Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Διάσκεψη Μονάχου: «Καμία συμφωνία για την Ουκρανία χωρίς το Κίεβο»
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
15/02/2025 · 15:14

Διάσκεψη Μονάχου: «Καμία συμφωνία για την Ουκρανία χωρίς το Κίεβο»

Ο Σολτς υποσχέθηκε αμέριστη υποστήριξη της Ουκρανίας και ένα ενδιαφέρον σημείο είχε η αναφορά του στο ότι μετά τις εκλογές η Γερμανία θα μεταρρυθμίσει το φρένο χρέους για να μπορεί να αυξήσει τις αμυντικές της δαπάνες.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Με σφοδρή κριτική στον Αμερικανό αντιπρόεδρο Τζέι Ντι Βανς ξεκίνησε η δεύτερη μέρα της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, από τον καγκελάριο της Γερμανίας. Ο Όλαφ Σολτς απάντησε στον Τζέι Ντι Βανς ότι η Γερμανία δεν θα αποδεχθεί τους ανθρώπους που «παρεμβαίνουν στη δημοκρατία μας».

Η χθεσινή δήλωση του Βανς «Ποτέ ξανά ναζισμός» είναι ασυμβίβαστη με την υποστήριξη του AfD: «Γι’ αυτό δεν θα δεχθούμε να επέμβουν ξένοι στη δημοκρατία μας, στις εκλογές μας, στο δημοκρατικό σχηματισμό γνώμης υπέρ αυτού του κόμματος».

Συγκεκριμένα, ο Σολτς απάντησε ότι το «ποτέ ξανά» δεν συνδυάζεται και δεν συνάδει με την υποστήριξη του Τραμπ σε ένα ακροδεξιό κόμμα, το AfD, κάτι που έκανε ο Τραμπ και ανοικτά χθες στην ομιλία του είπε ότι δεν δέχεται με τίποτα τέτοιου είδους παρεμβάσεις.

«Είναι ανεπίτρεπτες τέτοιου είδους παρεμβάσεις στις εσωτερικές υποθέσεις της Γερμανίας», πρόσθεσε.

Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ», ο κ. Σολτς έγραψε ότι απορρίπτει ρητά όσα είπε ο κ. Βανς, τονίζοντας ότι, «λόγω της εμπειρίας τους με τον εθνικοσοσιαλισμό, τα δημοκρατικά κόμματα στην Γερμανία έχουν μια συναίνεση και αυτή είναι το τείχος πυρός έναντι των ακροδεξιών κομμάτων».

Σε συνέντευξή του ακόμη στην Γερμανική Ραδιοφωνία, ο καγκελάριος χαρακτήρισε «ακατανόητη» την εμφάνιση του Aμερικανού αντιπροέδρου: «Δεν μπορώ να καταλάβω. Όσα ειπώθηκαν είναι εκνευριστικά και δεν μπορούν απλώς να σχολιαστούν απορριπτικά και να υποβαθμιστούν».

Και ο Φρίντριχ Μερτς αντέδρασε κατηγορηματικά: «Δεν είναι δουλειά της αμερικανικής κυβέρνησης να μας πει τί θα γίνει με τη δημοκρατία στη χώρας μας» και μίλησε για «σχεδόν παρεμβατική» ομιλία και για έναν «ενοχλητικό τρόπο να αντιμετωπίσει κανείς τους Ευρωπαίους, ειδικά εμάς τους Γερμανούς». Σε συνέντευξή του στους τηλεοπτικούς σταθμούς RTL/n-tv, ο κ. Μερτς δήλωσε ακόμη: «Έχουμε διαφορετική άποψη και το κατέστησα σαφές στον κ. Βανς κατά την διάρκεια της συνομιλίας που είχαμε».

Ο Σολτς υποσχέθηκε αμέριστη υποστήριξη της Ουκρανίας και ένα ενδιαφέρον σημείο είχε η αναφορά του στο ότι μετά τις εκλογές η Γερμανία θα μεταρρυθμίσει το φρένο χρέους για να μπορεί να αυξήσει τις αμυντικές της δαπάνες.

«Καμία συμφωνία για την Ουκρανία χωρίς το Κίεβο»

Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή ότι δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σχέδιο κατάπαυσης του πυρός, ενώ προειδοποίησε τους ηγέτες του ΝΑΤΟ για τις βλέψεις του Ρώσου Προέδρου.

«Νομίζω ότι αυτό είναι το σχέδιο του και πιστεύω ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, προετοιμάζει πόλεμο εναντίον χωρών του ΝΑΤΟ τον επόμενο χρόνο. Νομίζω, αλλά δεν το γνωρίζω», τόνισε ο Ουκρανός Πρόεδρος.

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στον Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδωσε το στίγμα της εξωτερικής διακυβέρνησης των ΗΠΑ. Στην ομιλία του εμφανίστηκε επικριτικός απέναντι στην ΕΕ, ακόμη και κατηγορώντας την ότι καταπνίγει την ελευθερία του λόγου, τονίζοντας ότι αυτός είναι μεγαλύτερος κίνδυνος από τη Ρωσία.

«Στη Βρετανία και την Ευρώπη η ελευθερία του λόγου φοβάμαι πως συρρικνώνεται. Στην Ουάσινγκτον υπάρχει νέος σερίφης στην πόλη και υπό την ηγεσία του Τραμπ μπορεί να διαφωνούμε με τις απόψεις σας, αλλά θα δώσουμε μάχη για να στηρίξουμε το δικαίωμα σας να τις εκφράζετε δημόσια, είτε συμφωνούμε είτε διαφωνούμε», σημείωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος.

Η αύξηση αμυντικών δαπανών, η περαιτέρω στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας είναι οι βασικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η Ευρώπη, σύμφωνα με τον Μαρκ Ρούτε.

Από την άλλη πλευρά, η Ούρσουλα Φορ Ντερ Λάιεν ανέφερε: Μια αποτυχία στην Ουκρανία, θα αποδυναμώσει την Ευρώπη, αλλά θα αποδυναμώσει και τις ΗΠΑ».

Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας τονίζει πως ήταν λάθος να βγει από την εξίσωση η πιθανότητα ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

«Ήταν απερίσκεπτο και πιστεύω ότι ήταν λάθος. Πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, ο Πούτιν δεν έχει κάνει ούτε χιλιοστό πίσω στις απαιτήσεις του», σημείωσε.

«Καμία διαπραγμάτευση χωρίς την Ουκρανία», τονίζει στους Financial Times ο Εμανουέλ Μακρόν.

«Το βασικό ερώτημα σε αυτή τη φάση είναι αν ο πρόεδρος Πούτιν είναι ειλικρινά διατεθειμένος να συμφωνήσει σε μια αξιόπιστη και βιώσιμη κατάπαυση σε αυτή τη βάση. Στη συνέχεια επαφίεται στους Ουκρανούς να διαπραγματευτούν με τη Ρωσία. Πρέπει να είμαστε σε επαγρύπνηση», υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος.

Η διάσκεψη πραγματοποιείται στη σκιά επίθεσης στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Τσερνόμπιλ, με την Ουκρανία να κατηγορεί τη Ρωσία για την επίθεση και την επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας να τονίζει πως είναι ενδεικτική των προθέσεων του Πούτιν.

Το Κρεμλίνο διαψεύδει τονίζοντας πως η Μόσχα δεν πλήττει πυρηνικές εγκαταστάσεις και ενώ φαίνεται να προχωρά η συμφωνία της Ουκρανίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες για εκμετάλλευση των σπάνιων γαιών της χώρας, μια συμφωνία που, όπως λέει ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, θα εγγυηθεί τη μελλοντική ασφάλεια της Ουκρανίας.

Το Κίεβο τονίζει πως ήδη έχει στείλει την πρότασή του και αναμένει εάν θα γίνει δεκτή.

Ζελένσκι: Δε θα δεχθούμε συμφωνίες πίσω από την πλάτη μας

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα ήταν επικίνδυνο εάν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν πριν από τη συνάντησή του με τον ίδιο.

Ο Ουκρανός πρόεδρος προχώρησε στη δήλωση αυτή κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, όπου επανέλαβε τις προηγούμενες δηλώσεις του ότι το Κίεβο θέλει να επιτύχει ειρήνη στον πόλεμό του με τη Ρωσία φέτος.

Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε ότι έχει έρθει η ώρα για τη δημιουργία των «ενόπλων δυνάμεων της Ευρώπης» και ότι ο αγώνας της χώρας του κατά της Ρωσίας έχει αποδείξει ότι τα θεμέλια για κάτι τέτοιο υπάρχουν ήδη.

Ο Ουκρανός ηγέτης δήλωσε ότι η Ευρώπη δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο «η Αμερική να πει όχι σε αυτήν σε θέματα που την απειλούν» και σημείωσε ότι πολλοί ηγέτες έχουν μιλήσει εδώ και καιρό για το πώς η Ευρώπη χρειάζεται το δικό της στρατό.

«Πραγματικά πιστεύω ότι έχει έρθει η ώρα. Πρέπει να δημιουργηθούν οι ένοπλες δυνάμεις της Ευρώπης», δήλωσε ο Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος αναφέρθηκε επίσης στην τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά την οποία ο Τραμπ δήλωσε ότι οι δύο ηγέτες πιθανότατα θα συναντηθούν σύντομα για να διαπραγματευτούν μια ειρηνευτική συμφωνία για την Ουκρανία. Ο Τραμπ διαβεβαίωσε αργότερα τον Ζελένσκι ότι και ο ίδιος θα έχει μια θέση στο τραπέζι.

«Η Ουκρανία δεν θα δεχτεί ποτέ συμφωνίες που γίνονται πίσω από την πλάτη της και ο ίδιος κανόνας θα πρέπει να ισχύει για όλη την Ευρώπη», τόνισε στη συνέχεια ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

«Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος Τραμπ μου μίλησε για τη συνομιλία του με τον Πούτιν. Ούτε μια φορά δεν ανέφερε ότι η Αμερική χρειάζεται την Ευρώπη στο τραπέζι. Αυτό λέει πολλά», πρόσθεσε. «Οι παλιές εποχές που η Αμερική υποστήριζε την Ευρώπη απλώς και μόνο επειδή το έκανε πάντα, έχουν τελειώσει», σχολίασε.

Επισήμανε ότι «τρία χρόνια πολέμου πλήρους κλίμακας έχουν αποδείξει ότι έχουμε ήδη τα θεμέλια για μια ενωμένη ευρωπαϊκή στρατιωτική δύναμη. Και τώρα, καθώς διεξάγουμε αυτόν τον πόλεμο και θέτουμε τις βάσεις για την ειρήνη και την ασφάλεια, πρέπει να οικοδομήσουμε τις ένοπλες δυνάμεις της Ευρώπης».

Τουσκ: Η Ευρώπη χρειάζεται το δικό της σχέδιο για την ασφάλεια και την Ουκρανία

«Η Ευρώπη χρειάζεται το δικό της σχέδιο για την Ουκρανία και για τη δική της ασφάλεια, αλλιώς άλλοι παγκόσμιοι ηγέτες θα αποφασίσουν για το μέλλον μας. Όχι απαραίτητα σύμφωνα με τα δικά μας συμφέροντα», ανέφερε ο Τουσκ στα μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

  • ΡΩΣΙΑ
  • ·
  • ΗΠΑ
  • ·
  • ΕΥΡΩΠΗ
  • ·
  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε τον Φρανσίσκο

All Content

Αποκλείστηκε από το +29 η Εθνική Εφήβων, η Ισπανία στα ημιτελικά με 69-66 (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Σκλαβενίτης: Ξεπέρασε τα 6 δισ. ευρώ – Οι επενδύσεις των 228 εκατ. και το πλάνο για τη συνέχεια

All Content - BusinessNews.gr

Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026

All Content - BusinessNews.gr

Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ

All Content

Allwyn: Oι 6 που συνεχίζουν στο spec για το δημιουργικό

All Content

Kρατική διαφήµιση: Τι (ακριβώς) προβλέπει το νέο πλαίσιο διαφάνειας

FleetNews

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

FleetNews

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

FleetNews

Lepas: Κομψότητα και τεχνολογία σε νέα εποχή

All Content

Αποχώρησε από τον Άρη ο Αμίν Νουά

All Content

Το κρίσιμο σταυροδρόμι των Γουόριορς και η μεγάλη καριέρα του Κάρι

All Content - BusinessNews.gr

Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα

All Content - BusinessNews.gr

Optima bank: Το καλύτερο εξάμηνο στην ιστορία της, με αύξηση κερδών 29% στα 104,3 εκατ. ευρώ

All Content - BusinessNews.gr

TITAN: Αύξηση καθαρών κερδών 16% στα 153,2 εκατ. ευρώ για το α’ εξάμηνο του 2026

FleetNews

Tο νέο KGM Musso έφτασε στην ελληνική αγορά

FleetNews

Εκστρατεία ενημέρωσης της υπηρεσίας ΟΔ.Υ.Σ.Ε.ΑΣ για την οδική ασφάλεια

CSRΝews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

CSRΝews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

CSRΝews.gr

Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ: Ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ζελένσκι: Μικρές οι πιθανότητες επιβίωσης της Ουκρανίας χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ
Ζελένσκι: Μικρές οι πιθανότητες επιβίωσης της Ουκρανίας χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ 15/02/2025 - 13:05
ΗΠΑ: Τι φοβάται ο Ντ. Τραμπ με το δημόσιο χρέος – Η μάχη για τη μείωσή του και οι σαρωτικές κινήσεις συρρίκνωσης του αμερικανικού δημοσίου 16/02/2025 - 10:52
ΗΠΑ: Τι φοβάται ο Ντ. Τραμπ με το δημόσιο χρέος – Η μάχη για τη μείωσή του και οι σαρωτικές κινήσεις συρρίκνωσης του αμερικανικού δημοσίου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Στο 1,5% επιβραδύνθηκε η ανάπτυξη το β΄ τρίμηνο
    30/07/2026 - 20:02 ΚΟΣΜΟΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης στο τέλος του υπουργικού συμβουλίου:«Ήρθε η ώρα να δράσουμε ακόμη περισσότερο»
    30/07/2026 - 19:27 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μέλη του ΕΒΕΘ εκπαιδεύτηκαν στη δωρεάν εκπαιδευτική πλατφόρμα AI Skills Navigator της Microsoft
    30/07/2026 - 19:05 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Ιαπωνία: Στους 34 οι νεκροί από τον σεισμό των 7,1 Ρίχτερ
    30/07/2026 - 18:43 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Poseidonion Grand Hotel εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Skoufa Gallery
    30/07/2026 - 18:38 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΓΣΕΕ: Να διασφαλιστούν οι 170 θέσεις εργασίας στην αλυσίδα MERE μετά την αναστολή λειτουργίας
    30/07/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Lamda Development: Πώληση δύο οικοπέδων στο Ελληνικό έναντι 41,5 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 17:58 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank: Καθαρά κέρδη 776 εκατ. ευρώ το α' εξάμηνο του 2026
    30/07/2026 - 17:48 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος κατά 1,25%, σε νέα υψηλά 17 ετών η αγορά
    30/07/2026 - 17:45 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εθνική Τράπεζα: Συμφωνία με τη Dromeus για χαρτοφυλάκιο ακινήτων €400 εκατ.
    30/07/2026 - 17:44 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    30/07/2026 - 09:00 MEDIA
  • Τρεις νεκροί πυροσβέστες στη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου
    29/07/2026 - 20:57 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χήτος: Ρεκόρ λειτουργικής κερδοφορίας και τζίρος 113,3 εκατ. ευρώ
    30/07/2026 - 06:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Louis Vuitton Ελλάς: Πτώση τζίρου 6,5% με «βουτιά» 16,3% στις tax free πωλήσεις – Συνεχίζονται τα υψηλά μερίσματα
    30/07/2026 - 06:59 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στ. Καλαφάτης: Έρευνα, καινοτομία και νέες τεχνολογίες, αποτελούν βασικούς πυλώνες της σύγχρονης ανάπτυξης
    29/07/2026 - 20:29 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Περιστέρι: Επαγγελματικό συμβόλαιο στον Θωμάκο

30/07/2026 - 16:51
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η πρώτη ανάρτηση του Φρανσίσκο ως παίκτης του Παναθηναϊκού (pic)

30/07/2026 - 16:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το περιοδικό Metal Hammer έφτασε τα 500 τεύχη

30/07/2026 - 12:18
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το Poseidonion Grand Hotel εγκαινιάζει τη συνεργασία του με τη Skoufa Gallery

30/07/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Μαζί για το Παιδί: Δωρεά ιατρικού εξοπλισμού στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δονούσας

30/07/2026 - 10:22
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Όμιλος Ηρακλής: Διακρίθηκε για μία ακόμη χρονιά ανάμεσα στις «The Most Sustainable Companies in Greece»

30/07/2026 - 09:53
FleetNews
fleetnews.gr

Stellantis: Αύξηση εσόδων κατά 13% το β’ τρίμηνο

30/07/2026 - 09:46
FleetNews
fleetnews.gr

Νέο Hyundai IONIQ 3 με ευρωπαϊκό χαρακτήρα

30/07/2026 - 05:15
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo