Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μπλόκο στον ΟΠΑΠ για τη λειτουργία των VLTs
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
27/12/2016 · 02:00

Μπλόκο στον ΟΠΑΠ για τη λειτουργία των VLTs

Με μια απόφαση - κόλαφο για τον ΟΠΑΠ, η Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς της Επιτροπής έκρινε ότι ο κανονισμός λειτουργίας των VLTs που πρόσφατα υιοθέτησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και η κυβέρνηση, δεν είναι σύμφωνος την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία των παικτών.

Με μια απόφαση - κόλαφο για τον ΟΠΑΠ, η Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς της Επιτροπής έκρινε ότι ο κανονισμός λειτουργίας των VLTs που πρόσφατα υιοθέτησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και η κυβέρνηση, δεν είναι σύμφωνος την ευρωπαϊκή νομοθεσία όσον αφορά την προστασία των παικτών.

Η ΕΕ ζητά από την Κυβέρνηση:

-Να παράσχει περαιτέρω πληροφόρηση σε σχέση με τις αλλαγές στο νομικό πλαίσιο για τα οn line τυχερά παιχνίδια.
-Να αναθεωρήσει τον κανονισμό λειτουργίας των VLTs που υιοθετήθηκε στις 25/10/16 και «σε κάθε περίπτωση να απόσχει από την εφαρμογή του»

Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα προκαλέσει μεγάλες καθυστερήσεις, αν όχι «μπλοκάρισμα» της διαδικασίας τοποθέτησης και λειτουργίας «παιχνιδομηχανών» από τον ΟΠΑΠ.
Η επιστολή υπογράφεται από τον αρμόδιο διευθυντή κ. Hubert Gambs και εκτός της Γενικής Γραμματέως Οικονομικής Πολιτικής κ. Παπαδοπούλου, στην οποία απευθύνεται, κοινοποιείται σε σύμβουλο του υπουργού Οικονομικών και στον Πρόεδρο της ΕΕΕΠ. Ο κ. Gambs αναφέρει ότι τα μέτρα για τα VLTs που είχαν υιοθετηθεί με τις αποφάσεις 143/2 και 158/2, τον Φεβρουάριο και τον Ιούνιο 2015, σε σχέση με τη συμμετοχή στα VLTs ήταν βελτιωμένα όσον αφορά την προστασία των παικτών, καθώς είχαν περιοριστεί οι δυνητικές απώλειες τους, υπήρχε προσδιορισμένος χρόνος συμμετοχής τους, είχε μειωθεί το ύψος των κερδών τους και είχαν καθοριστεί ελάχιστα όρια απόστασης του ενός μαγαζιού με φρουτάκια από το άλλο. «Σε αντίθεση η απόφαση 225/2» αναφέρεται στην επιστολή, «ανακαλεί όλη την πρόοδο που είχε γίνει με τις προηγούμενες αποφάσεις».
Η Διεύθυνση Εκσυγχρονισμού Εσωτερικής Αγοράς της ΕΕ παραθέτει ειδικό πίνακα στον οποίο συγκρίνονται οι διαφορές μεταξύ των τριών διαφορετικών αποφάσεων της ΕΕΕΠ (Φεβρουαρίου και Ιουνίου 2015 και Οκτωβρίου 2016) όπου φαίνεται πως με την τελευταία απόφαση δεν υπάρχει όριο ημερήσιων οικονομικών απωλειών, όπως και απωλειών κάθε φορά που ο παίκτης στέκεται μπροστά στο VLT, δεν υπάρχει ανώτατο χρονικό όριο που μπορεί να παίξει κά Η επιστολή καταλήγει ότι με την επισήμανση ότι η τελευταία απόφαση περιλαμβάνει τροποποιήσεις που αποσυνθέτουν την πρόοδο που είχε σημειωθεί με τις αποφάσεις του 2015 για τους όρους προστασίας των παικτών και για αυτό καλεί τις ελληνικές αρχές να μην εφαρμόσουν την απόφαση 225/5 της 26 Οκτωβρίου 2016.

Η επιστολή αναφέρει επί λέξει:
ΟΠΑΠ: Ελληνική νομοθεσία τυχερών παιγνίων (υπόθεση παραβίασης 2007/4094, ΕΕ-πιλοτικό 7026/14/MARK)

(Α) Σε συνέχεια της επιστολής της 21ης Μαρτίου σχετικά με τον διαδικτυακό τζόγο
(Β) Απόφαση 225/2 της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τις ΛΟΤΤΑΡΙΕΣ …….

Αγαπητή κυρία Παπαδοπούλου,

Θα ήθελα να αναφερθώ στην επιστολή του προκατόχου μου Χοακίμ Νούνες ντε Αλμέιδα που σας εστάλη στις 21 Μαρτίου 2016 καθώς επίσης και στο αίτημα για περαιτέρω πληροφορίες στο πλαίσιο του EU-Pilot 7026/14/MARK (πιλοτικό πρόγραμμα της ΕΕ)που υποβλήθηκε στις 5 Απριλίου 2016. Οι ελληνικές αρχές απάντησαν στο αίτημα για επιπλέον πληροφόρηση στις 20 Μαΐου και στις 8 Αυγούστου 2016.

(1) Στην επιστολή μας της 21ης Μαρτίου 2016 καλωσορίσαμε τις ανακοινώσεις από την Ελλάδα σχετικά με την τροποποίηση του νομικού πλαισίου για το διαδικτυακό τζόγο. Εκτιμήσαμε πως πρόκειται για μία ευκαιρία να αντιμετωπίσουμε τα ζητήματα σε εκκρεμότητα της εξέτασής μας σχετικά με την ελληνική νομοθεσία για τα τυχερά παιχνίδια, κυρίως για να αποσαφηνίσουμε τους κανόνες αδειοδότησης για το διαδικτυακό τζόγο, τους όρους σχετικά με τον διαδικτυακό τζόγο βάσει αυτών των αδειών και τη διευκρίνιση του σκοπού των υπηρεσιών διαδικτυακού τζόγου που καλύπτονται από τέτοιες άδειες ή από τις ρυθμίσεις του ΟΠΑΠ, τον δικαιούχο αποκλειστικών δικαιωμάτων σε συγκεκριμένα τμήματα του ελληνικού τζόγου καθώς επίσης και τον χειρισμό του ΟΠΑΠ κατά την άσκηση των αποκλειστικών του αυτών δικαιωμάτων.

Στην απάντηση της 8ης Αυγούστου 2016, οι ελληνικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι το υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται μια σειρά νομοθετικών διατάξεων σχετικά με την τροποποίηση του κανονισμού αγοράς του τζόγου, συγκεκριμένα τα άρθρα 25, 28 μέχρι 33 και 45 μέχρι 52 του νόμου 4002/2011, αναφορικά με, μεταξύ άλλων, τις διαδικασίες για την χορήγηση αδειών για διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αδειοδότηση, τα παιχνίδια προς αδειοδότηση, τις υποχρεώσεις των κατόχων αδείας, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Επιτροπής Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων (ΕΕΕΠ) και τις υποχρεώσεις εμπλεκομένων τρίτων μερών (όπως οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου και τα ιδρύματα πληρωμών). Οι ελληνικές αρχές υπογράμμισαν πως αυτές οι διατάξεις θα αποσταλούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016 το αργότερο, ώστε να εκτιμηθούν και να ελεγχθούν βάσει της συμβατότητάς τους με την νομοθεσία της Ε.Ε. Επιπλέον, (ανέφεραν ότι) οι νόμοι σχετικά με τη λειτουργία των παιγνίων, τα οποία πρόκειται να αδειοδοτηθούν από την ΕΕΕΠ, βρίσκονται υπό μελέτη και θα αποσταλούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2016.

Παρ’ όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει ληφθεί καμία ενημέρωση σχετικά με τις νομοθετικές διατάξεις που ανακοινώθηκαν.

(2) Ενημερωθήκαμε για την απόφαση 225/2 της ΕΕΕΠ της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τα παιγνιομηχανήματα VLTs. Η απόφαση εγείρει σημαντικά ερωτήματα/προβληματισμούς από άποψη του ευρωπαϊκού δικαίου.

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η ελληνική νομοθεσία για τα VLTs ήταν ήδη μέρος της ευρύτερης αξιολόγησής μας σχετικά με τη συμβατότητα της ελληνικής νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια με την ευρωπαϊκή νομοθεσία υπό τη διαδικασία παραβίασης 2007/4094. Επιπλέον, στο πλαίσιο της διαδικασίας του EU-Pilot 7026/14/ΜΑRΚ ρωτήσαμε για τους περιορισμούς των παιγνιομηχανημάτων VLT. Στην απάντηση της 20ης Μαΐου 2016, οι ελληνικές αρχές αναφέρθηκαν στις αποφάσεις της ΕΕΕΠ 143/2 της 6ης Φεβρουαρίου 2015 και 158/2 της 5ης Ιουνίου 2015. Οι ελληνικές αρχές επεσήμαναν ότι αυτοί οι κανόνες υιοθετήθηκαν ως μία σύμφωνη και συστηματική πολιτική περιορισμών στο χώρο του τζόγου υπό το πρίσμα της προστασίας του δημόσιου συμφέροντος, ελαχιστοποίησης των αρνητικών κοινωνικών επιπτώσεων από την συμμετοχή στον τζόγο και της προστασίας ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές, αυτές οι διατάξεις βοηθούν στη διασφάλιση της αρχής του υπεύθυνου τζόγου και της ανάγκης για ελαχιστοποίηση παραγόντων που οδηγούν στον εθισμό.

Τα μέτρα που εισήχθησαν με τις αποφάσεις 143/2 και 158/2 το 2015 αναφορικά με τη συμμετοχή των παικτών στα παιγνιομηχανήματα VLTs είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της προστασίας των παικτών, καθώς οι απώλειες των παικτών ελαχιστοποιήθηκαν, ο χρόνος συμμετοχής και οι ώρες λειτουργίας περιορίστηκαν, τα ανώτατα χρηματικά έπαθλα μειώθηκαν και εισήχθη το ελάχιστο όριο αποστάσεων μεταξύ των χώρων VLT .

Αντιθέτως, η απόφαση 225/2 καταργεί όλη την πρόοδο που σημειώθηκε στις προηγούμενες αποφάσεις. Η ελληνική νομοθεσία περί VLT, έτσι, αναθεωρημένη από την απόφαση 225/2, περιλαμβάνει τροποποιήσεις οι οποίες αποδομούν την πρόοδο που επετεύχθη με τις προηγούμενες αποφάσεις για τα VLT το 2015, σχετικά με την προστασία των παικτών. Για τον λόγο αυτό, η απόφαση 225/2 πρέπει να θεωρηθεί εμπόδιο στους στόχους που περιγράφηκαν από τις ελληνικές αρχές στην απάντησή τους στις 20 Μάιου 2016 και στη συμβατότητα της ελληνικής νομοθεσίας τζόγου με το δίκαιο της Ε.Ε.

Με βάση τα ανωτέρω , καλώ τις ελληνικές αρχές όπως:

(1) παρέχουν ενημερωμένη πληροφόρηση για την κατάσταση των αλλαγών που έχουν ανακοινωθεί σχετικά με το νομικό πλαίσιο για τον διαδικτυακό τζόγο στην Ελλάδα
(2) αναθεωρήσουν την απόφαση 225/2 της 25ης Οκτωβρίου 2016 σχετικά με τα VLTs στην Ελλάδα και, σε κάθε περίπτωση, να απέχουν από την εφαρμογή της.

  • ΟΠΑΠ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Live στις 18:00, Ηρακλής-Πέγια για την ENBL

All Content

Εντός έδρας σήμερα Ολυμπιακός με Μακάμπι και Παναθηναϊκός AKTOR με Μπασκόνια

All Content - BusinessNews.gr

EOS Capital Partners: Aπέκτησε πλειοψηφικό ποσοστό στην Φάρμα Κουκάκη

All Content - BusinessNews.gr

Ανάπτυξη 3,3%, από 3,1%, για την παγκόσμια οικονομία «βλέπει» το ΔΝΤ

All Content - BusinessNews.gr

Η άμυνα ως νέο επιχειρηματικό Eldorado - Οι επενδύσεις METLEN και THEON

All Content

Retail Media: Το τέλος της «εύκολης» ανάπτυξης

All Content

easy 97.2: Nέα τηλεοπτική καμπάνια από τη Maverix

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Κερδίστε εισιτήρια διαρκείας του Περιστερίου Betsson στο AllStar Basket

All Content

Πού θα δείτε Άρη, Ηρακλή, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη προσυμπλήρωση δηλώσεων για 2 εκατ. φορολογούμενους το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Πηγές ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί λήψης νέων μέτρων
Πηγές ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα δημοσιεύματα περί λήψης νέων μέτρων 27/12/2016 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 27/12/2016 - 02:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Ισχυρή πτώση 1,76%, στα 275,88 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/01/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Λαφαζάνης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Παρωδία η Εξεταστική – Ποινικές ευθύνες Βορίδη και Αυγενάκη»
    20/01/2026 - 17:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • TAP: Ξεκινάει δρομολόγιο Λισαβόνα-Αθήνα από την 1η Ιουλίου
    20/01/2026 - 17:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η realme ετοιμάζεται να λανσάρει την μπαταρία Titan 10.001mAh
    20/01/2026 - 17:26 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κοινή δήλωση των υφυπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και της Τουρκίας
    20/01/2026 - 17:13 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Voice Logica & Databank Solutions: Ψηφιακός μετασχηματισμός του ΚΤΕΛ Κοζάνης με AI Voice Agent
    20/01/2026 - 17:13 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΛΣΑ: Αίτημα παράτασης προθεσμίας υποβολής Α.Π.Δ. Κοινών Επιχειρήσεων μισθολογικών περιόδων Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου 2025
    20/01/2026 - 17:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Volton και Orizon έδωσαν εορταστικό παλμό στη Θεσσαλονίκη
    20/01/2026 - 16:48 ESG
  • Εγκρίθηκαν οι προτάσεις του Τ. Θεοδωρικάκου για τη σύνθεση της νέας Αρχής Προστασίας του Καταναλωτή
    20/01/2026 - 16:44 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Κρίσιμα φάρμακα: H θέση του ΕΚ για τόνωση ανταγωνιστικότητας και αντιμετώπιση ελλείψεων
    20/01/2026 - 16:40 ΥΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Συμφωνία για την πώληση της σερβικής βιομηχανίας πετρελαίου (NIS) στην ουγγρική MOL
    19/01/2026 - 18:32 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Μητσοτάκης: Προτεραιότητα οι αυξήσεις μισθών αντί για μειώσεις έμμεσων φόρων
    19/01/2026 - 21:22 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Eurogroup - Πιερρακάκης: Πρέπει να επιστρέψουμε σε έναν δρόμο βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης και δυναμισμού
    19/01/2026 - 21:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τετράωρη σύσκεψη Μητσοτάκη με αγρότες: Στο τραπέζι ρεύμα, καύσιμα και επιδοτήσεις
    19/01/2026 - 18:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Πέθανε ο κορυφαίος ιταλός σχεδιαστής μόδας Βαλεντίνο
    19/01/2026 - 19:13 LIFESTYLE
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Κοπή πίτας Σωματείου Κουρέων-Κομμωτών Κορινθίας

20/01/2026 - 15:46
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Εβδομάδα-φωτιά» στο Περιστέρι - Παπαδάκης: «Είναι τελικός το παιχνίδι με τη Σαραγόσα»!

20/01/2026 - 15:23
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ: Με 13 παίκτες στη Σλοβακία για τον αγώνα με την Πριέβιντζα

20/01/2026 - 15:10
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Volton και Orizon έδωσαν εορταστικό παλμό στη Θεσσαλονίκη

20/01/2026 - 14:54
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Volton και Orizon έδωσαν εορταστικό παλμό στη Θεσσαλονίκη

20/01/2026 - 14:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αναγνωρίστηκε για 3η συνεχή χρονιά από το Top Employer 2026 ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα

20/01/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΑΒ Βασιλόπουλος: Αναγνωρίστηκε για 3η συνεχή χρονιά από το Top Employer 2026 ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα

20/01/2026 - 14:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η TECNOSKIN® Αποκαλύπτει τα SMOOTH & GLOW LIPOILS

20/01/2026 - 13:34
FleetNews
fleetnews.gr

Νέες, ευέλικτες επιλογές απόκτησης για το GAC AION V

20/01/2026 - 07:09
FleetNews
fleetnews.gr

Άνοδος +5,2% στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου

19/01/2026 - 07:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo