Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπλόκο στον ΟΠΑΠ για τη λειτουργία των VLTs
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/12/2016 · 02:00

Μπλόκο στον ΟΠΑΠ για τη λειτουργία των VLTs

Με μια απόφαση - κόλαφο για τον ΟΠΑΠ, η Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς της Επιτροπής έκρινε ότι ο κανονισμός λειτουργίας των VLTs που πρόσφατα υιοθέτησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και η κυβέρνηση, δεν είναι σύμφωνος την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία των παικτών.

Με μια απόφαση - κόλαφο για τον ΟΠΑΠ, η Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς της Επιτροπής έκρινε ότι ο κανονισμός λειτουργίας των VLTs που πρόσφατα υιοθέτησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και η κυβέρνηση, δεν είναι σύμφωνος την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία των παικτών.

Η ΕΕ ζητά από την Κυβέρνηση:

-Να παράσχει περαιτέρω πληροφόρηση σε σχέση με τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τα οn line τυχερά παιχνίδια.
-Να αναθεωρήσει τον κανονισμό λειτουργίας των VLTs που υιοθετήθηκε στις 25/10/16 και «σε κάθε περίπτωση να απόσχει από την εφαρμογή του»

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις, αν όχι «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας τοποθέτησης και λειτουργίας «παιχνιδομηχανών» από τον ΟΠΑΠ.
Η επιστολή υπογράφεται από τον αρμόδιο διευθυντή κ. Hubert Gambs και εκτός της Γενικής Γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής κ. Παπαδοπούλου, στην οποία απευθύνεται, κοινοποιείται σε σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών και στον Πρόεδρο της ΕΕΕΠ. Ο κ. Gambs αναφέρει ότι τα μέτρα για τα VLTs που είχαν υιοθετηθεί με τις αποφάσεις 143/2 και 158/2, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο 2015, σε σχέση με τη συμμετοχή στα VLTs ήταν βελτιωμένα όσον αφορά την προστασία των παικτών, καθώς είχαν περιοριστεί οι δυνητικές απώλειες τους, υπήρχε προσδιορισμένος χρόνος συμμετοχής τους, είχε μειωθεί το ύψος των κερδών τους και είχαν καθοριστεί ελάχιστα όρια απόστασης του ενός μαγαζιού με φρουτάκια από το άλλο. «Σε αντίθεση η απόφαση 225/2» αναφέρεται στην επιστολή, «ανακαλεί όλη την πρόοδο που είχε γίνει με τις προηγούμενες αποφάσεις».
Η Διεύθυνση Εκσυγχρονισμού Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ παραθέτει ειδικό πίνακα στον οποίο συγκρίνονται οι διαφορές μεταξύ των τριών διαφορετικών αποφάσεων της ΕΕΕΠ (Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2015 και Οκτωβρίου 2016) όπου φαίνεται πως με την τελευταία απόφαση δεν υπάρχει όριο ημερήσιων οικονομικών απωλειών, όπως και απωλειών κάθε φορά που ο παίκτης στέκεται μπροστά στο VLT, δεν υπάρχει ανώτατο χρονικό όριο που μπορεί να παίξει κά Η επιστολή καταλήγει ότι με την επισήμανση ότι η τελευταία απόφαση περιλαμβάνει τροποποιήσεις που αποσυνθέτουν την πρόοδο που είχε σημειωθεί με τις αποφάσεις του 2015 για τους όρους προστασίας των παικτών και για αυτό καλεί τις ελληνικές αρχές να μην εφαρμόσουν την απόφαση 225/5 της 26 Οκτωβρίου 2016.

Η επιστολή αναφέρει επί λέξει:
ΟΠΑΠ: Ελληνική νομοθεσία τυχερών παιγνίων (υπόθεση παραβίασης 2007/4094, ΕΕ-πιλοτικό 7026/14/MARK)

(Α) Σε συνέχεια της επιστολής της 21ης Μαρτίου σχετικά με τον διαδικτυακό τζόγο
(Β) Απόφαση 225/2 της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τις ΛΟΤΤΑΡΙΕΣ …….

Αγαπητή κυρία Παπαδοπούλου,

Θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή του προκατόχου μου Χοακίμ Νούνες ντε Αλμέιδα που σας εστάλη στις 21 Μαρτίου 2016 καθώς επίσης και στο αίτημα για περαιτέρω πληροφορίες στο πλαίσιο του EU-Pilot 7026/14/MARK (πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΕ)που υποβλήθηκε στις 5 Απριλίου 2016. Οι ελληνικές αρχές απάντησαν στο αίτημα για επιπλέον πληροφόρηση στις 20 Μαΐου και στις 8 Αυγούστου 2016.

(1) Στην επιστολή μας της 21ης Μαρτίου 2016 καλωσορίσαμε τις ανακοινώσεις από την Ελλάδα σχετικά με την τροποποίηση του νομικού πλαισίου για το διαδικτυακό τζόγο. Εκτιμήσαμε πως πρόκειται για μία ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα σε εκκρεμότητα της εξέτασής μας σχετικά με την ελληνική νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια, κυρίως για να αποσαφηνίσουμε τους κανόνες αδειοδότησης για το διαδικτυακό τζόγο, τους όρους σχετικά με τον διαδικτυακό τζόγο βάσει αυτών των αδειών και τη διευκρίνιση του σκοπού των υπηρεσιών διαδικτυακού τζόγου που καλύπτονται από τέτοιες άδειες ή από τις ρυθμίσεις του ΟΠΑΠ, τον δικαιούχο αποκλειστικών δικαιωμάτων σε συγκεκριμένα τμήματα του ελληνικού τζόγου καθώς επίσης και τον χειρισμό του ΟΠΑΠ κατά την άσκηση των αποκλειστικών του αυτών δικαιωμάτων.

Στην απάντηση της 8ης Αυγούστου 2016, οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται μια σειρά νομοθετικών διατάξεων σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού αγοράς του τζόγου, συγκεκριμένα τα άρθρα 25, 28 μέχρι 33 και 45 μέχρι 52 του νόμου 4002/2011, αναφορικά με, μεταξύ άλλων, τις διαδικασίες για την χορήγηση αδειών για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση, τα παιχνίδια προς αδειοδότηση, τις υποχρεώσεις των κατόχων αδείας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και τις υποχρεώσεις εμπλεκομένων τρίτων μερών (όπως οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου και τα ιδρύματα πληρωμών). Οι ελληνικές αρχές υπογράμμισαν πως αυτές οι διατάξεις θα αποσταλούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 το αργότερο, ώστε να εκτιμηθούν και να ελεγχθούν βάσει της συμβατότητάς τους με την νομοθεσία της Ε.Ε. Επιπλέον, (ανέφεραν ότι) οι νόμοι σχετικά με τη λειτουργία των παιγνίων, τα οποία πρόκειται να αδειοδοτηθούν από την ΕΕΕΠ, βρίσκονται υπό μελέτη και θα αποσταλούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία ενημέρωση σχετικά με τις νομοθετικές διατάξεις που ανακοινώθηκαν.

(2) Ενημερωθήκαμε για την απόφαση 225/2 της ΕΕΕΠ της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τα παιγνιομηχανήματα VLTs. Η απόφαση εγείρει σημαντικά ερωτήματα/προβληματισμούς από άποψη του ευρωπαϊκού δικαίου.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ελληνική νομοθεσία για τα VLTs ήταν ήδη μέρος της ευρύτερης αξιολόγησής μας σχετικά με τη συμβατότητα της ελληνικής νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια με την ευρωπαϊκή νομοθεσία υπό τη διαδικασία παραβίασης 2007/4094. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διαδικασίας του EU-Pilot 7026/14/ΜΑRΚ ρωτήσαμε για τους περιορισμούς των παιγνιομηχανημάτων VLT. Στην απάντηση της 20ης Μαΐου 2016, οι ελληνικές αρχές αναφέρθηκαν στις αποφάσεις της ΕΕΕΠ 143/2 της 6ης Φεβρουαρίου 2015 και 158/2 της 5ης Ιουνίου 2015. Οι ελληνικές αρχές επεσήμαναν ότι αυτοί οι κανόνες υιοθετήθηκαν ως μία σύμφωνη και συστηματική πολιτική περιορισμών στο χώρο του τζόγου υπό το πρίσμα της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος, ελαχιστοποίησης των αρνητικών κοινωνικών επιπτώσεων από την συμμετοχή στον τζόγο και της προστασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, αυτές οι διατάξεις βοηθούν στη διασφάλιση της αρχής του υπεύθυνου τζόγου και της ανάγκης για ελαχιστοποίηση παραγόντων που οδηγούν στον εθισμό.

Τα μέτρα που εισήχθησαν με τις αποφάσεις 143/2 και 158/2 το 2015 αναφορικά με τη συμμετοχή των παικτών στα παιγνιομηχανήματα VLTs είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της προστασίας των παικτών, καθώς οι απώλειες των παικτών ελαχιστοποιήθηκαν, ο χρόνος συμμετοχής και οι ώρες λειτουργίας περιορίστηκαν, τα ανώτατα χρηματικά έπαθλα μειώθηκαν και εισήχθη το ελάχιστο όριο αποστάσεων μεταξύ των χώρων VLT .

Αντιθέτως, η απόφαση 225/2 καταργεί όλη την πρόοδο που σημειώθηκε στις προηγούμενες αποφάσεις. Η ελληνική νομοθεσία περί VLT, έτσι, αναθεωρημένη από την απόφαση 225/2, περιλαμβάνει τροποποιήσεις οι οποίες αποδομούν την πρόοδο που επετεύχθη με τις προηγούμενες αποφάσεις για τα VLT το 2015, σχετικά με την προστασία των παικτών. Για τον λόγο αυτό, η απόφαση 225/2 πρέπει να θεωρηθεί εμπόδιο στους στόχους που περιγράφηκαν από τις ελληνικές αρχές στην απάντησή τους στις 20 Μάιου 2016 και στη συμβατότητα της ελληνικής νομοθεσίας τζόγου με το δίκαιο της Ε.Ε.

Με βάση τα ανωτέρω , καλώ τις ελληνικές αρχές όπως:

(1) παρέχουν ενημερωμένη πληροφόρηση για την κατάσταση των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί σχετικά με το νομικό πλαίσιο για τον διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα
(2) αναθεωρήσουν την απόφαση 225/2 της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τα VLTs στην Ελλάδα και, σε κάθε περίπτωση, να απέχουν από την εφαρμογή της.

  • ΟΠΑΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Αταμάν: Ήταν το παιχνίδι του Ματίας (video)

All Content

Αθηναϊκός: Στη Γλυφάδα ο τελικός με τη Μερσίν για το EuroCup Γυναικών

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Με +6,1% έτρεξε το πρώτο δίμηνο- Ρευστά ακόμη τα πάντα για την συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Vero Group: Συνεχίζει ανοδικά στα Βαλκάνια - Αύξηση πωλήσεων 5,7% το 2025

All Content - BusinessNews.gr

ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια

All Content

Ελληνικά online media: Πολλά µέσα, λίγες «φωνές»

All Content

Minds: Αναλαμβάνει το Creative του νέου ψηφιακού προορισμού Telekom Center Athens

FleetNews

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

FleetNews

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

FleetNews

BMW Group: O μεγαλύτερος εξαγωγέας στις ΗΠΑ

All Content

Οι διαιτητές στα ΠΑΟΚ-Άρης, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και την 21η "στροφή" της GBL

All Content

Με τρεις αγώνες EuroLeague οι μεταδόσεις της Παρασκευής

All Content - BusinessNews.gr

Σαράντης: Για το 2026, η διοίκηση αναμένει καθαρές πωλήσεις στα 620 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Ο partner του Τrump από την Σαουδική Αραβία έφτασε στο Κολωνάκι, η Topshop ετοιμάζεται για την Ελλάδα και η Kafea Terra βάζει «νότες» πολυεθνικής στο χαρμάνι της

All Content - BusinessNews.gr

Τροποποιητικές δηλώσεις για αναδρομικά: Τι αλλάζει και ποιες είναι οι προθεσμίες

FleetNews

Συνεργασία Mercedes-Benz με Great Wall Motor, στη Νότιο Αφρική

FleetNews

BYD Blade Battery 2.0 και FLASH Charging: Η απόλυτη λύση φόρτισης

CSRΝews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

CSRΝews.gr

Η ERGO Ασφαλιστική Μέγας Χορηγός του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πηγές ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί λήψης νέων μέτρων
Πηγές ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί λήψης νέων μέτρων 27/12/2016 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 27/12/2016 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Καλαμαριά: Παραδόθηκε ο 23χρονος ύποπτος για τη δολοφονία του 20χρονου - Τι ισχυρίζεται
    13/03/2026 - 17:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,10%, στα 267,45 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    13/03/2026 - 17:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Stellantis: Ζητά από τους Ευρωπαίους υπαλλήλους της να επιστρέψουν στα γραφεία
    13/03/2026 - 17:46 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Κ. Χατζηδάκης: Εξετάζονται παρεμβάσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
    13/03/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Περιφέρειας Αττικής: Διευκρυνίσεις για τις βλάβες στον υποθαλάσσιο αγωγό υδροδότησης της Αίγινας
    13/03/2026 - 17:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Δυναμική συμμετοχή στο MAD Forum 2026
    13/03/2026 - 17:21 MEDIA
  • Δημήτρης Παπαστεργιου: Η Ελλάδα διεκδικεί ρόλο περιφερειακού κόμβου Data Centers στη Νοτιοανατολική Ευρώπη
    13/03/2026 - 17:19 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Διατηρητέα κτίρια: Ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Διατηρώ» – Στα 75 εκατ. οι επιδοτήσεις
    13/03/2026 - 17:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΘ-HELEXPO - Συγκροτήθηκε σε σώμα η Συμβουλευτική Επιτροπή της ΔΕΘ-HELEXPO
    13/03/2026 - 17:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Samsung Electronics Ελλάς & G4S Telematix: Παρουσίαση λύσεων τηλεματικής για επιχειρήσεις με δίκτυο διανομής
    13/03/2026 - 16:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Βασιλάκης - Aegean: Ποια είναι η επίδραση της κρίσης στη Μέση Ανατολή - Η είσοδος στην Ινδία μετατίθεται για το 2027
    12/03/2026 - 19:01 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ECR HELLAS: Το πλάνο για την συνέχεια
    13/03/2026 - 01:18 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • MIG: Τα συνολικά έσοδα του Ομίλου ανήλθαν σε €14,8 εκατ. το 2025 - Βελτίωση αποτελεσμάτων για την RKB
    12/03/2026 - 18:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΙΕΑ: Η αγορά πετρελαίου μπροστά στη μεγαλύτερη διαταραχή προσφοράς που έχει καταγραφεί ποτέ
    12/03/2026 - 19:41 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε από την ΚΟ τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο
    12/03/2026 - 21:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπόλντγουιν: «Γι' αυτό έχω κόντρα με τον Παναθηναϊκό, θα είναι στο Final-4 οι πράσινοι»

13/03/2026 - 15:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μουράτος: «Τελικός το παιχνίδι στο Μαρούσι»

13/03/2026 - 14:35
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Βραβευμένες με Όσκαρ» ταινίες στο Ertflix

13/03/2026 - 14:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ - «DRAGONS’ DEN»: Άνοιξαν οι αιτήσεις συμμετοχής

13/03/2026 - 14:34
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Loose Face Powder No.02 Natural Pink

13/03/2026 - 11:19
FleetNews
fleetnews.gr

Έρχεται στην Ευρώπη η Lotus Eletre X με έως 952 PS

13/03/2026 - 07:15
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση +48% στις πωλήσεις ηλεκτρικών λεωφορείων στην Ευρώπη

13/03/2026 - 07:09
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coffee Island και HAWCT: Breakfast meeting ενημέρωσης για το πρόγραμμα Women Say NO to Violence

12/03/2026 - 15:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Υλοποιεί για 4η συνεχή χρονιά το πρόγραμμα HoReCa Empowered

12/03/2026 - 15:35
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το εμβληματικό brand MERIT έρχεται στην Ευρώπη, αποκλειστικά στα SEPHORA, από τις 17 Μαρτίου 2026

11/03/2026 - 10:03
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo