Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Φάμελλος: “Δεν θα επιτρέψουμε νέα πρόστιμα για τα απορρίμματα”
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
28/02/2019 · 02:00

Φάμελλος: “Δεν θα επιτρέψουμε νέα πρόστιμα για τα απορρίμματα”

"Οφείλουμε κεντρική διοίκηση και Αυτοδιοίκηση να εκπροσωπούμε τους πολίτες, στους οποίους δεν αρέσει το ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης στη διαχείριση των απορριμμάτων. Και δεν απολογούμαστε μόνο στα ευρωπαϊκά όργανα, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία τοποθετείται υπέρ της ανακύκλωσης. Οφείλουμε, λοιπόν, να κάνουμε ό,τι απαιτείται, και με το παραπάνω, για να μην υπάρξουν ποτέ ξανά νέα πρόστιμα για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ελλάδα", ανέφερε ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

"Οφείλουμε κεντρική διοίκηση και Αυτοδιοίκηση να εκπροσωπούμε τους πολίτες, στους οποίους δεν αρέσει το ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της Ευρώπης στη διαχείριση των απορριμμάτων. Και δεν απολογούμαστε μόνο στα ευρωπαϊκά όργανα, αλλά και στην ελληνική κοινωνία, η οποία στη συντριπτική της πλειοψηφία τοποθετείται υπέρ της ανακύκλωσης. Οφείλουμε, λοιπόν, να κάνουμε ό,τι απαιτείται, και με το παραπάνω, για να μην υπάρξουν ποτέ ξανά νέα πρόστιμα για τη διαχείριση απορριμμάτων στην Ελλάδα", ανέφερε ο Αν. ΥΠΕΝ, Σωκράτης Φάμελλος, απευθυνόμενος στα μέλη του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ). Με θέματα συζήτησης την ανακύκλωση και τη διαχείριση απορριμμάτων, τις ρυθμίσεις για την τιμολογιακή πολιτική της διαχείρισης απορριμμάτων με κίνητρα για την ανακύκλωση, τη διαλογή στην πηγή και την κυκλική οικονομία, καθώς και την εφαρμογή του Ν. 4555/2018 για τη λειτουργία των ΦοΔΣΑ, ο Σωκράτης Φάμελλος παραβρέθηκε και πάλι στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, τονίζοντας ότι τα θέματα των στερεών αποβλήτων μπορούν να προχωρήσουν μόνο σε στενή συνεργασία με την πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, της οποίας αποτελούν και αποκλειστική αρμοδιότητα.

"Κρινόμαστε καθημερινά από τους πολίτες, αλλά και από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς", συνέχισε ο Αν. ΥΠΕΝ, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει ήδη μία Προειδοποιητική Επιστολή από την ΕΕ για παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, που αφορά στην Οδηγία του 1999 σχετικά με τη διάθεση ανεπεξέργαστων αποβλήτων σε χώρους υγειονομικής ταφής, πέρα από τα υψηλά πρόστιμα που έχει διαχρονικά πληρώσει για τους ΧΑΔΑ. Επίσης, έχει αποσταλεί στη χώρα μας Έγκαιρη Προειδοποίηση (early warning) σχετικά με τη σύνδεση του κόστους διάθεσης απορριμμάτων με την ανακύκλωση και την υγειονομική ταφή, ενώ για όλες τις χρηματοδοτήσεις της επόμενης προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ θα μπαίνει ως προαίρεση η διαλογή στην πηγή, η χωριστή συλλογή ανακυκλώσιμων και η χωριστή διαλογή οργανικού, σε ποσοστό ανά ΟΤΑ στο ύψος του 50%, ενώ θα παρακολουθείται η απόδοση του κάθε ΟΤΑ χωριστά στην ανακύκλωση υποχρεωτικά.

"Οφείλουμε λοιπόν να μην καθυστερούμε άλλο, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τα ευρωπαϊκά κονδύλια, και να αποτρέψουμε την πιθανότητα νέων προστίμων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο", σχολίασε ο Αν. ΥΠΕΝ, δηλώνοντας ξεκάθαρα στα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ότι ναι μεν η πολιτεία οφείλει να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση την Αυτοδιοίκηση, δημιουργώντας και νέες χρηματοδοτήσεις, ωστόσο το ΥΠΕΝ δεν θα επιτρέψει σε καμία περίπτωση και δεν θα συμβάλει με κανένα τρόπο στην επιβολή νέων προστίμων στη χώρα για το ζήτημα των απορριμμάτων.

Επίσης, ο Σωκράτης Φάμελλος ανέφερε ότι υπάρχουν από την πλευρά του Υπουργείου δύο νέες ρυθμίσεις που δημιουργούν κίνητρα για την ανακύκλωση, ως κομμάτι ενός ολοκληρωμένου σχεδίου: “Είναι σε όλους γνωστό ότι, με τον νέο εθνικό σχεδιασμό ο οποίος είναι σε αντιστοιχία με τον ευρωπαϊκό, οι δήμοι πρέπει να ανταποκριθούν σε τελείως διαφορετικές υποχρεώσεις, με γνωστές και δεδομένες τις αδυναμίες και τις ελλείψεις των δήμων, ως αποτέλεσμα και των μνημονίων και των μνημονιακών πολιτικών. Αυτό όμως δεν μπορεί να είναι δικαιολογία για την επιβολή επιπλέον προστίμων και από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να το αποτρέψουμε. Η απάντηση και η λύση για να το πετύχουμε είναι τα επιχειρησιακά σχέδια των συστημάτων εναλλακτικής διαχείρισης όσον αφορά την ανακύκλωση, οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την τιμολογιακή πολιτική και τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον εξοπλισμό των δήμων για τη διαλογή στην πηγή σε όλα τα επίπεδα”.

Στη συνέχεια, ο Αν. ΥΠΕΝ ανακοίνωσε ότι τις επόμενες μέρες υπογράφεται η ΚΥΑ για την τιμολογιακή πολιτική, με αντικίνητρα για την ταφή και κίνητρα για την ανακύκλωση και κατάργηση του φόρου ταφής, τον οποίο αντικαθιστά με την εισφορά υπέρ της κυκλικής οικονομίας, επιδοτώντας ταυτόχρονα τους δήμους που παρουσιάζουν επιδόσεις στη διαλογή στην πηγή και στην επεξεργασία των βιοαποβλήτων: “Μια δυσκολία που αυτή τη στιγμή υπάρχει είναι η χρηματοδότηση των πράσινων σημείων και της κομποστοποίησης. Για την υπέρβαση των δυσκολιών και των χρονοβόρων διαδικασιών, το ΥΠΕΝ έχει επεξεργαστεί τη δημιουργία χωριστού χρηματοδοτικού εργαλείου για τον καφέ κάδο, τα απορριμματοφόρα, τους κλαδοτεμαχιστές και τον ανάλογο εξοπλισμό, μέσω του ΥΜΕΠΕΡΑΑ σε πρώτη φάση. Στην ουσία, δηλαδή, διαχωρίζουμε τη χρηματοδότηση των πράσινων σημείων από αυτή για τον καφέ κάδο, προκειμένου να ολοκληρωθούν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα οι διαδικασίες και να αρχίσει η εκτροπή και η ξεχωριστή συλλογή του οργανικού για να ισχύσει και η νέα τιμολογιακή πολιτική. Ειδική χρηματοδότηση θα εξασφαλιστεί για τον καφέ κάδο για όλους τους ΟΤΑ της Αττικής, ενώ έχουμε ήδη ζητήσει για τις άλλες Περιφέρειες την ενεργοποίηση των ΠΕΠ, που έχουν κατανεμημένους πόρους. Παράλληλα, είναι έτοιμες κανονιστικές ρυθμίσεις που απλοποιούν την αδειοδότηση και τη χωροθέτηση των πράσινων σημείων και κατατίθενται την επόμενη βδομάδα προς ψήφιση”.

Αναφερόμενος στην αξιοπιστία των στοιχείων που δίνουν οι ΟΤΑ στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων, ο Σωκράτης Φάμελλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι “οι φορείς της Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ και ΦοΔΣΑ) θα διασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των εργαλείων που έχει θεσπίσει η πολιτεία για την παρακολούθηση των δεδομένων των στερεών αποβλήτων. Πλέον, υπάρχουν τα οικονομικά κίνητρα και εναπόκειται στην Αυτοδιοίκηση να διασφαλίσει την αξιοπιστία των στοιχείων. Δεν μπορεί το Υπουργείο να βάλει ελεγκτές για τον έλεγχο της αξιοπιστίας των στοιχείων της Αυτοδιοίκησης. Πρέπει οι ΟΤΑ και οι ΦΟΔΣΑ να μας παραδίδουν αξιόπιστα νούμερα για την παραγωγή και διαχείριση των απορριμμάτων”.

Κλείνοντας την τοποθέτηση του, ο Αν. ΥΠΕΝ στάθηκε στο ζήτημα του εξοπλισμού της ανακύκλωσης και του κόστους συλλογής-μεταφοράς και υπογράμμισε ότι πρέπει να γίνει μια συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης που καλούνται να καλύψουν τα συστήματα εναλλακτικής διαχείρισης. Η συζήτηση αφορά πρώτα από όλα τους υπόχρεους, δηλαδή τους παραγωγούς προϊόντων, οι οποίοι πρέπει να αποδώσουν τον δημόσιο πόρο της ανακύκλωσης στην Αυτοδιοίκηση. Από την πλευρά της, η Αυτοδιοίκηση πρέπει να διαμορφώσει τις απαιτήσεις της. Η πολιτεία, στον εθνικό σχεδιασμό, έχει διαμορφώσει το πλαίσιο ικανοποίησης αυτών των αναγκών: “Συζητάμε εδώ και καιρό το πώς τα συστήματα θα παραδώσουν τον αναγκαίο εξοπλισμό στην Αυτοδιοίκηση και το οικονομικό αντάλλαγμα για τη συλλογή-μεταφορά που η Αυτοδιοίκηση διεκπεραιώνει για λογαριασμό των παραγωγών. Από την πλευρά της, η Αυτοδιοίκηση πρέπει να επιλέξει το σύστημα ανακύκλωσης που προτιμά και φυσικά να πιάσει σε κάθε ΟΤΑ τους ευρωπαϊκούς στόχους ανακύκλωσης”.

  • ΠΡΟΣΤΙΜΑ
  • ·
  • ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ
  • ·
  • ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
  • ·
  • ΦΑΜΕΛΛΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

ΑΕΚ: Ανακοίνωσε Λαρεντζάκη τριετίας (video)

All Content

Έρχεται την Τετάρτη το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Αύξηση 4,5% στην επιβατική κίνηση το α’ εξάμηνο – Στα €81,4 εκατ. τα κέρδη - To πρόγραμμα επέκτασης του αεροδρομίου

All Content - BusinessNews.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Höttges - Επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ ετησίως σε οπτικές ίνες και 5G

All Content - BusinessNews.gr

Υπουργείο Ανάπτυξης: Παράταση έως τις 31 Οκτωβρίου για την υποβολή των οικονομικών καταστάσεων στο ΓΕΜΗ

All Content

ΙPRA Golden World Awards 2026: Η Αθήνα στο επίκεντρο της παγκόσµιας επικοινωνίας

All Content

Κυκλοφορεί σήμερα το νέο τεύχος του AllStar Basket

FleetNews

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

FleetNews

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

FleetNews

Αυτά είναι τα νέα 5αστερα του Euro NCAP

All Content

Παναθηναϊκός: Γεύμα του Γιαννακόπουλου σε όλη την ομάδα (pics)

All Content

ΑΕΚ: Τραυματίστηκε ο Ντέρικ Γουίλιαμς!

All Content - BusinessNews.gr

Πιερρακάκης: Η κεφαλαιαγορά στο επίκεντρο για επενδύσεις άνω των 60 δισ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Private label: Στο 10,1% του ψηφιακού ραφιού στην Ελλάδα – Ποιοι λιανέμποροι προηγούνται και πώς μπορεί η ιδιωτική ετικέτα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο

All Content - BusinessNews.gr

Β. Λαζαράκου (Επ. Κεφαλαιαγοράς): Κεφάλαια άνω των 25 δισ. ευρώ άντλησαν από το 2019 οι επιχειρήσεις από το ΧΑ

FleetNews

Ένα στα 2 keyless αυτοκίνητα μπορεί να ξεκλειδωθεί παράνομα

FleetNews

Η XPENG επενδύει πάνω από 900 εκατ. δολάρια στη ρομποτική

CSRΝews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

CSRΝews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

CSRΝews.gr

Όμιλος REVOIL: Έλαβε πιστοποιήση ως Great Place to Work® για το 2026-2027

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

¨Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να διαστρεβλώνει σκανδαλωδώς την πραγματικότητα"
¨Η Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να διαστρεβλώνει σκανδαλωδώς την πραγματικότητα" 28/02/2019 - 02:00
Δημοσκόπηση Pulse: 9,5% μπροστά η ΝΔ 28/02/2019 - 02:00
Δημοσκόπηση Pulse: 9,5% μπροστά η ΝΔ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Δημοσκόπηση GPO: Στο 30,6% η ΝΔ στην εκτίμηση ψήφου και άνοδο 2 μονάδες μετά τη ΔΕΘ - Στο 16% ο Τσίπρας
    09/09/2026 - 22:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Θάνατος Μαζωνάκη: Ερευνα της αστυνομίας στην ιδιωτική κλινική - Προσήχθη ο παθολόγος
    09/09/2026 - 21:52 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Μητσοτάκη - Μακρόν - Οι διεθνείς εξελίξεις και η υλοποίηση του GSI στο επίκεντρο
    09/09/2026 - 20:51 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ευρωαγορές: Με απώλειες το κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης
    09/09/2026 - 20:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ο Μακρόν έδωσε το βήμα στον Μητσοτάκη για τον Αδριανό Γολέμη: Η Ελλάδα ετοιμάζεται για το Διάστημα
    09/09/2026 - 19:32 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Alpha Bank - Ψάλτης: Κεφαλαιακή ανθεκτικότητα και βαθύτερες αγορές το στοίχημα για τις επιχειρήσεις
    09/09/2026 - 19:05 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΔΑΑ: Αύξηση 4,5% στην επιβατική κίνηση το α’ εξάμηνο – Στα €81,4 εκατ. τα κέρδη - To πρόγραμμα επέκτασης του αεροδρομίου
    09/09/2026 - 18:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Xρηματιστήριο-Κλείσιμο: Υποχώρησε κατά 0,18% ο Γενικός Δείκτης, πάνω από τις 2.700 μονάδες
    09/09/2026 - 18:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών
    09/09/2026 - 17:55 ΕΛΛΑΔΑ
  • Κύρωση του Μνημονίου Συνεργασίας Ελλάδας - Πατριαρχείου Ιεροσολύμων για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς
    09/09/2026 - 17:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Pepco: Η σχολική πραγματικότητα στο επίκεντρο της φετινής καμπάνιας Back to School
    09/09/2026 - 11:44 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Private label: Στο 10,1% του ψηφιακού ραφιού στην Ελλάδα – Ποιοι λιανέμποροι προηγούνται και πώς μπορεί η ιδιωτική ετικέτα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο
    09/09/2026 - 10:56 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: Γιόρτασε το CommUnity Day με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά
    09/09/2026 - 11:02 ESG
  • Συνάντηση Μητσοτάκη με τον CEO του Ομίλου Telekom Tim Höttges - Επενδυτικό πλάνο 600 εκατ. ευρώ ετησίως σε οπτικές ίνες και 5G
    09/09/2026 - 13:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Β. Λαζαράκου (Επ. Κεφαλαιαγοράς): Κεφάλαια άνω των 25 δισ. ευρώ άντλησαν από το 2019 οι επιχειρήσεις από το ΧΑ
    09/09/2026 - 13:13 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Άντεξε το "θρίλερ" η Αυστραλία 82-80 την Ιταλία που γύρισε από το -26!

09/09/2026 - 20:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Το πανόραμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2026

09/09/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Betsson γίνεται Μεγάλος Χορηγός της Ελλάς Σύρου

09/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΕΑΑ: Απολογισμός για το 2025

09/09/2026 - 12:16
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:38
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ROL: «70 Χρόνια Δίπλα στην Ελληνική Οικογένεια»

09/09/2026 - 11:34
FleetNews
fleetnews.gr

BYD: Διεθνής επέκταση με αύξηση κερδών 30%

09/09/2026 - 06:46
FleetNews
fleetnews.gr

BMW: Ορόσημο 2 εκατ. ΒEV με τη συμβολή της Neue Klasse

08/09/2026 - 09:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo