Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μητσοτάκης: Έκτακτη αποζημίωση για το ρεύμα έως 600 ευρώ αναδρομικά - Αναστολή ρήτρας αναπροσαρμογής
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
05/05/2022 · 19:04

Μητσοτάκης: Έκτακτη αποζημίωση για το ρεύμα έως 600 ευρώ αναδρομικά - Αναστολή ρήτρας αναπροσαρμογής

Το όριο της αποζημίωσης θα αφορά όλους τους πολίτες με ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ - Μάιο και Ιούνιο θα καλύπτεται κατά 50% η όποια αύξηση στην κατανάλωση και πέραν των 300 KWh και για μη κύριες κατοικίες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Παρεμβάσεις σε 4 πεδία ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων από το βάρος των φουσκωμένων λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος. Η εξειδίκευση των μέτρων θα γίνει την Παρασκευή (6/5) από τους αρμόδιους υπουργούς.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο πρωθυπουργός:

Πρώτον, η πολιτεία επιστρέφει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχει υποστεί, αναδρομικά από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο. Το όριο της έκτακτης αυτής αποζημίωσης θα είναι τα 600 ευρώ και θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας με ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ.

Δεύτερον, οι επιχειρήσεις παραγωγής ρεύματος θα κληθούν να καταβάλουν το δικό τους μέρισμα αλληλεγγύης στην κοινωνία, που δοκιμάζεται από την ακρίβεια.

Τρίτον, ανεξάρτητα από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, η ελληνική κυβέρνηση, με δική της πρωτοβουλία, δρομολογεί από τον Ιούλιο ένα σύστημα που αποσυνδέει τις διεθνείς αυξήσεις του φυσικού αερίου από τους λογαριασμούς ρεύματος στη χώρα. Η διάρκεια αυτού του σχήματος θα έχει ορίζοντα έως και ένα χρόνο.

Με απλά λόγια, και με μία διπλή κρατική παρέμβαση τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική αγορά ενέργειας, θέτουμε ένα έμμεσο πλαφόν. Και, ταυτόχρονα, σταθεροποιούμε τις τιμές που φτάνουν στον καταναλωτή. Αναστέλλεται έτσι ουσιαστικά η ρήτρα αναπροσαρμογής. Και «κόβονται μαχαίρι» τα υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας.

Τέλος, μετατρέπουμε την εξοικονόμηση ενέργειας σε «ασπίδα» κάθε πολίτη και κάθε επιχείρησης απέναντι στους εκβιασμούς όσων ποντάρουν στην άσκοπη σπατάλη της.

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και ο πόλεμος που συνεχίζεται εκεί χτυπά ολόκληρο τον κόσμο, την Ευρώπη αλλά και τη χώρα μας. Και διεξάγεται όχι μόνο με πυραύλους και βόμβες, αλλά και με όπλο την ενέργεια και την τιμή του φυσικού αερίου, που έχει σκαρφαλώσει σε πρωτοφανή ύψη.

Αυτή είναι που προκαλεί διαδοχικές ανατιμήσεις και ιδίως στο ηλεκτρικό ρεύμα. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζεται στη ρίζα του μόνο με ενιαία ευρωπαϊκή απάντηση.

Όμως, σε αντίθεση με τις πρωτοβουλίες που πήρε για το Ταμείο Ανάκαμψης, εδώ η Ευρώπη εμφανίζεται -μέχρι σήμερα τουλάχιστον- κατώτερη των περιστάσεων. Και, δυστυχώς, η λύση της αργεί. Γι’ αυτό και η Ελλάδα συνεχίζει να την διεκδικεί αλλά στο μεταξύ δεν αδρανεί. Δεν θα την περιμένει. Γιατί πρώτος εγώ αισθάνομαι ότι οι δυσκολίες των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών μας δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.

Με απόφασή μου, λοιπόν, δρομολογείται ένα νέο Εθνικό Πρόγραμμα Στήριξης, με σταθερό προσανατολισμό τους πιο αδύναμους. Αυτήν τη φορά, όμως, και με μέτρα σημαντικής ανακούφισης για τη μεσαία τάξη.

Βοηθήσαμε πολύ τα ευάλωτα νοικοκυριά, που είχαν χαμηλές καταναλώσεις. Αλλά είναι αλήθεια πως όσοι χρησιμοποίησαν λίγο περισσότερο ρεύμα -γιατί έπρεπε, για παράδειγμα, να θερμανθούν με κλιματιστικό ή έχουν μία μικρή δεύτερη κατοικία- βλέπουν υπέρογκες αυξήσεις στους λογαριασμούς τους. Με την κρατική στήριξη, αν και μεγάλη, να αποδεικνύεται μικρή για να σηκώσει το βάρος τους.

Αυτό από σήμερα αλλάζει. Είμαι αποφασισμένος να διορθώσουμε τις αδικίες του χθες, να οργανώσουμε καλύτερα την άμυνα του σήμερα, αλλά και να αποτρέψουμε κινδύνους του αύριο.

Το νέο μας Πρόγραμμα παρεμβαίνει σε τέσσερα πεδία: Πρώτον, η πολιτεία επιστρέφει στον ατομικό τραπεζικό λογαριασμό κάθε ιδιοκτήτη ή ενοικιαστή πρώτης κατοικίας το 60% όλων των πρόσθετων επιβαρύνσεων που έχει υποστεί, αναδρομικά από τον Δεκέμβριο έως και τον Μάιο. Το όριο της έκτακτης αυτής αποζημίωσης θα είναι τα 600 ευρώ και θα αφορά όλους τους συμπολίτες μας με ετήσιο εισόδημα έως και 45.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, για τον Μάιο και τον Ιούνιο θα καλύπτεται κατά 50% η όποια αύξηση στην κατανάλωση και πέραν των 300 KWh. Ενώ, επιπλέον, η νέα έκπτωση θα αφορά και τις μη κύριες κατοικίες, και μάλιστα για το σύνολο της μηνιαίας κατανάλωσης.

Δεύτερον, όπως έχω δηλώσει, οι επιχειρήσεις παραγωγής ρεύματος θα κληθούν να καταβάλουν το δικό τους μέρισμα αλληλεγγύης στην κοινωνία, που δοκιμάζεται από την ακρίβεια. Με βάση, λοιπόν, το τελικό πόρισμα της Ανεξάρτητης Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας, που αναμένεται τις αμέσως επόμενες μέρες, τα πρόσθετα συγκυριακά έσοδά τους θα φορολογηθούν με ένα ειδικό τέλος ύψους 90%.

Πρόκειται, άλλωστε, για ποσά τα οποία θα διατεθούν για να ανακουφίσουν ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Γιατί είναι ώρες δράσης της πολιτείας αλλά και ώρες ευθύνης όλων μας.

Τρίτον, ανεξάρτητα από τις ευρωπαϊκές αποφάσεις, η ελληνική κυβέρνηση, με δική της πρωτοβουλία, δρομολογεί από τον Ιούλιο ένα σύστημα που αποσυνδέει τις διεθνείς αυξήσεις του φυσικού αερίου από τους λογαριασμούς ρεύματος στη χώρα. Η διάρκεια αυτού του σχήματος θα έχει ορίζοντα έως και ένα χρόνο.

Με απλά λόγια, και με μία διπλή κρατική παρέμβαση τόσο στη χονδρική όσο και στη λιανική αγορά ενέργειας, θέτουμε ένα έμμεσο πλαφόν. Και, ταυτόχρονα, σταθεροποιούμε τις τιμές που φτάνουν στον καταναλωτή. Αναστέλλεται έτσι ουσιαστικά η ρήτρα αναπροσαρμογής. Και «κόβονται μαχαίρι» τα υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας.

Η πρωτοβουλία είναι δίκαιη, τεκμηριωμένη και κοστολογημένη. Και, το κυριότερο, δεν δημιουργεί προβλήματα ανταγωνισμού που θα μπορούσαν να αμφισβητήσουν νομικά τα θετικά αποτελέσματά της για τους καταναλωτές.

Τέλος, μετατρέπουμε την εξοικονόμηση ενέργειας σε «ασπίδα» κάθε πολίτη και κάθε επιχείρησης απέναντι στους εκβιασμούς όσων ποντάρουν στην άσκοπη σπατάλη της.

Τις επόμενες εβδομάδες ξεκινά το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - αλλάζω συσκευή», που πριμοδοτεί γενναία την απόσυρση των παλιών, ενεργοβόρων κλιματιστικών και ψυγείων. Ενώ το φθινόπωρο, παράλληλα με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» των κατοικιών, δρομολογείται και το «Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις». Ένα σχέδιο που θα επιτρέπει, μεταξύ άλλων, την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων στις στέγες των κτηρίων τους.

Η φθηνότερη ενέργεια όμως είναι αυτή που δεν καταναλώνεται ποτέ. Συνεπώς, μικρές αλλαγές στις συνήθειες μας, όπως μικρές αλλαγές στις ρυθμίσεις των κλιματιστικών μας, θα φέρουν αμέσως και χαμηλότερους λογαριασμούς. Ετσι βοηθούμε και το περιβάλλον αλλά και το πορτοφόλι μας.

Συμπολίτες μου,

Για να καταλήξω σε αυτές τις τέσσερις παρεμβάσεις χρειάστηκε χρόνος και μελέτη. Γιατί ένα τέτοιο πολυεπίπεδο πρόγραμμα πράγματι ήταν μία σύνθετη άσκηση, με πολλές τεχνικές, οικονομικές, ακόμη και πολιτικές παραμέτρους.

Διαμορφώθηκε, ωστόσο, σε άμεσο ρεαλιστικό σχέδιο χάρη στη συνεπή και συνετή πολιτική που προηγήθηκε. Είναι αυτή που έφερε χαμηλότερο έλλειμμα το 2021 και θετικές διεθνείς αξιολογήσεις. Και τώρα χρηματοδοτεί την νέα πρωτοβουλία μας, μαζί με τους πόρους από τα έσοδα των παραγωγών ρεύματος.

Μακάρι να μπορέσουμε να πετύχουμε και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, ώστε να μειωθεί η επιβάρυνση στον κρατικό προϋπολογισμό. Αλλά δεν πρόκειται να περιμένω μέχρι το αργοκίνητο ευρωπαϊκό υπερωκεάνιο να αλλάξει πορεία.

Θα είμαι, ωστόσο, ειλικρινής: όσο διαρκεί ο πόλεμος, καμία εθνική στήριξη δεν θα μπορεί να απορροφήσει όλες τις αυξήσεις και να κρατήσει τις τιμές ενέργειας εκεί που ήταν πριν την κρίση. Όποιος ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει, σας λέει ψέματα.

Ήδη από το φθινόπωρο, άλλωστε, το κράτος απορροφά μέρος των αυξήσεων, ενισχύοντας ταυτόχρονα, όσο μπορεί, το διαθέσιμο εισόδημα με νέες, μόνιμες μειώσεις φόρων και εισφορών. Αυτές τις μέρες, μάλιστα, οκτώ στους δέκα συμπολίτες μας θα κληθούν να πληρώσουν ακόμα χαμηλότερο ΕΝΦΙΑ.

Και τώρα, η νέα δέσμη παρεμβάσεων θα απορροφήσει το 70% έως 80% της αύξησης στην τιμή της κιλοβατώρας για τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες μας. Με ορίζοντα τους επόμενους 12 μήνες και με παρεμβάσεις σε όλα τα μέτωπα.

Η πολιτεία οφείλει να στέκεται δίπλα στους πολίτες όταν βρίσκονται αντιμέτωποι με βίαιες αλλαγές που μόνοι τους δεν μπορούν να διαχειριστούν. Το κάναμε στη διάρκεια της πανδημίας, το κάνουμε και τώρα, με την ενεργειακή κρίση.

Ένα κράτος που προστατεύει την κοινωνία, επιμερίζοντας δίκαια το κόστος κάθε αναγκαστικής προσαρμογής. Αλλά και μία πολιτεία που μάχεται για να αναπτύσσεται η χώρα ώστε τους καρπούς της συλλογικής προόδου να τους γεύονται όλοι οι πολίτες. Αυτό είναι το όραμά μου και αυτό υπηρετώ με συνέπεια, κάθε μέρα.

  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ·
  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ
  • ·
  • ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ
  • ·
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χάκερς έκλεψαν στοιχεία Σέρβων αθλητών!

All Content

Η Μπασκόνια ακύρωσε φιλικό λόγω έλλειψης παικτών - Ο Ντιόπ ταξίδεψε στο Κλίβελαντ

All Content - BusinessNews.gr

Saint Laurent Greece: Το luxury αντέχει – Άλμα 48,9% στις πωλήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Αττικά Πολυκαταστήματα: Τζίρος 113,6 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 5% στα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

Trade Estates: Καθαρά κέρδη 22,3 εκατ. ευρώ για το α΄ εξαμηνο

All Content

Oι Meteorites με νέα καμπάνια για τα Υπ. Κοινωνικής Συνοχής, ΚΜΟΠ και Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

All Content

Ermis Awards: Πρόεδρος της Επιτροπής Digital & Direct ο Άλεξ Έσσλιν

FleetNews

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

FleetNews

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

FleetNews

Νέα πρόσωπα στη Kosmocar

All Content

EuroCup 2026/27: Το αναλυτικό πρόγραμμα της σεζόν

All Content

Φραντσέσκο Τότι: Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου σύμβουλος στη Μάξιμα Ρόμα!

All Content - BusinessNews.gr

Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά

All Content - BusinessNews.gr

Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.

All Content - BusinessNews.gr

Πληθωρισμός: Στο 3,3% στην ευρωζώνη τον Αύγουστο – Ρεκόρ τριετίας

FleetNews

Νέο CUPRA Born με έως 631 χλμ. αυτονομία και 326 PS

FleetNews

Audi A2 e-tron: Το νέο σημείο αναφοράς στην αποδοτικότητα

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

CSRΝews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

CSRΝews.gr

Global Green Energy Fund: Σταθερές αποδόσεις και βιώσιμη ανάπτυξη στις ανανεώσιμες πηγές από τη GMM

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Handelsblatt: Όχι από Γερμανία στην πρόταση του ESM για Ταμείο Σταθερότητας 250 δισ. ευρώ
Handelsblatt: Όχι από Γερμανία στην πρόταση του ESM για Ταμείο Σταθερότητας 250 δισ. ευρώ 05/05/2022 - 19:14
Sell - off στη Wall Street, απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια 05/05/2022 - 21:19
Sell - off στη Wall Street, απώλειες στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αίγυπτος: Δεκαέξι νεκροί και 28 τραυματίες σε τροχαίο με λεωφορείο
    02/09/2026 - 10:24 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Mind The Hack παρουσίασε την Exposure Decision Platform
    02/09/2026 - 10:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Στις 53 εκατ. οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα το πρώτο εξάμηνο, οι 4 στις 5 από ξένους
    02/09/2026 - 10:10 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Trade Estates: Καθαρά κέρδη 22,3 εκατ. ευρώ για το α΄ εξαμηνο
    02/09/2026 - 10:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Περιοδεία Γεωργιάδη στη Θράκη: Εγκαινίασε τρία ανακαινισμένα Κέντρα Υγείας και ένα Κέντρο Ημέρας
    02/09/2026 - 09:58 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Τζίρος 113,6 εκατ. ευρώ το α΄ εξάμηνο – Αύξηση 5% στα καθαρά κέρδη
    02/09/2026 - 09:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ταμείο Απανθρακοποίησης: Πράσινο φως για έργα 2,3 δισ. ευρώ στα ελληνικά νησιά
    02/09/2026 - 09:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Ιράν επιτίθεται σε βάσεις των ΗΠΑ έπειτα από νέο κύμα αμερικανικών βομβαρδισμών
    02/09/2026 - 09:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στον αγώνα της Τεχνητής Νοημοσύνης, η εμπιστοσύνη είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της ηγεσίας
    02/09/2026 - 09:08 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    02/09/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Πληθωρισμός: Στο 3,3% στην ευρωζώνη τον Αύγουστο – Ρεκόρ τριετίας
    01/09/2026 - 12:52 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Υλοποιήθηκαν τα ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης - Ξεκίνησε η αξιολόγηση αιτημάτων πληρωμής 8,2 δισ.
    01/09/2026 - 12:37 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Θεσσαλονίκη: Ένας στους 3 καταναλωτές περίμενε μεγαλύτερες εκπτώσεις, μειωμένες πωλήσεις για το 60% των εμπόρων
    01/09/2026 - 17:48 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Πτώση 0,75%, στα 258,85 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    01/09/2026 - 17:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Επίσκεψη Τ. Θεοδωρικάκου στην Καστοριά: Επενδύσεις για Data Center και τη γουνοποιία
    01/09/2026 - 17:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φραντσέσκο Τότι: Ο θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου σύμβουλος στη Μάξιμα Ρόμα!

02/09/2026 - 06:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Μπασκόνια ακύρωσε φιλικό λόγω έλλειψης παικτών - Ο Ντιόπ ταξίδεψε στο Κλίβελαντ

02/09/2026 - 05:59
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑρρένΑ δίνει το vibe της ενυδάτωσης στο ZAMNA x PRIMER

01/09/2026 - 14:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παύλος Τσίμας με διευρυμένο ρόλο στην Alter Ego Media

01/09/2026 - 14:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΠ: Στήριξη στον Δήμο Σαλαμίνας για την αποκατάσταση των πληγεισών περιοχών από τις πρόσφατες πυρκαγιές

01/09/2026 - 13:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Alpha Marketing: Ο MCE Community στη Smart City Expo World Congress 2026 στη Βαρκελώνη

01/09/2026 - 12:43
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Νέες λειτουργίες ενεργητικής ασφάλειας στον βασικό εξοπλισμό

01/09/2026 - 11:10
FleetNews
fleetnews.gr

Σε ισχύ νέος κανονισμός στη σχεδίαση αυτοκινήτων

01/09/2026 - 09:38
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo