Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οικονόμου: Την άλλη εβδομάδα οι επιτάξεις γιατρών εάν δεν καλυφθούν τα κενά που πρέπει να καλυφθούν
NewsRoom NewsRoom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
12/11/2021 · 13:48

Οικονόμου: Την άλλη εβδομάδα οι επιτάξεις γιατρών εάν δεν καλυφθούν τα κενά που πρέπει να καλυφθούν

Ο κ. Οικονόμου εκτίμησε ότι αυτό θα γίνεται βαθμιαία, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που εκεί περισσότερο πιέζεται το Σύστημα.

Εάν τα κενά που είχε εντοπίσει το Υπουργείο Υγείας δεν έχουν καλυφθεί στον βαθμό που θεωρείται ότι πρέπει να καλυφθούν, έως τις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τότε η κυβέρνηση θα προχωρήσει στην επίταξη των υπηρεσιών γιατρών του ιδιωτικού τομέα, σε εκείνες τις ειδικότητες που λείπουν από το Ε.Σ.Υ. και που χρειάζεται υποστήριξη, τόνισε σε συνέντευξη του στο ρ/σ "Παραπολιτικά 90,1" ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ο κ. Οικονόμου εκτίμησε ότι αυτό θα γίνεται βαθμιαία, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που εκεί περισσότερο πιέζεται το Σύστημα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε εκτενώς στην επιδημιολογική κατάσταση, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι επιχειρεί να εργαλειοποιήσει την πανδημία με σκοπό να αποκομίσει πολιτικό όφελος, ενώ αναφερόμενος στις χθεσινές δηλώσεις Ερντογάν τόνισε ότι "θα εξακολουθούμε με σύστημα, με αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα να φυλάμε τα σύνορά μας, που είναι και ευρωπαϊκά σύνορα".

«Καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια κάθε μέρα σε όλα τα μέτωπα της πανδημίας να αντιμετωπίσουμε αυτή την ιδιαίτερα επιθετική κατάσταση, που υπάρχει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης» είπε ο κ. Οικονόμου αναφερόμενος στην επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. «Η μεγαλύτερη μάχη, η μεγαλύτερη προσπάθεια γίνεται για την ενίσχυση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που πιέζεται και θα πιεστεί ακόμη περισσότερο. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας περιμένουμε, σε συνεργασία με τους ιατρικούς συλλόγους, να δούμε πόσοι γιατροί θα ανταποκριθούν στα κίνητρα, τα οποία έχουμε θεσμοθετήσει για να ενισχύσουν το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εάν τα κενά που είχε εντοπίσει το Υπουργείο Υγείας δεν έχουν καλυφθεί -στον βαθμό που θεωρείται ότι πρέπει να καλυφθούν- αρχές της επόμενης εβδομάδας θα προχωρήσουμε στην επίταξη των υπηρεσιών γιατρών του ιδιωτικού τομέα, σε εκείνες τις ειδικότητες που λείπουν από το Ε.Σ.Υ. και που χρειάζεται υποστήριξη. Θεωρώ ότι αυτό θα γίνεται βαθμιαία, κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που εκεί περισσότερο πιέζεται το Σύστημα. Και ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν, θα προχωράμε» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και συμπλήρωσε: «Συνεργαζόμαστε και θα συνεργαζόμαστε με την επιτροπή των ειδικών. Οι αποφάσεις μας στηρίζονται στις εισηγήσεις τους. Αυτό ήταν το πλάνο αντιμετώπισης της πανδημίας όλο το προηγούμενο διάστημα και αυτό συνεχίζει να είναι. Έχουμε μια συγκεκριμένη στρατηγική, μια συγκεκριμένη δέσμη πολιτικών, για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία σε αυτή τη φάση της. Ταυτόχρονα, κρατάμε ανοιχτή τη ζωή, την οικονομία, την εκπαίδευση, την κοινωνία και δίνουμε τη μάχη για την επέκταση της εμβολιαστικής κάλυψης και την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η προσοχή εδώ που βρισκόμαστε τώρα, είναι στην εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας. Τα τεστ έχουν αυξηθεί. Οι έλεγχοι γίνονται πολύ συστηματικά και εντατικά το τελευταίο διάστημα. Οι ποινές έχουν αυστηροποιηθεί».

Απαντώντας σε ερώτηση για την πίεση στο Ε.Σ.Υ. λόγω της αύξησης των κρουσμάτων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε: «Σε ό,τι αφορά το Σύστημα Υγείας, προσθέτουμε συνεχώς κλίνες από τον ιδιωτικό τομέα. Στη Βόρειο Ελλάδα έχουν ήδη προστεθεί 220 κλίνες νοσηλείας, στη Θεσσαλία άλλες 200 και περίπου 150 και 150, αντίστοιχα, για νοσηλεία εντός Covid. Το σύνολο των Μ.Ε.Θ. της χώρας είναι διαθέσιμο στο Σύστημα Υγείας, για να αξιοποιείται ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Εκεί είναι στραμμένη η προσοχή μας.

Υπάρχει μια διάσπαρτη ανησυχία, η οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, είναι φυσιολογική. Ο κόσμος έχει νωπές τις μνήμες του προηγούμενου lockdown. Βλέπει, ανησυχεί. Βλέπει την επίθεση της πανδημίας και την πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Εμείς είμαστε καθαροί στα μηνύματά μας. Δεν θέλουμε η χώρα να ξανακλείσει και δεν θα ξανακλείσει. Δεν σχεδιάζουμε περιορισμούς για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας. Ξεκαθαρίσαμε σε όλους τους τόνους ότι τα σχολεία και η εκπαίδευση δεν θα κλείσουν. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, όταν ξεκίνησε η λειτουργία τους, υπήρχαν συγκεκριμένα πρωτόκολλα, με ένα πολύ συγκεκριμένο και εκτεταμένο testing. Αν κάποιος το Σεπτέμβριο, που ξεκινούσαν τα σχολεία, μας έλεγε ότι θα έχουμε φτάσει 12 Νοεμβρίου και θα είναι κλειστά μόνο κάποια λίγα τμήματα στα 80.000, θα του λέγαμε ότι είναι υπερβολικά αισιόδοξος. Παρόλα αυτά, σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς, με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων, με όλα όσα τηρούνται ως υγειονομικά μέτρα στα σχολεία και στα πανεπιστήμια συνεχίζεται η διά ζώσης εκπαίδευση. Είναι μια καθημερινή μάχη, είναι μια μεγάλη προσπάθεια της Κυβέρνησης, των εκπαιδευτικών, των υγειονομικών, της κοινωνίας συνολικά, να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη εξισορροπιστική στρατηγική».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Οικονόμου σημείωσε πως «Είναι ξεκάθαρο ότι έχει αποφασίσει ο κ. Τσίπρας, για λόγους προφανείς, δηλαδή για να δραπετεύσει από την πολιτική του αφάνεια, να εργαλειοποιήσει την πανδημία με σκοπό να αποκομίσει πολιτικό όφελος» Και συμπλήρωσε: «Είναι ο μοναδικός Αρχηγός Αντιπολίτευσης, το μοναδικό κόμμα στην Ευρώπη που πολιτεύεται με τέτοιο τρόπο. Θα κριθεί αυτή του η στάση από τους πολίτες, όταν έρθει η ώρα. Δεν μπορείς να κατηγορείς την Κυβέρνηση ότι φοβάται πολιτικό κόστος όταν επέβαλε υποχρεωτικότητα στο υγειονομικό προσωπικό, όταν όλοι οι υπόλοιποι μιλούσαν στην καλύτερη περίπτωση για «προαιρετική υποχρεωτικότητα». Ούτε μπορείς να λες ότι είναι ίδιες όλες οι δραστηριότητες. Όταν γίνεται κριτική και απαντάμε με αποδείξεις και με τα στοιχεία, δεν παίρνουμε άλλη απάντηση. Μας λένε για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Κυκλοφορούσαν πριν την πανδημία 850 λεωφορεία, σήμερα κυκλοφορούν 1.300 στην Αθήνα. Υπάρχει συνωστισμός σε ορισμένες ώρες; Προφανώς και υπάρχει. Και πρέπει να υπάρχει και καλύτερος έλεγχος και οι πολίτες να φροντίζουν με τις μάσκες και με τις αποστάσεις. Όμως, δεν κάτσαμε να παρακολουθήσουμε με σταυρωμένα τα χέρια το πράγμα. Βλέπαμε τι έρχεται. Πυκνώσαμε τα δρομολόγια, αυξήσαμε τα λεωφορεία, μειώσαμε τους χρόνους αναμονής και στα λεωφορεία και στο μετρό και στον ηλεκτρικό. Παραλάβαμε το να Ε.Σ.Υ. με 557 εντατικές και έχουμε σήμερα 1.277. Προσθέσαμε 12.000-14.000 ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στο Σύστημα. Είναι διαθέσιμες οι κλίνες του συνόλου του ιδιωτικού τομέα. Προχωράμε σε ένα μέτρο που δεν είναι ευχάριστο, όπως το είχαμε ξανακάνει στο παρελθόν: Την επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών, για να στηριχθεί το Σύστημα. Οι κρίσεις θέλουν πράξεις, δεν θέλουν θεωρία. Θέλουν μια αποφασιστική και στιβαρή ηγεσία και προσήλωση στην καθημερινή προσπάθεια».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τοποθετήθηκε και για τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο που θα γίνουν την προσεχή εβδομάδα, λέγοντας πως «Είμαστε σε μια περίοδο που η πανδημία είναι εδώ. Ο κορονοϊός είναι εδώ, επιτίθεται με πολύ μεγάλη ένταση. Υπάρχουν συγκεκριμένα πρωτόκολλα βάσει των οποίων πρέπει να γίνονται μαζικές εκδηλώσεις. Νομίζω ότι όλοι όσοι έχουν την ευθύνη και τον συντονισμό αυτών των εκδηλώσεων και που θα διαδηλώσουν, όπως συμβαίνει σε μια δημοκρατική χώρα όπως είναι η χώρα μας, εκείνες τις μέρες τιμώντας την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θα πρέπει να τα λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους. Ταυτόχρονα τα ελεγκτικά όργανα της Πολιτείας, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, θα πρέπει είναι σε συνεννόηση για να τηρηθούν τα υγειονομικά μέτρα και θα είναι προς το συμφέρον όλων να τηρηθούν απόλυτα».

Όπως συμπλήρωσε «Νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν πως είναι προς όφελος της κοινωνίας μας συνολικά να κάνει ο καθένας αυτό που θεωρεί ότι πρέπει να κάνει εκείνη τη μέρα φορώντας τη μάσκα του, τηρώντας τις αποστάσεις, κάνοντας αυτά που πρέπει να κάνει».

Αναφερόμενος στη συνέχεια στις ανατιμήσεις επισήμανε ότι η κυβέρνηση δεν μένει στις εκτιμήσεις και στις διαπιστώσεις. «Από το Σεπτέμβριο κιόλας, ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε συγκεκριμένα μέτρα. Έχουμε προχωρήσει στην τρίτη αναπροσαρμογή τους, στην αύξηση δηλαδή της επιδότησης στο ηλεκτρικό ρεύμα για όλα τα νοικοκυριά, που θα έχει σαν αποτέλεσμα να μειώσουμε κατά 80% περίπου την επίπτωση των ανατιμήσεων για όλους τους Έλληνες πολίτες. Μάλιστα, προχθές ανακοινώθηκαν και νέες μειώσεις για το φυσικό αέριο, για τα νοικοκυριά, από 20 μέχρι 40 ευρώ στους λογαριασμούς τους. Το συνολικό πακέτο των μέτρων φτάνει στα 620 εκατομμύρια. Είμαστε από τις πρώτες Κυβερνήσεις στην Ευρώπη που πολύ γρήγορα πήραμε τέτοιου είδους οριζόντια μέτρα για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Το επίδομα θέρμανσης θα καλύψει 1,5 εκατομμύριο νοικοκυριά. Στις 15 Δεκεμβρίου θα δοθεί διπλάσιο Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα στους δικαιούχους. Έχουμε ακολουθήσει μια πολιτική όλο το προηγούμενο διάστημα που μας έχει δώσει τη δυνατότητα με τους αυξημένους ρυθμούς ανάπτυξης -που επιβεβαιώνονται από τις φθινοπωρινές εκτιμήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής- να βοηθάμε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους μέσα στην κρίση να φύγουν από το φάσμα της ανεργίας και να βρουν κανονικά δουλειά και μισθό. Υπάρχει, επίσης, και η δέσμευση του Πρωθυπουργού ότι μέσα στον επόμενο χρόνο, θα προχωρήσουμε και σε μια δεύτερη αύξηση του κατώτατου μισθού.

Στις προτεραιότητες μας είναι η μείωση της ανεργίας, γιατί δεν υπάρχει καλύτερη αντιμετώπιση σε ανατιμήσεις ή σε διακυμάνσεις τιμών από το να έχει ο άλλος δουλειά, μισθό και εισόδημα. Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα μιας συγκροτημένης οικονομικής πολιτικής, η οποία θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη της όλες τις παραμέτρους. Όχι να παίρνεις ένα μέτρο, που πρόσκαιρα μπορεί κάπως να ωφελήσει, αλλά στην ουσία μπορεί να σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά. Καταλαβαίνουμε τις ανησυχίες του κόσμου, βλέπουμε ότι το φάσμα των ανατιμήσεων δυσκολεύει την λειτουργία των νοικοκυριών στη ζωή των ανθρώπων. Η ενέργεια είναι ένας από τους τομείς που δίνεται μια πολύ μεγάλη μάχη και γι' αυτό ακριβώς, με στοχευμένες παρεμβάσεις, βρισκόμαστε στο πλευρό τους. Το μέρισμα της ανάπτυξης και το δημοσιονομικό χώρο που δημιουργείται, τον αξιοποιούμε για να σταθούμε στο πλευρό της κοινωνίας» είπε για το θέμα.

Σχετικά με τις δηλώσεις Ερντογάν για το μεταναστευτικό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, είπε: «Έχουμε δοκιμάσει την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού σε διάφορες εκφάνσεις, με κορυφαία την υβριδική επίθεση που δεχτήκαμε στον Έβρο. Η χώρα απέδειξε ότι μπορεί να αντιδρά πολύ αποτελεσματικά, έχοντας στο πλευρό της και την Ευρώπη συνολικά. Είναι ανά πάσα στιγμή προετοιμασμένη να αντεπεξέλθει σε τέτοιου είδους κινήσεις, σε τέτοιου είδους προκλήσεις». Και συμπλήρωσε: «Είναι σαφές ότι ούτε η Ελλάδα, ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση πρόκειται να δεχθούν την εργαλειοποίηση του προσφυγικού και του μεταναστευτικού, την εκμετάλλευση ανθρώπων, από οποιονδήποτε θέλει να δημιουργήσει διάφορα ζητήματα ή να τα βάλει στη φαρέτρα των πολιτικών του επιδιώξεων. Η χώρα εφαρμόζει μια αυστηρή, αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική. Η Ελλάδα είναι ένα ευρωπαϊκό Κράτος Δικαίου. Σώζει ζωές στη θάλασσα, ζωές που θέτουν σε κίνδυνο οι δουλέμποροι και όσοι τους υποθάλπουν. Επίσης, φυλάει τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά σύνορα. Ο καθένας γνωρίζει και βλέπει ποια είναι η κατάσταση, σε ό,τι αφορά το προσφυγικό και το μεταναστευτικό στη χώρα σήμερα σε σχέση με αυτή που ήταν στο παρελθόν, ποια είναι η κατάσταση στα νησιά μας. Ποια κατάσταση βιώνουν οι ίδιοι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες που φιλοξενούνται στη χώρα μας σε συνθήκες απολύτως ανθρώπινες, που σέβονται την αξιοπρέπειά τους, που αποδεικνύει στην πράξη τον ανθρωπισμό μας με διαδικασίες ασύλου οι οποίες έχουν αρχή, μέση και τέλος, χωρίς ανθρώπους να στοιβάζονται σε χώρους που είναι ντροπή, όπως είχαμε δει στο παρελθόν. Με συνθήκες υγιεινής, σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, χωρίς να στοιβάζονται σε σιδηροδρομικές γραμμές, σε πλατείες. Βλέπει κανείς ποια είναι η κατάσταση και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα και στις γειτονιές της Αθήνας και στις εθνικές οδούς και παλιά, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχαμε βιώσει στο παρελθόν. Αυτή τη μεταναστευτική πολιτική θα εξακολουθήσουμε να εφαρμόζουμε. Όπως, επίσης, θα εξακολουθούμε με σύστημα, με αποφασιστικότητα και με αποτελεσματικότητα να φυλάμε τα σύνορά μας, που είναι και ευρωπαϊκά σύνορα».

Τέλος, αναφερόμενος στη Διάσκεψη της Λιβύης, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε και μάλιστα στο κορυφαίο επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύει τη σημασία που αποδίδουν στη χώρα μας οι ξένοι ηγέτες, ο διεθνής παράγοντας. Αναγνωρίζουν ότι η Ελλάδα είναι ο πιο βασικός παράγοντας σταθερότητας στην περιοχή, στο Αιγαίο, στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό είναι μία φυσιολογική εξέλιξη μετά από την πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική που έχουμε ακολουθήσει τα δύο τελευταία χρόνια, σε κάθε επίπεδο και σε πολλά και διαφορετικά θέματα. Η Ελλάδα έχει ξανάρθει στην πρωτοπορία της συζήτησης σε διεθνές επίπεδο, όχι μόνο για θέματα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά, αλλά και για μια σειρά από άλλα ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τη Λιβύη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος στις τοποθετήσεις του σχετικά με το θέμα, σε όλα τα fora. Πρέπει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα των εκλογών, να εκφραστεί δημοκρατικά ο κόσμος εκεί για το πώς πρέπει, πώς θέλει να συνεχίσει τη ζωή του και πώς να κυβερνάται. Να αποχωρήσουν όλα τα ξένα και μισθοφορικά στρατεύματα από τη Λιβύη, όπως επίσης έχει συμφωνηθεί. Και από εκεί και πέρα, είναι σαφές ότι μόλις η κατάσταση εκεί εξομαλυνθεί και υπάρξει μια δημοκρατικά εκλεγμένη Κυβέρνηση, η χώρα μας έχει ζητήματα να συζητήσει με τη Λιβύη, όπως, για παράδειγμα, την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών, ένα θέμα που αφορά πρωτίστως την Ελλάδα και τη Λιβύη. Οχι παράνομα Σύμφωνα που εν τοις πράγμασι πλέον είναι ανενεργά. Και αναφέρομαι στο περιβόητο τουρκο-λιβυκό Σύμφωνο».

  • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Συμπλοκή Πετρόπουλου-Βεζένκοφ με αντιαθλητικό κι αποβολή, ένταση με Λυκογιάννη-Μπαρζώκα (vids)

All Content

Μετονομάστηκε σε "Γιώργος Πρίντεζης" το Κλειστό Αγίου Δημητρίου (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Σε ιστορικά υψηλά τα μερίσματα των εισηγμένων

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΝ: Νέο “πακέτο” δράσεων για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια

All Content - BusinessNews.gr

Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Live στις 13:00 Κολοσσός H Hotels Collection-Ολυμπιακός 71-82 (35')

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Ναν, Όσμαν και Γιούρτσεβεν με Μαρούσι

All Content - BusinessNews.gr

Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Χαρδαλιάς: Διάθεση 1,16 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών των στελεχών του Στρατού Ξηράς στην Ξάνθη
Χαρδαλιάς: Διάθεση 1,16 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών των στελεχών του Στρατού Ξηράς στην Ξάνθη 12/11/2021 - 12:03
Λιβανός: Κλειδί για τον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου η αγροδιατροφή 12/11/2021 - 13:59
Λιβανός: Κλειδί για τον μετασχηματισμό του παραγωγικού μοντέλου η αγροδιατροφή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας
    25/01/2026 - 13:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΥΠΕΝ: Νέο “πακέτο” δράσεων για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια
    25/01/2026 - 12:31 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Έρχεται εβδομάδα αυξήσεων για ένα εκατομμύριο εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα
    25/01/2026 - 12:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Σε ιστορικά υψηλά τα μερίσματα των εισηγμένων
    25/01/2026 - 11:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή
    25/01/2026 - 11:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ: Νέες διαμαρτυρίες μετά τον θάνατο δεύτερου Αμερικανού στη Μινεάπολη
    25/01/2026 - 10:47 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του έτους η παράδοση του Ε65
    25/01/2026 - 10:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δορυφόροι και Κτηματολόγιο στην υπηρεσία του αγρότη
    25/01/2026 - 09:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    25/01/2026 - 09:00 MEDIA
  • Πρωθυπουργός Δανίας: "Αφόρητο" να αμφισβητείται ο ρόλος των συμμάχων στο Αφγανιστάν
    24/01/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Μυτιλήνη: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στηρίζει τις νέες οικογένειες
    24/01/2026 - 15:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σύγκρουση δημάρχου Γλυφάδας - ΔΕΔΔΗΕ για τα αίτια της καταστροφής στην Άνω Γλυφάδα
    24/01/2026 - 18:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • UBS, Eurobank Equities και Pantelakis Securities: Εκτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες
    24/01/2026 - 19:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • TotalEnergies & ConocoPhilips: Υπογραφή 25ετούς συμβολαίου με τη Λιβύη για πετρελαϊκές επενδύσεις
    24/01/2026 - 17:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Ναν, Όσμαν και Γιούρτσεβεν με Μαρούσι

25/01/2026 - 12:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κολοσσός-Ολυμπιακός: Τα video του πρώτου ημιχρόνου

25/01/2026 - 11:54
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eπίσκεψη των Κινητών Ομάδων Υγείας στο Χαϊδάρι

24/01/2026 - 09:10
FleetNews
fleetnews.gr

Opel Grandland: Και ηλεκτρικό και AWD από 52.900€

23/01/2026 - 16:39
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Ισχυρές επιδόσεις για τα επαγγελματικά της το 2025

23/01/2026 - 16:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo