Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2026

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

  • Πανελλαδικές 2026: Ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής – Πώς μπορείτε δείτε τα αποτελέσματα
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Έναρξη Προγράμματος Roots για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
06/12/2018 · 02:00

Έναρξη Προγράμματος Roots για την ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) και του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοίνωσαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, την έναρξη του προγράμματος Roots που στοχεύει στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Το Χρηματιστήριο Αθηνών, σε συνεργασία με το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συμβουλίων Ανταγωνιστικότητας (GFCC) και του Υπουργείου Εξωτερικών, ανακοίνωσαν την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, την έναρξη του προγράμματος Roots που στοχεύει στη στήριξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Τη συνέντευξη τύπου τίμησε με την παρουσία του, ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey R. Pyatt.
Το Roots είναι μια πρωτοβουλία ανάδειξης ανταγωνιστικών και εμπορικά αξιοποιήσιμων επιχειρηματικών σχεδίων μικρομεσαίων εταιρειών, με βασικό στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασής τους σε επενδυτικά κεφάλαια, με κανόνες και βέλτιστες πρακτικές που διαμορφώνονται διεθνώς.
Το πρόγραμμα αφορά στην εξοικείωση ΜμΕ με τα διάφορα χρηματοπιστωτικά εργαλεία άντλησης κεφαλαίων, μέσω των αγορών του Χρηματιστηρίου, παρέχοντας πρόσβαση σε ένα διεθνές δίκτυο καταξιωμένων επαγγελματιών της κεφαλαιαγοράς, του επιχειρηματικού και του ακαδημαϊκού χώρου. Στόχος του Roots είναι η καθοδήγηση των συμμετεχόντων εταιρειών και η ανάπτυξη δεξιοτήτων που θα τους επιτρέπουν να επικοινωνούν αποτελεσματικά την επιχειρηματική τους πρόταση σε ενδιαφερόμενους επενδυτές. Παράλληλα, το πρόγραμμα επιδιώκει την ενίσχυση του οικοσυστήματος της κεφαλαιαγοράς και την αξιοποίηση της δυναμικά διαμορφούμενης ευρωπαϊκής τάσης, για τη χρηματοδότηση του νέου ανταγωνιστικού παραγωγικού ιστού.
O Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. Geoffrey R. Pyatt, στο χαιρετισμό του τόνισε ότι, «Η πρωτοβουλία Roots του Χρηματιστηρίου Αθηνών ξεκίνησε να διαμορφώνεται στο πλαίσιο του περσινού SelectUSA Summit και του ετήσιου Road Show στην Αμερική. Αποτελεί ένα ελπιδοφόρο νέο βήμα που θα βοηθήσει μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν στην Ελληνική αγορά, και αγγίζει θέματα που είχαμε τονίσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, και που θα αποτελέσουν κομμάτι του Στρατηγικού Διαλόγου που έχουμε προγραμματίσει για τις 13 Δεκεμβρίου. Παράλληλα, σκοπεύουμε να αναπτύξουμε αυτά τα θέματα περαιτέρω, ενόψει της συμμετοχής της Ελλάδας στο Global Entrepreneurship Summit τον επόμενο χρόνο στην Ολλανδία, το οποίο σκοπεύουμε να υποστηρίξουμε. Θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του προγράμματος Roots και το Χρηματιστήριο Αθηνών για αυτή την πρωτοβουλία».
O Γενικός Γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Γιάννης Μπράχος, επισήμανε το ρόλο του Υπουργείου Εξωτερικών, ως ενός ισχυρού διαύλου επικοινωνίας, των προτάσεων των ελληνικών εταιρειών που θα αναδειχθούν μέσα από το πρόγραμμα, με τον ευρύτερο επιχειρηματικό κόσμο της διασποράς. Το Υπουργείο Εξωτερικών, αξιοποιώντας το εκτεταμένο δίκτυό του με τους επιχειρηματίες της διασποράς, στοχεύει στην ανάδειξη του προγράμματος Roots και της εγχώριας επιχειρηματικότητας, προκειμένου να δημιουργήσει τις απαιτούμενες συνέργειες και να συμβάλλει στην αξιοποίηση των εναλλακτικών μορφών χρηματοδότησης, που η ελληνική οικονομία έχει ανάγκη στην παρούσα συγκυρία.
Ο Πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Γιώργος Χαντζηνικολάου, τόνισε την ανάγκη υποστήριξης της νέας γενιάς εταιρειών στην απόκτηση πρόσβασης στις κεφαλαιαγορές: «Η επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε τροχιά σταθερής ανάπτυξης θα πρέπει να στηριχθεί κατά κύριο λόγο αφενός στην υγιή ιδιωτική επιχειρηματικότητα και αφετέρου στην προσέλκυση επενδυτικών κεφαλαίων, που θα εμπιστευτούν και πάλι τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και θα επενδύσουν σε ανταγωνιστικές ελληνικές επιχειρήσεις. Για όλους εμάς που συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Roots, στόχος είναι να φέρουμε σε επαφή τη νέα γενιά επιχειρήσεων, που διαθέτει δυνατότητες, συγκριτικό πλεονέκτημα και αξιόπιστο επιχειρηματικό σχέδιο, με μεγάλες επιτυχημένες ελληνικές επιχειρήσεις, θεσμικούς παράγοντες από την κεφαλαιαγορά και κορυφαία εξειδικευμένα στελέχη, ώστε να βελτιώσουν την οργάνωσή τους, να υιοθετήσουν πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης και να αποκτήσουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην κεφαλαιαγορά. Δεδομένων των μεγάλων κεφαλαιακών αναγκών της ελληνικής οικονομίας, πιστεύουμε ότι η πρωτοβουλία αυτή θα ενισχύσει την ελληνική κεφαλαιαγορά, η οποία θα πρέπει να αναλάβει και πάλι τον στρατηγικό της ρόλο στη χρηματοδότηση της ανασύνταξης του ελληνικού παραγωγικού ιστού».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σίμος Αναστασόπουλος, δήλωσε ότι: «Το Roots αποτελεί μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να κρατήσει στην Ελλάδα τις ιδέες και τις προοπτικές των αξιόλογων επιχειρήσεων μέσω της εκπαίδευσης, της αξιολόγησης και της προβολής τους στο διεθνές επενδυτικό κοινό. Παράλληλος στόχος είναι η κινητοποίηση όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων της οικονομίας και της χώρας προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός σύγχρονου περιβάλλοντος, φιλικού στην επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών, κ. Σωκράτης Λαζαρίδης, αναφερόμενος στην έναρξη του προγράμματος Roots δήλωσε: «Πρωταρχικός σκοπός του Roots είναι να διαμορφώσει στην Ελλάδα ένα μηχανισμό καλλιέργειας και ανάδειξης επενδυτικών ευκαιριών που θα στηρίζει τη νέα μικρομεσαία καινοτόμο επιχειρηματικότητα στην πορεία μεγέθυνσής της μέσω της αξιοποίησης της κεφαλαιαγοράς. Εμείς οι συντελεστές του προγράμματος είμαστε ενθουσιασμένοι από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των corporate champions και των advisors του προγράμματος και μαζί θα στηρίξουμε τη μεγέθυνση και την αποτελεσματικότητά του λειτουργώντας σαν συνεκτικός ιστός. Θέλουμε οι νέοι Έλληνες επιχειρηματίες να έχουν σωστή ενημέρωση για τις ευχέρειες εταιρικής χρηματοδότησης μέσω της κεφαλαιαγοράς ώστε να εξασφαλίζουν προοπτικές ανάπτυξης της επιχειρηματικής τους πρωτοβουλίας σε παγκόσμιο επίπεδο».
Στη συνέντευξη Τύπου συμμετείχαν εκπρόσωποι των Corporate Champions (κ.κ. Σπύρος Κοκκόλης, Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, Έρικα Ξηρουχάκη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε., Ιάκωβος Καργαρώτος Αντιπρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, Στέφανος Θεοδωρίδης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος ΤΕΜΕΣ Α.Ε., Τάκης Κανελλόπουλος, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. Ομίλου ΤΙΤΑΝ, Άλκης Αλεξάνδρου, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Αγροτικού Τομέα Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ,) και των Advisory Partners (κ.κ. Λουκάς Δέδες, Πρόεδρος CFA Society Greece, Βασίλης Καφάτος, Strategy & Operation Partner DELOITTE και Θανάσης Ξύνας, Partner GRANT THORNTON), οι οποίοι τοποθετήθηκαν σχετικά με το πρόγραμμα, το ρόλο τους και τις προσδοκίες τους από αυτό.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ROOTS

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μια κοινή προσπάθεια που αξιοποιεί την τεχνογνωσία και τον δυναμισμό του επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Την κάθε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα θα υποστηρίζει ένας μέντορας, που θα την βοηθήσει να τελειοποιήσει τη στρατηγική της επιχειρηματικής της πρότασης, και ένας επενδυτικός σύμβουλος που θα συμβάλλει στη βελτίωση της χρηματοοικονομικής δομής και επενδυτικής πρότασης που θα απευθύνει στους επενδυτές. Το πρόγραμμα έχει διαρθρωθεί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπου αυτές κριθούν απαραίτητες στους εξής τομείς : α) realistic business plan β) βέλτιστη κεφαλαιακή διάρθρωση γ) επικοινωνία των επενδυτικών προτάσεων δ) την ουσιαστική συμβολή της εταιρικής διακυβέρνησης στην αποτελεσματική διοίκηση μιας πολυμετοχικής εταιρείας.
Το ρόλο του μέντορα και του επενδυτικού συμβούλου αναλαμβάνουν έμπειρα στελέχη από τους Advisory Partners, και κορυφαίες Ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες που στηρίζουν το πρόγραμμα ως Corporate Champions.
Οι συνεργάτες του Roots αξιοποιούν την εμπειρία, το κύρος και τους πόρους τους για να μεταφέρουν τεχνογνωσία, να προάγουν την καινοτομία και να υποστηρίξουν το επιχειρηματικό οικοσύστημα. Οι Corporate Champions που στηρίζουν το πρόγραμμα στην παρούσα φάση είναι οι εταιρείες EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ, ΤΕΜΕΣ, ΤΙΤΑΝ και ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η GRANT THORNTON και η DELOITTE είναι οι Advisory Partners που θα στηρίξουν τις εταιρείες, καθώς προετοιμάζονται για το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης τους. Τις εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος υποστηρίζουν έμπειροι συνεργάτες όπως η Ελληνική Ένωση CFA, το Global Competitiveness Academy (GCA) και το Arizona State University, καθώς και διεθνώς καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί του χώρου.

Το πρόγραμμα ξεκινά με ανοικτή πρόσκληση υποβολής αίτησης προς εταιρείες που πιστεύουν πως έχουν μια ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση, η υλοποίηση της οποίας θα διαμορφώνει την προοπτική κλιμάκωσης της ανάπτυξής τους. Οι εταιρείες μπορούν να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτησή τους στην ιστοσελίδα του προγράμματος. Στόχος είναι να αξιολογηθούν και να αναδειχθούν επενδυτικές προτάσεις που επιδιώκουν την επιχειρηματική επέκταση της δραστηριότητας αυτών των εταιρειών που αξιοποιούν την καινοτομία και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα για την παροχή ανταγωνιστικών προϊόντων και υπηρεσιών.
Η επιτυχής κατάληξη κάθε μιας επενδυτικής πρότασης είναι να καταφέρει να αντλήσει τα κεφάλαια που απαιτούνται για την υλοποίησή της, μέσω της κεφαλαιαγοράς, που αποτελεί και τον καταλύτη της πραγματικής αξίας της πρότασης.

  • ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μοντέρο: «Να κερδίσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό – Από τους κορυφαίους στην Ευρώπη ο Μπαρτζώκας»

All Content

Ναν: «Τουλάχιστον 3-5 άτομα τη μέρα με ρωτάνε πότε επιστρέφω στους Μαϊάμι Χιτ» (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές που προσφέρουν το 57,1% του τζίρου

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content

Νέα συνεργασία της SOUL Creative Agency με τη Freedom

All Content

ΕΡΤ: Διαφημιστικά έσοδα ύψους 13 εκατ. ευρώ από το Μουντιάλ

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

All Content

Στη Μύκονο Betsson ο Ρόνι Χάρελ

All Content

WNBA All Star Weekend 2026: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη μεγάλη γιορτή στο Σικάγο

All Content - BusinessNews.gr

The Ellinikon: Νέα ορόσημα στην ανάπλαση – Το χρονοδιάγραμμα των επόμενων παραδόσεων έργων

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Μητσοτάκης: «Δεν θα γίνουν εκλογές το φθινόπωρο» – Τι είπε για ακρίβεια, ΔΕΘ και παροχές

All Content - BusinessNews.gr

Το Elikonos 3 επενδύει στο "To Μάννα Ν. Τσατσαρωνάκης"

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

FleetNews

Έρχονται 388 κάμερες κυκλοφορίας και σύστημα επιτήρησης κυκλοφορίας

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

CSRΝews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

CSRΝews.gr

Η Mercedes-Benz υποστήριξε το WTA 250 Athens

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κατατέθηκε τροπολογία για τα καζίνο-Ρυθμίσεις και αλλαγές
Κατατέθηκε τροπολογία για τα καζίνο-Ρυθμίσεις και αλλαγές 06/12/2018 - 02:00
Μυτιληναίος - Στασινόπουλος συναντήθηκαν με αξιωματούχους της Κομισιόν 06/12/2018 - 02:00
Μυτιληναίος - Στασινόπουλος συναντήθηκαν με αξιωματούχους της Κομισιόν

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Seat: Κατέγραψε αύξηση λειτουργικών κερδών 222% στα 122 εκατ. ευρώ - Ιστορικό πρώτο εξάμηνο για την Cupra
    24/07/2026 - 11:53 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Worldline Greece: Ολοκληρώθηκε το roadshow της σε τουριστικές περιοχές
    24/07/2026 - 11:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lockheed Martin και ΕΛΚΑΚ στηρίζουν το MIL-DRONE CHALLENGE στη Σχολή Ικάρων
    24/07/2026 - 11:46 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Κεντρική Οδός - Ε65: Σε κυκλοφορία 182,1 χλμ. σύγχρονου & ασφαλούς αυτοκινητοδρόμου
    24/07/2026 - 11:39 ΕΛΛΑΔΑ
  • Νέο Jaecoo 5 σε πλήρως υβριδική και ηλεκτρική έκδοση από 26.200 ευρώ
    24/07/2026 - 11:37 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»
    24/07/2026 - 11:33 ESG
  • ΕΤΑΔ: Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου Μαραθώνα
    24/07/2026 - 11:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων φαινομένων: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
    24/07/2026 - 11:24 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.479,62 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,96%
    24/07/2026 - 11:17 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΙΟΒΕ: «Ο ρόλος της οικονομικής αβεβαιότητας στο κενό επενδύσεων και απασχόλησης της ελληνικής οικονομίας»
    24/07/2026 - 11:10 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • MSC Cruises: Καμπάνια για την ενίσχυση της διεθνούς προβολής της Ελλάδας
    23/07/2026 - 14:28 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Πάνω απο τα 100 δολάρια το Brent για πρώτη φορά από τον Μάιο
    23/07/2026 - 18:39 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Αποστολή του ΕΕΑ στη Φινλανδία για ενίσχυση της συνεργασίας υπέρ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων
    23/07/2026 - 14:41 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • EE: Η Ελλάδα λαμβάνει την πρώτη πληρωμή, ύψους 118,2 εκατομμυρίων ευρώ, στο πλαίσιο του SAFE
    23/07/2026 - 16:08 ΚΟΣΜΟΣ
  • STOXX: Τον Ιούνιο του 2027 η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά
    23/07/2026 - 17:22 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 08:38
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

V+O Greece | SEC Newgate: Υπέγραψε την επικοινωνιακή στρατηγική για το Vanda Pharmaceuticals Athens Open WTA 250

24/07/2026 - 08:26
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

24/07/2026 - 08:15
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Ρεάλ Μαδρίτης: «Ισοφάρισε την πρόταση της Βαλένθια και παίρνει τον Εντιαγέ»

24/07/2026 - 08:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μοντέρο: «Να κερδίσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό – Από τους κορυφαίους στην Ευρώπη ο Μπαρτζώκας»

24/07/2026 - 07:34
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

24/07/2026 - 07:17
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
FleetNews
fleetnews.gr

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

23/07/2026 - 06:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo