Πέμπτη, 16 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Πιτσιόρλας: Ο μεταποιητικός τομέας μοχλός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
10/09/2018 · 03:00

Πιτσιόρλας: Ο μεταποιητικός τομέας μοχλός ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να αποτελέσει ξανά πρόβλημα για την Ευρώπη», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, στην επίσημη ομιλία του στο δείπνο που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ.

«Η Ελλάδα δεν πρέπει να αποτελέσει ξανά πρόβλημα για την Ευρώπη», τόνισε στην αρχή της ομιλίας του ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, στην επίσημη ομιλία του στο δείπνο που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, με την υποστήριξη του ΣΒΒΕ και του ΣΕΒΕ.

Αναλυτικότερα ο κ. Πιτσιόρλας σημείωσε ότι η συνεισφορά της Ελλάδας στην Ευρώπη θα πρέπει να είναι η γεωγραφική της θέση ως γέφυρα με την Ανατολή - όπως στην περίπτωση της Κίνας έτσι και στην Ινδία - βασισμένη πάντα σε μία κοινή ευρωπαϊκή στρατηγική. Αναφέρθηκε στην κρίση, χαρακτηρίζοντας την στην ουσία μία κρίση ανταγωνιστικότητας που δεν ήρθε τυχαία, καθώς και στις ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να γίνουν. Τόνισε δε τη σημαντικότητα του χαρτοφυλακίου της βιομηχανίας, προσθέτοντας ότι απουσία του τομέα τής μεταποίησης δεν πρόκειται να υπάρξει μέλλον για την ελληνική οικονομία. Ο κ. Πιτσιόρλας εστίασε στην 4η βιομηχανική επανάσταση, μίλησε για τις συγκλονιστικές εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά και την αναγκαιότητα η Ελλάδα να κατακτήσει αυτόν το στόχο, προκειμένου να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο ανοιχτός διάλογος του Αναπληρωτή Υπουργού και των Γενικών Γραμματέων που τον πλαισίωσαν, με τους συμμετέχοντες, πάνω σε στοχευμένα και καίρια ζητήματα, όπως αυτό της απλούστευσης των επενδύσεων, το θέμα των αδειών, των περιβαλλοντικών μελετών και τα προβλήματα στην χωροταξία. Μέρος της συζήτησης αποτελέσαν και τα βιομηχανικά πάρκα και οι χρήσεις γης, ενώ δόθηκε βαρύτητα και στις υποδομές στη Β. Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο λιμάνι και στη σιδηροδρομική του σύνδεση, καθώς και στην αναβάθμιση των υποδομών του αεροδρομίου.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Γραμματέας Στρατηγικών & Ιδιωτικών Επενδύσεων, κ. Λόης Λαμπριανίδης, σημείωσε ότι ο νέος αναπτυξιακός νόμος συγκέντρωσε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από πλευράς των επενδυτών, τόσο ως προς τον αριθμό αιτήσεων όσο και σε σχέση με τον προϋπολογισμό των επενδυτικών προτάσεων. H υπαγωγή επενδυτικών έργων στα καθεστώτα ενίσχυσης του νόμου έχει αρχίσει από τον Ιούλιο και θα ολοκληρωθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. Παράλληλα, έχει ήδη διευθετηθεί το μεγαλύτερο μέρος από τα χιλιάδες εκκρεμή επενδυτικά των προ του 2015 αναπτυξιακών νόμων και μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν ολοκληρωθεί όλα.

Ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, κ. Παναγιώτης Κορκολής, πρόσθεσε ότι για πρώτη φορά –τουλάχιστον- στην μεταπολιτευτική περίοδο, η χώρα διαθέτει Αναπτυξιακή Στρατηγική στις βασικές γραμμές της οποίας συμφωνεί η πλειοψηφία των κοινωνικών εταίρων. Για πρώτη φορά την τελευταία δεκαετία, ελληνική κυβέρνηση μπορεί να σχεδιάσει και να εφαρμόσει τη δική της πολιτική, σεβόμενη βέβαια απολύτως την ανάγκη για δημοσιονομική σταθερότητα. Για πρώτη φορά, επίσης, την τελευταία δεκαετία, συζητάμε για φορολογικές ελαφρύνσεις, μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών και άλλα μέτρα ανακούφισης φυσικών και νομικών προσώπων, αντί για περικοπές μισθών-συντάξεων, πρόσθετους φόρους και επιβαρύνσεις. Σε αυτό το θετικό πλαίσιο, η σημαντική δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία 3,5 χρόνια στο Υπουργείο Οικονομίας για τη χρηματοδότηση της ανάπτυξης μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων πρέπει να συνεχιστεί και να ενταθεί, ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας με όρους βιωσιμότητας και δικαιοσύνης.

Η Ειδική Γραμματέας Διαχείρισης Τομεακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ταμείου Συνοχής, κα Ευγενία Φωτονιάτα, στην παρέμβασή της ανέπτυξε τη φιλοσοφία και τις προτεραιότητες, πάνω στις οποίες βασίζεται ο σχεδιασμός των δράσεων ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας. Ειδική αναφορά έγινε, επίσης, σε σύνολο παρεμβάσεων που συγκροτούν τεχνικές καινοτομίες και λειτουργούν στην κατεύθυνση ουσιαστικής διευκόλυνσης των επενδυτών. Τέλος παρουσιάστηκε ο προγραμματισμός ενεργοποίησης νέων δράσεων μέχρι το τέλος του 2018.

Ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, κ. Γιενς Πλέτνερ, στο δικό του χαιρετισμό χαρακτήρισε εξαιρετικές της ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις, αναφέροντας ότι η Γερμανία ήταν το 2017 και θα παραμείνει και στο μέλλον ο μεγαλύτερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.

Κατά τον χαιρετισμό του στην έναρξη του δείπνου, ο Πρόεδρος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Μιχάλης Μαΐλλης, αναφέρθηκε στην περάτωση των προγραμμάτων προσαρμογής και τη λήξη των μνημονίων, ενώ στην ερώτηση κατά πόσον η Ελλάδα έλυσε οριστικά τα βαθιά ριζωμένα, διαρθρωτικά προβλήματα της και εξουδετέρωσε όλες εκείνες τις παθογόνες αιτίες που δημιούργησαν και συντήρησαν την κρίση, χρησιμοποίησε την επισήμανση που είχε κάνει ο Πρόεδρος της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας κ. Jens Weidmann, ότι δηλαδή αυτό δεν είναι το τέρμα, αλλά ένα ορόσημο στον μακρύ δρόμο προς την ανάκαμψη.

Προλογίζοντας τον Αναπληρωτή Υπουργό, ο Πρόεδρος Επιτροπής Βορείου Ελλάδος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, κ. Στέφανος Τζιρίτης, τόνισε ότι η οικονομία της Ελλάδας αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις και δεν υπάρχει καθόλου καιρός για εφησυχασμό, καθώς τα μηνύματα των αγορών αποδεικνύουν πόσο εύθραυστη είναι η κατάσταση της οικονομίας παρά τη βελτίωση του ΑΕΠ.

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής και Μέλος Δ.Σ. του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, Δρ. Αθανάσιος Κελέμης, σχολιάζοντας την εκδήλωση τόνισε ότι: «το ζητούμενο είναι πώς θα αφήσουμε οριστικά πίσω μας την κρίση, πώς πολιτικός, επιχειρηματικός και πνευματικός κόσμος θα επικεντρωθούμε σε αυτήν την προσπάθεια με συγκεκριμένες πολιτικές, πράξεις και ενέργειες. Από την πλευρά του το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με πολυσχιδείς δράσεις προσπαθεί να συμβάλλει στο ν’ αλλάξει η χώρα σελίδα. Αναπτύσσει πολύπλευρες πρωτοβουλίες για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων με έμφαση στις παραγωγικές επενδύσεις στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, της αγροδιατροφής, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της ανακύκλωσης, της τεχνολογίας και του τουρισμού.»
Την εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε περισσότερους από 160 συμμετέχοντες, τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας κ. Γιενς Πλέτνερ, ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη κ. Walter Stechel, ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Απόστολος Μακρυκώστας, καθώς και εκπρόσωποι της κεντρικής πολιτικής, της περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης της χώρας, Πρόεδροι φορέων της αγοράς, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη της επιχειρηματικής κοινότητας.

  • ΠΙΤΣΙΟΡΛΑΣ
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΟΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Γουόριορς από τα παλιά με Κάρι-Χόρφορντ 126-121 τους Κλίπερς (video)

All Content

Με Μάξεϊ οι Σίξερς 109-97 τους Μάτζικ και παίζουν με Σέλτικς στα playoffs (video)

All Content - BusinessNews.gr

Dimand: Επενδύσεις σε αναπλάσεις, τουρισμό, προσιτή κατοικία και Skyline για την επόμενη 5ετία

All Content - BusinessNews.gr

Η ΑΑΔΕ «χτενίζει» το ηλεκτρονικό εμπόριο – Κλοιός στα e-shops, εντατικοί έλεγχοι για ΦΠΑ

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή - Ανθεκτικότητα και σταθερές προοπτικές

All Content

Κρίση στη Μέση Ανατολή και διαφηµιστική δαπάνη: Θα χαθούν 94 δισ. δολάρια;

All Content

Spec 500.000 ευρώ από το Υπερταμείο

FleetNews

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

FleetNews

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

FleetNews

Το νέο, καινοτόμο ρεζερβουάρ υδρογόνου της BMW iX5 Hydrogen

All Content

Όλα τα σενάρια για Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής

All Content

NBA 2026: Το πανόραμα των playoffs

All Content - BusinessNews.gr

Έρευνες υδρογονανθράκων: Η «ακτινογραφία» του στόχου στο μπλοκ 2 του Ιονίου

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Το Elikonos 3 στρέφεται στον δυναμικό κλάδο των healthy snacks - Επενδύει στη Vamvalis Foods

FleetNews

Επεκτείνεται το εργοστάσιο της VW Eπαγγελματικά Οχήματα στη Βζέσνια

FleetNews

Αποκάλυψη για την BMW iX3 40 με 635 χλμ. αυτονομία

CSRΝews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

CSRΝews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

CSRΝews.gr

Το Μαζί για το Παιδί συγκέντρωσε 2.500 είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

ΕΠΠΑ: Σε τροχιά ανόδου η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα
ΕΠΠΑ: Σε τροχιά ανόδου η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα 10/09/2018 - 03:00
Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Υπερπλεόνασμα και αύξηση των φορολογικών εσόδων 10/09/2018 - 03:00
Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής: Υπερπλεόνασμα και αύξηση των φορολογικών εσόδων

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΕΚΤ: Προς διατήρηση των επιτοκίων εν μέσω γεωπολιτικής αβεβαιότητας (Bloomberg)
    16/04/2026 - 09:56 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Από την Τεχεράνη στη Βηρυτό: Η πολυμέτωπη κρίση στη Μέση Ανατολή και οι διπλωματικοί μαραθώνιοι
    16/04/2026 - 09:44 ΚΟΣΜΟΣ
  • CNN: Περιορισμένες οι επιλογές ΗΠΑ και Ιράν – Ενισχύεται το σενάριο συμφωνίας
    16/04/2026 - 09:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σταθερή η πορεία της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη- Κρίσιμες οι επόμενες μέρες
    16/04/2026 - 09:16 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το Elikonos 3 στρέφεται στον δυναμικό κλάδο των healthy snacks - Επενδύει στη Vamvalis Foods
    16/04/2026 - 09:14 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    16/04/2026 - 09:00 MEDIA
  • Dimand: Επενδύσεις σε αναπλάσεις, τουρισμό, προσιτή κατοικία και Skyline για την επόμενη 5ετία
    16/04/2026 - 08:49 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Η ΑΑΔΕ «χτενίζει» το ηλεκτρονικό εμπόριο – Κλοιός στα e-shops, εντατικοί έλεγχοι για ΦΠΑ
    16/04/2026 - 08:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΔΑΑ: Χωρίς σημαντικές επιπτώσεις από τη Μέση Ανατολή - Ανθεκτικότητα και σταθερές προοπτικές
    16/04/2026 - 08:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Έρευνες υδρογονανθράκων: Η «ακτινογραφία» του στόχου στο μπλοκ 2 του Ιονίου
    16/04/2026 - 08:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου
    15/04/2026 - 14:48 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Lidl: Επέκταση στις τηλεπικοινωνίες σε συνεργασία με την 1Global
    15/04/2026 - 10:41 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026
    15/04/2026 - 10:49 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γ. Στουρνάρας: Την ανανέωση της θητείας του στην ΤτΕ προτείνει η κυβέρνηση
    15/04/2026 - 11:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο
    15/04/2026 - 12:08 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Διπλός Πορζίνγκις με φόλοου - καρφώματα στο Τop-5 της βραδιάς (video)

16/04/2026 - 06:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Μάξεϊ οι Σίξερς 109-97 τους Μάτζικ και παίζουν με Σέλτικς στα playoffs (video)

16/04/2026 - 05:51
FleetNews
fleetnews.gr

Το Cupra Raval έρχεται με σπορ DNA και έως 400 χλμ. αυτονομία

16/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

DENZA: Ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τα Z9GT και D9 DM-i

16/04/2026 - 05:00
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

15/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Luka Dončić: Πρώτος σε πωλήσεις σε φανέλες NBA στην Ευρώπη

15/04/2026 - 13:03
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

15/04/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Αθηναίων: Στις 20 και 21 Απριλίου το διεθνές «ραντεβού» του τουρισμού στην Αθήνα

15/04/2026 - 11:49
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo