Κυριακή, 26 Ιουλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Οι Παλαιστίνιοι καταγγέλλουν πως το Ισραήλ διέπραξε «σφαγή» εκτοπισμένων στη Ράφα
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
27/05/2024 · 08:44

Οι Παλαιστίνιοι καταγγέλλουν πως το Ισραήλ διέπραξε «σφαγή» εκτοπισμένων στη Ράφα

Η προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής και η Χαμάς κατηγόρησαν το Ισραήλ πως διέπραξε «σφαγή» αμάχων στοχοποιώντας κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων κοντά στη Ράφα.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής και η Χαμάς κατηγόρησαν το Ισραήλ πως διέπραξε «σφαγή» αμάχων στοχοποιώντας κέντρο υποδοχής εκτοπισμένων κοντά στη Ράφα, στη νότια Λωρίδα της Γάζας, με τον ισραηλινό στρατό να λέει από την πλευρά του ότι έπληξε συγκρότημα όπου κατ’ αυτόν δρούσαν «σημαντικοί τρομοκράτες».

«Αυτή η φρικιαστική σφαγή που διαπράχθηκε από την ισραηλινή κατοχή αποτελεί πρόκληση για όλους τους διεθνείς θεσμούς» και τη διεθνή «νομιμότητα», υπογράμμισε η προεδρία της Παλαιστινιακής Αρχής σε ανακοίνωσή της, καταγγέλλοντας πως ο ισραηλινός στρατός «έβαλε στο στόχαστρο εσκεμμένα» τον καταυλισμό εκτοπισμένων Μπαρκάσατ, τον οποίο διαχειρίζεται το Γραφείο Αρωγής και Έργων των Ηνωμένων Εθνών για τους Παλαιστίνιους Πρόσφυγες στην Εγγύς Ανατολή (UNRWA) και βρίσκεται βορειοδυτικά της Ράφας.

Σύμφωνα με τις αρχές της Χαμάς, που βρίσκεται στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας, τουλάχιστον 35 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν στον βομβαρδισμό.

Μετά «τη φρικιαστική σιωνιστική σφαγή που διέπραξε απόψε ο εγκληματικός στρατός κατοχής βάζοντας στο στόχαστρο σκηνές εκτοπισμένων, καλούμε τις μάζες του λαού μας στη Δυτική Όχθη, στην Ιερουσαλήμ, στα κατεχόμενα εδάφη και στο εξωτερικό να σηκωθούν και να κάνουν πορεία οργής», τόνισε σε ανακοίνωσή το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος ανέφερε πως ασθενοφόρα της διακόμισαν «μεγάλο αριθμό» νεκρών και τραυματιών.

«Σημαντικοί τρομοκράτες»

Από την πλευρά του ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ότι εξαπέλυσε βομβαρδισμό με «πυρομαχικά ακριβείας» εναντίον «κτιριακού συγκροτήματος της Χαμάς στη Ράφα» όπου κατ’ αυτόν «επιχειρούσαν σημαντικοί τρομοκράτες» του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, προσθέτοντας ότι είναι «ενήμερος» για το ότι «έπαθαν κακό άμαχοι» στην περιοχή και ότι το συμβάν τελεί «υπό εξέταση».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στόχος ήταν δυο αξιωματούχοι της Χαμάς στη Δυτική Όχθη, ο Γιασίν Ραμπία και ο Χαλέντ Ναγκάρ.

«Η επιδρομή έγινε εναντίον θεμιτών στόχων δυνάμει του διεθνούς δικαίου, με τη χρήση πυρομαχικών ακριβείας, στη βάση ακριβών πληροφοριών για τη χρήση της περιοχής από τη Χαμάς», πρόσθεσε.

Ο ισραηλινός στρατός διεξάγει από την 7η Μαΐου επιχειρήσεις για να καταστρέψει τα τελευταία, κατ’ αυτόν, τάγματα του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς στη Ράφα. Οι εχθροπραξίες συνεχίστηκαν το σαββατοκύριακο, παρά την απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου (ΔΔ) της Χάγης την Παρασκευή, με την οποία διέταξε το Ισραήλ να αναστείλει τη δράση του στρατού του στον τομέα αυτό, νευραλγικής σημασίας σε ό,τι αφορά την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στον θύλακο.

Βομβαρδισμοί αναφέρθηκαν επίσης σε άλλους τομείς στη Ράφα χθες. Το νοσοκομείο του Κουβέιτ ανέφερε πως διακομίστηκαν σε αυτό τρία πτώματα, ανάμεσά τους αυτό εγκύου.

Στο Τελ Αβίβ και στο κεντρικό Ισραήλ, ήχησαν σειρήνες συναγερμού χθες το απόγευμα, για πρώτη φορά εδώ και μήνες. Ο ισραηλινός στρατός έκανε λόγο για οκτώ ρουκέτες που εκτοξεύτηκαν από τη Ράφα και πρόσθεσε πως βομβάρδισε την πόλη σε αντίποινα.

Σύμφωνα με ανώτερο ισραηλινό αξιωματούχο, κατά τη διάρκεια της νύχτας διεξήχθη συνεδρίαση της ισραηλινής κυβέρνησης πολέμου για τις προσπάθειες να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση ισραηλινών ομήρων που κρατά η Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας από την 7η Οκτωβρίου, όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

«Φρικαλεότητες»

Εκείνη την ημέρα, η έφοδος του στρατιωτικού βραχίονα της Χαμάς με ορμητήριο τη Λωρίδα της Γάζας εναντίον νότιων τομέων της ισραηλινής επικράτειας στοίχισε τη ζωή σε πάνω από 1.170 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους άμαχους, σύμφωνα με καταμέτρηση του Γαλλικού Πρακτορείου βασισμένη σε επίσημα ισραηλινά δεδομένα.

Άλλοι 252 άνθρωποι απήχθησαν και μεταφέρθηκαν στον παλαιστινιακό θύλακο. Έπειτα από την κατάπαυση του πυρός μιας εβδομάδας τον Νοέμβριο, που επέτρεψε να απελευθερωθούν περίπου εκατό, 121 όμηροι θεωρείται πως εξακολουθούν να βρίσκονται στα χέρια της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, από τους οποίους όμως 37 πιστεύεται ότι είναι νεκροί, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Σε αντίποινα, ο στρατός του Ισραήλ εξαπέλυσε ευρείας κλίμακας, καταστροφικές επιχειρήσεις στον παλαιστινιακό θύλακο, οι οποίες έχουν στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 35.984 ανθρώπους, στη μεγάλη πλειονότητά τους αμάχους, σύμφωνα με δεδομένα του υπουργείου Υγείας της Χαμάς, οργάνωσης που χαρακτηρίζουν τρομοκρατική οργάνωση η ισραηλινή κυβέρνηση, όπως και αυτές των ΗΠΑ και της ΕΕ.

Χθες ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως υπέστη άλλες δυο απώλειες. Επισήμως, έχουν σκοτωθεί 289 ισραηλινοί στρατιωτικοί αφότου άρχισαν χερσαίες επιχειρήσεις στον πολιορκημένο μικρό θύλακο, την 27η Οκτωβρίου.

Χθες βράδυ χιλιάδες Ισραηλινοί παραβρέθηκαν στην κηδεία ομήρου, του Χανάν Γιαμπλόνκα, που σκοτώθηκε την 7η Οκτωβρίου και το πτώμα του εντοπίστηκε την Παρασκευή. «Πρέπει να επιστρέψουν όλοι σπίτι», είπε η αδελφή του Αβιβίτ Γιαμπλόνκα πριν από την τελετή.

Τη 234η ημέρα του πολέμου, οι διεθνείς προσπάθειες για να κλειστεί συμφωνία κατάπαυσης του πυρός ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς, που κατέλαβε την εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας το 2007, συνεχίζονται.

Λίγο πριν από τη συνεδρίαση της κυβέρνησης πολέμου χθες βράδυ στο Τελ Αβίβ, ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε ότι ο ηγέτης της Χαμάς στον θύλακο, ο Γιαχία Σινουάρ, «συνεχίζει να απαιτεί το τέλος του πολέμου, την απόσυρση των ισραηλινών στρατευμάτων από τη Λωρίδα της Γάζας και να αφεθεί σώα η Χαμάς, ώστε να μπορεί να διαπράξει κι άλλες φρικαλεότητες όπως αυτές της 7ης Οκτωβρίου», προσθέτοντας ότι «εναντιώνεται σθεναρά» στην απαίτηση να τερματιστεί ο πόλεμος.

Στις Βρυξέλλες

Το σαββατοκύριακο ισραηλινά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Δαυίδ Μπαρνέα, ο επικεφαλής της Μοσάντ (της ισραηλινής υπηρεσίας κατασκοπείας) συμφώνησε με τον διευθυντή της CIA, τον Γουίλιαμ Μπερνς, και τον πρωθυπουργό του Κατάρ, τον Μοχάμεντ μπιν Αμπντελραχμάν αλ Θάνι, σε νέο πλαίσιο για την επανέναρξη των έμμεσων διαπραγματεύσεων κατά τη διάρκεια συνομιλιών στο Παρίσι.

Αύριο Τρίτη η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Νορβηγία θα αναγνωρίσουν και επίσημα το κράτος της Παλαιστίνης. Με αυτό το φόντο συναντώνται σήμερα στις Βρυξέλλες οι ΥΠΕΞ της ΕΕ με τους ομολόγους τους της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ, της Αιγύπτου, των ΗΑΕ και της Ιορδανίας, καθώς και με τον Γενικό Γραμματέα του Αραβικού Συνδέσμου.

«Πείνα και δίψα»

Η ανθρωπιστική κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας παραμένει καταστροφική.

Το σημείο διέλευσης στη Ράφα, στα σύνορα με την Αίγυπτο, παραμένει κλειστό αφότου άρχισε η χερσαία επιχείρηση του ισραηλινού στρατού. Ως τις αρχές του μήνα, αυτή ήταν η βασική πύλη από την οποία εισερχόταν η ανθρωπιστική βοήθεια.

«Υποφέρουμε (...) από την πείνα, από τη δίψα, από την έλλειψη βοήθειας», είπε ο Μουάζ Αμπού Τάχα, 29χρονος Παλαιστίνιος, στην πόλη από όπου τράπηκαν σε φυγή κάπου 800.000 άνθρωποι μέσα στις τελευταίες δυο εβδομάδες, σύμφωνα με εκτιμήσεις του ΟΗΕ.

Η Αίγυπτος, η οποία αρνείται να ανοίξει τον τερματικό σταθμό στη Ράφα όσο κατέχουν την παλαιστινιακή πλευρά του οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις, ανακοίνωσε χθες πως φορτηγά με βοήθεια από την αιγυπτιακή επικράτεια μπόρεσαν να εισέλθουν στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του σημείου διέλευσης Κερέμ Σαλόμ, σύμφωνα με το αιγυπτιακό μέσο ενημέρωσης Αλ Καχέρα.

Σύμφωνα με το μέσο αυτό, που θεωρείται πως έχει δεσμούς με την αιγυπτιακή υπηρεσία πληροφοριών, περίπου «200 φορτηγά» κατευθύνονταν προς το Κερέμ Σαλόμ. Δεν διευκρίνισε πόσα από αυτά εισήλθαν στον παλαιστινιακό θύλακο μετά τους ισραηλινούς ελέγχους.

  • ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ
  • ·
  • ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ
  • ·
  • ΡΑΦΑ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΙΣΡΑΗΛ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σκροπολίθας: «Δυστυχώς κάποιες ολιγωρίες μας κόστισαν»

All Content

Εθνική Παίδων: Νίκησε και τη Σλοβενία στο τουρνουά του Μπασάνο

All Content - BusinessNews.gr

Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ

All Content - BusinessNews.gr

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Το νέο εργοστάσιο, τα κέρδη των 3,9 εκατ. και οι εξαγωγές

All Content - BusinessNews.gr

Σούπερ Μάρκετ: Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών

All Content

Ermis Awards 2026: O Χρήστος Κουτσούκος πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής -Oι φετινές αλλαγές στις κατηγορίες

All Content

Nέα Διοικούσα Επιτροπή στον ΙΑΒ Hellas

FleetNews

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

FleetNews

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

FleetNews

Auteco KTEO: Νέα υπηρεσία τεχνικής αξιολόγησης μεταχειρισμένων

All Content

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της FIBA, Οράσιο Μουρατόρε

All Content

«Η Μπασκόνια είναι έτοιμη να υπογράψει τον Έι Τζέι Λόσον»

All Content - BusinessNews.gr

Αποστολή προστίμων €12 εκατ. σε ιδιοκτήτες οχημάτων που είναι ανασφάλιστα - Εξέταση των ενστάσεων μέσω AI

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,2% σημείωσε το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών το α' τρίμηνο φέτος

All Content - BusinessNews.gr

Tottis-Bingo: Ξεπέρασε τα 100 εκατ. ο τζίρος -Βλέπει αύξηση εσόδων 7% φέτος

FleetNews

Ηλεκτρικό grand tourer ετοιμάζει η Range Rover

FleetNews

Ολοκληρώθηκε το συνέδριο της Grand Automotive Hellas

CSRΝews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

CSRΝews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

CSRΝews.gr

Empiria Group: Παρουσιάζει το Impact Report του Ομίλου για το έτος 2025

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Σίσι και άλλοι Άραβες ηγέτες αναμένονται στην Κίνα
Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Σίσι και άλλοι Άραβες ηγέτες αναμένονται στην Κίνα 27/05/2024 - 08:17
Ξεπέρασαν τους 36.000 οι νεκροί στη Γάζα 27/05/2024 - 15:13
Ξεπέρασαν τους 36.000 οι νεκροί στη Γάζα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    25/07/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πυρκαγιές: Από αμέλεια το 88% φέτος – Δύο συλλήψεις σε Έβρο και Γρεβενά
    25/07/2026 - 16:03 ΕΛΛΑΔΑ
  • Η Meta λανσάρει την εφαρμογή Seller για να επεκτείνει το Facebook Marketplace
    25/07/2026 - 15:45 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΑΔΕ: Με νέα ρεκόρ έκλεισε η διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων
    25/07/2026 - 15:25 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ινδία: Παραιτήθηκε ο υπουργός Παιδείας – Νίκη για το κίνημα διαμαρτυρίας της ινδικής νεολαίας
    25/07/2026 - 15:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • Μητσοτάκης σε Χριστοδουλίδη: Πιο επίκαιρος από ποτέ ο συντονισμός Ελλάδας - Κύπρου
    25/07/2026 - 14:32 ΕΛΛΑΔΑ
  • Παπαθανάσης: Τα μέτρα της ΔΕΘ θα εξαρτηθούν από την πορεία της οικονομίας
    25/07/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Σημαντικές μορφές της Ευρώπης στα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ
    25/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Η Κρήτη γίνεται διεθνές εργαστήριο καινοτομίας: Ερευνητές από 25 κορυφαία πανεπιστήμια στα Ανώγεια
    25/07/2026 - 13:15 ΕΛΛΑΔΑ
  • Πανελλαδικές 2026 - Δεύτερη ανάγνωση στα στατιστικά των βάσεων εισαγωγής
    25/07/2026 - 12:50 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τραμπ: Επιθέσεις κατά των ΜΜΕ στο δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
    25/07/2026 - 12:26 ΚΟΣΜΟΣ
  • Nvidia - SK Group: Συνεργασία άνω των $500 δισ. για την κατασκευή ποδομών AI
    25/07/2026 - 11:22 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Σούπερ Μάρκετ: Ξεκινά τη Δευτέρα η κατάθεση δεσμευτικών προτάσεων για τις μειώσεις τιμών
    25/07/2026 - 10:01 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Σημαντικές μορφές της Ευρώπης στα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ
    25/07/2026 - 13:38 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Πανελλαδικές 2026 - Δεύτερη ανάγνωση στα στατιστικά των βάσεων εισαγωγής
    25/07/2026 - 12:50 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Φενέρμπαχτσε: Με σημαντικά αυξημένο προϋπολογισμό τη σεζόν 2026-27

25/07/2026 - 20:26
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Η Μπασκόνια είναι έτοιμη να υπογράψει τον Έι Τζέι Λόσον»

25/07/2026 - 19:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΕΕ: Η Επιτροπή κατηγορεί το TikTok ότι δεν προστατεύει επαρκώς τους ανήλικους χρήστες

24/07/2026 - 14:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ACTION 24: Η σεζόν που έσπασε το φράγμα των 2 εκατομμυρίων τηλεθεατών

24/07/2026 - 12:53
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων: Χορηγός στο 10ο Φεστιβάλ Δωδώνης και το 3ο Vikos Festival

24/07/2026 - 10:43
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΟΛΥΜΠΟΣ στηρίζει τη Λήδα Μανθοπούλου μέσω του προγράμματος «Η δική τους Κορυφή»

24/07/2026 - 09:00
FleetNews
fleetnews.gr

Pirelli: Νέα πρωτοβουλία κυκλικής οικονομίας

24/07/2026 - 04:58
FleetNews
fleetnews.gr

Geely: Ηλεκτροκίνηση 800V με απόδοση 93,8%

23/07/2026 - 06:58
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

MAGIO Hair Experience – Μαρία Καμαριανάκη

22/07/2026 - 13:00
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo