Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Καραβίας: Επιχειρησιακή προτεραιότητα της Eurobank η Κρήτη
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
21/06/2022 · 14:21

Καραβίας: Επιχειρησιακή προτεραιότητα της Eurobank η Κρήτη

«Η Κρήτη είναι μια ολοκληρωμένη οικονομία. Μια οικονομία που μπορεί να γίνει το πρότυπο για όλη την Ελλάδα» επισημαίνει ο CEO της Eurobank που επισκέφτηκε το νησί με ομάδα διευθυντικών στελεχών.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Περιοδεία ευρείας κλίμακας πραγματοποιεί η Διοίκηση της Eurobank σε όλους τους νομούς της Κρήτης, της περιφέρειας που αποτελεί επιχειρηματική ατμομηχανή ανάπτυξης, με ουσιαστική συμβολή σε καίριους τομείς για την εγχώρια οικονομία και την απασχόληση.

Από τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, κ. Γεώργιος Ζανιάς και ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Φωκίων Καραβίας, συνοδευόμενοι από τους Αναπληρωτές Διευθύνοντες Συμβούλους, κ.κ. Ανδρέα Αθανασόπουλο, Κωνσταντίνο Βασιλείου, Σταύρο Ιωάννου και κλιμάκιο ανώτερων στελεχών έχουν πολυάριθμες συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων, στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και της ακαδημαϊκής κοινότητας στην Κρήτη, ενώ θα επισκεφτούν και όλα τα καταστήματα και υπηρεσίες της Τράπεζας στο νησί.

Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η Κρήτη αποτελεί κορυφαία επιχειρησιακή προτεραιότητα για τη Eurobank που αναγνωρίζει την ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική και το ρόλο της συγκεκριμένης περιφέρειας ως μια ολοκληρωμένη οικονομία, πρότυπο ανάπτυξης, καινοτομίας και εξωστρέφειας για την εγχώρια επιχειρηματική κοινότητα. Κλάδοι αιχμής όπως ο τουρισμός, η αγροδιατροφή, η «πράσινη» ενέργεια, η ακαδημαϊκή έρευνα και η ψηφιακή καινοτομία, με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό το υψηλής κατάρτισης ανθρώπινο δυναμικό, συγκροτούν ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα και μια ισορροπημένη παραγωγική βάση για την Κρήτη, με κομβική αξία και στο νέο αναπτυξιακό κύκλο.

Η Eurobank αφουγκράζεται τις πραγματικές ανάγκες, όλων των πελατών της, τους οποίους στηρίζει έμπρακτα, σε κάθε επίπεδο, σε μια ιδιαίτερη συγκυρία για την ελληνική οικονομία αλλά και με πληθώρα διαθέσιμων πόρων μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, του νέου ΕΣΠΑ, του νέου Aναπτυξιακού Nόμου και άλλων προγραμμάτων, όπως αυτών που παρέχονται σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα (π.χ. Επιχειρηματική Χρηματοδότηση -ΤΕΠΙΧ ΙΙ) και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Επενδύσεων (π.χ. ”EIF Pan European Guarantee Fund” [(EGF])). Επιδιώκει διαχρονικά να προσφέρει στην υγιή επιχειρηματικότητα, χρηματοδοτική στήριξη, τεχνογνωσία, σύγχρονα εργαλεία και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ώστε να διευκολύνει τη βέλτιστη αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που υπηρετούν την κοινή εθνική προσπάθεια για μια βιώσιμη ανάπτυξη στη χώρα.

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιούνται συναντήσεις με πελάτες μεγάλων, μεσαίων και μικρών επιχειρήσεων αλλά και του private banking. Μάλιστα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας, κ. Φωκίων Καραβίας, παραθέτει, σήμερα, στο Ηράκλειο και αύριο στα Χανιά, δείπνο εργασίας σε επιχειρηματικούς πελάτες, που θα παρακολουθήσουν ανοικτές συζητήσεις για τα Επιδοτούμενα και Συγχρηματοδοτούμενα Αναπτυξιακά Προγράμματα και θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν ερωτήσεις απευθείας στη Διοίκηση της Τράπεζας, συζητώντας λύσεις που καλύπτουν ανάγκες της επιχείρησής τους.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φωκίων Καραβίας, δήλωσε: «Η Κρήτη είναι μια ολοκληρωμένη οικονομία. Μια οικονομία που μπορεί να γίνει το πρότυπο για όλη την Ελλάδα. Η Eurobank έχει θέσει ως στόχο και λόγο ύπαρξης της, την στήριξη των πρωτοπόρων, εκείνων που πηγαίνουν μπροστά και δημιουργούν ευημερία για όλους, των πρωτοπόρων επιχειρήσεων σε κάθε κλάδο και σε κάθε περιοχή. Πουθενά αυτή η δέσμευση, πουθενά αυτή η επιλογή δεν έχει περισσότερο νόημα από ό,τι εδώ στην Κρήτη, που αποτελεί επιχειρησιακή μας προτεραιότητα. Είναι πρώτη μας επιλογή να επεκτείνουμε τις δραστηριότητες μας εδώ και να στηρίξουμε χρηματοδοτικά και με όλες μας τις δυνάμεις, όλες τις επιχειρήσεις, για να καλύψουν κάθε ανάγκη, και να αξιοποιήσουν την πρωτοφανή διαθεσιμότητα πόρων που διαθέτει η χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Είναι μέσα από αυτή τη ζύμωση που, συλλογικά, θα εδραιώσουμε μια πραγματικά, βιώσιμη ανάπτυξη, για όλους.».

Η Eurobank συμμετέχει ενεργά σε όλα τα εμβληματικά έργα υποδομής, όπως η ηλεκτρική διασύνδεση της Κρήτης με την Αττική, έργο το οποίο χρηματοδοτεί αποκλειστικά. Παράλληλα, καταγράφει το μεγαλύτερο μερίδιο στις νέες χρηματοδοτήσεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, σε όλη την Ελλάδα.

Στοχεύοντας σε συνολικές εκταμιεύσεις 250 εκατ. ευρώ για το 2022, που αφορούν σε χρηματοδοτήσεις επιχειρήσεων στην Κρήτη, η Eurobank:

  • Ως Τράπεζα του Τουρισμού υλοποιεί παρεμβάσεις συνολικής αξίας 1,5 δισ. ευρώ στην τετραετία 2020 – 2024, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής βιομηχανίας, με έμφαση στον ξενοδοχειακό κλάδο. Επίσης διαθέτει, για 12η διαδοχική χρονιά, το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρόγραμμα Business Banking Τουρισμός. Μόνο στην Κρήτη πάνω από 13.000 επιχειρήσεις από τον ευρύτερο τουριστικό κλάδο έχουν αξιοποιήσει το Business Banking Τουρισμός, ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα προνομίων, τραπεζικών και μη τραπεζικών υπηρεσιών που απευθύνεται στις αμιγώς τουριστικές επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα, και στο σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε νησιωτικές περιοχές και στη Χαλκιδική. Αντίστοιχα προγράμματα έχουν δημιουργηθεί και για τους τομείς της αγροδιατροφής, της μεταποίησης και του ηλεκτρονικού εμπορίου.
  • Στηρίζει ολιστικά τις μικρότερες επιχειρήσεις σε συνδυασμό με τις μεγάλες δυνατότητες χρηματοδότησης που παρέχονται μέσω ευρωπαϊκών πόρων ή/και ελληνικών προγραμμάτων. Από το 2020 έχει χορηγήσει 18.500 δάνεια ύψους συνολικά άνω των 1,7 δισ. ευρώ σε επιχειρήσεις με τζίρο έως 5 εκατ. ευρώ, ενώ μόνο στην Κρήτη κατά την τελευταία 4ετία η Τράπεζα χορήγησε πάνω από 2.000 νέα δάνεια σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες.
  • Διευκολύνει έμπρακτα την υλοποίηση επενδύσεων με περισσότερα από 800 εξειδικευμένα στελέχη και ειδικές ομάδες, με τη συμμετοχή και εξωτερικών συνεργατών. Οι Επαγγελματικοί Σύμβουλοι της Τράπεζας έχουν ενημερώσει έως σήμερα περισσότερους από 40.000 πελάτες, ενώ 10.000 επιχειρήσεις έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον σχετικά με τις χρηματοδοτήσεις και τη συμμετοχή σε επιδοτούμενα προγράμματα για τις επενδύσεις τους.

Τη Διοίκηση συνοδεύουν οι κ.κ. Γενικοί Διευθυντές της Τράπεζας, Retail Banking, Ιάκωβος Γιαννακλής, Δικτύου Καταστημάτων, Γιάννης Σεραφειμίδης, Commercial Banking, Ανδρέας Χασάπης, Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου, Μιχάλης Βλασταράκης, καθώς επίσης και οι Αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές, Δρ. Τάσος Αναστασάτος, επικεφαλής Οικονομολόγος Ομίλου, κ. Γιώργος Βαρελτζίδης, επικεφαλής Διεύθυνσης Ιδιωτών, κ. Σπύρος Βενετσιάνος, επικεφαλής Structured Finance, κ. Δημήτρης Οικονόμου, επικεφαλής Small Business Segment, κα Ευαγγελία Πιτταούλη, επικεφαλής Private Banking Ελλάδος. Στην περιοδεία συμμετέχουν και οι κ.κ. Μιχάλης Λούης, επικεφαλής Διεθνών Δραστηριοτήτων Ομίλου Eurobank και Χαράλαμπος Χαμπάκης, Διευθύνων Σύμβουλος Eurobank Private Bank Λουξεμβούργου.

Δίνοντας ξεχωριστή έμφαση στην ενίσχυση των τοπικών κοινωνιών η Διοίκηση συναντάται με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη, σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιφέρειας της Κρήτης σε επίπεδο υποδομών και επενδυτικών πρωτοβουλιών. Παράλληλα, υπογραμμίζοντας τη δυναμική της Κρήτης ως περιφέρειας γνώσης και καινοτομίας, με ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα υψηλών προδιαγραφών, που βρίσκονται σε ανοιχτό διάλογο και συνεργασία με την αγορά, στελέχη της Διοίκησης επισκέπτονται το Πανεπιστήμιο Κρήτης, το πρωτοποριακό Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στο Ηράκλειο και το Πολυτεχνείο Κρήτης, όπου θα συναντηθούν με τους Πρυτάνεις κ.κ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη και Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, στο Πανεπιστήμιο και στο Πολυτεχνείο Κρήτης, αντιστοίχως.

Η περιοδεία στην Κρήτη είναι η δεύτερη ευρείας κλίμακας περιοδεία που πραγματοποιεί η Διοίκηση της Eurobank στην περιφέρεια (προηγήθηκε η περιοδεία στη Δυτική Ελλάδα) μέσα σε δύο μόλις μήνες και καλύπτει το σύνολο των Νομών της Κρήτης καθώς πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις/συναντήσεις στο Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, την Αλικαρνασσό, τη Σητεία, την Ιεράπετρα, τα Μάλια, τις Μοίρες και τον Λιμένα Χερσονήσου.

Αναγνωρίζοντας την καθοριστική συμβολή των εργαζομένων στις ισχυρές επιδόσεις της Τράπεζας και την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων, η Διοίκηση πραγματοποιεί, επίσης, εκτενές πρόγραμμα επισκέψεων στο δίκτυο καταστημάτων και στα Business Centers της περιοχής. Στόχος είναι η ενημέρωση των εργαζομένων για τις στρατηγικές προτεραιότητες του Ομίλου με ιδιαίτερη έμφαση στην ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων για ζητήματα που απασχολούν την ανάπτυξη και τις προοπτικές της τοπικής κοινωνίας και ευρύτερα θέματα της οικονομίας.

  • ΚΑΡΑΒΙΑΣ
  • ·
  • EUROBANK
  • ·
  • ΚΡΗΤΗ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Νοκ-άουτ για 20 μέρες ο Φουρνιέ, αμφίβολος για Φενέρμπαχτσε ο Μοντέρο!

All Content

Ολυμπιακός: Αποθέωση στα εγκαίνια του House of Legend (gallery)

All Content - BusinessNews.gr

Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο

All Content - BusinessNews.gr

Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα

All Content

FORECOMM_s: Αυξάνονται τα marketing budgets, υποχωρεί η αισιοδοξία των agencies

All Content

Interamerican: Νέα καμπάνια με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Καρέτσα

FleetNews

Οι τρεις κορυφαίες υποψηφιότητες για το Fleet Europe Hall of Fame 2026

FleetNews

Άνοιξε τις πύλες της η Auto Athina 2026

FleetNews

B03X – B05: Διπλή, ηλεκτρική επίθεση από τη Leapmotor

All Content

Παναθηναϊκός: "Τρόλαρε" την κάμερα ο Λεσόρ (video)

All Content

ΠΑΟΚ: Δράσεις και διαγωνισμοί αναβαθμίζουν την εμπειρία των φιλάθλων στο γήπεδο

All Content - BusinessNews.gr

Motor Oil: Η IREON INVESTMENTS αποκτά τον αποκλειστικό έλεγχο της ENACT

All Content - BusinessNews.gr

Ανακαίνιση κατοικίας: Έως 38.500 ευρώ για ιδιοκτήτες – Προτεραιότητα στα κλειστά σπίτια

All Content - BusinessNews.gr

Η Waterdrop στην ελληνική αγορά – Το πλάνο για το πρώτο κατάστημα και το δίκτυο πωλήσεων

FleetNews

Η Ολυμπία Οδός περνά στην εποχή του υδρογόνου

FleetNews

Νέα BMW Σειρά 3 με «αέρα» Neue Klasse

CSRΝews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

CSRΝews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

CSRΝews.gr

ΕΟΤ: Προβολή του βιώσιμου ελληνικού τουρισμού σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Eurobank: Επενδύσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ σε τεχνολογία αιχμής, σε ορίζοντα τριετίας
Eurobank: Επενδύσεις άνω των 200 εκατ. ευρώ σε τεχνολογία αιχμής, σε ορίζοντα τριετίας 20/06/2022 - 18:03
Τράπεζα Πειραιώς: Διεθνείς διακρίσεις για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow 22/06/2022 - 12:58
Τράπεζα Πειραιώς: Διεθνείς διακρίσεις για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης yellow

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΥΠΕΞ για τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Παράνομο και ανυπόστατο» – Ενημερώθηκαν σύμμαχοι και εταίροι
    20/10/2026 - 19:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • BriQ Properties: Αύξηση 17,8% στα καθαρά κέρδη στο εννεάμηνο – Στα 21 εκατ. ευρώ ο στόχος για τα μισθώματα
    20/10/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Circana: Ακρίβεια, ιδιωτική ετικέτα και online αγορές αναδιαμορφώνουν το λιανεμπόριο
    20/10/2026 - 18:40 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
  • Fourlis: Ο οδικός χάρτης έως το 2029 - Στόχος πωλήσεων έως 800 εκατ. ευρώ και EBIT έως 45 εκατ.
    20/10/2026 - 18:20 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπογειοποίηση Ποσειδώνος: Τι αλλάζει στην κυκλοφορία και την πρόσβαση στις παραλίες
    20/10/2026 - 17:56 ΕΛΛΑΔΑ
  • Συνάντηση Πιερρακάκη με την Πρέσβη του Ισραήλ: «Η Ελλάδα σήμερα είναι μια χώρα ευκαιριών»
    20/10/2026 - 17:49 ΕΛΛΑΔΑ
  • Χρηματιστήριο: Άνοδος 0,26%, στα 296,92 εκατ. ευρώ ο τζίρος
    20/10/2026 - 17:48 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Συνάντηση του Κ. Μητσοτάκη με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Έρευνας, καθηγήτρια Maria Leptin
    20/10/2026 - 17:43 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • TREK Development: Ανάληψη έργου 3,3 εκατ. ευρώ στο λιμάνι του Λαυρίου
    20/10/2026 - 17:33 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πάνω από τα 90 ευρώ η τιμή του φυσικού αερίου για πρώτη φορά από το 2022
    20/10/2026 - 17:30 ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ιταλία: Φόβοι για νέα επεισόδια στο Μιλάνο, μπλόκα φορτηγών στον Νότο
    19/10/2026 - 21:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Alpha Bank: H χρηματοδοτική της παρουσία πίσω από δύο εμβληματικές επενδύσεις στην ενεργειακή και ψηφιακή μετάβαση της χώρας
    19/10/2026 - 19:41 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • ΑΑΔΕ - ΔΕΟΣ: Εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών - Προσέγγιζαν ανηλίκους μέσω κρυπτογραφημένων εφαρμογών
    19/10/2026 - 20:46 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΕΦ: Στο επίκεντρο της Γενικής Συνέλευσης οι επενδύσεις και η αντιμετώπιση του clawback
    19/10/2026 - 21:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΚΕΦΙΜ: Στην 23η θέση η Ελλάδα στη φορολογική ανταγωνιστικότητα – Βαρίδι ο ΦΠΑ και οι φόροι στην ιδιοκτησία
    20/10/2026 - 07:30 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Με Οικονομόπουλο το Ψυχικό 64-61 τα Μέγαρα, με Νώτη οι Μαχητές 78-61 τον Κρόνο

20/10/2026 - 16:13
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Μπαρτζώκας: «Είμαι λίγο παραδοσιακός, οπότε για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη»

20/10/2026 - 16:11
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η SEPHORA ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2026

20/10/2026 - 16:05
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Το πρώτο «Let’s Meet» party της σεζόν έρχεται με Halloween vibes από τον easy 97.2

20/10/2026 - 13:27
CSRΝews.gr
csrnews.gr

GivingTuesday και Τράπεζα Τροφίμων: Μια συλλογική απάντηση στην επισιτιστική ανασφάλεια

20/10/2026 - 13:19
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Deloitte: Μόλις το 31% των ελληνικών επιχειρήσεων έχει ενσωματώσει πλήρως τη βιωσιμότητα στη στρατηγική του

20/10/2026 - 13:10
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει τη νέα συλλογή καπέλων NEW ERA

20/10/2026 - 12:55
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Maybelline Grippy Challenge by Eleni Foureira

14/10/2026 - 13:08
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo