Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το fuel pass 2 - Τι περιλαμβάνει
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
30/06/2022 · 06:42

Κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για το fuel pass 2 - Τι περιλαμβάνει

Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ αναλόγως του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου

Σήμερα ψηφίζεται από την ολομέλεια της Βουλής η νέα ενίσχυση του κράτους προς τους πολίτες, που έχει ως σκοπό την κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. Το γνωστό και ως "Fuel Pass 2" κατατέθηκε με τη μορφή τροπολογίας στο νομοσχέδιο, με τίτλο «Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19 και την προστασία της δημόσιας υγείας», το οποίο τίθεται σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής, προς συζήτηση και ψήφιση.

Παρέχεται σε φυσικά πρόσωπα, που είναι φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδας, οικονομική διευκόλυνση προς σκοπό συμβολής κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνων Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. Το συνολικό ποσό της οικονομικής διευκόλυνσης κυμαίνεται από 40 έως 100 ευρώ αναλόγως του οχήματος και του τόπου κατοικίας του δικαιούχου καθώς και του τρόπου καταβολής (ψηφιακή κάρτα κατάθεση τραπεζικό λογαριασμό).

γ. Ορίζεται ότι η ως άνω οικονομική ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη στα χέρια του Δημοσίου τρίτων και υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού προνοιακού χαρακτήρα. Η ρύθμιση κατατέθηκε σε νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας το οποίο ψηφίζεται τις επόμενες ημέρες.

Με τις διατάξεις της τροπολογίας:

1. Παρέχεται Οικονομική διευκόλυνση από τον Κρατικό Προϋπολογισμό σε κάθε φυσικό πρόσωπο, που είναι φορολογικός κάτοικος Ελλάδας με δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα φορολογικού έτους 2021 έως τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ, προσαυξανόμενο κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για τον/την σύζυγο ή μέλος συμφώνου συμβίωσης και επιπλέον κατά τρεις χιλιάδες (3.000) ευρώ για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του νοικοκυριού και έως του ποσού των σαράντα πέντε χιλιάδες (45.000) ευρώ προς τον σκοπό συμβολής στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022.

2. Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στα συνολικά ακόλουθα ποσά:

α) εκατό (100) ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε ογδόντα πέντε (85) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

β) ογδόντα (80) ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων πλην μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε εξήντα πέντε (65) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

γ) εβδομήντα (70) ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε πενήντα πέντε (55) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

δ) εξήντα (60) ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες μοτοσυκλετών - μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στην υπόλοιπη Ελλάδα. Τα ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται στα σαράντα πέντε (45) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Κάθε όχημα μοτοσυκλέτα - μοτοποδήλατο μπορεί να δηλωθεί από ένα φυσικό πρόσωπο, διαθέτει επί του οχήματος και της μοτοσυκλέτας -μοτοποδηλάτου πλήρη κυριότητα συγκυριότητα είναι μισθωτής δυνάμει συμβολαίου χρηματοδοτικής μίσθωσης (15έπ8). Κάθε φυσικό πρόσωπο μπορεί να δηλώνει ένα όχημα μοτοσυκλέτα - μοτοποδήλατο. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι όχημα, μοτοσυκλέτα - μοτοποδήλατο να είναι κυκλοφορία, να είναι ασφαλισμένο και να οφείλονται γι’ αυτό τέλη κυκλοφορίας.

Η οικονομική ενίσχυση παρ. 2 πιστώνεται από ανώνυμη εταιρεία του ελληνικού Δημοσίου «Κοινωνία Πληροψορίας Μονοπρόσωπη ΑΕ» (ΚτΠ Μ.Α.Ε.) μέσω ειδικής εφαρμογής Ενιαίας Ψηψιακής Πύλης Δημόσιας Διοίκησης (8ον.8Γ ΕΨΠ) που δημιουργείται από ΚτΠ Μ.Α.Ε., που εποπτεύεται από Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, δικαιούχο:

α) ψηφιακή χρεωστική κάρτα, που εκδίδεται ειδικά για σκοπό αυτόν από πιστωτικό ίδρυμα χρηματοπιστωτικό οργανισμό, κατά έννοια των παρ. 2 και 3 του άρθρου 3 του ν. 4557/2018 (Α’ 139), αντίστοιχα,

β) τραπεζικό λογαριασμό επιλογής του.

Η ΚτΠ Μ.Α.Ε. αναλαμβάνει τεχνικό σχεδιασμό, υλοποίηση ειδικής εφαρμογής, καθώς καιτην οργάνωση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και άλλων δεδομένων από κάθε πηγή, τήρηση υπό συνθήκες που διασφαλίζουν ακεραιότητα, εμπιστευτικότητα και διαθεσιμότητα των δεδομένων και κάθε άλλο Θέμα που αφορά ομαλή λειτουργία εφαρμογής, τηρώντας τις διατάξεις νομοθεσίας για προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που καταχωρίζονται ανωτέρω εφαρμογή, συλλέγονται, τηρούνται και τυγχάνουν περαιτέρω επεξεργασίας αποκλειστικά για αναφερόμενο παρ. 1 σκοπό. Τα ανωτέρω δεδομένα τηρούνται για τους ως άνω σκοπούς για περίοδο (2) και συνέχεια διαγράφονται.

Ο δικαιούχος, αφότου αυθεντικοποιήσει τους προσωπικούς κωδικούς του - διαπιστευτήρια Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Χ5π), σύμφωνα άρθρο 24 του ν. 4727/2020 (Α’ 184), εισέρχεται εφαρμογή και αιτείται έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας και πίστωση του ανωτέρω χρηματικού αυτήν πίστωση τραπεζικό του λογαριασμό. Ο αιτών συμπληρώνει και επικαιροποιεί τα στοιχεία επικοινωνίας του και, ειδικότερα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμό του κινητού τηλεφώνου και αριθμό του προσωπικού τραπεζικού λογαριασμού του. Για σκοπό επαλήθευσης των προϋποθέσεων παρ. 1, πληροφοριακό σύστημα εφαρμογής διαλειτουργεί τα απαραίτητα μητρώα και ιδίως Φορολογικό Μητρώο και Μητρώο Αυτοκινήτων Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, για έλεγχο ιδιοκτησίας ιδιωτικής χρήσης οχήματος και μοτοσικλέτας, ασφάλισης και πληρωμής τελών κυκλοφορίας. δικαιούχος μπορεί να υποβάλλει αίτηση, για έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για πίστωση τραπεζικό του λογαριασμό και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.).

Υπεύθυνος επεξεργασίας ειδικής εφαρμογής ορίζεται η ΚτΠ Μ.Α.Ε., οποία, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, διασφαλίζει προστασία των δικαιωμάτων των προσώπων, ιδιωτικής ζωής και των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα ενωσιακό και εθνικό δίκαιο και ιδίως, σύμφωνα Κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου 27ης Απριλίου 2016 (ΕΕ 1 119) (Γενικός Κανονισμός για Προστασία Δεδομένων Γ.Κ.Π.Δ.) και ν. 4624/2019 (Α’ 137).

Η λόγω οικονομική Ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ανεκχώρητη και ακατάσχετη στα χέρια του Δημοσίου τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε γενικής και ειδικής διάταξης, υπόκειται οποιαδήποτε κράτηση, τέλος εισφορά, δεσμεύεται και συμψηφίζεται βεβαιωμένα χρέη προς φορολογική διοίκηση και Δημόσιο γένει, τους δήμους, τις περιφέρειες, τα ασφαλιστικά ταμεία τα πιστωτικά ιδρύματα και υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού προνοιακού χαρακτήρα.

Ολοκλήρωση αίτησης του δικαιούχου και εφόσον πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, διαβιβάζονται αποκλειστικά και για σκοπό παρ. πιστωτικό ίδρυμα χρηματοπιστωτικό οργανισμό τα στοιχεία του δικαιούχου και, ιδίως, όνομα, επώνυμο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός κινητού τηλεφώνου, τα οποία είναι απαραίτητα για έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας, καθώς και αριθμός του τραπεζικού του λογαριασμού.

Η ψηφιακή χρεωστική κάρτα παραμένει ενεργοποιημένη έως 31η102022, πάροδο οποίας πιστωτικό ίδρυμα χρηματοπιστωτικός οργανισμός υποχρεούται άμεσα να ατιενεργοποιήσει. Εναπομείναν υπόλοιπο αυτού επιστρέφεται Ελληνικό Δημόσιο και αποκλείεται περαιτέρω αναζήτησή του από δικαιούχο.

Το χρηματικό που πιστώνεται πιστωτική χρεωστική κάρτα, δύναται να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από δικαιούχο για πραγματοποίηση αγοράς καυσίμων και είναι εφικτή οποιαδήποτε μεταψορά τρίτο πρόσωπο, εκτός των ανωτέρω ανάληψή του.

Για την εξυπηρέτηση του σκοπού παρ. και την εψαρμογή του παρόντος, ΚτΠ Μ.Α.Ε. επιχορηγείται από τακτικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κατόπιν ενίσχυσης των σχετικών πιστώσεων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης από τις πιστώσεις του Ειδικού Φορέα 1023711-0000000 (Γενικές Κρατικές Δαπάνες) του Υπουργείου Οικονομικών.

Με κοινή απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Ψηψιακής Διακυβέρνησης καθορίζονται χρόνος έναρξης παραγωγικής λειτουργίας ειδικής εφαρμογής παρ. 4, τα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για λειτουργία αυτής, οι απαραίτητες διαλειτουργικότητες και κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια για εφαρμογή του παρόντος».

*Επισυνάπτεται η τροπολογία

Συνημμένα αρχεία:
  • fuel pass 2.pdf
  • ΒΟΥΛΗ
  • ·
  • ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ
  • ·
  • FUEL PASS 2
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ·
  • ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

All Content

Μπεσίκτας: «Άθλιο και προκλητικό πανό, δεν αποδεχόμαστε αυτή τη συμπεριφορά»

All Content - BusinessNews.gr

Ευρώπη Ασφαλιστική: Αύξηση κερδών 30% το 2025, στα 8,04 εκ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Αγγελάκης ΑΕ: «Στα σκαριά» επενδυτικό πρόγραμμα 30 εκατ.ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Market IN: Δεν αποδεχόμαστε το πρόστιμο που επέβαλε η ΔΙΜΕΑ

All Content

Στην Concept PR η Στρατηγική Επικοινωνίας του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας

All Content

ΕΑΕΕ: Digital καμπάνια για την προσέλκυση στελεχών στον ασφαλιστικό κλάδο

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Παναθηναϊκός: Προπονήθηκε ο Ναν ενόψει Φενέρμπαχτσε

All Content

Άρης: Πλήρης στη Ρουμανία για τον τελικό πρόκρισης με την Κλουζ

All Content - BusinessNews.gr

Η καναδική Cooke εξαγόρασε το 100% της μητρικής Avramar Seafood

All Content - BusinessNews.gr

Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές

All Content - BusinessNews.gr

ΠΑΕ ΑΕΚ: Μείωση εσόδων 24,40% και υψηλές ζημίες το 2024/2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο της Τετάρτης
Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο της Τετάρτης 29/06/2022 - 20:50
Χωρίς κατεύθυνση το κλείσιμο στη Wall Street, εν μέσω ανησυχιών για ύφεση 30/06/2022 - 07:04
Χωρίς κατεύθυνση το κλείσιμο στη Wall Street, εν μέσω ανησυχιών για ύφεση

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Alphabet θα εκδώσει 100ετές ομόλογο για να χρηματοδοτήσει την έρευνα στην Τεχνητή Νοημοσύνη
    10/02/2026 - 21:10 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ζαχαράκη για Εθνικό Απολυτήριο: Μείωση ύλης και εξεταζόμενων μαθημάτων
    10/02/2026 - 20:45 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο των συναλλαγών της Τρίτης
    10/02/2026 - 20:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Προφυλακίστηκε ο σμήναρχος-κατάσκοπος μετά την απολογία του - Θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορίνθου
    10/02/2026 - 19:51 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κεραμέως - Παπαθανάσης για τα προγράμματα κατάρτισης: «Ολα έγιναν με απόλυτη διαφάνεια»
    10/02/2026 - 19:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Real Consulting: Τα ποσοστά συμμετοχής των μετόχων
    10/02/2026 - 19:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τσιάρας: Στόχος μας η εκρίζωση της ευλογιάς - Xρηματοδοτικά εργαλεία και παρεμβάσεις για την κτηνοτροφία
    10/02/2026 - 18:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Διεθνής Διαφάνεια: Βελτίωση της Ελλάδας στην αντιμετώπιση φαινομένων διαφθοράς
    10/02/2026 - 18:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Περιορισμένη άσκηση δικαιώματος εξόδου – Ικανοποίηση στη διοίκηση ΟΠΑΠ και Allwyn
    10/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εφοδιαστών Πλοίων και Εξαγωγέων
    10/02/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέα brand καμπάνια «Όλα & κάτι παραπάνω»
    10/02/2026 - 10:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συμφωνία Real Consulting – OTS: Οι ισχυροί μέτοχοι πίσω από το νέο σχήμα στην Πληροφορική
    10/02/2026 - 08:08 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Coca-Cola HBC: Κέρδη 1,36 δισ. ευρώ το 2025 και μέρισμα 1,20 ευρώ - Ισχυρή ανάπτυξη σε όλες τις αγορές
    10/02/2026 - 09:15 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank Campus: Ένα από τα μεγαλύτερα τεχνολογικά και επιχειρησιακά hubs της χώρας
    10/02/2026 - 07:48 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Φορολογικές δηλώσεις: Οι πέντε προϋποθέσεις για να γλιτώσουν οι εργαζόμενοι με μπλοκάκι το τεκμήριο
    10/02/2026 - 07:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ανακοίνωση της EuroLeague για το τεχνικό πρόβλημα στην προπώληση των εισιτηρίων του Final-4

10/02/2026 - 21:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σάκοτα: «Είχαμε πίστη ότι θα προκριθούμε στην επόμενη φάση»

10/02/2026 - 21:18
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

BAD BUNNY HAIR

10/02/2026 - 16:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

COSMOTE HISTORY: 10 χρόνια λειτουργίας για το μοναδικό κανάλι ντοκιμαντέρ για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό

10/02/2026 - 15:19
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Paramount: Βελτιωμένη προσφορά στην Warner Bros - 2,8 δισ. δολάρια για να σπάσει τη συμφωνία με Netflix

10/02/2026 - 15:16
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΤΕπ: Νέα ενίσχυση ύψους 3 δισ. ευρώ για την “πράσινη” μετάβαση

10/02/2026 - 08:12
FleetNews
fleetnews.gr

Citroën ë-C3 VAN και Berlingo VAN στη HORECA 2026

10/02/2026 - 08:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Ο Άγιος Βαλεντίνος μέσα από τη συλλογή Rosie της M&S

05/02/2026 - 11:59
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo