Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Βορίδης: Συνεχίζει η πολύ θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/08/2023 · 13:40

Βορίδης: Συνεχίζει η πολύ θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας

«Μετά από πάρα πολλά χρόνια, οι δημόσιοι υπάλληλοι είδαν μια καθαρή αύξηση».

Συνεχίζει η πολύ θετική πορεία της ελληνικής οικονομίας», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Σκάι», για να προσθέσει πως «η πρώτη εικόνα που έχουμε από το επτάμηνο, είναι μια εικόνα πολύ σημαντικής βελτίωσης των δημοσιονομικών μας και υπέρβασης των στόχων. Δεν βιαζόμαστε, για να δούμε τη συνολική εικόνα περιμένουμε να κλείσει το έτος και να έχουμε την αποτίμησή του. Τα νέα, μέσα στο επτάμηνο, δημοσιονομικά είναι καλά»,

Ο κ. Βορίδης πρόσθεσε και τα παρακάτω:

«Με τον πρώτο νόμο που έφερε η κυβέρνηση, η Νέα Δημοκρατία υλοποίησε το 50% του προγράμματος. Μετά από πάρα πολλά χρόνια, οι δημόσιοι υπάλληλοι είδαν μια καθαρή αύξηση. Όσοι έχουν προστατευόμενα μέλη, βλέπουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση». Όμως, επεσήμανε, «κάτι σημαντικό που δεν έχει ακουσθεί αρκετά, είναι ότι η αύξηση 30% των επιδομάτων διευθυντικών θέσεων στο Δημόσιο είναι διαρθρωτικό μέτρο». Και, το εξήγησε αυτό λέγοντας πως είχε διαπιστωθεί «απροθυμία ανάληψης διευθυντικών θέσεων στο Δημόσιο. Δίνοντας το παραπάνω, καθιστάς ελκυστική τη θέση ευθύνης, αυξάνεις, έτσι, τον ανταγωνισμό. Έτσι, προσελκύεις καλύτερα στελέχη».

Εξ άλλου, συμπλήρωσε, «με αυτό το οποίο προετοιμάζει τώρα η κα. Κεραμέως, το Υπουργείο Εσωτερικών, δηλαδή νέο σύστημα επιλογής για τα στελέχη διοικήσεως, διαμορφώνει ένα πεδίο αυξημένων ποιοτήτων και απαιτήσεων, το οποίο σε συνδυασμό με το διαρθρωτικό αυτό μέτρο, θα βελτιώσουν πολύ το επίπεδο των διευθυντικών στελεχών στο Δημόσιο. Μεγάλη διαρθρωτική τομή, καθώς αντιμετωπίζουμε παθογένειες δεκαετιών με τον τρόπο αυτό».

Ειδικώς για την επενδυτική βαθμίδα, ανέφερε πως «περιμένουμε από έναν οίκο (αξιολόγησης), έχουμε και δύο οίκους που μας αναβάθμισαν, οι οποίοι, όμως, δεν είναι στο σύστημα των οίκων αξιολόγησης, που λαμβάνει υπ’ όψιν της η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα». Συνεπώς, «περιμένουμε αρχές Σεπτεμβρίου τις ανακοινώσεις αυτού του οίκου και ελπίζουμε ότι θα έχουμε εκεί την επενδυτική βαθμίδα. Αν την πάρουμε από εκεί, μπήκαμε ουσιαστικά στην επενδυτική βαθμίδα».

Έχουμε κι άλλες βαθμίδες

Στο σημείο αυτό, πάντως, ο υπουργός Επικρατείας έθεσε ψηλότερα τον πήχη λέγοντας: «Θα είναι πολύ μεγάλη επιτυχία, ξέρω ότι δεν χαμηλώνουμε τη φιλοδοξία. Αυτή είναι η πρώτη επενδυτική βαθμίδα, έχουμε κι άλλες» μέχρι του σημείου «να είναι πραγματικά η χώρα ακόμη περισσότερο ελκυστική και ασφαλής για τους επενδυτές. Κρίσιμο ζήτημα, η προσέλκυση ξένων επενδύσεων και για το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν και, επομένως, για τις επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας. Η φιλοδοξία πρέπει να συνεχισθεί αλλά είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία καθώς ανατρέπονται οι δυσμενείς συνέπειες». Ζήτησε δε, «να μην ξεχνάμε ότι από την εποχή της κρίσης, η χώρα είναι στην πραγματικότητα εκτός συστήματος επενδύσεων».

Με αφορμή, μάλιστα, μήνυμα τηλεθεατή για άνοδο του τουρισμού στη Ρόδο, ο υπουργός παρατήρησε ότι «σήμερα η Ρόδος συνεχίζει τη ζωή της -δεν λέω ότι δεν χάθηκε δάσος, ότι δεν θα παρακολουθούμε τη φυσική αναδάσωση και, όπου χρειάζεται, να κάνουμε αναδάσωση, ότι δεν θα υπάρξουν αποζημιώσεις εκεί που πρέπει να υπάρξουν».

Κλείνοντας με τα θέματα της οικονομίας, χαρακτήρισε «εξαιρετικό» το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας.

Άμεση καταβολή αποζημιώσεων

Στα των πυρκαγιών, μίλησε εν πρώτοις για τις αποζημιώσεις που δίδονται και θα δοθούν -και αυτό είναι «από τα σημαντικά κεκτημένα της εμπειρίας αυτών των ετών. Κάτι που μας φαινόταν αδιανόητο πριν μερικά χρόνια, ουσιαστικά με το τέλος της όποιας καταστροφής – η αλήθεια είναι ότι είναι περιορισμένες – υπάρχει μια άμεση παρουσία της κρατικής αρωγής, του αποζημιωτικού μηχανισμού. Γίνεται η καταγραφή της ζημιάς, γίνονται οι δηλώσεις και η διαδικασία ξεκινάει την επόμενη ημέρα. Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει διαδικασία καταγραφής ζημιών. Ανοίγουν οι πλατφόρμες, γίνονται οι δηλώσεις, προχωρά η διαδικασία της αποζημίωσης των οικιών ή των όποιων άλλων ζημιών». Μια διαδικασία που «γίνεται τη στιγμή αυτή στον Έβρο».

Προχώρησε δε, στο σημείο αυτό, και σε συγκρίσεις με το τι συνέβαινε κατά το παρελθόν, τότε, δηλαδή, «ο αποζημιωτικός μηχανισμός δεν υπήρχε – άρα οι άνθρωποι πάθαιναν τη ζημιά και δεν υπήρχε το κράτος. Αυτό που υπήρχε, ήταν ένας μηχανισμός πολύ πιο περιορισμένος, ο οποίος ήταν και εξαιρετικά βραδυκίνητος. Εκείνο το οποίο έγινε, είναι ένας πιο ευρύς αποζημιωτικός μηχανισμός, ο οποίος λειτουργεί άμεσα».

Στο θέμα των ποινών για εμπρησμό, είπε πως το ζήτημα «θέλει μελέτη και ξέρω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης ασχολείται επισταμένως με το θέμα. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι ποινές είναι βαριές […] Το ζήτημα είναι κατ’ αρχήν εάν θα χρειαστούμε κάποιες ειδικές ρυθμίσεις για τους εμπρησμούς εξ αμελείας. Είτε να βαρύνουμε το πάνω όριο της ποινής είτε να δούμε αν πρέπει να χορηγούνται αναστολές ή όχι». Με άλλα λόγια, ο εμπρηστής εξ αμελείας «θα πηγαίνει στη φυλακή, είναι κάτι το οποίο εξετάζεται». Επίσης είπε ότι «είναι εκατοντάδες οι συλλήψεις εμπρηστών αυτήν τη στιγμή, περιμένουμε να δούμε τα στοιχεία, την πορεία των δικογραφιών».

Όμως, τόνισε, «όταν ταυτοχρόνως έχεις 15 εστίες, δημιουργείται μια εντύπωση. Στην Πάρνηθα, όταν ταυτοχρόνως έχεις εννιά εστίες και μόλις αντιμετωπίσεις τις εστίες από την μπροστινή πλευρά, πάνε στον Αυλώνα και βάζουν (φωτιά), είναι προφανές ότι υπάρχει ένα θέμα εκ προθέσεως εμπρησμού».

Και, στη συζήτηση της επόμενης ημέρας, αυτό που, κατά τον Μ. Βορίδη, «θα μπει στο επίκεντρο του προβληματισμού του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας είναι το ερώτημα: διπλασιάσαμε από το 2019 τα αεροπλάνα, είναι διπλάσιος ο αριθμός των εθελοντών, έχουμε αυξήσει τον αριθμό των οχημάτων, αυξήσαμε και τον αριθμό των πυροσβεστών, έχουμε αυξήσει κατά 30% τα χρήματα για την πρόληψη, παρά ταύτα όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για να μην έχουμε αυτήν τη μεγάλη καταστροφή».

Επιπροσθέτως, κατά τη γνώμη του, πρέπει να εισαχθούν στη δημόσια συζήτηση θέματα, όπως «ότι χρειάζεται πιο ισχυρή, θεσμική προσέγγιση και οργάνωση του εθελοντισμού ειδικά στο κομμάτι της δασοπυρόσβεσης. Και, ενδεχομένως, μεγαλύτερη εμπλοκή των τοπικών κοινωνιών και στο κομμάτι της πρόληψης και της φύλαξης – προστασίας των δασών. Και το δεύτερο, είναι ότι πρέπει να γίνει μια ευρύτερη συζήτηση με τις δασικές υπηρεσίες για τον τρόπο που βλέπουμε το δάσος. Το δάσος το έχουμε αποστασιοποιημένο, κάπου μακριά, χωρίς να είναι ενταγμένο σε μια παραγωγική, λειτουργική διαδικασία. Το προστατεύουμε με αυτόν τον τρόπο το δάσος; Αυτή είναι μια πιο δύσκολη, πιο τεχνική συζήτηση», σημείωσε προσθέτοντας, εν κατακλείδι, ότι υπάρχουν «διάφορα παραδείγματα στο εξωτερικό, όπου υπάρχει μια πολύ στενή, παραγωγική σχέση με το δάσος».

Εκλογές στην Τ.Α.

Αλλάζοντας θέμα, ο υπουργός Επικρατείας ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει «καμία περίπτωση αναβολής αυτοδιοικητικών εκλογών». Για το δε, εκλογικό σύστημα, δήλωσε ότι από την παραλυσία της απλής αναλογικής, όπως είπε, η Τοπική Αυτοδιοίκηση πέρασε στο σύστημα εκλογής του δημάρχου από την πρώτη Κυριακή με 43%, και του οποίου ο συνδυασμός αυτομάτως θα έχει τα 3/5 στο δημοτικό συμβούλιο. «Αυτό άλλαξα εγώ, δεν μπορεί να μην υπάρχει πλειοψηφία στο δημοτικό ή περιφερειακό συμβούλιο για το δήμαρχο ή τον περιφερειάρχη που νίκησε», επεσήμανε.

Ερωτηθείς για τους λεγόμενους «γαλάζιους αντάρτες», διευκρίνισε πως «εμείς έχουμε χρίσματα στις Περιφέρειες και τους μεγάλους Δήμους, αυτά τα έχουμε πει». Αντιθέτως, «η Νέα Δημοκρατία γενικώς δεν εμπλέκεται κομματικά στις λοιπές αυτοδιοικητικές εκλογές. Μπορεί να έχω σε ένα δήμο δύο υποψηφίους δημάρχους, που είναι στη ΝΔ». Συμπερασματικώς, «είναι ζήτημα των τοπικών κοινωνιών και των πολιτών να αποφασίσουν ποιον θέλουν για δήμαρχο». Άλλωστε, κατέληξε, «στους πιο μικρούς δήμους τα αμιγή κομματικά ψηφοδέλτια δεν υπάρχουν πια. Τα ψηφοδέλτια είναι συνήθως κομματικά πολυσυλλεκτικά».

  • ΒΟΡΙΔΗΣ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: "Σφραγίζει" την πρωτιά απόψε με την Αρμάνι στο ΣΕΦ

All Content

Μαρούσι: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου με προαναγγελία για "αποκαλυπτικά στοιχεία"

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Επενδύσεις σε αναπλάσεις, τουρισμό, προσιτή κατοικία και Skyline για την επόμενη 5ετία

All Content - BusinessNews.gr

Η ΑΑΔΕ «χτενίζει» το ηλεκτρονικό εμπόριο – Κλοιός στα e-shops, εντατικοί έλεγχοι για ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή - Ανθεκτικότητα και σταθερές προοπτικές

All Content

Frank & Fame: Στον «αέρα» η νέα καμπάνια για την Vitex

All Content

Novasports - Omoda: Μεγάλος διαγωνισμός με θέμα την EuroLeague

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

FleetNews

Το νέο, καινοτόμο ρεζερβουάρ υδρογόνου της BMW iX5 Hydrogen

All Content

Πού θα δείτε Ολυμπιακό-Αρμάνι κι άλλους τέσσερις αγώνες της EuroLeague

All Content

Όλα τα σενάρια για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνες υδρογονανθράκων: Η «ακτινογραφία» του στόχου στο μπλοκ 2 του Ιονίου

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Το Elikonos 3 στρέφεται στον δυναμικό κλάδο των healthy snacks - Επενδύει στη Vamvalis Foods

FleetNews

Επεκτείνεται το εργοστάσιο της VW Eπαγγελματικά Οχήματα στη Βζέσνια

FleetNews

Αποκάλυψη για την BMW iX3 40 με 635 χλμ. αυτονομία

CSRΝews.gr

RSM Board Diversity Survey 2025: Παρουσίαση των 30 εισηγμένων ελληνικών εταιρειών που προωθούν την συμπερίληψη

CSRΝews.gr

Ο Όμιλος Raben δημοσίευσε την Έκθεση Βιωσιμότητας για το 2025

CSRΝews.gr

nvisionist: Δυναμικό παρών στην διεθνή έκθεση Αιολικής Ενέργειας WindEurope 2026 για έκτη συνεχή χρονιά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Τέλος η φοροδιαφυγή στα Airbnb - Έρχονται πρόστιμα μέχρι 500.000 ευρώ
Τέλος η φοροδιαφυγή στα Airbnb - Έρχονται πρόστιμα μέχρι 500.000 ευρώ 26/08/2023 - 12:21
Κτηματαγορά: Μεγάλη ζήτηση για ακίνητα υψηλών προδιαγραφών 26/08/2023 - 14:21
Κτηματαγορά: Μεγάλη ζήτηση για ακίνητα υψηλών προδιαγραφών

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 18,2% στις νέες κυκλοφορίες αυτοκινήτων τον Μάρτιο
    16/04/2026 - 12:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ν. Ανδρουλάκης: Όλα τα σκάνδαλα φέρουν την υπογραφή της ΝΔ – Ο κατήφορος σύντομα τελειώνει
    16/04/2026 - 12:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τo efood χρηματοδοτεί την ανάπτυξη των συνεργαζόμενων καταστημάτων του μέσω του efood Capital
    16/04/2026 - 12:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Πτώση 1% στον τζίρο των επιχειρήσεων τον Φεβρουάριο
    16/04/2026 - 12:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Skroutz: Αύξηση 23% στις παραγγελίες και 21% στον παραγόμενο τζίρο το φετινό Πάσχα
    16/04/2026 - 12:11 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • COSMOTE TELEKOM: Παρουσίαση της νέας υπηρεσίας COSMOTE Virtual Security Officer Services
    16/04/2026 - 12:05 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • RSM Board Diversity Survey 2025: Παρουσίαση των 30 εισηγμένων ελληνικών εταιρειών που προωθούν την συμπερίληψη
    16/04/2026 - 11:49 ESG
  • 4 Χρυσά Βραβεία για την ΟΛΥΜΠΟΣ στον διεθνή διαγωνισμό Monde Selection 2026
    16/04/2026 - 11:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Βουλή - Μητσοτάκης: Τι είπε για Μυλωνάκη, Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και κράτος Δικαίου - Οι αιχμές στην αντιπολίτευση
    16/04/2026 - 11:38 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Check Point Research: Οι επιχειρήσεις παγκοσμίως δέχτηκαν κατά μέσο όρο 1.995 κυβερνοεπιθέσεις ανά εβδομάδα τον Μάρτιο
    16/04/2026 - 11:34 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου
    15/04/2026 - 14:48 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • MORE: Σε λειτουργία εισέρχονται τρία από τα πρώτα έργα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα
    15/04/2026 - 14:56 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή
    15/04/2026 - 20:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το BBC θα καταργήσει 2000 θέσεις εργασίας, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ
    15/04/2026 - 19:18 MEDIA
  • ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας - Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2031
    15/04/2026 - 16:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

YouTube: Διακόπτει τις διαφημίσεις στο peak του engagement

16/04/2026 - 09:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Havas: Αύξηση καθαρών εσόδων 2,5% στο α΄ τρίμηνο

16/04/2026 - 09:16
CSRΝews.gr
csrnews.gr

RSM Board Diversity Survey 2025: Παρουσίαση των 30 εισηγμένων ελληνικών εταιρειών που προωθούν την συμπερίληψη

16/04/2026 - 09:07
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ο Όμιλος Raben δημοσίευσε την Έκθεση Βιωσιμότητας για το 2025

16/04/2026 - 08:57
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: "Σφραγίζει" την πρωτιά απόψε με την Αρμάνι στο ΣΕΦ

16/04/2026 - 08:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μαρούσι: Έκτακτη συνέντευξη Τύπου με προαναγγελία για "αποκαλυπτικά στοιχεία"

16/04/2026 - 08:23
FleetNews
fleetnews.gr

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

16/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

16/04/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo