Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Παυλόπουλος: "Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες"
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
04/07/2018 · 03:00

Παυλόπουλος: "Οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες"

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι όλες oι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τους διαφορές
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά την συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, παρουσία του υφυπουργού Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη εξέφρασε την πεποίθησή του, ότι όλες oι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας στα εθνικά θέματα, θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες, ανεξάρτητα από τις επιμέρους τους διαφορές.

Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε πως οι Έλληνες ό,τι σημαντικό πέτυχαν στον κόσμο και σε αυτήν την πορεία, το πέτυχαν ενωμένοι και πρόσθεσε ότι το κόστος του διχασμού στοίχισε ακόμη και κομμάτια του εθνικού κορμού. Τόνισε, δε, πως οι Έλληνες δεν είναι διατεθειμένοι να επαναλάβουν λάθη του παρελθόντος.

Επιπλέον, κάλεσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης να στηρίξουν την Ελλάδα στην υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου και αναφέρθηκε στις ελληνικές θέσεις αναφορικά με Μακεδονικό, το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σχετικά με την πΓΔΜ σημείωσε ότι για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε προοπτική της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, θα πρέπει να κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες αλλαγές στην έννομη τάξη της, αρχής γενομένης από το ίδιο της το Σύνταγμα. Ο κ. Παυλόπουλος επανέλαβε ότι η Ελλάδα επιδιώκει σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την πΓΔΜ και πρόσθεσε: "Εμπράκτως αποδεικνύουμε ότι ευνοούμε την προοπτική της προς το ΝΑΤΟ και προς την ΕΕ". Ωστόσο, υπογράμμισε ότι υπάρχει μια σημαντική προϋπόθεση: Η επίλυση του ζητήματος του ονόματος, σύμφωνα με την ιστορία, το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Όπως παρατήρησε, για να γίνει αυτό, πρέπει η γειτονική χώρα να φέρει τις αναγκαίες αλλαγές στην έννομη τάξη της και πρωτίστως στο Σύνταγμά της. Γιατί το Σύνταγμά της, ως έχει σήμερα, δεν ανταποκρίνεται -σε καμία περίπτωση- σ΄αυτές τις προϋποθέσεις.

Ο ΠτΔ τόνισε: "Περιμένουμε την εκπλήρωση αυτής της υποχρέωσης". Πρόσθεσε ότι μόνο μετά το πέρας όλης αυτής της διαδικασίας και αφού διαπιστωθεί ότι αυτή η αναθεώρηση εμπεριέχει όλες τις εγγυήσεις, τότε είναι δυνατόν να ανοίξει ο δρόμος της πΓΔΜ προς ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση. "Τότε και μόνο τότε είναι δυνατόν να οριστικοποιηθεί και το περιεχόμενο της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ και να έρθει προς κύρωση στην Βουλή των Ελλήνων" σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος και υπενθύμισε ότι η πΓΔΜ κατά τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδέχθηκε μια ιστορική αλήθεια, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν λαό, ο οποίος είναι σλαβικός και η γλώσσα του είναι σλαβική. "Μέσα από αυτήν τη Συμφωνία προκύπτει ότι -όπως η ίδια η πΓΔΜ ομολογεί- η ιστορία και ο πολιτισμός της Μακεδονίας μας, της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αυτής της Μακεδονίας, η οποία άφησε ανεξίτηλο το στίγμα της πάνω στην ιστορία και τον πολιτισμό της ανθρωπότητας, αυτή η κληρονομιά είναι ελληνική στο ακέραιο" είπε ο κ. Παυλόπουλος, ο οποίος πρόσθεσε πως το γειτονικό κράτος έχει έναν λαό ο οποίος είναι σλαβικός, μια γλώσσα που είναι σλαβική "και το ομολογούν και οι ίδιοι" και προέτρεψε (σσ. τους γείτονες) να αναζητήσουν σ ΄ αυτή τη σλαβική τους καταγωγή, τη σλαβική τους προέλευση, ό,τι σημαντικό οι Σλάβοι έχουν προσφέρει γενικότερα και ιδίως στην περιοχή, και όχι να αναζητούν ρίζες ή κληρονομιές που δεν τους ανήκουν. "Η επίλυση του ονόματος, επομένως, θα πρέπει να εμπεριέχει και όλες εκείνες τις εγγυήσεις, που δείχνουν ότι όλη αυτή η ιστορική αλήθεια αποτυπώνεται" υπογράμμισε ο κ. Παυλόπουλος.

Για το Κυπριακό, επανέλαβε ότι δεν είναι μόνον ελληνοκυπριακό, ή πρόβλημα μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας. Είναι ευρωπαϊκό πρόβλημα, είναι διεθνές πρόβλημα, είπε και επισήμανε την επιδίωξη της ελληνοκυπριακής πλευράς για μια δίκαιη και βιώσιμη λύση. Κατέστησε, επίσης, σαφές ότι λύση του Κυπριακού μπορεί να υπάρξει μόνο με βάση το Διεθνές Δίκαιο και το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, δοθέντος ότι η Κύπρος είναι πλήρες κράτος-μέλος της ΕΕ και του σκληρού πυρήνα της, της ευρωζώνης.

"Τούτο σημαίνει, με βάση μάλιστα το πρωτογενές Ευρωπαϊκό Δίκαιο, ότι δεν είναι νοητή λύση του Κυπριακού με στρατεύματα κατοχής και εγγυήσεις τρίτων. Τούτο είναι αδιανόητο με βάση το Ευρωπαϊκό Δίκαιο και έχει καταστεί σαφές στην Τουρκία. Το τονίζω, όχι μόνο από την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Πέραν δε τούτου, αν αποδεχόμασταν κάτι τέτοιο για την Κύπρο, φανταστείτε πόσο καταστροφικό προηγούμενο για την κυριαρχία των κρατών-μελών της ΕΕ, θα εδημιουργείτο" πρόσθεσε.

Όπως επισήμανε, αυτό είναι πλέον κοινός κανόνας στο πλαίσιο της ΕΕ και μια σημαντική επιτυχία σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση αυτού του μεγάλου θέματος. Και είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι αυτή, πλέον, είναι κοινή γραμμή όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων και στην Κύπρο και στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, υπογράμμισε ότι -όπως είχε την ευκαιρία να διευκρινίσει και στο συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλε στον Πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, με την ευκαιρία της επανεκλογής του- "οι Έλληνες -το έχουμε αποδείξει και στην πράξη- επιδιώκουμε σχέσεις φιλίας και καλής γειτονίας με την Τουρκία και του ευχήθηκα μια επιτυχημένη πορεία της δικής του Προεδρίας για το καλό και του τουρκικού λαού και της ειρήνης στην περιοχή, καθώς και πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο ΠτΔ συνέχισε: "Όμως διευκρίνισα ότι η ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, η φιλία μας και η καλή γειτονία, εξαρτώνται από έναν θεμελιώδη παράγοντα: τον πλήρη σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου και επίσης τον σεβασμό του Ευρωπαϊκού Κεκτημένου. Κυρίως των συνθηκών, οι οποίες καθορίζουν τα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και σύνορα της ΕΕ. Δηλαδή, της Συνθήκης της Λωζάννης και της Συνθήκης των Παρισίων, του 1947. Το επαναλαμβάνω: Όπως έχει αποδείξει η πράξη, οι συνθήκες αυτές είναι πλήρεις, δεν αναθεωρούνται, δεν επικαιροποιούνται, καθορίζουν τα σύνορα επακριβώς, δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες".

Τέλος, επισήμανε: "Η Τουρκία οφείλει να εφαρμόσει το Διεθνές Δίκαιο, να σεβασθεί το Ευρωπαϊκό Κεκτημένο, να σεβασθεί τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όταν τα σέβεται αυτά, εδώ είμαστε να υπάρχει φιλία, καλή γειτονία και ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας. Εμείς πιστεύουμε σε αυτή. Δεν ξέρω πόσο πιστεύει η ίδια η Τουρκία. Θέλω να μένω στη διευκρίνηση του κ. Ερντογάν, ότι πράγματι έχει αυτή τη φιλοδοξία η Τουρκία".

Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι οι κανόνες που υπενθύμισε είναι κανόνες για όλους τους Ευρωπαίους, και αυτούς που αποτελούν μέλη της ΕΕ και αυτούς που φιλοδοξούν να γίνουν μέλη. Επομένως, εδώ εκπτώσεις δεν θα υπάρξουν και υπενθύμισε ότι "κάθε αμφισβήτηση των συνόρων και του εδάφους της Ελλάδας, είναι αμφισβήτηση των συνόρων και του εδάφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με όλες τις εντεύθεν συνέπειες".

  • ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  • ·
  • ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  • ·
  • ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Χαραλαμπόπουλος: «Πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος του Άρη – Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή να έρθω»

All Content

Η κλήρωση σε Κύπελλο Ελλάδας Allwyn WBL1 και Women’s Leagues Cup

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα

All Content

Allwyn: Oι 6 που συνεχίζουν στο spec για το δημιουργικό

All Content

Kρατική διαφήµιση: Τι (ακριβώς) προβλέπει το νέο πλαίσιο διαφάνειας

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

FleetNews

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

FleetNews

Lepas: Κομψότητα και τεχνολογία σε νέα εποχή

All Content

Ηλυσιακός: Συνεχίζει στα 45 του ο Αντώνης Φώτσης! (pic)

All Content

Εθνική Εφήβων: Ρήξη χιαστού ο Μπιλιώνης - Το μήνυμα της ΑΕΚ (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

TITAN: Αύξηση καθαρών κερδών 16% στα 153,2 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς της Skroutz από την Blackstone

FleetNews

Tο νέο KGM Musso έφτασε στην ελληνική αγορά

FleetNews

Εκστρατεία ενημέρωσης της υπηρεσίας ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ για την οδική ασφάλεια

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

CSRΝews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε οφειλέτες «κόκκινων» δανείων
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε οφειλέτες «κόκκινων» δανείων 04/07/2018 - 03:00
Π. Καμμένος: "Τα Σκόπια πρέπει να ολοκληρώσουν συγκεκριμένα βήματα ώστε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ" 04/07/2018 - 03:00
Π. Καμμένος: "Τα Σκόπια πρέπει να ολοκληρώσουν συγκεκριμένα βήματα ώστε να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Επιτροπή Ανταγωνισμού: Έγκριση εξαγοράς της Skroutz από την Blackstone
    30/07/2026 - 14:39 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Θ. Κοντογεώργης: Η ΔΕΘ τον Σεπτέμβρη, ορόσημο για την Ελλάδα του 2030
    30/07/2026 - 14:29 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Η Βουλή δώρισε 35.000 ευρώ στο Μερόπειο Ίδρυμα για κοινωνική αλληλεγγύη
    30/07/2026 - 14:22 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής ανά ταμείο τον Αύγουστο
    30/07/2026 - 14:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Prada: Αύξηση 16% των καθαρών εσόδων στα 3,05 δισ. ευρώ για το α' εξάμηνο
    30/07/2026 - 14:18 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Συνάντηση εργασίας ΠΟΕΣΕ με τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών
    30/07/2026 - 13:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Διπλή επίθεση με drones σε ελληνικής διαχείρισης δεξαμενόπλοια στη Μαύρη Θάλασσα
    30/07/2026 - 13:52 ΚΟΣΜΟΣ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.540,88 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με οριακή άνοδο 0,03%
    30/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Enterprise Greece - ΣΕΠΕΕ: Συμμετοχή στη διεθνή έκθεση Munich Fabric Start
    30/07/2026 - 13:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Νέες “θαλάσσιες γέφυρες” από την Κίνα με το ΕΒΕΠ
    30/07/2026 - 13:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,75%, στα 364,34 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    29/07/2026 - 18:09 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο: Στις 2.540,47 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,77%
    29/07/2026 - 15:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Public Group: Σταθερή βελτίωση λειτουργικών επιδόσεων και πωλήσεις άνω των €500 εκατ. το 2025
    29/07/2026 - 17:04 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ο Ζελένσκι ζήτησε από τον Τραμπ 300 πυραύλους για τα συστήματα Patriot πριν τον χειμώνα
    29/07/2026 - 18:45 ΚΟΣΜΟΣ
  • ΟΠΕΚΑ: Αύριο η καταβολή των επιδομάτων Ιουλίου ύψους 276.036.591 ευρώ σε 1.007.152 δικαιούχους
    29/07/2026 - 16:41 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Αύγουστος στο ERTFLIX με αφιέρωμα «Έγκλημα και Τιμωρία» – Υποθέσεις που συγκλόνισαν

30/07/2026 - 10:41
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τόλιας: «Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω στην GBL, πρόκληση η Ευρώπη για τη Μύκονο»

30/07/2026 - 10:37
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Νέα εκπομπή «Εκτός γηπέδου» με την Βιργινία Δικαιούλια

30/07/2026 - 10:30
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προπονήθηκε με τον Γιάννη ο Νίκολα Κουστουρίτσα (pic)

30/07/2026 - 10:28
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

30/07/2026 - 10:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

30/07/2026 - 09:53
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

30/07/2026 - 09:46
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

30/07/2026 - 05:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo