Τετάρτη, 22 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Αύξηση 5,3% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/09/2017 · 03:00

Αύξηση 5,3% των ταξιδιωτικών εισπράξεων τον Ιούλιο

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε τον Ιούλιο πλεόνασμα 2,735 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 6,6% έναντι πλεονάσματος 2,566 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2016, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος

Το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε τον Ιούλιο πλεόνασμα 2,735 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 6,6% έναντι πλεονάσματος 2,566 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2016, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ειδικότερα, αύξηση κατά 5,3% κατέγραψαν τον Ιούλιο του 2017 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2,925 δισ. ευρώ, έναντι 2,777 δισ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2016, ενώ μείωση κατά 9,8% παρατηρήθηκε στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Ιούλιος 2017: 190 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2016: 211 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 10,2%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι παρουσίασε μείωση κατά 4,5% και διαμορφώθηκε στα 552 ευρώ. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 84,4% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και υπεραντιστάθμισαν (181,3%) το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2017, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 5,909 δισ. ευρώ, αυξημένο κατά 8,1% έναντι πλεονάσματος 5,467 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 420 εκατ. ευρώ ή 6,4%, καθώς και της μείωσης των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 21 εκατ. ευρώ ή 1,9%.

H αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην άνοδο της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 8,0%, καθώς η μέση δαπάνη ανά ταξίδι μειώθηκε κατά 1,4%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 55,3% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 69,6% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Τον Ιούλιο του 2017, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 5,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016. Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 2,4% και διαμορφώθηκαν στα 1,910 δισ. ευρώ, ενώ και οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 11,8% (Ιούλιος 2017: 930 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2016: 832 εκατ. ευρώ).

Η αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 3,6% (Ιούλιος 2017: 1,173 δισ. ευρώ, Ιούλιος 2016: 1,132 δισ. ευρώ) και των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ κατά 0,5% (Ιούλιος 2017: 738 εκατ. ευρώ, Ιούλιος 2016: 734 εκατ. ευρώ). Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 11,0% και διαμορφώθηκαν στα 188 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 10,1% και διαμορφώθηκαν στα 370 εκατ. ευρώ.

Αύξηση κατά 12,7% παρουσίασαν και οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 385 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 12,0% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 110 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 11,6% και διαμορφώθηκαν στα 127 εκατ. ευρώ.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2017, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 6,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016 και διαμορφώθηκαν στα 7,039 δισ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση κατά 5,6% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 4,595 δισ. ευρώ, και κατά 8,5% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 2,195 δισ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 9,7% και διαμορφώθηκαν στα 2,868 δισ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 0,7% και διαμορφώθηκαν στα 1.727 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 3,9% και διαμορφώθηκαν στα 465 εκατ. ευρώ και οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 13,5% και διαμορφώθηκαν στα 1.059 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκαν κατά 7,5% και διαμορφώθηκαν στα 1.015 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 11,3% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τη Ρωσία, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 231 εκατ. ευρώ, ενώ αυτές από τις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 11,2% και διαμορφώθηκαν στα 366 εκατ. ευρώ.

Τον Ιούλιο του 2017, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση διαμορφώθηκε στις 5,142 εκατ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 10,2% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2016. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 10,3% και αυτή μέσω οδικών σταθμών κατά 10,6%.

Η εξέλιξη αυτή ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες της ΕΕ-28 κατά 8,7% και της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 κατά 13,4%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στο 1,737 εκατ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 6,9%, ενώ και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 10,7% (Ιούλιος 2017: 1,679 εκατ., Ιούλιος 2016: 1,517 εκατ.).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 4,4% και διαμορφώθηκε στις 274 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 13,9% και διαμορφώθηκε στις 514 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκε κατά 24,3% και διαμορφώθηκε στις 560 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, αύξηση κατά 6,4% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία, η οποία διαμορφώθηκε στις 127 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 14,9% και διαμορφώθηκε στις 117 χιλ. ταξιδιώτες.

Την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουλίου 2017, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 8,0% και διαμορφώθηκε στα 13,08 εκατ. ταξιδιώτες, έναντι 12,111 εκατ.. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2016. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 10,9%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 1,8%.

Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 8,748 εκατ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 8,2% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, ενώ και η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκε κατά 7,7% και διαμορφώθηκε στις 4,334 εκατ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 13,8%, ενώ αυτή από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 2,6%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 9,0% και διαμορφώθηκε στις 687 χιλ. ταξιδιώτες και αυτή από τη Γερμανία αυξήθηκε κατά 16,6% και διαμορφώθηκε στις 1,562 εκατ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο παρουσίασε αύξηση κατά 10,1% και διαμορφώθηκε στις 1,518 εκατ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 11,4% και διαμορφώθηκε στις 313 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τις ΗΠΑ μειώθηκε κατά 6,2% και διαμορφώθηκε στις 416 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ·
  • ΑΥΞΗΣΗ
  • ·
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: "Δεν έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας" (vid)

All Content

Πρώτος τελικός για ΠΑΟΚ με Μπιλμπάο απόψε στο "καυτό" PAOK Sports Arena

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: Ανακοίνωσε νέα μέτρα στήριξης - «Το πλέονασμα επιστρέφει στην κοινωνία»

All Content - BusinessNews.gr

Τρ. Πειραιώς: «Ισχυρές επιδόσεις και νέα εποχή»

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Χατζημηνάς (Theon): Άμεσες επενδυτικές πρωτοβουλίες - Στόχος 1 δισ. ευρώ έσοδα έως το 2029

All Content

Tsakiris Sticks Cups: Γιατί αναδείχθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά «Προϊόν της Χρονιάς»

All Content

Στη LamaDDB τα αναψυκτικά Green

FleetNews

FleetNews

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

FleetNews

Άφιξη 155 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι του Πειραιά

All Content

ΕΟΚ: Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού, Πρωταθλητής Α1 Γυναικών ο Αθηναϊκός

All Content

Περιστέρι-Άρης στις 18:00 για την 5η θέση στην GBL

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Qualco: Στα 216 εκατ. ευρώ τα έσοδα το 2025 - Αύξηση 17%

All Content - BusinessNews.gr

Χωριάτικη Ζύμη: Ξεπέρασε τα 31 εκατ. ο τζίρος- Οι επενδύσεις για την επόμενη ημέρα

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

CSRΝews.gr

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ: Δεντροφύτευση 2.000 δέντρων σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

CSRΝews.gr

Μικρές κινήσεις, μεγάλο αποτύπωμα: Η νέα καμπάνια της SANITAS

CSRΝews.gr

Vechro: 1.200 πακέτα στήριξης για πάνω από 500 οικογένειες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έκτακτες επιθεωρήσεις δεξαμενόπλοιων διέταξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής
Έκτακτες επιθεωρήσεις δεξαμενόπλοιων διέταξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής 21/09/2017 - 03:00
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους 21/09/2017 - 03:00
Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς: Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΓΣΕΕ: «Συνέδριο της ντροπής» με βαριές σκιές και συγκεκριμένες καταγγελίες
    22/04/2026 - 14:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ελλάδα: Στην πρώτη δεκάδα των ΑΠΕ παγκοσμίως
    22/04/2026 - 14:26 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • «With This Tear»: Νέο single του Prince κυκλοφόρησε 10 χρόνια μετά τον θάνατό του
    22/04/2026 - 14:25 LIFESTYLE
  • OROSEA Paros: Η νέα πολυτελής ελληνική ξενοδοχειακή επένδυση, που ανοίγει στην Πάρο το φετινό καλοκαίρι
    22/04/2026 - 14:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurostat: Στο 2,9% του ΑΕΠ το δημοσιονομικό έλλειμμα της ευρωζώνης το 2025
    22/04/2026 - 14:19 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σουηδία: Περίπου 20 σχολεία έκλεισαν σήμερα έπειτα από απειλές που έλαβε η αστυνομία
    22/04/2026 - 14:17 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στενό του Ορμούζ: Τρία φορτηγά πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων δέχθηκαν πυρά σήμερα
    22/04/2026 - 14:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • World of Beer: Διεξαγωγή για 3η χρονιά από τις 8 έως τις 10 Μαΐου 2026
    22/04/2026 - 14:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Με τον Έντι Ράμα συναντήθηκε ο πρωθυπουργός - Στο επίκεντρο οι διμερείς σχέσεις
    22/04/2026 - 14:06 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κίνα: "Δεν παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια στο Ιράν"
    22/04/2026 - 14:03 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο - Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»
    21/04/2026 - 15:07 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα
    21/04/2026 - 16:37 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων: Από τα 1,75 ευρώ στα 2 ευρώ μέσα σε 20 μέρες
    21/04/2026 - 17:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΗΕ: Οι Τέσσερις υποψήφιοι για επικεφαλής μετά τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτιέρες
    21/04/2026 - 18:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Συμμετοχή στις διαλέξεις “Success Industry Stories” του ΠΑΔΑ»
    21/04/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ: Δεντροφύτευση 2.000 δέντρων σε Χίο και Βόρεια Εύβοια

22/04/2026 - 10:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ανοιχτό rebranding για τα λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων

22/04/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μικρές κινήσεις, μεγάλο αποτύπωμα: Η νέα καμπάνια της SANITAS

22/04/2026 - 10:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Spec 5 εκατ. ευρώ από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

22/04/2026 - 10:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Οι οδηγίες προς τους φιλάθλους για τον τελικό με την Μπιλμπάο

22/04/2026 - 10:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Γενική είσοδος με 5 ευρώ στον αγώνα του Σαββάτου με τη Μύκονο

22/04/2026 - 10:18
FleetNews
fleetnews.gr

21/04/2026 - 14:01
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

21/04/2026 - 08:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo