Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βουλή: Διατίθενται 1,7 δισ. ευρώ για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας στη χώρα
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
16/03/2022 · 18:28

Βουλή: Διατίθενται 1,7 δισ. ευρώ για το μεγαλύτερο πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας στη χώρα

Το Εθνικό Πρόγραμμα Πολιτικής Προστασίας «ΑΙΓΙΣ» παρουσίασε στην Επιτροπή Περιφερειών ο υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης χαρακτηρίζοντάς το ως την αληθινή ευκαιρία της Ελλάδας να αναβαθμίσει την πολιτική προστασία της.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Δεδομένου ότι το πρόγραμμα θα εξασφαλίσει τα αναγκαία μέσα, την τεχνολογική και εν γένει υλικοτεχνική υποδομή και τον επιχειρησιακό εξοπλισμό, πρόκειται για ευκαιρία και ταυτοχρόνως πρόκληση τιτάνιου μεγέθους «αν αναλογιστούμε τις γνωστές ελληνικές μυλόπετρες της γραφειοκρατίας» όπως είπε ο κ. Στυλιανίδης και έθεσε ως προϋπόθεση ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα το να κινηθούν όλα αλλιώς και με ταχύτητες πρωτόγνωρες.

Προς τούτο έδωσε ένα πρακτικό παράδειγμα σύμφωνα με το οποίο έχει παρατηρηθεί επιστημονικά και έχει γίνει άμεση σύνδεση μεταξύ του χρόνου απόκρισης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της επιτυχούς κατάσβεσης μιας πυρκαγιάς, δηλαδή όσο πλησιέστερα στην απαρχή του γεγονότος γίνει εφικτή η παρέμβαση, τόσο ευκολότερα γίνεται και η κατάσβεση. «Αν λοιπόν, μέσω των σύγχρονων αυτών συστημάτων κατορθώσουμε να μειώσουμε τους χρόνους στους απολύτως ελάχιστους, π.χ. στα 5 με 10 λεπτά από την αναγγελία, τότε ένα μεγάλο μέρος των πυρκαγιών, κάποιοι μιλούν για το 70-75% θα μπορούν να ελέγχονται σε ελάχιστο χρόνο» εξήγησε.

Επίσης, ο κ. Στυλιανίδης ανέφερε ότι η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία δεν έχει μετεωρολογικό ραντάρ και αναρωτήθηκε: «Είναι δυνατόν αυτό στον 21ο αιώνα; Μετά, πώς απαιτούμε λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις, π.χ. για τον όγκο του χιονιού που θα πέσει;». «Αυτά τώρα πρέπει να διορθωθούν», είπε και προσέθεσε πως δεν αρκούν μόνο τα μέσα αυτά, πυλώνας του όλου συστήματος ήταν και παραμένει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, με το ανθρώπινο δυναμικό και την εμπειρία της.

«Αυτό, όμως, που ενίοτε επιτυγχάνουν με το περίσσευμα του ηρωισμού τους, δεν είναι δυνατόν να το ζητούμε συνέχεια. Όσο και να είναι αξιοθαύμαστος, δεν πρέπει να είναι ο κύριος τρόπος πάνω στον οποίο θα βασιζόμαστε ως κράτος και οργανωμένη πολιτεία. Όπως λέω, η σωστή πολιτική Πολιτικής Προστασίας, δεν γίνεται με γιουρούσια», ανέφερε χαρακτηριστικά και προσέθεσε πως η κύρια οδός είναι ο σύγχρονος εξοπλισμός, οι άρτιες και μεθοδικές διαδικασίες, οι αυτοματοποιημένες και συντονισμένες αντιδράσεις, το σύστημα γενικά, το οποίο τώρα οικοδομούμε.
Ο σχεδιασμός

Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε ότι στο επίκεντρο του σχεδιασμού είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και τεχνολογικά αναβαθμισμένου, πραγματικού Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων και εξήγησε ότι εκεί, σε πραγματικό χρόνο, θα υπάρχει πλήρης εικόνα της χώρας, μέσω κατάλληλων συστημάτων παρακολούθησης και προειδοποίησης, ειδικών ανιχνευτών κλπ (drones, early warning systems κλπ) και θα αναλύονται δεδομένα σε συνεχή βάση, για κάθε είδους δυνητικό κίνδυνο.

Το Κέντρο αυτό, οργανωμένο σε μια πυραμιδική μορφή, με σαφείς αρμοδιότητες και ιεραρχία, θα υποστηρίζεται πλήρως από μία εθνική βάση δεδομένων, που θα διαθέτει όλα τα αναγκαία στοιχεία και πληροφορίες, τις οποίες θα αναλύει ειδικό επιστημονικό προσωπικό ποικίλων ειδικοτήτων, με σκοπό τη διαρκή τροφοδότηση και υποβοήθηση των πολιτικών αποφάσεων. Στη θέση του επιχειρησιακά υπεύθυνου, θα βρίσκεται μόνον ένας άνθρωπος, ένστολος κατά προτίμηση, ο ιεραρχικά αρμόδιος να παίρνει όλες τις κρίσιμες αποφάσεις την ώρα της μάχης, σε συνεννόηση με την πολιτική ηγεσία.

Παραθέτοντας τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού αυτού -εκτός από την ενίσχυση του μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, μέσω του ΑΙΓΙΣ με σύγχρονα μέσα και ευφυή συστήματα πρόληψης για επεξεργασία και παρακολούθηση κρίσιμων δεδομένων- μίλησε περαιτέρω για:

  • Την αναβάθμιση του συστήματος 112, που θα δίνει τη δυνατότητα αφενός άμεσης αποστολής προειδοποιητικών μηνυμάτων προς τους πολίτες με παροχή συγκεκριμένων οδηγιών αυτοπροστασίας από κινδύνους/φυσικές καταστροφές και αφετέρου θα παρέχει στις Αρχές δυνατότητα γεωεντοπισμού του καλούντος, ώστε να διασφαλίζεται άμεση παροχή βοήθειας από τις κατά περίπτωση αρμόδιες υπηρεσίες (Πυροσβεστικό Σώμα, ΕΛΑΣ, ΕΚΑΒ).
  • Τη διασφάλιση του πιο έγκαιρου και αξιόπιστου συντονισμού για αποτελεσματική διαχείριση κάθε κινδύνου ή καταστροφής με νέα εναέρια κέντρα διοίκησης και συντονισμού, κινητά κέντρα επιχειρήσεων και σύγχρονα συστήματα επικοινωνιών.
  • Την ιδιαίτερη έμφαση που θα δοθεί σε εκπαιδευτικά προγράμματα του προσωπικού και σε ενέργειες ευαισθητοποίησης πολιτών και δράσεις δημοσιότητας όπως πρότυπα εκπαιδευτικά προγράμματα, σύσταση Εθνικής Σχολής Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, που περιλαμβάνει την Ακαδημία Πολιτικής Προστασίας (με εκπαιδευτικά προγράμματα για εθελοντές, στελέχη της Δημόσιας Διοίκησης και των ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού, αλλά και πολίτες), την Πυροσβεστική Ακαδημία (σε Κηφισιά και Πτολεμαΐδα), καθώς και πρότυπο Κέντρο Ειδικών Εκπαιδεύσεων (Εκπαίδευσης Διασώσεων Τροχαίων, Πυροσβεστικού Λαβυρίνθου, Αντλήσεων κ.α.).

Επίσης προωθείται η υλοποίηση 13 Περιφερειακών Επιχειρησιακών Κέντρων Πολιτικής Προστασίας που θα βρίσκονται σε διαρκή επαφή με το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων και μέσω αυτής της δομής θα επιλυθεί το θέμα του κατάλληλου συντονισμού κάθε αναγκαίας επιχείρησης.

Ειδικά για τη συγκεκριμένη δράση, ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε ότι Κέντρα αυτά θα "κουμπώνουν" με τα οργανωμένα συστήματα Πολιτικής Προστασίας των ΟΤΑ οπότε «εκεί επιτέλους η Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Κεντρικό Κράτος, θα γίνονται ένα».

Εξάλλου ο κ. Στυλιανίδης προανήγγειλε την έναρξη εθνικού διαλόγου για την χάραξη Εθνικής Στρατηγικής για την Κλιματική Κρίση και την Πολιτική Προστασία και της συνεργασίας με την επιστημονική Κοινότητα για την πρόληψη για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών ώστε να προωθείται η διασύνδεση με τα εγχώρια, ενωσιακά και διεθνή ερευνητικά ιδρύματα και πανεπιστήμια για την ανάπτυξη προγραμμάτων έρευνας και καινοτομίας σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης καταστροφών αλλά και την αξιοποίηση της υφιστάμενης εθνικής κουλτούρας εθελοντισμού και την συστηματική οργάνωση και διαχείριση του εθελοντισμού.

Ο κ. Στυλιανίδης, αφού αναφέρθηκε σε μια σειρά πρωτοβουλιών με στόχο την αποτελεσματική δασοπυρόσβεση, ενημέρωσε ότι επιλύθηκε το ζήτημα του χρέους (των 8.457.481,64 ευρώ από το 2011 έως το 2016) προς την NSPA, την αρμόδια Υπηρεσία του ΝΑΤΟ, μέσω της οποίας εξασφαλίζει η χώρα την ενοικίαση των αναγκαίων πτητικών μέσων για την αντιπυρική προστασία. «Πιστέψτε με, δεν θα ήταν καθόλου ευχάριστο, να κυκλοφορούν τίτλοι σε όλη τη Συμμαχία, που να περιγράφουν τη χώρα μας ως ασυνεπή και αναξιόχρεη, την ίδια στιγμή που σύμφωνα με τη σχετική καταστατική πρόβλεψη, το χρέος αυτό θα αναλάμβαναν αναλογικά όλοι ανεξαιρέτως οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ» είπε για το θέμα ο αρμόδιος υπουργός.

Ακόμη αναφέρθηκε στην πρόσληψη 500 ατόμων, που θα απαρτίζουν την ομάδα των δασοκομάντος και ενημέρωσε ότι αυτή θα είναι επιχειρησιακά έτοιμη από τα μέσα Ιουνίου και θα δρα με ποικίλους τρόπους, καθόλη τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, ο κ. Στυλιανίδης υπογράμμισε πως το αντικείμενο του υπουργείου -που έχει σαν πρωταρχική προτεραιότητα να "γεφυρώσει" την παραδοσιακή προσέγγιση αντιμετώπισης κινδύνων, δηλαδή την κατασταλτική δράση που ανήκει στο Πυροσβεστικό Σώμα, και της Πολιτικής Προστασίας, με τη διαχείριση του ολοένα και αυξανόμενου κινδύνου από φυσικές καταστροφές -αποτελεί τον ορισμό του εθνικού στόχου, εκείνου που δεν προσφέρεται για κομματικές, στείρες αντιπαραθέσεις.

«Μόνο συνεργατικά και αξιοποιώντας το σύνολο του πολιτικού δυναμικού, αλλά και ευρύτερα του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας, θα φτάσουμε, το συντομότερο δυνατόν, εκεί που η κοινωνία αξιώνει» κατέληξε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
  • ·
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Βιλερμπάν: Ο Τόνι Πάρκερ μείωσε κατά 80% τον μισθό του!

All Content

Κλέι Τόμπσον: «Θα προσπαθήσω να ηγηθώ διά του παραδείγματος» (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Άλμα 43% στον τζίρο και κέρδη 689 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο - EBITDA άνω του 1 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

L’Oréal Hellas: Κυρίαρχη στην ομορφιά με τζίρο 274 εκατ. και κέρδη 32,8 εκατ. -Πάνω από 107 εκατ. σε μερίσματα τα τελευταία χρόνια

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο - Στα 5,77 δισ. ευρώ στο επτάμηνο

All Content

ΕΡΤ: Στη Socialab το media spec των 300.000 ευρώ

All Content

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λουκάς Πετρούνιας, CMO της Τράπεζας Πειραιώς

FleetNews

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

FleetNews

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

FleetNews

Volkswagen: Κλιμακώνεται η σύγκρουση με τα συνδικάτα

All Content

Ντουμπάι: Άρχισε προετοιμασία η ομάδα του Πασκουάλ (pics)

All Content

ΑΕΚ: Προσωρινή προσθήκη ο Ντιάντρε Πίνκνεϊ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΘ 2026: Η κυβέρνηση ρίχνει «γέφυρες» στη μεσαία τάξη – Τα μέτρα για ΜμΕ και επαγγελματίες

All Content - BusinessNews.gr

Η στρατηγική ανάπτυξης της Superbet στην ελληνική αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Η συμβουλευτική του Άλεξ, τα «παγωμένα» Mere και οι λεπτομέρειες που μετράνε για την Evergood

FleetNews

Το Dacia Sandero στην κορυφή της ευρωπαϊκής αγοράς

FleetNews

Οι Κινέζοι ξεπέρασαν σε επτά μήνες τις πωλήσεις όλου του 2025 στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

Η OMODA & JAECOO γίνεται ο Official Automotive Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

CSRΝews.gr

Η Ioniki επενδύει στην υγεία των ανθρώπων της

CSRΝews.gr

Κινητές Ιατρικές Μονάδες: Στη Σίκινο το Εθνικό Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Φραγκογιάννης: Στη Σαουδική Αραβία δημιουργήσαμε το πλαίσιο για να ανθίσει η επιχειρηματικότητα
Φραγκογιάννης: Στη Σαουδική Αραβία δημιουργήσαμε το πλαίσιο για να ανθίσει η επιχειρηματικότητα 16/03/2022 - 16:19
Μητσοτάκης: Πακέτο μέτρων 1,1 δισ. ευρώ για 3,2 εκατ. πολίτες με εισόδημα έως 30.000 ευρώ (vid) 16/03/2022 - 19:10
Μητσοτάκης: Πακέτο μέτρων 1,1 δισ. ευρώ για 3,2 εκατ. πολίτες με εισόδημα έως 30.000 ευρώ (vid)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Μουσείο Ακρόπολης: Παρατείνεται έως τις 6 Σεπτεμβρίου η έκθεση «Έμπνευση»
    25/08/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Ρωσία: Έρχεται παράταση στην απαγόρευση εξαγωγών πετρελαίου ντίζελ έως τον Σεπτέμβριο
    25/08/2026 - 21:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Συνελήφθη οδηγός ταξί - Κατηγορείται ότι απέσπασε με απειλές 600 ευρώ από τουρίστες
    25/08/2026 - 21:05 ΕΛΛΑΔΑ
  • Θεσσαλονίκη: Τεχνολογίες που φέρνουν το μέλλον στο σήμερα θα παρουσιάσει το ΕΚΕΤΑ στη ΔΕΘ
    25/08/2026 - 20:40 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικρά κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    25/08/2026 - 20:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ομάν και Ιράν συζητούν για έναν "προσωρινό διάδρομο ναυσιπλοΐας" μέσω του Ορμούζ
    25/08/2026 - 19:48 ΚΟΣΜΟΣ
  • O Καναδάς θα επιβάλει δασμούς από 15% έως 50% σε αμερικανικά προϊόντα από τις 8 Σεπτεμβρίου
    25/08/2026 - 19:05 ΚΟΣΜΟΣ
  • Motor Oil: Άλμα 43% στον τζίρο και κέρδη 689 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο - EBITDA άνω του 1 δισ. ευρώ
    25/08/2026 - 18:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά με άνοδο 0,81%
    25/08/2026 - 18:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δήμος Θεσσαλονίκης: Τριετής συνεργασία με το KIDS SAVE LIVES για ενίσχυση του δικτύου πρώτων βοηθειών
    25/08/2026 - 17:51 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι ευχές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαντόνα για τα γενέθλιά της
    31/08/2026 - 12:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • L’Oréal Hellas: Κυρίαρχη στην ομορφιά με τζίρο 274 εκατ. και κέρδη 32,8 εκατ. -Πάνω από 107 εκατ. σε μερίσματα τα τελευταία χρόνια
    25/08/2026 - 07:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΘ 2026: Η κυβέρνηση ρίχνει «γέφυρες» στη μεσαία τάξη – Τα μέτρα για ΜμΕ και επαγγελματίες
    25/08/2026 - 09:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • «Έφυγε» από τη ζωή ο Λουκάς Πετρούνιας, CMO της Τράπεζας Πειραιώς
    25/08/2026 - 13:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο - Στα 5,77 δισ. ευρώ στο επτάμηνο
    25/08/2026 - 10:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γρίβας: «Στον Μανδραϊκό ο πήχης δεν είναι ποτέ χαμηλά»

25/08/2026 - 20:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κλέι Τόμπσον: «Θα προσπαθήσω να ηγηθώ διά του παραδείγματος» (vid)

25/08/2026 - 20:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Heineken στο Release Athens 2026 με την καμπάνια «Οι Φανς Έχουν Περισσότερους Φίλους»

25/08/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Calvin Klein: Νέα denim καμπάνια “Feel the Fit” για το Φθινόπωρο 2026, με την Tate McRae

25/08/2026 - 13:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η OMODA & JAECOO γίνεται ο Official Automotive Partner της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

25/08/2026 - 12:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ioniki επενδύει στην υγεία των ανθρώπων της

25/08/2026 - 11:47
FleetNews
fleetnews.gr

Η OMODA & JAECOO σε επτά συνεχόμενους μήνες τριψήφιας ανάπτυξης

25/08/2026 - 08:09
FleetNews
fleetnews.gr

Volvo Safety Coach: Ασφαλέστερη οδήγηση με χαμηλότερη ασφάλιση

25/08/2026 - 07:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo