Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Γεραπετρίτης: Κυβερνητικά αντίμετρα για τις αυξήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο
NewsRoom NewsRoom
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
02/10/2021 · 11:31

Γεραπετρίτης: Κυβερνητικά αντίμετρα για τις αυξήσεις σε ρεύμα και φυσικό αέριο

O μέσος όρος πληθωρισμού στην Ευρώπη είναι περίπου στο 3,5%, η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πάνω από το 2%.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το πλήρες «πακέτο» των πρωτοβουλιών της κυβέρνησης για τις τιμές σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο, αλλά και τον κατώτατο μισθό, ανέπτυξε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega».

Ξεκινώντας από τη μάχη κατά της ακρίβειας, «υπάρχει σημαντικό κύμα ανατιμήσεων, αυτό είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο και οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε μια πολύ γρήγορη ανάκαμψη, και παγκόσμια και κατ' εξοχήν και στην Ελλάδα από το κύμα του κορονοϊού», ήταν το εισαγωγικό σχόλιο του υπουργού Επικρατείας, με την πρόσθετη επισήμανση ότι ενώ ο μέσος όρος πληθωρισμού στην Ευρώπη είναι περίπου στο 3,5%, η Ελλάδα βρίσκεται λίγο πάνω από το 2%, όταν άλλες χώρες, όπως η Ισπανία ή η Γερμανία, έχουν πάνω από 4% ή και πάνω από 6%, όπως η Λιθουανία και η Λετονία.

«Πρέπει, βεβαίως, να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση και θα γίνουν πολύ δραστικές παρεμβάσεις», υπογράμμισε και παρέπεμψε στο πρώτο κύμα μέτρων που ψηφίσθηκε την Παρασκευή και το οποίο έχει να κάνει με την επιδότηση του ηλεκτρικού: «από τον επόμενο λογαριασμό θα δουν οι πολίτες τις μειώσεις πάνω στις αυξήσεις, θα απορροφηθεί το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος των αυξήσεων», ήταν η δέσμευση του Γ. Γεραπετρίτη, ο οποίος συγχρόνως αναφέρθηκε και σε επιδότηση για το φυσικό αέριο: με Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους υπουργούς Περιβάλλοντος και Οικονομικών, «τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρχει πολύ αναλυτική ενημέρωση σε σχέση με την έκπτωση που θα υπάρξει», είπε για το θέμα.

Τη Δευτέρα, εξάλλου, «στο Υπουργικό Συμβούλιο θα έχουμε μια πρώτη γεύση του προσχεδίου του προϋπολογισμού, η εικόνα είναι πολύ ενθαρρυντική, θα έχουμε σημαντική αύξηση της ανάπτυξης», τόνισε επικαλούμενος και την πρόβλεψη του οίκου Fitch, την Παρασκευή, ο οποίος «αναβάθμισε την πρόβλεψη για ανάπτυξη 6%, ίσως να έχουμε και περισσότερο».

Την ίδια στιγμή, «έχουμε μια πραγματική αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος, βεβαίως δεν έχουν υπάρξει μεγάλες αυξήσεις μισθών, από την άλλη το πραγματικό εισόδημα των πολιτών έχει αυξηθεί: μειώθηκε δραστικότατα η φορολογία σε όλους τους τομείς, ιδίως στη μεσαία τάξη, υπήρξε σημαντικότατη μείωση στις ασφαλιστικές εισφορές, πολύ μεγάλη αύξηση των ιδιωτικών καταθέσεων, 30 δισ.».

Ενώ ερωτηθείς για το εάν η κυβέρνηση εξετάζει περαιτέρω αύξηση του κατώτατου μισθού, ο υπουργός Επικρατείας έδωσε την εξής απάντηση: «Εφόσον υπάρξει δημοσιονομική αύξηση που θα μας δώσει ένα χώρο, ο χώρος αυτός θα καταστεί ένα δίκαιο μέρισμα για τους πολίτες, ιδιαίτερα τους ευάλωτους πολίτες». Και σε άλλο σημείο της συνέντευξης, «χάρη στην ανάπτυξη, παράγεται νέος πλούτος στη χώρα, που δεν είναι πλούτος από δανεικά, και αυτός θα διανεμηθεί με δίκαιο τρόπο ιδιαίτερα στους συμπολίτες μας που είναι ευάλωτοι».

Ξεκαθάρισε πάντως, ότι η κυβέρνηση δεν θα πάει ποτέ «σε μια πλειοδοσία εύκολων παροχών» και, ευκαιρίας δοθείσης επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας: «υπάρχουν δύο "πραγματικότητες ΣΥΡΙΖΑ", η πρώτη τι συνέβη κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης και η δεύτερη, τι θα έπραττε αν δεν τον προλάβαιναν οι εκλογές: το δεύτερο είναι στο φαντασιακό της αντιπολίτευσης αλλά για το πρώτο μπορούμε να συζητήσουμε για τις επιπλέον 30 φορολογίες που επιβλήθηκαν», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Όχι μικροκομματική εκμετάλλευση απέναντι στο φασισμό

Σε ένα άλλο θέμα της επικαιρότητας, τα όσα έγιναν στα σχολεία της Σταυρούπολης και του Ευόσμου, πήρε θέση λέγοντας ότι «σε κάθε περίπτωση που υπάρχει μια μεγάλη κοινωνική, είτε οικονομική είτε κρίση υγείας είτε εθνική κρίση, πάντοτε ενδημούν φαινόμενα άκρων -και στην περίπτωση αυτή πιθανότατα να έχουμε μια αναβάθμιση του φασιστικού φαινομένου».

Παρέπεμψε δε, στη «συστηματική προσπάθεια από την Πολιτεία, που ξεκινά από τις αρχές της δεκαετίας του 2010, η οποία κατέληξε εν τέλει στο να έχουμε το πολύ σημαντικό για το πολίτευμα, να βρίσκεται η Χρυσή Αυγή εκτός της Βουλής και στο περιθώριο, με τα ηγετικά της στελέχη να βρίσκονται σήμερα κρατούμενα στη φυλακή». Και με έμφαση σημείωσε, «όταν υπάρξουν τέτοια φαινόμενα, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα θα σταθεί απέναντι. Ήταν η κυβερνώσα παράταξη, η οποία πρώτα από όλα δημιούργησε οικονομική ασφυξία στη Χρυσή Αυγή, συνέλαβε και επί ημερών της Νέας Δημοκρατίας πήγαν τα στελέχη στη φυλακή».

Ο υπουργός Επικρατείας είπε ακόμα ότι: «η μικροκομματική εκμετάλλευση των ζητημάτων που έχουν να κάνουν με τον ολοκληρωτισμό και το φασισμό, δεν προσιδιάζει. Πρέπει όλοι να σταθούμε απέναντι στα φαινόμενα αυτά, ο φασισμός είναι, δυστυχώς, ένας βάκιλος, ο οποίος βρίσκεται πάντοτε μέσα στην κοινωνία και υπό συνθήκες μπορεί να ανακάμψει. Έχω την πεποίθηση ότι η Ελλάδα έχει βγει πολύ ώριμη από τις κρίσεις».

Τι θα γίνει με τις παρελάσεις

Στο κεφάλαιο, «πανδημία - παρελάσεις», αφού απέρριψε τον όρο lockdown - «υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις, οι οποίες είναι πολύ σημειακές», αντέτεινε - επανέλαβε την κυβερνητική θέση, «δεν υπάρχει ηθικό έρεισμα να πάμε σε οριζόντιους καθολικούς περιορισμούς». Ζήτησε, μάλιστα, «να ενθαρρύνουμε τον εμβολιασμό», κάνοντας και τη διασύνδεση ότι οι περιοχές που εμφανίζουν μικρό ποσοστό εμβολιασμού, έχουν και υψηλότερο αριθμό κρουσμάτων.

Για το θέμα των παρελάσεων δήλωσε ότι «θα μελετήσουμε επίκαιρα δεδομένα και θα ληφθούν αποφάσεις την επόμενη εβδομάδα», σε κάθε περίπτωση «υπάρχει η σκέψη να μην έχουμε την παρέλαση με τον παραδοσιακό τρόπο, δηλαδή με τη μεγάλη συνάθροιση κοινού», θυμίζοντας τη στρατιωτική παρέλαση που έγινε πέρυσι στην Αθήνα την 25η Μαρτίου και η οποία «ενίσχυσε το εθνικό φρόνημα χωρίς κατ' ανάγκην να έχει υψηλό συγχρωτισμό. Πάνω από όλα για μας είναι το ζήτημα της δημόσιας υγείας», δήλωσε κατηγορηματικά και έκλεισε το εν λόγω θέμα με τη διαπίστωση, «οι αποφάσεις που θα ληφθούν για τη στρατιωτική παρέλαση θα αφορούν και τις μαθητικές παρελάσεις, είναι κάτι που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα», θυμίζοντας και την περυσινή έξαρση κρουσμάτων τον Οκτώβριο, ιδίως στη βόρεια Ελλάδα.

Σε ερώτηση για τις επικείμενες αλλαγές στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων για την πανδημία, σχολίασε ότι για τις όποιες αλλαγές στο υπουργείο Υγείας θα υπάρξουν ανακοινώσεις νωρίς την επόμενη εβδομάδα πάντως δεν θα γίνουν ριζικές αλλαγές στο μοντέλο, οι υγειονομικοί συμβουλεύουν, η Πολιτεία παίρνει τις τελικές αποφάσεις.

«Μουδιασμένη» η Άγκυρα

Για τη συμφωνία με τη Γαλλία, ο Γ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι «μάς παρέχει μια πολύ μεγάλη δυνατότητα αμοιβαίας συνεργασίας, δίνει μια ομπρέλα προστασίας στην ανατολική Μεσόγειο και ιδίως στη χώρα μας. Είναι αναμενόμενο να υπάρξει αντίδραση εκ μέρους της Τουρκίας, ήταν μια μουδιασμένη αντίδραση, δεν ικανοποιήθηκαν από το γεγονός ότι μια σημαντική υπερδύναμη, όπως είναι η Γαλλία, παρέχει τη σαφή αυτή στήριξη στην Ελλάδα», εξάλλου «ο Πρόεδρος Ερντογάν δεν βλέπει με καλό μάτι τις πολύ μεγάλες διπλωματικές πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Ελλάδα».

Ωστόσο, συνέχισε, «είναι προς όφελος και της Τουρκίας και της Ελλάδας να μην έχουμε εντάσεις. Εμείς ξεκινάμε τις συζητήσεις και θέλουμε το διάλογο με μία προϋπόθεση και παραδοχή: το Διεθνές Δίκαιο. Όποιος έχει μαζί του το Διεθνές Δίκαιο, δεν μπορεί να φοβάται το διάλογο».

Σε ερώτηση για το εάν επίκειται μια νέα κρίση στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις, ο υπουργός Επικρατείας σχολίασε πως δεν θέλει να πιστέψει κάτι τέτοιο, όμως διεμήνυσε, πως «σε κάθε περίπτωση η χώρα είναι πιο προετοιμασμένη από ποτέ για οποιοδήποτε ενδεχόμενο», με πολύ μεγάλη επιχειρησιακή αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και σημαντική αναβάθμιση της διπλωματίας την ίδια στιγμή.

Κλείνοντας επανέλαβε ότι «δεν είναι καθόλου στις προθέσεις της κυβέρνησης να πάει σε εκλογές, εμείς έχουμε άλλο υπόδειγμα διακυβέρνησης, έχουμε σεβασμό στους θεσμούς», ενώ και «η κοινωνία αναζητά άλλα πράγματα και όχι αλλαγή του πολιτικού σκηνικού».

Για το δε επιτελικό κράτος, ανέφερε πως η λειτουργία του κράτους εν γένει τα τελευταία δύο χρόνια έχει αλλάξει και, καταθέτοντας τα προτάγματα της επόμενης περιόδου, εξέφρασε την επιθυμία του «να τρέξουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουν να κάνουν με την κάθετη οργάνωση του κράτους, δηλαδή να δούμε πραγματική αναμόρφωση - όπως αυτή που είδαμε στο κεντρικό κράτος - και στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στην αποκεντρωμένη διοίκηση. Θέλουμε μια νέα μορφή επιτελικού κράτους, Δήμοι και Περιφέρειες να είναι στην υπηρεσία του πολίτη με καθαρές αρμοδιότητες και καθαρά οικονομικά».

  • ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αντετοκούνμπο: Για πρώτη φορά στα αποδυτήρια των Μαϊάμι Χιτ (vid & pics)

All Content

Γιαμπουσέλε: «Ενθουσιασμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό - Σπουδαίος προπονητής ο Ομπράντοβιτς»

All Content - BusinessNews.gr

Αλέξανδρος Εξάρχου: H AKTOR γίνεται η υγιέστερη και ισχυρότερη οικονομικά εταιρεία στην Ελλάδα

All Content - BusinessNews.gr

ΙΟΒΕ: Ανάπτυξη 1,8% για την ελληνική οικονομία το 2026 και 2% το 2027

All Content - BusinessNews.gr

ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας

All Content

Effie Awards Hellas 2026: McCann και Wikifarmer ξεχώρισαν ξανά

All Content

Spec 9,7 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής

FleetNews

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

FleetNews

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

FleetNews

Όμιλος VW: Στο +50% οι παραγγελίες EV μοντέλων στην Ευρώπη

All Content

Ανακοινώθηκε το «μπαμ»: Στον Άρη ο Ρόμπινσον-Ερλ!

All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Έφτασε στην Αθήνα o Γιαμπουσέλε - Το πρώτο του μήνυμα (vids & gallery)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο

All Content - BusinessNews.gr

Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035

All Content - BusinessNews.gr

Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027

FleetNews

Αποκάλυψη για το νέο Volkswagen ID. Cross

FleetNews

BMW Group: Ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Ευρώπη το Α’ εξάμηνο

CSRΝews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

CSRΝews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

CSRΝews.gr

ΕΠΑΨΥ και ΙΑΣΙΣ: H ταινία «Ένα άλλο σήμερα» φωτόζει όσα κρύβονται πίσω από την νεανική παραβατικότητα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Δένδιας: Αν η Τουρκία ενοχλείται, διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου
Δένδιας: Αν η Τουρκία ενοχλείται, διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου 01/10/2021 - 16:26
Δένδιας: Τα τρία πλεονεκτήματα από τη συμφωνία μας με τη Γαλλία 02/10/2021 - 11:36
Δένδιας: Τα τρία πλεονεκτήματα από τη συμφωνία μας με τη Γαλλία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ρωγμές στην Κυψέλη: Το ΤΕΕ αναλαμβάνει ανεξάρτητους ελέγχους – Νέα γεωτεχνική μελέτη
    16/07/2026 - 21:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Politico: «Είναι ο Πιερρακάκης το “κρυφό όπλο” της Ευρώπης απέναντι στην Κίνα;»
    16/07/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Πέμπτης
    16/07/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Παρατείνεται έως τις 31 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων ενίσχυσης αγοράς λιπασμάτων
    16/07/2026 - 19:42 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • H efood πέρασε στο αμερικανικό fund «SSW Partners»
    16/07/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ισπανία: Η σύζυγος του πρωθυπουργού Σάντσεθ παραπέμπεται σε δίκη για διαφθορά
    16/07/2026 - 18:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αυστηροποιεί τους κανόνες για βίζες σε ξένους φοιτητές και δημοσιογράφους
    16/07/2026 - 18:23 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΥΠΑ: Αυξήθηκε κατά 5% η επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας το πρώτο εξάμηνο του 2026
    16/07/2026 - 18:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η METLEN πραγματοποίησε το «First Fire» στο έργο CCGT Grudziądz στην Πολωνία
    16/07/2026 - 17:58 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,40%, στα 325,99 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    16/07/2026 - 17:54 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΖΑ: Στα αποστάγματα το «επόμενο κεφάλαιο» της εταιρείας μέσω της συνεργασίας με την Πιλάβας
    16/07/2026 - 06:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Kοντά σε συμφωνία εξαγοράς της Delivery Hero έναντι €12,5 δισ. η Uber
    15/07/2026 - 22:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο της Jumbo: Πώς ο Βακάκης σχεδιάζει τον όμιλο του 2035
    16/07/2026 - 08:03 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΕΚΤΕΡ: Το πτυχίο της 7ης τάξης που ανοίγει την πόρτα των mega projects - Νέα δεδομένα για τον όμιλο
    16/07/2026 - 08:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τέλος εποχής για το Ταμείο Ανάκαμψης – Το νέο τοπίο των δημόσιων επενδύσεων από το 2027
    16/07/2026 - 08:42 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παρί: Ανακοίνωσε τον Τάισον Ετιέν (pic)

16/07/2026 - 17:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague transfer market: Οι κινήσεις των 20 ομάδων

16/07/2026 - 17:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηρώ Φακή, Business Development Manager, GEP: Το workplace wellbeing είναι επένδυση στην επιχειρησιακή ανθεκτικότητα

16/07/2026 - 14:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

UM Greece & Save Your Hood: Καθάρισε τον Κηφισό συλλέγοντας 4.600 λίτρα απορριμμάτων για την 9η Impact Day

16/07/2026 - 14:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day

16/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Foundever “Greek Business Champion” στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

16/07/2026 - 13:43
FleetNews
fleetnews.gr

Ford Lease: Σταθερό κόστος, ολοκληρωμένες υπηρεσίες

16/07/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

VW, Audi, Porsche και Seat σε κρίσιμη αναδιάρθρωση

16/07/2026 - 04:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

«Μια Στρατηγική Σύμπραξη με το Βλέμμα στο Μέλλον του Greek Modeling!» : DELTA MODELS ACADEMY / ΔΕΛΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

14/07/2026 - 06:16
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

8η Επίδειξη Μόδας ΔΥΑΜΕΑ

13/07/2026 - 06:24
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo