Τρίτη, 18 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
ΤτΕ: Στα 15,2 δισ. ευρώ το πλεόνασμα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου στο 10μηνο
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
23/12/2019 · 17:27

ΤτΕ: Στα 15,2 δισ. ευρώ το πλεόνασμα του ταξιδιωτικού ισοζυγίου στο 10μηνο

Πλεόνασμα 15.224 εκατ. ευρώ εμφάνισε το ταξιδιωτικό ισοζύγιο την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου, έναντι πλεονάσματος 13.718 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2018, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Όπως σημειώνει η ΤτΕ, η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 2.033 εκατ. ευρώ ή 13,1%, οι οποίες μόνο εν μέρει αντισταθμίστηκαν από την αύξηση των ταξιδιωτικών πληρωμών κατά 528 εκατ. ευρώ ή 29,7%. Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 9,3%, καθώς και στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 3,7%. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών αντιστάθμισαν κατά 78,0% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών και συνέβαλαν κατά 76,2% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες.

Τον Οκτώβριο του 2019, το ταξιδιωτικό ισοζύγιο εμφάνισε πλεόνασμα 1.191 εκατ. ευρώ, έναντι πλεονάσματος 1.212 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ειδικότερα, αύξηση κατά 4,1% κατέγραψαν τον Οκτώβριο του 2019 οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.442 εκατ. ευρώ, έναντι 1.385 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2018, ενώ αύξηση κατά 44,8% παρατηρήθηκε και στις ταξιδιωτικές πληρωμές (Οκτώβριος 2019: 250 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2018: 173 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων οφείλεται στην αύξηση της μέσης δαπάνης ανά ταξίδι κατά 2,3%, καθώς και στην αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης κατά 1,9% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2018. Οι καθαρές εισπράξεις από την παροχή ταξιδιωτικών υπηρεσιών συνέβαλαν με ποσοστό 73,2% στο σύνολο των καθαρών εισπράξεων από υπηρεσίες και αντιστάθμισαν κατά 58,0% το έλλειμμα του ισοζυγίου αγαθών.

Ταξιδιωτικές εισπράξεις

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις εμφάνισαν αύξηση κατά 13,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018 και διαμορφώθηκαν στα 17.530 εκατ. ευρώ. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στην αύξηση κατά 12,5% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 12.067 εκατ. ευρώ, και στην αύξηση κατά 15,2% των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 5.033 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκαν στα 7.447 εκατ. ευρώ, αυξημένες κατά 7,7%, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκαν κατά 21,3% και διαμορφώθηκαν στα 4.620 εκατ. ευρώ. Ειδικότερα, οι εισπράξεις από τη Γερμανία μειώθηκαν κατά 4,2% και διαμορφώθηκαν στα 2.782 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία αυξήθηκαν κατά 16,2% και διαμορφώθηκαν στα 1.084 εκατ. ευρώ. Οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκαν κατά 36,7% και διαμορφώθηκαν στα 2.582 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, άνοδο κατά 10,3% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 1.085 εκατ. ευρώ, ενώ και οι εισπράξεις από τη Ρωσία σημείωσαν αύξηση κατά 27,5% και διαμορφώθηκαν στα 415 εκατ. ευρώ.

Τον Οκτώβριο του 2019, όπως προαναφέρθηκε, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις αυξήθηκαν κατά 4,1% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Αναλυτικότερα, αύξηση κατά 1,3% εμφάνισαν οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 890 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών εκτός της ΕΕ-28 αυξήθηκαν κατά 10,2% (Οκτώβριος 2019: 487 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2018: 442 εκατ. ευρώ). Η αύξηση των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 ήταν αποτέλεσμα της αύξησης των εισπράξεων από κατοίκους των χωρών της ζώνης του ευρώ κατά 2,2% (Οκτώβριος 2019: 628 εκατ. ευρώ, Οκτώβριος 2018: 614 εκατ. ευρώ), καθώς οι εισπράξεις από κατοίκους των χωρών της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ μειώθηκαν κατά 0,9% και διαμορφώθηκαν στα 262 εκατ. ευρώ.

Ειδικότερα, όσον αφορά τις σημαντικότερες χώρες προέλευσης ταξιδιωτών, οι εισπράξεις από τη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 7,0% και διαμορφώθηκαν στα 341 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Γαλλία μειώθηκαν κατά 9,6% και διαμορφώθηκαν στα 82 εκατ. ευρώ. Αύξηση κατά 6,9% παρουσίασαν οι εισπράξεις από το Ηνωμένο Βασίλειο, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 155 εκατ. ευρώ. Από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, μείωση κατά 22,1% παρουσίασαν οι εισπράξεις από τις ΗΠΑ, οι οποίες διαμορφώθηκαν στα 125 εκατ. ευρώ, ενώ οι εισπράξεις από τη Ρωσία αυξήθηκαν κατά 156,8% και διαμορφώθηκαν στα 46 εκατ. ευρώ.

Εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση

Την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2019, η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση αυξήθηκε κατά 3,7% και διαμορφώθηκε στις 29.727 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 28.680 χιλ. ταξιδιωτών την αντίστοιχη περίοδο του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων αυξήθηκε κατά 1,3%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 8,4%. Κατά την επισκοπούμενη περίοδο, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 διαμορφώθηκε στις 21.179 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 2,8% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2018, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 εμφάνισε άνοδο κατά 5,9% και διαμορφώθηκε στις 8.548 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ μειώθηκε κατά 4,0%, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ αυξήθηκε κατά 10,6%.

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία παρουσίασε μείωση κατά 8,2% και διαμορφώθηκε στις 3.907 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Γαλλία αυξήθηκε κατά 1,9% και διαμορφώθηκε στις 1.513 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο επίσης αυξήθηκε κατά 19,5% και διαμορφώθηκε στις 3.424 χιλ. ταξιδιώτες. Τέλος, αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ αυξήθηκε κατά 9,1% και διαμορφώθηκε στις 1.107 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ αυτή από τη Ρωσία αυξήθηκε κατά 11,6% και διαμορφώθηκε στις 552 χιλ. ταξιδιώτες.

Η εισερχόμενη ταξιδιωτική κίνηση τον Οκτώβριο του 2019 διαμορφώθηκε στις 2.773 χιλ. ταξιδιώτες, έναντι 2.723 χιλ. ταξιδιωτών τον αντίστοιχο μήνα του 2018. Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση μέσω αεροδρομίων μειώθηκε κατά 1,5%, ενώ αυτή μέσω οδικών σταθμών αυξήθηκε κατά 13,4%. Η αύξηση της εισερχόμενης ταξιδιωτικής κίνησης ήταν αποτέλεσμα της αύξησης της ταξιδιωτικής κίνησης από τις χώρες εκτός της ΕΕ-28 κατά 11,5%, καθώς η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 μειώθηκε κατά 1,7%. Αναλυτικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ζώνης του ευρώ διαμορφώθηκε στις 1.151 χιλ. ταξιδιώτες, παρουσιάζοντας μείωση κατά 6,2%, ενώ αντίθετα αύξηση κατά 5,5% εμφάνισε η ταξιδιωτική κίνηση από τις χώρες της ΕΕ-28 εκτός της ζώνης του ευρώ (Οκτώβριος 2019: 795 χιλ., Οκτώβριος 2018: 753 χιλ.).

Ειδικότερα, η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γερμανία μειώθηκε κατά 2,8% και διαμορφώθηκε στις 595 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ και η ταξιδιωτική κίνηση από τη Γαλλία μειώθηκε κατά 18,0% και διαμορφώθηκε στις 129 χιλ. ταξιδιώτες. Η ταξιδιωτική κίνηση από το Ηνωμένο Βασίλειο αυξήθηκε κατά 11,9% και διαμορφώθηκε στις 283 χιλ. ταξιδιώτες. Αναφορικά με τις χώρες εκτός της ΕΕ-28, μειωμένη κατά 24,2% ήταν η ταξιδιωτική κίνηση από τις ΗΠΑ, η οποία διαμορφώθηκε στις 125 χιλ. ταξιδιώτες, ενώ η ταξιδιωτική κίνηση από τη Ρωσία εμφάνισε άνοδο κατά 81,3% και διαμορφώθηκε στις 82 χιλ. ταξιδιώτες.

  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ·
  • ΤΤΕ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ηρακλής: Έγινε η πρώτη προπόνηση στο Ιβανώφειο

All Content

Προμηθέας Πάτρας: "Ποδαρικό" για τη νέα σεζόν (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal

All Content - BusinessNews.gr

Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I

All Content - BusinessNews.gr

IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές

All Content

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

All Content

Media: Με ενίσχυση 8 εκατ. ευρώ σε 451 επιχειρήσεις ξεκίνησε το πρόγραμμα στήριξης- Κάλυψη εισφορών ΕΔΟΕΑΠ

FleetNews

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

FleetNews

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

FleetNews

Drivalia: Χρηματοδότηση 48 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για 2.900 ΕV

All Content

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

All Content

Μόργκαν: "Ποιοτική ομάδα ο Άρης, ανυπομονώ να ξεκινήσω"

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου

All Content - BusinessNews.gr

Ελληνικό χρέος: Νέα πρόωρη αποπληρωμή 13 δισ. ευρώ – Ετοιμάζεται να αφήσει πίσω την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών

FleetNews

Mercedes-Benz: Αποχωρεί ο επικεφαλής λογισμικού

FleetNews

Συμμαχία Porsche – Xpeng για τις εκπομπές ρύπων

CSRΝews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

CSRΝews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

CSRΝews.gr

Alpha Bank: Για πρώτη φορά το Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου άνοιξε τις πύλες του σε όλους

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΟΑΕΔ: Εξάμηνη παράταση στη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών και δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας
ΟΑΕΔ: Εξάμηνη παράταση στη ρύθμιση οφειλών δανειοληπτών και δικαιούχων Εργατικής Κατοικίας 23/12/2019 - 16:59
Χρηματιστήριο: Σημαντικά κέρδη διαπερνώντας τα επίπεδα των 900 μονάδων 23/12/2019 - 17:47
Χρηματιστήριο: Σημαντικά κέρδη διαπερνώντας τα επίπεδα των 900 μονάδων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΑΑΔΕ - Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω 2026»: Φοροδιαφυγή για 1 στα 2 τουριστικά σκάφη στη Σαντορίνη
    17/08/2026 - 21:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες έκλεισαν οι συναλλαγές της Δευτέρας
    17/08/2026 - 20:32 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συντριβή ιδιωτικού ελικοπτέρου στη Σίφνο - Τρεις νεκροί
    17/08/2026 - 19:48 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΑΔΕ: Ανοιξε η εφαρμογή Transpay για τη δημοσιοποίηση των πληρωμών αγροτικών ενισχύσεων
    17/08/2026 - 19:11 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε αναβάθμιση των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο ιαπωνικός οίκος αξιολόγησης R&I
    17/08/2026 - 18:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο-Κλείσιμο: Άνοδος κατά 0,25%, στα 226,98 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    17/08/2026 - 17:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Evoke: Συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους στην πρόταση εξαγοράς από τη Bally’s Intralot – Προς το επόμενο στάδιο το deal
    17/08/2026 - 17:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παναθηναϊκός: Η Χαλ ετοιμάζει κίνηση για τον Τσέριν μετά τη ρεβάνς με τη Χράντετς
    17/08/2026 - 16:47 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • Φωτιές: 302 συλλήψεις για εμπρησμούς μέσα σε οκτώ μήνες – Οι 31 από πρόθεση
    17/08/2026 - 16:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ρωσία: Ο αντιπρόεδρος του αντιπολιτευόμενου φιλελεύθερου κόμματος Λεβ Σλόσμπεργκ φυλακίζεται
    17/08/2026 - 16:35 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ισχυρό το αφήγημα των ελληνικών μετοχών - Με "discount" το Euronext Athens έναντι των ευρωπαϊκών αγορών
    17/08/2026 - 08:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στην Αθήνα η νέα πρέσβης του Ισραήλ, Π. Γιανάι
    17/08/2026 - 15:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • IRIS: Πότε οι μεταφορές χρημάτων μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας - Τι ισχύει για τις δωρεές
    17/08/2026 - 08:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bally’s Intralot: Έσοδα €544,2 εκατ. στο εξάμηνο και νέα συμβόλαια – Στο επίκεντρο η εξαγορά της evoke
    17/08/2026 - 09:12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Προϋπολογισμός: Στα €5,7 δισ. το πρωτογενές πλεόνασμα στο επτάμηνο – Υπέρβαση €1,3 δισ. έναντι του στόχου
    17/08/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άρχισε η δουλειά στο Περιστέρι (pics)

17/08/2026 - 20:40
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πανιώνιος: "Πάτησε" Ελλάδα ο Χριστοφίλης (pics)

17/08/2026 - 20:10
FleetNews
fleetnews.gr

Η Βρετανία βάζει στο τραπέζι την χαλάρωση των στόχων για τα EV

17/08/2026 - 11:08
FleetNews
fleetnews.gr

Αύξηση κερδών 36% για την Geely με ισχυρό αποτύπωμα εξαγωγών

17/08/2026 - 10:48
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΣΚΑΪ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του Γρηγόρη Δημητριάδη - Ο Γιάννης Αλαφούζος επιστρέφει στη θέση του CEO

08/08/2026 - 06:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:52
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ατρόμητος και Novibet συνεχίζουν μαζί: Ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2028

07/08/2026 - 08:47
CSRΝews.gr
csrnews.gr

18η συνεχόμενη χρονιά για τον ΟΤΕ στη διεθνή σειρά δεικτών FTSE4Good

06/08/2026 - 11:42
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo