Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Μάας: Μια σπίθα στην Αν. Μεσόγειο μπορεί να προκαλέσει καταστροφή
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
25/08/2020 · 15:44

Μάας: Μια σπίθα στην Αν. Μεσόγειο μπορεί να προκαλέσει καταστροφή

«Η εμμονή της Τουρκίας στην παραβατικότητα δεν οδηγεί πουθενά» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, στη συνάντηση με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, κ. Χάικο Μάας.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο κ. Δένδιας τόνισε κατά τη διάρκεια της επίσημης συνάντησης με τον Γερμανό ομόλογό του αναφερόμενος στην Τουρκία, ότι «αντί για κινήσεις αποκλιμάκωσης βλέπουμε νέες προκλήσεις» ενώ σημείωσε ότι αυτές οι συμπεριφορές και οι κινήσεις υπονομεύουν την σταθερότητα στην περιοχή και συνιστούν παραβίαση του διεθνούς δικαίου.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Δένδιας, ανέφερε:

Καλωσορίζω σήμερα για άλλη μια φορά τον αγαπητό μου συνάδελφο Γερμανό Υπουργό Εξωτερικών, τον Heiko Maas, στην Αθήνα.

Είχα την ευκαιρία να τον ενημερώσω καταρχήν για την ακύρωση της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης στην οποία η Γερμανία θα ήταν η τιμώμενη χώρα. Ελπίζω ότι σύντομα θα επεκτείνουμε μια νέα πρόσκληση στη γερμανική πλευρά.
Συζητήσαμε επίσης για την Λιβύη. Η Ελλάδα χαιρέτισε από την πρώτη στιγμή την πρόσφατη ανακοίνωση κατάπαυσης του πυρός. Ένα σημαντικό θετικό βήμα προς μια πολιτική λύση μέσω μιας διαδικασίας εθνικής συμφιλίωσης.

Η Ελλάδα παραμένει έτοιμη να συμβάλλει προς την κατεύθυνση αυτή και το έχει κάνει γνωστό επανειλημμένα στη Γερμανία. Η Ελλάδα, άλλωστε, συμβάλλει ήδη στην ειρήνη και στην ασφάλεια στη Λιβύη με μια σημαντική συνεισφορά στην επιχείρηση Ειρήνη.

Στην επιχείρηση Ειρήνη μετέχει και η Γερμανία πλέον με μια σύγχρονη μονάδα, τη φρεγάτα Hamburg, μια εξαιρετικά σημαντική συνεισφορά.

Επανέλαβα, επίσης, στον Γερμανό συνάδελφό μου ότι η Ελλάδα θα ήθελε να συμμετάσχει και στη συνέχιση της διαδικασίας του Βερολίνου και ζήτησα προς αυτό τη θερμή συνηγορία του.

Κυρίως, όμως, όπως φαντάζεστε, είχαμε μια ειλικρινή και εποικοδομητική συζήτηση εν’όψει του άτυπου Συμβουλίου των Υπουργών Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Θα πραγματοποιηθεί, όπως ξέρετε, υπό την ονομασία του Gymnich, την Πέμπτη και την Παρασκευή στο Βερολίνο. Εκεί θα συζητήσουμε και το θέμα της συμπεριφοράς της Τουρκίας.

Την στιγμή αυτή που μιλάμε η Τουρκία συνεχίζει να παρανομεί, να κλιμακώνει, να προκαλεί, παρά τις παροτρύνσεις των γειτόνων, των εταίρων και των συμμάχων. Εμμένει, παρά την αυτοσυγκράτηση και τη σύνεση που επιδεικνύει η ελληνική πλευρά, σε μια προσπάθεια δημιουργίας τετελεσμένων. Και αντί για αποκλιμάκωση, παρατηρούμε νέες προκλήσεις.


Παρατηρούμε απόπειρα υλοποίησης επεκτατικών σχεδίων σε βάρος γειτόνων και συμμάχων. Παρατηρούμε τη διατύπωση νεο-οθωμανικών ιδεολογημάτων, άκριτου επεκτατισμού και ελέγχου της Μεσογείου.


Παρατηρούμε τη συνεχιζόμενη υπονόμευση της σταθερότητας ολόκληρης της περιοχής. Με κραυγαλέες και απολύτως καταδικαστέες παραβιάσεις του Διεθνούς Δικαίου. Και μάλιστα σε βάρος δυο κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ελλάδας και της Κύπρου.


Ωστόσο επιτρέψτε μου να το ξεκαθαρίσω για μια ακόμη φορά, η εμμονή στην παραβατικότητα δεν οδηγεί στη δημιουργία δικαίου. Για την ακρίβεια δεν οδηγεί πουθενά. Και είναι προφανές ότι το διακύβευμα στην ανατολική Μεσόγειο υπερβαίνει τα όρια διμερών διαφορών. Αφορά ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, ολόκληρη την ευρωπαϊκή οικογένεια.

Αφορά τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αφορά την ενεργητική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αφορά την ασφάλεια της Μεσογείου.
Αφορά την αξιοπιστία της Ένωσης και γι’ αυτό και δεν χωρούν διπλά σταθμά, διπλά standards.

Εξέφρασα στον αγαπητό μου συνάδελφο τη βεβαιότητα της ελληνικής Κυβέρνησης ότι υπό τη γερμανική προεδρία η Ευρωπαϊκή Ένωση θα εξακολουθήσει να πρεσβεύει προς πάσα κατεύθυνση και στις εξωτερικές της σχέσεις όπως κάνει και στο εσωτερικό της, το στοιχείο που καθιστά την Ένωσή μας το ελκυστικότερο σημείο του κόσμου.
Που καθιστά την Ένωση ένα μοναδικό εγχείρημα, το πιο φιλόδοξο εγχείρημα, στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Και το στοιχείο αυτό είναι ο απαρέγκλιτος σεβασμός στο κράτος δικαίου. Ο σεβασμός στους κανόνες του Διεθνούς Δικαίου. Ο σεβασμός στις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των κρατών.


Βασικές αρχές που αποτελούν τον απόλυτο πυρήνα του ευρωπαϊκού κεκτημένου.
Το ευρωπαϊκό κεκτημένο, όμως, δεν υπάρχει θείω δικαίω, χρειάζεται υπεράσπιση. Χρειάζεται ρωμαλέα υπεράσπιση απέναντι στις δυνάμεις του αυταρχισμού, της παρανομίας, της αλαζονείας και της οπισθοδρόμησης. Το ευρωπαϊκό κεκτημένο χρειάζεται υπεράσπιση, είτε η πρόκληση εναντίον του προέρχεται από την Τουρκία, είτε αφορά τη Λευκορωσία.


Προσβλέπουμε, λοιπόν, στην υπεράσπιση του. Προσβλέπουμε στην παρουσίαση καταλόγου κυρώσεων, που έχει υποχρέωση να καταρτίσει ο Ύπατος Εκπρόσωπος, ο κύριος Μπορέλ, και να παρουσιάσει στο επικείμενο άτυπο συμβούλιο στο Gymnich.
Κυρώσεις που θα καταστήσουν σαφές ότι η συνεχιζόμενη τουρκική παραβατικότητα, εάν συνεχιστεί, θα επιφέρει συνέπειες. Ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη και πρόθυμη να υπερασπιστεί τα σύνορα της, θαλάσσια και χερσαία. Ότι η Ευρώπη είναι έτοιμη να υπερασπιστεί την ιδεολογία της, ιδεολογία νομιμότητας, στην οποία βασίζεται και την οποία διακηρύσσει.


Και θα ήθελα με αυτή την ευκαιρία να γίνω σαφής προς όλους. Χωρίς μεγαλοστομίες, που δε μας χαρακτηρίζουν, χωρίς αλαζονεία, που δε μας χαρακτηρίζει, χωρίς απειλές, που δε χρησιμοποιούμε, η Ελλάδα θα υπερασπίσει, εν ονόματι του δικαίου, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά της δικαιώματα.


Η Ελλάδα θα υπερασπίσει τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα, την κυριαρχία και τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ευρώπης. Δεν έχει την επιλογή του άλλως πράττειν, και θα παρακαλούσα γι’ αυτό θερμότατα, να μην υπάρχει η οποιαδήποτε παρανόηση.
Πολλοί μας συνιστούν διάλογο, μα η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι είναι και παραμένει πάντοτε έτοιμη για διάλογο. Όμως, δεν υφίσταται διάλογος υπό το καθεστώς απειλών. Δεν υφίσταται διάλογος υπό το καθεστώς προκλήσεων, και σε τελευταία ανάλυση, δε νοείται διάλογος, όχι μόνο για την Ελλάδα, για οποιοδήποτε κράτος, τη στιγμή που παραβιάζονται τα κυριαρχικά του δικαιώματα και η κυριαρχία του.
Ο βιασμός του δικαίου δεν μπορεί και δεν πρέπει να επιτραπεί, να αποτελεί βάση διαλόγου. Η συνέχιση της προκλητικής συμπεριφοράς της Τουρκίας το μόνο που κάνει είναι να αποδεικνύει περίτρανα διεθνώς ότι οι αναφορές στο διάλογο και στο διεθνές δίκαιο είναι καθαρά προσχηματικές. Απαραίτητο στοιχείο για διάλογο είναι ένας αξιόπιστος συνομιλητής, και ένα σαφές πλαίσιο αναφοράς, και το πλαίσιο αναφοράς είναι οι κανόνες του διεθνούς δικαίου.


Εύχομαι αυτό να είναι κατανοητό στην Άγκυρα, την οποία ο Heiko θα επισκεφτεί στη συνέχεια. Για εμάς, η προσήλωση στο διάλογο, υπό τις ανωτέρω πάντα προϋποθέσεις του Διεθνούς Δικαίου ευρίσκει ευήκοον ους. Αντίθετα, η συμπεριφορά της Τουρκίας και οι διαρκείς απειλές της είναι ενδεικτικές της λανθασμένης αντίληψης που έχει για την ανθρωπότητα του 21ου αιώνα. Επιμένει στην προβολή αλαζονικής ισχύος, όταν ο κανόνας είναι ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των κανόνων της καλής γειτονίας.
Το παράδειγμα που δεν αφορά την Ελλάδα είναι η αντίδραση της στην ομαλοποίηση των σχέσεων μεταξύ του Ισραήλ και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Αντίδραση που αποτελεί μία επιπλέον τουρκική παραφωνία απέναντι στις προσπάθειες που καταβάλλουν οι χώρες της περιοχής για να προάγουν τη σταθερότητα, την ασφάλεια, τη συνεργασία και το διάλογο.

  • ΔΕΝΔΙΑΣ
  • ·
  • ΜΑΑΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άλλη κλάση ο Παναθηναϊκός 90-69 την Μπουργκ και παίζει το Σάββατο με ΠΑΟΚ στον τελικό

All Content

Ο Αλβέρτης νίκησε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε διαγωνισμό τριπόντων! (pics & vid)

All Content - BusinessNews.gr

Τ. Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται από τον νέο αναπτυξιακό νόμο

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 16,4% του Γενικού Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία τον Ιούλιο

All Content - BusinessNews.gr

Πέθανε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε ηλικία 103 ετών

All Content

IPRA Grand Prix 2024: Όταν οι «άγνωστες chefs» του Περού μπήκαν στο σημαντικότερο γαστρονομικό ranking της χώρας

All Content

Ogilvy One & AEGEAN στο TikTok Day με case study για το Unified Lift Study

All Content

Στην παράταση η Ρεάλ 98-95 την Ντουμπάι και παίζει ξανά τελικό με τον Ολυμπιακό (gallery)

All Content

Ερυθρός Αστέρας-Άρης 91-87: Ήττα στο φινάλε για την ομάδα του Σπανούλη (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΕΗ και AWS βάζουν μπροστά επένδυση 3,5 δισ. ευρώ για Data Center στη Δυτική Μακεδονία

All Content - BusinessNews.gr

Σουρωτή: Η νέα μονάδα που έρχεται το 2028, οι επενδύσεις και η στροφή σε διευρυμένο multi-category χαρτοφυλάκιο

All Content - BusinessNews.gr

Aktor: Επένδυση 370 εκατ. ευρώ στη ΔΕΠΑ Εμπορίας - Συμφωνία για απόκτηση του 51% του χαρτοφυλακίου ΑΠΕ

CSRΝews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

CSRΝews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

CSRΝews.gr

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δημιουργεί ένα πρόγραμμα στήριξης για νέους αθλητές

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Υπ. Περιβάλλοντος: Με ρυθμούς σπριντ η Ηλεκτροκίνηση-Απορρόφηση 1 εκατ. € σε 18 ώρες
Υπ. Περιβάλλοντος: Με ρυθμούς σπριντ η Ηλεκτροκίνηση-Απορρόφηση 1 εκατ. € σε 18 ώρες 25/08/2020 - 15:09
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Απομονώνεται η Τουρκία από τη διεθνή κοινότητα 25/08/2020 - 17:38
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Απομονώνεται η Τουρκία από τη διεθνή κοινότητα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Volkswagen: Λειτουργικά κέρδη μόλις στο 1% αναμένει για το τρέχον έτος ο όμιλος - Πτώση της μετοχής
    18/09/2026 - 21:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Παπουτσάνης: Στο 25,96% αυξήθηκε το ποσοστό του CEO Μενέλαου Τασόπουλου
    18/09/2026 - 21:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Επιστροφή στο ρωσικό αέριο θέλει η AfD – Προετοιμάζεται συνάντηση με άνθρωπο του Πούτιν (Reuters)
    18/09/2026 - 20:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΕΤΕπ και ΕΥΑΘ: Επενδυτικό σχέδιο για υποδομές νερού σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
    18/09/2026 - 20:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση το κλείσιμο των συναλλαγών της Παρασκευής
    18/09/2026 - 19:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Star Bulk: Famatown και Danaos οι δύο ισχυρές συμμετοχές μετά την είσοδο στην Euronext Athens
    18/09/2026 - 19:22 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πιερρακάκης για επιστροφή του XA στις ανεπτυγμένες αγορές: «Η αξιοπιστία που κερδίσαμε είναι το κεφάλαιο για το επόμενο μεγάλο βήμα»
    18/09/2026 - 19:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Κέκροψ: Σημαντική υποχώρηση του τζίρου στο εξάμηνο, αλλά και αισθητό περιορισμό των ζημιών προ φόρων
    18/09/2026 - 18:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • The Ellinikon Sports Park: Αθλητικές εγκαταστάσεις διεθνών προδιαγραφών με τη σφραγίδα του Ομίλου AKTOR
    18/09/2026 - 18:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ερευνητές χάκαραν το OpenAI χρησιμοποιώντας εργαλείο Τεχνητής Νοημοσύνης της Anthropic
    18/09/2026 - 18:15 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τ. Θεοδωρικάκος: 928 επενδυτικά σχέδια ύψους 3,1 δισ. ευρώ χρηματοδοτούνται από τον νέο αναπτυξιακό νόμο
    18/09/2026 - 10:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σουρωτή: Η νέα μονάδα που έρχεται το 2028, οι επενδύσεις και η στροφή σε διευρυμένο multi-category χαρτοφυλάκιο
    18/09/2026 - 07:45 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Agrifreda: Τζίρος 86,7 εκατ., αύξηση 37% στα καθαρά κέρδη και μέρισμα 6 εκατ. ευρω
    18/09/2026 - 07:06 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΔΕΗ και AWS βάζουν μπροστά επένδυση 3,5 δισ. ευρώ για Data Center στη Δυτική Μακεδονία
    18/09/2026 - 08:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Εγκαίνια του The Ellinikon Sports Park - Στον ανοιχτό χαρακτήρα του του πάρκου, αναφέρθηκε ο Οδυσσέας Αθανασίου
    18/09/2026 - 08:33 ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τα highlights του Παναθηναϊκός-Μπουργκ 90-69 (video)

18/09/2026 - 20:24
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός Γυναίκες: Φιλική ήττα με 66-58 από τη Σαραγόσα στην Ισπανία (gallery)

18/09/2026 - 20:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο «Τροχός της Τύχης» επιστρέφει στο Star για 13η χρονιά

18/09/2026 - 14:45
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΔΕΗ: Απόκτηση χαρτοφυλακίου ΑΠΕ άνω των 2 GW από την ABO Energy στην Πολωνία

18/09/2026 - 14:42
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΥΑΘ: Συμβουλευτική υποστήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για βιώσιμες υποδομές νερού στη Θεσσαλονίκη

18/09/2026 - 13:59
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η CHANGAN και η Βελμάρ νέοι μεγάλοι χορηγοί της ΚΑΕ Περιστέρι Betsson

18/09/2026 - 11:13
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Romeo Club

16/09/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

2nd Nail Awards

16/09/2026 - 09:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo