Παρασκευή, 24 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κουρουμπλής: Πρόσκληση για συνεργασία στον κλάδο της κρουαζιέρας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/05/2017 · 03:00

Κουρουμπλής: Πρόσκληση για συνεργασία στον κλάδο της κρουαζιέρας

Ενίσχυση των υποδομών και άνοιγμα στην τεράστια κινεζική αγορά τα κλειδιά για την επιτυχία της Ελλάδας

Την πρόθεσή της να υιοθετήσει ένα μοντέλο σύμπραξης δημόσιου-ιδιωτικού τομέα που θα συμβάλει στη βελτίωση των κρίσιμων θαλάσσιων και εναέριων υποδομών που απαιτούνται για να αξιοποιήσει η χώρα στο έπακρο το δυναμικό της ως προορισμός πρώτης επιλογής για παγκόσμιες εταιρείες και επιβάτες κρουαζιέρας, ανακοίνωσε η ελληνική κυβέρνηση.

Στην ομιλία του κατά τα επίσημα εγκαίνια του 4ου Posidonia Sea Tourism Forum, ο Έλληνας Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, δήλωσε ότι η κυβέρνηση είναι διατεθειμένη να δώσει κίνητρα στις διεθνείς εταιρείες κρουαζιέρας ώστε να επενδύσουν σε σχετικά έργα υποδομών στην Ελλάδα και είναι πρόθυμη να εξετάσει την αξιοποίηση λιμανιών κρουαζιέρας με συμβάσεις παραχώρησης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μια τέτοιου είδους πρωτοβουλία θα προωθούσε τη συνεργασία των εταιρειών κρουαζιέρας με την ελληνική κυβέρνηση και θα επιτάχυνε την υλοποίηση μιας σειράς έργων που διαφορετικά θα απαιτούσαν πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέχρι να ολοκληρωθούν».

«Σκοπός μας είναι να φέρουμε κοντά τους λαούς της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου μέσω πρωτοβουλιών που θα προωθούν την ειρηνική συνύπαρξη ώστε να αξιοποιήσουμε από κοινού τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα. Η κυβέρνηση υποστηρίζει σθεναρά την ιδέα ενός μοντέλου ιδιωτικής-δημόσιας σύμπραξης, που θα ήταν αμοιβαία επωφελής για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη», κατέληξε ο Υπουργός.

Στο Forum συμμετέχουν τα πιο διακεκριμένα στελέχη της βιομηχανίας του τουρισμού σε μια συζήτηση για τις μελλοντικές προοπτικές της Ανατολικής Μεσογείου, υπό το βάρος των πρόσφατων γεωπολιτικών συγκρούσεων στις χώρες της Τουρκίας, της Μέσης Ανατολής και της Αιγύπτου, όπου οι τοπικές εντάσεις έχουν κρατήσει μακριά τους επιβάτες κρουαζιέρας.

«Οι επιβάτες είναι εκείνοι που υπαγορεύουν στην ουσία σε ποιες περιοχές θα τοποθετήσουμε τα κρουαζιερόπλοιά μας, καθώς πρέπει να τα μεταφέρουμε εκεί όπου οι ευκαιρίες για δημιουργία εσόδων συμβάλλουν στη κερδοφορία της επιχείρησής μας», ανέφερε ο κ. Larry Pimentel, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Azamara Club Cruises.

«Τα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ελλάδα θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται δημιουργικά και να προσπαθήσουν να προάγουν την αυθεντικότητα και να δουν πέρα από τους εμβληματικούς, παραδοσιακούς προορισμούς. Έτσι θα δημιουργήσουν νέα, εναλλακτικά προϊόντα, που θα προσφέρουν μια πρωτότυπη και καινοτόμα εμπειρία, η οποία θα μένει ανεξίτηλη στη μνήμη των επιβατών κρουαζιερόπλοιων. Η δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης στην ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας θα μπορούσε να λειτουργήσει καταλυτικά προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός κοινού οράματος και ενός κατάλληλου προγράμματος κοινής προσπάθειας για τη δημιουργία αυτών των νέων εμπειριών», πρόσθεσε ο κ. Pimentel.

Ο κ. Michel Nestour, Αντιπρόεδρος Ανάπτυξης Διεθνών Λιμένων και Προορισμών της Carnival Corporation & PLC, συμφωνεί ότι η Ελλάδα χρειάζεται να δώσει ένα νέο όραμα στην κρουαζιέρα ώστε να εκμεταλλευτεί την ευνοϊκή θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα. «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για την Ελλάδα να προωθήσει τις ομορφιές της υπόλοιπης χώρας, πέρα από τους διάσημους προορισμούς, ώστε να εκμεταλλευτεί το τεράστιο δυναμικό της βιομηχανίας κρουαζιέρας. Οι κορυφαίοι προορισμοί δεν εξαντλούνται στη Σαντορίνη και τη Μύκονο και η Ελλάδα πρέπει να προωθήσει περισσότερους προορισμούς, ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δεν έχουν υψηλό κόστος».

Μόλις το 2% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει ζήσει την εμπειρία της κρουαζιέρας. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης στην Ασία και την Κίνα, κατά τα λεγόμενα του κ. Tom Fecke, Γενικού Γραμματέα της CLIA Europe. «Η Ελλάδα θα πρέπει να στραφεί προς την Κίνα και να διαφημιστεί συντονισμένα με στόχο να διαφοροποιηθεί από τους υπόλοιπους γειτονικούς προορισμούς που αντιμετωπίζουν εντάσεις. Επίσης, χρειάζεται να επενδύσει στη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών για να είναι έτοιμη να υποδεχθεί την είσοδο στην αγορά των νέων πλοίων δυναμικότητας άνω των 4.000 επιβατών. Στην κατηγορία αυτή θα κατατάσσονται περισσότερα από τα μισά νεότευκτα πλοία την περίοδο 2020-2026, πρόσθετης δυναμικότητας 230.000 επιβατών».

Την πρώτη ημέρα του Forum συζητήθηκαν επίσης τα ζητήματα πολιτικής και ασφάλειας που έχουν επηρεάσει την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρουαζιέρας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου δίνοντας την αφορμή στον Πρόεδρο και & CEO της Grupo Pullmantur, κ. Richard Vogel, να σχολιάσει την απόφαση της εταιρείας του να διαγράψει το λιμάνι του Μαρμαρά της Τουρκίας από τα δρομολόγιά της μέχρι νεωτέρας. Την ίδια τύχη είχαν κι άλλα μεγάλα τουρκικά λιμάνια, όπως εκείνο του Κουσάντασι. «Επομένως, η Ελλάδα έχει πολλές ευκαιρίες να αυξήσει τις δυνατότητες homeporting και τους όγκους των επισκεπτών εφόσον, με σκληρή δουλειά, δώσει νέο όραμα στο προϊόν της, επενδύσει σε υποδομές και διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο προϊόντων καθώς διαθέτει το πλεονέκτημα της πολιτικής σταθερότητας. Ωστόσο, παραμένει το ερώτημα τι θα κάνει η Ελλάδα για να διατηρήσει τον αυξημένο όγκο επισκεπτών που δέχεται, όταν ανοίξει και πάλι η αγορά της Τουρκίας και των άλλων χωρών της Ανατολικής Μεσογείου».

Σύμφωνα με τον Kristijan Pavic, Πρόεδρο της Med Cruise, για να αποκομίσει η Ελλάδα τα οφέλη του επιπλέον όγκου επισκεπτών, θα πρέπει να αρθούν τα εμπόδια στις υποδομές. «Η Ελλάδα χρειάζεται να επενδύσει στην δυναμικότητα και αποδοτικότητα των λιμενικών της υποδομών και την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα, καθώς και να προωθήσει τα προϊόντα της στις αναδυόμενες κινεζικές αγορές. Παράλληλα, με το σύστημα διαχείρισης των θέσεων ελλιμενισμού και την έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τη συνεργασία, η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει προορισμός πρώτης επιλογής τόσο για τις εταιρείες κρουαζιέρας όσο και για τους επιβάτες».

Σύμφωνα με τον κ. Emre Sayin, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Global Ports Holding, η έλλειψη αντανακλαστικών στις πιέσεις που θα δημιουργήσει η αύξηση της δυναμικότητας θα μπορούσε να αποτελέσει τροχοπέδη στην ανάπτυξη, εξηγώντας ότι η δυναμικότητα της παγκόσμιας βιομηχανίας κρουαζιέρας στην επόμενη πενταετία θα αυξηθεί κατά 42%. «Επομένως, οι επενδύσεις στα λιμάνια είναι σημαντικές για τη βελτίωση της λειτουργίας τους, την εισροή επιβατών, τις υγειονομικές και άλλες υποδομές. Προϋπόθεση για να στεφθεί αυτό με επιτυχία είναι να εκπονηθεί μια λεπτομερής ανάλυση του αντίκτυπου της κίνησης κρουαζιερόπλοιων και να καταρτιστεί ένα πρόγραμμα βελτίωσης των προορισμών. Ο προγραμματισμός αυτός μπορεί να διαρκέσει έως και πέντε χρόνια, σύμφωνα με την Ana Karina Santini των Royal Caribbean – Celebrity Cruises – Azamara Club Cruises, που δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για επενδύσεις σε έργα ανάπτυξης λιμανιών υψηλής απόδοσης σε τοποθεσίες στρατηγικής σημασίας.

«Συμπερασματικά, η Ελλάδα προσφέρει μια πολύ κερδοφόρα επενδυτική ευκαιρία για την παγκόσμια βιομηχανία κρουαζιέρας και με βάση τις τοποθετήσεις από τους αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης και τους ιθύνοντες της βιομηχανίας διεθνών κρουαζιέρων στο σημερινό Forum, η πιθανότητα συνεργασίας σε μελλοντικά έργα υποδομών είναι πολύ μεγάλη, καθώς έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους και οι δύο πλευρές», δήλωσε ο κ. Θεόδωρος Βώκος, Εκτελεστικός Διευθυντής, Εκθέσεις Ποσειδώνια Α.Ε, διοργανωτής του Forum.

Το 4ο Posidonia Sea Tourism Forum διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και υποστηρίζεται από το Ναυτικό Επιμελητήριο της Ελλάδας, την Ένωση Μεσογειακών Λιμένων Κρουαζιέρας (MEDCRUISE), την Ένωση Λιμένων Ελλάδας (ΕΛΙΜΕ), την Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, την Ένωση Μαρίνων Ελλάδας, το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας, την Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων & Φορέων Ναυτιλίας και τον Σύνδεσμο των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA). Χρυσός χορηγός είναι ο ΕΟΤ, αργυροί Χορηγοί είναι ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, η Air France – KLM – Delta και Χάλκινοι Χορηγοί είναι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, το Ακτίνα Travel Group, η Celestyal Cruises, η Global Ports Holding, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου και η Hellenic Seaways. Υποστηρικτές είναι τα Everest, ο Δήμος Ίου και η TRU Catering by Radisson Blu Park Hotel.

  • ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
  • ·
  • POSIDONIA SEA TOURISM FORUM
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR: Sold out σε λιγότερες από 6 ώρες τα εισιτήρια του Game 3 με τη Βαλένθια

All Content

Λεπτό προς λεπτό από την ΕΡΤ3 η τελευταία αγωνιστική της GBL!

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών

All Content - BusinessNews.gr

Pernod Ricard Hellas: «Σφηνάκι» +223% στα κέρδη σε μια αγορά που υποχωρεί

All Content - BusinessNews.gr

Y/KNOT Invest: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ, αντλήθηκαν €22,78 εκατ. ευρώ

All Content

In-house παραγωγές στο μικροσκόπιο: Η προειδοποίηση της EPA και η άποψη της PACT

All Content

Στην Birdie η καμπάνια για τις «Νταντάδες της γειτονιάς»

FleetNews

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

FleetNews

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

FleetNews

StarLeasing: Νέα υπηρεσία μακροχρόνιας μίσθωσης Mercedes-Benz & smart

All Content

Μονακό: Μέσα σε 23 ώρες θα παίξει δύο τελικούς με Μπαρτσελόνα και Λε Μαν!

All Content

Ολυμπιακός: Φατούρο σε Βεζένκοφ, Μιλουτίνοβ και Ντόρσεϊ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ: Επενδύσεις €24 δισ. έως το 2030 - Τι προβλέπει το νέο στρατηγικό, επενδυτικό πλάνο

All Content - BusinessNews.gr

Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν - Στην ατζέντα η ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης σε άμυνα και ασφάλεια

All Content - BusinessNews.gr

Κρι Κρι: Στα 5,5 εκατ. το κόστος από τον πόλεμο – Ανοιγμα στις αγορές ΗΠΑ και Κίνας

FleetNews

Η επαναχρησιμοποίηση μπαταριών BEV, προτιμότερη της ανακύκλωσης;

FleetNews

Ο Όμιλος Volkswagen περνά στην αντεπίθεση στην Κίνα

CSRΝews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

CSRΝews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

CSRΝews.gr

ΘΕΟΝΗ: Συμμετοχή στον διάπλου της +πλευσης, στηρίζοντας κοινότητες ακριτικών νησιών

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ύποπτη βαλίτσα κοντά στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη
Ύποπτη βαλίτσα κοντά στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη 23/05/2017 - 03:00
Λήξη συναγερμού στο Παγκράτι 23/05/2017 - 03:00
Λήξη συναγερμού στο Παγκράτι

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    24/04/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 30 Απριλίου
    24/04/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στο αρχείο η έρευνα της ομοσπονδιακής εισαγγελίας σε βάρος του προέδρου της Fed Τζερόμ Πάουελ
    24/04/2026 - 19:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στην Αθήνα ο Μακρόν - Η ατζέντα της επίσκεψης και το δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο
    24/04/2026 - 19:05 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία πτώση 3,86%, άνοδος 4,68% από τις αρχές του 2026 - Το επενδυτικό story των τραπεζών
    24/04/2026 - 18:53 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τέλος στην ανωνυμία στα social media: Προς υιοθέτηση η πρόταση Παύλου Μαρινάκη για ταυτοποίηση των χρηστών
    24/04/2026 - 18:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΑΔΕ: Νέα ψηφιακή εφαρμογή για ενημέρωση αλληλέγγυων οφειλετών
    24/04/2026 - 18:35 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Y/KNOT Invest: Καλύφθηκε πλήρως η ΑΜΚ, αντλήθηκαν €22,78 εκατ. ευρώ
    24/04/2026 - 18:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • DEF 2026 - Ν. Σταθόπουλος (Alphabet Education): Όραμά μας να γίνουμε ο νο1 καινοτόμος διεθνής κόμβος εκπαίδευσης στη Νότια Ευρώπη
    24/04/2026 - 17:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Β. Κικίλιας: Kανείς δεν μπορεί να προβλέψει πότε θα τελειώσει ο πόλεμος στο Ιράν
    24/04/2026 - 17:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΔΕΗ: Μπαίνει με 1,2 δισ. ευρώ στην ΑΜΚ η CVC Capital Partners
    23/04/2026 - 21:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Pernod Ricard Hellas: «Σφηνάκι» +223% στα κέρδη σε μια αγορά που υποχωρεί
    24/04/2026 - 07:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • 25 χρόνια Athens Jazz: Το φεστιβάλ-ορόσημο, στην επετειακή έκδοσή του, μεταμορφώνει την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
    23/04/2026 - 23:00 LIFESTYLE
  • Ερχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου σε 50.000 δημόσιους λειτουργούς εκτός έδρας - Ποιους αφορά
    24/04/2026 - 08:06 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στην Αθήνα ο Εμανουέλ Μακρόν - Στην ατζέντα η ενίσχυση της στρατηγικής σχέσης σε άμυνα και ασφάλεια
    24/04/2026 - 09:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Παναθηναϊκός AKTOR: Sold out σε λιγότερες από 6 ώρες τα εισιτήρια του Game 3 με τη Βαλένθια

24/04/2026 - 17:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Λεπτό προς λεπτό από την ΕΡΤ3 η τελευταία αγωνιστική της GBL!

24/04/2026 - 17:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Bank of America στηρίζει την παγκόσμια πολιτιστική κληρονομιά με νέες επιχορηγήσεις του Art Conservation Project™

24/04/2026 - 14:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Waste to Value: Συμμαχία των κλάδων για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων

24/04/2026 - 12:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΡΤ: «Τα τραγούδια μας, η Φωνή μας» – Νέα μουσική ζώνη στη Φωνή της Ελλάδας

24/04/2026 - 11:37
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
FleetNews
fleetnews.gr

ETSC: Στάσιμη η ασφάλεια των ποδηλατών την τελευταία δεκαετία

23/04/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Νέα BMW i7: Βιωσιμότητα προϊόντος και παραγωγής

23/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo