Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έτοιμο εντός του 2025 το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού Πάτρα-Πύργος
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
15/09/2022 · 11:39

Έτοιμο εντός του 2025 το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού Πάτρα-Πύργος

To συνολικό σημερινό κόστος κατασκευής ανέρχεται σε 331 εκατ. ευρώ και το έχουν αναλάβει οι κατασκευαστικές ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ.

Έτοιμο εντός του 2025 θα είναι το νέο τμήμα της Ολυμπίας Οδού Πάτρα-Πύργος, την τελετή έναρξης των εργασιών του οποίου πραγματοποίησε τον περασμένο Μάρτιο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. Το έργο αναμένεται να φέρει την Αθήνα κατά 40 λεπτά πιο κοντά στην πόλη που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς το ταξίδι από την πρωτεύουσα μέχρι τον Πύργο θα γίνεται πλέον σε 2 ώρες και 45 λεπτά.

Ταυτόχρονα, το έργο αναμένεται να δώσει μία πολύ σημαντική αναπτυξιακή πνοή στην Δυτική Πελοπόννησο, αλλά και στα νησιά του Ιονίου. Το ζήτημα της ασφάλειας των μετακινήσεων έχει τεθεί στην κορυφή των προτεραιοτήτων του έργου, καθώς χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στο τμήμα Ελευσίνα-Πάτρα της Ολυμπίας Οδού τα τροχαία ατυχήματα έχουν μειωθεί κατά 93% τα τελευταία χρόνια.

Σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής διαπιστώθηκε η σημαντική εξέλιξη των εργασιών, καθώς σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται τα εργοτάξια των τριών κατασκευαστικών εταιρειών που έχουν αναλάβει το έργο (ΑΒΑΞ, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ), τα οποία έχουν στηθεί κατά μήκος των 74,5 χλμ. της Πατρών-Πύργου.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού, Παναγιώτης Παπανικόλας, συνοδευόμενος από εκπροσώπους της κοινοπραξίας και τους εργοταξιάρχες, «το έργο προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς. Μάλιστα, τους τελευταίους τρεις μήνες τα έργα έχουν προχωρήσει πέντε φορές ταχύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια».

Ο κ. Παπανικόλας περιέγραψε τις δυσκολίες, αλλά και την πρόοδο των εργασιών, τονίζοντας ότι «η κατασκευή αυτήν τη στιγμή είναι μπροστά από το χρονοδιάγραμμα». Όπως εξήγησε, το έργο πραγματοποιείται σε δύο τμήματα. Το πρώτο τμήμα Μιντιλόγλι-Κάτω Αχαΐα, μήκους 13 χιλιομέτρων, κατασκευάζεται πάνω στην υφιστάμενη χάραξη και η δυσκολία του έγκειται στο γεγονός ότι εξελίσσεται σε υφιστάμενο δρόμο με κυκλοφορία, ενώ το υπόλοιπο έργο, από την Κάτω Αχαΐα έως τον κόμβο του Πύργου, είναι σε εντελώς νέα χάραξη 61,5 χιλιομέτρων.

Οι εργασίες που εκτελούνται σε αυτήν τη φάση είναι κυρίως χωματουργικές ενώ αφορούν, επίσης, στην κατασκευή κάτω διαβάσεων, οχετών, αλλά και του ανισόπεδου κόμβου Κάτω Αχαΐας. Σημειώνεται, ότι οι περίπου 230 οχετοί που κατασκευάζονται πρόκειται να διευκολύνουν τόσο τη ροή των όμβριων υδάτων, τα οποία προβλέπεται να αυξηθούν σε όγκο λόγω της κλιματικής αλλαγής, όσο και τη μετακίνηση της πανίδας της περιοχής.

Επίσης, επισημαίνεται πως ήδη -στο πλαίσιο των εργασιών- έχουν προωθηθεί περί τους 55.000 τόνους αγροτικά απορρίμματα για ανακύκλωση. Τεράστιοι όγκοι υλικών από σωλήνες, καλύμματα θερμοκηπίων, πλαστικά απόβλητα, λάστιχα κ.λπ. ήδη έχουν βρει τον δρόμο για μία νέα ζωή.

Σε σχέση με τις ανατιμήσεις σε υλικά και καύσιμα, που έχουν προκύψει λόγω της κρίσης, αλλά και των πληθωριστικών τάσεων, ο κ. Παπανικόλας υπογράμμισε ότι η κοινοπραξία βρίσκεται σε επικοινωνία με την κυβέρνηση για μία αμοιβαία επωφελή λύση με γνώμονα τη βιωσιμότητα του έργου αλλά και το δημόσιο συμφέρον, στο πλαίσιο του υφιστάμενου νόμου για τα δημόσια έργα.

Το έργο

To συνολικό σημερινό κόστος κατασκευής ανέρχεται σε 331 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται σε συνδυασμό ιδιωτικών κεφαλαίων των μετόχων, τραπεζικών δανείων, ευρωπαϊκών κονδυλίων και συμβολή του ελληνικού Δημοσίου.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο κατασκευής το έργο χρηματοδοτείται κατά 35% από κεφάλαια του παραχωρησιούχου (τραπεζικά δάνεια και ίδια κεφάλαια) και 65% από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ελληνικό Δημόσιο.

Αφορά στην αναβάθμιση ενός τμήματος 13 χλμ. (Μιντιλόγλι-Κάτω Αχαϊα) και την κατασκευή ενός νέου αυτοκινητόδρομου μήκους 61 χλμ. Πρόκειται για ένα νέο τμήμα αυτοκινητόδρομου της Ολυμπίας Οδού συνολικού μήκους περίπου 75 χλμ.

Προβλέπονται δύο μετωπικοί σταθμοί διοδίων σε Κάτω Αχαϊα και Χανάκια και δύο πλευρικοί σταθμοί σε Κάτω Αχαϊα και Αμαλιάδα.

Ειδικά για την εξυπηρέτηση της Βιομηχανικής Περιοχής Πάτρας (ΒΙΠΕ) ολοκληρώνεται μία περιφερειακή αρτηρία 25 χλμ. δίχως χρέωση, που ξεκινά από την περιοχή του Ρίου (18 χλμ. περιμετρικής) και φτάνει έως τον κόμβο ΒΙΠΕ Πάτρας (τα πρώτα 7χλμ. του νέου αυτοκινητόδρομου).

Ο Όμιλος ΑΒΑΞ έχει αναλάβει την κατασκευή του πρώτου τμήματος μήκους 21 χιλιομέτρων, από το Μιντιλόγλι έως τα Καραίικα. Αυτό χωρίζεται σε δύο τμήματα, με το πρώτο μήκους 13 χιλιομέτρων να είναι το πιο «δύσκολο» καθώς προϋποθέτει έργα διαπλάτυνσης στον υφιστάμενο οδικό άξονα. Μετά ακολουθεί ένα νέο τμήμα μήκους 8 χλμ. Η Ελλάκτωρ έχει αναλάβει το τμήμα από τα Καραίικα έως τη Γαστούνη, έχει μήκος 33 χλμ και αφορά σε νέα χάραξη. Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ θα αναλάβει τα υπόλοιπα 21 χιλιόμετρα του έργου, από τη Γαστούνη έως τον Πύργο.

Παραχωρησιούχος του έργου είναι η Ολυμπία Οδός, στην οποία μέτοχοι είναι η Vinci Concessions (29,9%), η Hochtief (17%), ο ΑΒΑΞ (19,1%), η Ελλάκτωρ (17% μέσω της ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις) και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ (17%).

Αναπτυξιακή πνοή για Ιόνιο και Δυτική Πελοπόννησο

Με το έργο αναμένεται σημαντική τόνωση της τοπικής οικονομίας, ειδικά της αγροτικής παραγωγής της Δυτικής Πελοποννήσου, καθώς δεκάδες χιλιάδες τόνοι αγροτικών και μεταποιημένων προϊόντων (οπωροκηπευτικά, κονσερβοειδή κ.λπ.) διακινούνται κάθε χρόνο από την εν λόγω περιοχή προς τα μεγάλα αστικά κέντρα, κυρίως της Αθήνας, και άλλους διεθνείς προορισμούς.

Επιπλέον, δεδομένου ότι από τον νομό Ηλείας ξεκινούν οι θαλάσσιες συνδέσεις της ενδοχώρας με τα νησιά του Ιονίου (Ζάκυνθο, Ιθάκη, Κεφαλονιά, Κύθηρα), η κατασκευή της Πατρών-Πύργου θα συντελέσει στην κατάργηση των δυσχερειών αυτής της σύνδεσης των νησιών με τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας και θα διευκολύνει την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξή τους.

Η κατασκευή της Πατρών-Πύργου, σε συνδυασμό με τις υπάρχουσες θαλάσσιες συνδέσεις και τους λιμένες υποδοχής (Πάτρα, Κυλλήνη, Κατάκολο κ.λπ.), καθώς και το διεθνές αεροδρόμιο του Αράξου, είναι βέβαιο ότι θα συμβάλλει στη δημιουργία ενός δεύτερου κύματος ανάπτυξης των τουριστικών εγκαταστάσεων σε όλη την περιοχή. Ενώ σημαντική θα είναι και η συμβολή του αυτοκινητόδρομου στην -έμμεση- διευκόλυνση των τουριστών που καταφθάνουν με κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Κατάκολου με προορισμό την Αρχαία Ολυμπία.
Κατασκευή και τεχνικά χαρακτηριστικά της Πατρών-Πύργου

Στα εργοτάξια που θα αναπτυχθούν για την κατασκευή της Πατρών-Πύργου θα απασχοληθούν περίπου 800 εργαζόμενοι.

Το πρώτο τμήμα των 13 χλμ. από το Μιντιλόγλι έως την Κάτω Αχαΐα αφορά διαπλάτυνση της υφιστάμενης εθνικής οδού Πατρών-Πύργου. Το υπόλοιπο τμήμα είναι νέα κατασκευή (νέα χάραξη μέσω της κοιλάδας της Ήλιδας).

- Ο νέος αυτοκινητόδρομος έχει δύο λωρίδες και ΛΕΑ ανά κατεύθυνση, με ενδιάμεση κεντρική διαχωριστική νησίδα.
- Οκτώ κόμβοι συνδέουν τον αυτοκινητόδρομο με πολλά χωριά και πόλεις, καθώς και με τη βιομηχανική ζώνη της Πάτρας, με σχεδόν 200.000 ωφελούμενους.
- Δύο μετωπικοί σταθμοί διοδίων: Κάτω Αχαΐα (ζώνη χρέωσης διοδίων Μιντιλόγλι - Κυλλήνη) και Χανάκια (ζώνη χρέωσης διοδίων Κυλλήνη-Πύργος)
-Δύο πλευρικοί σταθμοί διοδίων στην Κάτω Αχαΐα και την Αμαλιάδα.
- Δεκαπέντε γέφυρες
- Είκοσι επτά άνω διαβάσεις και 37 κάτω διαβάσεις.
- Εκατόν πενήντα οχετοί
- Τοίχοι αντιστήριξης μήκους 7.250 μ.
- Δύο Σταθμοί Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Καραίικα και Πύργος και στις δύο κατευθύνσεις).
- Ένα εφεδρικό Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας (που περιλαμβάνει και εγκατάσταση της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων) στον Πύργο.
- Δύο Σημεία Εξυπηρέτησης Πελατών, στους μετωπικούς σταθμούς διοδίων (Κάτω Αχαΐα και Χανάκια).

  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
  • ·
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
  • ·
  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Κυκλοφορεί από την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Άρης: Κατάπιε με 83-64 τη Νεπτούνας και πάει στον τελικό-πρόκρισης με Κλουζ στη Ρουμανία! (pics)

All Content - BusinessNews.gr

Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλοιάριο με μετανάστες

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,56%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά

All Content

Efrata Communications: Στρατηγική συνεργασία με την Miller & Meier Consulting

All Content

ΤΕΕ: Στην Frank & Fame το spec για τον Ορεινό Τουρισμό

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Ζωντανό για την πρώτη θέση στον όμιλο το Περιστέρι, 81-76 τη Σάσαρι στη Σαρδηνία

All Content

Συμπλήρωσε την οκτάδα το Μαρούσι, 100-92 τον Προμηθέα - Ο Κινγκ 30π. με 8/11 τρίποντα! (gallery & vids)

All Content - BusinessNews.gr

O νέος παίκτης στην αγορά εστίασης, το boost των Ρουμάνων στα Praktiker και τα 4,2 εκατ. ευρώ για την προβολή του ορεινού τουρισμού

All Content - BusinessNews.gr

METLEN: Σύναψη συμφωνίας με τη Schroders Greencoat για τη πώληση χαρτοφυλακίου φωτοβολταϊκών 283 MW στο Ηνωμένο Βασίλειο

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: Η Τεχνητή Νοημοσύνη, εργαλείο ενίσχυσης της παραγωγικότητας

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΤτΕ: Νέα αύξηση 9,4% οι τιμές οικιστικών ακινήτων το β' τρίμηνο 2022
ΤτΕ: Νέα αύξηση 9,4% οι τιμές οικιστικών ακινήτων το β' τρίμηνο 2022 15/09/2022 - 11:31
Σκρέκας: “Εξοικονομώ - Ανακαινίζω” για νέους και “Ανακαινίζω - Ενοικιάζω” για κενές κατοικίες - Προϋποθέσεις συμμετοχής 15/09/2022 - 11:52
Σκρέκας: “Εξοικονομώ - Ανακαινίζω” για νέους και “Ανακαινίζω - Ενοικιάζω” για κενές κατοικίες - Προϋποθέσεις συμμετοχής

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Έλον Μασκ: Έγινε ο πρώτος άνθρωπος με περιουσία 800 δισ. δολαρίων μετά την εξαγορά της xAI από την SpaceX
    04/02/2026 - 20:30 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΙΝΣΕΤΕ: Μένουν λιγότερο, αλλά ξοδεύουν περισσότερο οι τουρίστες στην Ελλάδα
    04/02/2026 - 20:00 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Στίβεν Μιράν: Ο σύμβουλος του Τραμπ παραιτήθηκε από τη θέση του στον Λευκό Οίκο για να παραμείνει στη Fed
    04/02/2026 - 19:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eli Lilly: Άλμα πωλήσεων έως 27% - Μεγάλη ζήτηση για φάρμακα απώλειας βάρους
    04/02/2026 - 19:00 ΥΓΕΙΑ
  • Νιγηρία: Τουλάχιστον 170 νεκροί σε επίθεση ενόπλων στην πολιτεία Κουάρα
    04/02/2026 - 18:30 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Κέρδη 1,56%, σε νέα υψηλά 16 ετών η αγορά
    04/02/2026 - 18:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Αίγινα: Ακατάλληλο το νερό για όλες τις χρήσεις
    04/02/2026 - 17:47 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ψηφιακή εφαρμογή για την απαλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας για Άτομα με Αναπηρία
    04/02/2026 - 17:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν Ντόναλντ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ
    04/02/2026 - 17:18 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραγωδία στη Χίο: Εντολή εισαγγελέα να συλληφθεί ο Μαροκινός – Τον αναγνώρισαν ως διακινητή
    04/02/2026 - 17:02 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλοιάριο με μετανάστες
    04/02/2026 - 08:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • O νέος παίκτης στην αγορά εστίασης, το boost των Ρουμάνων στα Praktiker και τα 4,2 εκατ. ευρώ για την προβολή του ορεινού τουρισμού
    04/02/2026 - 14:16 ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • Δυναμική παρουσία 53 ελληνικών εταιρειών σε διεθνείς εκθέσεις μόδας και διακόσμησης στο Παρίσι
    04/02/2026 - 12:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Coffee Berry: Ενίσχυση παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά
    04/02/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Google: Ξεκινάει η τρισδιάστατη χαρτογράφηση των δρόμων της Ελλάδας
    04/02/2026 - 13:16 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ξανθόπουλος: «Θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να βγούμε πρώτοι στον όμιλο»

04/02/2026 - 22:28
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Δείτε πώς ο Άρης νίκησε τη Νεπτούνας (video)

04/02/2026 - 22:03
CSRΝews.gr
csrnews.gr

«ΑμεΑ Πρωτοπόροι στην Τεχνητή Νοημοσύνη»: Από την εκπαίδευση ΑμεΑ στο AI, στην αμειβόμενη απασχόληση

04/02/2026 - 15:39
CSRΝews.gr
csrnews.gr

6ο Run Bike Care: Άνοιξαν οι εγγραφές – Τρέχουμε πιο γρήγορα από τον καρκίνο

04/02/2026 - 15:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Junior Achievement Greece επενδύοντας στη νέα γενιά

04/02/2026 - 13:47
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΤΕΕ: Στην Frank & Fame το spec για τον Ορεινό Τουρισμό

04/02/2026 - 12:07
FleetNews
fleetnews.gr

H Volvo Trucks ηγήθηκε στα βαρέα φορτηγά στην Ευρώπη το 2025

04/02/2026 - 07:51
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
FleetNews
fleetnews.gr

Σε πτώση οι ταξινομήσεις νέων επαγγελματικών στην Ευρώπη το 2025

03/02/2026 - 15:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo