Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Στην Αθήνα η διοργάνωση του 44ου διεθνούς συνεδρίου διαστημικής έρευνας
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/08/2018 · 03:00

Στην Αθήνα η διοργάνωση του 44ου διεθνούς συνεδρίου διαστημικής έρευνας

Η απόφαση της ανάληψης ελήφθη κατόπιν ψηφοφορίας στο 42ου Διαστημικό Συνέδριο της COSPAR που οργανώθηκε από τις 14 ως τις 22 Ιουλίου 2018 στην Pasadena της California των ΗΠΑ, από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Μόλις δύο ημέρες μετά την 49η επέτειο του πρώτου περίπατου ανθρώπου στην επιφάνεια της Σελήνης και της 60ης επετείου της ίδρυσης της COSPAR (Επιτροπή Διαστημικής Έρευνας-Committee on Space Research του International Council of Scientific Unions-ICSU), το Συμβούλιο της Επιτροπής επέλεξε με σημαντική διαφορά και από τον πρώτο γύρο την Αθήνα ως διοργανώτρια του 44ου Επιστημονικού Συνεδρίου της COSPAR το 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ακαδημίας Αθηνών.

Η απόφαση της ανάληψης ελήφθη κατόπιν ψηφοφορίας στο 42ου Διαστημικό Συνέδριο της COSPAR που οργανώθηκε από τις 14 ως τις 22 Ιουλίου 2018 στην Pasadena της California των ΗΠΑ, από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Καλιφόρνια (California Institute of Technology-Caltech) και το Jet Propulsion Laboratory (JPL), και στο οποίο συμμετείχαν πάνω από 3,300 επιστήμονες από όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συνέδρια της COSPAR παρουσιάζονται τα σημαντικότερα αποτελέσματα των ερευνών στο πεδίο της Διαστημικής Επιστήμης.

Η διεθνής Επιτροπή Διαστημικής Έρευνας (COSPAR) ιδρύθηκε το 1958, λίγο μετά την έναρξη της διαστημικής εποχής και την εκτόξευση του πρώτου δορυφόρου, του Σοβιετικού Sputnik. Σκοποί της είναι η προαγωγή της διεθνούς διαστημικής έρευνας και τεχνολογίας και η ειρηνική εξερεύνηση του διαστήματος. Αποτελεί βήμα διαλόγου και συνεργασίας, ανοιχτό σε όλους τους διαστημικούς επιστήμονες παγκοσμίως και δεν εμπλέκεται σε πολιτικές επιδιώξεις, συνεργαζόμενη στενά με τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους παγκόσμιους οργανισμούς. Οι στόχοι της επιτυγχάνονται με τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων μεγάλης κλίμακας ανά διετία, καθώς και πολλών μικρότερων συμποσίων και συναντήσεων εργασίας. Η Ελλάδα είναι κράτος – μέλος της COSPAR σχεδόν από την ίδρυσή της, μέσω της Εθνικής Επιτροπής Διαστημικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

Η υποψηφιότητα της χώρας μας για το 2022 προετοιμάστηκε από το Γραφείο Διαστημικής Έρευνας και Τεχνολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, το οποίο συντονίζει την Εθνική Επιτροπή Διαστημικών Ερευνών. Το Γραφείο θα λειτουργήσει ως οικοδεσπότης του Συνεδρίου. Η σημαντική προσπάθεια για τη χώρα υποστηρίχθηκε ενεργά από πολλούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, το Δήμο Αθηναίων, Υπουργεία, σχεδόν το σύνολο των Πανεπιστημίων και Ερευνητικών Ιδρυμάτων της χώρας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Η ανάληψη του COSPAR 2022 συνιστά εθνική επιτυχία, με δεδομένο τον ανταγωνισμό σε υψηλό επίπεδο από τις συνυποψήφιες πόλεις (Βαρσοβία, Λωζάνη και Πράγα). Πρόκειται για μια πολυεπίπεδη πρόκληση για τη χώρα καθώς και μια σπουδαία ευκαιρία να καταδειχθεί διεθνώς ότι η Ελλάδα έχει την υποδομή και το έμψυχο επιστημονικό δυναμικό ώστε να πρωταγωνιστήσει στη Διαστημική Έρευνα και Τεχνολογία.

Ο Πρόεδρος της COSPAR Dr. Lennard Fisk, συγχαίρει τους εκπροσώπους της Ελληνικής υποψηφιότητας Δρ. Σταμάτιο Κριμιζή, ακαδημαϊκό, και Δρ. Μανώλη Γεωργούλη, ερευνητή της Ακαδημίας Αθηνών, για την ανάληψη της διοργάνωσης του COSPAR Scientific Assembly 2022.

Στην υποστηρικτική του επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της COSPAR, ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, κ. Νίκος Παππάς, αναφέρει: «Είμαι πεπεισμένος ότι το Επιστημονικό Συνέδριο COSPAR 2022 στην Αθήνα θα αποτελέσει μοναδική εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες. Το Υπουργείο μου θα στηρίξει την προσπάθεια των Οργανωτικών Επιτροπών με κάθε δυνατό τρόπο και σκοπό την επιτυχία του Συνεδρίου.»

Η Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά τονίζει ότι «Η Αθήνα, μια ξεχωριστή μοντέρνα πρωτεύουσα, ένα ανοιχτό μουσείο, είναι έτοιμη να υποδεχτεί το Συνέδριο της COSPAR και να προσφέρει στους χιλιάδες επιστήμονες που θα την επισκεφτούν ένα μοναδικό συνδυασμό εργασίας, ψυχαγωγίας και φιλοξενίας στο πιο ιστορικό κέντρο πολιτισμού της Ευρώπης».

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης, επίσης εκ των δυναμικών υποστηρικτών της ελληνικής υποψηφιότητας, αναφέρει ότι «η Αθήνα θα έχει την ευκαιρία να αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, ειδικά στον τομέα του συνεδριακού τουρισμού. Η πόλη μας έχει την απαιτούμενη υποδομή, το έμψυχο δυναμικό και την εμπειρία να εγγυηθεί την επιτυχία ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού συνεδρίου».

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, Δρ. Σταμάτιος Κριμιζής, επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής Διαστημικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών, επισημαίνει ότι «η επιλογή της Αθήνας για το Συνέδριο είναι εξαιρετικά σημαντική για την Ελλάδα, την Αθήνα και την Ακαδημία Αθηνών διότι, μεταξύ άλλων, πρόκειται για διεθνή αναγνώριση του κύρους του ελληνικού επιστημονικού δυναμικού ανά την υφήλιο. Αποτελεί επίτευγμα, αλλά ταυτόχρονα πρόκληση και ευκαιρία για ολόκληρη την ερευνητική κοινότητα της χώρας, ειδικά βέβαια για εμάς που υπηρετούμε την Επιστήμη του Διαστήματος».

Η στήριξη της υποψηφιότητας της Αθήνας από Έλληνες επιστήμονες της διασποράς, με συμμετοχή αρκετών στην Τοπική Οργανωτική Επιτροπή, ήταν εξίσου ενθουσιώδης και συγκινητική.

Στην απόφαση του Συμβουλίου της COSPAR επισημαίνεται η επιλογή της Αθήνας λόγω της πληρότητας του φακέλου υποψηφιότητας αλλά και του ενθουσιασμού που ήταν εμφανής σε ολόκληρη την παρουσίαση της υποψηφιότητας.

Ο φάκελος υποψηφιότητας της Αθήνας συντάχθηκε από την Τοπική Οργανωτική Επιτροπή COSPAR 2022, σε συνεργασία με την Εταιρεία AFEA, ενώ το βίντεο παρουσίασης της υποψηφιότητας ήταν παραγωγή της εταιρείας WHITE ROOM σε συνεργασία με την ΕΡΤ και το Ευγενίδειο Πλανητάριο. Το βίντεο θα δημοσιοποιηθεί ευρέως σε εύθετο χρόνο. Την υποστήριξη της Ελληνικής υποψηφιότητας στο Συμβούλιο της COSPAR στην Pasadena ανέλαβαν ο Δρ. Κριμιζής, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου και ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Οργανωτικής Επιτροπής και Εθνικός Εκπρόσωπος στην COSPAR, Δρ. Μανώλης Γεωργούλης, του Κέντρου Ερευνών Αστρονομίας και Εφηρμοσμένων Μαθηματικών της Ακαδημίας Αθηνών.

Το διεθνές συνέδριο της COSPAR έχει χαρακτηριστεί άτυπα ως Ολυμπιάδα του Διαστήματος και διοργανώνεται σε διαφορετική ήπειρο κάθε φορά. Στο Συνέδριο της Αθήνας αναμένεται να συμμετάσχουν 3.000-4.000 διεθνώς αναγνωρισμένοι διαστημικοί επιστήμονες από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα ανά την υφήλιο, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων διεθνών διαστημικών οργανισμών, καθώς και οι μεγαλύτερες εταιρείες προϊόντων διαστημικής τεχνολογίας παγκοσμίως, οι οποίες θα συμμετάσχουν με εκθεσιακά περίπτερα.

Η Τοπική Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου COSPAR 2022 ευχαριστεί θερμά όλους τους φορείς που υποστήριξαν την υποψηφιότητα της Αθήνας και ιδιαίτερα την εταιρεία AFEA που σε συνεργασία με την Επιτροπή προετοίμασε το φάκελο της υποψηφιότητας.

Επίσης η Επιτροπή εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη συνθέτιδα κα. Ευανθία Ρεμπούτσικα για την αμέριστη στήριξή της με την ευγενική προσφορά της μουσικής επένδυσης για την ταινία παρουσίασης της Ελληνικής υποψηφιότητας, καθώς και στην κα. Αντριάνα Παρασκευοπούλου, δημοσιογράφο της ΕΡΤ, για την καθοριστική συμβολή της, τόσο προσωπικά όσο και του τηλεοπτικού συνεργείου της ΕΡΤ, στην παραγωγή της ταινίας προβολής της υποψηφιότητας, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

  • ΑΘΗΝΑ
  • ·
  • COSPAR
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Μπαρτζώκας: «Κυρίαρχη η άμυνά μας»

All Content

Σπανούλης: «Βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

All Content - BusinessNews.gr

Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις

All Content - BusinessNews.gr

Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια

All Content - BusinessNews.gr

Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων

All Content

Stoiximan: Νέα 360 καμπάνια, με κεντρικό μήνυμα «Όλα για τη στιγμή σου»

All Content

Τhe Weekend Agency: Νέα καμπάνια για τα Vikos Premium Mixers Zero Sugar

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Δείτε πώς ο Ολυμπιακός νίκησε 81-73 την Μπεσίκτας (video)

All Content

Έτσι έκανε ο Άρης το 5/5 στο EuroCup (vid)

All Content - BusinessNews.gr

ΔΑΑ: Ρεκόρ επιβατών στο εννεάμηνο – Εσοδα 530 εκατ. ευρώ, πτώση στα καθαρά κέρδη

All Content - BusinessNews.gr

ΕΕ: Στο τραπέζι τα έσοδα από τη φορολόγηση των πολυεθνικών για τον νέο προϋπολογισμό των 1,82 τρισ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Επενδυτική ζήτηση 5,3 δισ. ευρώ σε τέσσερις μήνες – Ρευστότητα 2,2 δισ. και νέες κινήσεις

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

CSRΝews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

CSRΝews.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Μοσκοβισί: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων
Μοσκοβισί: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο μη περικοπής των συντάξεων 20/08/2018 - 03:00
Διαγωνισμός για την προμήθεια συστήματος επιτήρησης και παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας Β. Αιγαίου 20/08/2018 - 03:00
Διαγωνισμός για την προμήθεια συστήματος επιτήρησης και παρακολούθησης θαλάσσιας κυκλοφορίας Β. Αιγαίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Fed: Αμετάβλητα διατήρησε τα επιτόκια στο εύρος 3,75%-4%
    28/10/2026 - 20:44 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ισπανία: Τουλάχιστον 68 νεκροί σε μία από τις χειρότερες σιδηροδρομικές τραγωδίες στη χώρα
    28/10/2026 - 16:32 ΚΟΣΜΟΣ
  • Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια
    28/10/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων
    28/10/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εκλογές στο Ισραήλ: Προηγείται η συμμαχία του Νετανιάχου, δεν σχηματίζει αυτοδυναμία
    28/10/2026 - 12:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Τραμπ: "Πολύ σύντομα" θα οργανωθεί συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι
    28/10/2026 - 11:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
    28/10/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 28η Οκτωβρίου: Τιμή στην εθνική επέτειο με 21 ταυτόχρονους κανονιοβολισμούς από Λυκαβηττό και Λευκό Πύργο
    28/10/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    28/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Το βιβλίο ζωντανεύει στην Πάτρα: Πενθήμερη γιορτή στο Σκαγιοπούλειο
    27/10/2026 - 23:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρέη σε Εφορία και Ταμεία: Ως τα μέσα Νοεμβρίου η πλατφόρμα για τις 120 δόσεις
    28/10/2026 - 10:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλή οικονομική ενίσχυση στο τέλος Νοεμβρίου – Ποιοι παίρνουν 400 ευρώ και έως δύο ενοίκια
    28/10/2026 - 13:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    28/10/2026 - 09:00 MEDIA
  • Στα 10,5 δισ. ευρώ η έκθεση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων σε ομόλογα εν μέσω αναταράξεων
    28/10/2026 - 12:31 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • 28η Οκτωβρίου: Τιμή στην εθνική επέτειο με 21 ταυτόχρονους κανονιοβολισμούς από Λυκαβηττό και Λευκό Πύργο
    28/10/2026 - 10:00 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroCup 2026/27: Το πανόραμα της σεζόν

28/10/2026 - 22:07
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπανούλης: «Βρήκαμε έναν τρόπο να κερδίσουμε»

28/10/2026 - 21:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Instagram: Δοκιμάζει οριζόντια βίντεο διάρκειας έως 90 λεπτών για να ανταγωνιστεί το YouTube

27/10/2026 - 15:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ίδρυμα Τάκης Ηλιόπουλος σε συνεργασία με Σύμπλευση: Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε πέντε νησιά του Αιγαίου

27/10/2026 - 14:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΕΚΠΟΙΖΩ: Danone, Nestlé και Coca-Cola δεσμεύτηκαν να αλλάξουν περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς για την ανακυκλωσιμότητα πλαστικών φιαλών

27/10/2026 - 13:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Εύσημα στην Ελλάδα από το Common Sense Media για το ηλικιακό όριο των 15 ετών στη χρήση των social media

27/10/2026 - 13:24
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η INDOLA παρουσιάζει τη νέα σειρά Curls για πλούσιες και λαμπερές μπούκλες με διάρκεια!

27/10/2026 - 13:04
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

PRO SUMMIT της L’Oréal Professionnel: Το τριήμερο που χάρισε την απόλυτη έμπνευση στην κομμωτική κοινότητα γύρω από τις εξελίξεις του κλάδου.

27/10/2026 - 06:50
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo