Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ισραήλ και Παλαιστίνιοι αλληλοκατηγορούνται για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
18/10/2023 · 09:49

Ισραήλ και Παλαιστίνιοι αλληλοκατηγορούνται για τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου στη Γάζα

Η Χαμάς κατηγόρησε την ισραηλινή πολεμική αεροπορία για το πλήγμα στο νοσοκομείο Αλ Αχλί, ενώ ο ισραηλινός στρατός επέρριψε την ευθύνη στον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ.

Ισραήλ και Παλαιστίνιοι αλληλοκατηγορήθηκαν για τους θανάτους εκατοντάδων ανθρώπων σε νοσοκομείο της πόλης της Γάζας χθες Τρίτη, που πυροδότησε καταδίκες σε διεθνές επίπεδο και διαδηλώσεις σε όλο τον ισλαμικό κόσμο, μερικές ώρες πριν από την άφιξη του αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στην περιοχή.

Το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα Χαμάς, στην εξουσία στη Λωρίδα της Γάζας, κατηγόρησε την ισραηλινή πολεμική αεροπορία για το πλήγμα στο νοσοκομείο Αλ Αχλί, ενώ ο ισραηλινός στρατός επέρριψε την ευθύνη στον Παλαιστινιακό Ισλαμικό Τζιχάντ, άλλη παλαιστινιακή ένοπλη οργάνωση, κάνοντας λόγο για αποτυχημένη εκτόξευση ρουκετών από πλευράς του, έντεκα ημέρες μετά το ξέσπασμα του πολέμου, έναυσμα του οποίου ήταν η άνευ προηγουμένου πολύνεκρη επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ το διέψευσε, κατηγορώντας με τη σειρά του το Ισραήλ.

Ο βομβαρδισμός προκάλεσε έντονες διεθνείς αντιδράσεις, ενώ διαδηλωτές κατέβηκαν στους δρόμους στην Τεχεράνη, στο Αμάν, στην Κωνσταντινούπολη, στην Τύνιδα, όπως και στη Βηρυτό, όπου ξέσπασαν επεισόδια με την αστυνομία.

Στη Ραμάλα, στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, διαδηλωτές που απαιτούσαν να εγκαταλείψει την εξουσία ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς συγκρούστηκαν με δυνάμεις επιβολής της τάξης.

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, που αναμένεται στο Ισραήλ, «ανέβαλε» το ταξίδι που σκόπευε να κάνει στην Ιορδανία, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Ο κ. Μπάιντεν αισθάνεται «αγανακτισμένος και βαθιά θλιμμένος» για την «έκρηξη» στο νοσοκομείο, σύμφωνα με δελτίο Τύπου των υπηρεσιών του στον Λευκό Οίκο.

Η Ιορδανία από την πλευρά της ανακοίνωσε την ακύρωση τετραμερούς συνόδου με τη συμμετοχή του αμερικανού προέδρου Μπάιντεν, του ιορδανού μονάρχη Αμπντάλα Β΄, του προέδρου της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι και του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής Αμπάς.

«Ψέματα»

«Από 200 ως 300» άνθρωποι «είναι νεκροί», ανέφερε το υπουργείο Υγείας του θύλακα, ενώ «εκατοντάδες (άλλα) θύματα παραμένουν κάτω από τα συντρίμμια» του νοσοκομείου Αλ Αχλί, στο κέντρο της Γάζας.

Η Χαμάς αναφέρθηκε σε πάνω από 500 θύματα και κατηγόρησε την ισραηλινή πολεμική αεροπορία ότι βομβάρδισε το νοσοκομείο.

Ο ισραηλινός στρατός το αρνήθηκε, αντιτείνοντας πως «σύμφωνα με τις πληροφορίες των υπηρεσιών πληροφοριών μας (...) ευθύνεται ο (σ.σ. Παλαιστινιακός) Ισλαμικός Τζιχάντ λόγω αποτυχημένης εκτόξευσης ρουκετών». «Θα παρουσιάσουμε τις προσεχείς ώρες τις αποδείξεις» για τον ισχυρισμό αυτό, είπε κατά τη διάρκεια της νύχτας ο Ντανιέλ Χαγκαρί, εκπρόσωπος του Τσαχάλ, του ισραηλινού στρατού.

«Ψέματα» ανταπάντησε ο Παλαιστινιακός Ισλαμικός Τζιχάντ, που κατηγόρησε το Ισραήλ πως προσπαθεί να αποσείσει «την ευθύνη για το έγκλημά του».

Κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα διεξαχθεί σήμερα κατεπείγουσα συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μετά τον βομβαρδισμό του νοσοκομείου, και κατά τη διάρκειά της σχεδιάζεται να γίνει ψηφοφορία επί σχεδίου απόφασης που καταρτίστηκε από τη Βραζιλία, τη χώρα που προεδρεύει στο ΣΑ αυτόν τον μήνα.

«Κάναμε εγχείρηση στο νοσοκομείο, έγινε ισχυρή έκρηξη και η οροφή κατέρρευσε μέσα στο χειρουργείο. Έγινε σφαγή», αφηγήθηκε ο Δρ. Γάσαν Αμπού Σίτα, που εργάζεται στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα (Médecins sans frontières , MSF), σύμφωνα με ανακοίνωση Τύπου της ΜΚΟ.

Η Επισκοπική Εκκλησία της Ιερουσαλήμ, που διαχειρίζεται τη δομή υγείας, καταδίκασε τη «βάρβαρη» επίθεση «κατά τη διάρκεια ισραηλινών πληγμάτων», κάνοντας λόγο για «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

«Γυναίκες και παιδιά»

Η παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνος από την πλευρά της κατήγγειλε «έγκλημα πολέμου» με «εκατοντάδες» θύματα μεταξύ των αμάχων, «συμπεριλαμβανομένων γυναικών, παιδιών, μελών του υγειονομικού προσωπικού».

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες –αναμένεται αύριο Πέμπτη στην Αίγυπτο, που γειτνιάζει με τη Λωρίδα της Γάζας–, από την πλευρά του, ανέφερε χθες Τρίτη το βράδυ πως το μακελειό στο νοσοκομείο του προκάλεσε «φρίκη». Η επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ «δεν μπορεί να δικαιολογήσει τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων» στη Λωρίδα της Γάζας, συμπλήρωσε σήμερα, σε ομιλία του στο Πεκίνο, αφού καταδίκασε «τις τρομοκρατικές ενέργειες της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου».

Η Χεζμπολάχ, το σιιτικό κίνημα του Λιβάνου, σύμμαχος της Χαμάς, έχει καλέσει η σημερινή να είναι «μέρα οργής» για να καταδικαστεί «η σφαγή», για την οποία κατηγόρησε το Ισραήλ.

Ο ιρανός πρόεδρος Εμπραχίμ Ραϊσί κήρυξε μια ημέρα «εθνικού πένθους» σήμερα, ενώ προέβλεψε πως η επίθεση στο νοσοκομείο θα καταλήξει σε βάρος του Ισραήλ και του βασικού του συμμάχου, των ΗΠΑ. Χθες Τρίτη, η Τεχεράνη προειδοποίησε πως υπάρχει ενδεχόμενο «προληπτικής ενέργειας» του «άξονα της αντίστασης» εναντίον του Ισραήλ, την ώρα που ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζεται για χερσαία επιχείρηση ευρείας κλίμακας στη Λωρίδα της Γάζας και σήμερα διέταξε εκ νέου τον πληθυσμό στο βόρειο τμήμα του θύλακα να κινηθεί προς νότο.

Από το ξέσπασμα του πολέμου την 7η Οκτωβρίου, με έναυσμα την άνευ προηγουμένου επίθεση μαχητών της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος, ο ισραηλινός στρατός βομβαρδίζει καθημερινά τον παλαιστινιακό θύλακα 362 τετραγωνικών χιλιομέτρων και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας ορκίζεται πως θα εξαλείψει εντελώς το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Οι βομβαρδισμοί, που εκτόπισαν σύμφωνα με τον ΟΗΕ πάνω από ένα εκατομμύριο από τα 2,4 εκατ. κατοίκους του, μεγάλο μέρος των οποίων έχει βρει καταφύγιο σε νοσοκομεία, έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 3.000 ανθρώπους, στην πλειονότητά τους αμάχους, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων παιδιών, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Πάνω από 1.400 άνθρωποι, κυρίως άμαχοι, σκοτώθηκαν στο Ισραήλ αφότου έκανε την επίθεση η Χαμάς, που επίσης απήγαγε 199 ανθρώπους, σύμφωνα με τον παλαιστινιακό στρατό.

Εξάλλου ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως βρήκε τα πτώματα 1.500 μαχητών της Χαμάς μετά την επιχείρησή τους.

«Ζητώ από τους ηγέτες του κόσμου η κόρη μου να μας δοθεί πίσω στην κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, όπως και οι άλλοι όμηροι», είπε η Κερέν Σεμ, η μητέρα της Μία, γαλλοϊσραηλινής ομήρου, βίντεο της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Χαμάς προχθές Δευτέρα.

Βρίσκονται σε εξέλιξη εντατικές διαπραγματεύσεις στις οποίες εμπλέκονται διάφορες χώρες για να εξασφαλιστεί η απελευθέρωση των ομήρων. Σύμφωνα με τη Χαμάς, πάνω από είκοσι όμηροι σκοτώθηκαν στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Η Ράφα πάντα κλειστή

Οι κάτοικοι της Γάζας είναι αντιμέτωποι με ελλείψεις νερού και τροφίμων, ενώ δεν έχουν επίσης ρεύμα, μετά την πολιορκία που επέβαλε το Ισραήλ από την 9η Οκτωβρίου στον μικρό θύλακα, ο οποίος υποβάλλεται σε αυστηρό χερσαίο, θαλάσσιο και αεροπορικό αποκλεισμό από το 2007, όταν πήρε την εξουσία εκεί η Χαμάς.

Στο νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας, όπου κατέφυγαν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, μετά τις διαταγές του στρατού του Ισραήλ να εκκενώσουν τον βόρειο τομέα της, η διέλευση στη Ράφα, που συνδέει τον θύλακα με την Αίγυπτο και είναι η μοναδική που δεν ελέγχεται από το Ισραήλ, παραμένει κλειστή καθιστώντας αδύνατη την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας στον θύλακα.

Το Κάιρο απηύθυνε χθες Τρίτη έκκληση στο Ισραήλ να σταματήσει να βάζει στο στόχαστρο την περιοχή της διέλευσης, ώστε να μπορέσει να περάσει η ανθρωπιστική βοήθεια «το ταχύτερο δυνατό».

Καθώς ο ισραηλινός στρατός έχει αναπτύξει δεκάδες χιλιάδες στρατιωτικούς γύρω από τον θύλακα και κατά μήκος των συνόρων με τον Λίβανο, εκκενώθηκαν επίσης σχεδόν μισό εκατομμύριο ισραηλινοί πολίτες, ώστε να απομακρυνθούν από τις ζώνες όπου διεξάγονται μάχες.

Η ένταση παραμένει επίσης στο κόκκινο ανάμεσα στο σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ του Λιβάνου, σύμμαχο της Χαμάς, και τον ισραηλινό στρατό στα σύνορα των δυο κρατών, όπου οι ανταλλαγές πυρών πολλαπλασιάστηκαν μετά την 7η Οκτωβρίου.

Ενώ στη Δυτική Όχθη, παλαιστινιακή περιοχή που κατέχει το Ισραήλ από το 1967, έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 61 άνθρωποι από την ημέρα που ξέσπασε ο νέος πόλεμος, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Στη Λωρίδα της Γάζας, ο ισραηλινός στρατός στρατός θα αρχίσει χερσαία επιχείρηση όταν θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, είπε χθες ο εκπρόσωπός του.

Το εγχείρημα αναγγέλλεται εξαιρετικά επικίνδυνο και περίπλοκο, όχι μόνο επειδή πρόκειται για πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή, αλλά και επειδή σε αυτή βρίσκεται πολυδαίδαλο δίκτυο από υπόγειες σήραγγες της Χαμάς, όπου φέρεται να κρύβει μαχητές και όπλα.

  • ΙΣΡΑΗΛ
  • ·
  • ΧΑΜΑΣ
  • ·
  • ΛΩΡΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ
  • ·
  • ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Καβαλίερς-Τίμπεργουλβς 146-134: Πήραν ρεβάνς και τους «έσπασαν» το σερί (vid)

All Content

Η Τραπάνι έμεινε ξανά με έναν παίκτη και ηττήθηκε με 11-26 από την Τρέντο σε αγώνα τεσσάρων λεπτών! (vids)

All Content

Νέα δυναμική διεθνής επένδυση του Θοδωρή Κυριακού στις ΗΠΑ

All Content

Nestlé Ελλάς: Η Ginger Communications αναλαμβάνει το Influencer Marketing και τα Events της Solgar

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μεγάλη νίκη η Μάλαγα, 76-70 στη Βαλένθια (vid)

All Content

Μάρκοβιτς: «Κρίσιμο παιχνίδι για να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας»

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Γκουτέρες: Οι επιθέσεις της Χαμάς «δεν δικαιολογούν τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων»
Γκουτέρες: Οι επιθέσεις της Χαμάς «δεν δικαιολογούν τη συλλογική τιμωρία των Παλαιστινίων» 18/10/2023 - 08:41
Έφτασε ο Μπάιντεν στο Ισραήλ 18/10/2023 - 11:07
Έφτασε ο Μπάιντεν στο Ισραήλ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Αφιέρωμα του Il Foglio στον πρόεδρο του Eurogroup: «Κυριάκος Πιερρακάκης, μια βαθιά ευρωπαϊκή ιστορία»
    10/01/2026 - 20:35 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • «Ναι» στον διάλογο αποφάσισαν οι αγρότες - Δεν θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Αθήνα
    10/01/2026 - 19:54 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/01/2026 - 17:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στη Νίκαια η συνεδρίαση της πανελλαδικής επιτροπής των αγροτικών μπλόκων
    10/01/2026 - 12:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Ουκρανία: Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα
    10/01/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ναυτιλία: Νέες χωρητικότητες στον ορίζοντα για την αγορά εμπορευματοκιβωτίων
    10/01/2026 - 11:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο
    10/01/2026 - 11:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα
    10/01/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Απαγορευτικά και ματαιώσεις σε βασικές ακτοπλοϊκές γραμμές λόγω ισχυρών ανέμων
    10/01/2026 - 10:29 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    10/01/2026 - 09:00 MEDIA
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Συμφωνία Ε.Ε.–Mercosur: Νέες εξαγωγικές προοπτικές για τα ελληνικά αγροδιατροφικά προϊόντα
    10/01/2026 - 11:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    10/01/2026 - 17:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Δημοσιονομική υπεραπόδοση το 2025 με πρωτογενές πλεόνασμα πάνω από τον στόχο
    10/01/2026 - 11:33 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ουκρανία: Συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ τη Δευτέρα
    10/01/2026 - 12:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Στη Νίκαια η συνεδρίαση της πανελλαδικής επιτροπής των αγροτικών μπλόκων
    10/01/2026 - 12:59 ΕΛΛΑΔΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Τραπάνι έμεινε ξανά με έναν παίκτη και ηττήθηκε με 11-26 από την Τρέντο σε αγώνα τεσσάρων λεπτών! (vids)

10/01/2026 - 21:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Rising Stars: Πήραν τα ντέρμπι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ (pics)

10/01/2026 - 20:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

«The Actor Awards 2026»: 11 υποψηφιότητες για ταινίες και σειρές που θα προβληθούν αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema

09/01/2026 - 13:39
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Grok: Απενεργοποίησε για τους χρήστες χωρίς συνδρομή την λειτουργία της δημιουργίας εικόνων

09/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

ΕΕ: Στο +1,4 οι ταξινομήσεις το ενδεκάμηνο – Αυξάνεται το μερίδιο των Κινέζων

09/01/2026 - 07:48
CSRΝews.gr
csrnews.gr

ΟΛΥΜΠΟΣ: Στηρίζει τη δράση «Μια Μπάλα για Όλους» – Μαθαίνουμε να Παίζουμε Ζώντας Μαζί

08/01/2026 - 14:51
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lavipharm: Ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες με την πιστοποίηση Great Place To Work

08/01/2026 - 14:43
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’Artego Hellas”

08/01/2026 - 13:10
FleetNews
fleetnews.gr

Ιστορικό ορόσημο για την BYD με 15 εκατ. οχήματα Νέας Ενέργειας

08/01/2026 - 06:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

‘’MIEL – Curated Second Hand & New Drops”

07/01/2026 - 16:33
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo