Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
To αθλητικό ξενοδοχείο της Apollo Travel στη Λήμνο εγκαινίασε ο Β. Κικίλιας
BusinessNews.gr BusinessNews.gr
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
26/05/2022 · 17:30

To αθλητικό ξενοδοχείο της Apollo Travel στη Λήμνο εγκαινίασε ο Β. Κικίλιας

Πρόκειται για επένδυση της Apollo του μεγαλύτερου touroperator της Σκανδιναβίας και θυγατρική του ομίλου DER Touristik.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Στα εγκαίνια της νέας επένδυσης της Apollo Travel Group, στη Λήμνο, παραβρέθηκε ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας. «Η Ελλάδα αποδεικνύει, ημέρα με την ημέρα, ότι κερδίζει συνεχώς την εμπιστοσύνη και ότι αποτελεί έναν ελκυστικό επενδυτικό προορισμό. Βρισκόμαστε σήμερα, εδώ στη Λήμνο -έναν εναλλακτικό προορισμό- υπηρετώντας τη στρατηγική μας να κερδίζει όλη η χώρα από το τουριστικό μας προϊόν», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Η νέα επένδυση της Apollo -του μεγαλύτερου touroperator της Σκανδιναβίας και θυγατρική του ομίλου DER Touristik- αφορά στη λειτουργία ενός αθλητικού ξενοδοχείου, το οποίο έχει λάβει ήδη την έγκριση της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για την προετοιμασία των αθλητών της στις εγκαταστάσεις της.

Όπως επισημάνθηκε, το ξενοδοχείο -τους καλοκαιρινούς μήνες θα φιλοξενεί τουρίστες και ταξιδιώτες, ενώ όλη την υπόλοιπη χρονιά την προετοιμασία ομάδων και αθλητών ολυμπιακού επιπέδου.

«Ο συνδυασμός που βλέπουμε εδώ «ενώνει» την αθλητική ζωή, την υγιεινή -μεσογειακή- διατροφή, τον πρωτογενή τομέα, τις διακοπές, τη θάλασσα και τη διασκέδαση. Πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση. Και φιλοδοξούμε, στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου να έχει ομάδες από όλον τον κόσμο, που θα κάνουν στο πανέμορφο αυτό μέρος της χώρας μας προετοιμασία δώδεκα μήνες τον χρόνο», σημείωσε ο υπουργός Τουρισμού.

Ο κ. Κικίλιας αναφέρθηκε στη στρατηγική ενίσχυσης των θεματικών μορφών τουρισμού σε όλη τη χώρα, με το άνοιγμα που ήδη γίνεται σε νέες τουριστικές αγορές, καθώς και με τη δυναμική προθήκη νέων -μη παραδοσιακών- προορισμών στον ελληνικό τουριστικό χάρτη.

«Ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας μας και όλοι οι Έλληνες δικαιούνται μέρισμα από το τουριστικό μας προϊόν. Εκτός από τις αδιαμφισβήτητες ομορφιές της χώρας μας, αυτό που θέλει ο επισκέπτης είναι το τουριστικό προϊόν να έχει περιεχόμενο, έτσι ώστε να μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα και εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου. Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Γιατί, όλα αυτά μεταφράζονται σε θέσεις εργασίας για τη μέση ελληνική οικογένεια, για την ελληνική τουριστική επιχείρηση και τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που εργάζονται σε κλάδους που σχετίζονται με τη βαριά μας βιομηχανία», υπογράμμισε ο υπουργός Τουρισμού.

Πρόκειται για τη δεύτερη επένδυση της Apollo Travel Group στη χώρα μας, καθώς αντίστοιχο θεματικό ξενοδοχείο λειτουργεί και στα Σύβοτα. Το ξενοδοχείο στη Λήμνο λειτουργεί επισήμως από σήμερα και η πληρότητα αγγίζει, ήδη, το 100%.

Το παρών στα εγκαίνια, στη Λήμνο, έδωσαν επίσης ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik, Soren Hartmann, ο πρόεδρος της Apollo και επικεφαλής της DER Touristik για τις σκανδιναβικές χώρες, Leif Vase Larsen και ο επικεφαλής της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Peter Reinebo,

Ακολουθεί αναλυτικά η δήλωση του Υπουργού Τουρισμού, Βασίλη Κικίλια:

«Είμαι διπλά χαρούμενος σήμερα. Και ως υπουργός Τουρισμού. Και ως πρώην αθλητής. Και αυτό γιατί, βρισκόμαστε σήμερα, εδώ, σε έναν εναλλακτικό προορισμό, υπηρετώντας τη στρατηγική μας να κερδίζει όλη η χώρα από το τουριστικό μας προϊόν. Δημιουργήθηκε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, το οποίο θα λειτουργεί ως θέρετρο καλοκαιρινών διακοπών, αλλά και -με τη συνεργασία της Ολυμπιακής Ομάδας και της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σουηδίας ως τόπος προετοιμασίας επαγγελματικών ομάδων, δηλαδή, ως αθλητικό ξενοδοχείο. Πρόκειται για μία εξαιρετική επένδυση. Και φιλοδοξούμε, στο πλαίσιο της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου να έχει ομάδες από όλον τον κόσμο, που θα κάνουν στο πανέμορφο αυτό μέρος προετοιμασία δώδεκα μήνες τον χρόνο. Χαίρομαι πάρα πολύ που ευοδώθηκε αυτή η επένδυση. Νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος βάσει του οποίου πρέπει να κινηθούμε. To brand Ελλάδα είναι μοναδικό. Το ενισχύουμε, το στηρίζουμε και για τον λόγο αυτό είμαστε, εδώ, σήμερα.

Η δουλειά μας είναι εκτός από τους «μπρανταρισμένους» προορισμούς, να φωτίσουμε και τους υπόλοιπους εναλλακτικούς προορισμούς της χώρας. Και ένας τέτοιος είναι το νησί της Λήμνου, ένας προορισμός με πολλές δυνατότητες. Έχει αεροδρόμιο. Έχει ακτοπλοϊκές συνδέσεις, τις οποίες και θέλουμε να ενισχύσουμε περαιτέρω. Ο τουρισμός είναι βασικός πυλώνας της οικονομίας μας και όλοι οι Έλληνες δικαιούνται μέρισμα από το τουριστικό μας προϊόν.

Ο συνδυασμός που βλέπουμε εδώ «ενώνει» την αθλητική ζωή, την υγιεινή -μεσογειακή- διατροφή, τον πρωτογενή τομέα, τις διακοπές, τη θάλασσα και τη διασκέδαση. Βλέπετε ότι οι Βορειοευρωπαίοι έχουν ήδη γεμίσει το ξενοδοχείο. Και από την πλευρά μας, χαιρόμαστε ιδιαίτερα να βλέπουμε μεγάλους παίκτες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς να επενδύουν στη χώρα μας, ειδικά σε μη παραδοσιακούς προορισμούς.

Να σας θυμίσω ότι οι NewYork Times διαφήμιζαν το σκι στα βουνά της Κρήτης. Ήδη, μία αντίστοιχη επένδυση υπάρχει και πηγαίνει πολύ καλά στα Σύβοτα. Επιπροσθέτως, με αφορμή την έκρηξη της κρουαζιέρας -πάνω από 250% αύξηση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης και 130% στον Πειραιά- έχουμε υπερπολλαπλάσιους επισκέπτες ακόμη και off-season. Ξεκινάει, δηλαδή, πιο νωρίς η τουριστική περίοδος και τελειώνει πιο αργά. Όλα αυτά αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα, προκειμένου να μπορέσουμε να φέρουμε και άλλες διοργανώσεις που θα ενισχύσουν -έτι περαιτέρω- το τουριστικό μας προϊόν.

Για παράδειγμα, το Ράλι Ακρόπολις, το φθινόπωρο, ζητά 4.000 κλίνες από τη Φθιώτιδα, τις οποίες και ψάχνουμε να βρούμε στους γύρω νομούς. Είχαμε φέτος -και θέλω να δώσω συγχαρητήρια προσωπικά στον Λευτέρη Αυγενάκη- τις διαδρομές του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδος, που ξεκίνησαν από την Κρήτη και κατέληξαν στην Ήπειρο, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τον Νοέμβριο, θα έχουμε τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Όπως έχω πει, ξανά, επίκεινται ανακοινώσεις -από κοινού με τον Δήμαρχο Αθηναίων- για ένα πολύ σημαντικό event για την Αθήνα και την Αττική, που θα προηγηθεί του Μαραθωνίου. Εκτός από τις αδιαμφισβήτητες ομορφιές της χώρας μας, αυτό που θέλει ο επισκέπτης είναι το τουριστικό προϊόν να έχει περιεχόμενο, έτσι ώστε να μπορεί να έρχεται στην Ελλάδα εκτός της υψηλής τουριστικής περιόδου. Και αυτό ακριβώς κάνουμε. Γιατί, όλα αυτά μεταφράζονται σε θέσεις εργασίας για τη μέση ελληνική οικογένεια, για την ελληνική τουριστική επιχείρηση και τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που εργάζονται σε κλάδους που σχετίζονται με τη βαριά μας βιομηχανία -την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας- η οποία δεν είναι άλλη από τον τουρισμό».

Ο διευθύνων σύμβουλος της DER Touristik, Soren Hartmann, δήλωσε:

«Τα τελευταία δύο χρόνια, η Ελλάδα έχει ανακτήσει μία ισχυρή εμπιστοσύνη. Ιδίως στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την πανδημία, η Ελλάδα ήταν από τις λίγες χώρες που ανέπτυξαν ασφαλή υγειονομικά πρωτόκολλα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι τουρίστες να εμπιστεύονται την Ελλάδα ολοένα και περισσότερο. Και αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που η Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του επενδυτικού στρατηγικού μας σχεδιασμού. Ένας δεύτερος λόγος είναι η ποικιλία στο τουριστικό προϊόν, την οποία δεν συναντάς σε καμία άλλη χώρα. Η σημερινή είναι η δεύτερη επένδυση που κάνουμε στην Ελλάδα. Η ζήτηση είναι ήδη πολύ υψηλή. Και είμαστε ανοικτοί στο να επενδύσουμε στη χώρα και άλλα κεφάλαια. Μας ενδιαφέρει ο υψηλού επιπέδου αθλητισμός. Έπειτα από αυτό που βλέπουμε σήμερα, εδώ, δεν αποκλείουμε και ένα τρίτο σχετικό project στο μέλλον».

Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, προσωπικά στον κ. Κικίλια, για τη δουλειά που έκανε τα δυο χρόνια της πανδημίας, ως υπουργός Υγείας, αλλά και στον έναν χρόνο που είναι υπουργός Τουρισμού. Αποκατέστησε την εμπιστοσύνη. Και αυτό ήταν -όπως προείπα- το κλειδί της επιτυχίας για την Ελλάδα».

O επικεφαλής της Σουηδικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Peter Reinebo, δήλωσε:

«Έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία με την Apollo και το Porto Myrina. Η τοποθεσία και οι εγκαταστάσεις αποτελούν έναν εξαιρετικό συνδυασμό όσον αφορά στις δυνατότητες προπόνησής μας για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Φυσικά, έντονο είναι το ενδιαφέρον και από τους Σκανδιναβούς τουρίστες. Αυτός ο συνδυασμός υγιεινής ζωής, άθλησης και διακοπών έχει μία πολύ μεγάλη δυναμική. Στο ξενοδοχείο, σε αυτό το πολύ όμορφο νησί, υπάρχουν ολυμπιακά camps, τα οποία θα λειτουργούν την άνοιξη και το φθινόπωρο. Και οι αθλητές μας που προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα μπορούν να πραγματοποιούν προπονήσεις ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου».

  • ΚΙΚΙΛΙΑΣ
  • ·
  • ΕΓΚΑΙΝΙΑ
  • ·
  • ΛΗΜΝΟΣ
  • ·
  • APOLLO TRAVEL GROUP
  • ·
  • ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • ·
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
  • ·
  • DER TOURISTIK
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Τρινκιέρι: "Ό,τι είναι καλό σήμερα, αύριο δεν είναι αρκετό"

All Content

Δεν μέτρησε τρίποντο του Ηρακλή στο φινάλε της ήττας 83-84 από την Μπόρατς

All Content - BusinessNews.gr

BriQ Properties: Επενδυτικό πλάνο 83 εκατ. ευρώ για νέες αγορές και υπεραξίες στα ακίνητα

All Content - BusinessNews.gr

Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα

All Content - BusinessNews.gr

Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ

All Content

Τηλεοπτικά αθλητικά δικαιώματα: Ντέρμπι σε νέο «γήπεδο»

All Content

IPRA Golden World Awards: Ενισχυμένη ευρωπαϊκή και ελληνική παρουσία στις φετινές διακρίσεις

FleetNews

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

FleetNews

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

FleetNews

Citroën: Διπλή πρωτιά στην ελληνική αγορά των BEV

All Content

Τρομάζει ο ΠΑΟΚ 89-77 την Αρμάνι Μιλάνο στην Ιταλία! (pics)

All Content

Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Σπαρτάκ (video)

All Content - BusinessNews.gr

Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο

All Content - BusinessNews.gr

myKataggelies από τον Οκτώβριο - Νέα ψηφιακά εργαλεία και στοχευμένοι έλεγχοι στην αγορά

All Content - BusinessNews.gr

Μητσοτάκης από Καστελόριζο: Στόχος να προσελκύσουμε περισσότερο μόνιμο πληθυσμό στο νησί

FleetNews

SEAT: Ανοιχτό το μέλλον της μάρκας μετά το 2030

FleetNews

Νέα Ford Ranger έτοιμα για… πόλεμο

CSRΝews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

CSRΝews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

CSRΝews.gr

Γυναίκες στην Ηγεσία: Όσα θα συζητηθούν στο 12ο Women in Business Forum της ICAP CRIF

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Κικίλιας: Αυξημένα 342% τα έσοδα από τον τουρισμό, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι
Κικίλιας: Αυξημένα 342% τα έσοδα από τον τουρισμό, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι 26/05/2022 - 11:48
Κικίλιας: «Το τουριστικό προϊόν αποτελεί μία σίγουρη επένδυση» 30/05/2022 - 11:59
Κικίλιας: «Το τουριστικό προϊόν αποτελεί μία σίγουρη επένδυση»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • ΙΣΑ: Επικαιροποιεί τις προτάσεις που έχει καταθέσει από το 2020 για την θωράκιση της δημόσιας υγείας
    12/09/2026 - 19:59 ΕΛΛΑΔΑ
  • Οι επιχειρηματικές ειδήσεις της εβδομάδος
    12/09/2026 - 19:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
    12/09/2026 - 18:19 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Ενισχύεται σημαντικά ο κλιματικός κίνδυνος του καύσωνα στην Αττική έως το 2060
    12/09/2026 - 17:20 ΕΛΛΑΔΑ
  • Σύνοδος Πρυτάνεων: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί αποκλεισμού ελληνικών ΑΕΙ από την κατάταξη Webometrics
    12/09/2026 - 16:30 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης από Καστελόριζο: Στόχος να προσελκύσουμε περισσότερο μόνιμο πληθυσμό στο νησί
    12/09/2026 - 15:50 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Χατζηδάκης: Πέντε συμπεράσματα από την παρουσία του Κυρ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ
    12/09/2026 - 15:15 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Τη Δευτέρα στην Αγία Τριάδα Νίκαιας η κηδεία Μαζωνάκη - Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του
    12/09/2026 - 14:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • «Κουμπαράς για τη νέα γενιά»: Ο Κ. Πιερρακάκης εξηγεί τη λειτουργία του ειδικού λογαριασμού
    12/09/2026 - 14:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Μητσοτάκης σε Ρω και Στρογγύλη: Επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια και μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις
    12/09/2026 - 13:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Star Bulk: Υπερκάλυψη στη δημόσια προσφορά για εισαγωγή στο ΧΑ - Προσφορές 656 εκατ. ευρώ
    12/09/2026 - 10:27 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Πόλος έλξης η Ελλάδα για διεθνή funds - Σε χρηματοοικονομικό κέντρο αναδεικνύεται η χώρα
    12/09/2026 - 10:00 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τη Δευτέρα στην Αγία Τριάδα Νίκαιας η κηδεία Μαζωνάκη - Νέα στοιχεία για τις συνθήκες θανάτου του
    12/09/2026 - 14:36 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης σε Ρω και Στρογγύλη: Επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια και μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις
    12/09/2026 - 13:31 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Το έτοιμο φαγητό κερδίζει τους Ελληνες καταναλωτές - Τα σούπερ μάρκετ διεκδικούν πρωταγωνιστικό ρόλο
    12/09/2026 - 11:10 ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Τρινκιέρι: "Ό,τι είναι καλό σήμερα, αύριο δεν είναι αρκετό"

12/09/2026 - 20:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Η Ρεάλ 113-74 στη Μάλαγα και... παίρνει Νικ Σμιθ Τζούνιορ!

12/09/2026 - 20:29
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Με την ταινία μικρού μήκους «Στον θρόνο του Ξέρξη», το τελευταίο αντίο της ΕΡΤ στον Γιώργο Μαζωνάκη

11/09/2026 - 15:02
FleetNews
fleetnews.gr

Βουτιά 37% στις ταξινομήσεις νέων ΙΧ τον Αύγουστο

11/09/2026 - 14:55
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Nova: Το μεγάλο στοίχημα Αλαφούζου στα media και τις τηλεπικοινωνίες

11/09/2026 - 14:40
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Παπαστράτος: Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη για το επετειακό ντοκιμαντέρ

11/09/2026 - 13:52
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Χρυσός Σεπτέμβρης 2026: Καμπάνια ενημέρωσης από το Make-A-Wish Ελλάδος

11/09/2026 - 13:50
FleetNews
fleetnews.gr

Mazda: Δύο νέα μοντέλα στο επίκεντρο της 90ής ΔΕΘ

11/09/2026 - 05:00
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Το Zuma Athens έρχεται στη Riviera Galleria

08/09/2026 - 08:14
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Wella Professionals | Pure Perfection

05/09/2026 - 13:32
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo