Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Με 153 «ναι» εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός - Υψηλοί τόνοι στη συζήτηση
Newsroom Newsroom
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
20/12/2017 · 02:00

Με 153 «ναι» εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός - Υψηλοί τόνοι στη συζήτηση

Με 153 Ναι σε σύνολο 297 βουλευτών ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018.

Με 153 Ναι σε σύνολο 297 βουλευτών ψηφίστηκε ο κρατικός προϋπολογισμός του 2018.

Υπέρ ψήφισαν 152 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου (προερχόμενη από την Ένωση Κεντρώων). Απουσίαζε από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Χριστόφορος Παπαδόπουλος, ο οποίος με επιστολή του προς το Προεδρείο της Βουλής, ενημέρωσε ότι αδυνατεί να προσέλθει στην ψηφοφορία, αλλά αν ήταν παρών θα ψήφιζε θετικά. Συνολικά ψήφισαν 297 βουλευτές. Καταψήφισαν 144 βουλευτές των κομμάτων της Αντιπολίτευσης και όλοι οι ανεξάρτητοι βουλευτές. Από την ψηφοφορία απουσίασαν, πλην του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Παπαδόπουλου, ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Μίχος και ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Αρ. Φωκάς.

Την αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στο κτίριο της Βουλής επισκέφθηκε στη συνέχεια ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Κληθείς να σχολιάσει την υπερψήφιση του προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι "πάμε καλά". Ο πρωθυπουργός χαιρέτισε με χειραψία όλους τους δημοσιογράφους που ήταν στην αίθουσα και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά. "Τραβήξατε και την κ. Μεγαλοοικονόμου, καλό είναι αυτό;", ρώτησε τον κ. Τσίπρα δημοσιογράφος αναφερόμενος στην υπερψήφιση του προϋπολογισμού. "Καλό είναι, κακό είναι; απάντησε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε "Πάμε καλύτερα και αυξανόμαστε".

Η πενθήμερη συζήτηση κορυφώθηκε με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών. Ο πρωθυπουργός και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διασταύρωσαν τα ξίφη τους με αιχμή την οικονομία, τα ζητήματα διαφθοράς, το Πόθεν Έσχες και τις offshore. Όπως ενημέρωσε η αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, οι πέντε συνεδριάσεις της Ολομέλειας διήρκησαν 54 ώρες και μίλησαν 219 βουλευτές, οι οκτώ πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων των κομμάτων και 34 μέλη της κυβέρνησης.

«Είναι η πρώτη φορά στα 8 χρόνια που ξέρουμε με βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο τελευταίος μνημονιακός προυπολογισμός που ψηφίζεται στο ελληνικό κοινοβούλιο», τόνισε αρχίζοντας την ομιλία του στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του Προϋπολογισμού, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Δεν καταφέραμε όλα όσα επιδιώκαμε, αλλά φέραμε μια συμφωνία με πολύ ηπιότερη προσαρμογή και μόνο για δυο χρόνια. Εσείς εφαρμόσατε φορολογικά μέτρα 30 δισ., ενώ η δική μας φορολογική προσαρμογή δεν ξεπερνά συνολικά τα 5 δισ. Και το κυριότερο μειώσαμε τους δημοσιονομικούς στόχους κατά 20 ολόκληρα δισ. σε σχέση με όσα εσείς είχατε δεσμευτεί για την τριετία ’15 έως ’18» είπε ο πρωθυπουργός.

«Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εμείς αυτά που καταφέραμε δε τα κρύψαμε κάτω από το χαλί. Δεν αρκεστήκαμε στη νωπή εντολή που είχαμε αλλά είχαμε τη πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα δημοκρατική ευθιξία και ευαισθησία, να ζητήσουμε εκ νέου τη ψήφο του ελληνικού λαού» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός. «Με τη συμφωνία γνωστή. Και τα μέτρα γνωστά. Και όλα πάνω από το τραπέζι. Και ο ελληνικός λαός επέλεξε πάλι εμάς να υλοποιήσουμε τη συμφωνία, εμάς να βγάλουμε τη χώρα από τη κρίση», τόνισε ο πρωθυπουργός.

«Ο στόχος που τέθηκε από την πλευρά των Ευρωπαίων για να βγούμε οριστικά από τα μνημόνια είναι το επιτόκιο του δεκαετούς ομολόγου να κινείται σε παρόμοια επίπεδα με αυτά του 2009. Δηλαδή κοντά στο 4 με 4,5%». σημείωσε ο κ. Τσίπρας και επισήμανε: «Σήμερα, το 3,67% αντιστοιχεί στα επίπεδα δανεισμού για την Ελλάδα τα έτη 2005-2006. Όταν δηλαδή η κρίση δεν υπήρχε».

Για εξαπάτηση του ελληνικού λαού κατηγόρησε την κυβέρνηση ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι η χώρα έχει ήδη μπει σε 4ο μνημόνιο.

«Ο προϋπολογισμός σας επαναλαμβάνει την ίδια αποτυχημένη συνταγή, ένα προϋπολογισμός λιτότητας, βαθιά αντι-αναπτυξιακός, άδικος και τελικά αντιλαϊκός» είπε κάνοντας λόγο για οικονομία «που όχι μόνο δεν υπεραποδίδει, αλλά πέφτει έξω σε όλους τους στόχους. Καθαρή έξοδος δεν υπάρχει, έχουν ήδη νομοθετηθεί μέτρα για ’19-’20», είπε κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι εξαιτίας της κινδυνεύει να χαθεί κάθε θετική προοπτική.

«Πίσω από το Greek Come Back που προσπαθείτε να διαφημίσετε κρύβονται μια σειρά από ωρολογιακές βόμβες που η επόμενη κυβέρνηση θα χρειαστεί να απενεργοποιήσει», σημείωσε προσθέτοντας ότι «το πλεόνασμα προέκυψε όχι από την υπεραπόδοση της οικονομίας, αλλά από την ανελέητη υπερφορολόγηση».

«Παράγετε υπερπλεονάσματα για να μοιράσετε επιδόματα, αντιγράφοντας τις χειρότερες λογικές της μεταπολίτευσης» ανέφερε και υπογράμμισε πως ένας στους δύο Έλληνες είναι αιχμάλωτος των οφειλών του, χρωστάει στην εφορία.

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι είναι «χρήσιμοι ηλίθιοι», και πρόσθεσε: τρίτη ευκαιρία δεν έχετε. Αποτύχατε και σαν αντιμνημονιακοί και σαν μνημονιακοί».

«Ο προϋπολογισμός που καταθέσατε είναι αντιλαϊκός γιατί είναι αντι-αναπτυξιακός. Όλοι οι προϋπολογισμοί της διακυβέρνησής σας υπήρξαν τραγικά αποτυχημένοι», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά από το βήμα της Βουλής κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι «επαναλαμβάνει με τον χειρότερο τρόπο τις αστοχίες των προηγούμενων ετών». Αυξάνετε τους έμμεσους φόρους που χτυπούν κατευθείαν το λαϊκό πορτοφόλι» είπε, συμπληρώνοντας πως πράγματι αυτός ο προϋπολογισμός θα είναι ο τελευταίος που φέρνει η κυβέρνηση.

Σύμφωνα με την κ. Γεννηματά δεν οδηγούν σε καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια και την κρίση τα όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση. Έχετε υπογράψει σκληρή επιτροπεία μέχρι το 2060», τόνισε.

Επεσήμανε ότι τώρα ο πρωθυπουργός λέει πως δεν είναι αναγκαία η ένταξη στο μηχανισμό ποσοτικής χαλάρωσης σε αντίθεση με όσα έλεγε πέρσι. Είναι αργά για δάκρυα Αλέξη», ανέφερε χαρακτηρίζοντας το αφήγημα του πρωθυπουργού ως αφήγημα εξαπάτησης των πολιτών.

«Αυτός ο προϋπολογισμός οδηγεί στο τέλος των μνημονίων. Δεν θα υπάρξει ξανά διαπραγμάτευση για τη δόση. Η Ελλάδα βγαίνει από την εποχή παραχώρησης της εθνικής κυριαρχίας», τόνισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, προσθέτοντας «πως μετά από σκληρές προσπάθειες πρωτίστως του λαού και δευτερευόντως της κυβέρνησης κατατίθεται ένας προϋπολογισμός όπως θα έπρεπε να είναι».

Άσκησε τέλος σκληρή κριτική στην «αντιπολιτευτική συμμαχία» ΝΔ-ΔΗΣΥ-ΠΟΤΑΜΙ κάνοντας λόγο για «μετατροπή της ΝΔ σε ποτάμι του ξηροποτάμου του κ. Θεοδωράκη» και ότι «η κ. Γεννηματά κάθεται πλέον έμπροσθεν των διόσκουρων Βορίδη και Γεωργιάδη και την χειροκροτούν τα ακροδεξιά στοιχεία που κάποτε κατήγγειλε».

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην ομιλία της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, λέγοντας πως «όχι μόνο δε διδαχτήκατε απολύτως τίποτα από τις αστοχίες των προηγούμενων ετών, αλλά τις επαναλαμβάνετε, και μάλιστα με το χειρότερο δυνατό τρόπο. «Αυτός είναι ο τελευταίος προϋπολογισμός που εισηγείται η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. Ένας ακόμη προϋπολογισμός που υπονομεύει την ανάπτυξη, που οδηγεί σε νέες εξοντωτικές επιβαρύνσεις για τα ελληνικά νοικοκυριά» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως «έξοδος από την κρίση δεν επιτυγχάνεται με την εξοντωτική φορολόγηση και τις δυσβάσταχτες εισφορές για τους επαγγελματίες και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Μεγάλη πολιτική απατεωνιά χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας τον ισχυρισμό της κυβέρνησης ότι τον Αύγουστο του 2018 η χώρα θα εξέλθει από το καθεστώς των μνημονίων. «Οι δημοσιονομικές σας δεσμεύσεις εκτείνονται πολύ μετά τον Αύγουστο του 18. Έχετε υπογράψει νέα μείωση στις συντάξεις και νέα επιπρόσθετη αύξηση της φορολογίας, μέτρα που θα εφαρμοστούν μετά τον Αύγουστο ’18» είπε, προσθέτοντας πως αντίθετα με ό,τι ισχυρίζεται η κυβέρνηση θα έρθουν νέα μέτρα και «θα βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια του λαού».

«Δεν είναι προϋπολογισμός που δίνει αλλά προϋπολογισμός που παίρνει. Τα μεγάλα έργα έχουν σταματήσει, προσπαθούμε με κοψίματα μισθών και συντάξεων να επιβιώσουμε.», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Επιπλέον, ο κ. Λεβέντης άσκησε κριτική και στον κ. Μητσοτάκη, λέγοντας: Άκουσα την ομιλία του κ. Μητσοτάκη στο συνέδριο. Κόβει φόρους. Ξέρει ότι αυτό φέρνει ψήφους, αλλά όταν ήταν η ΝΔ στην κυβέρνηση, δεν έφερε καμιά ανάπτυξη» και έψεξε τη ΝΔ, ότι «δεν βγάζει πρόγραμμα» και όσα λέει ότι «θα μειώσει τον ΕΝΦΙΑ, ξέρει ότι δεν μπορεί να το κάνει γιατί είναι ανελαστικός φόρος». «Τη χώρα την καταντήσατε νεκροταφείο και στα νεκροταφεία δεν ισχύουν αυτά» είπε ο κ. Λεβέντης.

Για «ταξικό πόλεμο απέναντι στη μεσαία τάξη» κατηγόρησε την κυβέρνηση ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ανεβαίνοντας στο βήμα της Βουλής. «Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ φέρνουν στη Βουλή έναν πολύ βαρύ προϋπολογισμό, καθώς επιφυλάσσουν φόρους γι’ αυτούς που ξεκινούν, που επιχειρούν και που προσπαθούν, ενώ για όλους τους άλλους (άνεργους, φτωχούς, αδύναμους) μία γερή δόση από έμμεσους φόρους» είπε, υπογραμμίζοντας πως δεν θα έχει την έγκριση του Ποταμιού «που θα επιμείνει να μελετά και να προωθεί σύγχρονες λύσεις. Όχι τις λύσεις που έχουν την έγκριση των συντεχνιών, που επιβάλλουν οι κομματικοί μηχανισμοί, που στηρίζουν τα συμφέροντα των κολλητών» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

Πηγή: economy365.gr

  • ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

All Content

Στο Κλίβελαντ ο Τζέιμς Χάρντεν σε ανταλλαγή με τον Ντάριους Γκάρλαντ

All Content - BusinessNews.gr

Χίος: 15 νεκροί και 24 τραυματίες από σύγκρουση σκάφους του λιμενικού με πλοιάριο με μετανάστες

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή

All Content - BusinessNews.gr

ΕΑΕΕ: Αύξηση 4,6% στην παραγωγή ασφαλίστρων το 11μηνο Ιανουαρίου–Νοεμβρίου 2025

All Content

Aia Relate: Νέα επικοινωνία για την Capital Clean Energy Carriers

All Content

Ο Παναγιώτης Τζεμπελίκος στην DDB Athens

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Οι Πίστoνς 124-121 τους Νάγκετς και συνέχεια στα σερί νικών με Νικς, Σέλτικς, Σίξερς (vids)

All Content

Με Κούζμα οι Μπακς 131-115 τους Μπουλς -"Tριπλός" Τζόνσον στη νίκη Χoκς στο Μαϊάμι (vids)

All Content - BusinessNews.gr

Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη

All Content - BusinessNews.gr

Υπερταμείο: Το αποτύπωμα στις εθνικές υποδομές το 2025

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος Σαράντη: Συμφωνία με την Orkla Health για αποκλειστική διανομή του Jordan στο ελληνικό φαρμακείο

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Την Τετάρτη θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ
Την Τετάρτη θα καταβληθούν τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ 19/12/2017 - 02:00
ΦΠΑ: Ποιες θα είναι οι αλλαγές το 2018; 20/12/2017 - 02:00
ΦΠΑ: Ποιες θα είναι οι αλλαγές το 2018;

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Χρηματιστήριο: Στις 2.380,77 μονάδες ο Γενικός Δείκτης Τιμών, με άνοδο 0,45%
    04/02/2026 - 11:20 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Bitcoin: Η αγορά κρυπτονομισμάτων έχασε σχεδόν 500 δισ. δολάρια σε μια εβδομάδα - Υποχώρησε σε χαμηλό 15 μηνών
    04/02/2026 - 11:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,04%, στα 1,1825 δολάρια
    04/02/2026 - 11:01 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΕΤΤ: Απόσυρση παιχνιδιού με τηλεχειριστήριο JINXIANGHUANG 2629-T14B
    04/02/2026 - 10:56 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • «Πυρά» Ανδρουλάκη σε Μητσοτάκη για εξωτερική πολιτική και συνταγματική αναθεώρηση
    04/02/2026 - 10:55 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Gartner: Έως το 2027, το 1/3 των χωρών θα έχει στραφεί σε εθνικές πλατφόρμες ΑΙ
    04/02/2026 - 10:51 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΔΑΑ: Νέος CEO ο Γεώργιος Καλλιμασιάς από 1η Φεβρουαρίου 2026
    04/02/2026 - 10:45 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Χατζηδάκης: Εγγύηση για τις επόμενες γενιές η συνταγματική ρήτρα δημοσιονομικής σταθερότητας
    04/02/2026 - 10:42 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Reuters: Tον Μάρτιο η πρώτη μεταφορά αμερικανικού LNG στην Ουκρανία - Εδραιώνεται στρατηγικά η Ελλάδα
    04/02/2026 - 10:37 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Coffee Berry: Ενίσχυση παρουσίας στην ελληνική και τη διεθνή αγορά
    04/02/2026 - 10:28 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Jumbo: Εκτιμήσεις για καθαρά κέρδη έως 320 εκατ. ευρώ to 2026 - Στρατηγική ανθεκτικότητας, σταθερή μερισματική πολιτική
    03/02/2026 - 18:09 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κ. Πιερρακάκης στη Handelsblatt: Πρότυπο για την Ευρώπη το ελληνικό μοντέλο ενάντια στη φοροδιαφυγή
    03/02/2026 - 17:03 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Yalco: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Ανδρέας Σκύρλας
    03/02/2026 - 12:40 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • Μοτοδυναμική: Οργανωτικές αλλαγές στη Διοικητική Ομάδα του Ομίλου
    03/02/2026 - 21:51 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κόκκινα Δάνεια: Εισήγηση υπέρ των δανειοληπτών – Κρίσιμη Ολομέλεια του Αρείου Πάγου την Πέμπτη
    03/02/2026 - 13:05 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με... Sharpe attack η κορυφή στο Top-10 (video)

04/02/2026 - 08:56
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

"Τριπλός" Χάρτενσταϊν στην 40ή νίκη Θάντερ, 30άρα Γκιλέσπι, 22 ασίστ ο Κόλιερ! (vids)

04/02/2026 - 08:31
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«Speak no Evil» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

04/02/2026 - 08:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Έρχεται την Τετάρτη (4/2) το νέο τεύχος του AllStar Basket

04/02/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η L’Oreal Professionnel ξεκινά νέα συνεργασία με τον Βασίλη Διαμαντόπουλο

03/02/2026 - 18:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

MINOAN LINES: Αποδοση δωρεας για τη στηριξη του εργου της «Ηλιαχτίδας»

03/02/2026 - 15:50
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Πανελλαδική Έρευνα Coca-Cola – ΟΠΑ: Οι Καταναλωτές Προτιμούν τις Περιβαλλοντικά Υπεύθυνες Επιχειρήσεις HORECA

03/02/2026 - 13:14
FleetNews
fleetnews.gr

Η JAMA έθεσε επτά προτεραιότητες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της

03/02/2026 - 05:38
FleetNews
fleetnews.gr

CUPRA: Νέες τιμές και προωθητικά προγράμματα

02/02/2026 - 06:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’20 years KYANA’’

31/01/2026 - 07:39
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo