Δευτέρα, 12 Μαΐου 2025
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν. Παπαθανάσης: Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/10/2024 · 16:14

Ν. Παπαθανάσης: Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ

Ποσό ρεκόρ των τελευταίων 14 ετών.

Επιταχύνουμε τις μεταρρυθμίσεις, διοχετεύοντας το σύνολο των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων στη στήριξη της κοινωνίας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας για περισσότερες θέσεις εργασίας, επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, πλαισιωμένος από τους αρμόδιους επιτελείς, στη συνέντευξη Τύπου για τον τριμηνιαίο απολογισμό της υλοποίησης του συνόλου των χρηματοδοτικών και επενδυτικών εργαλείων του χαρτοφυλακίου του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, παρατέθηκαν τα επίσημα στοιχεία για την πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης, του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και οι δράσεις που υλοποιούνται μέσω του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαθανάσης, «η εξέλιξη των επίσημων μεγεθών της ελληνικής οικονομίας και η πορεία υλοποίησης του συνόλου των χρηματοδοτικών και επενδυτικών εργαλείων που εξασφάλισε η χώρα και διοχετεύονται μέχρι το τελευταίο ευρώ στη στήριξη της κοινωνίας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποδεικνύουν ότι η συνεχιζόμενη ανάπτυξη, με ρυθμούς πολύ πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν έτυχε, πέτυχε. Πιστοποιούν την προσήλωσή μας στη δημοσιονομική σταθερότητα με ταυτόχρονη ενίσχυση του φιλικού προς τις επενδύσεις περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας, με στόχο τη διπλή σύγκλιση, σε επίπεδο εισοδημάτων με την υπόλοιπη Ευρώπη, παράλληλα με την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

Το νόημα που δίνουμε στην ανάπτυξη και οι πράξεις που το συνοδεύουν, αποτυπώνονται στο νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ- ποσό ρεκόρ των τελευταίων 14 ετών. Επιταχύνουμε την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας, μετατρέπουμε τη συλλογική ευημερία σε ατομική προκοπή, για την Ελλάδα που αξίζει σε όλους τους συμπολίτες μας, ιδίως στις νέες και στους νέους».

Στη συνέντευξη Τύπου, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πλαισίωναν: Η γενική γραμματέας ΠΔΕ και ΕΠΑ Κατερίνα Οικονόμου, η γενική γραμματέας ΕΣΠΑ Βασιλική Παντελοπούλου, ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ Γιώργος Ζερβός, ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστης Καβαλάκης, ο διοικητής της ΕΥΔΑΜ Πελοπίδας Καλλίρης, ο διευθυντής της Μονάδας ΣΔΙΤ, Νίκος Σέργης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Γιώργος Ζαββός, η διευθύνουσα σύμβουλος ΕΑΤ Ισμήνη Παπακυρίλλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ Χάρης Λαμπρόπουλος και η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΑΤΕ ΑΕ Αντιγόνη Λυμπεροπούλου.

Η κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στο πεδίο των δημοσίων επενδύσεων, η ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, επέτρεψε δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις: την εξασφάλιση πρόσθετων πόρων για την εκτέλεση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΑΠΔΕ) για το 2024 ύψους 900 εκατ. ευρώ, με τον προϋπολογισμό του ΑΠΔΕ για το τρέχον έτος να ανέρχεται πλέον σε επίπεδα ρεκόρ με 13,1 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η αύξηση του προϋπολογισμού του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) κατά 1,19 δισ. ευρώ, προκειμένου να ενταχθούν και να υλοποιηθούν σημαντικά έργα υποδομών. Με την πρόσφατη ψήφιση του Ν. 5140/2024 «Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμπληρωματικές διατάξεις», μέσω του οποίου θεσπίζεται ένα νέο, σύγχρονο και αυτοτελές πλαίσιο που απαντά στο τρίπτυχο Αποτελεσματικότητα- Ταχύτητα- Διαφάνεια, επιτυγχάνεται η πλήρης και ταχεία αξιοποίηση και απορρόφηση των εθνικών και ενωσιακών πόρων προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας».

Η κ. Παντελοπούλου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Το ΕΣΠΑ 2021-2027 έχει ξεκινήσει δυναμικά και συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίησή του. Τα προγράμματά του έχουν πλήρως ενεργοποιηθεί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ομαλή κι επιτυχή πορεία υλοποίησής τους. Έχουν, ήδη, εκδοθεί προσκλήσεις ύψους άνω των 16 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 61% του συνολικού προϋπολογισμού του ΕΣΠΑ για την τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο. Οι πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί στα έργα που υλοποιούνται, τοποθετούν σήμερα τη χώρα μας στην 4η θέση απορρόφησης πανευρωπαϊκά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στόχος μας παραμένει η βέλτιστη και έγκαιρη υλοποίηση των προγραμμάτων, πάντα με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάπτυξη της οικονομίας. Τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναπτυξιακή ευκαιρία που μας προσφέρει το ΕΣΠΑ 2021-2027».

Ο κ. Ζερβός, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ξεκάθαρη βούληση του υπουργείου αποτελεί η αποτελεσματική αξιοποίηση και διαχείριση των διατιθέμενων ενωσιακών πόρων στην προσπάθεια εξεύρεσης άμεσων λύσεων σε καίρια ζητήματα της καθημερινότητας, της επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων και της ενίσχυσης της οικονομίας της χώρας, με κύριο μέλημα την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών».

Ο κ. Καβαλάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η υλοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης συνεχίζεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όπως επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχουν ήδη εκταμιευθεί άνω του 50% των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος, συνολικού ύψους 18,2 δισ. ευρώ, που χρηματοδοτούν δράσεις για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, καθώς και για την υποστήριξη της ιδιωτικής οικονομίας, με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στόχος παραμένει η πλήρης αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας».

Ο κ. Καλλίρης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η αναπροσαρμογή του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλο το εύρος της να είναι το βασικό μέσο για την επίτευξη αυτής της αναπροσαρμογής. Έως το τέλος του έτους θα έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΔΑΜ πολύ σημαντικά επενδυτικά σχέδια τα οποία θα αλλάξουν την οικονομική φυσιογνωμία των περιοχών μετάβασης και θα δημιουργήσουν νέες και καινοτόμες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, σχεδιάζονται νέες δράσεις σε νευραλγικούς τομείς, αξιοποιώντας με αποτελεσματικό τρόπο τόσο ευρωπαϊκούς όσο και εθνικούς πόρους».

Ο κ. Σέργης, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Η ανάδειξη του θεσμού των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην 2η θέση παγκοσμίως και η ολοκλήρωση των διαγωνισμών σε πλήθος έργων ΣΔΙΤ αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο εργαλείο αποτελεί ένα αξιόπιστο, διαφανές και αποδοτικό μέσο για την υλοποίηση μεγάλων και κρίσιμων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Μονάδα ΣΔΙΤ θα συνεχίσει την εντατική της προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαγωνισμών και την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων ΣΔΙΤ στην Ευρώπη».

Ο κ. Ζαββός, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η δράση της HDB, μέσω στοχευμένων χρηματοδοτικών και μη χρηματοδοτικών εργαλείων, στηρίζει την υλοποίηση της φιλόδοξης αναπτυξιακής στρατηγικής της κυβέρνησης. Κάθε νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας αποσκοπεί στη διεύρυνση της πρόσβασης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων σε δανεισμό, ενισχύοντας παράλληλα τις πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και πράσινης μετάβασης. Ταυτόχρονα, στηρίζει την κοινωνική τραπεζική και ενδυναμώνει το οικοσύστημα επιχειρηματικής καινοτομίας».

Η κ. Παπακυρίλλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το διάστημα των εννέα μηνών του 2024 ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό, με βασικό προσανατολισμό τη συνεχή στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την απρόσκοπτη πρόσβαση τους σε χρηματοδοτικές πηγές για να καλύψουν τις επενδυτικές τους ανάγκες και να ενισχύσουν τη ρευστότητα τους. Το ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ πλησιάζει ήδη τον στόχο του 1 δισ. ευρώ συνολικά σε δάνεια, με ευνοϊκούς όρους στην αγορά. Αναφορικά με τον αγροτικό τομέα, το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας έχει ήδη καλύψει το 50% του στόχου του. Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του Ταμείου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 40% των επιχειρήσεων που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, έλαβαν για πρώτη φορά τραπεζική χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων της ΕΑΤ, δείχνοντας τη δέσμευση της τράπεζας στη διεύρυνση του αριθμού χρηματοδοτούμενων ΜμΕ και τη στήριξη νέων και νεοσύστατων επιχειρήσεων».

Τέλος, ο κ. Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το επενδυτικό έργο της ΕΑΤΕ συνεχίζεται δυναμικά, καθώς υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για τη σύσταση νέων επενδυτικών σχημάτων κυρίως στους τομείς της μεταφοράς τεχνολογίας (ερευνητικών αποτελεσμάτων), αλλά και στους τομείς των Scale-Ups και των υποδομών. Έως σήμερα, η ΕΑΤΕ συμμετέχει σε 30 funds που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δράσης, τα οποία έχουν προσελκύσει σημαντικά ιδιωτικά και θεσμικά κεφάλαια, έχουν ενεργοποιήσει το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας και έχουν προσελκύσει σημαντικό δυναμικό από το εξωτερικό. Το οικοσύστημα αυτό αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς χάρη στη συλλογική και συμπεριληπτική προσπάθεια, η οποία συνεχίζεται».

  • ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ
  • ·
  • ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

MyRoomie: Η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα της στέγασης στην Ευρώπη- Η συγκατοίκηση η νέα τάση
MyRoomie: Η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα της στέγασης στην Ευρώπη- Η συγκατοίκηση η νέα τάση 24/10/2024 - 15:48
Scope Ratings: Στο 150,5% του ΑΕΠ η πτώση του χρέους, έως το τέλος 2024 - Οι θετικές προοπτικές αξιολόγησης 24/10/2024 - 17:16
Scope Ratings: Στο 150,5% του ΑΕΠ η πτώση του χρέους, έως το τέλος 2024 - Οι θετικές προοπτικές αξιολόγησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Eμπορική συμφωνία Κίνας - ΗΠΑ: Τι ανακοίνωσαν Πεκίνο και Λευκός Οίκος
    12/05/2025 - 08:49 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διευκολύνσεις και νέα κίνητρα για τους συνεπείς οφειλέτες, σχεδιάζει το οικονομικό επιτελείο
    12/05/2025 - 08:39 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 16 Μαΐου
    12/05/2025 - 08:21 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Thanos Hotel: Εμφαση στην επέκταση στην Ελλάδα - Συνεργασία με Πειραιώς, για χρηματοδότηση νέων επενδύσεεων
    12/05/2025 - 08:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης: Στις Βρυξέλλες για τις συνεδριάσεις του Eurogroup και ECOFIN
    12/05/2025 - 08:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σταθερός τζίρος, ενισχυμένη κερδοφορία για την Optimal Supply Chain
    12/05/2025 - 07:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στη Ρώμη συναντώνται Μητσοτάκης – Τζ. Μελόνι - Τι θα συζητήσουν
    12/05/2025 - 07:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΕΔΔΗΕ: Από σήμερα οι αιτήσεις των επιχειρήσεων για επιδότηση ηλεκτρικής ενέργειας
    12/05/2025 - 07:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τραγωδία στη Νέδα: Νεκρός 4χρονος που έπεσε σε χαράδρα μαζί με τον πατέρα του
    11/05/2025 - 21:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΔΜΗΕ: Διάψευση δημοσιεύματος για το έργο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
    11/05/2025 - 20:40 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Το σχέδιο για ταχύτερη απομείωση του χρέους - Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα και το 2025
    11/05/2025 - 10:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Το ελληνικό δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του
    11/05/2025 - 11:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με Fitch και Scope ολοκληρώνεται ο γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το α’ εξάμηνο του 2025
    11/05/2025 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πρωτοψάλτης: Ρεκόρ 235.000 προσλήψεων και 350.000 καταρτιζόμενων, μέσω των προγραμμάτων της ΔΥΠΑ
    11/05/2025 - 11:36 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θλίψη στον επιχειρηματικό κόσμο: Πέθανε ο ιδρυτής του ΕΕΣΥΜ, Μιχάλης Αδαμαντιάδης
    11/05/2025 - 15:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
AllStar Basket
AllStar Basket

Επίσημο: Στην Αυστραλία το 7ο Τουρνουά “Παύλος Γιαννακόπουλος” (pics)

12/05/2025 - 08:22
AllStar Basket
AllStar Basket

NBA 2025: Το πανόραμα των playoffs

12/05/2025 - 07:52
FleetNews
FleetNews

SEAT: 75η επέτειος – Μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα

12/05/2025 - 07:32
FleetNews
FleetNews

Hertz: Έλεγχοι οχημάτων με ΙΑ σε αεροδρόμια

12/05/2025 - 07:24
Advertising.gr
Advertising.gr

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Κεφαλογιάννη-Πτωχός για τη σύσταση DMMO στην Πελοπόννησο

09/05/2025 - 19:46
Advertising.gr
Advertising.gr

Το web3 Summit powered by HiveTech στις 21 & 22 Ιουνίου 2025

09/05/2025 - 19:00
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

«Το Σπίτι του, η Αγκαλιά σου»: H επιτυχημένη πρωτοβουλία για λιγότερα αδέσποτα έρχεται στη Θεσσαλονίκη

09/05/2025 - 17:18
CSRΝews.gr
CSRΝews.gr

Η Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Νοσηλευτικής τιμά την “Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτή”

09/05/2025 - 17:02
Estetica Hellas
Estetica Hellas

Λαμπερά εγκαίνια για το vegetarian & vegan εστιατόριο “Shuk”, με άρωμα Μεσογείου!

06/05/2025 - 17:49
Estetica Hellas
Estetica Hellas

«Ένα Δείπνο για τη Μητέρα» από την ΑΚΜΗ και τη L’Oreal Paris Greece με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας

06/05/2025 - 17:45
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2025 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo