Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στις 9 Ιουνίου αρχίζουν οι εκδηλώσεις για τα Αισχύλεια 2017 στο δήμο Ελευσίνας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/06/2017 · 03:00

Στις 9 Ιουνίου αρχίζουν οι εκδηλώσεις για τα Αισχύλεια 2017 στο δήμο Ελευσίνας

Με σταθερά και δυναμικά βήματα βαδίζει η Ελευσίνα στο ραντεβού της με τη σύγχρονη ιστορία, τη μετάβαση της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με σταθερά και δυναμικά βήματα βαδίζει η Ελευσίνα στο ραντεβού της με τη σύγχρονη ιστορία, τη μετάβαση της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021. Σ΄ αυτήν τη σταθερή και αδιασάλευτη πορεία το Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017, που διοργανώνει με συνέπεια ο Δήμος Ελευσίνας εδώ και 43 χρόνια, γίνεται η προμετωπίδα του πολιτισμού και εντάσσεται αρμονικά στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού οράματος για την πόλη.

Γι’ άλλη μια χρονιά το Φεστιβάλ φιλοξενεί εκδηλώσεις ευρωπαϊκού χαρακτήρα, που καταργούν τα στερεότυπα και μεταμορφώνουν την πόλη σε μια πρωτεύουσα του πολιτισμού που αποδεικνύει ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Ας μην ξεχνάμε ότι ο πολιτισμός είναι για την Ελευσίνα τρόπος ζωής και ότι αποτελεί όχημα για κοινωνική, περιβαλλοντική και οικονομική αναβάθμιση.

Στο πλαίσιο αυτού του οράματος εντάσσονται και τα Αισχύλεια 2017 που φιλοξενούν εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής και ποιότητας. Συγκεκριμένα από τις 9 Ιουνίου ως τις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν περί τις 60 εκδηλώσεις, ανάμεσα στις οποίες παραστάσεις, συναυλίες, εικαστικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, κινηματογραφικές προβολές, διεθνές συνέδριο, περφόρμανς, διαλέξεις, ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου, πάρτυ. Το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων πραγματοποιείται στο Παλαιό Ελαιουργείο, εκτός αν αναφέρεται άλλο σημείο διοργάνωσης. Να σημειώσουμε ότι εντός του προγραμματισμού του Φεστιβάλ ενυπάρχουν και φέτος εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, σε μια προσπάθεια ο πολιτισμός να ανήκει σε όλους.

Η έναρξη του φεστιβάλ γίνεται εντυπωσιακά στις 9 Ιουνίου στο Παλαιό Ελαιουργείο με τα εγκαίνια της εικαστικής εγκατάστασης της Δανάης Στράτου "Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα", σε επιμέλεια της Αλεξάνδρας Κοροξενίδη. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 30 Ιουλίου και από τις 19 Αυγούστου - 15 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μια μεγάλης κλίμακας in situ εγκατάσταση, ειδικά φτιαγμένη για το Παλαιό Ελαιουργείο και την Ελευσίνα. Με βασικά υλικά το χώμα και το νερό, και με κυρίαρχο μορφολογικό στοιχείο το πήλινο αγγείο, το έργο έρχεται σε διάλογο με την πλούσια ιστορική διαστρωμάτωση της Ελευσίνας από την αρχαιότητα ως τη μακροχρόνια βιομηχανική ιστορία της πόλης και τη δομή της σήμερα. Εμπλέκει στην «αφήγησή» του τον μύθο της Δήμητρας και της Περσεφόνης, τη θνητότητα, την έννοια του ταξιδιού, την υπαρξιακή αναζήτηση ενός προορισμού και τη μετανάστευση ως φαινόμενο που καθόρισε την ιστορία της περιοχής αλλά που επίσης επαναλαμβάνεται σε όλη την διάρκεια της ιστορίας της ανθρωπότητας.

Ακολουθεί το Αττικό Σχολείο Αρχαίου Δράματος- Baumstrasse από την 1-10 Ιουλίου 2017, στο πλαίσιο του οποίου παρουσιάζεται, κάτω από την γενική εποπτεία της Μάρθας Φριντζήλα, μια σειρά παραστάσεων, διαλέξεων, περφόρμανς, και ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ στο Παλαιό Ελαιουργείο. Η είσοδος για το κοινό, πλην της πρώτης εκδήλωσης, είναι ελεύθερη. Οι εργασίες του 5ου Αττικού Σχολείου είναι επικεντρωμένες στον μεγάλο τραγικό ποιητή Σοφοκλή.

Στο πλαίσιο της Σύγχρονης Θεατρικής Δημιουργίας από τις 12-23 Ιουλίου 2017 παρουσιάζονται, επίσης στο Παλαιό Ελαιουργείο, παραστάσεις που αναδεικνύουν τις νέες τάσεις στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο σε επίπεδο συγγραφής και παρουσίασης. Είσοδος 5 ευρώ.

Το κύριο μέρος του Φεστιβάλ Αισχύλεια 2017 ξεκινά την Παρασκευή 18 Αυγούστου, με μαγευτική βραδιά πανσελήνου με τους Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή, οι οποίοι θα δώσουν συναυλία στον αρχαιολογικό χώρο της Ελευσίνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Ακολουθεί στις 23 Αυγούστου συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα, ενώ στις 25 Αυγούστου η Μάρθα Φριντζήλα παρουσιάζει τον Φιλοκτήτη του Σοφοκλή, μια τραγωδία για τον άνθρωπο. Την Κυριακή 27 Αυγούστου η κινεζική όπερα Anhui Huangmei Opera Theater φέρνει χρώμα από την Ανατολή με την παράσταση Goddess marriage, σε σκηνοθεσία Qiao Zhiliang.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη δίνει συναυλία με τίτλο "Δεύτερη Ζωή" στις 28 Αυγούστου. Την σκυτάλη παίρνει στις 30 Αυγούστου η Φόνισσα του Παπαδιαμάντη που παρουσιάζει το Θέατρο Αιχμή, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νικολαΐδη. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά (1/9) με την παιδική παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων» σε σκηνοθεσία/ διασκευή Δημήτρη Αδάμη από την ομάδα Μαγικές Σβούρες με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Στο ίδιο πλαίσιο ακολουθεί στις 2 Σεπτεμβρίου εργαστήρι θεατρικού παιχνιδιού επίσης από την ομάδα Μαγικές Σβούρες (ώρα 11:00 π.μ.). Είσοδος ελεύθερη με δήλωση συμμετοχής. Την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου έρχονται οι Βάκχες του Ευριπίδη από το Θεσσαλικό Θέατρο σε συνεργασία με το Ελληνικό Φεστιβάλ, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου.

Την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου τη σκυτάλη θα πάρει η Μήδεια του Ευριπίδη που θα παρουσιάσει το Θέατρο Τέχνης σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συμπαραγωγή με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Κάλμπαρη.

Κάτι ιδιαίτερο την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου με την παράσταση Επιτάφιος εν Ελευσίνι του Χρήστου Δήμα. Συμμετέχει η Λαϊκή Ορχήστρα "Μίκης Θεοδωράκης".

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Άλκηστη του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου. Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου μουσική παράσταση του Κώστα Λειβαδά. Συμμετέχουν οι: Γιάννης Κότσιρας, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Βασίλης Σκουλας. Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου συναυλία του Μίλτου Πασχαλίδη. Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου συναυλία του Λεωνίδα Μπαλάφα στο γήπεδο μπάσκετ πλατεία Μαγούλας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου το Εθνικό Θέατρο παρουσιάζει την Ειρήνη του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, ενώ στις 18/9 το πρόγραμμα περιλαμβάνει την Συναναστροφή της Λούλας Αναγνωστάκη, σε σκηνοθεσία Ανδρονίκης Χριστάκη. Την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου Οιδίπους επί Κολωνώ του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Σταύρου Τσακίρη και την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου Ο Γάμος του Λεπρέντη του Μιλτιάδη Χουρμούζη σε σκηνοθεσία Δημήτρη Θεοδώρου, από την Θεατρική Σκηνή Ελευσίνας.

Πλούσιο είναι και το εικαστικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ. Εκτός από την εικαστική εγκατάσταση της Δανάης Στράτου "Πάνω στη γη κάτω από τα σύννεφα" στο Παλαιό Ελαιουργείο στο πλαίσιο των Αισχύλειων πραγματοποιούνται ακόμα οι εξής εικαστικές εκδηλώσεις.

-Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια Έκθεσης Μουσείου Νεότερης Ελευσίνας ΄΄Γεώργιος Αμπατζόγλου΄΄ με το δεύτερο μέρος της έκθεσης «Βιομηχανική Ελευσίνα. Άνθρωποι και εργοστάσια 2» που θα διαρκέσει ως τις 15 Οκτωβρίου (Διοικητήριο Παλαιό Ελαιουργείο). Είσοδος ελεύθερη.

-Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου: Εγκαίνια έκθεσης "Στοιχεία" της Δανάης Στράτου. Διάρκεια ως τι 30 Νοεμβρίου. Πολιτιστικό Kέντρο "Λεωνίδας Kανελλόπουλος”. Είσοδος ελεύθερη.

Ιδιαίτερες στιγμές των φετινών Αισχυλείων:

-Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου μια μοναδική αναβίωση εγκαταλελειμμένων βιομηχανικών χώρων μέσω των οπτικοακουστικών τεχνών, θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Ελαιουργείο από τις 21.00 ως τις 7.00 το πρωί της επόμενης μέρας. Πρόκειται για το Industrial Revival: See the sound / Feel the Space. Βιομηχανική Αναβίωση: Δες τον Ήχο / Νιώσε το Χώρο

Audiovisual Synergy Project by Monitors. Μια δυναμική εικαστική εγκατάσταση που περιλαμβάνει Video Mapping & Video Sculpture, Vjs & Djs, Live Video Performances.

-Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται ο 3ος ημιμαραθώνιος «Στα Ίχνη της Ιεράς Οδού». Μια διαδρομή 21 χλμ. από την Αθήνα στην Ελευσίνα μέσω της Ιεράς Οδού.

-Από την Παρασκευή 22 ως την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται το 4ο Διεθνές Συνέδριο για τη Διαχείριση της Πολιτιστικής Κληρονομιάς (4th HMO Herma Conference International Conference in Heritage Management Initiative for Heritage Conservation) (IHC).

-Μουσικοί Κύκλοι: από τις 22 Σεπτεμβρίου ως τις 2 Οκτωβρίου συναυλίες σε τζαζ, κλασικές, έθνικ, ηλεκτρονικές και έντεχνες διαδρομές. Συμμετέχουν οι Les trois Femmes, Star Wound, String Demons, Theodore, Σtella , Απόστολος Ρίζος, Κατερίνα Μακαβού. Είσοδος 5 ευρώ.

-Κινηματογραφικές προβολές: από τις 19 Αυγούστου ως τις 7 Σεπτεμβρίου στο θερινό κινηματογράφο στην παραλία της Ελευσίνας. Είσοδος 5 ευρώ.

  • ΕΛΕΥΣΙΝΑ
  • ·
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • ·
  • ΑΙΣΧΥΛΕΙΑ 2017
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

"Έβρεξε" κατοστάρες στην πρεμιέρα των προκριματικών του BCL

All Content

Stoiximan GBL: Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

All Content - BusinessNews.gr

Aegean: Κύκλος εργασιών στα 816,6 εκατ ευρώ το πρώτο εξάμηνο, αύξηση 3% στην επιβατική κίνηση

All Content - BusinessNews.gr

Samsung Electronics Ελλάς: Αύξηση κερδών +34,8% πάρα την μικρή κάμψη τζίρου

All Content - BusinessNews.gr

Amplus: Καθαρά κέρδη 1,45 εκατ. ευρώ για το 2025 - Μείωση 11,98% στον κύκλο εργασιών

All Content

UM Greece: Ενίσχυση της διοικητικής ομάδας με δύο στρατηγικές τοποθετήσεις

All Content

Σε NEXT COM - WPP Media το rebranding της Ελλάδας

FleetNews

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

FleetNews

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

FleetNews

Τρεις κορυφαίες διακρίσεις για την Hyundai στα “Red Dot Award”

All Content

ΠΑΟΚ: Τρίποντο από την... εξέδρα ο Αλεξάντερ στη Media Day (video)

All Content

Άρης: Η παρακάμερα του φιλικού με τον Ερυθρό Αστέρα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Γιώργος Πορτοκαλίδης, Πρόεδρος & CEO, Ιoniki (Ιωνική Σφολιάτα Α.Ε.): Από την παράδοση, στο μέλλον της ζύμης

All Content - BusinessNews.gr

Ακρίβεια τροφίμων στην Ευρώπη: Στο +35% η Ελλάδα σε έξι χρόνια – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη μεταβολή

All Content - BusinessNews.gr

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικό Μετρό» Χρήστος Καραδήμας

FleetNews

Range Rover Electric: Αυτές είναι οι τιμές του στην Ελλάδα

FleetNews

To Geely EX5 κατακτά το ελληνικό κοινό

CSRΝews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

CSRΝews.gr

Νερό Βίκος και ΠΑΕ Ατρόμητος ανανεώνουν τη συνεργασία τους για τρίτη χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συμμετοχή Φωτίου σε σύσκεψη στο δήμο Αθηναίων για άστεγους και χρήστες ναρκωτικών ουσιών
Συμμετοχή Φωτίου σε σύσκεψη στο δήμο Αθηναίων για άστεγους και χρήστες ναρκωτικών ουσιών 06/06/2017 - 03:00
ΣΕΤΚΕ: Ψήφισμα για τη βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων 06/06/2017 - 03:00
ΣΕΤΚΕ: Ψήφισμα για τη βραχυπρόθεσμη μίσθωση ακινήτων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στα Ίχνη των Λογοτεχνών: Μια διαφορετική περιήγηση στην Αθήνα των γραμμάτων και των τεχνών
    14/09/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κίνα: Ο υπουργός Εξωτερικών Ουάνγκ Γι ζητά "εποικοδομητικό διάλογο" με την ΕΕ για το εμπόριο
    14/09/2026 - 22:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σκωτία, Ουαλία, Βόρεια Ιρλανδία: Kοινή διακήρυξη με την οποία διεκδικούν «το δικαίωμά τους στην αυτοδιάθεση»
    14/09/2026 - 21:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • Εθνική Τράπεζα: Οι μεγάλες αλλαγές στο μετοχικό κεφάλαιο – Τι αλλάζει από 17 Σεπτεμβρίου
    14/09/2026 - 21:16 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Aktor: Εναρξη προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών - Εύρος τιμών από 0,30 έως 15 ευρώ
    14/09/2026 - 20:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    14/09/2026 - 20:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Θεσμική ανθεκτικότητα, τεχνολογία και εμπιστοσύνη στη σύγχρονη φορολογική διοίκηση
    14/09/2026 - 19:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μαρκόπουλος: Σύντομα η εξειδίκευση των περιορισμών του καθεστώτος Natura στις οικιστικές και λιμενικές ζώνες
    14/09/2026 - 19:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Τραμπ μιλά για μια «αρρωστημένη συνωμοσία» κατά της Τεχνητής Νοημοσύνης και των κέντρων δεδομένων
    14/09/2026 - 18:55 ΚΟΣΜΟΣ
  • Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν οι οικογένειες Βλάχου - Πλακιά
    14/09/2026 - 18:34 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Νέα γκάμα Geely E5: Με μεγαλύτερη μπαταρία 68 kWh και τιμή από 29.990 ευρώ
    14/09/2026 - 12:06 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ΑΔΜΗΕ: Επενδύσεις 9 δισ. ευρώ έως το 2036 – Στο πρόγραμμα για πρώτη φορά η διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
    14/09/2026 - 08:12 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ακρίβεια τροφίμων στην Ευρώπη: Στο +35% η Ελλάδα σε έξι χρόνια – Πού καταγράφηκε η μεγαλύτερη μεταβολή
    14/09/2026 - 11:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της «Ελληνικό Μετρό» Χρήστος Καραδήμας
    14/09/2026 - 10:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • METLEN: «Κλείδωσε» συμφωνία με την PETRONAS για προμήθεια LNG από το 2027
    14/09/2026 - 10:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Έβρεξε" κατοστάρες στην πρεμιέρα των προκριματικών του BCL

14/09/2026 - 20:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τουρνουά "Έφη Σιδηροπούλου": Με 30άρα Γουίλιαμς οι Γυναίκες του Άρη 72-64 τον Παναθλητικό

14/09/2026 - 19:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Superbet Μεγάλος Χορηγός του 14ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης – ZeniΘ

14/09/2026 - 14:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Χριστίνα Κουτρομάνου στη VALUECOM

14/09/2026 - 14:14
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Επέκταση της LPR στην Ελλάδα: Νέες λύσεις κυκλικής διαχείρισης παλετών

14/09/2026 - 13:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Εγκαινίασε το νέο 26ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας

14/09/2026 - 11:45
FleetNews
fleetnews.gr

Η Shell φέρνει την Ducati και την Playmobil στα πρατήριά της

14/09/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Η Volvo ανανεώνει τα XC40, EX40 και EC40

14/09/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo