Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Π. Μαρινάκης: Από 40% το 2019 έχουν μειωθεί σε 7,5% τα κόκκινα δάνεια όλων των τραπεζών
newsroom newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
07/10/2024 · 13:40

Π. Μαρινάκης: Από 40% το 2019 έχουν μειωθεί σε 7,5% τα κόκκινα δάνεια όλων των τραπεζών

Ο οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, καταγράφει αύξηση στους δείκτες κόκκινων δανείων σε Ολλανδία, Γερμανία, Φινλανδία και Γαλλία.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

«Τίθεται προς συζήτηση και ψήφιση, αύριο Τρίτη, στην ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας των δήμων και των περιφερειών της χώρας, την αναβάθμιση των χερσαίων συνοριακών σταθμών βάζοντας για πρώτη φορά ρητούς κανόνες για την οργάνωση, τη λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό τους αλλά και θέματα που διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών», επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και ανέφερε τα βασικά σημεία όσων περιλαμβάνονται στις διατάξεις του νομοσχεδίου.

Τόνισε τον τριπλασιασμό των προστίμων για την αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων και την αυστηροποίηση κυρώσεων προκειμένου να απελευθερωθεί δημόσιος χώρος και οι πεζοί να διέρχονται ανεμπόδιστοι. Υπογράμμισε ότι εμπεριέχονται και αυστηρότερες διατάξεις στην περίπτωση που η αυθαίρετη χρήση αφορά ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως οι οδεύσεις τυφλών με μέτρα που μπορούν να φθάσουν μέχρι και την αφαίρεση άδειας λειτουργίας του καταστήματος.

Επίσης «τη διευκόλυνση της υλοποίησης έργων μείζονος σημασίας των Περιφερειών, με ταχείες διαδικασίες για την αμεσότερη ολοκλήρωση κρίσιμων παρεμβάσεων, ειδικά αυτών που αφορούν στην αποκατάσταση καταστροφών ή στην εξυπηρέτηση αναγκών υπερτοπικού χαρακτήρα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συμπλήρωση ενός έτους «από την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ που οδήγησε στο θάνατο εκατοντάδες αθώους πολίτες. Όπως ανέφερε και ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του ‘Έναν χρόνο μετά τα φρικτά τρομοκρατικά χτυπήματα της 7ης Οκτωβρίου, δεν ξεχνάμε. Ο λαός του Ισραήλ έχει το δικαίωμα να ζει με ασφάλεια. Επαναλαμβάνουμε, την έκκλησή μας για άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων'. Η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ ανέλαβε πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες στη διεθνή πολιτική σκηνή, ασκώντας ενεργητική εξωτερική πολιτική και τηρώντας συνεπή στάση. Κάτι που αναγνωρίζεται εμπράκτως και από το γεγονός ότι η Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο προσκλήθηκε και ήταν παρούσα σε όλες τις Διεθνείς Διασκέψεις με θέμα το Μεσανατολικό και την κατάσταση στη Γάζα».

Η μείωση των κόκκινων δανείων στις συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα την οποία διαπιστώνει ο οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ήταν το επόμενο θέμα της ενημέρωσης. «Συγκεκριμένα, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαμορφώνονται στο 3,4% στην Ελλάδα, έχοντας σημειώσει μείωση κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες τον τελευταίο χρόνο και πολύ μεγαλύτερη μείωση σε σχέση με τα υψηλά επίπεδα της κρίσης. Ο οίκος αξιολόγησης καταγράφει αύξηση στους δείκτες κόκκινων δανείων σε Ολλανδία, Γερμανία, Φινλανδία και Γαλλία.

Η χώρα μας παραμένει, ακόμα στις χώρες με υψηλό ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων, ωστόσο είναι θετικό ότι κάθε μήνα διαπιστώνεται μείωση του αριθμού αυτού, εξ' αιτίας των νομοθετικών πρωτοβουλιών της κυβέρνησης», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Θεσπίσαμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας και συμπεριφοράς των funds/servicers (κώδικας δεοντολογίας) που παράγει ήδη θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες με πρόστιμα που φτάνουν ακόμα και το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ σε περιπτώσεις υποτροπής μπορεί να οδηγηθούν σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδας. Βελτιώσαμε τον εξωδικαστικό μηχανισμό και καταστήσαμε υποχρεωτική την αποδοχή της πρότασής του από τους πιστωτές όταν μιλάμε για ευάλωτους κάτι που οδήγησε σε ιστορικό υψηλό με 7,5 δις ευρώ ρυθμισμένα χρέη».

Τόνισε ότι «τα κόκκινα δάνεια όλων των τραπεζών (συστημικών και μη) με τη συμβολή του προγράμματος «Ηρακλής» μειώθηκαν από 40% τον Ιούλιο 2019 σε 7,5% τον Μάρτιο 2024. Συνολικά σε τράπεζες και services περιορίστηκαν από 92 δισ. ευρώ το 2020- 2021 σε 69 δισ. ευρώ το 2023».

Ολοκληρώνοντας ανέφερε ότι την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ντουμπρόβνικ, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ουκρανίας-Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

Αναλυτικά κατά την εισαγωγική τοποθέτησή του στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε:

«Τίθεται προς συζήτηση και ψήφιση αύριο Τρίτη στην Ολομέλεια της Βουλής το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών με το οποίο ρυθμίζονται ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση της λειτουργίας των Δήμων και των Περιφερειών της χώρας, την αναβάθμιση των χερσαίων συνοριακών σταθμών, βάζοντας για πρώτη φορά ρητούς κανόνες για την οργάνωση, τη λειτουργία και τον εκσυγχρονισμό τους, αλλά και θέματα που διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητα των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, οι διατάξεις του νομοσχεδίου περιλαμβάνουν:

- Την δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς τους Δήμους και τα νομικά τους πρόσωπα με αποπληρωμή έως 60 δόσεις και ειδική μέριμνα για τους ευάλωτους οφειλέτες, για τους οποίους θεσπίζεται επιπλέον απαλλαγή από τις προσαυξήσεις έως και 95%. Επίσης παγίως θεσπίζεται η δυνατότητα προσφυγής στον εξωδικαστικό συμβιβασμό για οφειλές σε δήμους που υπερβαίνουν τις 10.000Euro.

- Τον τριπλασιασμό των προστίμων για την αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων και την αυστηροποίηση κυρώσεων, προκειμένου να απελευθερωθεί δημόσιος χώρος και οι πεζοί να διέρχονται ανεμπόδιστα. Στην συγκεκριμένη διάταξη εμπεριέχονται αυστηρότερες ρυθμίσεις σε περίπτωση που η αυθαίρετη χρήση αφορά ιδιαίτερες περιπτώσεις, όπως οι οδεύσεις τυφλών με μέτρα που μπορούν να φτάσουν μέχρι και την αφαίρεση άδειας λειτουργίας του καταστήματος.

- Τη διευκόλυνση της υλοποίησης έργων μείζονος σημασίας των Περιφερειών, με ταχείες διαδικασίες για την αμεσότερη ολοκλήρωση κρίσιμων παρεμβάσεων, ειδικά αυτών που αφορούν στην αποκατάσταση καταστροφών ή στην εξυπηρέτηση αναγκών υπερτοπικού χαρακτήρα.

Επιπλέον, μετά από συνεργασία του Υπουργείου Εσωτερικών με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, σχεδόν 200 εκατομμύρια ευρώ θα διατεθούν εντός του 2024 στους Δήμους και στις Περιφέρειες της χώρας για λειτουργικές δαπάνες και εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων, καλύπτοντας ένα σημαντικό τμήμα των αυξημένων απαιτήσεων. Από το 2025, δε, η χρηματοδότησή τους αυξάνεται κατά 53 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την τρομοκρατική επίθεση στο Ισραήλ που οδήγησε στο θάνατο εκατοντάδες αθώους πολίτες. Όπως ανέφερε και ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του «Έναν χρόνο μετά τα φρικτά τρομοκρατικά χτυπήματα της 7ης Οκτωβρίου, δεν ξεχνάμε. Ο λαός του Ισραήλ έχει το δικαίωμα να ζει με ασφάλεια. Επαναλαμβάνουμε, την έκκλησή μας για άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων».

Η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή καταδίκασε το τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ ανέλαβε πολυεπίπεδες πρωτοβουλίες στη διεθνή πολιτική σκηνή, ασκώντας ενεργητική εξωτερική πολιτική και τηρώντας συνεπή στάση. Κάτι που αναγνωρίζεται εμπράκτως και από το γεγονός ότι η Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο προσκλήθηκε και ήταν παρούσα σε όλες τις Διεθνείς Διασκέψεις με θέμα το Μεσανατολικό και την κατάσταση στη Γάζα.

Τον ίδιο εποικοδομητικό ρόλο θα διαδραματίσουμε και κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας μας ως εκλεγμένου μέλους του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Μείωση των κόκκινων δανείων στις συστημικές τράπεζες στην Ελλάδα διαπιστώνει ο οίκος αξιολόγησης Scope Ratings. Συγκεκριμένα, τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια διαμορφώνονται στο 3,4% στην Ελλάδα, έχοντας σημειώσει μείωση κατά 1,2 ποσοστιαίες μονάδες τον τελευταίο χρόνο και πολύ μεγαλύτερη μείωση σε σχέση με τα υψηλά επίπεδα της κρίσης.

Ο οίκος αξιολόγησης καταγράφει αύξηση στους δείκτες κόκκινων δανείων σε Ολλανδία, Γερμανία, Φινλανδία και Γαλλία.

Η χώρα μας παραμένει, ακόμα στις χώρες με υψηλό ποσοστό μη εξυπηρετούμενων δανείων, ωστόσο είναι θετικό ότι κάθε μήνα διαπιστώνεται μείωση του αριθμού αυτού, εξ' αιτίας των νομοθετικών πρωτοβουλιών της Κυβέρνησης. Θεσπίσαμε αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας και συμπεριφοράς των funds/servicers (κώδικας δεοντολογίας) που παράγει ήδη θετικά αποτελέσματα για τους πολίτες με πρόστιμα που φτάνουν ακόμα και το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ σε περιπτώσεις υποτροπής μπορεί να οδηγηθούν σε ανάκληση της άδειας λειτουργίας από την Τράπεζα της Ελλάδας.

Βελτιώσαμε τον εξωδικαστικό μηχανισμό και καταστήσαμε υποχρεωτική την αποδοχή της πρότασής του από τους πιστωτές όταν μιλάμε για ευάλωτους κάτι που οδήγησε σε ιστορικό υψηλό με 7,5 δις ευρώ ρυθμισμένα χρέη.

Τα «κόκκινα» δάνεια όλων των τραπεζών (συστημικών και μη) με τη συμβολή του προγράμματος «Ηρακλής» μειώθηκαν από 40% τον Ιούλιο 2019 σε 7,5% τον Μάρτιο 2024. Συνολικά σε τράπεζες και services περιορίστηκαν από 92 δισ. ευρώ το 2020- 2021 σε 69 δισ. ευρώ το 2023.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ντουμπρόβνικ, όπου θα συμμετάσχει στη Σύνοδο Κορυφής Ουκρανίας-Νοτιοανατολικής Ευρώπης».

  • ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
  • ·
  • ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
  • ·
  • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Πού θα δείτε τον δεύτερο τελικό Παναθηναϊκός AKTOR-Ολυμπιακός

All Content

Γιαννακόπουλος: "Μετά θα μάθετε σε ποιον έκανα πρόταση"

All Content - BusinessNews.gr

Dakos Food Industries: Δάκος και Ήλιος ενώνουν δυνάμεις - Rebranding, επενδύσεις και εξαγωγική ανάπτυξη

All Content - BusinessNews.gr

Επίσημα στην Ελλάδα η Uber Eats - Ιδρύθηκε η θυγατρική

All Content - BusinessNews.gr

Profile: Στροφή στην αμυντική τεχνολογία, διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές

All Content

Δημήτρης Χατζηδάκης, CEO της Phaistos: Θεσμική και πολιτική επικοινωνία σε φάση μετάβασης

All Content

ΑΛΦΑ: Nέα καμπάνια από Ogilvy και Soho Square

FleetNews

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

FleetNews

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

FleetNews

Νέες λύσεις της LG με την Google για IVI και SDV τεχνολογίες

All Content

Παίρνει τον Νέναντ Ντιμιτρίεβιτς ο Άρης

All Content

"Για Σιλντς και Μπιρτς ο ΠΑΟΚ" γράφουν οι Ισπανοί

All Content - BusinessNews.gr

Bally’s Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της evoke έναντι 243 εκατ. λιρών

All Content - BusinessNews.gr

Καλοκαίρι ελέγχων: Η ΑΑΔΕ επιστρατεύει αλγόριθμους για τον εντοπισμό φοροφυγάδων - Στο στόχαστρο 4.000 επιχειρήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Στάσσης: Η ΔΕΗ μετασχηματίζεται από εταιρεία ενέργειας σε εταιρεία τεχνολογίας

FleetNews

Geely: Εδραίωση στην Ευρώπη με παρουσία σε πάνω από 20 χώρες

FleetNews

Στην Ελλάδα το ανανεωμένο Opel Astra – Δείτε τις τιμές του

CSRΝews.gr

WEST: Στην θέση 38 των μεγαλύτερων εργοδοτών της χώρας

CSRΝews.gr

Η Novo Nordisk στο BeWell Festival: Μία πρόσκληση «Για μια ανάλαφρη ζωή»

CSRΝews.gr

Το Μαζί για το Παιδί ενίσχυσε 17 σχολικές μονάδες και ένα νοσοκομείο στην Ήπειρο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρευνα Merck: Προτεραιότητες, ανάγκες και προσδοκίες των νέων Ελλήνων
Έρευνα Merck: Προτεραιότητες, ανάγκες και προσδοκίες των νέων Ελλήνων 07/10/2024 - 11:25
Ά. Μάνη: Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας και Γαλλίας σε ανοδική πορεία 07/10/2024 - 13:56
Ά. Μάνη: Οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας και Γαλλίας σε ανοδική πορεία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΒΙΟΤΕΡ: Αποδέχθηκε την πρόταση των CEPAL, Intrum και DoValue
    05/06/2026 - 10:34 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Profile: Στροφή στην αμυντική τεχνολογία, διεθνής επέκταση και νέες εξαγορές
    05/06/2026 - 10:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Η SenseOne εντάσσεται στη Space Hellas
    05/06/2026 - 09:59 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Καλοκαίρι ελέγχων: Η ΑΑΔΕ επιστρατεύει αλγόριθμους για τον εντοπισμό φοροφυγάδων - Στο στόχαστρο 4.000 επιχειρήσεις
    05/06/2026 - 09:50 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ: Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεσμεύει 700 εκατ. δολάρια για τη βιομηχανία άνθρακα
    05/06/2026 - 09:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΔΑΑ: Ανοδικά η επιβατική κίνηση τον Μάιο, παρά την κρίση στη Μέση Ανατολή
    05/06/2026 - 09:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ResilienceTech: Παρουσίασε τον πρώτο flight controller που σχεδιάστηκε και κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα
    05/06/2026 - 09:18 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Bally’s Intralot: Δεσμευτική συμφωνία για την εξαγορά της evoke έναντι 243 εκατ. λιρών
    05/06/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    05/06/2026 - 09:00 MEDIA
  • ΙΟΒΕ: Κλίμα συγκράτησης στο λιανεμπόριο τον Μάιο - Οι κλάδοι με τη μεγαλύτερη πίεση
    05/06/2026 - 08:53 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Επίσημα στην Ελλάδα η Uber Eats - Ιδρύθηκε η θυγατρική
    04/06/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αρχή Ελέγχου Αγοράς: Σημαντική μείωση των ανατιμήσεων μετά την ΠΝΠ για την αθέμιτη κερδοφορία
    04/06/2026 - 17:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Kpler: Τέσσερα ιρανικά τάνκερ με 7 εκατ. βαρέλια πετρελαίου εξήλθαν από τα Στενά του Ορμούζ παρά τον αποκλεισμό
    04/06/2026 - 19:15 ΚΟΣΜΟΣ
  • Νέα επίθεση της Ryanair στη Fraport Greece:«Σχεδιάζει να αυξήσει 390% τα τέλη στο αεροδρόμιο Καλαμάτας»
    04/06/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πότε ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις 2026 – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
    04/06/2026 - 16:59 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Google Marketing Live EMEA 2026: Search, creators και commerce στην εποχή της Τεχνητής Νοηµοσύνης

05/06/2026 - 07:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Βάλτερ Ντε Ραφαέλε: Ο πρώτος Ιταλός που ανέλαβε ομάδα στην Ιαπωνία

05/06/2026 - 07:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Solid Havas: Νέα καλοκαιρινή καμπάνια για τα Cream Crackers Παπαδοπούλου

05/06/2026 - 07:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Γλαύκος/Έσπερος-ΧΑΝΘ στις 18:00 στο πρώτο μπαράζ ανόδου στην Elite League (live stream)

05/06/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

WEST: Στην θέση 38 των μεγαλύτερων εργοδοτών της χώρας

04/06/2026 - 13:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Novo Nordisk στο BeWell Festival: Μία πρόσκληση «Για μια ανάλαφρη ζωή»

04/06/2026 - 11:59
FleetNews
fleetnews.gr

Πιο σύγχρονο από ποτέ το νέο Volkswagen T-Roc

04/06/2026 - 05:00
FleetNews
fleetnews.gr

Η δυναμική συνεργασία GAC AION και Inchcape Hellas

04/06/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η FARCOM ενισχύει το παγκόσμιο αποτύπωμά της στην PLMA 2026, «World of Private Label»

28/05/2026 - 15:57
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Charity Gala Dinner «Είμαστε Ένα»

28/05/2026 - 15:48
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo