Σάββατο, 29 Αυγούστου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Το πρώτο Turkish Airlines Boeing 787-9 Dreamliner είναι στον αέρα
Newsroom Newsroom
ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
01/07/2019 · 03:00

Το πρώτο Turkish Airlines Boeing 787-9 Dreamliner είναι στον αέρα

Η Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 30 καινούρια αεροσκάφη Boeing 787-9 Dreamliner θα ενταχθούν στο νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο στόλο της αεροπορικής εταιρείας κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και το καθένα θα περιλαμβάνει όλες τις νέες καμπίνες επιβατών Business Class.
Google Preferred Source Badge

Πρόσθεσε το BusinessNews στα αγαπημένα σου στη Google

Η Turkish Airlines ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 30 καινούρια αεροσκάφη Boeing 787-9 Dreamliner θα ενταχθούν στο νέο και ταχύτατα αναπτυσσόμενο στόλο της αεροπορικής εταιρείας κατά τα επόμενα τέσσερα χρόνια, και το καθένα θα περιλαμβάνει όλες τις νέες καμπίνες επιβατών Business Class. Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας είχε από τον περασμένο χρόνο κάνει 25 επιβεβαιωμένες και 5 προαιρετικές παραγγελίες 787-9 Dreamliner, τα οποία θα προστεθούν σταδιακά στον αναπτυσσόμενο στόλο του- τον νεότερο στον κόσμο – μεταξύ 2019 και 2023.

Ως ένα από τα πιο προηγμένα αεροσκάφη για την αποδοτικότητα των καυσίμων και την ευελιξία τους, το 787-9 θα διευρύνει τα δρομολόγια της Turkish Airlines, ενισχύοντας τη θέση του αερομεταφορέα που πετάει στις περισσότερες χώρες από οποιονδήποτε άλλο. Το νέο αεροσκάφος θα προσφέρει στους επιβάτες βελτιωμένη άνεση κατά τη διάρκεια των μεγαλύτερων ταξιδίων ανάμεσα στους 311 προορισμούς σε 124 χώρες.

Ως μέλος της οικογένειας 787 Dreamliner, το 787-9 χρησιμοποιεί μια σειρά νέων τεχνολογιών και επαναστατικού σχεδιασμού. Μπορεί να πετάξει 7,635 ναυτικά μίλια (14,140 χιλιόμετρα) πέρα από το να μεταφέρει περισσότερο φορτίο (cargo) και να επιτρέπει στους χειριστές να επιτύχουν καλύτερη απόδοση καυσίμου ανά θέση σε σχέση με τα προηγούμενα αεροπλάνα της σειράς του.

Μέσα σε μια ευρύχωρη καμπίνα που περιλαμβάνει μεγάλο χώρο αποθήκευσης αποσκευών και υπερ-μεγέθη παράθυρα, τα σκίαστρα του παραθύρου LED επιτρέπουν ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο στο φως που μπαίνει στην καμπίνα. Το νέο φιλτράρισμα, η καλύτερη πίεση οξυγόνου και το βέλτιστο επίπεδο υγρασίας βοηθούν τους επιβάτες να αισθάνονται λιγότερη ξηρότητα και κόπωση. Επιπρόσθετα, ο θόρυβος από τη λειτουργία των κινητήρων, των συστημάτων και του εξοπλισμού απομονώνεται ώστε να δημιουργείται μια πιο ήρεμη πτητική εμπειρία.

Οι σύγχρονες καμπίνες παρέχουν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε το βραβευμένο φαγητό της Turkish Airlines και την πτητική ψυχαγωγία. Για τους Business Class επιβάτες, το 787-9 Dreamliner αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο αυτή την εμπειρία. Το Dreamliner διαθετει 30 ολοκαίνουριες Business Class θέσεις, προσφέροντας μια μοναδική πτητική εμπειρία.

Τα διαφορετικά είδη φωτισμού αντλούν έμπνευση από τα πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα της κεντρικής Καππαδοκίας στην Τουρκία και τις ειδυλιακές τιρκουάζ παραλίες, ενώ το μοντέρνο, φιλικό προς τον επιβάτη 1-2-1 layout προσφέρει πρόσβαση όλων των διαδρόμων στους Business class επιβάτες, επαυξημένη ιδωτικότητα, ατομικό κλειστό αποθηκευτικό χώρο, ατομικό καθρέφτη και μεγαλύτερο ατομικό τραπεζάκι το οποίο μεγιστοποιεί το χώρο για να προσφέρει απόλυτη άνεση και εισάγει μια προνομιακή εμπειρία. 112 εκατοστά legroom και 180° πλήρως επίπεδο κρεβάτι μήκους 195 εκατοστών για καθεμία από τις 30 θέσεις. Η αυξημένη ιδιωτικότητα που προέρχεται από τον ρυθμιζόμενο panel ανάμεσα στις μεσαίες θέσεις και τις νέες σχεδιασμένες, σε συνδυασμό με την 18 ιντσών HD οθόνη με τηλεχειριστήριο αφής αυξάνει την ψυχαγωγική εμπειρία.

Παραγόμενη από ντόπιους Τούρκους προμηθευτές, η Economy class θέση της Turkish Airlines παρέχει στους επιβάτες ένα ευχάριστο ταξίδι με οθόνη ΗD 12 ιντσών για τα πρώτα 6 αεροσκάφη και 13 ιντσών για τα επόμενα, μια καινούρια λειτουργική θήκη περιοδικών, ανάκληση 15 εκατοστών και legroom 80 εκατοστών.

“Η Turkish Airlines έχει δεσμευτεί να επεκτείνει συνεχώς το φάσμα των παρεχόμων υπηρεσιών τόσο εντός όσο και εκτός του αεροσκάφους καθώς αυξάνεται και πετάει στους περισσότερους διεθνείς προορισμούς από κάθε άλλο αερομεταφορέα στον κόσμο. Με αυτό το σκοπό, είμαστε ενθουσιασμένοι που αγγίζουμε νέους ορίζοντες με την προσθήκη του νέου Dreamliner 787-9 στο στόλο μας που πετάει στο νέο μας σπίτι, το Istanbul Airport”, δήλωσε ο Κ. M. İlker Aycı, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines. “Η προηγμένη τεχνολογία του αεροσκάφους, η απόδοση καυσίμου, ο επιβατο-κεντρικός σχεδιασμός καμπίνας θα μας βοηθήσει να παραμείνουμε η πρώτη επιλογή των επιβατών και να παρέχουμε στους τακτικούς μας επιβάτες από όλο τον κόσμο την καλύτερη εμπειρία για τα επόμενα χρόνια.

“Η ανάπτυξη της Turkish Airlines είναι αξιοσημείωτη τα τελευταία χρόνια σχετικά με τη διεύρυνση των πτητικών επιλογών αλλά και της υποστήριξης της Τούρκικης αεροπορικής βιομηχανίας. Μας τιμά που η Turkish Airlines ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο με το 787 Dreamliner”, δήλωσε ο Ihssane Mounir, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Εμπορικών Πωλήσεων και Marketing της Εταιρείας Boeing. “Είμαστε σίγουροι ότι η ασυναγνώνιστη αποτελεσματικότητα καυσίμου του Dreamliner και οι ανέσεις που προσφέρει στους επιβατών θα συνεισφέρουν θετικά στη φήμη της εταιρείας ως αεροπορική πέντε αστέρων”.

Η πρώτη πτήση 787-9 Dreamliner θα αναχωρήσει από το νέο σπίτι της Turkish Airlines, το Istanbul Airport προς στην Αντάλεια στις 8 Ιουλίου 2019, και η πρώτη διεθνής πτήση θα είναι από την Istanbul στο Denpasar (Μπαλί) στις 17 Ιουλίου, μια από τις νέες διαδρομές που προστίθενται στο δίκτυο για το 2019. Ακολούθως θα συνεχίσει να μεταφέρει επιβάτες σε πολυάριθμους μεσαίους και μακρıνούς εξωτικούς προορισμούς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι διαδρομές θα είναι προς Λονδίνο, Ντουμπάι, Ουάσινγκτον, Νέα Υόρκη, Ατλάντα, Πόλη του Μεξικού, Κανκούν , Μπαλί, Άμστερνταμ, Δελχί, Πόλη του Παναμά και Μπογκοτά. Μέχρι το τέλος του Αυγούστου 2019, τα έξι αεροσκάφη 787-9 Dreamliner θα είναι σε λειτουργία και θα παρέχουν υπηρεσίες σε διεθνείς διαδρομές, σηματοδοτώντας την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου στην ανάπτυξη του νέου και μοντέρνου στόλου της Turkish Airlines.

  • TURKISH AIRLINES
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Σπουδαίο «διπλό» της Πορτογαλίας, 95-89 την Ισπανία στη Σαραγόσα!

All Content

Έκανε το 7/7 με σούπερ Όσμαν η Τουρκία, άνετα η Σερβία - Πήρε το «θρίλερ» η Βοσνία, 78-76 την Ιταλία

All Content - BusinessNews.gr

Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026

All Content - BusinessNews.gr

ΜΕΓΑ: Νέα αύξηση τζίρου το 2025 με έμφαση στη στήριξη εργαζομένων και καταναλωτών

All Content - BusinessNews.gr

ΒΙΟΤΕΡ: Ανεβάζει την τιμή της ΑΜΚ και «τρέχει» το σχέδιο εξυγίανσης – Στόχος η επιστροφή στο ταμπλό

All Content

ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Επαναπροκύρηξη spec 982,3 χιλ. ευρώ για τα Κ.Ε.ΠΕ.Α.

All Content

Ελληνικά Οινοποιεία: Νέος CEO ο Βασίλης Ανδρικόπουλος

FleetNews

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

FleetNews

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

FleetNews

Το Audi Q3 με ακόμα περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης

All Content

Σπανούλης: «Πρέπει να έχουμε μόνο την Ισπανία στο μυαλό μας» - Τι είπε ο Μπαγκάτσκις (vids)

All Content

Επιδόσεις ρεκόρ από Κέιτλιν Κλαρκ και Έιντζελ Ρις στο WNBA (pics & vids)

All Content - BusinessNews.gr

3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα

All Content - BusinessNews.gr

Χρηματιστήριο Αθηνών: Εβδομαδιαία άνοδος 1,74%, κέρδη 26,37% από τις αρχές του έτους

All Content - BusinessNews.gr

Η Energean επεκτείνεται στην Αίγυπτο – Αποκλειστικές συνομιλίες για assets της BP έναντι 1 δισ. δολαρίων

FleetNews

Μείωση 2,3% στις ταξινομήσεις Ιουλίου

FleetNews

Η Geely αναδεικνύεται η πιο καινοτόμος αυτοκινητοβιομηχανία παγκοσμίως

CSRΝews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

CSRΝews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

CSRΝews.gr

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Τάκη Ηλιόπουλου στηρίζει τη νέα γενιά της ελληνικής ναυτιλίας με Πρόγραμμα Υποτροφιών Α.Ε.Ν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Λαύριο-Σμύρνη: Σήμερα ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση-Τα δρομολόγια
Λαύριο-Σμύρνη: Σήμερα ξεκινά η ακτοπλοϊκή σύνδεση-Τα δρομολόγια 01/07/2019 - 03:00
OLYMPIC AIR AE: Αυξημένα έσοδα κατά 22,42% το 2018 01/07/2019 - 03:00
OLYMPIC AIR AE: Αυξημένα έσοδα κατά 22,42% το 2018

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Euronext Athens: Κέρδη 229% για τον βασικό δείκτη από το 2021 - Αποδόσεις έως και 1.926%
    29/08/2026 - 10:29 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Οίκοι αξιολόγησης: Ξεκινά ο δεύτερος γύρος αξιολογήσεων της οικονομίας για το 2026
    29/08/2026 - 10:03 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων
    29/08/2026 - 09:00 MEDIA
  • Μη κρατικά ΑΕΙ: Το υπουργείο Παιδείας επαναδειοδοτεί Keele και York μετά τις ακυρωτικές αποφάσεις του ΣτΕ
    28/08/2026 - 21:41 ΕΛΛΑΔΑ
  • Μητσοτάκης: Πάνω από 950 ευρώ ο κατώτατος μισθός πριν από τις εκλογές
    28/08/2026 - 21:09 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Μύκονος: Λουκέτο από την Εφορία σε περίπτερο - Δεν εξέδωσε αποδείξεις άνω των 90.000 ευρώ σε τέσσερις μήνες
    28/08/2026 - 20:12 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ευρωαγορές: Με κέρδη οι συναλλαγές της Παρασκευής, αλλά τρίτη διαδοχική εβδομαδιαία πτώση
    28/08/2026 - 19:47 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • CrediaBank: Νέα τριετής συλλογική σύμβαση – Κατώτατος μισθός έως 1.600 ευρώ και αυξημένες παροχές
    28/08/2026 - 19:35 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
  • Ηλεκτρονική απάτη 152.000 ευρώ στην Περιφέρεια Κρήτης – Πώς απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς
    28/08/2026 - 19:16 ΕΛΛΑΔΑ
  • ΗΠΑ: Ο πρόεδρος της Fed χαρακτηρίζει «ανησυχητικό» τον πληθωρισμό στη χώρα
    28/08/2026 - 18:55 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Ποδόσφαιρο: Οι κληρώσεις των ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις
    28/08/2026 - 15:19 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • 3αλφα: Πωλήσεις 29,7 εκατ. και επιστροφή σε κέρδη 2,45 εκατ. ευρώ – Το boost από τα νέα προϊόντα
    28/08/2026 - 12:21 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • COSMOTE TV: Το νέο όνομα και η μεγάλη αλλαγή έως το τέλος του 2026
    28/08/2026 - 11:14 MEDIA
  • Advanced Telecoms Summit 2026: Παρουσία ομιλητών διεθνούς κύρους στο τηλεπικοινωνιακό συνέδριο
    28/08/2026 - 10:54 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Ξεκινάει την Τρίτη στη Νέα Μάκρη τη νέα δράση «Το Επιμελητήριο στη Γειτονιά σου»
    28/08/2026 - 14:16 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Επιδόσεις ρεκόρ από Κέιτλιν Κλαρκ και Έιντζελ Ρις στο WNBA (pics & vids)

29/08/2026 - 06:34
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

ΠΑΟΚ Γυναίκες: Νέα προσθήκη η Κέιτ Ντικέ

29/08/2026 - 06:04
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

INTERSPORT και FIBA σε παγκόσμια συνεργασία έως το 2031

28/08/2026 - 13:00
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΟΔΙΠΥ: Στη Black Olive ο λογαριασμός επικοινωνίας για την 90ή ΔΕΘ

28/08/2026 - 11:48
FleetNews
fleetnews.gr

Η Lizy εξασφάλισε χρηματοδότηση 300 εκατ. ευρώ

28/08/2026 - 10:23
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Η ΕΤΒΑ και η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία υπογράφουν Μνημόνιο Συνεργασίας

28/08/2026 - 10:04
CSRΝews.gr
csrnews.gr

AWS: Νέο δωρεάν πρόγραμμα για φοιτητές με περισσότερα από 900 μαθήματα και δυνατότητα πιστοποίησης

28/08/2026 - 09:35
FleetNews
fleetnews.gr

Το Opel Rekord C γιορτάζει 60 χρόνια ιστορίας

28/08/2026 - 05:08
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Kokoon Loutraki Coast”

28/07/2026 - 12:07
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Aveda I One for All Leave in Elixir

22/07/2026 - 13:20
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo