Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Σε κλοιό καύσωνα και σήμερα η χώρα, με υψηλή θερμοκρασία και αφρικανική σκόνη
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κορκίδης: Τεράστιες προοπτικές για το λιμάνι του Πειραιά με το νέο δρόμο του μεταξιού
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19/07/2016 · 03:00

Κορκίδης: Τεράστιες προοπτικές για το λιμάνι του Πειραιά με το νέο δρόμο του μεταξιού

Τι συζητήθηκε σε εκδήλωση με θέμα: «Πειραιάς και Νέες Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Ελλάδα».
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές του λιμανιού του Πειραιά, απ' όπου περνάει ο θαλάσσιος δρόμος του μεταξιού και καταλήγει στη Βενετία, ανέδειξε η εκδήλωση, με θέμα: «Πειραιάς και Νέες Ευκαιρίες Ανάπτυξης για την Ελλάδα», που συνδιοργανώθηκε από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς και το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο "Centre International de Formation Europeenne" (CIFE) με την υποστήριξη του chinaandgreece.com και πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016, στο Μέγαρο του ΕΒΕΠ.

Βασικό συμπέρασμα των εισηγήσεων ήταν πως ο Πειραιάς έχει πλέον αναβαθμίσει την οικονομική και γεωπολιτική σημασία του και πως μπορεί να αποτελέσει σημείο επαφής και επιχειρηματικό σύνδεσμο για πολλές χώρες σε διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν η Κίνα και τα κράτη της Λατινικής Αμερικής, όπως υπογραμμίστηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της ημερίδας.

Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδης επισήμανε, μεταξύ άλλων: «...Οι τελευταίες εξελίξεις παραχώρησης του Ο.Λ.Π. στην Σ.Ε.Π. Α.Ε., ανοίγουν νέους ορίζοντες για το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Η παρουσία ξένων επενδυτών στον Πειραιά, μας δίνει το πλεονέκτημα ανάπτυξης μιας υπερταχείας σιδηροδρομικής σύνδεσης, που θα φέρει πιο κοντά τον Πειραιά με τη Βουδαπέστη και το κέντρο της Ευρώπης, εξοικονομώντας 10 ημέρες στη μεταφορά εμπορευμάτων, σε σχέση με το χρόνο που θα απαιτούνταν για να φθάσουν διά θαλάσσης στα λιμάνια του Ρότερνταμ, του Αμβούργου ή του Κιέλου. Αντίστοιχα, τα τρένα θα επιστρέφουν γεμάτα με ευρωπαϊκά προϊόντα στον Πειραιά, απ' όπου και θα μεταφέρονται, διά θαλάσσης, με κοντέινερ στην Ασία. Για τη χώρα μας ο νέος δρόμος του μεταξιού θα είναι μια χρυσή ευκαιρία για την ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας αναπτυξιακής στρατηγικής, η οποία μπορεί να έχει τέτοια εμβέλεια, που ίσως, αν αξιοποιηθεί σωστά, να μπορέσει να βελτιώσει την οικονομική και τη στρατηγική θέση της Ελλάδας για πολλούς αιώνες. Το όφελος θα πολλαπλασιαστεί, εάν η χώρα μας χρησιμοποιήσει αντίστροφα το δρόμο του μεταξιού για να εξαγάγει τα δικά μας προϊόντα και να προσελκύσει τουρίστες, τόσο από την Κίνα, όσο και από τις χώρες, που εμπλέκονται στο δρόμο του μεταξιού...».

Το επιχειρησιακό πλάνο του κινεζικού κολοσσού COSCO στη χώρα μας, καθώς επίσης και την μεγάλη συνεισφορά της εταιρίας στην τοπική και εθνική οικονομία, ανέπτυξε ο εμπορικός διευθυντής της Σ.E.Π. Α.Ε., κ. Τ. Βαμβακίδης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «...Το βασικό στρατηγικό σχέδιο της Cosco προβλέπει την ένταξη της χώρας στον διεθνή χάρτη των συνδυασμένων μεταφορών, δεδομένου, άλλωστε, ότι ο Πειραιάς αποτελεί ήδη το προγεφύρωμα της Κίνας στην Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται στο κρισιμότερο από γεωπολιτικής πλευράς σημείο της ανατολικής Μεσογείου έχοντας μια στρατηγική θέση και αποτελώντας κομβικό σημείο ανάμεσα στη νοτιοανατολική Ευρώπη, την Ασία, και την Αφρική...».

Ο κ. Μ. Σαρλής, μέλος του Δ.Σ. του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο, κ. Γ. Πατέρα, επισήμανε: «...Η Ελληνική Ναυτιλιακή κοινότητα αναπτύχθηκε, χωρίς καμία χρηματοδότηση, κρατικές ενισχύσεις και εθνικά φορτία. Η ναυτική τέχνη και ο ναυτικός πολιτισμός συνιστούν τα κύρια στοιχεία της εν λόγω ανάπτυξης. Αυτή είναι η νοοτροπία που προσπαθούμε να περάσει στους Έλληνες, ως η μόνη διέξοδος από αυτή την μακροχρόνια κρίση. Πολύ ενθαρρυντικό είναι το γεγονός, ότι μεγάλο άλμα προς την κατεύθυνση αυτή αποτελεί η επικείμενη ιδιωτικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά, που εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία, στο Ελληνικό Ναυτικό Επιμελητήριο, υποστηρίζουμε σθεναρά...».

Την αναπτυξιακή προοπτική του Πειραιά, μέσω της γαλάζιας ανάπτυξης και καινοτομίας, παρουσίασε στο χαιρετισμό της η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πειραιά, κ. Α. Γλύκα- Χαρβαλάκου, τονίζοντας: «...Θέλουμε ο Πειραιάς, η ναυτιλιακή πρωτεύουσα της Ελλάδος, να εστιάσει και να γίνει γνωστή, ως ο τόπος στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη ή στην νότια Ευρώπη, όπου πάει κανείς για να αναζητήσει καινοτομία στις θαλάσσιες μεταφορές. Έχουμε τις δεξιότητες, έχουμε την νοοτροπία που χρειάζεται και έχουμε και τους ανθρώπους που θα παράγουν καινοτομία...».

Ακολούθως, χαιρετισμό απηύθυνε ο Δρ Michael Meimeth, Διευθυντής των Θερινών Προγραμμάτων του CIFE, o οποίος περιέγραψε τα πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από το CIFE, τονίζοντας τη σημασία τους για την ακαδημαϊκή εκπαιδευτική συνεργασία Ευρώπης - Κίνας.

Κατά τη δεύτερη ενότητα της ημερίδας πέντε πρέσβεις από κράτη της Λατινικής Αμερικής -συγκεκριμένα του Μεξικού, της Ουρουγουάης, του Περού, της Χιλής και της Αργεντινής- μίλησαν για τις επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις χώρες τους. Κατά σειρά πραγματοποίησαν εισηγήσεις ο πρέσβης του Μεξικού Α.Ε. Tarcisio Navarette-Montes de Oca, η πρέσβης της Ουρουγουάης Α.Ε. Adrianna Lissidini, o πρέσβης του Περού Α.Ε. Jorge Roman Morey, η πρέσβης της Χιλής Α.Ε. Maria Pia Busta και η πρέσβης της Αργεντινής Α.Ε Carolina Perez Colman. Οι πρέσβεις έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα ιδιαίτερα οικονομικά χαρακτηριστικά των χωρών τους, στους τομείς όπου δίδεται η δυνατότητα νέων επενδύσεων, καθώς επίσης και στο πολιτικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Με τις μεγάλες προοπτικές για το μέλλον, συμφώνησε ο κ. Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδος-Λατινικής Αμερικής, αντιπρόεδρος της Intralot, ο οποίος σχολίασε τις προαναφερθείσες ομιλίες των πρέσβεων όπως, επίσης, και ο αρθρογράφος του MACROPOLIS, κ. Νίκος Μαλκουτζής, ο οποίος συντόνισε την ημερίδα.

Η τρίτη ενότητα της ημερίδας περιεστράφη γύρω από «Το λιμάνι του Πειραιά στο Νέο Δρόμο του Μεταξιού». Βασικός ομιλητής ήταν ο Επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα, Α.Ε. Gao Wenqi. Αρχικά, ο κ. Wenqi μίλησε για τη σημασία της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, κ. Αλέξη Τσίπρα, στο Πεκίνο και τη Σαγκάη και τις περαιτέρω δυνατότητες συνεργασίας των δύο πλευρών. Επίσης, υπογράμμισε πως, η επένδυση της COSCO στον Πειραιά εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής «Μία Ζώνη και Ένας Δρόμος», και με τον τρόπο αυτό ο Πειραιάς εξελίσσεται σταδιακά στο πιο σημαντικό λιμάνι της Μεσογείου.

Στη συνέχεια, ο κ. Φώτης Προβατάς, πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, περιέγραψε τις επενδυτικές ευκαιρίες που μπορεί να προκύψουν για τις δύο χώρες, μέσω της επένδυσης της Cosco, αλλά και τη σημασία της αλληλοκατανόησης των δύο πλευρών κατά τη διάρκεια των διμερών επαφών.

Στο τέλος, μίλησε ο Δρ Γεώργιος Τζογόπουλος, ιδρυτής του chinaandgreece.com., ο οποίος εστίασε στους βασικούς άξονες της στρατηγικής συνεργασίας Ε.Ε. - Κίνας, θεωρώντας πως η βελτίωση των σινοελληνικών σχέσεων εντάσσεται στο πλαίσιο, ευνοώντας τόσο την Αθήνα, όσο και το Πεκίνο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, κ. Ε. Νταϊφά, ο Δήμαρχος Περάματος, κ. Γ. Λαγουδάκης, διπλωμάτες, ξένοι καθηγητές πανεπιστημίων, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, ενώ την παρακολούθησαν 30 Κινέζοι πανεπιστημιακοί φοιτητές από κινεζικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, με αφορμή τη διοργάνωση του «Summer School» από το CIFE.

  • ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΚΙΔΗΣ
  • ·
  • ΛΙΜΑΝΙ ΠΕΙΡΑΙΑ
  • ·
  • ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΙΟΥ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γιάννης Αντετoκούνμπο: «Πίσω εκεί που ξεκίνησαν όλα» (pics & vids)

All Content

Το κανάλι των Μαϊάμι Χιτ στο YouTube διέρρευσε κατά λάθος την... παρουσίαση του ΛεΜπρόν!

All Content - BusinessNews.gr

Μέλισσα Κίκιζας: Οι εξαγωγές ξεπερνούν το 40% των πωλήσεων – Άνοδος 15,7% στα προ φόρων κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΤΕΡΝΑ: Νέα σύμβαση 380 εκατ. ευρώ για σιδηροδρομικό έργο στη Ρουμανία

All Content - BusinessNews.gr

ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους

All Content

Η BAAS Digital επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Galenica Α.Ε.

All Content

TMRW: Καμπάνια για τα Serkova RTD’S

FleetNews

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

FleetNews

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

FleetNews

Σε παγκόσμια στρατηγική ανάπτυξη η Geely

All Content

Ολυμπιακός: Απόψε στην Αθήνα ο Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ

All Content

«Πολλές ομάδες του NBA έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χεζόνια»

All Content - BusinessNews.gr

Η EOS Capital Partners και το Latsco Family Office αποκτούν το 30% της Nova ICT

All Content - BusinessNews.gr

Η παγκόσμια καταναλωτική δαπάνη μέσω Agentic AI θα εκτιναχθεί στα 3,35 τρισ. δολάρια έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

ΚΟΡΕ: Αύξηση 12,4% στον όγκο πωλήσεων ελαιόλαδου- Στα 90,4 εκατ. ευρώ ο τζίρος

FleetNews

Audi Q3: Με περισσότερο εξοπλισμό το ΜΥ2027

FleetNews

Toyota, BMW, Bosch και Repsol σε δοκιμές 100% ανανεώσιμης βενζίνης

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

CSRΝews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

CSRΝews.gr

Ο ΔΕΣΦΑ παρέδωσε μια νέα παιδική χαρά στον Δήμο Μεγαρέων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ξυδάκης: Η συζήτηση για θανατική ποινή στην Τουρκία μπορεί να είναι εσωτερικής κατανάλωσης
Ξυδάκης: Η συζήτηση για θανατική ποινή στην Τουρκία μπορεί να είναι εσωτερικής κατανάλωσης 19/07/2016 - 03:00
Στην υπηρεσία ασύλου οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί 19/07/2016 - 03:00
Στην υπηρεσία ασύλου οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Snappi: Νέο κλιμακωτό επιτόκιο έως 2,25% στους αποταμιευτικούς λογαριασμούς
    22/07/2026 - 10:25 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Νεκρός από άγριο ξυλοδαρμό ο γνωστός ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου
    22/07/2026 - 10:11 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Έφυγε» η σπουδαία τραγουδίστρια Μαίρη Λίντα
    22/07/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κ. Κυρανάκης: Έχουμε τη μεγαλύτερη μείωση χρέους στην Ευρωζώνη - Άδικα κατηγορούμενοι οι 4 του ΟΠΕΚΕΠΕ
    22/07/2026 - 10:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΒΕΠ: Υπόμνημα στον πρωθυπουργό με προτάσεις ενόψει ΔΕΘ
    22/07/2026 - 09:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΘΕΟΝΗ Α.Ε.: Αύξηση κύκλου εργασιών 19,3% στα 38,19 εκατ. ευρώ
    22/07/2026 - 09:46 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Κωνσταντίνος Μασσέλος νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ)
    22/07/2026 - 09:44 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Κ. Πιερρακάκης: «Νέα εποχή για το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο»
    22/07/2026 - 09:35 ΕΛΛΑΔΑ
  • Στ. Σακαρέτσιος - Η Ελλάδα στον ΟΗΕ για την οδική ασφάλεια: Μείωση 22% στους θανάτους από τροχαία το 2025
    22/07/2026 - 09:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βουλή: Στην Ολομέλεια η Κύρωση Σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας
    22/07/2026 - 09:10 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΕΠΑ 2026-2030: Στα 23 δισ. ευρώ το νέο Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης από εθνικούς πόρους
    21/07/2026 - 12:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Ατρόμητος FC ενισχύει τις AI δεξιότητες των στελεχών του μέσω της Knowcrunch
    21/07/2026 - 16:21 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.496,99 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 1,92%
    21/07/2026 - 15:43 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Φ. Καραβίας: Πάνω από 500 εκατ. ευρώ για την παιδεία από τις τέσσερις συστημικές τράπεζες για τα πανεπιστήμια
    21/07/2026 - 12:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΤτΕ: Στάσιμη η ζήτηση για δάνεια από επιχειρήσεις και νοικοκυριά το β' τρίμηνο
    21/07/2026 - 15:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα στο εξώφυλλο του NBA 2K27

22/07/2026 - 06:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Πολλές ομάδες του NBA έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Χεζόνια»

22/07/2026 - 06:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Βirthday Celebration – Royal Beach Vouliagmeni”

21/07/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΛΠ: Διπλή διάκριση στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2026»

21/07/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Lidl League: Τα κορίτσια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού

21/07/2026 - 14:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Νέα ghd sculpt

21/07/2026 - 10:02
FleetNews
fleetnews.gr

Ιαπωνική «συσπείρωση» κατασκευαστών ζητά η Τoyota

21/07/2026 - 06:44
FleetNews
fleetnews.gr

Το Hyundai INSTER αποκτά νέα, πιο πλούσια έκδοση

20/07/2026 - 05:09
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo