Πέμπτη, 30 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φορολογικές δηλώσεις: Οι 14 παγίδες που πρέπει να προσέξετε
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
22/04/2019 · 03:00

Φορολογικές δηλώσεις: Οι 14 παγίδες που πρέπει να προσέξετε

Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έχει ξεκινήσει και οι 6,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου να δηλώσουν τα πάσης φύσεως εισοδήματα που απέκτησαν μέσα στο 2018.

Του Γιώργου Δημοσθένους

Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων έχει ξεκινήσει και οι 6,2 εκατομμύρια φορολογούμενοι έχουν προθεσμία μέχρι τις 30 Ιουνίου να δηλώσουν τα πάσης φύσεως εισοδήματα που απέκτησαν μέσα στο 2018.

Ο φόρος που θα προκύψει από την εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων θα πληρωθεί σε τρεις διμηνιαίες δόσεις, τους μήνες Ιούλιο, Σεπτέμβριο και Νοέμβριο.

Θα εκδοθούν επίσης εννέα εκατομμύρια εκκαθαριστικά ανεξάρτητα αν οι σύζυγοι κάνουν μαζί ή χωριστά φορολογική δήλωση.

Κάθε σύζυγος θα εισπράξει τη δική του επιστροφή φόρου ή θα πληρώσει τον δικό του φόρο.

Σε κάθε περίπτωση οι φορολογούμενοι θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τα σημεία παγίδες που υπάρχουν ώστε να μην κληθούν να πληρώσουν περισσότερο φόρο από αυτόν που τους αναλογεί.

Τα σημεία που χρήζουν προσοχής είναι τα εξής:

1.Δαπάνες σε πλαστικό χρήμα: Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσουν στους κωδικούς 049-050 μισθωτοί, συνταξιούχοι και αγρότες καθώς αν συμπληρωθούν σωστά εξασφαλίζουν έκπτωση φόρου από 1900 έως 2100 ευρώ (με αφορολόγητο όριο 8.636-9.545 ευρώ). Οι φορολογούμενοι έχουν την τελική ευθύνη να αναγράψουν στους κωδικούς αυτούς τις ηλεκτρονικές δαπάνες που πραγματοποίησαν το 2018 συμβουλευόμενοι τα στοιχεία που θα έχει αναρτήσει η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με τις τράπεζες. Τα ποσά των ηλεκτρονικών αποδείξεων που πρέπει να έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι έχουν σχέση με το ύψος του εισοδήματός τους.

Οι κλίμακες έχουν ως εξής:

Εισόδημα έως 10.000 ευρώ 10% ηλεκτρονικές αποδείξεις.

Εισόδημα από 10.000,01 έως 30.000 ευρώ 15% ηλεκτρονικές αποδείξεις.

Εισόδημα από 30.000,01 και άνω 20% ηλεκτρονικές αποδείξεις.

Σε περίπτωση που δεν καλυφθούν τα ανωτέρω όρια με το απαιτούμενο ποσό ηλεκτρονικών αποδείξεων οι φορολογούμενοι θα πληρώσουν έξτρα φόρο 22% στο ποσόν που υπολείπεται.

2.Ε2 & Ε3. Οι φορολογούμενοι θα πρέπει εκτός από τη βασική φόρμα της φορολογικής δήλωσης, δηλαδή το Ε1, να υποβάλουν έως και δύο συνοδευτικά έντυπα, δηλαδή την αναλυτική κατάσταση ενοικίων (Ε2) και τα πληροφοριακά στοιχεία επιχειρηματικής δραστηριότητας (Ε3). Για όσους έχουν εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα ή ακίνητα, οι συνοδευτικές φόρμες θα πρέπει να υποβληθούν πριν από την υποβολή του Ε1.

3.Τεκμήρια διαβίωσης: Για να καλυφθούν εφόσον δεν επαρκεί το εισόδημα που αποκτήθηκε το 2018 μπορείτε να κάνετε ανάλωση κεφαλαίου παρελθόντων ετών, υποβολή συμπληρωματικών δηλώσεων παρελθόντων ετών, υποβολή κοινής δήλωσης από έγγαμους κι όχι χωριστής. Βοηθούν επίσης οι εκατέρωθεν μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων μεταξύ των μελών της οικογένειας και οι δωρεές χρημάτων από τον γονέα προς το τέκνο και ανάποδα εφόσον έχουν γίνει επισήμως με συμβολαιογραφική πράξη μέχρι 31 -12-2018.

4.Κοινή φορολογική δήλωση: Με τις αλλαγές που έγιναν η κοινή φορολογική δήλωση συμφέρει τους συζύγους καθώς η εκκαθάριση στο εξής θα γίνεται χωριστά για τον κάθε σύζυγο. Αν ένας από τους δύο συζύγους χρωστά χρήματα στην εφορία ή πρέπει να πληρώσει φόρο λόγω των εισοδημάτων του κι ο άλλος έχει επιστροφή φόρου δεν θα γίνεται συμψηφισμός ο σύζυγος που δικαιούται επιστροφή θα την λαμβάνει κανονικά. Αν επίσης ο ένας σύζυγος δεν πληρώσει στο κράτος το ποσό του φόρου που του αναλογεί ο άλλος σύζυγος θα μπορεί να παίρνει κανονικά φορολογική ενημερότητα μέσω του Taxisnet και να κάνει δοσοληψίες χωρίς να τον μπλοκάρει η εφορία.

5.Αναδρομικά: Σε περίπτωση που οι φορολογούμενοι έχουν λάβει εισοδήματα που αφορούν τα παρελθόντα έτη μπορούν τα επιμερίσουν σε προηγούμενες φορολογικές χρήσεις προκειμένου να μην πληρώσουν όλο το φόρο μέσα στο ίδιο έτος. Οι τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος που υποβάλλονται από μισθωτούς ή συνταξιούχους με αναδρομικά μισθών ή συντάξεων προηγουμένων ετών, αναδρομικά επιδομάτων ανεργίας, αμοιβών ιατρών του ΕΣΥ από απογευματινά ιατρεία νοσοκομείων του ΕΣΥ, παραλαμβάνονται χωρίς πρόστιμα και τόκους μέχρι το τέλος του φορολογικού έτους στο οποίο εκδόθηκαν, κατά περίπτωση, οι βεβαιώσεις αποδοχών ή συντάξεων.

6.Ειδικά μισθολόγια: οι περίπου 400.000 εν ενεργεία και συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι που υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια και έλαβαν τον Δεκέμβριο του 2018 αναδρομικά ποσά, θα κληθούν να πληρώσουν ειδική εισφορά αλληλεγγύης 2,2- 10%.

7.Βραχυχρόνιες μισθώσεις τύπου Airbnb: Τα εισοδήματα δηλώνονται συγκεντρωτικά ανά ακίνητο στον κωδικό 60 της στήλης 16 του εντύπου Ε2 (αναλυτική κατάσταση για τα μισθώματα ακίνητης περιουσίας). Επιλέγοντας τον κωδικό 61 της στήλης θα δηλώνονται συγκεντρωτικά ανά ακίνητο όλα τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν από τη βραχυχρόνια υπεκμίσθωση ακινήτων μέσω ψηφιακών πλατφόρμων (Airbnb, Booking κλπ.).

8.Εξαιρέσεις από το τέλος επιτηδεύματος:

Α)Πρόσωπα που ασκούν ατομική εμπορική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και παρουσιάζουν αναπηρία ίση ή μεγαλύτερη του 80%.

Β).Σε περίπτωση διακοπής της δραστηριότητας μέσα στη χρήση, το τέλος επιτηδεύματος περιορίζεται ανάλογα με τους μήνες λειτουργίας της επιχείρησης ή της άσκησης του επαγγέλματος. Χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των 15 ημερών λογίζεται ως μήνας.

Γ).Εμπορικές επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες που ασκούν τη δραστηριότητά τους σε χωριά με πληθυσμό έως 500 κατοίκους και σε νησιά κάτω από 3.100 κατοίκους εκτός εάν πρόκειται για τουριστικούς τόπους.

Δ).Ατομικές εμπορικές επιχειρήσεις και η ατομική άσκηση ελευθέριου επαγγέλματος, εφόσον δεν έχουν παρέλθει 5 έτη από την πρώτη έναρξη εργασιών, καθώς και οι περιπτώσεις

Ε).Ατομικές επιχειρήσεις εφόσον για τον επιτηδευματία υπολείπονται 3 έτη από το έτος της συνταξιοδότησής του. Ως έτος συνταξιοδότησης νοείται το 65ο έτος της ηλικίας. και οι ΣΤ).Αγρότες- μέλη αγροτικών συνεταιρισμών

9.Ανείσπρακτα ενοίκια: Οι ιδιοκτήτες ακινήτων, για να απαλλαγούν από την πληρωμή φόρου εισοδήματος για ενοίκια που δεν εισέπραξαν το 2018, θα πρέπει να έχει λάβει νομικά μέτρα έναντι του ενοικιαστή που δεν καταβάλλει τα ενοίκια. Οι φορολογούμενοι πρέπει να επισκεφθούν την εφορία τους πριν την υποβολή της δήλωσης για να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο τμήμα εισοδήματος της Δ.Ο.Υ., όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του ακινήτου, του μισθωτή, καθώς και το διάστημα και το ποσό των ανείσπρακτων ενοικίων. Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσει μαζί με την αίτηση να καταθέσουν φωτοαντίγραφο διαταγών πληρωμής, δικαστικών αποφάσεων ή αγωγών έξωσης.

10.Ανείσπρακτες αποδοχές: Οι μισθωτοί που δεν εισέπραξαν δεδουλευμένες αποδοχές του έτους 2018, λόγω οικονομικής αδυναμίας του εργοδότη τους, ακόμα και αν δεν έχει γίνει επίσχεση εργασίας ή πτώχευση, και στους οποίους χορηγείται βεβαίωση αποδοχών στην οποία οι ανωτέρω ανείσπρακτες δεδουλευμένες αποδοχές αναγράφονται σε διακεκριμένη σειρά, θα υποβάλουν δήλωση φόρου εισοδήματος χωρίς να δηλώσουν τις ανείσπρακτες αυτές δεδουλευμένες αποδοχές.

11.Φοιτητική κατοικία: Όσοι φοιτητές σπουδάζουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους και νοικιάζουν φοιτητική στέγη, εφόσον το 2018 απέκτησαν οποιασδήποτε μορφής και οποιουδήποτε ύψους εισόδημα (ακόμη και από τόκους καταθέσεων ή περιστασιακή απασχόληση), θα βρεθούν αντιμέτωποι με το τεκμήριο διαβίωσης της ενοικιαζόμενης κατοικίας και ενδεχομένως να πληρώσουν φόρο εισοδήματος.

12.Νέοι φορολογούμενοι: Όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους μέχρι 31.12.2018 και έχουν πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα υποχρεούνται να υποβάλουν φορολογική δήλωση. Τα ενήλικα τέκνα, που μπορούν να θεωρηθούν και προστατευόμενα τέκνα, είναι υποχρεωμένα να υποβάλλουν φορολογική δήλωση όταν αποκτούν πραγματικό εισόδημα ή έχουν τεκμαρτό εισόδημα.

13.Προστατευόμενα παιδιά: Τα ανήλικα ή ενήλικα παιδιά, καθώς επίσης και τα μέλη της οικογένειας του φορολογουμένου με αναπηρία 67% και άνω, θεωρείται ότι βαρύνουν τον φορολογούμενο εφόσον συνοικούν με αυτόν και το ετήσιο φορολογητέο εισόδημά τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 3.000 ευρώ ή το ποσό των 6.000 ευρώ, αν αυτά παρουσιάζουν αναπηρία 67% και άνω.

14.Κάτοικοι εξωτερικού: Σε περίπτωση που φορολογικός κάτοικος Ελλάδας μεταφέρει την κατοικία του στο εξωτερικό, η δήλωση υποβάλλεται εμπρόθεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια του φορολογικού έτους και το αργότερο έως τις 31-12-2019.

Αξίζει τέλος να σημειώσουμε πως σε περίπτωση που ο φορολογούμενος εντοπίσει λάθος στα προσυμπληρωμένα ποσά από μισθωτές υπηρεσίες θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τον εργοδότη ώστε να διορθώσει τα ποσά. Σε αντίθετη περίπτωση ο φορολογούμενος θα πρέπει να υποβάλει τη φορολογική δήλωση με «επιφύλαξη».

Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ολυμπιακός: Με την ίδια "συνταγή" για το 2-0 επί της Μονακό

All Content

Πού θα δείτε τους δεύτερους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague

All Content - BusinessNews.gr

O Βίκτωρας Ρέστης στην εστίαση- Φέρνει στην Ελλάδα την Jollibee, τον γίγαντα τού fast-food από τις Φιλιππίνες

All Content - BusinessNews.gr

Τράπεζα Πειραιώς: Ισχυρή κερδοφορία στα 281 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Conrad Athens The Ilisian: Ένα σύγχρονο Urban Resort στην καρδιά της Αθήνας

All Content

ΑΑΔΕ: Ανάθεση 3,8 εκατ. ευρώ στην Next Com

All Content

Alter Ego Media: Τζίρος 140,1 εκατ. το 2025 - Στα 19,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη

FleetNews

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

FleetNews

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

FleetNews

Το Audi Q4 e-tron αναβαθμίζεται και αποκτά αμφίδρομη φόρτιση

All Content

"Ζωντανοί" οι Ρόκετς 99-93 στο Λος Άντζελες και 2-3 με τους Λέικερς (vid)

All Content

Μείωσαν οι Πίστονς 116-109 τους Μάτζικ με 45άρα Κάνινγκχαμ (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Ο Βακάκης για τα σχέδια της Jumbo: Επιλέγω τη στρατηγική της κότας -Δεν σκοπεύω να αποσυρθώ

All Content - BusinessNews.gr

AKTOR: Πώς κλείστηκαν τα ενεργειακά deal δισεκατομμυρίων για LNG σε Αλβανία και Βοσνία

All Content - BusinessNews.gr

Αποτελέσματα ΟΔΔΗΧ 2025: Η Ελλάδα μειώνει το χρέος της και το καθιστά βιώσιμο

FleetNews

VW ID. Buzz: Νέα αναβαθμισμένη έκδοση 4MOTION

FleetNews

Στην Ελλάδα το Cupra Formentor VZ5 – Ποια η τιμή του

CSRΝews.gr

inc.lude: Συνέχεια στο πρόγραμμα #includeschool με το διαδραστικό εργαστήριο 8 ωρών «Συμπεριληπτική επικοινωνία»

CSRΝews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

CSRΝews.gr

Algida Ice Cream Company: Στηρίζει τον φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Έρχεται νέα έξοδος στις αγορές εντός Μαΐου
Έρχεται νέα έξοδος στις αγορές εντός Μαΐου 22/04/2019 - 03:00
120 δόσεις για χρέη στην εφορία και για όσους βρίσκονται ήδη σε ρύθμιση - Οι προϋποθέσεις 22/04/2019 - 03:00
120 δόσεις για χρέη στην εφορία και για όσους βρίσκονται ήδη σε ρύθμιση - Οι προϋποθέσεις

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Κ. Χατζηδάκης: Αυτονόητη υποχρέωσή μας η μη άσκηση ένδικων μέσων για Τέμπη
    30/04/2026 - 11:25 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.189,84 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με πτώση 0,49%
    30/04/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σε διαβούλευση δύο στρατηγικές επενδύσεις άνω των 55 εκατ. ευρώ - Τι αφορά
    30/04/2026 - 11:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • BBVA: Κατέγραψε καθαρά κέρδη 2,989 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026
    30/04/2026 - 11:05 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,04%, στα 1,1677 δολάρια
    30/04/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Accor Hotels: Αύξηση εσόδων 2,3% το πρώτο τρίμηνο 2026, στα 1,313 δισ. ευρώ
    30/04/2026 - 11:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ευρωαγορές: Πτώση στην έναρξη των συναλλαγών, λόγω της νέας ανόδου του πετρελαίου
    30/04/2026 - 10:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • AKTOR: Εξαγόρασε το 50,1% της κατασκευαστικής ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ έναντι 30,06 εκατ. ευρώ
    30/04/2026 - 10:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΥΔΑΠ: Μεταβατική χρονιά το 2025 - πίεση στα αποτελέσματα από έκτακτους παράγοντες
    30/04/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Stellantis: Επιστροφή στην κερδοφορία - Κατέγραψε καθαρά κέρδη 377 εκατ. ευρώ για το α' τρίμηνο του 2026
    30/04/2026 - 10:45 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • OΠEKA: Αύριο Πέμπτη 30/4/2026 θα καταβληθούν τα επιδόματα για τον μήνα Απρίλιο
    29/04/2026 - 13:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ρωσία: "Η αποχώρηση των ΗΑΕ από τον ΟΠΕΚ θα αυξήσει την παγκόσμια παραγωγή πετρελαίου"
    29/04/2026 - 14:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • “Εσύ έχεις Σήμα στην επιχείρησή σου;”
    29/04/2026 - 15:30 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Αποτελέσματα ΟΔΔΗΧ 2025: Η Ελλάδα μειώνει το χρέος της και το καθιστά βιώσιμο
    29/04/2026 - 20:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Aktor: Μετά την Αλβανία, νέα συμφωνία για πώληση αμερικανικού LNG με τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη
    29/04/2026 - 21:10 ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ολυμπιακός: Με την ίδια "συνταγή" για το 2-0 επί της Μονακό

30/04/2026 - 07:36
CSRΝews.gr
csrnews.gr

inc.lude: Συνέχεια στο πρόγραμμα #includeschool με το διαδραστικό εργαστήριο 8 ωρών «Συμπεριληπτική επικοινωνία»

30/04/2026 - 07:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Πού θα δείτε τους δεύτερους αγώνες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague

30/04/2026 - 06:48
FleetNews
fleetnews.gr

«Έφυγε» η Ελένη Καρύδη, ιδρύτρια και πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ

30/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

80 χρόνια Vespa με νέα Primavera και GTS

30/04/2026 - 05:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Xiaomi δημοσίευσε την έκθεση ESG αναδεικνύοντας τη βιωσιμότητα και τις τεχνολογικές εξελίξεις

29/04/2026 - 14:02
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Όμιλος Antenna: Βραβεύθηκε από το Make-A-Wish Ελλάδος για τη διαχρονική του προσφορά

29/04/2026 - 13:50
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του ΕΚΚΟΜΕΔ και της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου

29/04/2026 - 13:39
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Με εξαιρετική επιτυχία διεξήχθησαν τα 3rd INFLUENCERS AWARDS

28/04/2026 - 16:52
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Tecnoskin® | Make My Day

23/04/2026 - 14:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo