Τρίτη, 21 Απριλίου 2026
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed

BusinessNews.gr

ΑΡΧΙΚΗ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • BN MAGAZINE
ΡΟΗ ΜΕΝΟΥ ΚΛΕΙΣΙΜΟ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
Η Xiaomi παρουσιάζει το «Human x Car x Home» στο MWC 2024
newsroom newsroom
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
26/02/2024 · 11:44

Η Xiaomi παρουσιάζει το «Human x Car x Home» στο MWC 2024

Η μετάβαση της Xiaomi από το "Smartphone x AIoT", στο έξυπνο οικοσύστημα “Human x Car x Home" συγχωνεύει απρόσκοπτα προσωπικές συσκευές, προϊόντα smart home και αυτοκίνητα.

Κατά τη διάρκεια του MWC Barcelona 2024 η Xiaomi παρουσίασε στις παγκόσμιες αγορές το νέο έξυπνο οικοσύστημα “Human x Car x Home”, επαναπροσδιορίζοντας τα όρια της τεχνολογικής ενοποίησης. Το Xiaomi SU7, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του έξυπνου οικοσυστήματος “Human x Car x Home”, έκανε το ντεμπούτο του στην παγκόσμια σκηνή, προσφέροντας μια ματιά στο πρωτοποριακό όραμα της Xiaomi για ένα έξυπνο μέλλον όπου όλες οι ανάγκες των χρηστών καλύπτονται απρόσκοπτα σε ένα έξυπνο οικοσύστημα.

“Στη Xiaomi η τεχνολογία θα έχει πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Η καινοτομία μας έχει σχεδιαστεί πρωτίστως και κυρίως με βάση τις ανάγκες των χρηστών μας. Το “Human x Car x Home” εκπροσωπεί ακριβώς αυτό: τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες, καλύτερα συνδεδεμένες εμπειρίες. Συνδέοντας ανθρώπους, αυτοκίνητα και σπίτια, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας end-to-end διασύνδεσης πέρα από οτιδήποτε υπάρχει διαθέσιμο σήμερα”, σχολίασε ο Daniel Desjarlais, Διευθυντής Επικοινωνιών της Xiaomi International, “Καλούμε τους συμμετέχοντες στο MWC να ανακαλύψουν από πρώτο χέρι πώς το όραμα της Xiaomi κάνει τις φουτουριστικές έννοιες πραγματικότητα, αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε”.

Στο μεταξύ, παρουσιάστηκαν και τα ολοκαίνουργια Xiaomi 14 Series και Xiaomi Pad 6S Pro 12.4, μαζί με μια ευρύτατη γκάμα συσκευών AIoT που είναι έτοιμες να “απογειώσουν” την εμπειρία του smart living. Στη περιοχή Xiaomi Imagery Technology οι επισκέπτες είδαν από κοντά την ενσωμάτωση της προηγμένης τεχνολογίας φακών της Leica στα smartphone της Xiaomi, ενώ το CyberDog 2 επιδείκνυε στους επισκέπτες το ευρύ χαρτοφυλάκιο της Xiaomi.

Εξελίσσοντας την Ολοκληρωμένη Διασυνδεσιμότητα

Η μετάβαση της Xiaomi από το "Smartphone x AIoT", στο έξυπνο οικοσύστημα “Human x Car x Home" συγχωνεύει απρόσκοπτα προσωπικές συσκευές, προϊόντα smart home και αυτοκίνητα. Διευκολύνει την ανεμπόδιστη συνδεσιμότητα των συσκευών, το συντονισμό σε πραγματικό χρόνο και τις οδηγικές προόδους, καθώς και τη συνεργασία με εταίρους του κλάδου. Σχεδιασμένο με στόχο να προσαρμόζεται στις ανάγκες των χρηστών, αυτό το proactive οικοσύστημα έχει δημιουργηθεί για να προσαρμόζεται τόσο τις τρέχουσες όσο και τις μελλοντικές ανάγκες.

Πέρα από την απλή τεχνολογική πρόοδο ανοιχτού κώδικα, το Xiaomi HyperOS διαθέτει καινοτομία σε επίπεδο συστήματος, που έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει την ανεμπόδιστη συνεργασία μεταξύ συσκευών και να διασφαλίζει τη σταθερή λειτουργία σε όλους τους τομείς της ολοκληρωμένης πλατφόρμας έξυπνης ζωής της Xiaomi. Ως θεμέλιο του έξυπνου οικοσυστήματος “Human x Car x Home” ενσωματώνει περισσότερες από 200 κατηγορίες προϊόντων στις οποίες περιλαμβάνονται 600 εκατομμύρια συσκευές από όλο τον κόσμο και καλύπτουν περισσότερο από το 95% των user scenarios [1]. Μέσω της συνεργασίας με παγκόσμιους εταίρους, προγραμματιστές και κατασκευαστές, το Xiaomi HyperOS θα δώσει τη δυνατότητα στο οικοσύστημα να ξεκλειδώσει και να αξιοποιήσει ένα εκτεταμένο φάσμα δυνατοτήτων.

Το πρώτο προϊόν της Xiaomi EV - το πολυαναμενόμενο Xiaomi SU7 είναι ένα “πλήρους μεγέθους & υψηλής απόδοσης, φιλικό προς το περιβάλλον σεντάν” που ανεβάζει τον πήχη στην απόδοση, την ενοποίηση του οικοσυστήματος και τον έξυπνο χώρο για φορητές συσκευές. Μαζί με τον σχεδιασμό του Xiaomi SU7, η Xiaomi ανέπτυξε πέντε επιπλέον βασικές τεχνολογίες EV: E-Motor, CTB Integrated Battery, Xiaomi Die-Casting, Xiaomi Pilot Autonomous Driving και Smart Cabin. Υποστηριζόμενη από μια μνημειώδη επένδυση που ξεπερνά τα 10 δισεκατομμύρια CNY για Έρευνα & Ανάπτυξη και μια παγκόσμια ομάδα περισσότερων από 3.400 μηχανικών και 1.000 τεχνικών, ειδικών σε βασικούς τομείς, η Xiaomi έχει δημιουργήσει ένα εκπληκτικό όχημα.

Εξερευνώντας τη μαεστρία του Mobile Imaging

Η Xiaomi πιστεύει στην ανθρωποκεντρική καινοτομία, προσπαθώντας να προσφέρει καλύτερες και πιο έξυπνες εμπειρίες mobile φωτογραφίας στους χρήστες, ενώ παράλληλα οδηγεί σταθερά την ανάπτυξη του πεδίου της κινητής απεικόνισης. Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με τη Leica, η Xiaomi εξέτασε την ουσία της απεικόνισης και προώθησε τη σφαίρα της επαγγελματικής ανθρωπιστικής φωτογραφίας. Στον ειδικό χώρο Xiaomi Imagery Technology παρουσιάστηκε - μαζί με άλλα smartphone “ναυαρχίδες” - το Xiaomi 12S Ultra, το πρώτο smartphone που αναπτύχθηκε από κοινού από τις δύο εταιρείες.

Η συνεργασία ανάμεσα στη Xiaomi και τη Leica έχει πετύχει ένα σημαντικό ορόσημο με την ίδρυση του Xiaomi-Leica Optical Institute, οδηγώντας σε σημαντική πρόοδο στην τεχνολογία της απεικόνισης και θέτοντας νέα πρότυπα για τη φωτογραφική εμπειρία του χρήστη. Η νέα σειρά Xiaomi 14 που κυκλοφόρησε και διαθέτει οπτικούς φακούς Leica Summilux είναι σχολαστικά κατασκευασμένη ως η λύση για ένα οπτικό σύστημα επόμενης γενιάς, παρέχοντας ασύγκριτες δυνατότητες φωτογραφίας που υπερέχουν σε όλες τις συνθήκες και σενάρια.

Επέκταση της Ρομποτικής και Κατασκευαστική Αριστεία

Στο MWC η Xiaomi παρουσίασε ένα βιο-εμπνευσμένο τετράποδο ρομπότ αιχμής, το CyberDog 2. Με σύστημα αντίληψης και λήψης αποφάσεων που χρησιμοποιεί 19 αισθητήρες για όραση, αφή και ακοή, το ρομπότ έχει σχεδιαστεί για να αντιγράφει τις κινήσεις, την εμφάνιση και τις αλληλεπιδράσεις ενός πραγματικού σκύλου, υποδεικνύοντας το πνεύμα πρωτοπορίας και τη δέσμευση της Xiaomi να ξεπεράσει τα όρια της ρομποτικής. Η ανοιχτού-κώδικα φύση της τεχνολογίας του υποστηρίζει ένα οικοσύστημα που προορίζεται για προσαρμογή και προγραμματισμό, ξεκλειδώνοντας απεριόριστες δημιουργικές δυνατότητες για προγραμματιστές.

Πέρα από τα καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα, η Xiaomi εξακολουθεί να επαναπροσδιορίζει τον ίδιο τον τομέα των κατασκευών, τοποθετώντας το έξυπνο εργοστάσιο στην πρώτη γραμμή της βιομηχανικής καινοτομίας. Σε αυτά τα κέντρα τεχνολογικού μετασχηματισμού, η ευελιξία, η λειτουργική αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια αποτελούν βασικές αρχές. Η ίδρυση του Smart Factory Phase II στην περιοχή Changping του Πεκίνου αποδεικνύει την ακλόνητη δέσμευση της Xiaomi να προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα και πρωτοποριακή καινοτομία απευθείας στον καταναλωτή.

Χτίζοντας για ένα βιώσιμο μέλλον

Η Xiaomi δεν αρκείται μόνο στο να παρέχει υψηλής ποιότητας και βιώσιμα προϊόντα και υπηρεσίες σε χρήστες παγκοσμίως, αλλά επίσης βάζει την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη στον πυρήνα της επιχειρηματικής στρατηγικής της. Η Xiaomi έχει δεσμευτεί να επιτύχει την ουδετερότητα των εκπομπών άνθρακα έως το έτος 2040 και έχει επιδείξει διαφάνεια στις περιβαλλοντικές προσπάθειές της με τη δημοσίευση του πρώτου white paper για την κλιματική δράση κατά τη διάρκεια του COP28.

Αυτά τα σημαντικά ορόσημα συμβαδίζουν με την ενεργό δέσμευση της Xiaomi σε ζωτικής σημασίας πρωτοβουλίες βιωσιμότητας, όπως η πρωτοβουλία GE100%, που υποστηρίζει την ευρεία υιοθέτηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ένα ισχυρό πρόγραμμα ανακύκλωσης ηλεκτρονικών απορριμμάτων (e-waste). Για να υποστηρίξει την αποστολή της για βιώσιμη λειτουργία, η Xiaomi υιοθέτησε ένα μοντέλο κυκλικής οικονομίας με στόχο την ανακύκλωση 38.000 τόνων ηλεκτρονικών απορριμμάτων από το 2022 έως το 2026. Αυτή η συντονισμένη προσπάθεια αποτελεί παράδειγμα της ολιστικής προσέγγισης της Xiaomi με στόχο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις λύσεις υψηλής τεχνολογίας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, αναδιαμορφώνοντας το ρόλο της βιομηχανίας τεχνολογίας στην προώθηση ενός βιώσιμου μέλλοντος.

  • XIAOMI
  • ·
  • HUMAN X CAR X HOME
  • ·
  • MWC2024
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
Ακολουθείστε το BusinessNews.gr στο Google News
All Content

Παναθηναϊκός AKTOR-Μονακό στις 21:00 για μια θέση στα playoffs

All Content

Πού θα δείτε απόψε το play-in Παναθηναϊκός AKTOR-Μονακό

All Content - BusinessNews.gr

Ενδεχομένως και αύριο, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει νέα θετικά μέτρα

All Content - BusinessNews.gr

Κ. Πιερρακάκης: «Το πλεόνασμα θα είναι πάνω από τον στόχο - Ο επιπλέον δημοσιονομικός χώρος θα επιστρέψει στους πολίτες»

All Content - BusinessNews.gr

ΤτΕ: Άλμα 83,2% των ταξιδιωτικών εσπράξεων τον Φεβρουάριο του 2026 στα 533,4 εκατ. ευρώ

All Content

Βραβείο Clio για την Ogilvy Greece και την καμπάνια της Toyota «Όχημα Διαφυγής»

All Content

Ogilvy και Superbet «ζωντανεύουν» 100 χρόνια ΠΑΟΚ μέσα από τον πρώτο ύμνο της ομάδας

FleetNews

FleetNews

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

FleetNews

Άφιξη 155 ηλεκτρικών λεωφορείων στο λιμάνι του Πειραιά

All Content

ΑΕΚ: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το Final-4 του BCL

All Content

Μπούτσκος: Με τα δύσκολα παιχνίδια χτίσαμε χαρακτήρα

All Content - BusinessNews.gr

Φοροδιαφυγή: Στο 29,7% η μέση παραβατικότητα το 2025 – Στην πρώτη θέση τα συνεργεία αυτοκινήτων με 61%

All Content - BusinessNews.gr

Πλαστικά Θράκης: Αύξηση καθαρών κέρδων 77,7% για το 2025 - Στα 48,4 εκατ. ευρώ τα EBITDA

All Content - BusinessNews.gr

Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και Τουρκία: Οι στρατηγικές κινήσεις του Eρντογάν - Άρθρο του Α. Χ. Παπανδρόπουλου

FleetNews

Άνοδος 15,7% στις ταξινομήσεις νέων οχημάτων τον Μάρτιο

FleetNews

Η Toyota ανανεώνει το Yaris Cross – Όλες οι αλλαγές

CSRΝews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

CSRΝews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

CSRΝews.gr

Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος: Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία

Xiaomi: Παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, τη σειρά Xiaomi 14
Xiaomi: Παρουσίασε τη νέα ναυαρχίδα της, τη σειρά Xiaomi 14 26/02/2024 - 08:31
EY: Η ενσωμάτωση της GenAI αποτελεί την κορυφαία ευκαιρία για τις επιχειρήσεις τεχνολογίας το 2024 26/02/2024 - 11:52
EY: Η ενσωμάτωση της GenAI αποτελεί την κορυφαία ευκαιρία για τις επιχειρήσεις τεχνολογίας το 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ: Συμμετοχή στις διαλέξεις “Success Industry Stories” του ΠΑΔΑ»
    21/04/2026 - 18:47 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΟΗΕ: Οι Τέσσερις υποψήφιοι για επικεφαλής μετά τη λήξη της θητείας του Αντόνιο Γκουτιέρες
    21/04/2026 - 18:12 ΚΟΣΜΟΣ
  • E.IN.S: Στα 6,77 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών για το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 0,06 ευρώ ανά μετοχή
    21/04/2026 - 17:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»
    21/04/2026 - 17:43 ESG
  • ΣτΕ: Μπλόκαρε ξανά μεγάλο τμήμα της επέκτασης του White Coast στον Μύτακα της Μήλου
    21/04/2026 - 17:35 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Enterprise Greece: Ανανέωση συνεργασίας με τον οργανισμό Invest Cyprus
    21/04/2026 - 17:25 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Παρατηρητήριο Τιμών Καυσίμων: Από τα 1,75 ευρώ στα 2 ευρώ μέσα σε 20 μέρες
    21/04/2026 - 17:13 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • Ιράν: «Ο Τραμπ δεν θέλει παράταση της εκεχειρίας»
    21/04/2026 - 16:54 ΚΟΣΜΟΣ
  • Mobile Technology & Vusion: Υλοποιήσεις ESL μεγάλης κλίμακας σε όλη την Ελλάδα
    21/04/2026 - 16:47 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • Ολλανδία: Η Ευρώπη θα πρέπει να εστιάσει στη δική της ασφάλεια
    21/04/2026 - 16:46 ΚΟΣΜΟΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  • Volton: Η εμπειρία πελάτη ως στρατηγικός μοχλός ανάπτυξης
    21/04/2026 - 12:56 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προικίζουμε την Κρήτη με υποδομές για τα επόμενα 50 χρόνια»
    20/04/2026 - 21:28 ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΕΛΤΟΝ: Στα €89,3 εκατ. οι πωλήσεις το 2025 - Επενδύσεις στον ψηφιακό μετασχηματισμό
    20/04/2026 - 18:55 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • Fauchon Café Pâtisserie: Παρουσία στην Ελλάδα με το άνοιγμα του 1ου café pâtisserie στο Hilton Chania Old Town Resort & Spa
    20/04/2026 - 23:00 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • CrediaBank: Στο 29,36% μειώθηκε το ποσοστό του Ελληνικού Δημοσίου μετά την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου
    20/04/2026 - 20:29 ΤΡΑΠΕΖΕΣ
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Stoiximan GBL 2025/26: Πρόγραμμα και αποτελέσματα

21/04/2026 - 15:27
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
allstarbasket.gr

Σικάγο Μπουλς: Παρελθόν ο Μπίλι Ντόνοβαν μετά από έξι σεζόν

21/04/2026 - 15:02
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής & Οικογένειας και ΒΕΑ: Κοινή εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:42
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

ΒΕΑ - Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής: Εκδήλωση για το «Σήμα Διαφορετικότητας»

21/04/2026 - 14:37
CSRΝews.gr
csrnews.gr

Συνάντηση Εργασίας με στόχο την ίδρυση Περιφερειακού Δικτύου στην Κρήτη

21/04/2026 - 14:03
FleetNews
fleetnews.gr

21/04/2026 - 14:01
ΡΟΗ ΑΡΘΡΩΝ
advertising.gr

Forum «Το Ταξίδι της Γονεϊκότητας» στο Stelios Foundation Conference Hall

21/04/2026 - 13:23
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

“Τελετή Λήξης – Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκάκι στο “Cap St Georges Hotel & Resort”

21/04/2026 - 12:29
FleetNews
fleetnews.gr

Ευρωπαϊκή άφιξη για το νέο Kia Seltos

21/04/2026 - 08:26
Estetica Hellas
esteticamagazine.gr

Η OPI γιορτάζει 45 χρόνια χρώματος με τη συλλογή OPIcons για την Άνοιξη 2026

16/04/2026 - 11:14
Με την συγχρηματοδότηση του προγράμματος ΕΠΑνΕΚ 2014 - 2020

BusinessNews.gr

BusinessNews.gr on LinkedIn BusinessNews.gr on Facebook BusinessNews.gr on Twitter BusinessNews.gr on Instagram BusinessNews.gr on Google News BusinessNews.gr RSS/Atom Feed
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
    • ESG
    • LOGISTICS
    • MEDIA
    • STARTUPS
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
    • ΛΙΑΝΕΜΠΟΡΙΟ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
    • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
    • ΤΡΑΠΕΖΕΣ
    • ΥΓΕΙΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • AUTO
  • BN MAGAZINE
  • CEO INSIGHTS
  • LIFESTYLE
  • WHISPERER
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΠΡΟΣΩΠΑ
  • ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • Η Εταιρεία
  • Ταυτότητα
  • Όροι Χρήσης
  • Πολιτική Προστασίας Δεδομένων
  • Επικοινωνία
ΜΕΛΟΣ #232470 Μ.Η.Τ. Μέλος #232470 του Μ.Η.Τ.

Direction Business Network

  • Advertising.gr
  • AllStarBasket.gr
  • FleetNews.gr
  • CSRNews.gr
  • EsteticaMagazine.gr
Copyright © 2012 - 2026 Direction Business Network. All rights reserved.
Designed by nikolas Developed by Nuevvo