Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Σκηνές Αποκάλυψης στην Κρήτη
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
26/02/2019 · 02:00

Σκηνές Αποκάλυψης στην Κρήτη

Τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Κρήτη, ενώ αγνοείται ακόμα ένας 61χρονος κτηνοτρόφος.

Εν μέσω αδυσώπητης μανίας των καιρικών φαινομένων στη δυτική Κρήτη, ξεδιπλώθηκε χθες ένα τριπλό σκηνικό αγωνίας. Ένας αγνοούμενος, εκκενώσεις σπιτιών, κατολισθήσεις, καταρρεύσεις γεφυριών είναι τα κομμάτια που συνθέτουν μια εικόνα Αποκάλυψης στο νησί.

Από χθες αγνοείται 61χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος επιχείρησε να διασχίσει αγροτικό δρόμο κοντά στο χωριό του, τον Εμπρόσνερο Αποκορώνου.
Σπίτια εκκενώθηκαν σε περιοχές όπως ο Αλικιανός και οι Βουκολιές στα Χανιά, ενώ το βράδυ αποφασίστηκε από τον Δήμο Ρεθύμνου η προληπτική και ελεγχόμενη εκκένωση σπιτιών στην περιοχή του Πλατανιά Ρεθύμνου, υπό τον φόβο της υπερχείλισης του ποταμού.

Από τη μανία των καιρικών φαινομένων δε γλίτωσε ούτε ο νομός Ηρακλείου. Η περιοχή του Φόδελε παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Κατά διαστήματα τα μηχανήματα της Περιφέρειας έδιναν μάχη για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία σε τμήματα του ΒΟΑΚ μεταξύ Ρεθύμνου και Ηρακλείου, ενώ στον επαρχιακό δρόμο προς Επισκοπή χώματα, πέτρες και λάσπες έπεσαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διεξαχθεί ομαλά η κυκλοφορία.

Στην ευρύτερη περιοχή έσπευσαν 50 πυροσβέστες και δύτες της Γ' ΕΜΑΚ. Γύρω στις 2 το μεσημέρι εντοπίστηκε το αυτοκίνητο του 61χρονου πολύτεκνου πατέρα, σε γκρεμό ύψους πάνω από 100 μέτρα, αλλά τα ίχνη του ίδιου παρέμεναν άφαντα...

Το δεύτερο σκηνικό αγωνίας ξεδιπλώθηκε στην περιοχή Χλιαρό του δήμου Πλατανιά, όπου εγκλωβίστηκαν 10 άτομα μεταξύ δύο κατολισθήσεων και ευτυχώς η επιχείρηση απεγκλωβισμού είχε αίσιο τέλος.Το 3ο σκηνικό αγωνίας αφορούσε στις εκκενώσεις σπιτιών και οικισμών...

Προβληματική ήταν χθες το βράδυ η κατάσταση και στο Οροπέδιο Λασιθίου. Ο Δήμος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και την Ελληνική Αστυνομία, τοποθέτησε σχετική σήμανση απαγόρευσης εισόδου εντός του κάμπου του Οροπεδίου Λασιθίου.

Με τη συμμετοχή ειδικού κλιμακίου δυτών και 9μελούς πεζοπόρου τμήματος από την Αττική και με σύμμαχο πλέον το φως της ημέρας συνεχίζονται σήμερα το πρωί οι αγωνιώδεις έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου 61χρονου κτηνοτρόφου από τον Εμπρόσνερο Αποκορώνου, ενώ αγωνιώδεις ήταν χθες το βράδυ οι προσπάθειες ΕΜΑΚ και Πυροσβεστικής σε πολλαπλές επιχειρήσεις απεγκλωβισμού πολιτών σε Χανιά και Ρέθυμνο.

Υπό το σοκ εικόνων βιβλικής καταστροφής που έφερε το σαρωτικό πέρασμα της “Ωκεανίδας” και ζημιών που εκτιμώνται σε πρώτη φάση πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ μόνο για τον νομό Χανίων, υπό το σοκ ενός πρωτόγνωρου σκηνικού που συνέθεσαν παρασύρσεις οχημάτων, κατολισθήσεις και πολλές γκρεμισμένες γέφυρες, με αποκορύφωμα την κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη, καθώς και ολοκληρωτικές καταστροφές αγροτικών δρόμων, το βάρος των αρμοδίων έπεσε, όπως ήταν εύλογο, στην προστασία των ανθρώπινων ζωών.

Αυτό ήταν εξάλλου και το στίγμα που έδωσε ο ίδιος ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο οποίος μαζί με τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Ταφύλλη, τον υποστράτηγο και 9μελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ κατέβηκαν εσπευσμένα χθες στην Κρήτη, ενδεικτικό της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης στην οποία βρέθηκε χθες το νησί λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ιδίως η δυτική Κρήτη, όπου αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να βρεθεί σήμερα και ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πλέον σκληρό πρόσωπο της κακοκαιρίας γνώρισε ο δήμος Πλατανιά, όπου το μέγεθος της καταστροφής δεν έχει προηγούμενο, αφήνοντας χθες πίσω του 6 “πληγωμένες” και γκρεμισμένες γέφυρες, πλημμυρισμένες περιοχές και σπίτια και έναν δήμο αποκομμένο οδικά απ’ όλες σχεδόν τις κατευθύνσεις.

Στρατιωτικές γέφυρες

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε γνωστό ότι έχει δοθεί εντολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας να σταλούν 6 στρατιωτικές γέφυρες, με τις οποίες θα επιχειρηθεί να αποκατασταθεί η επικοινωνία με περιοχές που έχουν αποκλειστεί. Ως προς την καταγραφή των ζημιών, αυτή επί της ουσίας θα ξεκινήσει σήμερα και θα γίνει αναλυτικά από τεχνικό συνεργείο του υπουργείου.

Έπεσε η γέφυρα του Κερίτη

Την κατάρρευση της ιστορικής γέφυρας του Κερίτη προκάλεσε η κακοκαιρία “Ωκεανίς” που σαρώνει την Κρήτη. Η γέφυρα του ποταμού Κερίτη στον Αλικιανό ήταν πετρόκτιστη με τρία τόξα και κτίστηκε το 1908.

Είχε χαρακτηριστεί ως διατηρητέο νεότερο μνημείο. Ωστόσο, κατέρρευσε χθες σαν χάρτινος πύργος, κατά τη διάρκεια της μεγάλης κακοκαιρίας.

Έτσι, η γέφυρα, που έστεκε στο σημείο για πάνω από 100 χρόνια και ήταν ένα μέρος της ιστορίας της περιοχής, δεν υπάρχει πια, αφού λίγο πριν τις 3 χθες το μεσημέρι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά του ποταμού. Παρά τις παρεμβάσεις που έγιναν στο βάθρο της και στην κοίτη του Κερίτη, δεν άντεξε την ορμή του ποταμού.

Η γέφυρα είχε κλείσει για όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα, πράγμα που είχε κρίθηκε σκόπιμο, αφού τα ορμητικά νερά είχαν υποσκάψει τα θεμέλια της γεφύρας, όπως διαπιστώθηκε μετά από αυτοψία που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου. Έγιναν παρεμβάσεις όμως από νωρίς χθες το πρωί, στη γέφυρα είχε διαπιστωθεί πρόβλημα και εντέλει δεν κατάφερε να σωθεί από τη μανία των καιρικών φαινομένων.

Να σημειωθεί ότι αυτοκίνητα που κινούνταν προς τη γέφυρα υποχρεώθηκαν σε αναστροφή από τα συνεργεία των αρμόδιων υπηρεσιών που βρίσκονταν εκεί, δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση της γέφυρας, αποτρέποντας έτσι το να έχουμε κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Για την ιστορία, σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως δίπλα στον χώρο αυτό, την 1η Αυγούστου 1941, οι Γερμανοί εκτέλεσαν 118 άνδρες, ανάμεσά τους και ανάπηρους από την περιοχή, με την κατάπτυστη κατηγορία της αντίστασης κατά την εισβολή των Γερμανών στο νησί.

Με την κατάρρευση της συγκεκριμένης γέφυρας αποκόπτεται η συγκοινωνιακή σύνδεση δεκάδων χωριών του δήμου Πλατανιά και της ευρύτερης περιοχής του Σελίνου με τα Χανιά, καθώς και η εναλλακτική οδός διασύνδεσης έχει υποστεί ζημιές.

Κόπηκαν στα δύο τα Χανιά

Χθες Δευτέρα το μεσημέρι είχαμε μερική κατάρρευση στη γέφυρα του Πλατανιά, στην παλαιά εθνική οδό, και απαγορεύτηκε η διέλευση οχημάτων. Νωρίτερα είχε κλείσει η γέφυρα στο Πατελάρι και δεδομένης της απαγόρευσης διέλευσης από τον ΒΟΑΚ, στο ύψος του Σταλού, η πρόσβαση από Χανιά έχει διακοπεί.

Ασθενείς που ενδεχομένως είναι αναγκαίο να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο Χανίων, κάτοικοι που οι επαγγελματικές τους δραστηριότητες τούς αναγκάζουν να μετακινούνται προς Χανιά, αλλά και τεχνικά συνεργεία που εργάζονται για αποκατάσταση βλαβών, όπως του ΔΕΔΔΗΕ, δεν έχουν πλέον πρόσβαση στην πόλη.

Λίγο αργότερα, από μια ακόμη γέφυρα, αυτή στις Βουλοκιές, κατέρρευσαν τα τοιχώματα, ενώ οι περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ορμητικά ποτάμια.

Κλειστοί δρόμοι

Από χθες το μεσημέρι, οπότε και οι βροχοπτώσεις εντάθηκαν, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και επιχειρήσεις.

Πρώτο μέλημα ήταν η διάσωση ανθρώπων που βρίσκονταν σε κίνδυνο. Την ίδια ώρα, κλειστοί είναι οι περισσότεροι επαρχιακοί δρόμοι των Χανίων εξαιτίας κατολισθήσεων και καταπτώσεων βράχων, με το πρόβλημα της σύνδεσης της ευρύτερη περιοχής από και προς τα Χανιά να γίνεται πλέον πολύ μεγάλο.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα χθες το πρωί οδηγός αγροτικού οχήματος εγκλωβίστηκε στην εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο ύψος της γέφυρας του Βαμβακόπουλου.

Εκκενώθηκαν σπίτια στον Αλικιανό

Σπίτια εκκενώθηκαν στον Αλικιανό και στις Βουκολιές στα Χανιά, αφού ορατός ήταν πλέον ο κίνδυνος υπερχείλισης ποταμού.

Οι κάτοικοι, που απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους, μεταφέρθηκαν με λεωφορεία σε ΚΑΠΗ και ξενοδοχεία. Ο ποταμός έχει υπερχειλίσει, επίσης, στα Δελιανά, όπου πλημμύρισαν και εγκλωβίστηκαν κάτοικοι.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κτηνοτρόφο

Όλος ο νομός, οι κάτοικοι και οι αρμόδιες Αρχές, που παλεύουν να μαζέψουν τα κομμάτια τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, πάγωσαν χθες στην είδηση ότι ένας άνθρωπος αγνοείται, με το όχημά του να παρασύρεται από τα αγριεμένα νερά του χειμάρρου στον Εμπρόσνερο Χανίων. Δέκα μέρες από τον χαμό τεσσάρων συνανθρώπων μας στον Γεροπόταμο Μεσαράς, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και πάλι, με τον 61χρονο άντρα που αγνοείται.

Το αυτοκίνητο του 61χρονου κτηνοτρόφου βρέθηκε χθες Δευτέρα το μεσημέρι, όχι όμως και ο ίδιος, εντείνοντας έτσι τις έρευνες και την ανησυχία για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αυτοκίνητο του 61χρονου βρέθηκε σε γκρεμό ύψους πάνω από 100 μέτρων και μάλιστα σε σημείο το οποίο δεν είναι προσβάσιμο από τους διασώστες, προκειμένου να το ανασύρουν.

Ο κτηνοτρόφος επιχείρησε, σύμφωνα με πληροφορίες, να περάσει με το όχημα στο οποίο επέβαινε το φουσκωμένο ρέμα, όταν παρασύρθηκε από τον χείμαρρο.

Τα νερά παρέσυραν Ι.Χ. με 2 άτομα

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε και δεύτερη παρέμβαση των πυροσβεστών για δύο άτομα που κινδύνευσαν στα Χανιά. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κρήτης κ. Λαγουδάκη, τα νερά παρέσυραν Ι.Χ. στον Εμπρόσνερο Αποκορώνου και οι πυροσβέστες διέσωσαν δύο άτομα μέσα από το όχημα.

Τεράστια είναι η κατολίσθηση που σημειώθηκε στην εθνική οδό στο ύψος των Σισών, καθώς οι έντονες βροχοπτώσεις επί της ουσίας υποχώρησαν ένα μεγάλο μέρος του βουνό που και το έριξαν επί του Βόρειου Οδικού Άξονα της Κρήτης.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, όπου τοποθέτησε σήμανση το δρόμο. Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, καθώς το ένα ρεύμα έκλεισε.

Όπως φαίνεται στις εικόνες που παρουσιάστηκαν σε απευθείας σύνδεση από την εκπομπή της ΚΡΗΤΗ TV, «Ώρα Αιχμής», με τον Μάνο Δασκαλάκη, σε απευθείας σύνδεση με την Έλλη Κοκάλη, φάνηκε το σημείο, το οποίο χαρακτηρίζεται ίσως το πιο επικίνδυνο του ΒΟΑΚ της Κρήτης, όπως είπε και ο υποδιοικητής Της Τροχαίας κ. Στέλιος Καρακούδης.

Η αστυνομία εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς τη νύχτα η ορατότητα είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Συνεργεία της Περιφέρειας σπεύδουν στο σημείο, καθώς κατολισθήσεις καταγράφονται σε όλο το οδικό δίκτυο από Ηράκλεια προς Ρέθυμνο. Επίσης προσοχή χρειάζεται στο ύψος της Σκεπαστής στο Ρέθυμνο, ενώ μικρές κατολισθήσεις έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της αποψινής νύχτας στην περιοχή του Φόδελε και στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

Πολλά προβλήματα και στο νότιο Ρέθυμνο στην περιοχή του Πλακιά που έχουν πλημμυρίσει πολλοί οικισμοί, ενώ μεγάλες οι ζημιές και στην περιοχή του Κουρταλιώτη.

Πηγή: neakriti.gr

  • ΚΡΗΤΗ
  • ·
  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
  • ·
  • ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Άρης: Έφτασε στο Βρότσλαβ για τον αγώνα με τη Σλασκ - Προτάθηκε και εξετάζεται ο Κόρι Τζόζεφ

All Content

Μυστακίδης: «Συγχαρητήρια στην ομάδα για την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ»

All Content - BusinessNews.gr

Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις

All Content - BusinessNews.gr

Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς

All Content

Στη Τhe Weekend Agency η Mapei Hellas

All Content

Όμιλος Bright: Eτοιμάζεται για δυναμική είσοδο στα media

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Αταμάν: «Δεν μπορώ να βρω τη λύση, οι παίκτες πρέπει να τη βρουν» - Τι είπε ο Χολμς (vid)

All Content

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 69-74: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Αρχές Φεβρουαρίου ξεκινά η παραχώρηση του ΒΟΑΚ για το τμήμα Χανιά - Ηράκλειο

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ μάρκετ: Το 2026 αλλάζει οριστικά το τοπίο της αγοράς - Οι ισχυροί παίκτες «πατούν γκάζι»

All Content - BusinessNews.gr

Το μήνυμα των αγορών για την ελληνική οικονομία και το στοίχημα των νέων αναβαθμίσεων

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Συνεργασία του ΕΚΠΑ με το Γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα
Συνεργασία του ΕΚΠΑ με το Γραφείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα 26/02/2019 - 02:00
Τετράωρη στάση εργασίας των ταξί 26/02/2019 - 02:00
Τετράωρη στάση εργασίας των ταξί

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα έχει λάβει πρόσκληση από τον Τραμπ για το Συμβούλιο Ειρήνης
    18/01/2026 - 20:34 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Επιχείρηση απεγκλωβισμού οκτώ ορειβατών στο Ταϋγετο
    18/01/2026 - 19:45 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι οικονομικές ειδήσεις της εβδομάδος
    18/01/2026 - 19:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι ευρωπαϊκές χώρες που απειλούνται με δασμούς από τον Τραμπ επιδεικνύουν την ενότητά τους
    18/01/2026 - 18:27 ΚΟΣΜΟΣ
  • Αναγεννητικός τουρισμός: Από τη βιωσιμότητα στην αναγέννηση τόπων και κοινοτήτων - Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας
    18/01/2026 - 16:50 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Χρηματοδότηση από 10.000 έως 3,5 εκατ. ευρώ φέρνουν τα νέα εργαλεία της ΚΑΠ για αγρότες και επιχειρήσεις
    18/01/2026 - 15:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γεωργιάδης: Προανήγγειλε 5.000 μόνιμες προσλήψεις προσωπικού για το ΕΣΥ το 2026
    18/01/2026 - 15:21 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Οι μικροδορυφόροι της Ελλάδας ξεκίνησαν να παράγουν έργο - Οι πρώτες φωτογραφίες
    18/01/2026 - 14:52 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Τι επιδιώκει ο Τραμπ με τους έξτρα δασμούς σε ευρωπαϊκές χώρες για τη Γροιλανδία
    18/01/2026 - 14:21 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πρωτότυπες ερευνητικές ιδέες αναζητούν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα
    18/01/2026 - 13:50 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Στεγαστικό: 29 παρεμβάσεις διετίας 2025-2026 συνολικού ύψους 2,6 δισ. ευρώ
    18/01/2026 - 10:15 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕKT: Γιατί επιμένει ο πληθωρισμός τροφίμων στην Ευρώπη – Οι παράγοντες που οδηγούν σε αυξήσεις
    18/01/2026 - 11:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα αμφισβητείται από κανέναν με τις φρεγάτες Belharra - Τι αναφέρει στην κυριακάτικη ανάρτησή του
    18/01/2026 - 11:00 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ανοικτά τα εμπορικά σήμερα, πρώτη Κυριακή της χειμερινής εκπτωτικής περιόδου
    18/01/2026 - 10:16 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Μαγνήτης επενδυτικών κεφαλαίων τα Αμοιβαία Κεφάλαια - Οι πρωταγωνιστές της αγοράς
    18/01/2026 - 12:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ζόρια και για τον Αθηναϊκό 64-59 από το -17 την Ιωνία, που πήρε σέντερ ύψους 1,98μ. (pics)

18/01/2026 - 18:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Α1 Γυναικών 2025/26: Η βαθμολογία

18/01/2026 - 18:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η LE ROUGE FRANÇAIS – από την The White Tree -κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα

18/01/2026 - 16:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GIVMED: Πακέτα Έκτακτης Ανάγκης για τις Πυρκαγιές του 2025

16/01/2026 - 14:53
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η Νερά Πηγών Γράμμου Α.Ε. εξέδωσε την 1η Έκθεση Βιωσιμότητας

16/01/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Webinar για την Εθνική Αθλητική Πολιτική από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

16/01/2026 - 12:59
FleetNews
fleetnews.gr

Έναρξη ευρωπαϊκής παραγωγής κυψελών μπαταριών από τον Όμιλο Volkswagen

16/01/2026 - 11:14
FleetNews
fleetnews.gr

Οι Βρετανοί κατασκευαστές αντιμέτωποι με δασμούς 10% στις εξαγωγές προς την ΕΕ

16/01/2026 - 09:33
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Best Hair International” στα Hair & Beauty Global Awards στην Ιταλία”

14/01/2026 - 15:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo