Τετάρτη, 15 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Ουκρανική κρίση: Αδειάζουν οι ξένες πρεσβείες στο Κίεβο - Μπάιντεν και Μακρόν καλούν Πούτιν
Newsroom Newsroom
ΚΟΣΜΟΣ
12/02/2022 · 17:17

Ουκρανική κρίση: Αδειάζουν οι ξένες πρεσβείες στο Κίεβο - Μπάιντεν και Μακρόν καλούν Πούτιν

Εκκενώνουν την πρεσβεία τους στην Ουκρανία οι ΗΠΑ - Αποχωρούν σχεδόν όλοι οι Αμερικανοί στρατιώτες - Πολλά κράτη συνιστούν στους πολίτες τους να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Το τελευταίο 24ωρο τα σενάρια περί ρωσικής εισβολής εντάθηκαν, μετά τις αμερικανικές προειδοποιήσεις για στρατιωτική κίνηση εκ μέρους της Μόσχας ακόμη και πριν τη λήξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων. Για επικείμενη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία ακόμη και πριν τις 20 Φεβρουαρίου κάνει λόγο η Ουάσιγκτον που υποστηρίζει ότι η Μόσχα κλιμακώνει επικίνδυνα τη στάση της ενισχύοντας τις δυνάμεις της στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα. Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι οι δυτικές χώρες, με τη βοήθεια μέσων ενημέρωσης, διαδίδουν παραπληροφόρηση, ενώ σε ανακοίνωση που ανάρτησε στην ιστοσελίδα του ότι οι δυτικές χώρες προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή από τις δικές τους επιθετικές ενέργειες.

Στο μεταξύ, στον σημερινό, νέο κύκλο επαφών μεταξύ του Βλαντιμίρ Πούτιν και του Τζο Μπάιντεν, αλλά και στην επικοινωνία του Ρώσου προέδρου με τον Εμανουέλ Μακρόν είναι στραμμένα τα βλέμματα της παγκόσμιας πολιτικής και διπλωματικής σκηνής, με τις εμπλεκόμενες πλευρές στο Ουκρανικό να αναζητούν έδαφος αποκλιμάκωσης.

Την κούρσα των τηλεφωνικών επαφών ξεκίνησε ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος είχε σήμερα (12/2) τηλεφωνική συνομιλία διάρκειας 1 ώρας και 40 λεπτών με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν, προκειμένου να επιχειρήσουν να αποκλιμακώσουν την ένταση στη ρωσο-ουκρανική κρίση, έγινε γνωστό από το Ελιζέ. Η τηλεφωνική συνδιάλεξη, που ξεκίνησε στις 12.30 ώρα Γαλλίας, προηγήθηκε μιας επικοινωνίας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα σήμερα μεταξύ του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και του Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας είπε σήμερα τον Ρώσο ομόλογό του ότι ένας «ειλικρινής διάλογος δεν είναι συμβατός με μια (στρατιωτική) κλιμάκωση» στα ουκρανικά σύνορα, ανακοίνωσε το Ελιζέ, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ηγετών. Οι Μακρόν και Πούτιν «εξέφρασαν και οι δύο τη βούληση να συνεχιστεί ο διάλογος» μέσω «των οδών προκειμένου να προωθηθεί η εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ» για το Ντονμπάς και για τις «συνθήκες ασφάλειας και σταθερότητας στην Ευρώπη», προσθέτει η γαλλική προεδρία. Ο Γάλλος πρόεδρος «μετέφερε, επίσης, τις ανησυχίες των Ευρωπαίων εταίρων του και των συμμάχων του», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Επικοινωνία Μπλίνκεν Λαβρόφ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κατηγόρησε τις ΗΠΑ ότι θέλουν να προκαλέσουν μια σύρραξη στην Ουκρανία με τις κατηγορίες τους περί μιας πιθανής επικείμενης ρωσικής επέμβασης, κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνδιάλεξης με τον Αμερικανό ομόλογό του Άντονι Μπλίνκεν, σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου του υπουργείου του.

Ο Σεργκέι Λαβρόφ «υπογράμμισε πως η εκστρατεία προπαγάνδας που ξεκίνησαν οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους σχετικά με μια «επίθεση της Ρωσίας» εναντίον της Ουκρανίας έχει στόχο την πρόκληση, ενθαρρύνοντας τις αρχές του Κιέβου» να προσφύγουν σε μια «στρατιωτική λύση του προβλήματος του Ντονμπάς», της περιοχής της ανατολικής Ουκρανίας, στα σύνορα με τη Ρωσία, όπου οι ουκρανικές δυνάμεις μάχονται εδώ και οκτώ χρόνια τους φιλορώσους αυτονομιστές, που στηρίζει η Μόσχα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Άντονι Μπλίνκεν διαβεβαίωσε πως η διπλωματική οδός παραμένει «ανοικτή» για την αποφυγή μιας σύρραξης στην Ουκρανία, όμως θα ήταν αναγκαία μια «αποκλιμάκωση» εκ μέρους της Μόσχας, κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας σήμερα με τον Ρώσο ομόλογό του, σύμφωνα με το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Μια εισβολή στην Ουκρανία, για την οποία κατηγορείται η Ρωσία ότι προετοιμάζει, «θα οδηγούσε σε μια αποφασιστική, μαζική και ενωμένη διατλαντική απάντηση», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος τύπου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Νεντ Πράις.

Μόσχα και Ουάσιγκτον ανακαλούν μέρος του διπλωματικού προσωπικού στην Ουκρανία

Η Ρωσία άρχισε να μειώνει τη διπλωματική της παρουσία στην Ουκρανία, δηλώνοντας ότι φοβάται "προκλήσεις" από την πλευρά των ουκρανικών αρχών ή "τρίτες χώρες". "Φοβούμενη πιθανές προκλήσεις από το καθεστώς του Κιέβου ή τρίτων χωρών, αποφασίσαμε μια κάποια βελτιστοποίηση του προσωπικού των ρωσικών εκπροσωπήσεων στην Ουκρανία", δηλώνει η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε, απαντώντας σε ερώτηση μέσων ενημέρωσης όσον αφορά τη μείωση της παρουσίας της στη γειτονική φιλοδυτική χώρα.

"Δεδομένης της σημαντικής επιρροής που έχουν η Ουάσινγκτον και το Λονδίνο στο Κίεβο (...) συμπεραίνουμε ότι οι Αμερικανοί και Βρετανοί συνάδελφοί μας είναι προφανώς ενήμεροι για κάποιες ενέργειες που προετοιμάζονται στην Ουκρανία οι οποίες θα μπορούσαν να περιπλέξουν σημαντικά την κατάσταση στον τομέα της ασφάλειας", προσθέτει η Ζαχάροβα.

Οι ΗΠΑ διέταξαν την αποχώρηση της πλειονότητας του προσωπικού τους από την πρεσβεία τους στο Κίεβο, κρίνοντας πιθανό το ενδεχόμενο μιας επικείμενης ρωσικής επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας. Η Ουάσιγκτον ανακοίνωσε, επίσης, την αποχώρηση σχεδόν του συνόλου των τελευταίων Αμερικανών στρατιωτών από την Ουκρανία.

Σε μια ημέρα πλούσια σε διπλωματικές επαφές, οι υπουργοί Άμυνας των ΗΠΑ και της Ρωσίας, Λόιντ Όστιν και Σεργκέι Σοϊγκού αντίστοιχα, «συζήτησαν το θέμα της ενίσχυσης των ρωσικών δυνάμεων στην Κριμαία και γύρω από την Ουκρανία», σύμφωνα με ανακοίνωση του Πενταγώνου.

Ένδειξη της αυξανόμενης ανησυχίας στις ΗΠΑ, «το υπουργείο Εξωτερικών διέταξε την αποχώρηση της πλειονότητας των εργαζομένων της στην πρεσβεία στο Κίεβο», σύμφωνα με μια νέα ενημέρωση προς τους ταξιδιώτες, που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο.

Η πρεσβεία θα διατηρήσει μια μικρή προξενική παρουσία στο Λβιβ, στη δυτική Ουκρανία, σε απόσταση περίπου 70 χιλιομέτρων από τα πολωνικά σύνορα, για τη διαχείριση των επειγόντων προβλημάτων, διευκρινίσει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

«Η σύνεση μας επιβάλει να είμαστε έτοιμοι για το χείριστο σενάριο», σχολίασε ένας υψηλόβαθμος αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, που δεν θέλησε να κατονομαστεί. «Δυστυχώς, υπάρχουν ολοένα και περισσότερες ενδείξεις πως πηγαίνουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Πολλές δυτικές πρεσβείες έχουν λάβει παρόμοια μέτρα, ενώ χώρες, όπως οι ΗΠΑ, ο Καναδάς και η Αυστραλία, κάλεσαν τους πολίτες τους να φύγουν από την Ουκρανία το ταχύτερο δυνατό.

Οι Σουηδοί υπήκοοι θα πρέπει να φύγουν από την Ουκρανία όσο το δυνατόν συντομότερα δεδομένης της "αλλαγής της κατάστασης ασφαλείας", ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση. Περίπου 200-300 Σουηδοί βρίσκονται στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη σουηδική πρεσβεία στο Κίεβο.

Η Γερμανία προέτρεψε τους πολίτες της να εγκαταλείψουν την Ουκρανία, εκτός αν είναι απολύτως απαραίτητο να μείνουν. «Προτρέπουμε τους Γερμανούς που μένουν εκεί να σκεφθούν το ενδεχόμενο να φύγουν από τη χώρα», αναφέρει το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών σε μήνυμα στο Twitter.

Την ίδια ώρα, ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας Βόπκε Χούκστρα κάλεσε τους Ολλανδούς πολίτες να φύγουν από την Ουκρανία όσο το δυνατόν συντομότερα, λόγω της κατάστασης ασφαλείας εκεί, ενώ συνέστησε την αποφυγή των ταξιδιών στη χώρα αυτή.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας ζητά από τους πολίτες της που βρίσκονται στην Ουκρανία να εγκαταλείψουν «προσωρινά» τη χώρα «με τα διαθέσιμα (εμπορικά) μέσα» ως προληπτικό μέτρο «λαμβάνοντας υπόψη την τρέχουσα κατάσταση».

  • ΟΥΚΡΑΝΙΑ
  • ·
  • ΚΡΙΣΗ
  • ·
  • ΜΑΚΡΟΝ
  • ·
  • ΜΠΑΙΝΤΕΝ
  • ·
  • ΠΟΥΤΙΝ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο σερί του Άρη, 88-77 στο «Παλατάκι»

All Content

ΑΕΚ-Μπανταλόνα: Η photo gallery από τη Sunel Arena

All Content - BusinessNews.gr

ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή

All Content - BusinessNews.gr

Έπεσαν οι υπογραφές για το Block 2 στο Ιόνιο - Έως 270 δισ. κ.μ εκτιμώνται τα αποθέματα φυσικού αερίου

All Content - BusinessNews.gr

Προϋπολογισμός: Πρωτογενές πλεόνασμα 4,39 δισ. ευρώ το α' τρίμηνο του 2026

All Content

Κρίση στη Μέση Ανατολή και διαφηµιστική δαπάνη: Θα χαθούν 94 δισ. δολάρια;

All Content

Spec 500.000 ευρώ από το Υπερταμείο

FleetNews

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Παράταση με επιπλέον 6 εκατ. ευρώ

FleetNews

GAC Group: Πρώτη στη διατήρηση αξίας οχημάτων σε βάθος 3ετίας

FleetNews

Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»: Ολοκληρώθηκε νέα πανελλαδική δράση

All Content

Live στις 20:30, Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός

All Content

Το μεγάλο φινάλε με Ολυμπιακός-Αρμάνι Μιλάνο και Παναθηναϊκός AKTOR-Εφές στο παρκέ του Novasports

All Content - BusinessNews.gr

Γ. Στουρνάρας: Την ανανέωση της θητείας του στην ΤτΕ προτείνει η κυβέρνηση

All Content - BusinessNews.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Στο 3,9% ο πληθωρισμός τον Μάρτιο

All Content - BusinessNews.gr

ΔΝΤ: Ταχεία μείωση του δημόσιου χρέους της Ελλάδας - Υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2031

FleetNews

OMODA & JAECOO: Η ασφάλεια ως η απόλυτη προτεραιότητα

FleetNews

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake – Εξηλεκτρισμένη πρακτικότητα

CSRΝews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

CSRΝews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

CSRΝews.gr

Το Μαζί για το Παιδί συγκέντρωσε 2.500 είδη πρώτης ανάγκης για παιδιά 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Εντείνονται τα σενάρια εισβολής στην Ουκρανία - Νέος γύρος συνομιλιών Μπάιντεν - Μακρόν με Πούτιν
Εντείνονται τα σενάρια εισβολής στην Ουκρανία - Νέος γύρος συνομιλιών Μπάιντεν - Μακρόν με Πούτιν 12/02/2022 - 12:03
Καναδάς: Σε "θέση μάχης" η αστυνομία για την απομάκρυνση διαδηλωτών από τη γέφυρα Αμπάσαντορ 12/02/2022 - 18:33
Καναδάς: Σε "θέση μάχης" η αστυνομία για την απομάκρυνση διαδηλωτών από τη γέφυρα Αμπάσαντορ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Εθνική Τράπεζα: Διανέμει 169.060 ίδιες μετοχές σε στελέχη και προσωπικό, στο πλαίσιο του Stock Awards
    15/04/2026 - 20:42 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ευρωαγορές: Με πτώση των κλείσιμο των συναλλαγών της Τετάρτης - «Βουτιά» των μετοχών ειδών πολυτελείας
    15/04/2026 - 20:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΟΛΘ: Στα 30,8 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025 με άνοδο 9,7% - Διανομή μερίσματος €2,2/μετοχή
    15/04/2026 - 20:11 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΗΠΑ-Ιράν: Κοντά σε συμφωνία πριν τη λήξη της εκεχειρίας
    15/04/2026 - 19:38 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το BBC θα καταργήσει 2000 θέσεις εργασίας, μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ
    15/04/2026 - 19:18 MEDIA
  • Απάτες με το Fuel Pass: Πώς δρουν οι δράστες και πώς συλλέγουν αριθμούς τηλεφώνων
    15/04/2026 - 19:06 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΛΤΑ: Ολοκληρώθηκε η θητεία του προέδρου - Εκκινεί η διαδικασία αντικατάστασης
    15/04/2026 - 18:53 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Στην Αθήνα από τις 7 έως 10 Μαΐου το World Beautiful Business Forum
    15/04/2026 - 18:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,22%, στα 288,57 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    15/04/2026 - 17:51 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Εντέκατο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: Στο επίκεντρο οι νέες γεωπολιτικές ισορροπίες και η χρήση της ΑΙ
    15/04/2026 - 17:49 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Mohito: Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας επεκτείνεται
    15/04/2026 - 07:23 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Eurobank- Έκδοση ομολογιών υψηλής εξοφλητικής προτεραιότητας ύψους 400 εκατ.ευρώ
    14/04/2026 - 21:18 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΗΠΑ: Η Disney περικόπτει 1.000 θέσεις εργασίας
    14/04/2026 - 22:35 ΚΟΣΜΟΣ
  • Ο Γιώργος Μυλωνάκης λιποθύμησε στο Μαξίμου, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό
    15/04/2026 - 09:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΕΦΙΜ: Στα ύψη τα ενοίκια στην Ελλάδα - δεύτερη στην ΕΕ μετά την Κροατία
    15/04/2026 - 07:59 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ-Άρης 88-77: Τα highlights του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης (vid)

15/04/2026 - 17:49
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός: Η photo gallery από τον πρώτο τελικό

15/04/2026 - 17:42
FleetNews
fleetnews.gr

Κινούμαι Ηλεκτρικά: Παράταση με επιπλέον 6 εκατ. ευρώ

15/04/2026 - 15:36
FleetNews
fleetnews.gr

GAC Group: Πρώτη στη διατήρηση αξίας οχημάτων σε βάθος 3ετίας

15/04/2026 - 14:11
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ElvalHalcor στο πλευρό της ομάδας καλαθοσφαίρισης «Κύδων Special Team»

15/04/2026 - 13:44
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Luka Dončić: Πρώτος σε πωλήσεις σε φανέλες NBA στην Ευρώπη

15/04/2026 - 13:03
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Purina: Διοργάνωση εθελοντικών δράσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

15/04/2026 - 11:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Δήμος Αθηναίων: Στις 20 και 21 Απριλίου το διεθνές «ραντεβού» του τουρισμού στην Αθήνα

15/04/2026 - 11:49
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Γιώργος Γουλτίδης”

01/04/2026 - 09:22
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

VERTIGO MASCARA by Radiant Professional

01/04/2026 - 09:13
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo