Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Eurobank: Στα 195 εκατ. ευρώ η κερδοφορία 1ου εξαμήνου
NEWSROOM NEWSROOM
ΤΡΑΠΕΖΕΣ
31/08/2021 · 18:01

Eurobank: Στα 195 εκατ. ευρώ η κερδοφορία 1ου εξαμήνου

Τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν σε €195εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021, από €176εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2020, σημειώνοντας αύξηση κατά 10,7%, με τα καθαρά κέρδη μετά από τα έξοδα αναδιάρθρωσης και λοιπά έκτακτα αποτελέσματα να διαμορφώνονται σε €190εκ. έναντι ζημιών ένα χρόνο πριν.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Ειδικότερα:

-Tα καθαρά έσοδα από τόκους μειώθηκαν κατά 2,8% το Α΄ εξάμηνο του 2021 σε €670εκ., ενώ αυξήθηκαν οριακά (+0,1%) σε τριμηνιαία βάση σε €335εκ. Το καθαρό επιτοκιακό περιθώριο υποχώρησε σε 1,94% το Α΄ εξάμηνο του 2021, από 2,09% το αντίστοιχο εξάμηνο του 2020.
  • Τα καθαρά έσοδα από αμοιβές και προμήθειες ενισχύθηκαν κατά 16,0% σε ετήσια βάση το Α΄ εξάμηνο του 2021 και ανήλθαν σε €209εκ., κυρίως λόγω των εσόδων από τις εργασίες του Δικτύου, τα ενοίκια και τις χορηγήσεις δανείων. Αξιοσημείωτη αύξηση κατά 11,8% παρουσίασαν τα καθαρά έσοδα προμηθειών έναντι του Α΄ τριμήνου 2021 σε €110εκ. και αντιστοιχούσαν σε 63 μονάδες βάσης επί του συνολικού ενεργητικού το Β΄ τρίμηνο του 2021.
  • Η αύξηση των εσόδων προμηθειών υπερκέρασε τη μείωση των επιτοκιακών εσόδων, με αποτέλεσμα τα οργανικά έσοδα να αυξηθούν κατά 1,1% σε €879εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021. Τα λοιπά έσοδα διαμορφώθηκαν σε €45εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021, έναντι €66εκ. την αντίστοιχη περίοδο του 2020. Τα συνολικά έσοδα διαμορφώθηκαν σε €924εκ. το Α΄ εξάμηνο του 201, υποχωρώντας κατά 1,2% σε ετήσια βάση.
  • Οι Λειτουργικές δαπάνες υποχώρησαν κατά 0,4% στην Ελλάδα και 0,1% σε επίπεδο Ομίλου και διαμορφώθηκαν σε €433εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021. Ο δείκτης κόστουςεσόδων παρέμεινε σταθερά κάτω του 50% σε 46,9%.
  • Τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων αυξήθηκαν κατά 2,4% σε ετήσια βάση και 4,5% το Β΄ τρίμηνο του 2021. Τα συνολικά κέρδη προ προβλέψεων μειώθηκαν κατά 2,1% το Α΄ εξάμηνο του 2021 εξαιτίας των χαμηλότερων λοιπών εσόδων αλλά αυξήθηκαν κατά 12,5% σε τριμηνιαία βάση.
  • Οι προβλέψεις επισφαλών απαιτήσεων διαμορφώθηκαν σε €224εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021 και αντιστοιχούσαν σε 120 μονάδες βάσης επί των μέσων χορηγήσεων.

Οι δραστηριότητες στο εξωτερικό ήταν κερδοφόρες με τα προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη να διαμορφώνονται σε €73εκ. το Α΄ εξάμηνο του 2021, έναντι €82εκ. το αντίστοιχο εξάμηνο του 2020. Τα οργανικά κέρδη προ προβλέψεων ενισχύθηκαν κατά 3,9% και ανήλθαν σε €127εκ. Η Eurobank ενισχύει ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης μέσω της συμφωνίας συγχώνευσης της Eurobank Beograd με τη Direktna Bank στη Σερβία και απόκτησης ποσοστού 12,6% στην Ελληνική Τράπεζα στην Κύπρο. Και οι δύο αυτές συναλλαγές συνάδουν με τη στρατηγική της Eurobank για περαιτέρω επέκταση των διεθνών δραστηριοτήτων της και τη δημιουργία πρόσθετης αξίας για τους μετόχους της μέσω στοχευμένων εξαγορών, συγχωνεύσεων ή κοινοπραξιών.

Αναφορικά με την ποιότητα του χαρτοφυλακίου χορηγήσεων, ο δείκτης των NPEs μειώθηκε στο 14,0% ή 7,3% pro-forma για την τιτλοποίηση «Mexico» στο τέλος του Α΄ εξαμήνου του 2021. Tα συνολικά NPEs μειώθηκαν κατά €110εκ. το Β΄ τρίμηνο του 2021 έναντι του Α΄ τριμήνου και διαμορφώθηκαν σε €5,7δισ. Ο σχηματισμός των νέων μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων ήταν αρνητικός κατά €43εκ. σε τριμηνιαία βάση. Η κάλυψη των NPEs από τις σωρευτικές προβλέψεις ενισχύθηκε κατά 140 μονάδες βάσης σε τριμηνιαία βάση και ανήλθε σε 63,3% στο τέλος Ιουνίου 2021. Η τιτλοποίηση «Mexico» προχωράει εντός χρονοδιαγράμματος, με τη λήψη δεσμευτικής προσφοράς από την DoValue τον Αύγουστο. Η επίπτωση της συναλλαγής αυτής στο συνολικό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας αναμένεται να είναι σημαντικά χαμηλότερη των αρχικών προσδοκιών (50 μονάδες βάσης) και εκτιμάται στις 10 μονάδες βάσης. Η ολοκλήρωση της συναλλαγής και η από-ενοποίηση των NPEs θα γίνει το Δ΄ τρίμηνο του 2021. Οι επιδόσεις του Α΄ εξαμήνου σε συνδυασμό με την τιτλοποίηση «Mexico» επιβεβαιώνουν το στόχο για τη μείωση του δείκτη NPEs σε μονοψήφιο ποσοστό στο τέλος τους τρέχοντος έτους.

Οι δείκτες CET1 και συνολικής κεφαλαιακής επάρκειας (CAD) διαμορφώθηκαν σε 13,2% και 15,6% στο τέλος Ιουνίου 2021, έναντι ελαχίστων εποπτικών ορίων (TSCR) 6,2% και 11,0% αντιστοίχως. Ο δείκτης CET1 με την πλήρη εφαρμογή της Βασιλείας ΙΙΙ αυξήθηκε κατά 20 μονάδες βάσης έναντι του Α΄ τριμήνου 2021 σε 12,1%. Το
σταθμισμένο ενεργητικό διαμορφώθηκε σε €41,2δισ. το Α΄ εξάμηνο 2021.

Οι νέες εκταμιεύσεις δανείων στην Ελλάδα διαμορφώθηκαν €3,4δισ. το Α΄ εξάμηνο και €1,8δισ. Β΄ τρίμηνο του 2021. Τα συνολικά υπόλοιπα χορηγήσεων (προ προβλέψεων) διαμορφώθηκαν σε €41,1δισ. στο τέλος Ιουνίου 2021, περιλαμβανομένων των ομολόγων υψηλής διαβάθμισης ύψους €3,5δισ. Τα επιχειρηματικά δάνεια διαμορφώθηκαν σε €22,6δισ., τα στεγαστικά σε €11,5δισ. και τα καταναλωτικά σε €3,4δισ.

Οι καταθέσεις πελατών ενισχύθηκαν κατά €2,4δισ. το Α΄ εξάμηνο του 2021. Οι καταθέσεις ταμιευτηρίου και όψεως ανήλθαν σε €35,6δισ. και οι προθεσμιακές και λοιπές σε €14,1δισ. Ο δείκτης χορηγήσεων προς καταθέσεις βελτιώθηκε περαιτέρω σε 75,4%, από 77,7% το Α΄ τρίμηνο του 2021. Ο δείκτης κάλυψης ρευστότητας βελτιώθηκε και αυτός σε 166,4% το Β΄ τρίμηνο του 2021, από 140,6% το Α΄ τρίμηνο
του τρέχοντος έτους.

Φωκίων Καραβίας: Θα ξεπεράσει τους στόχους η κεφαλαιακή μας θέση

«Οι οικονομίες παγκοσμίως έχουν προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό στα νέα δεδομένα της πανδημίας. Παρά την εξάπλωση της μετάλλαξης «δέλτα», το οικονομικό κλίμα παραμένει θετικό, όπως φαίνεται από τους δείκτες εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας» σημειώνει ο διευθύνων σύμβουλος.

«Οι καταθέσεις στο τραπεζικό σύστημα συνεχίζουν να αυξάνονται, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά και η εξυγίανση των ισολογισμών των ελληνικών τραπεζών προχωρεί με ταχείς ρυθμούς. Οι άμεσες ξένες επενδύσεις επιταχύνονται σε διάφορους τομείς της ελληνικής οικονομίας και η οικονομική δραστηριότητα ανακάμπτει. Ο τουρισμός στην Ελλάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες και η εκτίμηση για τα έσοδα του 2021 είναι ότι θα ξεπεράσουν το 50% των αντίστοιχων του 2019. Η ισχυρή ανάπτυξη διαφαίνεται ότι θα επεκταθεί στην περίοδο 2021-2026, για την οποία αναμένουμε μέση ετήσια αύξηση του ΑΕΠ κατά 3,5%-4,0%, υποστηριζόμενη από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της ΕΕ.

Η Eurobank είναι έτοιμη να αξιοποιήσει αυτή την συγκυρία, να παράσχει χρηματοδότηση και να υποστηρίξει τους πελάτες της. Το διαφοροποιημένο επιχειρηματικό μας μοντέλο οδήγησε σε ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Συνεχίσαμε τη χρηματοδότηση της οικονομίας με νέες εκταμιεύσεις δανείων ύψους 3,4 δισ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους και αυξήσαμε τα βασικά έσοδα προ προβλέψεων, με αιχμή τα έσοδα από προμήθειες. Η εξυγίανση του ισολογισμού συνεχίστηκε, με τα αποτελέσματα να είναι καλύτερα των προσδοκιών και το σχηματισμό των NPEs να είναι αρνητικός. Τα καθαρά κέρδη αυξήθηκαν σε περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ για το πρώτο εξάμηνο του 2021, με διακριτή τη συνεισφορά των διεθνών δραστηριοτήτων.

Συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει: η κερδοφορία είναι σύμφωνη με τις προσδοκίες μας, ο δείκτης NPEs πέφτει σε μονοψήφιο ποσοστό, κοντά στο 8%, μέχρι το τέλος του έτους και η κεφαλαιακή μας θέση θα ενισχυθεί περαιτέρω, ξεπερνώντας τον αρχικό στόχο. Παράλληλα, ανακοινώσαμε δύο συμφωνίες για την ενίσχυση της παρουσίας μας στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Μεσογείου: στη Σερβία με τη συγχώνευση της θυγατρικής μας με την Direktna Bank και στην Κύπρο με την απόκτηση του 12,6% της Ελληνικής Τράπεζας. Θα συνεχίσουμε να διερευνούμε ευκαιρίες για περαιτέρω επέκταση, οργανική και μη, των δραστηριοτήτων μας στις βασικές μας αγορές.

Οι εκδηλώσεις κλιματικής αλλαγής καθιστούν άμεση την ανάγκη εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου πλέγματος κριτηρίων ESG σε όλες τις πτυχές της οικονομικής δραστηριότητας. Τα κριτήρια ESG αποτελούν βασική συνιστώσα της επιχειρηματικής μας στρατηγικής. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μας, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Ελλάδα, δεσμευθήκαμε για την ανάληψη σειράς κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων».

  • EUROBANK
  • ·
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια: "Να πάμε εκεί για να πάρουμε τον τίτλο" (vid)

All Content

Ολυμπιακός: Οι ευχές στον Γιώργο Μπαρτζώκα για τα γενέθλιά του (pic)

All Content - BusinessNews.gr

Wonderplant: Άλμα τζίρου 29%, αλλά πίεση στην κερδοφορία για τις υδροπονικές ντομάτες του Σπύρου Θεοδωρόπουλου - Το μεγάλο στοίχημα της Πτολεμαΐδας

All Content - BusinessNews.gr

Οδυσσέας Αθανασίου (Lamda): Αντίστροφη μέτρηση για τα πρώτα εγκαίνια στο Ελληνικό - Τα ορόσημα

All Content - BusinessNews.gr

Prodea Investments: Επενδύσεις 400 εκατ. ευρώ σε φιλοξενία, logistics και κατοικίες

All Content

Grand Clio για την Ogilvy Greece με το Toyota "Escape Vehicle"

All Content

Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media (και δικαιώματα)

FleetNews

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

FleetNews

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

FleetNews

BMW Highway Assistant: Πάνω από 200 εκατ. χλμ. hands-free οδήγησης

All Content

Ολυμπιακός: Από τις 12:00 η διάθεση των εισιτηρίων του 5ου τελικού

All Content

Πανιώνιος: Ανακοίνωσε τον Πέτρο Γερομιχαλό

All Content - BusinessNews.gr

DRS Hellas: Ο Μιχάλης Παναγιωτάκης νέος Γενικός Διευθυντής

All Content - BusinessNews.gr

Γιάννης Αλαφούζος: Η νέα εταιρεία με την οποία θέλει να αλλάξει τα δεδομένα στα αθλητικά media (και δικαιώματα)

All Content - BusinessNews.gr

ΑΑΔΕ: Νέοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι στις φορολογικές δηλώσεις – Έρχονται ειδοποιήσεις για δικαιολογητικά

FleetNews

ILCAD 2026: Στο μικροσκόπιο η ασφάλεια των ισόπεδων διαβάσεων

FleetNews

Mazda: Eξέλιξη συστήματος δέσμευσης CO₂ εντός οχήματος

CSRΝews.gr

Toyota προς ΕΕ: Αναγκαία η ευελιξία και η τεχνολογική ουδετερότητα

CSRΝews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ φέρνει την εκπαίδευση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Θεσσαλία

CSRΝews.gr

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Γιώργο Μυλωνά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για το φορέα που θα παίρνει τα σπίτια δανειοληπτών
Στην τελική ευθεία η προκήρυξη για το φορέα που θα παίρνει τα σπίτια δανειοληπτών 31/08/2021 - 08:19
Ακριβότερος ο δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά - Στο 3,99% το μέσο επιτόκιο τον Ιούλιο 01/09/2021 - 13:06
Ακριβότερος ο δανεισμός για επιχειρήσεις και νοικοκυριά - Στο 3,99% το μέσο επιτόκιο τον Ιούλιο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Η Hisense γιορτάζει την έναρξη του FIFA World Cup 2026 με την καινοτομία RGB MiniLED
    11/06/2026 - 12:49 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Toyota προς ΕΕ: Αναγκαία η ευελιξία και η τεχνολογική ουδετερότητα
    11/06/2026 - 12:35 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
  • ADUS: Ολοκληρωμένη κάλυψη σε όλη την Ελλάδα, με ισχυρή παρουσία και στα ελληνικά νησιά
    11/06/2026 - 12:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • 22 χώρες απαιτούν το Ιράν να σταματήσει «τις επιθέσεις» εναντίον ανθρώπων «στα εδάφη τους»
    11/06/2026 - 12:31 ΚΟΣΜΟΣ
  • Η Bank of America αναπτύσσει την πλατφόρμα Sports with Us με μια παγκόσμια πρωτοβουλία για 10.000 νέους
    11/06/2026 - 12:29 ESG
  • Visa: Συνεργασία με την OpenAI για την υποστήριξη της επόμενης γενιάς εμπορίου μέσω AI
    11/06/2026 - 12:25 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Υπουργείο Παιδείας: Χρηματοδότηση ύψους 115 εκατ. ευρώ στα Πανεπιστήμια και την ΑΣΠΑΙΤΕ για συντήρηση
    11/06/2026 - 12:24 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Το Ιράν διαμηνύει πως κάθε πλοίο που θα διασχίσει το στενό του Ορμούζ είναι πλέον στόχος
    11/06/2026 - 12:22 ΚΟΣΜΟΣ
  • Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ φέρνει την εκπαίδευση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Θεσσαλία
    11/06/2026 - 12:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Pylones Hellas & AEG: Ανάδειξη νέων εργαλείων που ενισχύουν τις ομάδες Compliance και Operations
    11/06/2026 - 12:14 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Salesforce State of Service AI Agents Edition: H υιοθέτηση των AI Agents αυξήθηκε κατά 1,7 φορές μέσα σε έναν χρόνο
    10/06/2026 - 15:19 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΤτΕ: Η Εποπτική Αρχή της Βουλγαρίας ανακάλεσε την άδεια της ασφαλιστικής Insurance JSC DallBogg
    10/06/2026 - 17:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Science Agora & HDB: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το networking event για το «PoC for Emerging Technologies»
    10/06/2026 - 15:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΔΜΗΕ Συμμετοχών: Αύξηση 23% στα καθαρά κέρδη τριμήνου, που διαμορφώθηκαν σε 24,1 εκατ. ευρώ
    10/06/2026 - 19:32 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Το AKTOR4TheFuture ανοίγει έναν νέο δρόμο για τη νέα γενιά επιστημόνων
    10/06/2026 - 13:57 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

CSRΝews.gr
csrnews.gr

Toyota προς ΕΕ: Αναγκαία η ευελιξία και η τεχνολογική ουδετερότητα

11/06/2026 - 09:35
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ φέρνει την εκπαίδευση και τη βιώσιμη ανάπτυξη στη Θεσσαλία

11/06/2026 - 09:25
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Αθηναϊκός: Πρώτη μεταγραφή ο Κώστας Σαξιώνης

11/06/2026 - 09:21
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

CSR HELLAS: Μνημόνιο Συνεργασίας με το Climate Governance Initiative Greece - CGI Greece

11/06/2026 - 09:14
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Η Sportad στο Euroleague Final Four Athens 2026

11/06/2026 - 09:11
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

«Συμφώνησε με την Μπεσίκτας ο Κορκμάζ»

11/06/2026 - 09:04
FleetNews
fleetnews.gr

Αποκάλυψη για το πανίσχυρο Audi Nuvolari: Ένα PHEV με 1.001 PS

11/06/2026 - 05:08
FleetNews
fleetnews.gr

Η Stellantis ξεκινάει δοκιμές αυτόνομης οδήγησης

11/06/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Amoa Skin”

10/06/2026 - 15:32
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

SUMMER LOOK 2026: Η “Artego Hellas” εντυπωσίασε beauty influencers & επώνυμους καλεσμένους στο “Summer Hair Color Trends” σεμινάριο της

10/06/2026 - 15:25
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo