Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
AXDW: Αντίστροφη μέτρηση για την 23η διοργάνωση
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
21/03/2018 · 02:00

AXDW: Αντίστροφη μέτρηση για την 23η διοργάνωση

Ο παλμός της μόδας θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στην Αθήνα από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου

Ο παλμός της μόδας θα χτυπήσει και πάλι δυνατά στην Αθήνα από τις 28 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα Ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να δίνουν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν στο πλαίσιο της 23ης Αthens Xclusive Designers Week.

Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής για τις επιδείξεις μόδας το Ζάππειο Μέγαρο και με μια σειρά από shows σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες, η φετινή Athens Xclusive Designers Week μεταμορφώνει την Αθήνα σε μια μικρογραφία των διεθνών μητροπόλεων μόδας και μας προετοιμάζει για ένα πενθήμερο γεμάτο στυλ, λάμψη και πολλά happenings.

Η εβδομάδα μόδας ξεκινά την Τετάρτη 28 Μαρτίου από το City Link, τον απόλυτο προορισμό του κέντρου της Αθήνας, που θα υποδεχθεί σε ένα μοναδικό σκηνικό τις δημιουργίες της σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, η οποία θα παρουσιάσει τη νέα της συλλογή Ioanna Kourbela F/W 2018-19, όπου η γυναικεία φιγούρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. H πιο ζωντανή Στοά της πόλης είναι έτοιμη να γεμίσει μόδα και λαμπερές εμφανίσεις!

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου τα shows ξεκινούν στο Ζάππειο Μέγαρο με ένα εντυπωσιακό ρόστερ αγαπημένων σχεδιαστών:

Olga Karaververis: Yφάσματα μεταξωτά και αέρινα, floral ντεσέν, nude αποχρώσεις καθώς και δαντέλες σιφόν στη νέα της συλλογή SS18 με τίτλο “La vie”.

Makis Tselios: Φορέματα και σύνολα υψηλής ραπτικής, δημιουργίες από μουσελίνες, δαντέλες, σατέν υφάσματα στη νέα του συλλογή F/W 2018-19 “Black & White” και κοστούμια σμόκιν να πλαισιώνουν την ανδρική Collection.

Tassos Mitropoulos: Αnimal print και παστέλ αποχρώσεις, παγιέτες με athleisure στοιχεία και girly boho φορέματα είναι μερικά από τα trends που χαρακτηρίζουν τη συλλογή SS18.

Kathy Heyndels & Giannetos Handmade: Ο γνωστός οίκος μόδας θα παρουσιάσει βραδινά θηλυκά φορέματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία φιγούρα. Τη συλλογή θα συνοδεύσουν και ανδρικές εμφανίσεις με κουστούμια υψηλής ραπτικής.

Η τρίτη ημέρα της Διοργάνωσης είναι αφιερωμένη στους νέους σχεδιαστές, που συμμετέχουν στον θεσμοθετημένο διαγωνισμό New Designers Awards by Lufthansa, η οποία προσκαλεί τους νέους Έλληνες σχεδιαστές μόδας που διαγωνίζονται να πουν «ναι» στον κόσμο της μόδας διεκδικώντας 4 σημαντικά βραβεία.

Φέτος, η διοργάνωση εκτός από τα 3 καθιερωμένα βραβεία (Best New Designer, Best TrendSetter, Best Catwalk) που αποτελούν εφαλτήριο για τη σταδιοδρομία των διαγωνιζομένων, εισάγει και ένα τέταρτο βραβείο, το βραβείο SayYesToTheWorld by Lufthansa, όπου οι συμμετέχοντες σχεδιαστές μόδας θα κληθούν να σχεδιάσουν μία δημιουργία εμπνευσμένη από ένα προορισμό του κόσμου, για να κερδίσουν ένα ταξίδι στον προορισμό από τον οποίο εμπνεύστηκαν!

Οι σχεδιαστές που συμμετέχουν στα New Designers Awards by Lufthansa είναι αλφαβητικά:

Alexandra Design, Frini Giannouli, Galanu, Julietta, Klelia Andrali, Lefkon, Monnoir, Sadykova και Timothy Pappas.

Tα shows της τρίτης ημέρας θα κλείσουν με την επίδειξη μόδας της νικήτριας του βραβείου Best New Designer της 22ης AXDW, Ελευθερίας Καρδάμη, με το brand Blondie.e που θα παρουσιάσει τη νέα της ξεχωριστή συλλογή. Τέλος, στα New Designers Awards by Lufthansa, θα υπάρχουν και οι ομαδικές συμμετοχές από τη σχολή AKTO όπου νέοι Fashion Designers θα παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η τέταρτη ημέρα ξεκινάει με ένα εντυπωσιακό show από τη Folli Follie που θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή αξεσουάρ “Club Riviera” στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου. Μια μοναδική συλλογή για τις πιο κομψές εμφανίσεις για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Vassilis Zoulias πιστός στη διαχρονική κομψότητα και εμπνευσμένος από τη βασιλική ομορφιά, θα παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν σε μια ονειρική νεοκλασική βίλα, ένα καλά κρυμμένο "μυστικό" στο κέντρο της Αθήνας, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Το Ζάππειο θα μυρίσει καλοκαίρι με την Piz Buin να ετοιμάζει ένα καυτό Βeachwear Fashion Show με τα αγαπημένα brands Mitos, Maa boo & Sun of a beach που θα παρουσιάσουν τις νέες τους συλλογές για τις πιο stylish εμφανίσεις στην παραλία. Εντυπωσιακά μαγιό αλλά και premium πετσέτες θαλάσσης θα μετατρέψουν την πασαρέλα στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό!

O Stefanos Chrysafis θα παρουσιάσει τη συλλογή F/W 2018-19 με τίτλο “Délire, απεικονίζοντας ένα τρελό παιχνίδι με παράλογο ή λογικό περιεχόμενο. H Herminas Reea παρουσιάζει τη νέα συλλογή “Butterfly Effect” με φορέματα από δαντέλα, διαφάνειες και τούλι για θηλυκές και κομψές εμφανίσεις. Το brand eÜ / everyone Ünited. έρχεται για να μας δείξει τα πιο fashionable χειροποίητα παπιγιόν που ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες και τα περίτεχνα σχέδια που μπορούν να φορεθούν ακόμα και σαν αξεσουάρ για τα μαλλιά.

Ο Celebrity Skin είναι έτοιμος για τη νέα του συλλογή F/W 2018-19 “Chaotic Glamour” με τα avant-garde στοιχεία που χαρακτηρίζουν το brand να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και με πλούσια εικαστικά στοιχεία να προμηνύουν ένα ακόμα λαμπερό show με πολλές εκπλήξεις.

Η τέταρτη μέρα ολοκληρώνεται με το brand .LAK και τον ανατρεπτικό Λάκη Γαβαλά στο προαύλιο του Ζαππείου Μεγάρου που επιστρέφει με ένα ξεχωριστό show για να παρουσιάσει τη νέα του ολοκληρωμένη συλλογή F/W 2018-19 με έμπνευση “I love family”!

Ο Yiorgos Eleftheriades δημιουργεί ένα παιχνίδι ελευθερίας συνδυάζοντας 3 συλλογές μεταξύ τους. Υ.Ε woman, Yesymphony και Υ.Ε man είναι η σύνδεση ανάμεσα στο αντρικό και θηλυκό στοιχείο σε μια εποχή που ενώνει ολοκληρωτικά αυτό που κάποτε θεωρούταν δυο εντελώς διαφορετικοί κόσμοι.

Ο Sotiris Georgiou δείχνει τη νέα γυναικεία και αντρική συλλογή F/W 2018-19 με urban διάθεση, σοφιστικέ στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες. Η νέα κολεξιόν της Parle Moi εκφράζει την απόλυτη θηλυκότητα με υψηλής ποιότητας ραπτική σε πολυτελή υφάσματα και ραφιναρισμένες λεπτομέρειες.

Οι MI-RO ρίχνουν την αυλαία της 23ης AXDW παρουσιάζοντας τη νέα Haute Couture Collection SS18 με μοναδικές δημιουργίες σε μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο Ωδείο Αθηνών. Σημαντική θα είναι φέτος και η προσέλευση ξένων δημοσιογράφων και fashion buyers, με την εβδομάδα μόδας να υποδέχεται στο ξενοδοχείο Electra Metropolis προσκεκλημένους από διάφορες χώρες όπως Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Κωνσταντινούπολη και Αμερική.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας οι επισκέπτες της AXDW θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αλλά και να αποκτήσουν τις τρέχουσες συλλογές SS18 Ελλήνων δημιουργών αξεσουάρ μόδας και κοσμημάτων που συμμετέχουν στα Xclusive Elements. Οι δημιουργοί των φετινών Xclusive Elements είναι οι: 2K10, Christina Karakalpaki, E.T. Collection, Fey Papanikou, Lit Stylish T-shirts, Maria Kaprili, She by she, Topology

Επίσης, για όλες τις μέρες της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί ο ανοικτός διαγωνισμός Fashion Design Project, όπου μπορούν όλοι, ανεξαρτήτως σπουδών, να καταθέσουν ένα αντιπροσωπευτικό τους σχέδιο και να αξιολογηθούν από το κοινό σε online ψηφοφορία μετά το τέλος της διοργάνωσης.

Χρυσοί χορηγοί της φετινής Athens Xclusive Designers Week είναι για άλλη μια φορά οι πρωτοποριακές μηχανές παρασκευής καφέ οικιακής χρήσης illy Iperesspresso, τα προϊόντα μαλλιών Rene Furterer σε συνεργασία με τα κομμωτήρια Ilias and Staff και ο όμιλος YHE Group.

  • ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ
  • ·
  • ΑTHENS XCLUSIVE DESIGNERS WEEK
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια και ήμασταν πάρα πολύ βιαστικοί» - Πρόβλημα με Ρογκαβόπουλο (vids)

All Content

Ελλάδα-Μαυροβούνιο 65-67: Τα highlights του αγώνα (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Premia Properties: Αύξηση 68% στα έσοδα και 71% στη λειτουργική κερδοφορία το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Trastor: Κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,04 το μέρισμα, προχωρά σε ΑΜΚ 150 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

Holcim: Καθαρές πωλήσεις 15.724 εκατ. CHF το 2025 - Διψήφια αύξηση EBIT και περιθώριο 18,3%

All Content

Socialdoo: PR Agency of the Year στα Ermis Awards 2025

All Content

Ermis Awards: Oι δηλώσεις των νικητών

FleetNews

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

FleetNews

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

FleetNews

Η Renault εξαγοράζει πλήρως τη Flexis εν μέσω δυσκολιών στην αγορά των eLCV

All Content

H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030 (pics & vid)

All Content

Η Κροατία 93-88 τη Γερμανία - Με Φρανσίσκο η Γαλλία, με Λόιντ η Πολωνία, με Φρίντρικσον η Ισλανδία (vids)

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 5,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων ζωής και κατά ζημιών το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτώση 1,61% τον Φεβρουάριο, κέρδη 7,40% στο α΄ 2μηνο 2026

All Content - BusinessNews.gr

Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πτώση τζίρου για την πλειονότητα των επιχειρήσεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων

FleetNews

Ενδεχόμενος νόμος της ΕΕ για στόλους θα κάλυπτε το 57% των πωλήσεων EV το 2030

FleetNews

Η Geely επεκτείνεται δυναμικά στην Ελλάδα

CSRΝews.gr

Be Live: Εκδήλωση για τα 7 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της

CSRΝews.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

CSRΝews.gr

Deloitte και Νομική Βιβλιοθήκη: Κυκλοφορία ενός διαφορετικού παιδικού βιβλίου που καλλιεργεί επιχειρηματικές δεξιότητες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
Το μήνυμα του πρωθυπουργού στο Twitter για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού 21/03/2018 - 02:00
Κρήτη: 17 νεκροί από τροχαία μέσα σε μόλις 3 μήνες 21/03/2018 - 02:00
Κρήτη: 17 νεκροί από τροχαία μέσα σε μόλις 3 μήνες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Συμφωνία 110 δισ. δολαρίων: Η Paramount εξαγοράζει τη Warner Bros Discovery
    27/02/2026 - 21:59 MEDIA
  • Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: Πτώση τζίρου για την πλειονότητα των επιχειρήσεων της Αθήνας, κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων
    27/02/2026 - 21:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Μαρτίου
    27/02/2026 - 21:04 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Όγδοος διαδοχικός μήνας κερδών - Με μικτά πρόσημα το κλείσιμο της Παρασκευής
    27/02/2026 - 20:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτώση 1,61% τον Φεβρουάριο, κέρδη 7,40% στο α΄ 2μηνο 2026
    27/02/2026 - 20:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΗΠΑ-Μπιλ Κλίντον στο Κογκρέσο: Δεν έχω ιδέα για τα εγκλήματα του Τζέφρι Επσταϊν
    27/02/2026 - 19:58 ΚΟΣΜΟΣ
  • Trastor: Κέρδη 36,3 εκατ. ευρώ το 2025 - Στα €0,04 το μέρισμα, προχωρά σε ΑΜΚ 150 εκατ.
    27/02/2026 - 19:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ένας νεκρός και τριάντα εννέα τραυματίες από τον εκτροχιασμό τραμ στο Μιλάνο
    27/02/2026 - 19:10 ΚΟΣΜΟΣ
  • Επιτακτική η ενίσχυση της συνεργασίας της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Αγοράς και της ΔΙΜΕΑ κατά των απομιμητικών
    27/02/2026 - 18:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πιτσιλής (ΑΑΔΕ): Χωρίς κυβερνοανθεκτικότητα δεν έχουμε αξιοπιστία
    27/02/2026 - 18:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Σκλαβενίτης και Παντελιάδης επενδύουν στο Λουτράκι – Τα δυο νέα σούπερ μάρκετ που ανοίγουν
    27/02/2026 - 07:13 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Τέμπη: Συλλαλητήρια το Σάββατο σε όλη τη χώρα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΕ
    27/02/2026 - 09:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Αττικά Πολυκαταστήματα: Σχέδιο επέκτασης 2026-2027 - Tο αυτόνομο Attica Beauty Shop στο Athens Mall
    27/02/2026 - 09:27 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων 1,3 δισ. ευρώ το 2025 - Το επιχειρησιακό σχέδιο μέχρι το 2028
    27/02/2026 - 10:15 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Άλκης Γέραλης (Mars Pet Nutrition): Η ελληνική αγορά κατοικιδίων σε ισορροπία μεταξύ καινοτομίας, βιωσιμότητας και ευζωίας
    27/02/2026 - 10:22 CEO INSIGHTS
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Κροατία 93-88 τη Γερμανία - Με Φρανσίσκο η Γαλλία, με Λόιντ η Πολωνία, με Φρίντρικσον η Ισλανδία (vids)

27/02/2026 - 21:33
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027: Το πανόραμα της ευρωπαϊκής ζώνης

27/02/2026 - 21:32
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Νύχτα εκτός ρυθμού»: Το νέο μουσικό project του Ρυθμού 94.9 με πρώτη καλεσμένη την Καίτη Γαρμπή

27/02/2026 - 15:25
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Be Live: Εκδήλωση για τα 7 χρόνια παρουσίας και προσφοράς της

27/02/2026 - 14:24
CSRΝews.gr
csrnews.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

27/02/2026 - 14:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

H Campeón Gaming ανανεώνει την Employer Brand ταυτότητά της

27/02/2026 - 14:08
FleetNews
fleetnews.gr

Νέοι τιμοκατάλογοι για BMW και MINI

26/02/2026 - 06:09
FleetNews
fleetnews.gr

Επιστρέφουν τα ντίζελ στην Ευρώπη ;

26/02/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Παρουσίαση της ανανεωμένης σειράς BLONDME

22/02/2026 - 17:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MON RÊVE COSMETICS | GLOSSY BALM

17/02/2026 - 17:28
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo