Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Τσίπρας: Εκλογές άμεσα - Έτοιμες οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις της επόμενης ημέρας
NewsRoom NewsRoom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
06/02/2022 · 12:53

Τσίπρας: Εκλογές άμεσα - Έτοιμες οι πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις της επόμενης ημέρας

Κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «την κατάσταση πολιορκίας που έχει δημιουργήσει» και προσθέτει: «για αυτό και προκρίνουμε ως επιτακτική ανάγκη τη προσφυγή στη λαϊκή κρίση το συντομότερο δυνατόν».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Έτοιμος για εκλογές δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας στην συνέντευξή του στην «Αυγή της Κυριακής», και παραθέτει τις βασικές νομοθετικές πρωτοβουλίες της επόμενης ημέρας.

Κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη για «την κατάσταση πολιορκίας που έχει δημιουργήσει» και προσθέτει: «για αυτό και προκρίνουμε ως επιτακτική ανάγκη τη προσφυγή στη λαϊκή κρίση το συντομότερο δυνατόν». Ο κ. Τσίπρας αναφέρεται και στις βασικές προτεραιότητες και τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα αναπτύξει αν εκλεγεί: «Έχουμε ήδη έτοιμες τις πρώτες νομοθετικές παρεμβάσεις…Κατάργηση των αντεργατικών νόμων και στήριξη της εργασίας. Αυστηρή εφαρμογή του οχτάωρου και πειραματική εφαρμογή του 35ωρου. Ανάκτηση από το κράτος της ευθύνης για την επικουρική ασφάλιση. Προοδευτική μεταρρύθμιση στην Παιδεία, και την Υγεία». Επίσης «για τον κλιματικό νόμο, για την αξιοποίηση των πόρων του Ταμείου Ανάπτυξης και την ενίσχυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, με το πρόγραμμα Ελλάδα PLUS, για τη διαγραφή μέρους του ιδιωτικού πανδημικού χρέους, για τη νεολαία και το πρόβλημα της κατοικίας, για τα άτομα με αναπηρία. Σας διαβεβαιώ ότι είμαστε πιο έτοιμοι από ποτέ, πιο έμπειροι, και πιο αποφασισμένοι. Και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε».

Για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Αναπτύσσοντας τις θέσεις του για την αντιμετώπιση της ακρίβειας αναφέρει: «Με την εκλογή της νέας κυβέρνησης θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό στα 800 ευρώ, γεγονός που θα συμπαρασύρει όλα τα μισθολογικά κλιμάκια στον ιδιωτικό τομέα. Θα μηδενίσουμε, ή θα μειώσουμε δραστικά το χρέος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δημιουργήθηκε εξαιτίας της πανδημίας. Και θα προχωρήσουμε σε προσωρινά μέτρα ανακούφισης νοικοκυριών και επιχειρήσεων για όσο διαρκεί η κρίση. Όπως η μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, στο κατώτατο όριο που η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και η μείωση του ΦΠΑ στα βασικά τρόφιμα, στον κατώτατο συντελεστή του 6%. Ταυτόχρονα θα βάλουμε μόνιμα και αποφασιστικά τέρμα στην ασυδοσία των καρτέλ».

«Επιλεκτικό κράτος»

Κάνει κριτική για το «επιτελικό κράτος»: «…Το θέμα είναι πως όταν μιλούν για επιτελικό κράτος εννοούν επιλεκτικό κράτος. Ενισχύουν τις δυνάμεις καταστολής, τους αρμούς του κράτους που εξασφαλίζουν την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των λίγων, τις κρατικές δομές που στηρίζουν την καθεστωτική τους αντίληψη». Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι απεχθάνεται κάθε τι δημόσιο καθώς επίσης ότι απεχθάνεται ένα σύγχρονο δημοκρατικό κράτος με κοινωνικές προτεραιότητες και προσθέτει: «Η διαφορά μας, λοιπόν, είναι βαθιά, και σαφής. Εμείς πιστεύουμε σε ένα ισχυρό και ανθρώπινο κράτος δίπλα στον πολίτη, που του εξασφαλίζει κοινωνική προστασία, ασφάλεια, σιγουριά. Προστατεύει τις ελευθερίες των πολλών και όχι τα προνόμια των λίγων.

Δηλώνει ακόμη ότι «το ΕΣΥ, η υγεία και η ζωή των ανθρώπων, είναι για μας πρώτη, απόλυτη και επείγουσα προτεραιότητα. Δεν έχουμε ως στόχο απλώς να διαχειριστούμε τη σημερινή κατάσταση να κλείσουμε κάποιες τρύπες, αλλά να δημιουργήσουμε το νέο ΕΣΥ».

Για την ΔΕΗ αναφέρει: «Σε ότι αφορά τη ΔΕΗ, στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το Δ, όχι μόνο στον τίτλο αλλά και στη λειτουργία της. Δεν θα δεχτούμε να γίνει η Ελλάδα και η οικονομία της όμηρος των κερδοσκόπων της ενέργειας».

Για τις «διαρροές από τις Βρυξέλλες»

Αναφέρεται στις «διαρροές από τις Βρυξέλλες για κυβέρνηση συνεργασίας κατά το πρότυπο της Ιταλίας» διευκρινίζοντας ότι «σε καμία περίπτωση δεν αφορούν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αυτά τα σενάρια». Ακολούθως σημειώνει: «…Οι Βρυξέλλες δεν είναι το σύγχρονο Παλάτι. Δεν μπορούν να διαμορφώνουν τις πολιτικές εξελίξεις σε οποιαδήποτε χώρα, ερήμην της λαϊκής ετυμηγορίας. Κατανοώ τη δυσαρέσκεια των Βρυξελλών σε σχέση με την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, κατανοώ επίσης την ανησυχία σε σχέση με την εκτεταμένη διαφθορά, τις απευθείας αναθέσεις, τη στρεβλή διάρθρωση του σχεδίου για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης που αφήνει εκτός νυμφώνος την πλειοψηφία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και κυρίως την ανικανότητα έγκαιρης απορρόφησης των κοινοτικών κονδυλίων. Ωστόσο την πρώτη και την τελευταία λέξη σε μια δημοκρατία την έχει ο κυρίαρχος λαός. Αυτός αποφασίζει και τις κυβερνήσεις και τους πρωθυπουργούς».

Για τις δημοσκοπήσεις

Ο κ. Τσίπρας αμφισβητεί το ότι οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την πραγματικότητα, επικαλείται τις πρόσφατες εκλογές στην Πορτογαλία και ειδικότερα για τα ποσοστά που δίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «…Υπάρχει ένα θεματάκι με την αξιοπιστία των μετρήσεων. Και δεν αναφέρομαι εδώ στο δημόσιο χρήμα, που κατά καιρούς επενδύεται για να αναδειχτεί δημοσκοπικός θριαμβευτής ο κ. Μητσοτάκης. Αλλά για τη δυνατότητα των δημοσκοπήσεων να εκτιμούν με ακρίβεια τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεχομένως να έχει να κάνει με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δημογραφικά και κοινωνικά, ενός τμήματος των ψηφοφόρων μας. Σε κάθε περίπτωση, το ασφαλέστερο κριτήριο της ακρίβειας των δημοσκοπήσεων, είναι πάντοτε η κάλπη».

Προς ΚΙΝΑΛ: Ή με την Δεξιά ή με την δημοκρατική παράταξη

Για την δημοσκοπική άνοδο του ΚΙΝΑΛ αναφέρει: «Επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου για το κατά πόσο ισχύει ότι προσελκύει οριζόντια και ισόποσα ψηφοφόρους από τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ…Σε κάθε περίπτωση και με δεδομένο ότι για μας αντίπαλος είναι μόνο η Δεξιά και ο κος Μητσοτάκης, θα δεχόμουν χωρίς κανένα φόβο έναν «ανταγωνισμό προόδου» με το ΚΙΝΑΛ. Φοβάμαι όμως ότι αυτό που, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, βλέπουμε είναι ένας παλιάς κοπής διμέτωπος, και μια άρνηση να αποκλείσει συναινέσεις και συνεργασίες με τη Δεξιά, παρά το ότι ήταν αυτές οι συνεργασίες που οδήγησαν το κόμμα αυτό σε συρρίκνωση και τη χώρα σε τραγωδίες…Όταν ένα αντιπολιτευτικό κόμμα κρατά ίσες αποστάσεις από τη κυβέρνηση και από την αντιπολίτευση, ευνοεί την κυβέρνηση…Σε κάθε περίπτωση το έχω ξαναπεί, δεν είναι εύκολο να κρατά κανείς ίσες αποστάσεις από τη Δεξιά και να θέλει ταυτόχρονα να εκφράσει τη Δημοκρατική παράταξη. Ή με τη Δεξιά θα είσαι ή με τη Δημοκρατική Παράταξη».

Η λαϊκή ετυμηγορία θα καθορίσει τις εξελίξεις

Για την κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές αναφέρει: «Η λαϊκή ετυμηγορία θα είναι αυτή που θα καθορίσει τις εξελίξεις. Η καθαρή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη προοδευτική διακυβέρνηση και για εξελίξεις σε όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας…Η λαϊκή βούληση θα βάλει μπροστά σε κάθε κόμμα το κρίσιμο ζήτημα της διακυβέρνησης στο οποίο θα κληθεί να απαντήσει.

Όραμα ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη

Αναφέρεται στην πρότασή του για την εκλογή προέδρου και Κεντρικής Επιτροπής από την βάση του κόμματος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν είναι απλά ένα κόμμα της σύγχρονης αριστεράς στην Ελλάδα. Είναι ένα κόμμα πρότυπο στην Ευρώπη…Όταν λοιπόν ένα από τα βασικά ταυτοτικά μας χαρακτηριστικά μας είναι η δημοκρατία, η δύναμη του λαού, η αδιαμεσολάβητη έκφραση των πολιτών, η συμμετοχή τους στη λήψη ακόμη και των πιο δύσκολων και οριακών αποφάσεων, δεν μπορούμε αυτό να το υποβαθμίζουμε στην εσωτερική μας λειτουργία. Όραμά μου λοιπόν είναι να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το πιο δημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη. Να δώσουμε έτσι νέο νόημα στην συμμετοχή και στην ίδια τη σχέση του πολίτη με την πολιτική, τη σχέση του μέλους του κόμματος με το κόμμα. Όχι ως χειροκροτητές και διεκπεραιωτές των αποφάσεων της ηγεσίας αλλά ως συν διαμορφωτές των αποφάσεων αυτών

Για την παρατήρηση ότι «δημιουργείται ένα "star system" στο κόμμα», αφού σημειώνει ότι σέβεται την διαφορετική άποψη και είναι έτοιμος να ανταλλάξει ιδέες, απαντά: «…Αν ισχύει ότι είναι ένα πρόβλημα η εκλογή στα καθοδηγητικά όργανα του κόμματος των δημοφιλών συντρόφων μας ή στη Βουλή των δημοφιλών υποψηφίων και όχι των ικανών, η απάντηση στο πρόβλημα δεν είναι η λιγότερη δημοκρατία. Δε πιστεύω στο προνόμιο των λίγων να επιλέγουν με ορθότερα κριτήρια έναντι των πολλών, που δεν ξέρουν. Και αν ‘δεν ξέρουν', υποχρέωση όλων εμάς των αριστερών, είναι να μάθουν. Καθ' υπερβολή θα έλεγα ότι το επιχείρημα αυτό προσομοιάζει με το αντίστοιχο της αριστοκρατίας που δεν επιθυμούσε το δικαίωμα ψήφου να γίνει καθολικό, διότι οι πολλοί δεν ήξεραν να ψηφίσουν ορθά, όπως ήξεραν οι ευγενείς που είχαν μέχρι τότε το προνόμιο αυτό».

  • ΤΣΙΠΡΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Το εντυπωσιακό τρόπαιο του Super Cup της EuroLeague (vid)

All Content

Λιόλιος: «Αν δεν καθαρίσει εντελώς το μπάσκετ, εγώ δεν φεύγω» (pics & vid)

All Content - BusinessNews.gr

Οι νέες εταιρείες της Unilever στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

Lamda Development: Ρεκόρ στα malls, ισχυρές πωλήσεις στο Ελληνικό – Τι δείχνουν τα μεγέθη του εξαμήνου

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Ανάπτυξη 5,6% σε αξία παρουσιάζει η αγορά ταχυκίνητων καταναλωτικών αγαθών στο επτάμηνο 2026

All Content

Cresta Awards 2026: Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στους finalists

All Content

Wide Media Group: Εξαγορά των Kiss FM, Rebel FM και της συχνότητας του Lyra FM

FleetNews

Bolt: Άλμα 200% στις διαδρομές το φετινό καλοκαίρι

FleetNews

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

All Content

Άρης: Νέο φιλικό με Ερυθρό Αστέρα

All Content

Ντόντσιτς: «Είμαι οπαδός του Ερυθρού Αστέρα, ακόμα θυμάμαι το 20-0 του Παναθηναϊκού»

All Content - BusinessNews.gr

Pet City Group: Αυξημένος τζίρος στα 69 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα 10,9 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: «Χτύπησε» το καμπανάκι στο Χρηματιστήριο Αθηνών - Στα 27,05 ευρώ η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης για τιμές σε καύσιμα-ενέργεια: Εχουμε εφεδρείες για μέτρα στήριξης

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

CSRΝews.gr

Metlen: Ξεκινά ο 10ος κύκλος τους προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

CSRΝews.gr

Η AVIN συνεχίζει τη δράση «Χαμόγελα για όλους»

CSRΝews.gr

Πυρκαγιά σε Τραπεζίτσα Κόνιτσας: Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν δυνατότητα ανάκαμψης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανένα
Ανδρουλάκης: Το ΚΙΝΑΛ- ΠΑΣΟΚ δεν τηρεί ίσες αποστάσεις από κανένα 06/02/2022 - 11:51
Καραμανλής: Υπέρ των πολιτών η νέα σύμβαση για την Αττική Οδό 06/02/2022 - 17:10
Καραμανλής: Υπέρ των πολιτών η νέα σύμβαση για την Αττική Οδό

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με κέρδη το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    16/09/2026 - 20:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υπόθεση Μαζωνάκη: Ο ΙΣΑ διαψεύδει τους δύο γιατρούς – «Ουδέποτε εγκρίναμε μηχανήματα πλασμαφαίρεσης»
    16/09/2026 - 19:28 ΕΛΛΑΔΑ
  • Fourlis: Δωρεάν διάθεση 242.785 μετοχών σε στελέχη - Εναρξη διαπραγμάτευσης στις 18 Σεπτεμβρίου
    16/09/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Φον ντερ Λάιεν: Ανακοινώνει μεγαλύτερη στήριξη της Ουκρανίας
    16/09/2026 - 18:51 ΚΟΣΜΟΣ
  • Lamda Development: Ρεκόρ στα malls, ισχυρές πωλήσεις στο Ελληνικό – Τι δείχνουν τα μεγέθη του εξαμήνου
    16/09/2026 - 18:45 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Xiaomi λανσάρει τη νέα σειρά REDMI Note 17, διαθέσιμη στην ελληνική αγορά από τις 17 Σεπτεμβρίου
    16/09/2026 - 18:31 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ιταλία: Η Μελόνι καταργεί τα τέλη κυκλοφορίας για τα περισσότερα οχήματα ενόψει των εκλογών
    16/09/2026 - 18:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Πολεμική Αεροπορία παραλαμβάνει το 60ό εκσυγχρονισμένο F-16 Viper
    16/09/2026 - 17:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Bank of America Lead Manager στην ιστορική έκδοση ομολόγου 3 δισ. δολαρίων της IDA
    16/09/2026 - 17:49 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες του ειδικού προγράμματος απασχόλησης για 1.000 άνεργους
    16/09/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΓΕΚ Τέρνα: Στα 2,1 δισ. ευρώ τα έσοδα στο εξάμηνο - Το ανεκτέλεστο στον κατασκευαστικό κλάδο έφτασε τα 8,9 δισ.
    15/09/2026 - 21:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το A Weekend in Tweed επιστρέφει στις Σπέτσες για ένα φθινοπωρινό ταξίδι
    15/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χατζηδάκης: Μοχλός ενίσχυσης των επενδύσεων η αναβάθμιση του Χρηματιστηρίου Αθηνών
    15/09/2026 - 21:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τρίζει η καγκελαρία Μερτς: Το τελεσίγραφο στο CDU και τα σενάρια διαδοχής
    15/09/2026 - 22:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Megas Yeeros: Άγγιξε τα 70 εκατ. ο τζίρος- Το Αmerican dream και η πίεση σε κερδοφορία και ρευστότητα
    16/09/2026 - 07:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κινγκς: Διεκδικεί θέση στο ρόστερ ο Πέιτον

16/09/2026 - 16:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το εντυπωσιακό τρόπαιο του Super Cup της EuroLeague (vid)

16/09/2026 - 16:05
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Metlen: Ξεκινά ο 10ος κύκλος τους προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

16/09/2026 - 13:05
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η AVIN συνεχίζει τη δράση «Χαμόγελα για όλους»

16/09/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Stars System με την Άση Μπήλιου επιστρέφει στο Star

16/09/2026 - 11:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Cresta Awards 2026: Τέσσερις ελληνικές συμμετοχές στους finalists

16/09/2026 - 11:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

16/09/2026 - 09:20
FleetNews
fleetnews.gr

Bolt: Άλμα 200% στις διαδρομές το φετινό καλοκαίρι

16/09/2026 - 08:52
FleetNews
fleetnews.gr

Autohellas: Αύξηση EBITDA 2,6% το α’ εξάμηνο

15/09/2026 - 07:12
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo