Κυριακή, 25 Ιανουαρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
HDB: Ξεκινά η διάθεση των 4 νέων προγραμμάτων με χαμηλότοκα δάνεια για ΜμΕ
Newsroom Newsroom
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
05/05/2023 · 11:33

HDB: Ξεκινά η διάθεση των 4 νέων προγραμμάτων με χαμηλότοκα δάνεια για ΜμΕ

Τα 4 νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προϊόντα (3 συγχρηματοδοτούμενα και 1 Εγγυοδοτικό) εξασφαλίζουν ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης .

Εντυπωσιακά μεγάλη συμμετοχή εκδηλώθηκε από το τραπεζικό σύστημα της χώρας, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για να ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση των 4 νέων προγραμμάτων της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB που στηρίζουν, με χαμηλότοκες χρηματοδοτήσεις, την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα.

Τα 4 νέα ευέλικτα χρηματοδοτικά προϊόντα (3 συγχρηματοδοτούμενα και 1 Εγγυοδοτικό) εξασφαλίζουν ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Το Ταμείο Εγγυοδοσίας «Development Law Financial Instrument” (DeLFI), παρέχει εγγυήσεις για τη λήψη δανείων μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης διάρκειας με σκοπό την υλοποίηση των επενδυτικών προτάσεων που υποβλήθηκαν στον νέο αναπτυξιακό νόμο N.4887/2022. Το DeLFI παρέχει εγγύηση 80% ανά δάνειο και συνολικά θα διατεθούν δάνεια ύψους 500 εκ. Ευρώ.

Στην πρόσκληση της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB ανταποκρίθηκαν 12 τράπεζες και αιτήθηκαν δάνεια συνολικού προϋπολογισμού €932 εκ., ποσό που προς το παρόν, είναι διπλάσιο από τους διαθέσιμους πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα κεφάλαια του DeLFI προέρχονται από τις επιστροφές κεφαλαίων του Ταμείου Επιχειρηματικότητας Ι (ΤΕΠΙΧ Ι).

Αυτό αναδεικνύει τη σημαντικότητα της λειτουργίας των χρηματοδοτικών εργαλείων ως revolving mechanism χρηματοδότησης με πολλαπλάσιο θετική επίδραση στην οικονομία, καθώς πόροι του ΕΣΠΑ 2007-2013, αφού χρηματοδότησαν ένα σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων επιστρέφουν εκ νέου στην αγορά για την ενίσχυση νέων επιχειρήσεων.

Το Ταμείο Χαρτοφυλακίου Συγχρηματοδοτήσεων (φέρει την ονομασία Business Growth Fund) μοχλεύει δημόσιους πόρους, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB) και μέσω της συμμετοχής των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, αυξάνει τα διαθέσιμα δανειακά κεφάλαια σε περισσότερα από 2 δις ευρώ .

Η πρώτη φάση υλοποίησης του Ταμείου Χαρτοφυλακίου ενεργοποιήθηκε ήδη με την δημοσίευση πρόσκλησης προς τις Τράπεζες για τρία (3) Νέα Ταμεία για την διοχέτευση στην αγορά επενδυτικών δανείων και κεφαλαίων κίνησης ύψους έως 1,35 δις ευρώ, ενώ πρόσθετοι πόροι ύψους 35 εκ. ευρώ αναμένεται να καλύψουν επιδότηση τόκων των παρεχόμενων δανείων.

Σημαντική θα είναι η ελάφρυνση του κόστους δανεισμού για τις επιχειρήσεις μέσω των προγραμμάτων αυτών, αφού κάθε δάνειο θα συγχρηματοδοτείται κατά 40% από τους δημόσιους πόρων των Ταμείων αυτών, και θα παρέχεται άτοκα, ενώ για το υπόλοιπο 60% που θα χρηματοδοτεί η Τράπεζα το κόστος χρηματοδότησης θα μειώνεται κατά 3% για τα 2 πρώτα έτη του δανείου με την εφαρμογή της μερικής επιδότησης του επιτοκίου (υπό προϋποθέσεις).

Αυτό αποφέρει μια συνολική μείωση του κόστους δανεισμού που δύναται να ξεπεράσει σε κάποιες περιπτώσεις και το 75%

Μεγάλο υπήρξε το ενδιαφέρον από πλευράς Πιστωτικών Ιδρυμάτων για τη συμμετοχή τους και σ’ αυτά τα 3 νέα προγράμματα, αφού 13 Τράπεζες υπέβαλαν τις προτάσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος με ανταγωνιστικές προσφορές επιτοκίων και μειωμένες απαιτήσεις εξασφαλίσεων.

Η συμμετοχή τους στα δανειακά κεφάλαια σε αυτή την πρώτη φάση των προγραμμάτων αναμένεται να φτάσει τα 800 εκ. ευρώ.

Αναλυτικά τα 3 νέα άμεσα διαθέσιμα προγράμματα συγχρηματοδότησης θα παρέχουν:

Ι. Πράσινα Συγχρηματοδοτούμενα Δάνεια (Green Co-Financing Loans) με συνολικά διαθέσιμα δανειακά κεφάλαια ύψους έως 500 εκατ. € για χρηματοδοτήσεις επενδυτικού σκοπού σε ΜμΕ που υλοποιούν επενδύσεις ενεργειακής αναβάθμισης, ανάπτυξης παρόχων green services, ανάπτυξης δικτύων φόρτισης αυτοκινήτων τεχνολογίας χαμηλών ρύπων (ηλεκτροκίνητων ή υδρογόνου) καθώς και επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με απώτερο στόχο την μείωση των εκπομπών και την προστασία του περιβάλλοντος. Η διάρκεια των δανείων θα είναι από 2 έως 10 έτη και το ύψος αυτών θα κυμαίνεται από 80.000 € έως 8.000.000 €. Δίνεται δυνατότητα αξιοποίησης περιόδου χάριτος για τα 2 πρώτα έτη.

ΙΙ. Δάνεια Ψηφιακής Αναβάθμισης (Digitalization Co-Financing Loans) με συνολικά διαθέσιμα δανειακά κεφάλαια ύψους έως 250 εκατ. € για χρηματοδοτήσεις επενδυτικού σκοπού σε ΜμΕ, για την υλοποίηση επενδύσεων ψηφιοποίησης και ψηφιακής αναβάθμισης των εργασιών/δραστηριοτήτων τους, με στόχο της αύξηση της παραγωγικότητας τους, τη μεγέθυνσή τους και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η διάρκεια των δανείων θα είναι από 2 έως 10 έτη ,το δε ύψος αυτών ανέρχεται από 25.000 € έως 1.000.000 €. Δίνεται δυνατότητα αξιοποίησης περιόδου χάριτος για τα 2 πρώτα έτη.

ΙΙΙ. Δάνεια Ρευστότητας Επιχειρήσεων (Liquidity Co-Financing Loans) με συνολικά διαθέσιμα δανειακά κεφάλαια ύψους έως 600 εκατ. € για χρηματοδοτήσεις κεφαλαίου κίνησης σε Μμε. Η επιδότηση επιτοκίου εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο για τις επιχειρήσεις που δεν έχουν λάβει ξανά χρηματοδότηση/ ενίσχυση από πρόγραμμα της HDB. Στόχος των δανείων είναι η διευκόλυνση της ομαλής λειτουργίας του συναλλακτικού κυκλώματος των επιχειρήσεων καθώς και η αντιμετώπιση του αυξημένου ενεργειακού κόστους υπό τις παρούσες έκτακτες συνθήκες της αγοράς (αύξηση ενεργειακών δαπανών, τιμές πρώτων υλών, πληθωριστικές πιέσεις) και η προστασία των θέσεων εργασίας, ώστε να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στις προκλήσεις της σύγχρονης επιχειρηματικότητας. Η διάρκεια των δανείων θα είναι από 2 έως 5 έτη, και το ύψος του δανείου ανέρχεται από 10.000 € έως 1.500.000 €. Δίνεται δυνατότητα αξιοποίησης περιόδου χάριτος για τα 2 πρώτα έτη.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Μία νέα εποχή για την πρόσβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην τραπεζική χρηματοδότηση ξεκινά από σήμερα. Είμαι υπερήφανος ότι επί θητείας μου η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα βρήκε τον τρόπο να «σπάσει» τον αποκλεισμό των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων από το τραπεζικό σύστημα.
Σε λίγες ημέρες όταν οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν χρήση της πλατφόρμας KYC και θα αιτηθούν τα δάνειά τους, θα αντιληφθούν ότι πλέον όλοι όσοι δικαιούνται να πάρουν δάνειο, θα μπορούν να πάρουν».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης αναφερόμενος στο Ταμείο Εγγυοδοσίας (DeLFI), που στηρίζει τις επενδυτικές προτάσεις του νέου Αναπτυξιακού Νόμου (N.4887/2022) δήλωσε: «Τέσσερα χρόνια τώρα η κυβέρνηση μας είναι αρωγός της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στηρίζοντάς την με πολλαπλά εργαλεία. Πλέον, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν στη διαθεσή τους ένα ακόμα εργαλείο, το εγγυοδοτικό πρόγραμμα DeLFi, για την υλοποίηση των επενδυτικών σχεδίων πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που έχουν υπαχθεί στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο 4887/2022. Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε όλα τα εφόδια που διασφαλίζουν την εξέλιξη, την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την εξωστρέφεια των ΜμΕ, προκειμένου να επιτύχουμε ακόμα καλύτερες αναπτυξιακές επιδόσεις για τις ίδιες και για τη χώρα».

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης δήλωσε: «Η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα που μετράει μόλις 3 χρόνια ύπαρξης εξελίσσεται στον καλύτερο σύμμαχο για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Τα χρηματοδοτικά της εργαλεία στηρίζουν την ύπαρξη των ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας.
Συνεχίζουμε με στόχο τη δημιουργία νέων εργαλείων που θα ενισχύσουν περαιτέρω την εξωστρέφεια και την προστιθέμενη αξία των επιχειρήσεων και κυρίως θα αυξήσουν την πρόσβαση των επιχειρήσεων στη χρηματοδότηση, ώστε καμία επιχείρηση να μη νιώθει αβοήθητη».

H Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας-HDB, Αθηνά Χατζηπέτρου σχολιάζοντας την θερμή ανταπόκριση του τραπεζικού συστήματος στα νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, δήλωσε: «Απόλυτα συνεπής στις δεσμεύσεις της, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα, προτού συμπληρωθεί το πρώτο εξάμηνο του έτους, διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα νέου τύπου χρηματοδοτικά εργαλεία ύψους 2,5 δις Ευρώ που συμβάλλουν στην αλλαγή του επιχειρηματικού μοντέλου στη χώρα μας.

Τα νέα εργαλεία της HDB χρηματοδοτούν την πράσινη και ψηφιακή μετάβαση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, την βιώσιμη επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα μεγιστοποιούν τις δυνατότητες του νέου Αναπτυξιακού Νόμου. Καλωσορίζουμε τις τράπεζες που αποφάσισαν να συμμετάσχουν στις προσπάθειες της HDB, ενώ ταυτόχρονα υπογραμμίζουμε το γεγονός ότι ΟΛΑ τα νέα προϊόντα είναι πλέον διαθέσιμα μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας KYC by HDB. Η πλατφόρμα KYC by HDB διευκολύνει τις επιχειρήσεις που μέχρι σήμερα παρέμεναν στο περιθώριο της τραπεζικής χρηματοδότησης, να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια -μία και μόνη φορά- και κατόπιν να γίνονται δεκτά από οποιαδήποτε τράπεζα επιλέξουν, χωρίς κόστος, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

H Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα-HDB συνεχίζει να στηρίζει την Ελληνική μικρομεσαία επιχειρηματικότητα με σύγχρονα εργαλεία βιώσιμης ανάπτυξης…»

  • HDB
  • ·
  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
  • ·
  • ΔΑΝΕΙΑ
  • ·
  • ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπουδαίο «διπλό» των Νικς στη Φιλαδέλφια, παρά την 38άρα του Εμπίντ

All Content

Το Λούιβιλ του Ζούγρη νίκησε με 85-71 το Βιρτζίνια Τεκ του Αβδάλα!

All Content - BusinessNews.gr

Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις

All Content - BusinessNews.gr

Hellenic Properties: Νέα ξενοδοχειακή πλατφόρμα και επενδύσεις 500 εκατ. ευρώ έως το 2030

All Content - BusinessNews.gr

Metlen και Όμιλος Τσάκου φέρνουν τη νέα εποχή των ΑΠΕ με υβριδικό έργο 252 MW - Το χρονοδιάγραμμα

All Content

Spec 2,9 εκατ. ευρώ από την ΕΘΕΑΣ

All Content

ΕΔΙΠΤ - ΕΙΕΤ: Καταγγελία για τη διακίνηση Τύπου μέσω ΕΛΤΑ

FleetNews

Toyota – Sumitomo: Συνεργασία για μπαταρίες

FleetNews

Stellantis: Παγκόσμιος Επικεφαλής Παραγωγής

FleetNews

Mercedes-Benz eIntouro: Στην Busworld Europe

All Content

Μετατέθηκε για αύριο το Τίμπεργουλβς-Γουόριορς, λόγω δολοφονίας άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες!

All Content

Με Μπράντον Μίλερ οι Χόρνετς 119-115 τους Γουίζαρντς (vid)

All Content - BusinessNews.gr

Οι ζημιές του Ατζούν, τα σχέδια της Lidl για την καπναποθήκη, η αναζήτηση στον ΣΚΑΙ, η Emily στην Ελλάδα και η πρώην Whirlpool

All Content - BusinessNews.gr

Νέα εξαγορά από την Mασούτης

All Content - BusinessNews.gr

Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας: Αυξημένα μεγέθη και μεγάλη μείωση κόκκινων δανείων για το 2025

FleetNews

Nissan: Αυτόνομη υπηρεσία μετακίνησης – Πιλοτικό πρόγραμμα στη Γιοκοχάμα

FleetNews

Στα σκαριά Κινεζική παραγωγή στην Ευρώπη

CSRΝews.gr

ΕΑΤ: Δωρεάν ψηφιακό εργαλείο για τις ελληνικές ΜμΕ για τη βιώσιμη ανάπτυξή τους

CSRΝews.gr

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος διαδικτυακών σεμιναρίων από το Youth Empowered

CSRΝews.gr

Stoiximan: Ξεκινά ο νέος κύκλος του προγράμματος “Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν” με νέες δράσεις και συνεργασίες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Alpha Bank: Σε Fortress - Davidson Kempner κόκκινα δάνεια (Project Hermes) €650 εκατ.
Alpha Bank: Σε Fortress - Davidson Kempner κόκκινα δάνεια (Project Hermes) €650 εκατ. 05/05/2023 - 09:47
Σύσταση «αγοράς» ελληνικών τραπεζών με υψηλότερες τιμές - στόχους από Deutsche Βank 05/05/2023 - 12:02
Σύσταση «αγοράς» ελληνικών τραπεζών με υψηλότερες τιμές - στόχους από Deutsche Βank

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Πρωθυπουργός Δανίας: "Αφόρητο" να αμφισβητείται ο ρόλος των συμμάχων στο Αφγανιστάν
    24/01/2026 - 20:00 ΚΟΣΜΟΣ
  • UBS, Eurobank Equities και Pantelakis Securities: Εκτιμήσεις για τις ελληνικές τράπεζες
    24/01/2026 - 19:30 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Σύγκρουση δημάρχου Γλυφάδας - ΔΕΔΔΗΕ για τα αίτια της καταστροφής στην Άνω Γλυφάδα
    24/01/2026 - 18:50 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    24/01/2026 - 18:31 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΤΑ: Μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια εργαζομένων
    24/01/2026 - 17:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • TotalEnergies & ConocoPhilips: Υπογραφή 25ετούς συμβολαίου με τη Λιβύη για πετρελαϊκές επενδύσεις
    24/01/2026 - 17:00 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών στη λεωφόρο Κηφισού από 26 έως και 29 Ιανουαρίου
    24/01/2026 - 16:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σπ. Πρωτοψάλτης: Στήριξη στους μικρούς οινοποιούς και έμφαση στην εξωστρέφεια του ελληνικού κρασιού
    24/01/2026 - 15:40 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μυτιλήνη: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στηρίζει τις νέες οικογένειες
    24/01/2026 - 15:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Βριλήσσια: Τσακώθηκε με υπάλληλο των ΕΛΤΑ και την παρέσυρε με το αυτοκίνητο
    24/01/2026 - 14:50 ΕΛΛΑΔΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Τρία νέα ψηφιακά «όπλα» για την πάταξη της φοροδιαφυγής ανοίγουν δρόμο για νέες ελαφρύνσεις
    24/01/2026 - 10:57 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση Αλ. Εξάρχου – Μιχ. Κράτσιου
    24/01/2026 - 10:50 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Μυτιλήνη: Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου στηρίζει τις νέες οικογένειες
    24/01/2026 - 15:18 ΕΛΛΑΔΑ
  • Προμήθειες αντιαεροπορικής άμυνας από τις ΗΠΑ ζητά ο Ζελένσκι μετά τη ρωσική επίθεση
    24/01/2026 - 11:42 ΚΟΣΜΟΣ
  • Σύγκρουση δημάρχου Γλυφάδας - ΔΕΔΔΗΕ για τα αίτια της καταστροφής στην Άνω Γλυφάδα
    24/01/2026 - 18:50 ΕΛΛΑΔΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

NBA 2025/26: Αποτελέσματα, πρόγραμμα και κατάταξη

24/01/2026 - 23:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σπουδαίο «διπλό» των Νικς στη Φιλαδέλφια, παρά την 38άρα του Εμπίντ

24/01/2026 - 22:57
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Eπίσκεψη των Κινητών Ομάδων Υγείας στο Χαϊδάρι

24/01/2026 - 09:10
FleetNews
fleetnews.gr

Opel Grandland: Και ηλεκτρικό και AWD από 52.900€

23/01/2026 - 16:39
FleetNews
fleetnews.gr

VW: Ισχυρές επιδόσεις για τα επαγγελματικά της το 2025

23/01/2026 - 16:12
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Θεσσαλονίκη σε ρυθμούς UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League

23/01/2026 - 13:20
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΑΝΤ1: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο αγώνας Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός του UEFA Europa League

23/01/2026 - 12:58
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παραγωγοί στρωμάτων: Αναγκαία η ΚΥΑ για τα απόβλητα στρωμάτων ύπνου- Στοχοποιείται άδικα ο κλάδος

23/01/2026 - 11:30
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Salon Leaders Forum

21/01/2026 - 17:46
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η Aveda παρουσιάζει τη νέα σειρά Advanced Botanical Kinetics™ ενισχυμένη με τις τεχνολογίες Phytotech Vegan Κολλαγόνου & Σύμπλεγμα Vegan Πεπτιδίων

21/01/2026 - 14:29
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΦΗΜΕΣ & ΨΙΘΥΡΟΙ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo