Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ν. Παπαθανάσης: Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
24/10/2024 · 16:14

Ν. Παπαθανάσης: Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ

Ποσό ρεκόρ των τελευταίων 14 ετών.

Επιταχύνουμε τις μεταρρυθμίσεις, διοχετεύοντας το σύνολο των ευρωπαϊκών και εθνικών πόρων στη στήριξη της κοινωνίας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας για περισσότερες θέσεις εργασίας, επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, πλαισιωμένος από τους αρμόδιους επιτελείς, στη συνέντευξη Τύπου για τον τριμηνιαίο απολογισμό της υλοποίησης του συνόλου των χρηματοδοτικών και επενδυτικών εργαλείων του χαρτοφυλακίου του.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, παρατέθηκαν τα επίσημα στοιχεία για την πορεία του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης, του ΕΣΠΑ, του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, καθώς και οι δράσεις που υλοποιούνται μέσω του Προγράμματος της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας και της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Παπαθανάσης, «η εξέλιξη των επίσημων μεγεθών της ελληνικής οικονομίας και η πορεία υλοποίησης του συνόλου των χρηματοδοτικών και επενδυτικών εργαλείων που εξασφάλισε η χώρα και διοχετεύονται μέχρι το τελευταίο ευρώ στη στήριξη της κοινωνίας και στη βιώσιμη ανάπτυξη της οικονομίας, επιβεβαιώνουν την ορθότητα της ακολουθούμενης πολιτικής από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Αποδεικνύουν ότι η συνεχιζόμενη ανάπτυξη, με ρυθμούς πολύ πάνω από την υπόλοιπη Ευρώπη, δεν έτυχε, πέτυχε. Πιστοποιούν την προσήλωσή μας στη δημοσιονομική σταθερότητα με ταυτόχρονη ενίσχυση του φιλικού προς τις επενδύσεις περιβάλλοντος και της επιχειρηματικότητας, με στόχο τη διπλή σύγκλιση, σε επίπεδο εισοδημάτων με την υπόλοιπη Ευρώπη, παράλληλα με την ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

Το νόημα που δίνουμε στην ανάπτυξη και οι πράξεις που το συνοδεύουν, αποτυπώνονται στο νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ύψους 13,1 δισ. ευρώ- ποσό ρεκόρ των τελευταίων 14 ετών. Επιταχύνουμε την υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας, μετατρέπουμε τη συλλογική ευημερία σε ατομική προκοπή, για την Ελλάδα που αξίζει σε όλους τους συμπολίτες μας, ιδίως στις νέες και στους νέους».

Στη συνέντευξη Τύπου, τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών πλαισίωναν: Η γενική γραμματέας ΠΔΕ και ΕΠΑ Κατερίνα Οικονόμου, η γενική γραμματέας ΕΣΠΑ Βασιλική Παντελοπούλου, ο γενικός γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ και ΕΚΤ Γιώργος Ζερβός, ο διοικητής της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού Ταμείου Ανάκαμψης Ορέστης Καβαλάκης, ο διοικητής της ΕΥΔΑΜ Πελοπίδας Καλλίρης, ο διευθυντής της Μονάδας ΣΔΙΤ, Νίκος Σέργης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Γιώργος Ζαββός, η διευθύνουσα σύμβουλος ΕΑΤ Ισμήνη Παπακυρίλλου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ Χάρης Λαμπρόπουλος και η διευθύνουσα σύμβουλος της ΕΑΤΕ ΑΕ Αντιγόνη Λυμπεροπούλου.

Η κ. Οικονόμου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Στο πεδίο των δημοσίων επενδύσεων, η ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας, επέτρεψε δύο πολύ σημαντικές εξελίξεις: την εξασφάλιση πρόσθετων πόρων για την εκτέλεση του Αναπτυξιακού Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΑΠΔΕ) για το 2024 ύψους 900 εκατ. ευρώ, με τον προϋπολογισμό του ΑΠΔΕ για το τρέχον έτος να ανέρχεται πλέον σε επίπεδα ρεκόρ με 13,1 δισ. ευρώ, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η αύξηση του προϋπολογισμού του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ) κατά 1,19 δισ. ευρώ, προκειμένου να ενταχθούν και να υλοποιηθούν σημαντικά έργα υποδομών. Με την πρόσφατη ψήφιση του Ν. 5140/2024 «Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και συμπληρωματικές διατάξεις», μέσω του οποίου θεσπίζεται ένα νέο, σύγχρονο και αυτοτελές πλαίσιο που απαντά στο τρίπτυχο Αποτελεσματικότητα- Ταχύτητα- Διαφάνεια, επιτυγχάνεται η πλήρης και ταχεία αξιοποίηση και απορρόφηση των εθνικών και ενωσιακών πόρων προς όφελος της κοινωνίας και της οικονομίας».

Η κ. Παντελοπούλου, μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Το ΕΣΠΑ 2021-2027 έχει ξεκινήσει δυναμικά και συνεχίζει με σταθερά βήματα την υλοποίησή του. Τα προγράμματά του έχουν πλήρως ενεργοποιηθεί, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια ομαλή κι επιτυχή πορεία υλοποίησής τους. Έχουν, ήδη, εκδοθεί προσκλήσεις ύψους άνω των 16 δισ. ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 61% του συνολικού προϋπολογισμού του ΕΣΠΑ για την τρέχουσα Προγραμματική Περίοδο. Οι πληρωμές που έχουν πραγματοποιηθεί στα έργα που υλοποιούνται, τοποθετούν σήμερα τη χώρα μας στην 4η θέση απορρόφησης πανευρωπαϊκά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Στόχος μας παραμένει η βέλτιστη και έγκαιρη υλοποίηση των προγραμμάτων, πάντα με στόχο την προώθηση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάπτυξη της οικονομίας. Τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, οφείλουμε να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναπτυξιακή ευκαιρία που μας προσφέρει το ΕΣΠΑ 2021-2027».

Ο κ. Ζερβός, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Ξεκάθαρη βούληση του υπουργείου αποτελεί η αποτελεσματική αξιοποίηση και διαχείριση των διατιθέμενων ενωσιακών πόρων στην προσπάθεια εξεύρεσης άμεσων λύσεων σε καίρια ζητήματα της καθημερινότητας, της επίτευξης των αναπτυξιακών στόχων και της ενίσχυσης της οικονομίας της χώρας, με κύριο μέλημα την βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών».

Ο κ. Καβαλάκης, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η υλοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης συνεχίζεται σύμφωνα με τον προγραμματισμό, όπως επιβεβαιώνεται και από την πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Έχουν ήδη εκταμιευθεί άνω του 50% των διαθέσιμων πόρων του προγράμματος, συνολικού ύψους 18,2 δισ. ευρώ, που χρηματοδοτούν δράσεις για την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, καθώς και για την υποστήριξη της ιδιωτικής οικονομίας, με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Στόχος παραμένει η πλήρης αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων προς όφελος της οικονομικής ανάπτυξης και της κοινωνικής ευημερίας».

Ο κ. Καλλίρης, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Η αναπροσαρμογή του παραγωγικού μοντέλου των περιοχών μετάβασης βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη, με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας σε όλο το εύρος της να είναι το βασικό μέσο για την επίτευξη αυτής της αναπροσαρμογής. Έως το τέλος του έτους θα έχουν εγκριθεί για χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα ΔΑΜ πολύ σημαντικά επενδυτικά σχέδια τα οποία θα αλλάξουν την οικονομική φυσιογνωμία των περιοχών μετάβασης και θα δημιουργήσουν νέες και καινοτόμες θέσεις εργασίας. Παράλληλα, σχεδιάζονται νέες δράσεις σε νευραλγικούς τομείς, αξιοποιώντας με αποτελεσματικό τρόπο τόσο ευρωπαϊκούς όσο και εθνικούς πόρους».

Ο κ. Σέργης, μεταξύ άλλων, σημείωσε: «Η ανάδειξη του θεσμού των Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα στην 2η θέση παγκοσμίως και η ολοκλήρωση των διαγωνισμών σε πλήθος έργων ΣΔΙΤ αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο εργαλείο αποτελεί ένα αξιόπιστο, διαφανές και αποδοτικό μέσο για την υλοποίηση μεγάλων και κρίσιμων έργων υποδομής της χώρας μας. Η Μονάδα ΣΔΙΤ θα συνεχίσει την εντατική της προσπάθεια για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαγωνισμών και την υλοποίηση ενός από τα μεγαλύτερα προγράμματα έργων ΣΔΙΤ στην Ευρώπη».

Ο κ. Ζαββός, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Η δράση της HDB, μέσω στοχευμένων χρηματοδοτικών και μη χρηματοδοτικών εργαλείων, στηρίζει την υλοποίηση της φιλόδοξης αναπτυξιακής στρατηγικής της κυβέρνησης. Κάθε νέο πρόγραμμα της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας αποσκοπεί στη διεύρυνση της πρόσβασης μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων σε δανεισμό, ενισχύοντας παράλληλα τις πρωτοβουλίες βιώσιμης ανάπτυξης και πράσινης μετάβασης. Ταυτόχρονα, στηρίζει την κοινωνική τραπεζική και ενδυναμώνει το οικοσύστημα επιχειρηματικής καινοτομίας».

Η κ. Παπακυρίλλου, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Το διάστημα των εννέα μηνών του 2024 ήταν ιδιαίτερα παραγωγικό, με βασικό προσανατολισμό τη συνεχή στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την απρόσκοπτη πρόσβαση τους σε χρηματοδοτικές πηγές για να καλύψουν τις επενδυτικές τους ανάγκες και να ενισχύσουν τη ρευστότητα τους. Το ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ πλησιάζει ήδη τον στόχο του 1 δισ. ευρώ συνολικά σε δάνεια, με ευνοϊκούς όρους στην αγορά. Αναφορικά με τον αγροτικό τομέα, το Ταμείο Μικρών Δανείων Αγροτικής Επιχειρηματικότητας έχει ήδη καλύψει το 50% του στόχου του. Παράλληλα έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες για την ενεργοποίηση του Ταμείου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 40% των επιχειρήσεων που χρηματοδοτήθηκαν μέσω του ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ, έλαβαν για πρώτη φορά τραπεζική χρηματοδότηση μέσω προγραμμάτων της ΕΑΤ, δείχνοντας τη δέσμευση της τράπεζας στη διεύρυνση του αριθμού χρηματοδοτούμενων ΜμΕ και τη στήριξη νέων και νεοσύστατων επιχειρήσεων».

Τέλος, ο κ. Λαμπρόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Το επενδυτικό έργο της ΕΑΤΕ συνεχίζεται δυναμικά, καθώς υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για τη σύσταση νέων επενδυτικών σχημάτων κυρίως στους τομείς της μεταφοράς τεχνολογίας (ερευνητικών αποτελεσμάτων), αλλά και στους τομείς των Scale-Ups και των υποδομών. Έως σήμερα, η ΕΑΤΕ συμμετέχει σε 30 funds που καλύπτουν όλο το φάσμα της επιχειρηματικής δράσης, τα οποία έχουν προσελκύσει σημαντικά ιδιωτικά και θεσμικά κεφάλαια, έχουν ενεργοποιήσει το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της χώρας μας και έχουν προσελκύσει σημαντικό δυναμικό από το εξωτερικό. Το οικοσύστημα αυτό αναπτύσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς χάρη στη συλλογική και συμπεριληπτική προσπάθεια, η οποία συνεχίζεται».

  • ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗΣ
  • ·
  • ΝΕΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακός-Βίρτους Μπολόνια

All Content

Οι Μπακς άφησαν ελεύθερο τον Χέις-Ντέιβις!

All Content - BusinessNews.gr

BOX NOW: Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ το 2026 - Έμφαση στην επέκταση σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

All Content - BusinessNews.gr

Συμμαχία CENTRIC – TEN Brinke για επένδυση στο Ελληνικό - Τι περιλαμβάνει

All Content - BusinessNews.gr

Vodafone Ελλάδος: Περισσότερα έσοδα, κέρδη από υπηρεσίες και νέοι στρατηγικοί άξονες

All Content

VML: Νέα καμπάνια για το κρουασάν Champion της Tottis

All Content

Ogilvy: Νέα καμπάνια για τη Lacta και τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Με Σαρίφ Κούπερ η έκπληξη των Γουίζαρντς 126-117 στο Ντιτρόιτ!

All Content

Μάβερικς-Σπερς 123-135: Ο Γουεμπανιάμα νίκησε τον Φλαγκ (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΥΠΕΘΟ: Μέτρα για τον παράνομο τζόγο - Νέο αυστηρό πλαίσιο, φυλάκιση και βαριά πρόστιμα

All Content - BusinessNews.gr

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ποιοι υποβάλλουν για πρώτη φορά - Τι ισχύει για τους 18άρηδες

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

MyRoomie: Η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα της στέγασης στην Ευρώπη- Η συγκατοίκηση η νέα τάση
MyRoomie: Η Gen Z αλλάζει τα δεδομένα της στέγασης στην Ευρώπη- Η συγκατοίκηση η νέα τάση 24/10/2024 - 15:48
Scope Ratings: Στο 150,5% του ΑΕΠ η πτώση του χρέους, έως το τέλος 2024 - Οι θετικές προοπτικές αξιολόγησης 24/10/2024 - 17:16
Scope Ratings: Στο 150,5% του ΑΕΠ η πτώση του χρέους, έως το τέλος 2024 - Οι θετικές προοπτικές αξιολόγησης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Στουρνάρας: Η ΕΚΤ παρακολουθεί το ράλι του ευρώ - Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας
    06/02/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ελ.Ράπτη: Από τον Μάρτιο οι «Νταντάδες της Γειτονιάς» σε όλη τη χώρα – Καμπάνια για το «χάπι βιασμού»
    06/02/2026 - 11:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Εξάρχου: Εγγύηση για την ενεργειακή ασφάλεια η αναβάθμιση του Κάθετου Διαδρόμου
    06/02/2026 - 11:16 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Austriacard: Ολοκλήρωσε έργο υψηλής σπουδαιότητας στην Αφρική
    06/02/2026 - 11:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.352,82 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,58%
    06/02/2026 - 11:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,12%, στα 1,1791 δολάρια
    06/02/2026 - 11:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • DOTSOFT: Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Δήμου Παξών με σύγχρονες ψηφιακές υπηρεσίες
    06/02/2026 - 10:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τραμπ: «Ξεπαγώνει» πόρους $16 δισ. για έργα στη Νέα Υόρκη, αν δοθεί το όνομά του σε αεροδρόμιο και σταθμό τρένου
    06/02/2026 - 10:57 ΚΟΣΜΟΣ
  • Β. Κικίλιας για ναυάγιο Χίου: «Δεν προδικάζω τη δικαστική και διοικητική έρευνα με την παρουσία μου»
    06/02/2026 - 10:52 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με μικρή πτώση η έναρξη των συναλλαγών
    06/02/2026 - 10:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Δεσμεύτηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παναγόπουλου της ΓΣΕΕ με εντολή Βουρλιώτη
    05/02/2026 - 11:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ισίδωρος Κούβελος: «Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά»
    05/02/2026 - 17:03 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Κόκκινα δάνεια: Δικαίωσε τους δανειολήπτες του Νόμου Κατσέλη ο Άρειος Πάγος
    05/02/2026 - 12:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AKTOR: Nέα οργανωτική δομή - Εξάρχου: Φέρνουμε ένα σύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο
    05/02/2026 - 19:07 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τουρκία και Chevron υπέγραψαν συμφωνία για έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου
    05/02/2026 - 16:59 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

National League 1 - 3ος Όμιλος: Πρόγραμμα-αποτελέσματα 2025/26

06/02/2026 - 09:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Και Κούπερ... και Φλαγκ στο Top-10 (video)

06/02/2026 - 09:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CSR HELLAS: Νέα σύνθεση του ΔΣ με έμφαση στη βιώσιμη επιχειρηματικότητα

06/02/2026 - 08:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

CrediaBank: Συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή

05/02/2026 - 15:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το 60ο Super Bowl ζωντανά στην COSMOTE TV

05/02/2026 - 14:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Φεβρουάριος με πρεμιέρες και αποκλειστικό περιεχόμενο στο Vodafone TV

05/02/2026 - 13:44
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

MG: Ισχυρή πορεία στην ελληνική αγορά – Αύξηση 43% στο μερίδιο αγοράς της το 2025

05/02/2026 - 06:14
FleetNews
fleetnews.gr

Το Jeep Avenger 4xe τώρα από 29.990€

05/02/2026 - 06:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo