Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ευρωκοινοβούλιο: Κόλαφος για την Τουρκία η έκθεση επί της ενταξιακής πορείας το 2021
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΚΟΣΜΟΣ
07/06/2022 · 17:21

Ευρωκοινοβούλιο: Κόλαφος για την Τουρκία η έκθεση επί της ενταξιακής πορείας το 2021

Οι ευρωβουλευτές εκφράζουν τη λύπη τους για τις πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων που αμφισβητούν την κυριαρχία της Ελλάδας.

Υπερψηφίστηκε πριν λίγη ώρα, με συντριπτική πλειοψηφία 448 ψήφων υπέρ έναντι 67 κατά και 107 αποχών, η φετινή έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΕΚ) για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας κατά το 2021.

Η έκθεση συνιστά κόλαφο για την γείτονα χώρα αναφορικά με τις επιδόσεις της στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του κράτους δικαίου αλλά και σε ό,τι αφορά στην προκλητικότητα της έναντι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, διαμέσου ενός καταιγισμού 54 επιμέρους σημείων κριτικής και επισημάνσεων, τονίζεται, μεταξύ άλλων, ότι συνεχίζεται η διολίσθηση στην ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, καθώς η δημοκρατία, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα σ΄αυτήν οπισθοχωρούν, γεγονός για το οποίο οι ευρωβουλευτές εκφράζουν ανησυχίες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, χωρίς σαφή και σημαντική πρόοδο στις μεταρρυθμίσεις, το Κοινοβούλιο δεν μπορεί να εξετάσει το ενδεχόμενο επανέναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, προειδοποιούν οι ευρωβουλευτές.

Ειδικότερα, οι ευρωβουλευτές υπογραμμίζουν ότι, παρά τις επανειλημμένες δηλώσεις της Τουρκίας σχετικά με τον στόχο της προσχώρησης στην ΕΕ, τα τελευταία δύο χρόνια παρατηρείται συνεχής οπισθοδρόμηση όσον αφορά τις σχετικές δεσμεύσεις της.

Το Κοινοβούλιο εκφράζει την ικανοποίησή του για την πρόσφατη ελαφρά βελτίωση των σχέσεων ΕΕ - Τουρκίας, ιδίως όσον αφορά τους διαλόγους υψηλού επιπέδου. Δυστυχώς, αυτή η ενισχυμένη συνεργασία συνυπάρχει μαζί με τις τακτικές συγκρούσεις, καθώς οι σχέσεις με τα γειτονικά κράτη μέλη της ΕΕ εξακολουθούν να αποτελούν πρόκληση, τονίζουν οι ευρωβουλευτές.

Η έκθεση επισημαίνει επίσης τη συνεχιζόμενη επιδείνωση της κατάστασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία. Το ΕΚ εκφράζει τη λύπη για τη διαρκή νομική και διοικητική πίεση που ασκεί η τουρκική κυβέρνηση στην κοινωνία των πολιτών και τους υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους, καλώντας την Επιτροπή να παράσχει επαρκή στήριξη προς τις προσπάθειες υπέρ της δημοκρατίας στην Τουρκία.
Καταδίκη της προκλητικής συμπεριφοράς προς Ελλάδα και Κύπρο

Οι ευρωβουλευτές επισημαίνουν ότι, παρά ορισμένες ενδείξεις αποκλιμάκωσης στην Ανατολική Μεσόγειο στο μεσοδιάστημα από την τελευταία έκθεση του ΕΚ για την Τουρκία, πρόσφατα παρατηρήθηκε νέα έξαρση και εκφράζουν τη λύπη τους για τις πρόσφατες δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων που αμφισβητούν την κυριαρχία της Ελλάδας σε ορισμένα από τα νησιά της οι οποίες είναι αντιπαραγωγικές και υπονομεύουν το περιβάλλον ασφαλείας στην περιοχή. Επαναλαμβάνοντας την έκκληση προς όλες τις πλευρές να υπάρξει ειλικρινής συλλογική προσπάθεια διαπραγμάτευσης για τα όρια των ΑΟΖ και των υφαλοκρηπίδων στην περιοχή στη βάση της καλής πίστης και των διεθνών κανόνων, καταδικάζουν την παρενόχληση ερευνητικών σκαφών εντός της Κυπριακής ΑΟΖ, καθώς και τις παραβιάσεις του ελληνικού εθνικού εναέριου χώρου, συμπεριλαμβανομένων των υπερπτήσεων. Χαιρετίζουν την συνεισφορά της Τουρκίας στην διασφάλιση επάρκειας εφοδιασμού φυσικού αερίου μέσω της διασύνδεσης των αγωγών "Trans-Anatolian Pipeline (TANAP)" και "Trans Adriatic Pipeline (TAP)" και επαναλαμβάνουν τη στήριξή τους για την πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για μια πολυμερή διάσκεψη για την Ανατολική Μεσόγειο, τονίζοντας ότι η Πράσινη Συμφωνία παρέχει σημαντικές ευκαιρίες για την επίτευξη συνεργατικών, βιώσιμων και χωρίς αποκλεισμούς ενεργειακών λύσεων.

Επιπροσθέτως, οι ευρωβουλευτές εκφράζουν τη λύπη τους για το γεγονός ότι το κυπριακό πρόβλημα παραμένει ανεπίλυτο και επαναλαμβάνουν σθεναρά ότι μια λύση σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και εντός του διεθνούς νομικού πλαισίου είναι η μόνη βιώσιμη λύση. Καλούν την Άγκυρα ,να εγκαταλείψει την απαράδεκτη πρόταση της για μια "λύση δύο κρατών", να αποσύρει τα στρατεύματά της από την Κύπρο και να απόσχει από τυχόν μονομερείς ενέργειες που θα παγιώσουν τη μόνιμη διαίρεση της νήσου, όπως και από ενέργειες που αλλοιώνουν τη δημογραφική της ισορροπία. Καταδικάζουν ακόμη την υπογραφή του λεγόμενου οικονομικού και χρηματοδοτικού πρωτοκόλλου μεταξύ της Τουρκίας και των μη ελεγχόμενων από την κυβέρνηση περιοχών της Κύπρου. αλλά και τη στάση της όσον αφορά τη συνέχιση της παραβίασης των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη μεταβίβαση των Βαρωσίων στους νόμιμους κατοίκους τους. Καλούν την Τουρκία να δώσει στην Τουρκοκυπριακή κοινότητα τον απαραίτητο χώρο για να δράσει σύμφωνα με το ρόλο της ως νόμιμη κοινότητα στη νήσο και επίσης την Επιτροπή να αυξήσει τις προσπάθειές της για την επαφή με την κοινότητα αυτή, υπενθυμίζοντας ότι η θέση της είναι στην ΕΕ.
Αντιρρήσεις της Τουρκίας όσον αφορά την ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ

Οι ευρωβουλευτές καλούν την τουρκική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τις αιτήσεις της Φινλανδίας και της Σουηδίας για ένταξη στο ΝΑΤΟ με καλή πίστη, να συμμετάσχει εποικοδομητικά στις προσπάθειες για την επίλυση των εκκρεμών ζητημάτων σύμφωνα με τις αξίες και τις νομικές απαιτήσεις της ΕΕ και να απόσχει από την άσκηση αδικαιολόγητης πίεσης κατά τη διαδικασία αυτή. Υπό τις παρούσες σοβαρές συνθήκες, είναι σημαντικό όλοι οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ να ενεργούν με προορατικότητα και να επικυρώσουν ταχέως τα πρωτόκολλα προσχώρησης των δύο χωρών.
Η σημασία της στενής συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας

Πάντως, οι ευρωβουλευτές χαιρετίζουν την προθυμία της Τουρκίας να ενεργήσει ως διαμεσολαβητής στον ρωσικό πόλεμο κατά της Ουκρανίας, και τονίζουν τη ζωτική σημασία της καλής συνεργασίας ΕΕ-Τουρκίας στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής και της πολιτικής ασφάλειας στην τρέχουσα δύσκολη συγκυρία και ευχαριστούν την Άγκυρα για τη σταθερή ευθυγράμμισή της με το ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Η έκθεση επαινεί τις προσπάθειες της Τουρκίας να συνεχίσει να φιλοξενεί τον μεγαλύτερο προσφυγικό πληθυσμό στον κόσμο και σημειώνει τη συνεχή παροχή ενωσιακής χρηματοδότησης για τον σκοπό αυτό, την οποία οι ευρωβουλευτές δεσμεύονται να διατηρήσουν στο μέλλον. Υποστηρίζουν επίσης την πρόταση της Επιτροπής να αρχίσουν διαπραγματεύσεις για την επικαιροποίηση μιας αμοιβαία επωφελούς τελωνειακής ένωσης, αλλά προειδοποιούν ότι το Κοινοβούλιο θα υποστηρίξει μια τελική συμφωνία μόνον εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες δημοκρατικές προϋποθέσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις θεμελιώδεις ελευθερίες, τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και τις σχέσεις καλής γειτονίας.

Συνοψίζοντας, το Κοινοβούλιο αναφέρει ότι δεν μπορεί, στο παρόν στάδιο, να δικαιολογήσει την τροποποίηση της θέσης του σχετικά με την επίσημη αναστολή των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία, οι οποίες ουσιαστικά βρίσκονται σε αδιέξοδο από το 2018. "Αψηφώντας ανοιχτά τις δεσμευτικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε σχέση με την υπόθεση του Osman Kavala και άλλων, η σημερινή τουρκική κυβέρνηση έχει σκοπίμως καταστρέψει οποιεσδήποτε προσδοκίες για επανέναρξη της διαδικασίας προσχώρησης στην ΕΕ υπό τις παρούσες συνθήκες" τονίζεται στην Έκθεση.

"Στους σημερινούς δύσκολους καιρούς, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να υπενθυμιστεί ότι οι αξίες και οι αρχές, που βρίσκονται στο επίκεντρο οποιασδήποτε διαδικασίας προσχώρησης στην ΕΕ, δεν μπορούν παραμεριστούν λόγω κάποιας έκτακτης γεωπολιτικής κατάστασης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Κοινοβούλιο, και ελπίζω ότι το ίδιο θα πράξουν όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ, δεν θα παραμείνει σιωπηλό μπροστά στον σημερινό αυταρχικό φαύλο κύκλο της χώρας. Αντί να ανακτηθεί η χαμένη εμπιστοσύνη, η οποία είναι απαραίτητο κεφάλαιο στις σχέσεις ΕΕ - Τουρκίας, χάνουμε περισσότερη τώρα: Το ανεύθυνο βέτο στο ΝΑΤΟ και οι αυξανόμενες εντάσεις προς τα κράτη μέλη της ΕΕ αποτελούν ανησυχητικές ενδείξεις για το προσεχές μέλλον, τις οποίες σημαδεύει μια προεκλογική κατάσταση στη χώρα. Εάν δεν υπάρξει αλλαγή, θεωρώ ότι δύσκολα θα επιβιώσει η διαδικασία προσχώρησης ακόμη πέντε χρόνια", δήλωσε ο εισηγητής Nacho Sánchez Amor (Σοσιαλιστές, Ισπανία)

Ολόκληρη η Έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επί της ενταξιακής πορείας της Τουρκίας το 2021 καθώς και οι σχετικές τροπολογίες επί άρθρων της, βρίσκονται στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/A-9-2022-0149_EL.html#.

  • ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
  • ·
  • ΤΟΥΡΚΙΑ
  • ·
  • ΕΝΤΑΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ
  • ·
  • 2021
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

EuroLeague: Με το ίδιο φορμάτ και η σεζόν 2026-27 - Η ανακοίνωση και οι αλλαγές

All Content

Σάκοτα: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι πρέπει να παίζουν γι’ αυτόν τον τεράστιο κόσμο μας»

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Στο 1,8% η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας - «Τσιμπάει» ο πληθωρισμός στο 3,5% το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι

All Content - BusinessNews.gr

ΕΒΕΠ: Στο 1,5 δισ. ευρώ ο πασχαλινός τζίρος - Συγκρατημένοι στις αγορές τους 8 στους 10 καταναλωτές

All Content

Spec 305.000 ευρώ για προώθηση οίνων

All Content

Tempo OMD: Πρωτιά στη λίστα της RECMA

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

FleetNews

Νέοι κανόνες για το φαρμακείο αυτοκινήτου από τις 18 Ιουνίου

All Content

Μπούτσκος: «Να εδραιώσουμε το μομέντουμ που έχουμε χτίσει σε Ελλάδα και Ευρώπη»

All Content

Άρης: Με Κώστα Αντετοκούνμπο κόντρα στον ΠΑΟΚ για την ένατη σερί νίκη

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Μασούτης (Διαμαντής Μασουτης Α.Ε.): Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση αναδιάρθρωσης

All Content - BusinessNews.gr

HSBC: Ξανά στο «ραντάρ» οι ελληνικές τράπεζες - Ευκαιρία επανατοποθέτησης

All Content - BusinessNews.gr

Φον ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα προτείνει στοχευμένα μέτρα για την ενεργειακή κρίση στις στις 22 Απριλίου

FleetNews

MG HS PHEV+: Ένα πλήρες D-SUV 272 ίππων από 32.900€

FleetNews

Η Let’s Drive σε δυναμική επέκταση

CSRΝews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

CSRΝews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

CSRΝews.gr

ΗΕLLENiQ ΕNERGY: Στηρίζει το πρώτο καφενείο με εργαζόμενους ΑμεΑ στο Θριάσιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Ρωσία: Εξαγωγές σιτηρών από τα λιμάνια της Μαριούπολης και του Μπερντιάνσκ
Ρωσία: Εξαγωγές σιτηρών από τα λιμάνια της Μαριούπολης και του Μπερντιάνσκ 07/06/2022 - 15:32
Το Λονδίνο ζητά έρευνα για τη φερόμενη κλοπή ουκρανικών σιτηρών από τη Ρωσία 07/06/2022 - 18:00
Το Λονδίνο ζητά έρευνα για τη φερόμενη κλοπή ουκρανικών σιτηρών από τη Ρωσία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΗΠΑ: Η Disney περικόπτει 1.000 θέσεις εργασίας
    14/04/2026 - 22:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Eurobank- Έκδοση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 400 εκατ.ευρώ
    14/04/2026 - 21:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Πιερρακάκης από Ουάσινγκτον: Δίνεται έμφαση σε στοχευμένα μέτρα στήριξης -Κρίσιμος παράγοντας η διάρκεια της κρίσης
    14/04/2026 - 20:40 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη ολοκληρώθηκαν οι συναλλαγές της Τρίτης
    14/04/2026 - 20:19 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΕΦΚΑ: Προσωρινή διακοπή υπηρεσιών Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθενείας και ασφαλιστικής ικανότητας
    14/04/2026 - 19:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Τραμπ: Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με το Ιράν εντός των επόμενων δύο ημερών
    14/04/2026 - 19:25 ΚΟΣΜΟΣ
  • Πτωτική πορεία των τιμών πετρελαίου εν μέσω ελπίδων για αποκλιμάκωση στη Μέση Ανατολή
    14/04/2026 - 19:16 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γερμανία–Ουκρανία: Νέα στρατηγική συνεργασία στον στρατιωτικό τομέα - Στο επίκεντρο τα drones
    14/04/2026 - 18:41 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο πλανήτης αναμένεται να καταναλώσει λιγότερο πετρέλαιο το 2026 - Για πρώτη φορά από την περίοδο της Covid
    14/04/2026 - 18:23 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • BBC: Η Ελλάδα στρατολογεί μασκοφόρους μετανάστες για επαναπροωθήσεις – Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
    14/04/2026 - 17:57 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • ΑΑΔΕ: Αυτόματη υποβολή στις 16 Απριλίου για 1,5 εκατ. δηλώσεις – Τι πρέπει να ελέγξουν οι φορολογούμενοι
    14/04/2026 - 08:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Γιάννης Μασούτης (Διαμαντής Μασουτης Α.Ε.): Το οργανωμένο λιανεμπόριο τροφίμων βρίσκεται σε μια μεταβατική φάση αναδιάρθρωσης
    14/04/2026 - 10:00 CEO INSIGHTS
  • Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Αιτήσεις από 1η Μαΐου για τα 300.000 vouchers της ΔΥΠΑ
    14/04/2026 - 13:45 ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • Η οικογένεια της OK! Anytime Markets αποχαιρετά τον Ιωάννη Ξυνό
    14/04/2026 - 10:48 ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΕΒΕΠ: Στο 1,5 δισ. ευρώ ο πασχαλινός τζίρος - Συγκρατημένοι στις αγορές τους 8 στους 10 καταναλωτές
    14/04/2026 - 09:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

EuroLeague: Με το ίδιο φορμάτ και η σεζόν 2026-27 - Η ανακοίνωση και οι αλλαγές

14/04/2026 - 20:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ζαλγκίρις 101-84 τη Γιονάβα πριν από τον «τελικό» με την Παρί

14/04/2026 - 19:43
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Robin Hood: Σε πρώτη προβολή αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ - Πρεμιέρα Τετάρτη 15 Απριλίου

14/04/2026 - 12:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Lidl Ελλάς: Προσφορά περισσότερων από 2.000 «Γευμάτων Αγάπης» σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για το Πάσχα

14/04/2026 - 10:29
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Πόρτο Καρράς στήριξε περισσότερες από 80 άπορες οικογένειες το Πάσχα

14/04/2026 - 08:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δράση και αδρεναλίνη με «She Rides Shotgun» στη ζώνη Sunday Premiere της Nova

14/04/2026 - 07:35
FleetNews
fleetnews.gr

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

09/04/2026 - 05:12
FleetNews
fleetnews.gr

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

09/04/2026 - 05:12
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo