Τετάρτη, 29 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
29/04/2026 · 08:55

Πιερρακάκης: «Η Ελλάδα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ψηφιακό κράτος, λέγοντας ότι η πανδημία «δεν ήταν μόνο μία κρίση υγείας, ήταν μία κρίση διοικητικής επάρκειας» και πως μέσα σε αυτήν «η Ελλάδα έκανε άλμα που θα απαιτούσε χρόνια υπό άλλες συνθήκες»

Την ανάγκη συνέχισης των μεταρρυθμίσεων, της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας αλλά και της ενίσχυσης της Θεσσαλίας, ανέδειξε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup Κυριάκος Πιερρακάκης κατά την ομιλία του στο 4ο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Περιφερειακής Ανάπτυξης στη Λάρισα, που διοργανώνει η εφημερίδα «Ελευθερία» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Κεντρικό σημείο της ομιλίας του ήταν η ανάγκη η πολιτική «να κρίνεται από τα αποτελέσματα και όχι από τις προθέσεις».

«Στην εποχή μας οι λέξεις περισσεύουν. Οι πράξεις είναι αυτές, οι οποίες δοκιμάζονται τελικά από εμάς τους πολιτικούς», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι κοινωνίες ζητούν αποτελέσματα». Όπως είπε, «η πολιτική είναι η ικανότητα να μετατρέπει τη γνώση σε δράση, τη δουλειά σε αποτέλεσμα, την πρόθεση σε πράξη».

Αναφερόμενος στην περίοδο από το 2019 και μετά, υποστήριξε ότι η Ελλάδα βρισκόταν τότε «στην κόψη του ξυραφιού», με «τις πληγές της κρίσης ακόμη ανοιχτές στην οικονομία, στους θεσμούς, μα πάνω απ' όλα στην αυτοπεποίθηση της κοινωνίας». Σημείωσε ότι ακολούθησαν νέες δοκιμασίες, όπως η πανδημία, ο πόλεμος στην Ευρώπη, οι ενεργειακές αναταράξεις και οι πληθωριστικές πιέσεις, ωστόσο, όπως είπε, «δεν επιτρέψαμε στο απρόβλεπτο να μας αιφνιδιάσει».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο ψηφιακό κράτος, λέγοντας ότι η πανδημία «δεν ήταν μόνο μία κρίση υγείας, ήταν μία κρίση διοικητικής επάρκειας» και πως μέσα σε αυτήν «η Ελλάδα έκανε άλμα που θα απαιτούσε χρόνια υπό άλλες συνθήκες». Όπως σημείωσε, «η σχέση κράτους - πολίτη άλλαξε» και σήμερα η κριτική που ασκείται αφορά «όλα όσα ακόμη δεν βρίσκονται εκεί και πρέπει να βρεθούν με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα».

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στο διεθνές περιβάλλον, τονίζοντας ότι «ο κόσμος στον οποίο βρισκόμαστε σήμερα δεν μοιάζει με εκείνον που γνωρίζαμε πριν από δέκα ή ακόμη και πριν από πέντε χρόνια». Όπως είπε, «οι ισορροπίες μεταβάλλονται, οι συμμαχίες επαναπροσδιορίζονται, ο ανταγωνισμός εντείνεται» και πλέον η τεχνητή νοημοσύνη, οι αλυσίδες αξίας, η πράσινη μετάβαση και οι νέες μορφές βιομηχανίας αποτελούν «τους νέους όρους ισχύος».

Στο σημείο αυτό, διατύπωσε τη θέση ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να μένει αδρανής. «Ή θα είμαστε παράγοντες των εξελίξεων ή θα είμαστε αποδέκτες τους. Το μέλλον ή το σχεδιάζεις ή το υφίστασαι», είπε, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει επιλέξει «να είναι παρούσα, αξιόπιστη και να συμμετέχει στις μεγάλες αποφάσεις ως ισότιμος συνομιλητής».

Αναφερόμενος στην οικονομία, τόνισε ότι το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η αλλαγή του παραγωγικού προτύπου. «Για δεκαετίες η ελληνική ανάπτυξη στηρίχθηκε κυρίως στην κατανάλωση», είπε, σημειώνοντας ότι «το επόμενο βήμα είναι η δυναμική έμφαση στην παραγωγή, στη δημιουργία και στην εξωστρέφεια». Όπως υπογράμμισε, «η Ελλάδα δεν είναι προορισμένη να καταναλώνει όσα παράγουν κυρίως οι εμπορικοί μας εταίροι», αλλά μπορεί «να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά».

Παρουσιάζοντας οικονομικά στοιχεία, ανέφερε ότι οι επενδύσεις ως ποσοστό του ΑΕΠ ήταν 11% το 2019 και σήμερα βρίσκονται στο 17%, ενώ ο ευρωπαϊκός μέσος όρος είναι 21%. Για τις εξαγωγές είπε ότι από το 20% του ΑΕΠ το 2010 έχουν φτάσει στο 42%, με τον ευρωπαϊκό μέσο όρο στο 51%, υπογραμμίζοντας ότι «έχουμε δρόμο μπροστά μας για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Στο κοινωνικό σκέλος της οικονομικής πολιτικής, ο κ. Πιερρακάκης τόνισε ότι «η οικονομία είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίζεται κάθε κοινωνική πολιτική» και πως σήμερα «αυτό το θεμέλιο είναι πιο ισχυρό». Αναφέρθηκε στην αύξηση του κατώτατου μισθού, στη στήριξη των συνταξιούχων, στη μείωση ασφαλιστικών εισφορών, στον περιορισμό των τεκμηρίων και στη μείωση του ΕΝΦΙΑ σε μικρούς οικισμούς, επισημαίνοντας ότι η φορολογική μεταρρύθμιση έχει και δημογραφικό χαρακτήρα.

«Το πώς φορολογείσαι θα αλλάζει ανάλογα με το πόσα παιδιά έχεις, ανάλογα με το πόσο νέος είσαι και ανάλογα με το πού μένεις», ανέφερε, εξηγώντας ότι στόχος είναι η στήριξη των οικογενειών, των νέων και της ακριτικής Ελλάδας. Χαρακτήρισε τη μεταρρύθμιση «τη μεγαλύτερη μείωση της άμεσης φορολογίας σε μία κίνηση» και «τη μεγαλύτερη παρέμβαση στη φορολογία φυσικών προσώπων».

Ο υπουργός έκανε αναφορά και στο ιδιωτικό χρέος, σημειώνοντας ότι υπάρχουν πολίτες και επαγγελματίες που «δεν αρνούνται τις υποχρεώσεις τους, θέλουν να ρυθμίσουν, θέλουν να είναι συνεπείς, θέλουν να ξαναμπούν στην κανονική οικονομική ζωή». Όπως είπε, χρειάζονται «ένα κράτος που τους δίνει το χέρι και που δεν τους κουνάει το δάχτυλο». Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στη διεύρυνση του εξωδικαστικού μηχανισμού, στη νέα ρύθμιση έως 72 δόσεων και στη δυνατότητα άρσης κατάσχεσης τραπεζικού λογαριασμού υπό προϋποθέσεις.

Για τη στήριξη των συνταξιούχων, σημείωσε ότι η ετήσια ενίσχυση αυξάνεται στα 300 ευρώ καθαρά και καλύπτει περίπου το 85% των συνταξιούχων άνω των 65 ετών. Για τη στέγη, ανέφερε ότι με την επιστροφή ενός ενοικίου καλύπτεται πλέον το 86% των ενοικιαστών, περίπου ένα εκατομμύριο πολίτες. Για τις οικογένειες με παιδιά, έκανε λόγο για ενίσχυση 150 ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο, χωρίς αίτηση, με εισοδηματικά κριτήρια που καλύπτουν περίπου το 80% των οικογενειών.

Αναφερόμενος ειδικά στον πρωτογενή τομέα, τόνισε ότι η κυβέρνηση επεκτείνει την επιδότηση στο diesel για τον Μάιο και συνεχίζει τη στήριξη στα λιπάσματα μέχρι τον Αύγουστο. «Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα δεν αφορά μόνο τους παραγωγούς, αφορά την τροφική αλυσίδα, τις τιμές, την περιφέρεια, την αντοχή της πραγματικής οικονομίας», σημείωσε.

Ο κ. Πιερρακάκης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δυσκολίες της διεθνούς συγκυρίας, λέγοντας ότι «δεν θα κρύψουμε τις δυσκολίες». Ανέφερε ότι η πρόβλεψη για την ανάπτυξη του 2026 αναθεωρείται από το 2,4% στο 2%, λόγω των διεθνών εξελίξεων, των ενεργειακών πιέσεων και των επιπτώσεων στις εφοδιαστικές αλυσίδες. Ωστόσο, υποστήριξε ότι «η ελληνική οικονομία παραμένει σε τροχιά δυναμικής» και ότι «η Ελλάδα δεν χάνει τον βηματισμό της, προσαρμόζεται, στηρίζει, επενδύει, προχωρά».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη συζήτηση γύρω από τη λέξη «Ιθάκη», σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή ακούμε πολλά τελευταία στο πολιτικό λεξιλόγιο γύρω από τη λέξη Ιθάκη, εγώ θα πω ότι το νόημα για την Ελλάδα δεν είναι μόνο να βρει την Ιθάκη, είναι να τη φτάσει χωρίς να ξαναζήσει Οδύσσεια». Με τη φράση αυτή συνέδεσε τη συνέχιση της σημερινής πολιτικής κατεύθυνσης με την ανάγκη σταθερότητας, αποφυγής νέων κύκλων αβεβαιότητας και διατήρησης των όσων, όπως είπε, έχουν επιτευχθεί τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια, εστίασε στη Θεσσαλία, ανακοινώνοντας ότι θα υπάρξει «συγκεκριμένο και σφιχτό χρονοδιάγραμμα» για τη μετεγκατάσταση του τελωνείου από την πόλη της Λάρισας, ένα διαχρονικό αίτημα της περιοχής. Όπως ανέφερε, βρίσκεται ήδη σε επαφή με τον διοικητή της ΑΑΔΕ, ώστε στελέχη της Αρχής να πραγματοποιήσουν αυτοψία την επόμενη εβδομάδα.

Παρουσιάζοντας στοιχεία για την περιφερειακή οικονομία, ανέφερε ότι από το 2019 έως το 2025 η Θεσσαλία κατέγραψε σαφή βελτίωση. Όπως είπε, ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο αυξήθηκε κατά 28%, στον τουρισμό καταγράφηκε άνοδος 55% στα καταλύματα και 65% στην εστίαση, ενώ η ανεργία μειώθηκε από 18,5% στο 6,2%, ποσοστό μικρότερο από τον εθνικό μέσο όρο.

Για τα έργα στην περιφέρεια, σημείωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη «ένα εκτεταμένο πρόγραμμα με εκατοντάδες έργα και πόρους που ξεπερνούν τα 4,5 δισ. ευρώ», κάνοντας λόγο για «συνολική επανεκκίνηση της περιφέρειας με ορίζοντα το 2030». Αναφέρθηκε στον Ε65, στη σύνδεση με την Εγνατία, στην αναβάθμιση βασικών οδικών αξόνων, στην ολοκλήρωση της περιφερειακής Βόλου και στην αναβάθμιση της σιδηροδρομικής γραμμής μέχρι την Καλαμπάκα.

«Αυτά τα έργα δεν μειώνουν απλώς τις αποστάσεις», είπε χαρακτηριστικά, «ενώνουν την περιφέρεια με τα μεγάλα δίκτυα της χώρας και της Ευρώπης, την καθιστούν κόμβο μεταφορών και εμπορίου, ανοίγουν δρόμους για επενδύσεις».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα αρδευτικά έργα, στα φράγματα και στα σύγχρονα δίκτυα διαχείρισης νερού, τα οποία, όπως είπε, σημαίνουν «ασφάλεια στην παραγωγή, ανθεκτικότητα απέναντι στην κλιματική κρίση και έναν αγροτικό τομέα πιο ισχυρό, πιο αποδοτικό και πιο βιώσιμο». Παράλληλα, σημείωσε ότι το λιμάνι του Βόλου και το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου αποκτούν νέο ρόλο, καθιστώντας τη Θεσσαλία «πύλη, σημείο σύνδεσης με αγορές, με επενδύσεις και με νέες δυνατότητες».

Κλείνοντας, ο υπουργός υπογράμμισε ότι «η Θεσσαλία δεν αναζητά ευκαιρίες, είναι ένας τόπος που τις δημιουργεί». Όπως είπε, βρίσκεται «μπροστά σε μία νέα ιστορική φάση, όπου η ανθεκτικότητα μετατρέπεται σε προοπτική και η προσπάθεια σε αποτέλεσμα». Καταλήγοντας, σημείωσε ότι «δεν είναι απλώς η Θεσσαλία ένας τόπος με ιστορία, είναι ένας τόπος με μέλλον», υπογραμμίζοντας ότι η πορεία της περιοχής αποτελεί «απόδειξη ότι μπορούμε να μετατρέπουμε τις δυσκολίες σε δύναμη και την προσπάθεια σε αποτέλεσμα».

  • ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΙΕΡΡΑΚΑΚΗΣ
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η αντίδραση του Ναν στη... magic moment με τον Μπάντιο (pic)

All Content

Πρόκριση για το Σαν Αντόνιο 114-95 το Πόρτλαντ με Φοξ - Γουεμπανιάμα (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Επένδυση 21,9 εκατ. ευρώ από την Arzybake του Μιχάλη Αραμπατζή

All Content - BusinessNews.gr

Coffee Island: Απαντά στις προκλήσεις με νέες προτάσεις και concepts

All Content - BusinessNews.gr

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

All Content

Τηλεόραση: Με νέο «χάρτη» από την επόμενη σεζόν

All Content

Η Coca-Cola στην Ελλάδα λανσάρει νέα τηλεοπτική καμπάνια

FleetNews

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

FleetNews

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 7: «Neue Klasse» πολυτέλεια

All Content

Κυρίαρχος Εμπίντ στο break των Σίξερς 113-97 τους Σέλτικς (vids)

All Content

Πήραν το προβάδισμα οι Νικς 126-97 τους Χοκς με 39π. Μπράνσον (vids)

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία

All Content - BusinessNews.gr

Το δάνειο της Vivartia, το boost της Unilever και η επένδυση των 34 εκατ. από την Κοτρώνης

All Content - BusinessNews.gr

Βιολάντα: Φήμες εξαγοράς εν μέσω δικαστικών εξελίξεων - Διαψεύδει η επιχείρηση

FleetNews

Volkswagen: Νέο full hybrid σύστημα για Golf και T-Roc

FleetNews

Επενδυτικό «reset» για την Stellantis – Έμφαση σε 4 μάρκες

CSRΝews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

CSRΝews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

CSRΝews.gr

Μίλτος Τεντόγλου και Ζαγόρι ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρχεται το Εθνικό Μητρώο Παροχών και Ενισχύσεων - Ψηφιακό «μάτι» για τα επιδόματα
Έρχεται το Εθνικό Μητρώο Παροχών και Ενισχύσεων - Ψηφιακό «μάτι» για τα επιδόματα 29/04/2026 - 08:08
Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Έως 2 Ιουνίου η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων 29/04/2026 - 09:15
Πρόγραμμα «Σπίτι μου ΙΙ»: Έως 2 Ιουνίου η υπογραφή των δανειακών συμβάσεων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Aktor: H Ελληνικά Λατομεία ολοκλήρωσε την εξαγορά του 51% της ΡΗΓΑΣ ΠΑΡΟΣ ΙΚΕ έναντι €6 εκατ.
    29/04/2026 - 10:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στρατηγική σύμπραξη ENTERSOFTONE και kariera.gr
    29/04/2026 - 10:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Mercedes-Benz: Πτώση 17% στα λειτουργικά κέρδη το α' τρίμηνο - «Βραχνάς» για τα αποτελέσματα η Κίνα
    29/04/2026 - 10:41 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση η έναρξη των συναλλαγών και το βλέμμα των επενδυτών στο πετρέλαιο
    29/04/2026 - 10:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Intertech: Στρατηγική συνεργασία με τον τεχνολογικό όμιλο Skyworth - Οι στόχοι
    29/04/2026 - 10:33 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Adidas: Αύξηση των πωλήσεων 14% στα 6,6 δισ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026
    29/04/2026 - 10:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Premia: Συμφωνία με την Πειραιώς για την αγορά 34 ακινήτων, αξίας 49 εκατ. ευρώ
    29/04/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • TotalEnergies: Άνοδος 29% στα κέρδη του α' τριμήνου για το 2026
    29/04/2026 - 10:26 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς τιμά την εργατική πρωτομαγιά
    29/04/2026 - 10:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη
    29/04/2026 - 10:15 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Οι Σύγχρονες Μονάδες Υγείας MEDIFIRST αναδείχθηκαν «Προϊόν της Χρονιάς 2026»
    28/04/2026 - 12:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ξεκίνησε η δίκη του Μασκ εναντίον OpenAI και Microsoft - Αποζημίωση 150 εκατ. δολαρίων, ζητά ο ιδρυτής της Tesla
    28/04/2026 - 22:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Καρέλιας: Αυξημένος 10,7% στα 1,67 δισ. ευρώ ο τζίρος για το 2025
    28/04/2026 - 18:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Η ενεργειακή κρίση αναθερμαίνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για έργα ΑΠΕ
    28/04/2026 - 14:33 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • AKTOR: Συμφωνίες για πώληση LNG και μονάδα ηλεκτροπαραγωγής στην Αλβανία
    28/04/2026 - 19:27 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΑΔΕ: Ανάθεση 3,8 εκατ. ευρώ στην Next Com

29/04/2026 - 07:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Ψηφιακό μητρώο» για τα ραδιόφωνα: Υποχρεωτική επικαιροποίηση των σταθμών μέσω gov.gr

29/04/2026 - 07:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η αντίδραση του Ναν στη... magic moment με τον Μπάντιο (pic)

29/04/2026 - 06:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Κάρφωμα Κουμίνγκα και block Γουεμπανιάμα στις καλύτερες φάσεις της βραδιάς (video)

29/04/2026 - 06:29
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Public: Δομημένη στρατηγική ηλικιακής συμπερίληψης με την πρωτοβουλία «Δίχως Ηλικία»

28/04/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης στηρίζει τον 20ο Διεθνή Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης “Μέγας Αλέξανδρος”

28/04/2026 - 13:22
FleetNews
fleetnews.gr

CHERY: Δυναμική παρουσία στην Auto China 2026

28/04/2026 - 07:27
FleetNews
fleetnews.gr

Στο +12,5% η αγορά της ΕΕ τον Μάρτιο

28/04/2026 - 07:17
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo