Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στα €60 εκατ. η οικειοθελής εισφορά των Εφοπλιστών στο Δημόσιο και μείωση φόρου μερισμάτων στο 5%
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
08/12/2022 · 08:31

Στα €60 εκατ. η οικειοθελής εισφορά των Εφοπλιστών στο Δημόσιο και μείωση φόρου μερισμάτων στο 5%

Ψηφίστηκε στη Βουλή από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ- Κίνημα την Τετάρτη το νέο Συνυποσχετικό μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της Ναυτιλιακής Κοινότητας, μαζί και με φορολογικές ρυθμίσεις που αφορούν στη ναυτιλία.

Στο νέο νόμο ορίζεται πως ότι το ελάχιστο ποσό της νέας οικειοθελούς παροχής είναι τα εξήντα εκατομμύρια ευρώ ανά έτος, αντί σαράντα εκατομμυρίων ευρώ που ίσχυε πριν.

Ταυτόχρονα, τροποποιείται -μεταξύ άλλων- ο συντελεστής οικειοθελούς παροχής για τα εισοδήματα από μερίσματα πλοιοκτητριών εταιρειών που εισάγονται στην Ελλάδα από 10% σε 5% και περιλαμβάνονται εφεξής σε αυτό ποσοστό και τα εισοδήματα επί της υπεραξίας από την πώληση μετοχών των προαναφερόμενων πλοιοκτητριών εταιρειών. Με το άρθρο 8, επεκτείνεται η επιβολή τέλους και στις αυτοκινούμενες βυθοκόρους και ρυμουλκά, ενώ επιβάλλεται φόρος στα μερίσματα που λαμβάνουν οι μέτοχοι τους.

"Εξασφαλίζουμε περισσότερα έσοδα και διασφαλίζουμε ότι αυτά θα τα εισπράξουμε σε ετήσια βάση από την ναυτιλιακή κοινότητα. Διασφαλίζουμε, επίσης, και την είσπραξη του ελλείματος από το Συνυποσχετικό της προηγούμενης κυβέρνησης, και επιτυγχάνουμε προσέλκυση της διαχείρισης των πλοίων υπό ελληνική ή ξένη σημαία από την Ελλάδα, η οποία έχει αυξηθεί σημαντικά από το 2019 σε κόρους χωρητικότητας από 207 εκατομμύρια σε 272 εκ το 2022" ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύμφωνα με την κυβέρνηση , "η αξιολογούμενη ρύθμιση κρίνεται αναγκαία διότι εναρμονίζεται το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας μας, με τις συστάσεις της Γενικής Διεύθυνσης Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ως προς το ζήτημα της εξαίρεσης από τον φόρο χωρητικότητας των αλιευτικών πλοίων και πλοιαρίων, καθώς και των ρυμουλκών και των αυτοκινούμενων βυθοκόρων που ξοδεύουν λιγότερο από το πενήντα τοις εκατό (50%) του ετήσιου χρόνου λειτουργίας τους στις θαλάσσιες μεταφορές. Για αυτό τον λόγο επιβάλλεται τέλος στις πιο πάνω περιπτώσεις πλοίων. Επιπρόσθετα, καθορίζονται οι προϋποθέσεις επιλεξιμότητας των αυτοκινούμενων βυθοκόρων στον φόρο χωρητικότητας ή μη, ανάλογα με το είδος εργασιών και δραστηριοτήτων των πλοίων αυτών"

Την πλήρη διαφωνία της με την επιβολή των τελών επανέλαβε σε ανακοίνωση της, η Ένωση Ρυμουλκών, Ναυαγοσωστικών, Αντιρρυπαντικών πλοίων Υπεράκτιων Εγκαταστάσεων κάνοντας λόγο για δύο κατηγορίες πλοιοκτητών: τους ευνοούμενους και εκείνους της β΄ κατηγορίας.

"H κυβέρνηση αγνοεί τη συνεισφορά των ρυμουλκών και ναυαγοσωστικών πλοίων στην ανταγωνιστικότητα των ελληνικών λιμένων και δεν αντιλαμβάνεται ότι τα ελληνικά λιμάνια θα γίνουν λιγότερο ανταγωνιστικά σε σχέση με άλλα γειτονικών χωρών και ειδικότερα της Τουρκίας, διακυβεύοντας ταυτόχρονα την ασφαλή ναυσιπλοΐα στις θάλασσες και τα λιμάνια μας. Παράλληλα, η κυβέρνηση δεν κατανοεί πως η συγκεκριμένη άδικη φορολογική μεταχείριση θα οδηγήσει στη μετακύλιση του κόστους στα εξυπηρετούμενα πλοία και σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα που σχετίζεται με τις θαλάσσιες μεταφορές, με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τον ‘Έλληνα πολίτη αλλά και την εθνική οικονομία, μεσούσης μίας πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης".

Ακόμα, ψηφίστηκε και νέα ρύθμιση που εναρμονίζει την φορολογία της χώρας μας, με τις κατευθυντήριες γραμμές της Ε.Ε. για τις θαλάσσιες μεταφορές θέτοντας τις προϋποθέσεις για την ένταξη στον φόρο χωρητικότητας των φορέων εμπορικής εκμετάλλευσης πλοίων που παρέχουν υπηρεσίες μεταφορών με πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα πλοία άλλων εταιρειών, ναυλωμένα βάσει χρόνο/ταξιδίου, παράλληλα με την εκμετάλλευση ιδιοκτητών πλοίων τους.

"Οι φορείς εμπορικής εκμετάλλευσης των πλοίων που παρέχουν υπηρεσίες μεταφορών με πλήρως εξοπλισμένα και επανδρωμένα πλοία άλλων εταιρειών ναυλωμένα βάσει χρόνου/ταξιδίου, παράλληλα με την εκμετάλλευση ιδιόκτητων και υπό γυμνή ναύλωση πλοίων τους, επωφελούνται από τη φορολογία χωρητικότητας για το σύνολο των ναυλωμένων πλοίων βάσει χρόνου/ταξιδίου, υπό τον όρο ότι τουλάχιστον το 25% του συνολικού στόλου του δικαιούχου φέρει σημαία κράτους μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.) ή το μερίδιο των ναυλωμένων βάσει χρόνου/ταξιδίου πλοίων που δεν φέρουν σημαία κράτους Ε.Ε. ή Ε.Ο.Χ., δεν υπερβαίνει το 75% του ιδιόκτητου και υπό γυμνή ναύλωση στόλου του δικαιούχου που φορολογείται σύμφωνα με τη χωρητικότητα. Οι κατά το πρώτο εδάφιο δικαιούχοι του φόρου χωρητικότητας σε κάθε έτος εξακολουθούν να υπέχουν την υποχρέωση να αυξήσουν ή τουλάχιστον να διατηρήσουν το μερίδιο σε χωρητικότητα σε πλοία με σημαία κράτους μέλους της Ε.Ε. ή Ε.Ο.Χ. του ιδιόκτητου και του ναυλωμένου βάσει γυμνού πλοίου στόλου τους σε σχέση με το προηγούμενο έτος" Η ρύθμιση αυτή θα ξεκινήσει να εφαρμόζεται από το 2023.

Ρήτρα Συλλογικής Δράσης
Επίσης, καθορίστηκε η Ρήτρα Συλλογικής Δράση. Με την υπογραφή της οικειοθελούς παροχής από ποσοστό ίσο ή μεγαλύτερο του 90% του συνόλου της χωρητικότητας πλοίων των πλοιοκτητριών εταιρειών διαχειριζομένων από την Ελλάδα, η εφαρμογή του Νέου Συνυποσχετικού επεκτείνεται και καταλαμβάνει το σύνολο των διαχειριστριών εταιρειών πλοίων υπό ελληνική ή ξένη σημαία (υπό την προϋπόθεση της διαχείρισης των υπό ξένη σημαία πλοίων από την Ελλάδα), ανεξαρτήτως της προσχωρήσεώς τους ή μη στο Νέο Συνυποσχετικό (Ρήτρα Συλλογικής Δράσης). Η Ρήτρα Συλλογικής Δέσμευσης ενεργοποιείται μόνον εφόσον την Πρόσθετη Πράξη συνυπογράψει συντριπτικό ποσοστό της Ναυτιλιακής Κοινότητας που ανέρχεται τουλάχιστον στο (90% του συνόλου της χωρητικότητας πλοίων, πλοιοκτητριών εταιρειών, η διαχείριση των οποίων τελείται στην Ελλάδα, ως μέτρο αναγκαίο για την αποτροπή του κοινού κινδύνου, δηλαδή για την αποφυγή λήψης μιας δυσμενούς απόφασης από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το καθεστώς του ελληνικού φόρου χωρητικότητας.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια
"Η Κυβέρνηση επιδιώκει με αυτήν τη συμφωνία να διαφυλάξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας και τον ηγετικό ρόλο της σε παγκόσμιο επίπεδο σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Διεθνή Οργανισμό Ναυσιπλοΐας. Το Υπουργείο Οικονομικών επεδίωξε τη βέλτιστη λύση για την εθνική οικονομία, προκειμένου η πολιτική της χώρας να είναι συμβατή με τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα των θαλάσσιων μεταφορών χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα στην ανάπτυξη του ανταγωνιστικού σε διεθνές επίπεδο κλάδο της ναυτιλίας" τόνισε στην ομιλία του, ο Σταύρος Καλογιάννης, βουλευτής της Νέας Δημοκράτιας.

Ως άρθρα με θετική κατεύθυνση γιατί βελτιώνουν τις διατάξεις του υφιστάμενου συνυποσχετικού χαρακτήρισε ο Δημήτριος Μπιάγκης εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής "Πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι η λεγόμενη οικειοθελής παροχή που ήδη καταβάλλεται δεν αντικαθιστά –προσοχή!- δεν αντικαθιστά τις φορολογικές υποχρεώσεις των ναυτιλιακών εταιρειών, όπως αυτές που προβλέπονται από το ν.2775, αλλά καταβάλλεται επιπροσθέτως προκειμένου να εναρμονιστεί η χώρα μας με τις σχετικές συστάσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αποδίδοντας στο ελληνικό δημόσιο επιπλέον έσοδα και διασφαλίζοντας το συνταγματικά κατοχυρωμένο φορολογικό σύστημα της ναυτιλίας έναντι κάθε εξωγενούς αμφισβήτησης" ανέφερε στην ομιλία του.

Την έντονη διαφωνία του εξέφρασε ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ. "Κύριε Υπουργέ, έχετε υπόψη σας πόσοι Έλληνες δουλεύουν στην ποντοπόρο ναυτιλία; Τη δεκαετία του ’70 ήταν 140.000. Τώρα, για να καταλάβει ο ελληνικός λαός τι επιχειρείτε να κάνετε, δουλεύουν μόνο 5.000. Και έρχεστε σήμερα και μειώνετε από 10% σε 5% τον φόρο μερίσματος. Και δεν σταματάτε εκεί. Συμπεριλαμβάνετε και τον φόρο υπεραξίας για την πώληση μετοχών και μετοχών χαρτοφυλακίου. Καταργήσατε την υποχρέωση των εφοπλιστών για φόρο αλλοδαπών πληρωμάτων. Πενήντα πέντε εκατομμύρια τον χρόνο. Σας ερωτώ, επίσης: Γιατί; Περνάνε κρίση;" αναρωτήθηκε.

Κατά σε όλα τα άρθρα ψήφισε το ΚΚΕ. Ο βουλευτής Νίκος Καραθανασόπουλος είπε πως "στα τέλη Γενάρη του 2022 ποια κόμματα ψήφισαν τη σύμβαση αποφυγής διπλής φορολόγησης ανάμεσα στην Ελληνική Δημοκρατία και στη Δημοκρατία της Σιγκαπούρης; Να σας το θυμίσω; Νέα Δημοκρατία ως κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ και μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εισηγήτρια πάλι την κ. Ελευθεριάδου. Τι προέβλεπε εκεί; Προέβλεπε 5% φορολογία για τα μερίσματα του εφοπλιστικού κεφαλαίου, που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Τότε το ψηφίσατε το 5%, τώρα που είναι προεκλογική περίοδος λέτε όχι να μην το ψηφίσουμε λόγω προεκλογικής περιόδου, για να χαϊδέψουμε και καλά τα αυτιά. Ποιο είναι το αποτέλεσμα; Να βάζετε εθελοντική εισφορά 60 εκατομμύρια στους εφοπλιστές. Αλήθεια; Πόσο είναι το σύνολο των φορολογικών εσόδων; Είναι 57 δισεκατομμύρια. Δηλαδή, τί τους λέτε να εισφέρουν κάθε χρόνο οι ταλαίπωροι εφοπλιστές; Το 1 τοις χιλίοις του συνόλου των φορολογικών εσόδων"

"Εφοπλιστές-ελληνικός λαός= 1-0. Μην πει κανείς 5-0, γιατί είναι και των προηγουμένων κυβερνήσεων τα δώρα. Πάντως ο ελληνικός λαός είναι στο καναβάτσο, ηττημένος κατά κράτος από τους Έλληνες εφοπλιστές. Να πω ευθύς, εξαρχής για να μην έχω παρεξηγήσεις. Έχει το ΜέΡΑ25 κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με τους εφοπλιστές, με το να κάνει κανείς αυτή τη δουλειά; Όχι. Έχει το ΜέΡΑ25 κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με το επιχειρείν; Όχι, φίλοι που μας ακούτε εκεί έξω. Με το "παρασιτείν", το συστηματικό "παρασιτείν" του δήθεν επιχειρείν με τα κλεμμένα λεφτά μας -τα δικά σας και τα δικά μας- με αυτό έχει πρόβλημα το ΜέΡΑ25" ανέφερε ο βουλευτής Κλέων Γρηγοριάδης.

  • ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ
  • ·
  • ΦΟΡΟΙ
  • ·
  • ΣΥΝΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ
  • ·
  • ΒΟΥΛΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τέταρτη σερί ήττα οι Μπακς 99-109 στην Ουάσινγκτον (vid)

All Content

Mε 40άρα Μάξεϊ οι Σίξερς 113-111 τους Κινγκς -Tο Μαϊάμι 116-113 στο Σικάγο (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Πρώτες αυξήσεις στους μισθούς από τη φορολογική μεταρρύθμιση - Νέοι και οικογένειες οι κερδισμένοι

All Content - BusinessNews.gr

ComSys: Στρατηγική ανάπτυξης στην εποχή της ΤΝ - Η επένδυση στην Jaggle.eu και τα σχέδια για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

Στο «τραπέζι» το πακέτο για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας – Κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Κομισιόν

All Content

Δηµήτρης Κιρµικίρογλου, ΓΓΕΕ: Σαφής προτεραιότητά µας η βελτίωση της απορρόφησης της κρατικής διαφήµισης

All Content

VML: Το trend report ''The Future 100: 2026'' θέτει ένα νέο πλαίσιο για τις μάρκες

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ρεκόρ καριέρας ο Ντίλον Μπρουκς στο 114-96 του Φίνιξ επί των Πίστονς (vids)

All Content

Με 22 τρίποντα οι Τίμπεργουλβς 123-111 τους Θάντερ - Ο Μάρεϊ νίκησε τον Πόρτερ Jr. (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Μυτιληναίος: Ισχυρό ευρώ και ενεργειακό κόστος βαραίνουν την ανταγωνιστικότητα της Ευρώπης

All Content - BusinessNews.gr

Πωλήσεις έως 100.000€ χωρίς ΦΠΑ στην ΕΕ για μικρές επιχειρήσεις - Πώς λειτουργεί το νέο καθεστώς

All Content - BusinessNews.gr

Evergood και Γευσήνους αναλαμβάνουν την Ακτή Βουλιαγμένης - Στα 4,28 εκατ. ευρώ το τίμημα

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση στη Wall Street
Κλείσιμο χωρίς κατεύθυνση στη Wall Street 07/12/2022 - 22:27
Τράπεζα της Ελλάδος: Άνοδος 2,5% στα ενοίκια καταστημάτων για το α' 6μηνο 08/12/2022 - 11:20
Τράπεζα της Ελλάδος: Άνοδος 2,5% στα ενοίκια καταστημάτων για το α' 6μηνο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Adidas: Πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων το 2025 - Σχεδιάζει επαναγορά μετοχών ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων
    30/01/2026 - 10:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ερχεται νέα κακοκαιρία με πολλές βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους
    30/01/2026 - 10:21 ΕΛΛΑΔΑ
  • Principia: Εξαγορά και απόκτηση του χαρτοφυλακίου αιολικής ενέργειας της EDPR στην Ελλάδα
    30/01/2026 - 10:20 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Πετρέλαιο: Η Βενεζουέλα υιοθέτησε νόμο ευνοϊκό για τον ιδιωτικό τομέα, οι ΗΠΑ αίρουν κυρώσεις
    30/01/2026 - 10:13 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ινστιτούτο Τσίπρα: Σύσταση ομάδας για τη σύγκλιση των προοδευτικών ρευμάτων – Τα 13 ονόματα
    30/01/2026 - 10:08 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΓΑ: Πληρωμή 6,4 εκ. €, σε δικαιούχους παραγωγούς, των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από τον Παγετό Άνοιξη 2025
    30/01/2026 - 10:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evergood και Γευσήνους αναλαμβάνουν την Ακτή Βουλιαγμένης - Στα 4,28 εκατ. ευρώ το τίμημα
    30/01/2026 - 09:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παπαστεργίου για Βιολάντα: Το 2007 ασχολήθηκα με τις ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες τμήματος της επιχείρησης
    30/01/2026 - 09:39 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΑΑΔΕ: Υποβολή αιτήσεων για τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από ζωονόσους
    30/01/2026 - 09:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο διαγωνισμός για τις άγονες ακτοπλοϊκές γραμμές θα κριθεί στο ΣτΕ στις 24/02 - Κατάθεση φακέλων
    30/01/2026 - 09:27 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Nova: Έπεσε το δίκτυο κινητής και σταθερής τηλεφωνίας σε όλη την Ελλάδα
    29/01/2026 - 14:59 MEDIA
  • Λαμπρίνα Μπαρμπετάκη (Πρόεδρος PIF): «Συνεχίζουμε και το 2026 να κάνουμε θόρυβο για τη φαρμακευτική καινοτομία»
    29/01/2026 - 14:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Λάμψα: Αποφάσισε τη συμμετοχή στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Regency
    29/01/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Performance Technologies: Πράσινο φως από ΔΣ για την εξαγορά της Ascentum, έναντι ποσού 1,5 εκατ.ευρώ
    29/01/2026 - 19:10 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τράπεζα της Ελλάδος: Αυξήθηκαν δάνεια και καταθέσεις τον Δεκέμβριο του 2025
    29/01/2026 - 13:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Administration Assistant

30/01/2026 - 08:08
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεκόρ καριέρας ο Ντίλον Μπρουκς στο 114-96 του Φίνιξ επί των Πίστονς (vids)

30/01/2026 - 08:06
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με 22 τρίποντα οι Τίμπεργουλβς 123-111 τους Θάντερ - Ο Μάρεϊ νίκησε τον Πόρτερ Jr. (vids)

30/01/2026 - 07:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο EΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2026 ΤΗΣ L’ORÉAL PROFESSIONAL PRODUCTS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!

29/01/2026 - 15:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Κι άλλη;

29/01/2026 - 15:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΜΑΚΒΕΛ – EURIMAC: Προσφορά 32.000 κιλών ζυμαρικών για ευπαθείς ομάδες το 2025

29/01/2026 - 13:30
CSRΝews.gr
csrnews.gr

TÜV NORD Hellas: Επαλήθευσε το Ανθρακικό Αποτύπωμα της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας

29/01/2026 - 11:09
FleetNews
fleetnews.gr

Συνεργασία Caroo και Surprice Car Rental για την ανάπτυξη του Mobility

29/01/2026 - 07:45
FleetNews
fleetnews.gr

Freenow by Lyft: Ρεκόρ διαδρομών και πανελλαδική ανάπτυξη το 2025

29/01/2026 - 07:27
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Λαμπερό Launch Fashion Event για το νέο brand του Γιάννη Σπαλιάρα “BRAHAM” clothing στο “Pasaji Athens Restaurant”!

28/01/2026 - 15:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo