμβάσεις και κατώτατο

All Content - BusinessNews.gr

Euronext Athens: Τα 10+1 ρεκόρ του 2025 - Οι αποδόσεις των μετοχών

All Content - BusinessNews.gr

Οι αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες θα εγκατασταθούν στη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ

All Content

Data: Tι δείχνουν για την Ελλάδα του 2026

All Content

Sleed:TikTok premium awareness feature για τη νέα καμπάνια της ION Break

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αήττητος στον Α' γύρο ο Ολυμπιακός 95-84 τον Άρη (vids & pics)

All Content

Σημαντική νίκη στο ντεμπούτο του Λυκογιάννη ο Κολοσσός, 90-76 το Μαρούσι (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Βενεζουέλα: Ο Μαδούρο έφυγε, όμως δεν είναι σαφές ποιoς κυβερνά

All Content - BusinessNews.gr

Η οικονομία σε δοκιμασία από τις αγροτικές κινητοποιήσεις - Πιέσεις στην αγορά από τα μπλόκα

All Content - BusinessNews.gr

Ψηφιακός Μετασχηματισμός 2026: Ορόσημα και προοπτικές

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ά. Σκέρτσος: Η Ελλάδα και παράγει και εξάγει
Ά. Σκέρτσος: Η Ελλάδα και παράγει και εξάγει 04/09/2024 - 15:16
Επιστολή Βέμπερ στην Μέτσολα για «ανάρμοστη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή της Αριστεράς, Νίκου Παππά» 04/09/2024 - 16:57
Επιστολή Βέμπερ στην Μέτσολα για «ανάρμοστη συμπεριφορά του ευρωβουλευτή της Αριστεράς, Νίκου Παππά»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης, ύστερα από έμφραγμα
    04/01/2026 - 18:22 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Σταδιακή αποκατάσταση στα ελληνικά αεροδρόμια - ΥΠΑ: Μαζική παρεμβολή σχεδόν σε όλες τις συχνότητες
    04/01/2026 - 18:12 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πάτρα: 31χρονος έχασε τη ζωή του έπειτα από ξυλοδαρμό σε κέντρο διασκέδασης
    04/01/2026 - 18:01 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Βενεζουέλα προκαλεί πολιτική σύγκρουση στην Αθήνα - Στο επίκεντρο η δήλωση του πρωθυπουργού
    04/01/2026 - 17:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ο Μαδούρο οδηγήθηκε δεμένος στις ΗΠΑ, που θέλουν να καθοδηγήσουν τη «μετάβαση» στη Βενεζουέλα
    04/01/2026 - 16:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέες δράσεις για την ασφάλεια των δημοσιογράφων και την ελευθερία του Τύπου
    04/01/2026 - 15:01 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιχειρησιακά Κέντρα Συμβάντων σε όλη την Ελλάδα – Πώς θα λειτουργεί το νέο δίκτυο της Πολιτικής Προστασίας
    04/01/2026 - 14:26 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΑΣ: Πού υπάρχουν διακοπές κυκλοφορίας και εκτροπές - Να παρακολουθούν την ενημέρωση οι πολίτες
    04/01/2026 - 13:54 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΑΑ: Σταδιακή αποκατάσταση του Σύστηματος Εναέριας Κυκλοφορίας
    04/01/2026 - 13:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η ΕΕ συστήνει στις ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρείες να αποφύγουν τον εναέριο χώρο της Βενεζουέλας
    04/01/2026 - 13:50 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πώς έγινε η επιχείρηση σύλληψης του Μαδούρο - Θα διοικήσω τη Βενεζουέλα, λέει ο Τραμπ
    03/01/2026 - 21:36 ΚΟΣΜΟΣ
  • Έρχονται αυξήσεις μισθών το 2026 απο κλαδικές συμβάσεις και κατώτατο
    04/01/2026 - 10:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σοβαρά προβλήματα με τις συχνότητες της ΥΠΑ στον ελληνικό εναέριο χώρο - Τι γίνεται με τις πτήσεις, εκδόθηκε ΝΟΤΑΜ
    04/01/2026 - 11:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στα Μάλγαρα για τα επόμενα βήματα των κινητοποιήσεών τους
    04/01/2026 - 11:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Euronext Athens: Τα 10+1 ρεκόρ του 2025 - Οι αποδόσεις των μετοχών
    04/01/2026 - 11:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παπανικολόπουλος: «Τα παιδιά έκαναν μια προσπάθεια πολύ σημαντική» (vid)

04/01/2026 - 16:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αταμάν: «Ήταν σημαντικό να πάρουμε τη νίκη» - Τι είπε ο Ναν (vids)

04/01/2026 - 16:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Ayvens δοκιμάζει σύστημα παρακολούθησης των μπαταριών EV

02/01/2026 - 12:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το 5% της Leapmotor απέκτησε η κρατική FAW της Κίνας – Επένδυση 460 εκατ. ευρώ

02/01/2026 - 09:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η 31 η Τελετή Απονομής των Critics’ Choice Awards αποκλειστικά στην COSMOTE TV

30/12/2025 - 11:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE eValue: Τέσσερις ευρωπαϊκές διακρίσεις για την Εξυπηρέτηση Πελατών της

29/12/2025 - 10:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Vodafone: Ημέρες εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς

29/12/2025 - 10:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Στηρίζει περισσότερα από 2.000 παιδιά μέσα από τις δράσεις Secret Santa και Breakfast Boxes

29/12/2025 - 08:54
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Charity Event – Artego Hellas – ΚΕΕΠΕΑ Ορίζοντες”

25/12/2025 - 19:31
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

18th Models’ Reunion

23/12/2025 - 14:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo